Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
το «Τρωκτικό» στο απόσπασμα

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΡΕΣΑΛΤΟ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 06, 2009 2:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: το «Τρωκτικό» στο απόσπασμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το «Τρωκτικό» στο απόσπασμα


ΟΙ μηχανισμοί της λογοκρισίας και της φίμωσης, όπως οι κοινοί λωποδύτες, κτυπάνε τον Αύγουστο που λείπει ο πολύς κόσμος.
Τώρα αντιληφθήκαμε το αποτρόπαιο έργο τους: Το «κλείδωμα» του «Τρωκτικού».
Η επίθεση άρχισε: Δεν άντεξαν τις ελεύθερες φωνές.

Θα επανέλθουμε.


Τώρα παραθέτουμε τις «ειδήσεις» και τα Σχόλια από τα «Ταχάλια» και το «Ολύμπια»



http://taxalia.blogspot.com/2009/08/troktiko-troktiko.html

Τέλος και για το troktiko ! Έκλεισε το troktiko

Σας τα παμε !
μην πειτε ότι δεν σας τα 'παμε!





http://taxalia.blogspot.com/2009/08/troktiko.html

Γιατί έκλεισε το troktiko;


δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που δεν κατάλαβε ακόμη, γιατί "πέφτουν" τα blogs ?
Σπάσε πλάκα να υπάρχει κανείς που δεν κατάλαβε ποιά blogs κλείνουν !!!





http://olympia.gr/2009/08/06/troktiko-blogspot-com/


“Έπεσε” το Τρωκτικό


Ήταν λίγο – πολύ αναμενόμενο αφού είχε κινηθεί η κακουργηματική δίωξη μέσω της οποίας έγινε η αναστολή λειτουργίας. Όπως άλλωστε είχαμε γράψει εδώ: Η κακουργηματική δίωξη του Τρωκτικού ανοίγει τον χορό. αυτή η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη. Μένει η άρση του απορρήτου για να βρεθούν οι διαχειριστές και να οδηγηθούν στην Ελληνική δικαιοσύνη. Υπάρχει όμως μεγάλο παρασκήνιο, καθόλου όμορφο και δείχνει την κατάντια των βαρώνων της ενημέρωσης και των μεγαλοδημοσιογράφων. Νεώτερα σε λίγο.
Επιστροφή στην κορυφή
Κωνσταντίνος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 06, 2009 2:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://kostasxan.blogspot.com/2009/08/blog-post_9776.html


Έκλεισαν το "Τρωκτικό"!
Ελέγχεται το δημοφιλέστερο ιστολόγιο!


Ήταν γνωστό. Το περιμέναμε όλοι μας. Η γραμμή είχε δοθεί και ήταν σαφής "Δώστε τους να καταλάβουν ποιός είναι το αφεντικό"! Ήταν πολλά τα δημοσιεύματα που εδώ και καιρό μιλούσαν για την επίθεση που θα δεχόντουσαν τα ιστολόγια, επειδή τα αφεντικά της αποχαύνωσης των πολιτών διαπίστωσαν πως οι πολίτες άρχισαν να τους αγνοούν και να ενημερώνονται από αλλού...

Ο πόλεμος είχε κηρυχτεί και το τελευταίο διάστημα πολλά μικρά ιστολόγια είχαν δεχθεί την "επίθεση" των γνωστών-αγνώστων, που φορώντας μία ιδιότυπη "κουκούλα" επιτέθηκαν με καταγγελίες εναντίον ιστολογίων, προκειμένου να επιτύχουν το κλείσιμό τους.

Η σειρά του "Τρωκτικού" ήρθε και από σήμερα βρίσκεται υπό έλεγχο από την Google προκειμένου να διαπιστωθεί η ορθότητα των καταγγελιών.
Και η Google κάνει τη δουλειά της καλά, από τη στιγμή που υπάρχουν καταγγελίες, όμως δεν θα πρέπει όλοι εμείς να αναρωτηθούμε ποιός και γιατί "καίγεται" για το κλείσιμο των ιστολογίων; Μήπως ουσιαστικά επιθυμούν το κλείσιμο εκείνων των "φωνών διαμαρτυρίας" που τους χάλασαν την "μαγιά";

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως έρχεται και η δική μας σειρά...
Αλλά εδώ είμαστε και θα είμαστε και μετά την επίθεση που θα δεχτούμε. Από σήμερα, θα αναρτηθεί το εναλλακτικό ιστολόγιο στο οποίο θα μπορείτε όλοι, εσείς που μας επισκέπτεστε καθημερινά, να μας βρείτε.

Το ζήτημα όμως του "Τρωκτικού" είναι μείζονος σημασίας, επειδή χτυπώντας τον μεγαλύτερο, ευελπιστούν οι "διώκτες της ελεύθερης άποψης" να τρομοκρατήσουν όλους τους υπόλοιπους... Μόνο που δεν μας τρομοκρατούν, αλλά μας δίνουν περισσότερη δύναμη στο να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο να σας ενημερώνουμε και να συζητάμε μαζί σας αυτά που κάποιοι άλλοι επιθυμούν διακαώς να "καταχωνιάσουν".

Συνεχίζουμε λοιπόν, ευχόμενοι στους διαχειριστές του "Τρωκτικού" καλή δύναμη και να είναι σύντομα και πάλι κοντά μας...

Επιστροφή στην κορυφή
Θύμιος



Ένταξη: 19 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 283

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 06, 2009 4:36 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Με τις ξιφολόγχες δεν μπορείς να φιμώσεις

Ένα καθεστώς που βρίσκεται σε αποσύνθεση δεν βρίσκει άλλο μέσον άμυνας από τις διώξεις, τα εδώλια και την τρομοκρατία. Και μόνο αυτό αποδείχνει τη δραματική πολιτική και ηθική του κατάπτωση, τη σαθρότητά του και την καταθλιπτική αδυναμία του.

Οι φασιστικές πρακτικές της λογοκρισίας, της φίμωσης των ιδεών και των τρομοκρατικών διώξεων των «ενοχλητικών», αποτελούν απόρροια αυτής της απελπισμένης αδυναμίας των «νταβάδων» και των ποικίλων πραιτοριανών τους να «πείσουν» και να επιβάλλουν την εξουσία τους με «ομαλά» μέσα.

Είναι τόσο σάπιοι που έχουν ανάγκη τους σιδερένιους κύκλους, σαν κι αυτούς που περιτυλίγουν ένα σάπιο βαρέλι για να μη διαλυθεί.

Με τέτοιους σιδερένιους κύκλος προσπαθούν,
εναγωνίως, σήμερα, να διατηρηθούν και να μη σκορπίσουν οι «νταβάδες» της κοινωνικής και πολιτικής μας ζωής, καθώς και οι πολύχρωμοι πραιτοριανοί τους: οι γενίτσαροι μεγαλοδημοσιογράφοι, τα οικότροφα ιερατεία των ιδεολογικών ροπαλοφόρων τους και οι ποικίλες δωσίλογες «εστίες» τους.

Όλος, δηλαδή, αυτός ο επιδοτούμενος «ιστός της αράχνης» που είναι απλωμένος και διαπλεκόμενος σε όλο το πολιτικό, πνευματικό και δημοσιογραφικό φάσμα.

Μέχρι σήμερα, λόγω της μεγάλης ήττας των αγωνιστικών κινημάτων και της κατακλυσμιαίας μετάλλαξης (το επακόλουθο της ήττας) των αριστερών δυνάμεων, η αποσύνθεση, οι ανομίες, οι αυθαιρεσίες των ποικίλων εξουσιαστών, καθώς και πνιγηρές αναθυμιάσεις της βρωμιάς τους, έμειναν στο απυρόβλητο.

Είχαν καταφέρει
όλοι αυτοί ποικίλοι εξουσιαστές και οι αρουραίοι τους να διατηρούν τη ΣΥΝΟΧΗ της ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ, να εξαφανίζουν χωρίς τριβές κάθε «ενοχλητικό» και να στοκάρουν κάθε πόρο ελεύθερης φωνής.

Σήμερα αυτή η «πλουραλιστική» δικτατορική μονοφωνία έχει κλονιστεί θανάσιμα. Η λαϊκή οργή έχει διογκωθεί, έχει βαθύνει και έχει πάρει μορφές εκρηκτικές.

Αυτό συνδυάζεται με τη διαδικτυακή Επανάσταση. Με τη δυνατότητα δηλαδή η λαϊκή οργή να βρει φωνή και έκφραση.

Η επιδημία των ιστοσελίδων, παρ’ όλες τις παιδικές της ασθένειες, αποτυπώνει ακριβώς την πιεστική ανάγκη της φιμωμένης έκφρασης, τη ζωογόνο πνοή της κριτικής, της αποκάλυψης και της αποκαθήλωσης των ψεμάτων και των ακαθαρσιών του κατεστημένου οικοδομήματος.

Η φωνή των ιστολογίων, κραυγή και βοή του συμπιεσμένου και εξορισμένου κοινωνικού θυμού, κλόνισε συθέμελα το σαθρό οικοδόμημα της ψευτιάς και της βρωμιάς των ποικίλων εξουσιών.

Κυρίως, όμως, ξεγύμνωσε τους αυτοκράτορες: Τους πανίσχυρους προπαγανδιστικούς «κρουνούς» του καθεστώτος (ΜΜΕ) και όλο το γαγγραινώδες «σύστημα» της διαπλοκής του, όλον αυτόν τον κόσμο της οικονομικής, δημοσιογραφικής και πνευματικής αυθάδειας και σαπίλας.

Οι «νταβάδες» λοιπόν και ο κόσμος τους άρχισαν να προετοιμάζουν το έδαφος για τη φίμωση, τρομοκρατία και δίωξη των μπλογκ.

Άρχισαν να απεργάζονται τους τρόπους και τις μεθόδους, τα «άλλοθι» και τα «ερείσματα» για μια ολομέτωπη και συνολική επίθεση.

Άρχισαν πρώτα με την τρομοκρατία και τις απειλές. Με περιφερειακές διώξεις, σαν και αυτή που έχει εγερθεί εναντίον του ΡΕΣΑΛΤΟ.

ΤΩΡΑ προχωρούν σε πιο μεγάλες επιχειρήσεις. Κτυπούν απευθείας το μεγαλύτερο ιστολόγιο, αυτό που τους κάνει, προς το παρόν, τη μεγαλύτερη ζημιά: το «ΤΡΩΚΤΚΟ».

Σίγουρα στο στόχαστρο είναι και το μεγάλο επίσης ιστολόγιο «ταχάλια», καθώς και άλλα.

Το κτύπημα του «Τρωκτικού» (δεν ξέρουμε ακόμα πια «βαποράκια» των «νταβάδων» χρησιμοποιήθηκαν γι’ αυτό το κτύπημα), είναι ένα ωμό φασιστικό κτύπημα πολυσήμαντο:

α). Επιχειρεί να φιμώσει το πιο «επικίνδυνο» για την κατεστημένη «δημοσιογραφία» ιστολόγιο.

β). Επιχειρεί να σπείρει τον τρόμο γενικά σε όλο το διαδίκτυο.

γ). Προλειαίνει το έδαφος για μια γενική επίθεση εναντίον και των πιο μικρών ιστολογίων. Αν πετύχουν να φιμώσουν το «Τρωκτικό», ο δρόμος ανοίγει για όλους μας. Έτσι πιστεύουν οι τεχνοκράτες της εξουσίας: Κτυπώντας το «μεγάλο ψάρι», τα «μικρά» θα το βάλλουν στα πόδια ή θα κτυπηθούν πιο εύκολα…

Η επίθεση στο «Τρωκτικό» είναι συνειδητά επιλεγμένη.
Και είναι μια επίθεση που ανοίγει την αυλαία για μια ωμή και συστηματική δικτατορία εναντίον της έκφρασης και του Λόγου.

Ανοίγει το δρόμο
για την επιβολή ενός καθεστώτος ολοκληρωτικής φίμωσης όλων των κραυγών και των ψιθύρων της κοινωνίας.

Θέλουν να επαναφέρουν το νεκροταφείο της σιωπής που είχαν επιβάλει τόσα χρόνια.

θέλουν να επαναφέρουν το ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ της ενημέρωσης και της διαχείρισης των ιδεών που ασκούσαν.

ΘΕΛΟΥΝ να καταστήσουν παράνομη κάθε διαφορετική φωνή και κυρίως τις λαϊκές φωνές…

ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ!!!

Η κοινωνία και η λαϊκή οργή θα τους πνίξει.

Μπορεί κάποιοι από μας να χαθούνε.

Αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Θα ξεπεταχθούν χιλιάδες…

Η λαϊκή ευρηματικότητα και η σοφία δεν «κλειδώνονται», ούτε είναι υπολογίσιμα «στοιχεία» από τους τεχνοκράτες της εξουσίας.

Κόβεις ένα κεφάλι και ξεπετάγονται εκατό.

Οι Ιδέες και η λαϊκή, οργισμένη έκφραση είναι Λερναία Ύδρα. Η ιστορία το έχει επαληθεύσει πολλές φορές.

Με τέτοια μέτρα δίωξης, τρομοκρατίας και φίμωσης σκάβουν οι ίδιοι το λάκκο τους. Ακριβέστερα επιταχύνουν το θάψιμό τους, γιατί ο λάκκος τους έχει σκαφτεί…
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 06, 2009 5:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΠΟ:
http://www.mediasoup.gr/node/1945



Η προκήρυξη του Τρωκτικού


Thu, 06/08/2009 - 17:12 — Mediasoup

(Αποκλειστικά στο Mediasoup)


Το σημερινό μας λουκέτο το αφιερώνουμε σε όλους τους πολίτες που υποφέρουν από την αδίστακτη διαπλοκή των ΜΜΕ και της πολιτικής. Ορισμένοι μαφιόζοι και γκάγκστερ με μυθική περιουσία εξουσιάζουν σήμερα τη χώρα έχοντας υπό τις διαταγές τους την πολιτική εξουσία.

Οι λούμπεν της καπιταλιστικής τάξης έχουν όνομα και επώνυμο. Έχουν Πόρσε Καγιέν και είναι εκδότες, υπουργοί και βουλευτές. Διαθέτουν επιρροή στον χώρο των μέσων μαζικής επικοινωνίας με τις εφημερίδες και τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, τον τραπεζικό χώρο. Για να κλείσουν το troktiko ακολούθησαν μεθόδους γκαγκστερικής μαφίας. Κατέθεσαν μηνύσεις εν κρυπτώ (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο φίλος των Γερμανών του ALPHA Β.Παπαδρόσος) ενώ εδώ και λίγες ημέρες αναρτήθηκαν και απειλητικά σχόλια από τον γνωστό εκπρόσωπο της χλιδής και της μεγαλοαστικής τάξης της Εκάλης. Σήμερα πήγε για πρώτη φορά στο γραφείο του μετά από τις διακοπές γεμάτος χαρά ΠΡΙΝ κλείσει το troktiko. Το γνώριζε και είναι σαφές. Ο δημοκράτης-δημοσιογράφος που ξεμπροστάστηκε από τους bloggers. Η δημοκρατική του ευαισθησία είναι τέτοια που καταφεύγει σε άθλιες μεθόδους για να κλείσει blogs. Δεν είμαστε οι πρώτοι. Όπως έλεγε στην τηλεόραση ότι ξήλωσαν τα γαλόνια του πατέρα του επί χούντας, ενήργησε και ο ίδιος. Με τις μεθόδους της επταετίας. Συκοφαντία, μηνύσεις και παρασκήνιο. Κάποιοι άλλοι με "πρακτόρισσες" συζύγους στην ΕΥΠ και οι ίδιοι να δημιουργούν την επικαιρότητα έχοντας την δυνατότητα να παίρνουν ...χαφιεδίστικες πληροφορίες.

Οι λόγοι "εθνικής ασφάλειας" δεν επιτρέπουν να βγει το troktiko στον ...αέρα. Ένα οργανωμένο σχέδιο μιας ξεπερασμένης εποχής αφού τα troktika θα τους σαρώσουν πολύ σύντομα.

Οι συνεχείς μας αναφορές στα σκάνδαλα και την χλιδή υπουργών όπως και στην συγκάλυψη του υπουργού Οικονομικών Γ.Παπαθανασίου και τα εικονικά τιμολόγια στην υπόθεση Κουρή, οι επιθέσεις με στοιχεία στον Μάκη Τ, το ξεγύμνωμα του υποστηριχτή της Σαηεντολογίας Κ.Γαβρά αλλά και οι θέσεις μας για την ΜΗΔΕΝΙΚΗ εξωτερική πολιτική στο Τουρκικό είναι οι λόγοι που το troktiko δεν είναι αρεστό. Χθες το πρωί μάλιστα ΕΠΙΣΗΜΑ μας ενηνέρωσαν να μην ασχολούμαστε με τα εθνικά θέματα γιατί επηρεάζουμε τον κόσμο. Να αφήνουμε δηλαδή να κάνουν τσάρκα τα f-16 των Τούρκων και να μην μιλάμε. Όλα αυτά είναι γεγονότα. Όπως και ότι ο υπουργός δικαιοσύνης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δ/ντη του ALPHA να καταθέσει μήνυση και όπως γράφτηκε του είπε: "Μετά άστο σε μένα". Έτσι και έγινε αλλά ο Δένδιας δεν απάντησε και δεν διέψευσε ποτέ το δημοσίευμα.

Κάναμε λάθη και θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Όταν πλένεις πιάτα θα σπάσεις κιόλας. Όμως ποτέ δεν είπαμε ότι δεν θα επανορθώσουμε. Δεν συκοφαντήσαμε(τουλάχιστον δεν είχαμε πρόθεση) και ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΜΕ όταν η δικαιοσύνη μας το ζήτησε (για κακούργημα). Δεν εκμεταλλευτήκαμε δηλαδή την ανωνυμία μας και παρουσιαστήκαμε στην ΓΑΔΑ και την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ίσως αυτό είναι που τους ενόχλησε γιατί πλέον δεν μπορούσαν να κάνουν την πολυπόθητη άρση απορρήτου και την εισβολή στα σπίτια ανθρώπων που έχουν οικογένειες (σαν να πρόκειται για τρομοκράτες). Όμως εμείς τηρήσαμετο νόμο ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ και αυτοί βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο. Αποφάσισαν με ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ τρόπο και μέσω επαφής με την google(την καλοαναθρεμμένη από όλους εμάς τα κορόιδα)να βάλουν λουκέτο χωρίς να μας ενημερώσουν.

Στην αρχή έβαλαν την φραγή με τον όρο ΠΙΘΑΝΗ παραβίαση και όταν διαπίστωσαν ότι ξεπερνάει κάθε όριο η φίμωση, αφαίρεσαν μετά από μια ώρα τον όρο "ΠΙΘΑΝΗ" για να έχουν λόγο.

Ποια όμως είναι η παραβίαση των όρων; Αν λειτουργούσαμε σαν εφημερίδα θα μας έκλειναν; Όποιος θίχτηκε πήγε στην δικαιοσύνη και εκεί θα μας αντιμετώπιζε. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΜΕ - το ξαναλέμε - και δεν κρυφτήκαμε. Οι απόψεις μας είναι και τις υποστηρίζουμε.

Μπορεί ο καθένας να διαφωνεί με όσα γράφουμε αλλά όχι με την δολοφονία και την εκτέλεση των blogς.
Οι συμπαραστάτες μας είναι οι φίλοι bloggers που θα έρθει και η σειρά τους, αλλά όπως τους έχουμε υποσχεθεί θα κάνουμε την αρχή και δεν θα τους χαριστούμε. Επιστρέφουμε πολύ πολύ σύντομα ίσως και σε ώρες. Όμως τα πράγματα θα είναι πιο άγρια. Αντάρτικο μέσα στο διαδίκτυο δεν θέλετε; ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ. Αλλά αυτή την φορά θα είναι κυνηγητό. Κανονικό όμως.

Ενοχλήσαμε τους αδίστακτους μεγαλοαπατεώνες μαφιόζους, εκδότες και πολιτικούς. Ξέρουν αυτοί ποιοι είναι. Είδωλο-σύμβολό τους έχουν τον εύκολο, γρήγορο, παρασιτικό κι ακόρεστο πλουτισμό, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε απάτη και παρανομία διανοηθούν και μη διστάζοντας μπροστά σ' οποιοδήποτε έγκλημα κατά της δημοκρατίας.

Όπως λέει και ο ...ποιητής: «ένας εκατομμυριούχος, στο βάθος των χρηματοκιβωτίων του, έχει στη διάθεση του περισσότερες ανθρώπινες ζωές από τον οποιονδήποτε μονάρχη».

Αναρτήσαμε δεκάδες καταγγελίες πολιτών που ήταν επώνυμες και ήταν επιλογή μας να βάζουμε ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ γιατί ξέραμε ότι τα σκυλόψαρα μπορεί να τους κυνηγήσουν. Ο κόσμος γιαυτό έκανε το troktiko to No1 blogspot σε όλο τον κόσμο και το Νο1 από όλα τα portal στην Ελλάδα αφήνοντας δεύτερο το πολυδιαφημισμένο portal της διαπλοκής της εξουσίας, της απόκρυψης θεμάτων που ανήκει σε συκοφάντη και διαφημίζεται από τους ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ του μεγαλοδημοσιογράφους.

Πολλοί έλεγαν: "Θα τα πούμε στο troktiko" έβρισκαν μια δίοδο επικοινωνίας αλλά θα φροντίσουμε να γίνουν περισσότεροι. Όπως θα φροντίσουμε να βελτιωθούμε κάτι που το κάναμε πολλές φορές. Χρησιμοποιήσαμε το χιούμορ και την σάτιρα πολλές φορές γιατί είναι μέρος της ζωής μας.
Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισαν να μας εκτελέσουν. ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ! Λειτούργησαν σαν τους εγκληματίες της πρωτότυπης αυτής προκήρυξης που εμείς παραφράσαμε.

Κάποιες επιχειρήσεις του δημοσίου ξεπουλιούνται σε απίστευτα χαμηλές τιμές, με τους διάφορους απατεώνες να βρίσκονται σε εμφύλιο για το ποιος θα εισπράξει τις μεγαλύτερες μίζες.

Σ' αυτό το γενικό ξεπούλημα της χώρας σημαντικό ρόλο παίζουν και κάποια μαφιόζικα μέσα επικοινωνίας τόσο τα ηλεκτρονικά όσο και τα έντυπα. Ο δρόμος μας ήταν το διαδίκτυο. Αλλά και αυτό είναι ελεγχόμενο. Θα παίξουμε στο γήπεδο τους αλλά με τους ΌΡΟΥΣ ΜΑΣ. ς κομισάριους για το περιβόητο δάνειο.

Η απόφαση αυτή του σημερινού Τέταρτου Ράιχ είναι καθαρά ναζιστική αφού πουθενά δεν παραβιάστηκαν ανθρώπινα δικαίωματα και δεν διαπράχθηκαν κακουργήματα.

Και αν οι Γραικύλοι, ατζέντηδες του κεφαλαίου, πολιτικοί ηγέτες αδιαφορούν γι' αυτό, ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να το επιτρέψει. Ήρθε η ώρα να ανοίξουν όλοι από ένα blog και να τάσσονται κατά του πολιτικού και εκδοτικού κατεσημένου που λυμαίνεται τον τόπο.

Κλείνει ένα και ανοίγουν δέκα.
Μόνο που αυτό που θα ανοίξουμε σε λίγες ώρες θα είναι πολύ πιο ισχυρό από το προηγούμενο. Το δυσάρεστο γιαυτούς είναι ότι δεν μπορούν να το κλείσουν.

Έπαιξαν και έχασαν! Δεν είμαστε ένας είμαστε πολλοί.


troktiko
6.8.2009



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 06, 2009 6:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μία εύστοχη αιχμηρή «νότα» από το «Αμάν το Μάτι μου»



http://amantomatimou.wordpress.com/


Αρουραίοι – Ποντίκια 1-0


Πριν από λίγη ώρα, το δημοφιλές blog troktiko.blogspot.com “κατέβηκε” με την αιτιολογία ότι “παραβιάζει τους όρους της Google”.
Κορυφώνεται έτσι ο πόλεμος ανάμεσα στους δυο πρώην συνεργάτες Μάκη Τριανταφυλλόπουλο (zougla.gr) και Σωκράτη Γκιόλια (troktiko).


Λέγεται
ότι η χαριστική βολή δόθηκε μετά την αποκάλυψη του Τρωκτικού για την σχέση που είχαν με την ΕΥΠ οι σύζυγοι των δημοσιογράφων Κωτρώτσιου, Καραϊβαζ και Παπαδρόσου.

Είναι γνωστό ότι Το “Μάτι”
δεν βλέπει με καλό μάτι τα blogs που ελέχγονται και διαχειρίζονται από επαγγελματίες δημοσιογράφους.

Είναι επίσης γνωστό
ότι το “Μάτι” έχει διαφωνήσει αρκετές φορές με τη θεματολογία και τη μεθοδολογία του εν λόγω blog.

Όμως, η εξέλιξη αυτή είναι εξοργιστική.

Κυρίως γιατί τα ίδια λαμόγια που λυμαίνονται τις τηλεσυχνότητες, οι ίδιοι τηλεξεφτίλες και τα ίδια φασιστόμουτρα των ΜΜΕ, εκδότες και δημοσιογράφοι, προσπαθούν σήμερα να χειραγωγήσουν και το Internet.


Ευχόμαστε στο troktiko να λειτουργήσει πάλι γρήγορα.


Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 06, 2009 6:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To«greekamericannewsagency» δίνει τη νέα διεύθυνση του «Τρωκτικού»:


http://troktika.com/


ΕΔΩ:


http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_content&task=view&id=5962&Itemid=83


Επιστροφή στην κορυφή
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 06, 2009 7:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΛΟΙ στις επάλξεις της Αντίστασης.


Δεν είναι ζήτημα συμφωνίας ή διαφωνίας με τη δημοσιογραφία του «Τρωκτικού».

Όταν κλειδώνουν ένα ιστολόγιο δεν «θυμόμαστε» τις «διαφορές» μας, τις οποίες είχαμε «κλειδώσει» πριν το «κλείδωμα» του ιστολογίου…


Από το φίλο «Σκίνιους»

http://skinious.blogspot.com/2009/08/blog-post_06.html



ΦΙΜΩΣΑΝ το "ΤΡΩΚΤΙΚΟ" !!!!!!


ΟΡΓΗ είναι το συναίσθημα που όλοι νοιώθουμε όταν κλείνει ένα blog, άσχετα αν μας εκφράζει ή όχι. Προσωπικά το παρακολουθούσα και επειδή η θεματολογία του ήταν από σοβαρή έως και ελαφριά, κάνοντας τις επιλογές μου, το επισκεπτόμουνα τουλάχιστον τρις ημερησίως. Τα παιδιά έκαναν ακούραστα πάντως εξαιρετική δουλειά. Η επιχειρούμενη χειραγώγηση του Internet και ιδιαίτερα του blogging, αρχίζει και γίνεται ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ και ΒΙΑΙΗ. Και ως γνωστόν, η βία φέρνει βία. ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ (δεξιοί και νεοταξίτες αριστεροί), οι ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ, οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και οι ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ (αυτές οι 4 κατηγορίες κυρίως που έχουν καταρημάξει τον τόπο χρόνια τώρα), είναι αυτοί που ΕΧΑΣΑΝ τον ύπνο τους από τότε που το παιχνίδι της ενημέρωσης έπεσε στα χέρια των blogs. Και αυτοί είναι τώρα που λυσσαλέα επιτίθενται σε όποιο blog δείχνει να απειλεί τα βρωμερά συμφέροντά τους...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΘΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και όχι οι κατ' επίφασιν καραγκιόζηδες της Νέας Τάξης πραγμάτων! ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Ενα blog θα κλείνει, 10 θα ξεπετάγονται
.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Επιστροφή στην κορυφή
ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 06, 2009 9:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝΩΝ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Για να ξέρουμε τι γίνεται και να μη νομίζουν ότι θα μείνει τίποτα κρυφό. Βάζω συντόμευση για ευνόητους λόγους, κρίνετε αν θέλετε να το δημοσιεύσετε αυτούσιο.
http://royfianos.blogspot.com/2009/08/blog-post_9588.html
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 07, 2009 7:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το «τρωκτικό» "ξεκλειδώθηκε": άνοιξε ξανά στην ίδια διεύθυνση.

Οι μηχανισμοί της λογοκρισίας και της φίμωσης υπέστηκαν μία καταλυτική ήττα!!!

Και οι πραιτοριανοί τους που θριαμβολογούσαν, στο όνομα της «ελευθερίας της έκφρασης»(!) για το «κλείδωμα» του «Τρωκτικού, τα έχουν βάψει μαύρα.


Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κλασσικό-περίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 07, 2009 11:18 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/08/bloggers_07.html


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ BLOGGERS ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα και αφoύ η GOOGLE είχε κατακλυσθεί από χιλιάδες e-mails διαμαρτυρίας, αναγκάσθηκε να ανοίξει ξανά τη σελίδα http://troktiko.blogspot.com/.

Με το χθεσινό κλείσιμο του τρωκτικού διαπιστώσαμε αφ΄ενός ότι ορισμένοι κύκλοι έχουν φτάσει στα όρια του πανικού ενοχλημένοι από την δυνατότητα των απλών πολιτών να εκφράσουν ελεύθερα τη γνώμη τους και να την διαδώσουν όπως απαιτεί η αληθινή δημοκρατία, αφ΄ετέρου ότι η κοινότητα των bloggers είναι ενωμένη και αποφασισμένη να αντισταθεί σε κάθε είδους προσβολή του Συντάγματος.

Οι Έλληνες bloggers
είναι εκείνοι τελικά που θα υπερασπίσουν τον πυρήνα του θεσμού της δημοκρατίας και όχι τους κουστουμάτους με τις διάφορες κονκάρδες στο πέτο.

Το ζητούμενο για τον Έλληνα πολίτη
που βρήκε τρόπο μέσα απο τα ιστολόγια να εκφρασθεί χωρίς ο λόγος του να περάσει από τα κομματικά ή εκδοτικά φίλτρα, είναι να μπορεί να αναζητά την αλήθεια έστω και χωρίς "to savoir vivre" εκείνων που απλώς χρησιμοποιούν ως πρόσχημα την έννοια της δημοκρατίας και να διεκδικεί μέσω αυτής της αναζήτησης καλύτερη ποιότητα πολιτικού πολιτισμού και σεβασμό στην ελευθερία και το αυτεξούσιο των συμπολιτών του.

Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι όλοι εμείς που διαθέτουμε ιστολόγια τα οποία δεν ασχολούνται με πορνογραφία, καταστροφικές ιδεολογίες, κουκουλοφόρους, αστρολογίες, ομοφυλόφιλους, νεοπαγανιστές και κάθε είδους "ανώδυνη" δραστηριότητα, είμαστε ήδη φακελωμένοι και γραμμένοι στα μαύρα κατάστιχα εκείνων που θέλουν να κρατούν την κοινωνία σε ύπνωση ,παρηκμασμένη, άνευρη και φυσικά χειραγωγήσιμη.

Η κοινωνία των ανθρώπων δεν είναι και ούτε πρέπει να την αφήσουμε να λειτουργήσει με τους νόμους της ζούγκλας, αλλιώς θα πρέπει πρώτα να απεμπολήσουμε κάθε έννοια δημοκρατίας από τη ζωή μας.

Το Σύνταγμα της Ελλάδος δεν το συνέταξαν τα θηρία μιας ζούγκλας και πολύ περισσότερο δεν ρυθμίζει τη ζωή και την καθημερινότητα των ελεφάντων ,των ρινόκερων ή των χιμπατζήδων αλλά των Ελλήνων πολιτών προς τους οποίους απευθύνεται και τους οποίους καλεί με τον πατριωτισμό τους και την πίστη τους στη δημοκρατία να το υπερασπιστούν.

Αυτό κάνει η πλειοψηφία των Ελλήνων bloggers και γι΄αυτό διώκεται από τους εχθρούς της πατρίδας και του συντάγματος.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 07, 2009 12:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δεν θα μείνουν ήσυχοι!

Δεν θα πρέπει να έχουμε αυταπάτες ότι τα πολυεδρικά κατεστημένα της μονοπώλησης της εξουσίας, των ιδεών και της Ενημέρωσης, θα μείνουν ήσυχα.

Όσο θα βουλιάζουν μέσα στη σήψη τους και παρακμή, τόσο και θα πολλαπλασιάζουν κάθε δόλιο μέσο φίμωσης των ιδεών και της Ενημέρωσης.

Το ΡΕΣΑΛΤΟ,
επειδή έχει βαθιά επίγνωση αυτής της ολοκληρωτικής πρακτικής των δομών της εξουσίας, έχει ασχοληθεί πάρα πολύ με αυτό το ζήτημα, και δεν θα πάψει να καταγγέλλει και να αναλύσει αυτή τη «διαλεκτική της εξουσίας».


Παραθέτουμε ένα παλιότερο κείμενό μας και διάφορες ενότητες πάνω σε αυτό το πολύ μεγάλο και επίκαιρο ζήτημα.



«Καταιγισμός μηνύσεων εναντίον blogs!»


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3556


Γράφαμε το Μάρτιο:

Αναζητούνται «άλλοθι» για ολοκληρωτική φίμωση


Υπάρχουν άνθρωποι που δεν αγαπούν την ελευθερία του λόγου.
Τους λυπεί και τους θλίβει.
Στη θλίψη τους σχεδόν για όλα είναι ικανοί:
Να ουρλιάξουν, να πνίξουν.
Μια σκοτεινή υποψία τους τραντάζει,
Σαν δόντι που πονάει,
Κι ο ύπνος τους τη νύχτα είναι σακατεμένος, τρίζει.
Στριφογυρνώντας στο στρώμα τους αναπολούν
Νέους τρόπους του λέγειν
Χυμένους στα καλούπια των φόβων τους.





Η Ν.Δ. έχει πλέον «εκσυγχρονιστεί».
Πατάει στο «πλαίσιο» του σημιτισμού και το διευρύνει. Σε όλους τους τομείς, ανενδοίαστα πλέον, προωθεί τις εφιαλτικές «εντολές» της πλανητικής εξουσίας.

Το καθεστώς των αγωγών εναντίον της ελευθερίας του λόγου παγιώνεται και επεκτείνεται. Αναζητούνται τρόποι να φιμωθεί και το ιντερνέτ και οι «αντάρτες» της ανυπόταχτης ενημέρωσης.

Τα μπλογκ αρχίζουν να ενοχλούν πολλούς και κυρίως τα πολιτικά και δημοσιογραφικά κατεστημένα.
Καταρρέει η καθεστωτική και ελεγχόμενη ενημέρωση, το πολιτικό ψεύδος των «νταβάδων» και των μεταπρατών τους και ρίχνουν τiw ευθύνες στα μπλογκ. Τη δική τους χρεοκοπία την αναζητούν στους άλλους…

Η σήψη του καθεστώτος και των προπαγανδιστικών διαύλων του (ΜΜΕ) δεν οφείλεται στα μπλογκ, ούτε στις ανωνυμίες. Τα μπλογκ και οι ενεργητικές φωνές των ανώνυμων απλώς την ξεσκεπάζουν και την φωτίζουν.

ΚΑΙ είναι αυτό που έχει τρομοκρατήσει τους ποικίλους καθεστωτικούς μηχανισμούς. Γι’ αυτό αναζητούν «άλλοθι» για να επιβάλλουν φίμωτρο σε κάθε έναν που τους ξεσκεπάζει και τους αποκαλύπτει».


Το «Κλασσικοπερίπτωση» παραθέτει:
ΜΙΑ ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Η "ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΤΩΝ BLOGGERS


http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/


Για να διευρυνθεί το σημαντικό αυτό «αρχείο» των γραφτών θα παραθέσουμε και κάποιες δημοσιεύσεις του ΡΕΣΑΛΤΟ, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν και κείμενα άλλων μπλογκ.
Έτσι θα έχουμε μια πιο σφαιρική εικόνα των αναλύσεων και θα αντιληφθούμε πιο βαθιά το γιατί θέλουν να ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ κάποια μπλογκ, καθώς και τα παιχνίδια της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ που παίζονται.




Κλιμακώνονται οι επιθέσεις εναντίον των BLOGS


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3200



Στον αφρό η "δημοσιογραφική αλητεία"

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=18767#18767


Ο πόλεμος των μπλογκ και
οι πνιγηρές αναθυμιάσεις του.


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3150



Οι αντάρτες του ιντερνέτ υπό διωγμό


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2402





Ο ρόλος των μπλοκς στη «Νέα Εποχή»
Γράφει ο Παναγιώτης Καλαβρός(*)


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3335






Παραπέμπουμε ακόμα σε κάποιες ενότητες τελευταίες
Γι’ αυτό το καυτό ζήτημα


Η ασυδοσία της παραεξουσίας
και οι ενοχλητικοί στο «γύψο»


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3567



«Ματαιοπονούν όσοι απεργάζονται σχέδια εναντίον των ιστοχώρων»

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3509&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=




_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 07, 2009 12:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μάκης: η "φιλοσοφία" της φίμωσης

ΣΗΜΕΡΑ όλοι οι κάλπικοι παράδες αποκαλύπτονται με «πυρηνική ταχύτητα.

Αυτό που γνωρίζαμε κάποιοι, πολύ καλά, για το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, σήμερα έχει πάρει επιδημικές διαστάσεις. Ο ίδιος φροντίζει να γίνεται «θέαμα» η «φιλοσοφία» του.

Γίνεται, λοιπόν, τραγικά επικαιρο ένα κείμενό μας για τη «φιλοσοφία» και τις πρακτικές του Μάκη, που δημοσιεύτηκε, πριν από δύο μήνες, ΕΔΩ:


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=20871#20871



Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Ο σταρ που υψώνει σε αρετή το καθεστωτικό ψεύδος και τον αμοραλισμό

Για μας ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν αποτελεί κανένα μυστήριο. Ο ρόλος του μας είναι γνωστός από πολύ παλιά.

Δεν είναι απλώς μια νοσηρή κατάσταση ναρκισσιστικής αυθάδειας. Σαν τέτοια δεν θα μας απασχολούσε καθόλου. Θα αποτελούσε, βεβαίως, καλό υλικό για τους ψυχαναλυτές, αλλά όχι για μας…

Αν εμείς ασχολούμαστε με αυτό το «τηλε-φαινόμενο» είναι γιατί αυτός ο σταρ του τηλεθεάματος έχει αναγάγει σε υπέρτατη αρετή τις υπερβασίες και τα ψεύδη των «νταβάδων» του καθεστώτος και των ποικίλων μηχανισμών τους: φανερών ή μυστικών, κρατικών ή παρακρατικών.

Ίσως είναι ο πλέον μοχθηρός κήρυκας της σύγχρονης φαιάς, καθεστωτικής φιλοσοφίας. Μια «φιλοσοφία» που επιχρυσώνει με δήθεν αντικαθεστωτικές και «αριστερές» φόρμες τις μακάβριες «αρετές» του καθεστώτος: Τη δειλία, την αναντρία, την κατάδοση, την υποταγή και τη συκοφάντηση όλων εκείνων που αντιστέκονται και αποκαλύπτουν το ρόλο των τηλε-γενίτσαρων…

Το μόνο «θάρρος» γα τους τηλε-στάρ που δεν ατιμάζει είναι να εγκρίνεις, να εξωραΐζεις και να υποστηρίζεις τις ανομίες, τους σχεδιασμούς και τα ιδεολογήματα των ισχυρών της διαπλοκής.

Αυτό το έργο ο Μάκης το υλοποιεί πιο πονηρά, αλλά και πιο μοχθηρά και άναντρα, σαν «μπράβος» με διάφορα προσωπεία και μακιγιάζ…

Φυσικά, έρχονται κάποιες στιγμές που αυτό-αποκαλύπτεται. Σήμερα αυτό γίνεται συχνά, ακριβώς γιατί βρίσκεται σε τροχιά κατάρρευσης και η «μάσκα» του έχει υποστεί πολλές ρωγμές…

Σήμερα που τα σύνεργά του, αυτά του πλαστογράφου ταχυδακτυλουργού, έχουν ξεθωριάσει και σκουριάσει, βγαίνουν στον αφρό οι πραγματικές «συνταγές» της «επιστήμης» του: Οι «συνταγές» του φίμωτρου.

Είναι γνωστή αυτή η «επιστήμη» που επιχειρεί να κλείσει με φίμωτρο κάθε αντίθετη ιδέα και άποψη…

Και γίνεται ακόμα πιο αποκρουστική αυτή η μέθοδος του φίμωτρου, όταν καταγγέλλεις και συκοφαντείς κάποιον και του απαγορεύεις το δικαίωμα να αμυνθεί και να απαντήσει.

Αυτό που έκανε ο Μάκης στον πρώην συνεργάτη του (επί δεκαετίες), το Σωκράτη Γκιόλια. Τον λιθοβολούσε από την εκπομπή του, του έσουρνε χίλια δύο και όταν ο άνθρωπος αποπειράθηκε δύο φορές τηλεφωνικά να απαντήσει του αφαίρεσε κάθε δυνατότητα, τον φίμωση κυριολεκτικά με όλη την αυθάδεια της δειλίας και αναντρίας του εξουσιαστή…

Μπορεί, όμως, να λέει κάποιος την αλήθεια και να υπερασπίζεται δίκαια υπόθεση όταν, τόσο ωμά και κυνικά, εμποδίζει, αυτόν που κατακρεουργεί, να μιλήσει;


Αυτό είναι το «θάρρος» και αυτή η «αλήθεια» του Μάκη.

Αγνοεί ο άμοιρος, μέσα στον πανικό της κατάρρευσής του, το αλφάβητο: Τα μέσα που χρησιμοποιούμε είναι πάντα αντίστοιχα των ιδεών μας και των σκοπών μας. Σε δόλιους και βρώμικους σκοπούς αντιστοιχούν και αντίστοιχα μέσα και το αντίστροφο.

Όταν βάζεις φίμωτρο σ' αυτόν που πελεκίζεις τότε πράγματι ανάγεις σε υπέρτατη αρετή την απάτη, την συκοφαντία, τη μικροπρέπεια και αναντρία.

Αποκαλύπτεις περίτρανα ποιες είναι οι Ιδέες σου και ποιο το οπλοστάσιό σου…



Επιστροφή στην κορυφή
ΓΙΩΡΓΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 09, 2009 5:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://troktiko.blogspot.com/2009/08/blog-post_6782.html



Άντε πάλι! Ο αριστερός και κρατικοδίαιτος Κούλογλου είχε σειρά να μας επιτεθεί
Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΤΗΝ ΧΛΙΔΗ


ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ! ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΜΕ ...ΤΖΟΥΦΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ξαφνικά ο Στέλιος Κούλογλου βρήκε μπροστά του έναν εχθρό όπως το troktiko! Με λυσσαλέα και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΉ επίθεση γράφει χυδαιότητες σε ένα site μικρής επισκεψιμότητας το οποίο δημιούργησε όταν δεν βρήκε δουλειά στην αγορά. Ο Κούλογλου είναι ο δημοσιογράφος που επί χρόνια ήταν κρατικοδίαιτος στην ΕΡΤ και όταν έφυγε μέχρι και συλλαλητήρια διοργάνωσε αλλά τελικά αφού ήταν τόσο καλός δεν βρήκε δουλειά σε ιδιωτική κανάλι! Με ...

λίγα λόγια το 4% που έκανε, το πληρώναμε εμείς οι Έλληνες πολίτες επί σειρά ετών και όταν εκδιώχθηκε, αντί να βρει εύκολα αλλού δουλειά έμεινε στο ράφι. Ναι ξέρουμε. Τον κράτησε έξω η Χαμάς και οι Αμερικανοί του FBI! Έκανε πόρταλ και απέτυχε. Τι φταίμε εμείς;

Ξέρετε γιατί κάνει επίθεση στο troktiko; Επειδή γράψαμε για τον Κώστα Γαβρά ότι είναι υποστηριχτής των Σαηεντολόγων. Που είναι το ψέμα κ.Κούλογλου; Δεν είναι; Το όνομα του δεν είναι μέσα σε αυτά που δόθηκαν στην δημοσιότητα για να στηρίξουν την Σαηεντολογία;

Προσέξτε γιατί μας κατηγορεί:

Για εκβιασμούς (που πότε και σε ποιόν); ΑΡΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ

Για στήσιμο δεκάδων blog να λινκάρουν πάνω μας(ποια; Μετά τα ρομποτάκια βρήκαμε και αυτό το κόλπο οι άτιμοι) για να ανέβουμε! Ρε Κούλογλου, ποιος ασχολείται με την ALEXA. Κόψτε το παραμύθι με τις επισκέψεις. Θέλετε να λέτε ότι έχουμε έναν επισκέπτη την ημέρα; Πείτε το αλλά θα γελάει ο κόσμος; Τόσο αξιόπιστος είσαι που ούτε τέτοια έρευνα δεν έκανες; ΑΡΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ Ο ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ

Γιατί Στέλιο Κούλογου αφού καίγεσαι για τις επισκέψεις μας, δεν μας ζήτησες να σου στείλουμε τα στατιστικά της google ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ για να ηρεμήσεις; ΓΙΑΤΙ πολύ απλά ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ δεν ξέρεις να κάνει ρεπορτάζ

Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε 1 εκ. pw την ημέρα. Έχουμε αυτή την περίοδο κοντά στο 1,5 εκ. (μας έριξες έξω) και πριν το καλοκαίρι είχαμε 2 εκ!!!

Όποιος γουστάρει μας διαβάζει και για την Τζένιφερ Άνιστον και για τον Τζον Τραβόλτα αλλά τον θάνατο του Michael Jackson στην Ελλάδα από το troktiko τον έμαθες. Σου χαλάμε την αισθητική ρε Κούλογλου;

Ποιος έπαιρνε τα ξένα ντοκιμαντέρ και τα έκανε υποτιτλισμό και μετάφραση Στέλιο Κούλογλου για να τα παίζει στις εκπομπές του; Αυτό τι είναι;

Τι ήθελες δηλαδή να βρούμε την Τζένιφερ Άνιστον και να έχουμε πρωτογενή είδηση; Ποιο site μπορεί να το έχει αυτό εκτός από τα ξένα;

Και τέλος ρε συ Κούλογλου αυτοί είμαστε. Ποιο το πρόβλημα σου; Σου πειράξαμε τον Γαβρά και στενοχωρήθηκες; Πιες ξύδι.

Τι είναι τούτοι ρε παιδιά που έχουμε μπλέξει!

Μετά θα λέτε ότι τους βρίζουμε όλους.


ΣΕ ΑΜΥΝΑ είμαστε. Δεν βλέπετε ότι στα καλά καθούμενα οι δημοσιογράφοι μας βρίζουν και μας ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ γιατί τους χαλάμε την πιάτσα;

Ρε Κούλογλου στα πόδια σου θα μας έχεις. Τέλος. Λυπούμαστε που τελείωσε για σένα ο κρατικός μισθός του κατά τα άλλα επαναστάτη αριστερού αλλά τι να κάνουμε;

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 09, 2009 6:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πάει πολύ να μιλά ο Κούλογλου!!!

Σε άλλες εποχές με κοινωνική και πολιτική ευαισθησία οξυμένη ο Κούλογλου θα ήταν κρυμμένος σε κάποιο λαγούμι.

Σήμερα μας το παίζει και «αριστερός» και «ευαίσθητος», όπως κάθε καθεστωτική «πόρνη» και ιδιαίτερα οι δημοσιογραφικές «πόρνες» πολυτελείας που έχουν σκοτεινιάσει τον πνευματικό ορίζοντα…

Γι’ αυτόν τον «αριστερό πολυτελείας», τον οικότροφο του καπιταλιστικού κράτους και των ποικίλων μηχανισμών του χρήματος, το ΡΕΣΑΛΤΟ έχει γράψει πολλά.

Έχει αποκαλύψει
όλο το εύρος της «τέχνης» και της «φιλοσοφίας» του: Αυτή των μεταλλαγμένων «προϊόντων» που έχουν αναγάγει σε «αξία» και υπέρτατη «αρετή» αυτό που για κάθε αυθεντικό αριστερό αγωνιστή αποτελεί «όνειδος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2369


Και εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2353



Τέλος για τη στήριξη των Σαηεντολόγων από το Γαβρά οι αποδείξεις υπάρχουν εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3581





_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΓΙΩΡΓΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Αύγ 10, 2009 12:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://troktiko.blogspot.com/2009/08/blog-post_9188.html


Κούλογλου ξέρουμε τι έκανες όταν πρόδωσαν τον Οτσαλάν


Του Στέλιου Κούλογλου καταλογίσατε δικαίως διάφορα αλλά ξεχάσατε τη χυδαία στάση του στην υπόθεση Οτζαλάν.

Τότε που όλος ο ελληνικός λαός είχε βγει στο δρόμο για την αλητεία και την απανθρωπιά των Σημιτο-Παγκαλο-Γιωργάκηδων κι αυτός χλεύαζε τις διαδηλώσεις και μαζί με μερικούς ακόμα "προοδευτικούς" δημοσιογράφους, είχε πάει σε τουρκικό κανάλι και έγλειφε πατόκορφα τους Τούρκους βρίζοντας το Ναξάκη ("τζαναμπέτ") και προσπαθώντας να κτίσει την ελληνο-τουρκική "φιλία" πάνω στην παράδοση του αρχηγού της κουρδικής αντίστασης στους βασανιστές της ΜΙΤ!

Σκεφθείτε: να διέφευγε ο ...Παναγούλης και να ζητούσε άσυλο στην Ιταλία, η ιταλική κυβέρνηση να τον παρέδιδε στη Χούντα και Ιταλοί δημοσιογράφοι να έρχονταν στην ΥΕΝΕΔ για να το γιορτάσουν παρέα με τον Παττακό και τον Παπαδόπουλο!

Ο Κούλογλου είναι ένας από αυτούς τους "προοδευτικούς" που σπεύδουν να βαφτίσουν χωρίς στοιχεία κάθε λαθρομετανάστη σε "πολιτικό πρόσφυγα".

Πού είσασταν και τι κάνατε, βρε ανθρωπιστές, όταν ο "μέτοικος" Οτζαλάν, ο "πολιτικός πρόσφυγας" Οτζαλάν ερχόταν ως ικέτης στην Ελλάδα;"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες