Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Γιατί πρέπει να συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ηλίας Παπαναστασίου
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούν 20, 2019 11:57 am    Θέμα δημοσίευσης: Γιατί πρέπει να συντριβεί ο ΣΥΡΙΖΑ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γιατί πρέπει να συντριβεί εκλογικά η Λούμπεν Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ
Του Ηλία ΠαπαναστασίουΣτις Ευρωεκλογές της 26ης Μάη ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε 903.000 ψήφους. Από 2.246.000 τον Γενάρη του 2015 στις ευρωεκλογές συγκέντρωσε 1.343.00 ψήφους. Δηλαδή 903.000 λιγότερες ψήφους. Ουσιαστικά περίπου το 38% – σχεδόν 40% – των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ το 2015 εγκατέλειψαν την Πρώτη Φορά «Αριστερά». Πρόκειται όχι απλά για «ήττα» αλλά για πραγματική συντριβή σε απόλυτους αριθμούς ψηφισάντων.

Ανάλογη τάση υπάρχει και στην ποσοστιαία αναλογία όπου ο ΣΥΡΙΖΑ από το 36,3% των ψηφισάντων – Γενάρης 2015 – έπεσε στο 23,7% τον Μάη του 2019 χάνοντας 12.7% του ποσοστού του ή περίπου το 34%.


Με όρους Εκλογικής Κοινωνιολογίας
και Ποσοτικής Εκλογικής ανάλυσης ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε μεταξύ 34% και 38% της συνολικής του εκλογικής δύναμης για όσους δε διαφωνούν με την σύγκριση των ποσοστών του Γενάρη 2015, νομίζουμε πως αυτό είναι και το πιο σωστό εφόσον και οι ευρωεκλογές του Μάη του 2019 είχαν χαρακτήρα Εθνικών εκλογών.

Αντίθετα με την προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί να μας πείσει πως ήλθε στην εξουσία το Σεπτέμβρη του 2015 χαρίζοντας ένα ολόκληρο 8μηνο από τον Γενάρη του 2015 στην λεγομένη διαπραγμάτευση δηλαδή στο πουθενά, έως τις Εθνικές Εκλογές της 7ης Ιούλη 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει 4,5 χρονιά στην Κυβέρνηση Και Εξουσία (54 μήνες). Είναι δηλαδή η μακροβιότερη Κυβέρνηση των Μνημονιακών ετών, με την μεγαλύτερη υποστήριξη από τους Δανειστές, την μεγαλύτερη υποταγή στα κελεύσματα των Αμερικανονατοϊκών από το τέλος του Εμφυλίου Πολέμου, ξεπερνώντας ακόμη και την Δεξιά Κυβέρνηση του Εμφυλιοπολεμικού Παπάγου.

Γιατί όμως πρέπει να συντριβεί ακόμη περισσότερο δηλαδή να εξαϋλωθεί και ουσιαστικά να εξαφανιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ;

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ
με το 3ο Μνημόνιο δέσμευσε σε Πρωτογενή πλεονάσματα της τάξης του 3,5% την χώρα έως το 2022 και με πλεονάσματα της τάξης του 2,2% έως το 2060.

Υποθήκευσε την ελληνική δημόσια περιουσία έως το 2115 δηλαδή για 100 χρόνια και «παραχώρησε»– ξεπούλησε δηλαδή– στους Δανειστές ελληνική δημόσια περιουσία αρχίζοντας από το Σιδηροδρομικό Δίκτυο έως τα Αεροδρόμια.

Ταυτόχρονα
– σύμφωνα με μαρτυρία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ– κόστισε αλλά 86 δις η διαπραγμάτευσή του, δηλαδή του μεγάλου επαναστάτη από τις USA Γιανη – με ένα ν – Βαρουφάκη συν τα δεκάδες – ή και εκατοντάδες – δις για την ανακεφαλαιοποίηση των Ελληνικών Τραπεζών.

Περιττό δε να σχολιάσουμε τον τρόπο που δημιουργούνταν τα πρωτογενή πλεονάσματα π.χ. με αύξηση χρεών στους Προμηθευτές του Δημοσίου, μείωση σε τεράστιο βαθμό του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), καθυστέρηση των Παραγωγικών Επενδύσεων αλλά και της έκδοσης νέων συντάξεων για πάνω από τρία χρόνια τουλάχιστον 200.000 νέων συνταξιούχων.

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ
– συνεχίζοντας το θεάρεστο έργο των προηγούμενων – φτωχοποίησε ακόμη περισσότερο μεγάλα – ήδη φτωχοποιημένα – στρώματα του ελληνικού λαού και ειδικότερα τα χαμηλότερα και τα μικρομεσαία με τερατώδη μέτρα όπως η κατάργηση του ΕΚΑΣ, η εισαγωγή πάνω από 25 νέων φόρων, η κατάργηση συντάξεων χηρείας, ευπαθών ομάδων και πολυτέκνων κ.ά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – που κατά τα άλλα, κόπτεται για τις «υποτελείς τάξεις»– φτωχοποίησε περισσότερο τους ήδη φτωχούς αλλά και τους μικρομεσαίους που παρόλη την κρίση είχαν κρατήσει, με μεγάλες απώλειες, την περιουσία τους.

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε την έννοια του Κοινωνικού Κράτους σε Ελεημοσύνη, μοίρασμα φτώχειας και επιδόματα πείνας των 200 ευρώ. Παρασιτοποίησε και μετέτρεψε σε επαίτη τεράστια στρώματα του ελληνικού λαού, ανήγαγε δε την ψυχολογία του Ζητιάνου και του Συνδρόμου Στοκχόλμης σε Κυρίαρχη Ψυχολογία. Λούμπεν «Αριστερά» ο ίδιος προσπάθησε να λουμπενοποιήσει τεράστια στρώματα της Ελληνικής Κοινωνίας ακολουθώντας την Τακτική «Σε φτωχοποιώ, σου παίρνω 1.000 ευρώ αλλά παραμονή εκλογών σε επιστρέφω 50 και γι’ αυτό πρέπει να με ψηφίσεις και με τα δυο χέρια». Το απαύγασμα της Ηθικής και Ψυχολογικής Εξαθλίωσης και ο Λουμπενισμός κυρίαρχος, το σιωπηρό του σύνθημα.

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ καθιέρωσε τον θεσμό του Μεγάλου Αδελφού που παρακολουθεί τα πάντα, την ΑΑΔΕ που δεν υπάγεται στην ελεγκτική διαδικασία του Ελληνικού Δημοσίου. Κατάσχει συντάξεις, επιδόματα, αμοιβές δηλαδή τα πάντα, τιμωρώντας τους δύστυχους που χρωστούν 500, 1000 ή και παραπάνω ευρώ. Την ώρα που «ρυθμίζει» χρέος 1,2 δις των ΕΛΠΕ του Λάτση – έχοντας τον πονηρό Φαναριώτη Γαβρόγλου μέλος του ΔΣ του Ιδρύματος Λάτση– ή χρέος 450 εκατομμυρίων του Μπόμπολα – εξού και η ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗ τοποθέτηση του ΕΘΝΟΥΣ ή της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ– ή χρέος 90 εκατομμυρίων του Κοντομηνά – δείτε την συντροφικότητα του καναλιού ALPHA στον ΣΥΡΙΖΑ– αλλά και χάρισμα προστίμου 48 εκατομμυρίων στην ΣΕΚΑΠ που είχε αγοράσει ο Ιβάν Σαββίδης, φανατικός φίλος του Τσίπρα και μέγας επενδυτής Νοτίου Βαλκανικής και περιχώρων.

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψε κάθε έννοια ύφους και ήθους και όχι μόνο αριστερού αλλά κάθε είδους και τύπου. Προωθωντας άτομα που αποτελούσαν την προσωποποίηση της ψυχικής και ηθικής παρακμής και εξαθλίωσης αλλά και Μαρίες Αντουανέτες που παρίσταναν τις φεμινίστριες με παχυλούς μισθούς του Δημοσίου, κουνούσε συνεχώς το δάκτυλο στον ελληνικό λαό – π.χ. Πυρκαγιά στο Μάτι– ξερνώντας όλα τα απωθημένα του λιγούρη Λούμπεν που είδε πλουσιοπάροχο στρωμένο τραπέζι και έκανε μακροβούτι χωρίς μαχαιροπήρουνα. Διόριζε – και συνεχίζει να διορίζει– συγγενολόγια, ξαδέλφους, συζυγούς, ερωμένες και παλλακίδες, δημιουργώντας μας την απορία εάν ο Λούμπεν έχει πάτο στην ηθική του εξαχρείωση και αποκτήνωση.

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ταύτισε στην συνείδηση πλατειών στρωμάτων του ελληνικού λαού την Ιστορική Αριστερά με τον Homo Amoralis, τον χαμαιλέοντα παντός καιρού που είναι ο Λούμπεν, τον περιφερόμενο κλόουν και θίασο που δεν σέβεται τίποτα γιατί ο ίδιος είναι ένα τίποτα. Ένα μεγάλο μηδενικό που θέλει να μηδενοποιήσει το κοντέρ δηλαδή να εκμηδενίσει κάθε έννοια Ηθικής, Συνείδησης και Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας. Άλλωστε αυτό που δεν κατάφερε η προπαγάνδα σχεδόν 100 ετών της Δεξιάς το κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ σε τεσσεράμισι χρόνια, δυσφημίζοντας την Αριστερά όσο κανένας άλλος και ταυτίζοντας την με την ηθική εξαχρείωση, τον αμοραλισμό και τον χυδαίο οπορτουνισμό, όχι του ρεφορμιστή εργαζομένου της Σοσιαλδημοκρατίας – που σε τελευταία ανάλυση, ιστορικά, έχει Προλεταριακή Προέλευση – αλλά του επικίνδυνου (κυριολεκτικά) μηδενιστή Λούμπεν.

Γιατί οι εξαιρετικά ωφέλιμες για το σύστημα υπηρεσίες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν επαρκώς αναγνωριστεί από την Ελίτ– δηλαδή την εγχώρια και διεθνή Αστική Τάξη– τους Δανειστές, τους Αμερικάνους και όλα τα υπόλοιπα «λουλούδια» που ο εκτρωματικός ΣΥΡΙΖΑ κάποτε πολεμούσε, τουλάχιστον στα λόγια.

Η Δεξιά όλων των αποχρώσεων – Ακροδεξιά, Λαϊκή Δεξιά, Φιλελεύθερη Κεντροδεξιά– ευγνωμονούν τον ΣΥΡΙΖΑ για τον κατεδαφιστικό του ρόλο σε όλο το οικοδόμημα της Ιστορικής Αριστεράς.

Οι ανενημέρωτοι, αγράμματοι και σχεδόν αναλφάβητοι Δεξιοί ευχαρίστως ταυτίζουν την Θεωρία των Marx/Engels και κάθε έννοια Εργατικού Κινήματος, Σοσιαλισμού και Κομμουνισμού με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί – πολύ απλά– έτσι τους συμφέρει. Ξεμπερδεύοντας με μια Fake «Αριστερα» a la ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζουν (ή ελπίζουν) πολύ καλά πως ξεμπερδεύουν – ίσως για τα επόμενα χρόνια– και από την Αληθινή Αριστερά του Εργατικού και Λαϊκού Κινήματος και την οποία ευχαρίστως ταυτίζουν με τον απόπατο που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ. Απλά, με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια και οι επιπτώσεις της ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗΣ παρακμής ήδη φαίνονται έκδηλα.

Η εκλογική στασιμότητα – έως πολύ μικρή πτώση– του ΚΚΕ και η εξαύλωση όλων των υπολοίπων αριστερών σχημάτων στις ευρωεκλογές της 26ης Μάη μάλλον επιβεβαιώνει το ανωτέρω συμπέρασμα, με εξαίρεση βέβαια την «Αριστερά» του George Soros (Βαρουφακης) που, όπως φαίνεται, μετακόμισε από την Μεταμοντέρνα, Λούμπεν Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, με ένα κομμάτι της προίκας της Αμερικανο/νατοϊκής «Αριστεράς».

Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως ο Νάρκισσος Giani, υπέγραψε την πρώτη συμφωνία με τους Δανειστές στις 20 Φλεβάρη του 2015, μόλις 25 μέρες μετρά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας σαν «δίκαιες» το 70% (!) των απαιτήσεων των Δανειστών (Βλ. Δηλώσεις του Βαρουφάκη την εποχή εκείνη).


Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εκμηδένισε απλά κάθε έννοια Επιστήμης και Ολιστικής, Διαλεκτικής Θεωρίας της Επιστήμης αλλά υπονόμευσε κάθε έννοια Επιστημονικού χαρακτήρα με τα «διαμάντια» που σέρβιρε κατά καιρούς (Φαντασιακή Θεώρηση του Έθνους, Θεωρία του Κοινωνικού Φύλου κα). Έτσι ερμηνεύεται η αλλεργία και απέχθεια των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ για έννοιες όπως Πατρίδα, Εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας, Ιμπεριαλισμός, αλλά και έννοιες όπως Οικογένεια, Πατέρας ακόμα και Άνδρας και ανδρισμός .

Για όλους τους παραπάνω λόγους, ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να συντριβεί έτι περαιτέρω και ει δυνατόν, να εξαϋλωθεί.

Η Αριστερά θα ξαναγεννηθεί από τις στάχτες της έχοντας σαν «μαγιά» ό,τι καλύτερο υπάρχει στον χώρο της με την απλή προϋπόθεση, να εξαφανιστεί ο ιός, ο βάκιλος του ΣΥΡΙΖΑ που απειλεί με την παρακμιακή του φύση να εξαφανίσει κάθε μορφή αντίστασης θυμίζοντας επιδημία πανώλης του Μεσαίωνα.

Η ερεβώδης χρονική περίοδος του ΣΥΡΙΖΑ φθάνει στο τέλος της. Όπως έχουμε Προ Χριστού και Μετά Χριστόν στην Ιστορική Επιστήμη, έτσι θα έχουμε και Αριστερά Μετά ΣΥΡΙΖΑ. Για το καλό του ελληνικού λαού, της χώρας και του νέου εργατικού κινήματος που έρχεται, από νέους ανθρώπους μορφωμένους και πολύγλωσσους αλλά και παλαιότερους αριστερούς που βγήκαν αλώβητοι από το Καθαρτήριο και την Κόλαση του ΣΥΡΙΖΑ.

Γι’ αυτό, όλοι πρέπει να θυμόμαστε, και να μην ξεχνάμε ποτέ, τουλάχιστον έως τις βουλευτικές εκλογές, SYRIZA Delendus Est! (Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αφανιστεί!)


Μεταμοντέρνα Αριστερά (32
)

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3103

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 23, 2019 8:37 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Με ποια κριτήρια ψηφίζουμε…
Πολλοί είναι εκείνοι που βρίσκονται μπροστά σε περίπλοκα διλήμματα σ’ αυτές τις εκλογές…

Η αηδία για τα κατοχικά κόμματα οδηγεί στη σκέψη: «Ό,τι και να ψηφίσουμε τα ίδια θα έχουμε, δεν θα αλλάξει τίποτα»!

Αυτή, όμως, η θέση, είναι μια θέση μοιρολατρικής ΑΠΟΔΟΧΗΣ αυτού που υπάρχει, είναι μια θέση πολιτικής απάθειας, μια θέση ΥΠΕΡ της κυβέρνησης των «αριστερών» ανδρεικέλων…


Η σωστή θέση πάνω στο ζήτημα των Εθνικών Εκλογών καθορίζεται ΟΧΙ ότι με αυτές ΤΙΠΟΤΕ δεν αλλάζει (αυτό είναι ιστορικό αξίωμα και θα έπρεπε να το γνωρίζουμε), ΑΛΛΑ αν με τη συμμετοχή μας στις εκλογές μπορεί να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και πυροδότηση του ΜΟΝΟΥ παράγοντα που κινεί την Ιστορία: Του λαϊκού παράγοντα, των αγωνιστικών κινημάτων.

Με τις εκλογές δεν αλλάζουμε ΤΙΠΟΤΑ (στρατηγικά), αλλά δημιουργούμε πολιτικούς όρους και προϋποθέσεις αλλαγών…

Με το να καταποντίσουμε εκλογικά (στην κοινωνία είναι καταποντισμένη) αυτήν την «αριστερή» κυβέρνηση του 4ου Ράιχ (ΣΥΡΙΖΑ) δεν ανατρέπουμε το καθεστώς, αλλά ανατρέπουμε τις κυβερνητικές του ισορροπίες, συνακόλουθα δημιουργούμε μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης και οργάνωσης αγωνιστικών κινημάτων…

Το να γκρεμιστεί με πάταγο αυτή η κυβέρνηση αλλάζουν ΠΟΛΛΑ τα οποία ΔΥΝΗΤΙΚΑ μπορεί να ανατρέψουν τους πολιτικούς συσχετισμούς ΥΠΕΡ του λαού.

Το επιχείρημα ότι θα έρθει η Δεξιά είναι δόλιο και παραπλανητικό για πολλούς λόγους:

α). Ο ΣΥΡΙΖΑ, στρατηγικά, προγραμματικά, αλλά και ως ταξική συγκρότηση, είναι ο ίδιος ΔΕΞΙΑ και μάλιστα στη μοχθηρή μορφή του ιπποκόμου του 4ου Ράιχ…

β). Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια Δεξιά με τη μάσκα της Αριστεράς:
Της αριστερής εκείνης που κάνει εκείνα που δεν μπορεί να κάνει η παραδοσιακή Δεξιά.

Ιδιαίτερα στα «εθνικά θέματα» ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνο το είδος της αριστεράς, (Νατοϊκής) που εκτελεί τις εντολές του 4ου Ράιχ, με ιδιαίτερο κυνισμό και μοχθηρία, δίνοντας τις χαριστικές βολές στην ελληνική κοινωνία και το λαό της…

γ). Τέλος, στο επίπεδο των λαϊκών κινημάτων ο «αριστερός» ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί το ΜΕΓΑ δολοφόνο τους. Με τον ΣΥΡΙΖΑ (τον «αριστερό» πράκτορα του 4ου Ράιχ) το εργατικό και λαϊκό Κίνημα ΟΧΙ μόνο ισοπεδώθηκε και παρέλυσε, αλλά αποτεφρώθηκε ολοκληρωτικά…

Ακόμα και σ’ αυτό το πεδίο με τη Νέα Δημοκρατία θα έχουμε άλλες κινηματικές συνθήκες: Ο λαός θα κατεβεί στους δρόμους…

Και ο λαός στο δρόμο αλλάζει τα πολιτικά δεδομένα…

Το επιχείρημα, συνεπώς, ότι θα έρθει η Δεξιά, στη δεδομένη πολιτική περίοδο, είναι, με κινηματικούς όρους, βλακώδες, δόλιο και παραπλανητικό…

Το πρωταρχικό, λοιπόν, αλλά και στρατηγικό ζήτημα αυτών των εκλογών είναι να συντριβεί αυτή η «αριστερή» κυβερνητική αλητεία, αυτή η μεγάλη πολιτική ΑΠΑΤΗ της «αριστερής» λουμπεναρίας…

Ένα δεύτερο, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ, κριτήριο καθορισμού της ψήφου μας είναι τούτο: Να μην υπάρξει αυτοδυναμία της ΝΔ και να καταποντιστούν και οι δορυφόροι των δύο κυβερνητικών, κατοχικών πυλώνων (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ): ΚΙΝΑΛ, Βαρουφάκης, Βελόπουλος και CIA…

Με ισχυρούς,
εκλογικά, δορυφόρους ακυρώνεται η προοπτική της ΜΗ αυτοδυναμίας. Θα υπάρξουν συγκολλήσεις και θα πολλαπλασιαστούν οι εναλλακτικές κυβερνητικές εφεδρείες του 4ου Ράιχ…

Το ζητούμενο και αυτό που θα γκρεμίσει και τις τελευταίες αυταπάτες είναι μια συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ…


Τα δύο αυτά κόμματα κοκκορομαχούν, ενώ στην ΟΥΣΙΑ είναι τα ίδια και αποτελούν το «αριστερό» και «δεξιό» παπούτσι της Νέας Τάξης…

Αυτή η αυταπάτη ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι διαφορετικά πρέπει να γκρεμιστεί.


Διευκρίνηση: Στο καθεστώς ήδη της δημοσιογραφικής πορνείας οι παρατάξεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ συγκυβερνούν (ΕΣΗΕΑ)…

Μια κυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ θα ανοίξει τον Ασκό του Αιόλου:
Θα απελευθερώσει τα λαϊκά κινήματα, θα κινητοποιήσει και θα ενεργοποιήσει τον εργατικό και λαϊκό παράγοντα, θα δημιουργήσει τις ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ για την πολιτική ανασυγκρότηση και οργάνωση του κινηματικού παράγοντα…

Όλα αυτά σημαίνουν ότι στις εκλογές ψηφίζουμε μικρά κόμματα πατριωτικού προσανατολισμού και ΕΞΩ από το κάδρο των Μνημονίων της ΕΕ, του ευρώ και του ΝΑΤΟ…

Μακριά από τους εμπόρους τους πατριωτισμού (έχουν πολλαπλασιαστεί) και φυσικά μακριά από τα εθνομηδενιστικά παραρτήματα του Σόρος: Άπειρα και αυτά με «αριστερές» και «επαναστατικές» λεοντές…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΠαλαίμαχοςΈνταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 04, 2019 8:42 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Συντριβή του Λούμπεν ΣΥΡΙΖΑ και αναγέννηση του λαού

Του Ηλία Παπαναστασίου
Γράφαμε πριν μερικές μέρες για την σημασία της εκλογικής συντριβής του μορφώματος της Λούμπεν Αριστεράς που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ.

Υποστηρίξαμε πως μόνο μέσα από την εκλογική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν οι προϋποθέσεις αναγέννησης του Εργατικού–Λαϊκού Κινήματος και ανόδου της συνείδησης και υπόστασης του ελληνικού λαού σε ανώτερο επίπεδο.

Τα λίγα εικοσιτετράωρα που έμειναν μέχρι τις εκλογές φέρουν προ των ευθυνών τους όλους μας. Και αυτές οι ευθύνες βοούν συνεχώς, μας καλούν ακατάπαυστα και μας ωθούν σε τέσσερις επιλογές.


Πρώτον, την μη αποχή. Όποιος απέχει συνειδητά πλέον συμμετέχει στην διαιώνιση της καθημερινής, συνολικής παρακμής της χώρας, του λαού και των μελλοντικών γενεών.

Δεν έχει σημασία εάν απέχει συνειδητά ή από ηλιθιότητα αλλά σίγουρα θα πρέπει να θεωρείται “Ιδιώτης” δηλαδή Idiot αγγλοσαξονιστί που σημαίνει ηλίθιος. Ει δυνατόν, να τιμωρείται και νομικά, εάν είχαμε υγιώς σκεπτόμενες κοινωνίες αποτελούμενες από δημιουργικούς ανθρώπους.

Ποτέ μια Κοινωνία δεν προχώρησε μπροστά με τους αδιάφορους, τους ωχαδερφιστές, τους εαυτούληδες και τους ηλίθιους δηλαδή τους διανοητικά ανάπηρους.

Δεύτερον, την καταδίκη των σημερινών δυναστών της Μεταμοντέρνας Λούμπεν Αριστεράς που καταδυνάστευσαν οπισθοδρομώντας την χώρα, εξευτελίζοντας την έννοια της Αριστεράς και φτωχοποιώντας τα μεγάλα στρώματα του ελληνικού λαού.

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να καταδικαστούν και οι προηγούμενοι δυνάστες και κυρίως η ΝΔ που εξαγνίζεται ταχύτατα λόγω των πεπραγμένων του ΣΥΡΙΖΑ. Εννοείται, καταδίκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν σημαίνει υποστήριξη της ΝΔ, τελεία και παύλα.

Τρίτον, υποστήριξη αντιμνημονιακών, αντι–αστικών και προοδευτικών δυνάμεων που σε αυτή την ιστορική συγκυρία εκπροσωπούνται κατά πρώτο λόγο – εάν όχι και αποκλειστικό– από το ΚΚΕ.

Ταυτόχρονα, χρειάζονται χείρα βοηθείας και οι αριστερές δυνάμεις του ΚΙΝΑΛ που ασφυκτιούν στα σημερινά ερμαφρόδιτα πλαίσια της πολιτικά και κοινωνικά “αλλήθωρης” στρατηγικής της Φώφης Γεννηματά.

Μια ενίσχυση των συνδυασμών του ΚΚΕ
πιθανόν να λειτουργούσε ευεργετικά και στις αληθινά προοδευτικές δυνάμεις του ΚΙΝΑΛ επανασυσφίγγοντας σε κοινούς αγώνες τις σχέσεις ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ όπως συνέβαινε με τα δυο αυτά αριστερά κόμματα την πρώτη δεκαετία μετά την Μεταπολίτευση.

Η αντιμετώπιση της φιλελεύθερης/νεοφιλελεύθερης ΝΔ και των πολιτικών της θα ενισχύσει – σχεδόν βέβαιο– την κύρια δύναμη αντίστασης που θα είναι το ΚΚΕ αλλά και τμημάτων – ή τμήματος– αριστερών/προοδευτικών τμημάτων του ΚΙΝΑΛ.

Ο άθλιος ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθήσει να εμφανιστεί σαν “αριστερή αντιπολίτευση” αλλά θα πρέπει να υποστεί εκλογική συντριβή ειδάλλως θα λειτουργήσει σαν Δούρειος Ίππος του Συστήματος όπως επάξια έκανε μέχρι σήμερα.

Τέταρτο, καμμιά ψήφος στην “Αριστερά του Σόρος” (Βαρουφάκης) και στα αριστερίστικα πτώματα που επανεμφανίζονται θυμίζοντας θρησκευτικές σέκτες του Μεσαίωνα (ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Μ–Λ σχήματα κλπ.).

Ο αριστερισμός είναι αστισμός από την ανάποδη, όπως ο “αντιρατσισμός” των αντιεξουσιαστών είναι ξεκάθαρος ρατσισμός.

Σε χώρες με αποικιακή εξάρτηση – όπως η Ελλάδα– προϋπόθεση μιας Σοσιαλιστικής Στρατηγικής είναι η Εθνική Ανεξαρτησία και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο Σοσιαλισμός, Εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας και Δημοκρατικός Πατριωτισμός είναι ένα ενιαίο σύνολο όπως μας υπενθυμίζει η Επιστημονική, Διαλεκτική και Δημιουργική Θεωρία του Ιστορικού Σοσιαλισμού των Marx/Engels, θεωρία που αρχίζει και επανακάμπτει, δειλά αλλά σταθερά τα τελευταία χρόνια. Με τους αριστεριστές δεν υπάρχει Πολιτικός Διάλογος αλλά επίκληση Ψυχιάτρου λόγω των ψυχοπαθολογικών αυτιστικών συμπτωμάτων που παρουσιάζουν.

Η μελλοντική επάνοδος της ΝΔ δεν πρέπει ουσιαστικά να λειτουργεί σαν άμεσο φόβητρο αλλά σαν μια ιστορική ευκαιρία να επανακτήσει ο ελληνικός λαός την Κοινωνική, ταξική και ιστορική του συνείδηση.

Η Δεξιά μας ξυπνά, μας αφυπνίζει και μας οπλίζει για νέους αγώνες και επανατοποθέτηση της κοινωνικής δυναμικής και πάλης των τάξεων. Είναι μάλλον δύσκολο για την ΝΔ του Μητσοτάκη να σαρώσει τα πάντα όσον αφορά τις εναπομείνασες κατακτήσεις του ελληνικού λαού εάν σχετικά γρήγορα ανασυνταχθεί ένα νέο λαϊκό κίνημα με σαφείς στρατηγικούς στόχους και ανάλογους πολιτικούς φορείς.

Αντίθετα, η Μεταμοντέρνα, Λούμπεν Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ νάρκωσε τον ελληνικό λαό, τον παθητικοποίησε και τον μετέτρεψε σε ναρκομανή εξαρτημένο από την δόση του. Εξαρτημένο ουσιαστικά από την προπαγάνδα της Νέας Δεξιάς που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο οποίος δεν αφόπλισε μόνο συνειδήσεις, δεν νάρκωσε μόνο εγκεφάλους αλλά μετέτρεψε σε καταθλιπτικούς και χαζοχαρούμενους τους περισσότερους πολίτες αυτής της χώρας.

Παράλληλα δε, παρασιτοποίησε τεράστια στρώματα του ελληνικού λαού αποσυνδέοντας τα από την Παραγωγική διαδικασία και μετατρέποντας τα σε Επιδοτούμενα Στρώματα, Επιδοτούμενες Τάξεις και – γιατί όχι; – καταλήγοντας σε μερικά χρόνια στην δημιουργία Επιδοτούμενου Έθνους. Σε τελευταία ανάλυση, λειτούργησε ευεργετικά – ο ΣΥΡΙΖΑ– για τα συμφέροντα της Ελίτ, υλοποιώντας μέτρα που εάν τα νομοθετούσε μια αμιγής Δεξιά Κυβέρνηση, θα είχαμε στην Ελλάδα, συνθήκες Γαλλικής Επανάστασης.

Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ θα λειτουργήσει σαν μέθεξη Αρχαίας Τραγωδίας με αρκετή δόση απολύτρωσης από βαριά ψυχική νόσο.

Θα απελευθερώσει τον ελληνικό λαό από όλα τα συμπτώματα κρετινοποίησης και α–νοηκότητας που τον ταΐζει η σχιζοειδής κυβερνητική πρακτική και προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σταδιακά θα επανακτήσει την δημιουργικότητα και κοινωνική του ευφυΐα, έχοντας ταυτόχρονα επανασυνδεθεί με την αντιστασιακή του φλέβα, κύριο χαρακτηριστικό της νεοελληνικής ιστορίας που “είναι από την φύση της αντιστασιακή” (Ν. Σβορώνος). Θα αρχίσει να συμμετέχει στα κοινά, να αντιδρά σε όποια αντιδραστικά και αντικοινωνικά μέτρα τολμήσει να θεσπίσει μια Δεξιά Νεοφιλελεύθερη Κυβέρνηση, σε τελευταία ανάλυση θα ξαναγίνει Πολίτης και Εργαζόμενος με Κοινωνική Συνείδηση, μαχητής της ζωής και μιας καλύτερης Κοινωνίας, μιας Δικαιότερης Ελλάδας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά υποστήριξε το “Τέλος της Ιστορίας”
a la Francis Fukuyama, ταυτίζοντας την Ιστορία και το υποτιθέμενο Τέλος της με τον εαυτό του και την Κυβέρνηση του. Περίπου σαν το ρηθέν από τον Λουδοβίκο ΙΔ “Après moi, le déluge” (Μετά από μένα το Χάος).

Γιατί ακριβώς έτσι λειτουργούσε ο Λουδοβίκος ΙΔ – Αλέξης Τσίπρας– και οι Μαρίες Αντουανέττες του διαλαλώντας πως μετά από αυτούς “Έρχεται το Χάος”.


Η ήττα του θα σηματοδοτήσει το “Τέλος του Τέλους της Ιστορίας” επανασυνδέοντας την ηττηθείσα και τελματωμένη, νεκρόφιλη περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ με την αληθινή, ζωντανή και συναρπαστική Ιστορία των μεγάλων ελληνικών μαζών. Με την συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ, επανακάμπτουμε στο Παρόν, προσβλέπουμε στο Μέλλον αποκτώντας στόχους, επανασυνδεόμαστε με το Ανθρώπινο Είδος – ξαναγινόμαστε άνθρωποι– αποβάλλοντας την Συλλογική Κατάθλιψη, αψηφώντας τις μεγαλομανίες μιας επιθετικής Δεξιάς και τις ανθρωποφαγικές τάσεις μιας Κεφαλαιοκρατικής/Τραπεζικής Ελίτ.

Ταυτόχρονα αρχίζουμε να διαoλοστέλνουμε τις επιταγές μιας Σαδιστικής Ομοφυλοφιλικής – πλειοψηφούσα τάση– Ευρωπαϊκής Ελίτ και τις ανθρωποκτόνες οικονομικές ντιρεκτίβες μιας Βαμπιρικού τύπου Φεμινιστικής Συντεχνίας που ήδη καταλαμβάνει καίριες θέσεις του Ευρωπαϊκού Οικοδομήματος.

Η “Επανασύνδεση της Ανθρώπινης Ύπαρξης με το Ανθρώπινο Είδος” (K. Marx, Οικονομικά/Φιλοσοφικά Χειρόγραφα 1844», «Κριτική της Χεγκελιανής Φιλοσοφίας του Δικαίου») σημαίνει επανασύνδεση του Νεοέλληνα με την αληθινή, ζωντανή, Ιστορική του Υπόσταση, ουσιαστικά δηλαδή με την Τραγικότητα της Ιστορίας του που αποτελείται από ένα «Στεναχωρημένο Είναι» (Hegel).

Ξαναγινόμενος Άνθρωπος, ξαναγίνεται Ιστορική Ύπαρξη, ξαναβρίσκει το Κέφι του.
Όχι μέσω ιδεοληπτικών ναρκωτικών αλλά μέσω της Ιστορικής του Αποκατάστασης, Συμμετοχής, Ύπαρξης. Πάντα ήταν ικανός για “Εφόδους στον Ουρανό”, Παραδειγματικούς Ηρωισμούς και Ιστορική Πρωτοβουλία.

Ας ξαναγίνει Λαός με Ιστορία, αποσυνδεόμενος από τους “Λαούς χωρίς Ιστορία” (Geschictloss Volker) όπως έγραφαν για άλλους λαούς οι Hegel και Engels.

Ας κάνει το μεγάλο άλμα προς τα μπρος, φοβίζοντας τις φοβίες του, παρακμάζοντας την Παρακμή του, τρομοκρατώντας τους τρομοκράτες του, προειδοποιώντας τους αυριανούς Δυνάστες του, βροντοφωνάζοντας Salus Populi Suprema Lex estο!

H Σωτηρία της Πατρίδας ας είναι ο Υπέρτατος Νομός! Ας το ακούσει η Νέα Δεξιά του ΣΥΡΙΖΑ που αποχωρεί, η ανακαινισμένη Παλιά Δεξιά που έρχεται και η οποιαδήποτε Δεξιά εφεδρικού τύπου.

Μεταμοντέρνα Αριστερά (33)


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3103

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 05, 2019 4:11 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τι ψηφίζουμε;


Στις σημερινές συνθήκες, όπως ήδη γράψαμε, το καθοριστικό κριτήριο της εκλογικής μας συμπεριφοράς είναι τούτο: Το πώς θα συμβάλουμε, με την ψήφο μας, στην ΗΤΤΑ της Λαϊκής ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ και στην ανάπτυξη και πυροδότηση του ΜΟΝΟΥ παράγοντα που κινεί την Ιστορία: Του Λαϊκού παράγοντα, των Αγωνιστικών Κινημάτων…

Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ των «αριστερών» ανδρεικέλων αποτελεί την πρωταρχική και ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ προϋπόθεση για την απελευθέρωση και πυροδότηση του Λαϊκού Παράγοντα: Την αφετηρία για την ανάπτυξη κινηματικών καταστάσεων…

Συνεπώς, το πρωταρχικό, το θεμελιακό και αφετηριακό είναι η εκλογική ΣΥΝΤΡΙΒΗ του ΣΥΡΙΖΑ!!!


Για τον προπαγανδιστικό μύθο ότι θα έρθει η Δεξιά γράφουμε εδώ:
http://resaltomag.blogspot.com/2019/06/blog-post_23.html


Φυσικά η θέση μας είναι καταψήφιση και της Ν.Δ.

Ωστόσο, δε είναι αυτή η θέση το καθοριστικό και στρατηγικό ζήτημα, αλλά η ΣΥΝΤΡΙΒΗ του ΣΥΡΙΖΑ…

Μια κυβέρνηση της Ν.Δ. (το αναμενόμενο) συμβάλλει, στις σημερινές συνθήκες της «αριστερής» ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ, ΑΠΑΘΕΙΑΣ και ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ, στην πυροδότηση των αγωνιστικών συνδρόμων, στον απεγκλωβισμό πλατιών λαϊκών στρωμάτων από το «αριστερό» υπνωτικό.

Το ιστορικό ΑΙΤΗΜΑ είναι να κατέβει ο λαός στο δρόμο και με κυβέρνηση ΝΔ δημιουργούνται ευνοϊκές προϋποθέσεις…

Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, είναι το πρώτο, το αναγκαίο το καθοριστικό για το τι θα ψηφίσουμε, στην προκειμένη περίπτωση: Το τι ΔΕΝ θα ψηφίσουμε…

Ένα δεύτερο, εξίσου σημαντικό κριτήριο της ψήφου μας είναι: Να ΣΥΝΤΡΙΒΗ και ο Βαρουφάκης, η συνέχεια της ΑΠΑΤΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ, η πλέον μοχθηρή έκφραση του χρηματιστηριακού κεφαλαίου (Σόρος) και η πλέον κυνική κακουργία του 4ου Ράιχ…

Διαβάστε σχετικό άρθρο: «Ο Βαρουφάκης αποτελεί την αναπαλαίωση της απάτης του ΣΥΡΙΖΑ»:
http://resaltomag.blogspot.com/2019/07/blog-post_5.html
Διαβάστε επίσης και εδώ:
http://resaltomag.blogspot.com/2019/06/blog-post_29.html


Ένα άλλο βροντερό «ΟΧΙ» πρέπει να δοθεί στο μεγάλο πολιτικό ΑΠΑΤΕΩΝΑ και χυδαίο πατριδοκάπηλο και έμπορα της Ορθοδοξίας: Στον Βελόπουλο!!!
Διαβάστε σχετικά κείμενα εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11202


Όλα αυτά, βεβαίως, αναλύουν το τι ΔΕΝ πρέπει να ψηφίσουμε. Δεν απαντούν στο ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ να ψηφίσουμε.

Εμείς απορρίπτουμε την ψήφο στα μικρά κόμματα: Σέχτες εθνομηδενιστικές ή τυχοδιωκτικά σχήματα πατριωτικής εμπορίας…

Θα διαφωνήσουμε με τους συντρόφους του GREXIT οι οποίοι αφήνουν μια επιλογή και στον Καζάκη…

Ο Καζάκης είναι ένας από τους μεγαλύτερους πολιτικούς τυχοδιώκτες και τσαρλατάνους. Ήδη τώρα συνεργάζεται εκλογικά με το ΑΚΚΕ το οποίο τοποθετείται ευθέως ΥΠΕΡ της παραμονής μας στην ΕΕ…

Δεν μπορεί να νομιμοποιούμε εκλογικά τέτοιους αχαλίνωτους καιροσκόπους…

Σε αυτές τις εκλογές και με αυτές τις πολιτικές συνθήκες, για να μην πέσουμε στη μοιρολατρική ΑΠΟΔΟΧΗ του υπάρχοντος (Αποχή), η μόνη λύση, κατά την άποψή μας, είναι: ψήφο στο ΚΚΕ…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες