Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τα τρομοκρατικά "τάγματα" του νεοταξικού φασισμού

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΡΕΣΑΛΤΟ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 18, 2009 11:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τα τρομοκρατικά "τάγματα" του νεοταξικού φασισμού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα τρομοκρατικά "τάγματα" του νεοταξικού φασισμού.



Σήμερα όλοι βλέπουν τα «τάγματα εφόδου» που τρομοκρατούν, καταστρέφουν και βιοπραγούν.

Στα τελευταία τεύχη του ΡΕΣΑΛΤΟ, ασχολούμαστε και αναλύουμε διεξοδικά όλον αυτόν τον εφιάλτη που ζούμε: Από τις κατασκευασμένες «εξεγέρσεις» των «δικεμβριανών» και τις συμμορίες, μέχρι το νέο κύκλο των «τρομοκρατικών» ομάδων των μυστικών υπηρεσιών: Τα «νέα τάγματα εφόδου»της Νέας Τάξης.
Το ΡΕΣΑΛΤΟ, αυτά τα ζητήματα, που σήμερα όλοι βλέπουν, τα έχει αναλύσει από παλιά. Τότε, πολλοί μας λέγανε συνωμοσιολόγους!!!
ΣΗΜΕΡΑ που τα κτυπήματα έγιναν «καθεστώς» και βάλλουν αδιάκριτα και εναντίον καθηγητών πανεπιστημίων, αρχίζουν να αντιλαμβάνονται κάποιοι νυχτωμένοι ή αφελείς (γιατί οι επιδοτούμενοι των «εξεγέρσεων» κάνουν τη δουλειά τους) ότι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και η ΑΝΑΛΥΣΗ της δεν είναι συνωμοσιολογία.

Παραθέτουμε τρία χαρακτηριστικά αποσπάσματα από αναλύσεις του ΡΕΣΑΛΤΟ γραμμένα το 2006. Το τελευταίο ο «νέος κύκλος του παιχνιδιού» είναι γραμμένο τον Ιανουάριο του 2007, πριν από δύο χρόνια…





Η ροζ πανούκλα
Γράφει ο Νίκος Πικρός



Στις 19 Νοεμβρίου, δύο πούλμαν γεμάτα με αυτό-ονομαζόμενους αναρχικούς έκαναν απόβαση στην Αμάρυνθο. Οι νταήδες «επαγγελματίες αντιρατσιστές» έβριζαν χυδαιότατα τους κατοίκους της περιοχής ως «ρατσιστές» και «φασίστες», τους προκαλούσαν και με τραμπούκικη αναίδεια βρώμιζαν την πόλη με γραπτούς ρύπους συνθημάτων.
Οι κάτοικοι της Αμαρύνθου, τους «χειροτόνησαν» καταλλήλως. Τα «παλικάρια» αναζήτησαν τη σωτηρία τους όχι μόνο στα πόδια τους (αυτά δεν αρκούσαν), αλλά στην …αστυνομία. Οι ορκισμένοι εχθροί του κράτους και της αστυνομίας διασώθηκαν κυριολεκτικά από την αστυνομία!!!
Όλη αυτή η ιστορία με την «εισβολή» των αντιρατσιστών στην Αμάρυνθο είναι για γέλιο. Θα μέναμε στο γέλιο αν ήταν απλώς μια πράξη φρενοβλαβών γραφικών. Δεν είναι όμως έτσι. Είναι τέτοια η πολιτική παράκρουση, τόσο γκανγκστερική, που δεν μπορεί να είναι «αυθόρμητη» γραφικών. Είναι μια πράξη μεθοδευμένη και κατευθυνόμενη που χρησιμοποιεί τα κόπρανα ενός πολιτικού υπόκοσμου (τους δήθεν αναρχικούς και τους «αριστεριστές» δοσίλογους) για εκπαιδευτικούς αντιρατσιστικούς τραμπουκισμούς και βιασμούς. Είναι μια επιχείρηση ενταγμένη στη στρατηγική συγκρότησης των «νέων» φασιστικών ορδών, που θα τρομοκρατούν και θα βιοπραγούν κατά των κινημάτων, των τοπικών κοινωνικών και του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας.


Οι νεοταξικές συμμορίες

Μετά την ιδεολογική αντιρατσιστική τρομοκρατία, που το σύνολο των καθεστωτικών δυνάμεων (μαζί με τους νεοταξίτες «αριστερούς») έχει εξαπολύσει κατά της ελληνικής κοινωνίας, έρχεται πάντα, σαν διαλεκτικό συμπλήρωμα, η τρομοκρατία στην πράξη: η ανοικτή βία. Και αυτή με αριστερές και αντιεξουσιαστικές μεταμφιέσεις.
Αν αυτό το περιστατικό συνέβαινε πριν από μερικά χρόνια, που ο αντιρατσισμός δεν είχε αναχθεί ακόμα σε επίσημο δόγμα του καθεστώτος, αυτοί οι κουκουλοφόροι, «επαναστάτες» ροπαλοφόροι, θα είχαν συλληφθεί!!!
Σήμερα, όχι μόνο τραμπούκισαν ανενόχλητοι, αλλά διασώθηκαν από τους «άσπονδους εχθρούς»: τα όργανα του κράτους!!!
ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους να το καταλάβουμε. Αυτός ο «πολιτικός υπόκοσμος» είναι συμμορίες συγκροτημένες και καθοδηγούμενες από τους πλανητικούς μηχανισμούς προπαγάνδας και καταστολής. Χρησιμοποιούνται, με την κάλυψη και ιδεολογική υποστήριξη της νεοταξικής «αριστεράς» και των προπαγανδιστικών τους Μαντείων για το προβοκάρισμα, τη συκοφάντηση και τρομοκράτηση των κινημάτων και του ελληνικού λαού.

· Πάντα ξεπηδούν στις διαδηλώσεις και μετατοπίζουν το πολιτικό ζήτημα σε ένα παιχνίδι «κλεφτών και αστυνόμων» με την αστυνομία.

· Πάντα διαπράττουν βανδαλισμούς, καταστροφές, χρησιμοποιούν όπλα ακόμα και χειροβομβίδες στο κέντρο της Αθήνας και …ΜΕΝΟΥΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΙ!!!


· ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ξυλοδαρμοί (αυτή η απάτη με τον Πολυζωγόπουλο) καίνε εκλογικά περίπτερα και βιβλιοπωλεία (πολιτική επιδότηση ακροδεξιών) και οι φαντομάδες «επαναστάτες» απολαμβάνουν μιας περίεργης πολιτικής ασυλίας!!!

· Τα Πανεπιστήμια λεηλατούνται, θα έλεγα βρίσκονται υπό την κατοχή αυτού του «πολιτικού υπόκοσμου», και όμως ουδείς μιλάει. Ουδείς θέλει να διακρίνει ότι αποτελούν το όχημα για την ΑΛΩΣΗ του Πανεπιστημιακού ασύλου.


· ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ σε γενικές συνελεύσεις με ρόπαλα και δέρνουν και ουδείς συγκινείται.

· ΤΩΡΑ αρχίζουν «εκστρατείες» κατά των τοπικών κοινωνιών και διασώζονται από τις …κατασταλτικές δυνάμεις.

Η «φαιά πανούκλα» του Γκερέν (η διαλεκτική των φασιστικών συμμοριών στη Γερμανία) γίνεται δραματικά επίκαιρη. Μόνο που σήμερα το «φαιό» γίνεται «ροζ». Έχουμε τη «ροζ πανούκλα» της Νέας Τάξης.




Κατασκευή ακραίων ταγμάτων εφόδου
(Απλά μαθήματα περί κρατικής προβοκάτσιας)


Γράφει: Ο Αντώνης Πλάκας


Μία από τις πιο κλασσικές συνταγές του κράτους και των μυστικών του υπηρεσιών είναι η προβοκάτσια. Η πιο αποτελεσματική μορφή προβοκάτσιας είναι η υπόθαλψη, κατασκευή και καθοδήγηση «ομάδων κρούσης»: ποικίλων χρωμάτων και «ακραίων».
Η προβοκατόρικη «συνταγή» λειτουργεί πιο αποτελεσματικά με τις συγκρούσεις των «ακραίων».
Η σήψη και αποσύνθεση του συστήματος δημιουργεί τέτοια αθλιότητα και τόσα παθολογικά φαινόμενα που καθιστά εύκολο στο καθεστώς να στρατολογεί και να οργανώνει πολλά από τα «πολιτικά απόβλητα» της βαρβαρότητά του στους «ακραίους χώρους».
Το νεοταξικό κατεστημένο έθρεψε τέτοια απόβλητα: Από αυτά συγκροτήθηκαν ποικίλες «συμμορίες» άμεσα ή έμμεσα καθοδηγούμενες από το πολυπλόκαμο δίκτυο των μυστικών υπηρεσιών. Οι ετικέτες που κολλήσανε σε αυτές τις ομάδες βγήκαν από τα νεοταξικά «αριστερά» κόπρανα.
Αυτή η «αριστερή» κατασκευή τρομοκρατίας είχε πολλαπλούς στόχους:
α). Να δυσφημίσει τις αγωνιστικές παραδόσεις της αριστεράς και γενικά την έννοια Αριστερά.
β). Να προβοκάρει τα λαϊκά κινήματα και ιδιαίτερα τα κινήματα νεολαίας.
γ).Να σκορπά, μέσω των προπαγανδιστικών διαύλων του καθεστώτος (ΜΜΕ, κόμματα, διανόηση κ.λπ) χείμαρρους σύγχυσης και αποπροσανατολισμού.
δ). Να συντηρεί, να «νομιμοποιεί» και να θρέφει και τις άλλες «ιστορικές», «κλασσικές» ομάδες της υπάρχουσας τρομοκρατίας: αυτές με τις «ακροδεξιές» ετικέτες.


Ο νέος κύκλος του παιχνιδιού
Γράφει: Ο Νίκος Πικρός

Ένας νέος κύκλος «τρομοκρατίας» ανοίγει. Ήδη οι τρομοκρατικές προβοκάτσιες των μηχανισμών της τρομοκρατικής υπερδύναμης έχουν κλιμακωθεί και διαχυθεί στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας με ποικίλες μορφές και προβιές!!!
Σήμερα ζούμε το εξής εφιαλτικό: Διαλύουν την ελληνική κοινωνία, κτυπούν κάθε ιστορικό και εθνικό της ιστό, φιμώνουν κάθε ιδέα που αμφισβητεί το νεοταξικό καθεστώς και ενώ συκοφαντούνται και διώκονται οι ιδέες παράλληλα ενθαρρύνονται και νομιμοποιούνται οι τρομοκρατικές συμμορίες!!!
Οι κουκουλοφόροι αλωνίζουν. Βιοπραγούν, καίνε βιβλιοπωλεία, καταστρέφουν καταστήματα, γεμίζουν την Αθήνα με βόμβες μολότοφ, τρομοκρατούν τα πανεπιστήμια, καταναλώνουν ένα ιδιότυπο γκανγκστερισμό σε κάθε λαϊκή εκδήλωση, εισβάλλουν σε τοπικές κοινωνίες και πολλά άλλα και παραμένουν …ασύλληπτοι!!!
Βλέπουμε λοιπόν ότι η τρομοκρατική στρατηγική της νέας αυτοκρατορίας διασπείρεται και διαχέεται στο σύνολο της κοινωνίας με ποικίλες μορφές. Έχουμε περάσει σε έναν ανώτερο κύκλο. Οι κλειστές συνωμοτικές ομάδες («επαναστατικές» υπογραφές των μυστικών υπηρεσιών) πλαισιώνονται από ένα ιδιότυπο «αντάρτικο» μέσα σε ένα πλήθος διάσπαρτων συμμοριών.
Οι συμμορίες αυτές των κουκουλοφόρων (κι αυτές με «επαναστατικές» ταμπέλες) οργανώνονται και κατευθύνονται από τους διεθνείς μηχανισμούς τρομοκρατίας και προβοκάτσιας. Οι μηχανισμοί αυτοί αξιοποιούν την αθλιότητα, την εγκληματικότητα και την αποκτήνωση κάποιων κομματιών της νεολαίας (κυρίως αλλοδαπής) και συγκροτούν τα νέα αποσπάσματα του φασισμού (του νεοταξικού, αυτοκρατορικού φασισμού, γιατί αυτός μόνο σήμερα υπάρχει και κανένας άλλος), με «αναρχική» και «αντιεξουσιαστική» ετικέτα. Τους «αναρχοναζί»!
Ανεξάρτητα, λοιπόν, από τις ετικέτες και τα πολιτικά ψευδώνυμα, η διαλεκτική του νέου αυτοκρατορικού φασισμού είναι η ίδια με τον παλαιό φασισμό: ΟΡΓΑΝΩΣΗ της εγκληματικότητας και της αθλιότητας που δημιουργεί το καπιταλιστικό σύστημα. Οργάνωση όλων των αποθεμάτων της αγριότητας που δεν τα χωνεύει.

Τώρα κατασκευάζουν νέες 17Ν!!!
ΑΥΤΟ σηματοδοτεί νέες ζοφερές καταστάσεις για την ελληνική κοινωνία, νέες συμφορές και την προώθηση νέων εφιαλτικών σχεδιασμών.
ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ όμως και τον ΤΡΟΜΟ του αυτοκρατορικού ιμπεριαλισμού από τις εκρηκτικές διεργασίες που συντελούνται στην ελληνική κοινωνία. Τρέμουν ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να υπάρξει ο πυροδότης των λαϊκών εκρήξεων. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε μπροστά στο άνοιγμα αγώνων με αφορμή το άρθρο 16. Η κοινωνία βράζει και το φοιτητικό κίνημα μπορεί να αποτελέσει τον καταλύτη…

Η Αριστερά πρέπει να ξεσκεπάσει αυτά τα νέα προβοκατόρικα «τρομοκρατικά» παιχνίδια των τρομοκρατών της υφηλίου, παιχνίδια που θέλουν να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν την ελληνική κοινωνία και τα λαϊκά κινήματα. Παιχνίδια που αποσκοπούν στην κατάλυση της ελληνικής κοινωνίας και στο στήσιμο Μεσαιωνικών ικριωμάτων…

Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 19, 2009 1:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://macedonia-greece.blogspot.com/2009/02/blog-post_19.html

Χοντραίνει το τρομοκρατικό παιχνίδι των ΗΠΑ στην Ελλάδα.

Οι υπηρεσίες των ΗΠΑ ,προφανώς μας θεωρούν καθυστερημένους! Έστησαν μία ψεύτικη τρομοκρατική οργάνωση με το όνομα "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ", την τοποθέτησαν, με το μυαλό τους, στον αναρχικό χώρο της αριστεράς και την χρησιμοποιούν για την δημιουργία κλίματος, όποτε αυτό θεωρείται σκόπιμο. Έτσι είδαμε τον "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ" να στοχοποιεί τον Βουλγαράκη (την εποχή διανομής του Ολυμπιακού Χρυσού για το C4I κι άλλες εικονικές προμήθειες) κατηγορώντας τον ως "Υποστηρικτή της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ"! Μόνο που η "ΝΕΑ ΤΑΞΗ" ως όρος ΔΕΝ χρησιμοποιείται από τον αναρχικό χώρο διότι γνωρίζουν ότι οι ίδιοι αναρχικοί ότι εργάζονται για τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ η οποία απαιτεί την ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Η ίδια "αυθόρμητη" κι "επαναστατική" οργάνωση έσπασε ένα τζάμι στην Αμερικανική πρεσβεία, πυροβόλησε κατά αστυνομικού οχήματος, αποπειράθηκε να σκοτώσει έναν εικοσάχρονο αστυνομικό των 700 ευρώ κι επειδή... ΔΕΝ φαίνεται ότι μας έπεισαν ως ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ... αποφάσισαν να χοντρύνουν το παιχνίδι. Τοποθετούν λοιπόν ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο με 60 κιλά εκρηκτικών έξω από μία δικιά τους (Αμερικάνικη) τράπεζα, τη CITIBANK, ταυτόχρονα με την επίσκεψη Αμερικανών αξιωματούχων στην Ελλάδα.
To αυτοκίνητο ήταν παγιδευμένο με εκρηκτική ύλη τύπου ANFO η οποία χρησιμοποιήθηκε σε πλειάδα χτυπημάτων ΕΝΤΟΣ των ΗΠΑ από επίσης δήθεν τρομοκράτες με χαρακτηριστικότερη επίθεση αυτή στην πόλη της Οκλαχόμα με 168 νεκρούς και 800 τραυματίες. Ένοχος ένας "μοναχικός σχιζοφρενής" (βλέπε φώτο δίπλα) ο οποίος ξαφνικά αποφάσισε να ξοδέψει 5.000 δολάρια αγοράζοντας 800 κιλά εκρηκτικών υλών για να ανατινάξει ένα δημόσιο κτίριο στο κέντρο της Οκλαχόμα Σίτι. Ήταν το 1995, μετά ήρθε το 2001 και οι δίδυμοι πύργοι και μετά ψηφίστηκε ο "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ" αντιτρομοκρατικός νόμος στις ΗΠΑ μέσω του οποίου καταπατούνται ΟΛΑ τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών που είχαν κατακτηθεί τα τελευταία χρόνια στον σύγρονο κόσμο.
Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΣΑΛΤΟ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Φεβ 19, 2009 7:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

«Μετατρέπουν την ελληνική κοινωνία σε ζούγκλα»


Δημοσιευμένο το Δεκέμβριο του 2007
Στο ΡΕΣΑΛΤΟ-24

ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/218.mag


Επιστροφή στην κορυφή
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 20, 2009 1:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το ψευτοαγωνιστικό κουφάρι της προβοκάτσιας
Δημοσιεύουμε ένα ενδιαφέρον κείμενο από αυθεντικούς αναρχικούς


το χειροτερο που ακολουθησε την επιθεση στον Γιαννη Πανουση ειναι το ψεμα δεξια και αριστερα "αυτοπτων μαρτυρων" και "σουπερ-επαναστατων", ακομα και μεσα στο athens indymedia ,πως δεν ασκηθηκε βια στον χωρο της συζητησης για τις φυλακες ,στην αιθουσα "Κωστας Παλαμας" .Αλλα απο ποτε ο κρετινισμος, ο βανδαλισμος και ο τραμπουκισμος ηταν ειλικρινης και υπευθυνος;


ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ, ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΕΣ ΠΑΡΑ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥΣ, ΣΕΧΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΤΙΧΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΗ ΒΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΛΑΘΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ


(γιατι ειμαστε αντιθετοι και εχθρικοι σε επιθεσεις παρομοιες με αυτην στο προσωπο και στο γραφειο του καθηγητη Γιαννη Πανουση)

Το ψευτοαγωνιστικο κουφαρι που ζει παρασιτικα και σε βαρος των αγωνων και της ζωης του κινηματος,δεν απουσιαζει ποτε απο το θεαμα και με σημα την βλακεια του ειναι συνεπες στις συναντησεις του με τον εργοδοτη του,τον μηχανισμο βιας,καταστολης και κρατικης τρομοκρατιας που εντεινει την αστυνομοκρατια,την διαλυση της κοινωνικης συνοχης και νομοθετει την νεα μορφη της κοινωνικης οργανωσης πανω στον παγο της εσωστρεφειας,της υποταγης στο εγω,του φοβου,της επιθετικοτητας και της καχυποψιας απο ανθρωπο σε ανθρωπο,της ανασφαλειας,της σιωπης,της αδιαφοριας για το συλλογικο,της βασιλειας του ατομικισμου!
Το ψευτοαγωνιστικο κουφαρι εχει την ευθυνη του και την συμμετοχη του σε αυτο το σχεδιο της απολυτης κυριαρχιας του κρατικου αυταρχισμου που επιδιωκει κλειστες και συντηρητικες κοινωνιες που επιλεγουν τους "σωτηρες" τους με βαση το δογμα της δημοσιας ταξης και ασφαλειας,της εντεινομενης και επιτυχους αστυνομοκρατιας που μπορει να φθασει στον βαθμο της απολυτης καταστολης και καθεστωτικης ανομιας!
Το ψευτοαγωνιστικο κουφαρι δεν εχει ιδεες,δεν κανει πολιτικη.
Δεν το ενδιαφερει,δεν εχει σκοπους ή στοχους,μα ξερει να "αγιαζει" ολα τα μεσα για να φθασει εκει που ξεκινησε!
Στο πληρες κενο,στο αδειο τιποτα!
Δεν εχει λογο,αποψη,στομα να διαφωνησει ή να τοποθετηθει,φως να ριξει στα σκοταδια του συγχρονου μεσαιωνα οπου απο το αιμα εκατομμυριων εργατων και μεταστων ευημερει ο παραδεισος και οι επαυλεις των αφεντικων!
Το κινημα δοκιμαζεται χρονια στην δυσκολη και ανιση αρκετες φορες παλη με το αδικο και την βαρβαροτητα της εξουσιας σε ολα τα μηκη και τα πλατη της συγκρουσης!
Στους αγροτες,στους φοιτητες,στους μαθητες,στους εργαζομενους,στους απολυμενους,στους ανεργους,στους φανταρους,στους μεταναστες,στις κακοποιημενες γυναικες και παιδια,στους αστεγους,στα θυματα των ναρκωτικων,στα δικαιωματα των κρατουμενων,στην υπερασπιση και σωτηρια της φυσης απο το κερδος και τα τοξικα δηλητηρια,εμεις μονο αυτους τους συντροφους και συντροφισσες ξεχωριζουμε και αναγνωριζουμε για να περπατησουμε κοινους δρομους ανεχομενοι υπομονετικα ο ενας την διαφορετικοτητα και τις θεσεις του αλλου!
Αυτοι οι συντροφοι οχι μονο εχουν στομα και αποψη,αλλα ειμαστε υπερηφανοι που μοιραζομαστε αυτη την πορεια μαζι τους γιατι ξερουμε πως πανω απο ολα "αλφαδι" τους ειναι η ηθικη εκεινη που δεν ισοπεδωνει,ξευτυλιζει και εξοντωνει φιλους ή συντροφους,εχθρους ή αντιπαλους!
Το ψευτοαγωνιστικο κουφαρι που κανει "σεργιανι" με τραμπουκισμους,καταστροφες και πλιατσικο σε πανεπιστημιακους χωρους που ανηκουν στην κοινωνια και οχι σε ταγματα εφοδου και "πρωτοποριες" χουλιγκανισμου,ειναι η συνεχεια της κληρονομιας απο το φασιστικο τσεκουρι και την φωτια που λυσσαξε απο χαρα στην Νυχτα των Κρυσταλλων και αποτελουν ξενο και επιζημιο φαινομενο για το κινημα οσο αυτο δεν αντιδρα στην προσφιλη μεθοδο αυτου του στρατιωτικου σωματος,"δια της προσκολλησης"!
Ο τραμπουκισμος και οι επιθεσεις μεσα ή εξω απο το πανεπιστημιακο ασυλο δεν ειναι διακινηση ιδεων και πολιτικη παρεμβαση,ειναι ανερχομενος φασισμος που παιρνει επικινδυνες διαστασεις για το ιδιο το κινημα που οφειλει στο συνολο του να δωσει τωρα μια οριστικη απαντηση παντα μεσα στα πλαισια και στην αξιοπρεπεια του διαλογου!
Δεν ειμαστε "πολιτικαντηδες" για να υπολογισουμε "πολιτικο κοστος" ή "αντιποινα"!
Ας τελειωνουμε επιτελους με το παρακρατος,τις συμμοριες και τα φασιστοειδη που βρισκουν "ασυλο" και πεδιο εκτονωσης μεσα απο πολιτικους χωρους!

η κοινωνικη επανασταση δεν σεχταριζεται,δεν συκοφαντειται,δεν φυλακιζεται,δεν δολοφονειται

@ναρικοι/κες
19/2/09 Αθηνα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάρ 23, 2010 1:47 pm    Θέμα δημοσίευσης: Δεν υπήρξε ποτέ βιασμός σε σχολείο στην Αμάρυνθο στην Εύβοια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δεν υπήρξε ποτέ βιασμός σε σχολείο στην Αμάρυνθο στην Εύβοια
Ένα ολόκληρο χωριό διασύρθηκε στα κανάλια



Η υπόθεση είχε συγκλονίσει τον Οκτώβριο του 2006 ολόκληρη την Ελλάδα, ότι μια ανήλικη κοπέλα, έπεσε θύμα βιασμού από τους συμμαθητές της. Τα κανάλια είχαν στοιχειώσει στο μικρό χωριό της Εύβοιας, που έγινε συνώνυμο της αλητείας. Μέχρι που η απόφαση του δικαστηρίου...


απάλλαξε τα παιδιά, καθώς απεφάνθη ότι η κοπέλα, είχε έρθει σε επαφή με την θέλησή της.Οι δικαστές έκριναν παμψηφεί αθώους τους κατηγορουμένους -στο εδώλιο βρίσκονταν τέσσερα αγόρια για βιασμό και δύο κορίτσια για συνέργεια, όλα τους 19 στα 20 πια- δεχόμενοι πως ό, τι έγινε, έγινε με τη θέληση της κοπέλας. Ειδικότερα, το δικαστήριο αποφάσισε ότι τελέστηκαν μεν ασελγείς πράξεις στο σχολείο της Αμαρύνθου, αλλά δεν πείστηκε ότι αυτές έγιναν χωρίς τη συναίνεση της παθούσης.

http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_7617.html
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες