Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης

Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΕΠΕΙΓΟΝ - ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
αιαν
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 25, 2010 9:19 am    Θέμα δημοσίευσης: ΕΠΕΙΓΟΝ - ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δεν είμαι μέλος στο facebook αλλά μόλις ενημερώθηκα ότι υπάρχει group με τίτλο

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Το group περιέχει (όπως μου είπαν) φωτογραφίες ανθρώπων (...) που θανατώνουν ή βασανίζουν αδέσποτα, πολλές από τις οποίες δείχνουν τα πρόσωπα ακάλυπτα.

Το group αριθμεί 600 μέλη.

Όσοι από εσάς έχετε λογαριασμό στο Facebook και αντέχετε, παρακαλώ μπείτε στο group και κάντε το REPORT άμεσα.

Εγώ δεν μπαίνω διότι δεν αντέχω πλέον το θέαμα.

Θυμηθείτε αν προχωρήσετε σε διαδικασία REPORT να μην έχετε παιδιά μπροστά στην οθόνη, οι εικόνες είναι πολύ σκληρές.

Σας ευχαριστώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 25, 2010 10:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
OI ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ

Πρώτα πρέπει κανείς να μάθει να σκοτώνει "τα αδέσποτα" και ύστερα τους "αδέσποτους". Τρομοκράτες ή άλλους, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει, μετά το φονικό να πηγαίνεις στο Μέγαρο Μουσικής, στο Ηρώδειο, στην Επίδαυρο ή αλλού, για "ανέβασμα της ψυχής". Οι άλλοι, ας βλέπουν τον Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν κλπ., να φλέγονται και παράλληλα, τα διαφημηστικά σποτάκια για ονειρεμένες διακοπές, τα γκολ του Μουντιάλ, και ό,τι άλλο έχει διαθέσιμο η χύτρα των διαφημίσεων της τηλεόρασης ή του ιντερνέτ. Αλλά υπάρχουν και οι εφημερίδες "γνώμης" ... .

ΚιΧ.
Επιστροφή στην κορυφή

Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες