Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΣΥΡΙΖΑ: Δουλεύει στη Θράκη για την Τουρκία...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 23, 2014 8:36 am    Θέμα δημοσίευσης: ΣΥΡΙΖΑ: Δουλεύει στη Θράκη για την Τουρκία... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΣΥΡΙΖΑ: Δουλεύει για τη μετατροπή της Θράκης σε προτεκτοράτο της Τουρκίας…Η υπόθεση της ρομά Σαμπιχά Σουλεϊιμάν που μπήκε-βγήκε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για την ευρωβουλή δεν σηματοδοτεί απλώς τον εκλογικό καιροσκοπισμό του ΣΥΡΙΖΑ…

Ούτε τον επικίνδυνο ερμαφροδιτισμό του…

Σηματοδοτεί κάτι ακόμα πιο σοβαρό: Τον σκανδαλώδη εθνομηδενισμό του, συνακόλουθα και την αντίστοιχη πολιτική του διάβρωση και τύφλωση.


Δεν μπορεί να μη γνωρίζει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ότι η Θράκη αποτελεί στρατηγικό στόχο της Άγκυρας, ο οποίος συνίσταται στην κατασκευή «τουρκικής μειονότητας».

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημεία και τέρατα στη Θράκη από όλες τις δωσίλογες κυβερνήσεις, με πρωτοπόρες αυτές των πράσινων ανδρεικέλων: Προωθήθηκε πυρετωδώς η δημιουργία αμιγώς τουρκόφωνων περιοχών στις οποίες η παρεμβατικότητα του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής έγινε αποκλειστικός και υπέρτατος νόμος.

Η Θράκη αποτέλεσε τον πρώτο στόχο της Νέα Τάξη για την κατάτμηση της Ελλάδας (το Σχέδιο «πιλότος»): Εκεί καλλιεργήθηκαν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις και τα «ερείσματα» (οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά), μέσω των οποίων θα γίνει δυνατή αύριο η ΑΠΟΚΟΠΗ της Θράκης και η μετατροπή της σε «ανεξάρτητο», δήθεν κράτος, προσδεμένο στην Τουρκία…

Τα μασκαριλίκια του ΣΥΡΙΖΑ με το κόψιμο της Σαμπιχά Σουλεϊιμάν και οι δηλώσεις του Δημήτρη Χριστόπουλου (φερέφωνο του τουρκικού εθνικισμού), ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ προλειαίνουν περεταίρω το έδαφος για την υλοποίηση των στρατηγικών επιδιώξεων της Τουρκίας!!!

Θα αναδημοσιεύσουμε δύο παλιότερα κείμενά μας (ένα δικό μας και ένα του Στάθη) που φωτίζουν ολόπλευρα το ζήτημα, αλλά και τη νεοταξική στρατηγική του ερμαφρόδιτου ΣΥΡΙΖΑ.

Μαζί με άλλα σχετικά κείμενα θα τα βρείτε ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4667

Η Θράκη: το πρώτο θύμαΣημεία και τέρατα γίνονται στη Θράκη.

Προωθείται πυρετωδώς η δημιουργία αμιγώς τουρκόφωνων περιοχών στις οποίες η παρεμβατικότητα του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής τείνει να γίνει αποκλειστικός και υπέρτατος νόμος.


Η διαδικασία αυτή υλοποιείται μέσω τοπικών αντιπροσώπων (σε κάθε χωριό τουλάχιστον ένας): Καλοπληρωμένοι «πράκτορες» οι οποίοι δίνουν αναφορά για οτιδήποτε συμβαίνει στην περιοχή τους.

Προς αυτή την κατεύθυνση εργάζονται ακούραστα και οι κυρίες του υπουργείου «Παιδείας και Μάθησης», Διαμαντοπόυλου-Δραγώνα, με τα συνεχή συνταγματικά τους πραξικοπήματα.

Τα όσα γίνονται στην Θράκη εντάσσονται μέσα στο γενικότερο στρατηγικό σχέδιο της Νέας Τάξης για τον τεμαχισμό της Ελλάδας.

Η Θράκη είναι ο «πιλότος»: Καλλιεργούνται όλες εκείνες οι προϋποθέσεις και τα «ερείσματα» (οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά) τα οποία θα αποσπάσουν τη Θράκη από την Ελλάδα, θα την καταστήσουν ένα ανεξάρτητο δήθεν κράτος, συνακόλουθα θα την προσδέσουν στην Τουρκία.

Το «εργαλείο» αυτού του εγκλήματος είναι ο «Καλλικράτης».Το σχέδιο «Καλλικράτης» είναι ένα μελετημένο στρατήγημα της Νέας Τάξης: χωρίζει την Ελλάδα σε 13 ανεξάρτητα δουκάτα, δηλαδή, με σημερινούς πολιτικούς όρους, «προτεκτοράτα».

Η «αυτοδιάθεση» των περιφερειών δεν έχει καμιά σχέση με εθνικό κράτος, είναι το εντελώς αντίθετο: διάσπαση και κατάτμηση του εθνικού κράτος, πισωγύρισμα στα «δουκάτα» της φεουδαρχίας.

Τα «δουκάτα» σήμερα είναι προτεκτοράτα των ισχυρών του χρήματος και των μεγάλων διεθνών μαφιών: κρατικών μαφιών ή ιδιωτικών…

Το πείραμα στα Βαλκάνια απέδωσε καρπούς. Τώρα προωθείται και στην Ελλάδα με «εργαλείο» το σχέδιο «Καλλικράτης».

Ένα «εργαλείο» γίνεται πιο αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται σε κατάλληλο «έδαφος» και «συνθήκες».

Τη γονιμότητα του «εδάφους» και των «συνθηκών» τη διασφαλίζει ένα άλλο καταχθόνιο «εργαλείο»: Η ιθαγένεια στους λαθραίους αλλοδαπούς, το κεντρικό αυτό νεοταξικό στρατήγημα εισβολής και εποικισμού της χώρας μας από ξένους.

Με αυτό το καταχθόνιο και εφιαλτικό στρατήγημα δεν διαλύονται και ισοπεδώνονται, απλώς, τα πάντα, αλλά κατασκευάζονται και «πληθυσμοί» ανάλογα με τα συμφέροντα και τα στρατηγικά σχέδια των νονών του πλανήτη.

Η εισβολή αλλοδαπών και η Ιθαγένεια είναι η υδρογονοβόμβα εναντίον της Ελλάδας.

Ο «Καλλικράτης» είναι η ανασύσταση των ερειπίων της υδρογονοβόμβας: Η κατάτμηση της Ελλάδας, η κατασκευή προτεκτοράτων και η πρόσδεση κάποιων από αυτά σε ισχυρά ιμπεριαλιστικά κέντρα και διεθνείς μαφίες του χρήματος.

Και μόνο αυτά (Ιθαγένεια-Καλλικράτης) αποδείχνουν περίτρανα ότι αυτή η κυβέρνηση εκτελεί συνειδητά τα «συμβόλαια θανάτου» της Ελλάδας.

Σήμερα η Θράκη. Αύριο η Μακεδονία και η Ήπειρος…

Στη Θράκη ο στόχος υλοποιείται με πυρετικούς ρυθμούς. Εδώ συνειδητά η κυβέρνηση προωθεί την τουρκοποίηση της περιοχής.

Στην πρωτοπορία βρίσκονται τα παραρτήματα του Σόρος και των διεθνών μαφιών: το υπουργείο «Παιδείας και Μάθησης», καθώς και τα ποικίλα «ιερατεία» των διανοουμένων: Από τα «αριστερά» ιερατεία μέχρι τα δήθεν «πατριωτικά»: Οι θαυμαστές του «οράματος» Νταβούτογλου!!!

Το «όραμα» Νταβούτογλου υλοποιείται στη Θράκη. Και έτσι αποκτάει «σημαδιακή» συνιστώσα η νταβουτολαγνεία κάποιων «φιλοσόφων»: Σημειολογία που αποκαλύπτει και εξηγεί πολλά για το έργο και το ρόλο τους…

Στη Θράκη υλοποιείται το «δόγμα» Νταβούτογλου από την κυβέρνηση και μάλιστα με υπερβάλλοντα ζήλο από τις κυνικές και ξεδιάντροπες κυρίες (Διαμαντοπούλου-Δραγώνα): Ιέρειες των νεοταξικών ιδεολογημάτων, οι οποίες έχουν αναλάβει το «συνταγματικό καθήκον» να αναδιαμορφώσουν τη δομή του κράτους στη Θράκη και την ιδεολογική «δομή» ολόκληρης της Επικράτειας…

Και οι Γιανναράδες γράφουν ύμνους θαυμασμού για τα ιμπεριαλιστικά «οράματα» της Τουρκίας…

Μα, τέτοια πολιτική τύφλα; Ή είναι η «τύφλα» του εξαγορασμένου ακαδημαϊσμού…


Διαβάστε και αυτά:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4667Η Θράκη τελεί εν υποτελεία;Απόσπασμα από το σημερινό Στάθη
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=17/06/2010&s=naytilos
Οι νόμοι του ελληνικού κράτους έχουν ισχύ σε ορισμένες περιοχές της Θράκης; Ή μήπως τελούν εν υποτελεία;

Η γνωστή κυβερνητική υπάλληλος, υφισταμένη της κυρίας Διαμαντοπούλου, κυρία Θάλεια Δραγώνα στα νέα προγράμματα Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης για τους Τσιγγάνους (πολιτικώς ορθώς: Ρομά) περιλαμβάνει όλες τις περιοχές και τους δήμους της επικράτειας που καλούνται να τα αναλάβουν και να τα υποστηρίξουν, πλην Θράκης!


Γιατί;

Δεν υπάρχουν Τσιγγάνοι στη Θράκη;

(Ή μήπως για κάποιους δεν υπάρχει ήδη ΘράκηWink...


Πάντως, στο ανάλογο επίσημο έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Μάθε Παιδί μου Γράμματα της κυρίας Αννας «επί δικαίοις και άδικοις» Διαμαντοπούλου και της πρωθιέρειας των ντοκτορά κυρίας Θάλειας Δραγώνα η περιφέρεια «Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης» έχει καθαιρεθεί σε «Ανατολικής Μακεδονίας» σκέτο! («ΠΑΡΟΝ» 13.VI.2010).

Τι συμβαίνει; Διαμελίσθηκε η επικράτεια και δεν το πήραμε χαμπάρι;

Εχουν αναλάβει οι δύο κυρίες, το Συνταγματικό καθήκον της αναδιαμόρφωσης της δομής του κράτους στην περιοχή;

Μήπως η άποψη του ψευτομουφτή Θράκης και του εκεί Τουρκικού Προξενείου ότι στο «σαντζάκι τους» δεν υπάρχουν Τσιγγάνοι (ούτε και Πομάκοι) αλλά μόνον Τούρκοι, είναι πλέον σεβαστή και απ' το παρ' ημίν σεβαστό Υπουργείον Παιδείας;

Και, εν τοιαύτη περιπτώσει, πού είναι, εν μέσω τέτοιας κατασκευασμένης τουρκικής πλειονότητας, η πολυτραγουδισμένη ευαισθησία για τις μειονότητες (όπως των Πομάκων ή των Ρομά) της κάθε κυρίας Δραγώνα κι οποιουδήποτε άλλου;

Ή μήπως η ευαισθησία για τις μειονότητες υφίσταται αναλόγως της μειονότητας;

αν πρόκειται δηλαδή για σλαβομακεδόνες ή τουρκογενείς μουσουλμάνους μάς πιάνει ο πόνος, αλλά αν πρόκειται για Πομάκους ή Τσιγγάνους (στη Θράκη) τους αφήνουμε στον πόνο τους;

Αλλά, για να σοβαρευτούμε!

Πολλοί καθηγητές εξ Αθηνών ψωμίζονται με τα μειονοτικά επί χρόνια και ζαμάνια ενώ αντιστοίχως πολύ χρήμα διασπαθίζεται στη Θράκη από εντόπιους κανθάρους, χριστιανούς μουσουλμανοπατέρες.

Η ελαφρότης με την οποίαν η κυβέρνηση Παπανδρέου (και τα ακαδημαϊκά παράσιτα, που είτε με ΠΑΣΟΚ είτε με Ν.Δ. το ίδιο χρυσοψωμίζονται) αντιμετωπίζει τα τεκταινόμενα στη Θράκη, έχει φθάσει στα όρια της αμφισβήτησης των νόμων, του Ελληνικού Συντάγματος και των Διεθνών Συνθηκών.

Δεν μπορεί εν ενεργεία βουλευτής του ΠΑΣΟΚ να κουρελιάζει το Ελληνικό Σύνταγμα δηλώνοντας -με όρκο- Τούρκος (στη Θράκη) - ενώ νοτίως του Αλιάκμονος το παίζει Ελλην, απολαμβάνοντας όλα όσα κάτι τέτοιο σημαίνει.

Στην Τουρκιά θα τον είχαν χώσει σε πολύ βαθύ μπουντρούμι.

Η περίπτωση Καραχασάν -επιλογή του κ. Παπανδρέου- που απεδείχθη σε όλα νούλα αλλά αστέρι στο να δηλώνει Τουρκάλα, θα έπρεπε να έχει καταδείξει στον κ. Πρωθυπουργό ότι οι πιασάρικες και οι εντυπωσιοθηρικές κινήσεις δεν λύνουν τα (όντως) προβλήματα στη Θράκη.

Μόνον η ευνομία για όλους τους πολίτες, χριστιανούς, μουσουλμάνους κι άθεους, μπορεί να θεραπεύει προβλήματα. Οχι η κολακεία του τουρκικού εθνικισμού, ούτε ο «κατευνασμός» μισαλλόδοξων ιμάμηδων.

Οσο για τους εν Αθήναις επαγγελματίες «προστάτες των μειονοτήτων» - αρκετά πια...
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3096

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 23, 2014 6:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΣΥΡΙΖΑ: «Συνωμοσιολογικά»…Το ερμαφρόδιτο …φρενοκομείο του ΣΥΡΙΖΑ αλατίζει «συνωμοσιολογικές» σκέψεις: Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ εκτελεί …διατεταγμένη υπηρεσία για να σώσει το ετοιμόρροπο και δωσίλογο κυβερνητικό οικοδόμημα;

Είναι δυνατόν, «φυσιολογικά», η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να διαπράττει τέτοιες χοντρές πολιτικές γκάφες; Η πολιτική ανοησία έχει και αυτή τα όριά της. Εάν υπερβεί αυτά τα όρια και εκτοξευθεί σε μορφές παράνοιας τότε σηματοδοτεί εξωτερικό εξαναγκασμό, δηλαδή «εκτέλεση συμβολαίου» (σχεδίου) ισχυρών δυνάμεων…


Από την αρχή τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ σηματοδοτούσαν «πολιτική» …αναχώματος της συντριβής των κυβερνητικών ανδρεικέλων και της καθεστωτικής κατάρρευσης…

Προσπαθήσαμε με πολιτικούς όρους να αναλύσουμε αυτήν την «πολιτική» ΣΥΡΙΖΑ στο άρθρο: «Τα ύψη …ζαλίζουν το ΣΥΡΙΖΑ…»
http://resaltomag.blogspot.gr/2014/04/blog-post_6224.html

Τα τελευταία γεγονότα δεν μπορούν να ενταχθούν σε μια αυστηρή ανάλυση «πολιτικών όρων», σε μια «φυσιολογική» προεκλογική πρακτική: Είναι γεγονότα, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, αυτοκτονικά για το ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι πράξεις του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ που λειτουργούν εκλογικά καταστροφικά, τον ψαλλιδίζουν, αναχαιτίζουν την έκφραση της λαϊκής οργής προς αυτόν και προκαλούν γιγάντια κύματα απογοήτευσης και οργής εναντίον του: Δηλαδή «κατασκευάζουν» ΑΠΟΧΗ και συνακόλουθα σώζουν την κυβερνητική «εγκληματική οργάνωση»…

Όλα αυτά μοιάζουν σαν ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ να αγωνίζεται για τη διάσωση του κυβερνητικού οικοδομήματος από την παταγώδη κατάρρευσή του, μοιάζουν ακόμα σαν να αγωνίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και για την ήττα του…

Αυτό πολιτικά δεν είναι «φυσιολογικό», είναι «ανώμαλο». Που σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι …σχεδιάζουν και ο ΣΥΡΙΖΑ …εκτελεί!!!

Σημαδιακές περιπτώσεις αυτής της «ανωμαλίας» είναι: Η υποψηφιότητα του Κούλογλου (αυτού του μέγα μεταπράτη της αμερικανικής μαύρης προπαγάνδας) και η καρατόμηση της Σαμπιχά Σουλεϊιμάν (γράφουμε στο προηγούμενο κείμενο).

Τώρα ξεσπάει και ένα τρίτο κρούσμα «ανωμαλίας»: Ο Περιφερειακός υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Αχμετ Κουρτ ποζάρει σε φωτογραφίες μαζί με τον Ντεβλέτ Μπεχτσελί, τον ηγέτη των Γκρίζων Λύκων!!!

Διαβάζουμε στο:
http://www.alfavita.gr/
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο Αχμέτ Κουρτ παραιτήθηκε απο τη θέση του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Περιφερειακός υποψήφιος σύμβουλος με τον ΣΥΡΙΖΑ έχει βγάλει φωτογραφίες με τον ηγέτη των Γκρίζων Λύκων.
Δεν έχει βγει κάποια διάψευση από τον ΣΥΡΙΖΑ, για τις φωτογραφίες του υποψήφιου του Αχμετ Κουρτ με τον Ντεβλέτ Μπεχτσελί, ο οποίος είναι ηγέτης της ακραίας εθνικιστικής τουρκικής οργάνωσης Γκρίζοι Λύκοι.
Σημειώνουμε πως οι φωτογραφίες είναι από τις 26 Δεκεμβρίου.
Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα το komotinipress.gr και το αναπαράγουν όλα τα ΜΜΕ


ΟΛΑ αυτά είναι προμηνύματα νέων συμφορών: Συναινετικών συμφορών…

ΜΟΝΟ η λαϊκή κινητοποίηση, η οργάνωση της ΟΡΓΗΣ στο δρόμο, είναι η ΔΙΕΞΟΔΟΣ…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
υπάρχει και φιλότιμο;
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 26, 2014 2:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αποσύρει την υποψηφιότητά του από την λίστα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ ο συνταγματολόγος Ηλίας Νικολόπουλος του ΔΗΚΚΙ εξαιτίας της «αποπροσανατολιστικής» όπως την χαρακτηρίζει θέση του κόμματος στο μειονοτικό.

Ο Ηλίας Νικολόπουλος για τον οποίο η Πολιτική Γραμματεία έχει επικυρώσει την υποψηφιότητα του, η οποία και επρόκειτο να ανακοινωθεί επίσημα την Τρίτη, με μια λιτή ανακοίνωση, ανακοινώνει τις ιδεολογικοπολιτικές διαφορές του με το κόμμα.

Η ανακοίνωση η οποία προσθέτει έναν ακόμα μπελά στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι η εξής:

«Με δεδομένη την αποπροσανατολιστική τροπή που δημιουργήθηκε με τις αλλεπάλληλες δηλώσεις του συναδέλφου Δ. Χριστόπουλου:

1) Επειδή θεωρώ και ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την σωστή θέση όσον αφορά τα «μειονοτικά θέματα» και συγκεκριμένα την αναγνώριση αποκλειστικά και μόνον της ύπαρξης Μουσουλμανικής Μειονότητας σύμφωνα με την συνθήκη της Λωζάννης , η οποία συνθήκη de facto έχει παραβιασθεί μόνον από την Τουρκία και εις βάρος της ελληνικής πλευράς και

2) Δεδομένου ότι κύριος στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωκοινοβούλιο ,εκτός από την υποστήριξη των παραπάνω αυτονόητων είναι αφ’ ενός η συνεργασία των δοκιμαζόμενων χωρών του Νότου αλλά και όλων των άλλων ευρωπαίων εργαζομένων για την κατάργηση της πολιτικής της λιτότητας και αφ’ ετέρου ειδικότερα για την Ελλάδα η σύγκλιση ευρωπαϊκής διάσκεψης για το δημόσιο χρέος με ταυτόχρονη ακύρωση των Μνημονίων και καταγγελία των αντισυνταγματικών όρων που περιλαμβάνονται στις δανειακές συμβάσεις.

3) Επειδή ως μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ ανήκω στον χώρο της Πατριωτικής Αντιιμπεριαλιστικής Αριστεράς:

Αποσύρω την υποψηφιότητά μου, στην περίπτωση που δεν επικρατήσουν ενιαία ιδεολογικά κριτήρια».


ΠΗΓΗ
Επιστροφή στην κορυφή
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 26, 2014 5:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΣΥΡΙΖΑ: «Συνωμοσιολογικά»… -2Λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές και στο ΣΥΡΙΖΑ εντείνονται τα …αλλόκοτα και τα σχιζοειδή, συνακόλουθα και οι «συνωμοσιολογικές» σκέψεις…

Έχουμε δύο καινούρια κρούσματα κτυπημάτων εκ των ΕΣΩ. Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές λειτουργούν ως κτυπήματα υπονομευτικά και γεννούν πολλές απορίες και πολλά ερωτηματικά.


Φυσικά ένα καθεστώς παρά φύση επιμειξιών,
καιροσκοπικών συνονθυλευμάτων και «συνωστισμών» καθιστά αναπόφευκτα τέτοια κρούσματα και στρώνει το έδαφος για εσωτερικές υπονομεύσεις: Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι η «δύναμή» του για να τινάξει στον αέρα τις ισορροπίες του καθεστώτος (το έχουμε αναλύσει).

Αυτό που προκαλεί τα μεγάλα ερωτηματικά, συνακόλουθα και τις «συνωμοσιολογικές» σκέψεις, είναι το ΓΙΑΤΙ όλα αυτά συμβαίνουν λίγες μέρες πριν από τις εκλογές: Το ΓΙΑΤΙ κάποιοι «φωτίζονται» 20 μέρες πριν από τις εκλογές, όταν επί χρόνια βρίσκονταν σε υπνωτικό λήθαργο…

Ξαφνικά, λοιπόν, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, μέλη του ΣΤΡΙΖΑ Αμαλιάδας με δημόσια δήλωσή τους παραιτούνται: Ανακάλυψαν ΤΩΡΑ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεταλλαχτεί σε αστικό κόμμα!!!

Διαβάστε τη δήλωση των «φωτισμένων» 20 μέρες πριν από τις εκλογές, εδώ:
http://aristeroblog.gr/node/2438


Πρόκειται περί πολιτικής αστειότητας. Αν είναι δυνατόν μετά από τόσα και τόσα που έχουν συμβεί και τόσες συγκρούσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, να ήρθε το Άγιο Πνεύμα και να φώτισε τους ντούρους «επαναστάτες» προεκλογικά…

Εδώ τα ερωτηματικά είναι πελώρια και τέτοιες πράξεις στο τελευταίο στάδιο της προεκλογικής μάχης ισοδυναμούν με προβοκάτσια…

Το ίδιο ισχύει και για το ηγετικό και ιδρυτικό στέλεχος του ΔΗΚΚΙ (μετά Τσοβόλα), Ηλία Νικολόπουλου.


ΤΩΡΑ κι αυτός «ευαισθητοποιήθηκε» πάνω στα «εθνικά» και απειλούσε με αποχώρηση από το ευρώ-ψηφοδέλτιο!!!

Διαβάστε εδώ:

http://www.tanea.gr/news/politics/article/5113063/apoxwrei-o-hlias-nikolopoylos-apo-to-eyrwpshfodeltio-toy-syriza-logw-twn-xeirismwn-toy-kommatos-sth-thrakh/

Ένα από τα πιο καιροσκοπικά κατασκευάσματα των φεουδαρχών του ΔΗΚΚΙ, που ποζάρει σαν «πατριωτική αριστερά», ανακάλυψε τώρα τις καιροσκοπικές επιμειξίες και τις ακραίες νεοταξικές εστίες που «συνωστίζονται» στο ΣΥΡΙΖΑ: ΤΩΡΑ 20 μέρες πριν από τις εκλογές!!!

Σημεία και τέρατα έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια. Υποστηρικτές του Ανάν και υμνητές των ΝΑΤΟϊκών βομβαρδισμών της Σερβίας «συνωστίζονται» στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και άλλοι θιασώτες όλων των νεοταξικών επιδιώξεων και ιδεολογημάτων (μέχρι να ονομαστούν τα Σκόπια «Μακεδονία») και το ΔΙΚΚΗ …συνυπήρχε με όλα αυτά!!!

ΤΩΡΑ ξαφνικά, προεκλογικά, το πιάσανε οι «ευαισθησίες»: Άκρως καιροσκοπικές, όπως και ολοκληρωτικά καιροσκόποι και τυχοδιώκτες είναι οι «αρχηγοί» του, χωρίς στρατό…

Αγωνίζονται οι άμοιροι να σώσουν το φέουδό τους…

Αν δεν είναι τίποτε πιο «συνωμοσιολογικό»: Ο καιροσκοπισμός, ο τυχοδιωκτισμός και η προβοκάτσια, συχνά βαδίζουν μαζί και ταυτίζονται…

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3096

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 26, 2014 6:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΘΡΑΚΗ: Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΤΑΞΥ «ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ» ΚΑΙ «ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ»;
Του ΑΝΔΡΕΑ ΖΑΦΕΙΡΗ1. Στη Θράκη τα τελευταία χρόνια απέναντι στο τουρκικό προξενείο και την επιρροή του έχει κινηθεί δραστήρια, σε βαθμό ισοσκέλισης της επιρροής, το κίνημα του Φετουλάχ Γκιουλέν, το «Έργο» (Hizmet).
Η αξία των κεφαλαίων που διαχειρίζεται το Hizmet εκτιμάται στα 25 δις δολάρια. Ελέγχει μια τράπεζα (Asya Finans), ασφαλιστικές εταιρείες, νοσοκομεία και διαθέτει 1.000 περίπου ισλαμικά κολέγια ανά τον πλανήτη και 140 περίπου στις ΗΠΑ.


Γκιουλέν και Ερντογάν είχαν παράλληλη πορεία, όμως το τελευταίο διάστημα έχει υπάρξει κάθετη ρήξη, ρήξη που έχει να κάνει και με τις προτεραιότητες της αμερικανικής πολιτικής στη περιοχή και το ρόλο της Τουρκίας. Η σύγκρουση αυτή στο εσωτερικό της Τουρκίας ήταν ιδιαίτερα έντονη.

Στη Θράκη το ίδρυμα Γκιουλέν χρηματοδοτεί φροντιστήρια, παρέχει υποτροφίες ενώ δαπανά δεκάδες εκατομμύρια το χρόνο για την «υποστήριξη» της επαναφοράς της μαντίλας. (2000 ευρώ το χρόνο το κεφάλι, κυριολεκτικά και μεταφορικά-ποσό ιδιαίτερα σημαντικό για τις φτωχές μουσουλμανικές οικογένειες)
Και όταν μιλάμε για το Hizmet, ουσιαστικά μιλάμε για σωρευμένο ισλαμικό, «πράσινο» κεφάλαιο- υπό την πολιτική κηδεμονία κέντρων των ΗΠΑ.

2. Σε συγκεκριμένα τμήματα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών υπάρχει ισχυρή επιρροή στελεχών προερχόμενων από το Δίκτυο 21.

Το Δίκτυο 21 δεν ήταν απλά ένα εθνικιστικό think tank. Βασική παράμετρος της λειτουργίας του ήταν η στενή σχέση με τον αμερικανικό παράγοντα, μια σχέση δικαιολογημένη από την εκτίμηση ότι η ρήξη των σχέσεων ΗΠΑ-Τουρκίας θα αναβάθμιζε τον περιφερειακό ρόλο της χώρας στην ευρύτερη περιοχή.

Αυτά τα κέντρα είχαν «αγκαλιάσει» και τις δράσεις της Σαμπιχά Σουλεϊμάν, με στόχο τον διαχωρισμό των ρομά από το «τουρκικό» στοιχείο.

Η «ατζέντα» που προωθούσαν αυτά τα κέντρα στη Θράκη βρέθηκε σε «αντιπαράθεση» με την «ατζέντα» think tank που επίσης φέρονται να έχουν σχέσεις και να χρηματοδοτούνται από το υπουργείο Εξωτερικών και αναδείκνυαν με έμφαση, στο όνομα ενός διάτρητου αλλά και μονόπλευρου «αντιεθνικισμού» και με πρόδηλες σκοπιμότητες, «μειονοτικά» θέματα και πολιτικές έναντι μειονοτήτων στην Ελλάδα.

Πολλές και ορισμένες πασίγνωστες, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ), με «διακεκριμένα» πρόσωπα στην ηγεσία τους, διαδραμάτισαν και διαδραματίζουν, με το αζημίωτο, σημαίνοντα ρόλο σε αυτή την κατεύθυνση.

Κοινό στοιχείο και των δυο κέντρων, ας τα πούμε λίγο απλουστευτικά, «εθνικιστικού» και «εθνομηδενιστικού» χαρακτήρα, ήταν και είναι, με πολιτικούς όρους, η εκ των πραγμάτων σύμπλευση τους με τους σχεδιασμούς των ΗΠΑ στην περιοχή.

Οι ΗΠΑ
την ίδια στιγμή που τάσσονται υπέρ της αναγόρευσης συλλήβδην της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης σε «τουρκική μειονότητα» και θέτουν θέμα αναθεώρησης της συνθήκης της Λωζάνης, ενισχύουν τον εθνικισμό, ένθεν και ένθεν και στη κάθε του μορφή, ενώ μέσω των ιδεολογημάτων του «αυτοπροσδιορισμού» και της «επιστημονικότητας» δημιουργούν και στη Θράκη και αλλού εν δυνάμει θύλακες χειρισμού και αποσταθεροποίησης.

Η δοξασμένη πολιτική του divide et impera.

Η υποταγή στον ευρωατλαντισμό συνεισέφερε στη δημιουργία ενός προβλήματος με απρόβλεπτες-για τους λαούς- συνέπειες στο μέλλον. (Οι μορφωτικές συμφωνίες) του 1951 και του 1968 (επί «Επαναστάσεως») καθιέρωσαν την τουρκική ως τη μόνη μειονοτική γλώσσα εκπαίδευσης.

Η υποταγή στον ευρωατλαντισμό το διαιωνίζει και το διατηρεί σε προοπτική επικίνδυνης , εν καιρώ, αναβάθμισης.

Η Αριστερά θα πρέπει αναδείξει ότι και οι δύο πόλοι, αν και εμφανίζονται σε ισχυρή αντίθεση, είναι στην πραγματικότητα αλληλοτροφοδοτούμενοι, σε ουσιαστική, διαλεκτική σχέση και υπό κοινή κηδεμονία.

Η Αριστερά δεν έχει καμία υποχρέωση να υιοθετήσει «παράγοντες» ή να δανειστεί «διανοουμένους» που υπηρέτησαν με τον οποιονδήποτε τρόπο-και πέρα από προθέσεις- το δίπολο αυτό. Η υπέρβαση της νεκρής πλέον μεταπολίτευσης δεν θα γίνει με τη χρήση μεταχειρισμένων υλικών: ούτε σε επίπεδο προσώπων ,ούτε σε επίπεδο ιδεών.

Η Αριστερά δεν θα πρέπει να λειτουργήσει με τη μικροκομματική λογική του αθροίσματος ψήφων, δια μέσου «εκπροσώπων». Η λογική αυτή έχει ήδη χρεοκοπήσει και ειδικά σε περιπτώσεις, όπως της Θράκης, μπορεί και να αποδειχθεί εξαιρετικά επικίνδυνη.

Η Αριστερά του ΕΑΜ και του Μπελογιάννη, η Αριστερά που «αγάπησε την Ελλάδα με το αίμα της» αλλά και πρόσφερε εκατόμβες στον αγώνα κατά του Μεγαλοϊδεατισμού, θα πρέπει ξανά να ανακαλύψει το μονοπάτι που συνδέει το κοινωνικό με το «εθνικό», να θυμηθεί τον πατριωτισμό και τον διεθνισμό.

Όχι τον «πατριωτισμό» του Κολωνακίου ούτε τον «διεθνισμό» των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

Αλλά τον πατριωτισμό και τον διεθνισμό των υποτελών τάξεων.


ΠΗΓΗ:
http://iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=16133:-lr-lr&catid=71:dr-kinitopoiisis&Itemid=278


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
φιλότιμο = λέξη άγνωστη
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 26, 2014 7:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
υπάρχει και φιλότιμο; έγραψε:
Αποσύρει την υποψηφιότητά του από την λίστα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ ο συνταγματολόγος Ηλίας Νικολόπουλος του ΔΗΚΚΙ εξαιτίας της «αποπροσανατολιστικής» όπως την χαρακτηρίζει θέση του κόμματος στο μειονοτικό.

Ο Ηλίας Νικολόπουλος για τον οποίο η Πολιτική Γραμματεία έχει επικυρώσει την υποψηφιότητα του, η οποία και επρόκειτο να ανακοινωθεί επίσημα την Τρίτη, με μια λιτή ανακοίνωση, ανακοινώνει τις ιδεολογικοπολιτικές διαφορές του με το κόμμα.

Η ανακοίνωση η οποία προσθέτει έναν ακόμα μπελά στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι η εξής:

«Με δεδομένη την αποπροσανατολιστική τροπή που δημιουργήθηκε με τις αλλεπάλληλες δηλώσεις του συναδέλφου Δ. Χριστόπουλου:

1) Επειδή...................μπλα, μπλα.........
....................................................
3) Επειδή ως μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΗΚΚΙ ανήκω στον χώρο της Πατριωτικής Αντιιμπεριαλιστικής Αριστεράς:

Αποσύρω την υποψηφιότητά μου, στην περίπτωση που δεν επικρατήσουν ενιαία ιδεολογικά κριτήρια».Τρελάθηκες; Είναι δυνατόν να υπάρχει φιλότιμο;;

Συμμετέχει τελικά στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο Ηλίας Νικολόπουλος

http://www.tanea.gr/news/politics/article/5113063/apoxwrei-o-hlias-nikolopoylos-apo-to-eyrwpshfodeltio-toy-syriza-logw-twn-xeirismwn-toy-kommatos-sth-thrakh/

Ούτε καν τις αποφάσεις τέτοιων ατόμων δεν πρέπει να δημοσιεύει κανείς ως είδηση γιατί κινδυνεύει κι ο ίδιος να εκτεθεί από τις καιροσκοπικές παλινωδίες τους.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες