Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ Νέρωνες του πλανητικού ιμπεριαλισμού

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 24, 2007 11:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ Νέρωνες του πλανητικού ιμπεριαλισμού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Νέα οργανωμένη τρομοκρατική εμπρηστική επίθεση. Καίνε πάλι οι πλανητικοί μηχανισμοί των πολιτικών εκβιασμών και της τρομοκρατίας όλη την Ελλάδα. Αυτή τη φορά στα μακάβρια σχέδιά τους είναι να καούν και άνθρωποι. Θέλουν και πτώματα τώρα για τα γενικότερα, αλλά και ειδικότερα πολιτικά τους παιχνίδια. Επεμβαίνουν τώρα ΑΜΕΣΑ και ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ και στα εσωτερικά πολιτικά παιχνίδια. Μόνο παντελώς ηλίθιοι ή εγκάθετοι του αμερικανικού παρακράτους δεν θέλουν να αντιληφθούν το μακάβριο έργο των ξένων μυστικών υπηρεσιών και τα πολιτικά μηνύματα αυτών των αποτρόπαιων εμπρηστικών πράξεων. Αναλώνονται μόνο σε φτηνή αντικυβερνητική προπαγάνδα!!!
Αναποδογυρίζουν εντελώς τα πράγματα. Γιατί ένας από τους πολλούς στόχους των οργανωμένων αυτών εμπρησμών, ο ΕΙΔΙΚΟΣ πολιτικός στόχος, είναι η κυβέρνηση Καραμανλή. Αυτή θέλουν να γκρεμίσουν. Είκοσι ημέρες πριν από τις εκλογές μόνο αυτή βλάπτεται από τη νέα οργανωμένη εμπρηστική καταιγίδα.
Και όμως όλα τα παπαγαλάκια του αμερικανικού παρακράτους μιλάνε ακόμα για «ελλείψεις» της κυβερνητικής μηχανής. Θα θέλαμε να μας πούνε ποια κυβερνητική μηχανή, η πλέον τέλεια και ισχυρή, θα μπορούσε να «καλύψει» όλη την Ελλάδα ταυτόχρονα και δεκάδες μέτωπα ταυτόχρονα. Αναμφίβολα οι κυβερνήσεις και κυρίως αυτή που κυβέρνησε τα είκοσι προηγούμενα χρόνια, όπως και η τωρινή έχουν τεράστιες ευθύνες που δεν θωρακίστηκαν στις απειλές των οργανωμένων εμπρησμών. Γιατί αυτοί οι οργανωμένοι εμπρησμοί, έχουν ξεκινήσει εδώ και τριάντα χρόνια. Τους λόγους και τους στόχους τους αναλύουμε στα προηγούμενα κείμενα που είναι γραμμένα εδώ, όπως και στο τελευταίο τεύχος του ΡΕΣΑΛΤΟ.
Υπεύθυνα ωστόσο είναι όλα τα κόμματα που επί χρόνια απέκρυψαν την αλήθεια και παραπλανούσαν με τις ηλίθιες θεωρίες «περί ακραίων καιρικών συνθηκών» η περί «οικοπεδοφάγων». Δεν κατάγγειλαν τις αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες που μας καίγανε, συνακόλουθα δεν αποκάλυψαν τους λόγους και τους στόχους των εμπρησμών.
Και σήμερα, που αποδεικνύεται και στον τελευταίο Έλληνα πολίτη ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με μεθοδευμένο και άρτια οργανωμένο σχέδιο για να καούν χωριά και να θρηνήσουμε θανάτους, ΠΑΛΙ δεν μιλάνε ανοικτά. Εμπορεύονται τη φρίκη για μικροκομματική προπαγάνδα και κυρίως εναντίον της κυβέρνησης.
Όποιος πλέον δεν βροντοφωνάζει ανοικτά την αλήθεια, δηλαδή ότι μας καίνει οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες με το ελληνικό παρακράτος, αυτός καλύπτει το έγκλημα και τις οργανωμένες δυνάμεις της Νέας Τάξης. Συνακόλουθα καλύπτει τους λόγους, τους πολιτικούς στόχους και τους συγκεκριμένους πολιτικούς εκβιασμούς αυτών των φρικτών εγκλημάτων των διεθνών και παρακρατικών μηχανισμών.
Όποιος επικαλύπτει την αλήθεια με μισόλογα, με αηδίες περί οικοπεδοφάγων ή με φτηνές δημαγωγίες κατά της κυβέρνησης είναι όργανο συνειδητό ή ασυνείδητο των ιμπεριαλιστικών μηχανισμών που μας καίνε και σπέρνουν πλέον «προεκλογικά» πτώματα για την επίτευξη των σκοπών τους.
Τα κόμματα, αν τους έχει μείνει ελάχιστη τσίπα, θα πρέπει να βγουν ΑΝΟΙΚΤΑ να καταγγείλουν τα δόλια και μακάβρια σχέδια των Αμερικανών εμπρηστών και του κράτους-προτεκτοράτο τους. Η κυβέρνηση η ίδια πρέπει να βγει ΑΝΟΙΚΤΑ και να καταγγείλει τους εμπρηστές, να δείξει το πολιτικό χρώμα και την πολιτική πατρότητα των εγκληματιών. Φυσικά εδώ είναι να σα να κάνουμε κηρύγματα ηθικής σε διευθυντές οίκων ανοχής!!!
Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ΦΡΙΚΩΔΕΣ, ασύλληπτο και τερατώδες ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της ελληνικής κοινωνίας. Οι στρουθοκαμηλισμοί ανοίγουν περαιτέρω την όρεξη των διεθνών τρομοκρατών και δολοφόνων.
ΟΥΔΕΙΣ πλέον σήμερα δικαιούται να μη ΓΝΩΡΙΖΕΙ τι παίζεται. ΟΥΔΕΙΣ δικαιούται να καμώνεται ότι δεν καταλαβαίνει. Ας αφήσουμε τα παραμύθια περί οικοπεδοφάγων ή το μικροκομματικό, δημαγωγικό παιχνίδι περί «συγκεκριμένων» κυβερνητικών ευθυνών. Οι κυβερνητικές ευθύνες των δύο καθεστωτικών κομμάτων ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ακριβώς στο ό,τι αυτά τα κόμματα είναι υπηρέτες και δουλικά γρανάζια των πλανητικών κέντρων που σπέρνουν τον όλεθρο, μας καίνε και μας τρομοκρατούν.
Δεν απαλλάσσονται όμως από τις μεγάλες ευθύνες και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις και ιδιαίτερα αυτές που μιλούν στο όνομα της αριστεράς. Κι αυτές συγκαλύπτουν το έγκλημα κερδοσκοπώντας μόνο εκλογικά. Δεν ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ τους πλανητικούς εμπρηστές, τα σχέδιά τους και τους στόχους τους.

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ν. Καρατουλιώτης. Υπ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 25, 2007 12:21 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ..ΤΩΝ ΕΜΠΡΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο Προμηθέας ήταν μυθική μορφή της αρχαιότητας γιος του Τιτάνα Ιαπετού και της Ωκεανίδας Ασίας ήταν ο καλύτερος φίλος των ανθρώπων.
Βλέποντας την κατάντια του ανθρώπινου γένους και την αδυναμία του απέναντι στη φύση αποφασίζει να του χαρίσει την Φωτιά.
Έτσι, επισκεπτόμενος το εργαστήρι του Ήφαιστου, τοποθετεί την φωτιά σε ένα κούφιο καλάμι και την δίνει κρυφά στους ανθρώπους.
Με την σειρά του ο Δίας θύμωσε και τον τιμώρησε με σκληρό τρόπο στην αιώνια καταδίκη του στον βράχο του Καυκάσου, τρομοκρατώντας τους άλλους θεούς.
Έκτοτε η φωτιά χρησιμοποιείται ως μέσον τρομοκρατίας από την εξουσία . Χαρακτηριστική περίπτωση της φωτιάς για επίλυση πολιτικών προβλημάτων είναι αυτή του Νέρωνα όπου με την πυρκαγιά της Ρώμης και φορτώνοντας την στους χριστιανούς ξέμπλεξε μια και καλή με αυτούς.
Ο Μέγας Αλέξανδρος κατακαίει την Θήβα, όταν οι κάτοικοι της στασιάζουν εναντίον της Μακεδονικής φρουράς, τρομοκρατώντας όλες τις υπόλοιπες Πόλεις - Κράτη που τον αμφισβητούσαν (ένεκα φήμης θανάτου του). Έτσι έλυσε όλα τα εσωτερικά προβλήματα και εδραίωσε την κυριαρχία του Μακεδονικού κράτους.
Στη συνέχεια οι Έλληνες κατά την διάρκεια της επανάστασης του 21 χρησιμοποιούν την φωτιά ως μέσο απελευθέρωσης από τον τουρκικό ζυγό.
Πρώτος ο Κωνσταντής Κανάρης το 1822 ανέλαβε να βάλει μπουρλότο στην τουρκική ναυαρχίδα (του Καπετάν Πασά Καρά Αλή), την επικεφαλής του στόλου που έκαψε τη Χίο. Η φωτιά απ' το μπουρλότο μεταδόθηκε ταχύτατα στο καράβι. Πριν προλάβουν να απομακρυνθούν απ' αυτό οι πρώτες σωστικές λέμβοι, η φωτιά έφτασε στην πυριτιδαπο-θήκη, η οποία ανατινάχθηκε.
Αποτέλεσμα ήταν, τα πάρα πολλά θύματα (2.000), μεταξύ αυτών και ο ναύαρχος Καρά Αλής, πολλοί αξιωματικοί και ναύτες. Ο Κακλαμάν Πασάς Μεχμέτ τοποθετήθηκε νέος ναύαρχος στη θέση του Καρά Αλή.
Τον Οκτώβριο του 1822 βγήκε με το στόλο του στο Αιγαίο για να καταστείλει την Επανάσταση στα νησιά και αγκυροβόλησε στην Τένεδο. Αλλά στις 29 Οκτωβρίου 1822, ο Κανάρης, διείσδυσε ανάμεσα στον τουρκικό στόλο. Μη μπορώντας να προσεγγίσει το πλοίο του ναυάρχου, την καπουδάνα, πλησίασε το Ριάλα - Γεμισσί, την αντιναυαρχίδα και την πυρπόλησε. Έχασαν τη ζωή τους οκτακόσια (800) μέλη του πληρώματος. Ο Τουρκικός στόλος έντρομος κατέφυγε στο Τσανάκ- Καλεσί, στα Δαρδανέλλια. Στη συνέχεια τον Αύγουστο του 1824 πυρπόλησε μια μεγάλη φρεγάτα του Χοσρέφ στη Σάμο και μια κορβέττα στη Μυτιλήνη.
Ο Κολοκοτρώνης με την σειρά του, την άνοιξη και το καλοκαίρι του 1827, όταν ο Ιμπραήμ πασάς άρχισε να πυρπολεί τα χωριά και αγρούς αναγκάζοντας τους κατοίκους να δηλώσουν υποταγή (να προσκυνήσουν), ο Γέρος του Μοριά εξαπέλυσε τα παλικάρια του στα χωριά που δήλωσαν υποταγή και πότε με το καλό πότε με τη βία κατάφερε να κρατήσει τη φλόγα της επανάστασης. Τα λόγια ήταν ξεκάθαρα : Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους !
Έτσι η αγέρωχη τόλμη του Προμηθέα απέναντι στην άδική θέληση ενός ισχυρού Θεού, φαντάζει ως το αιώνιο σύμβολο της επανάστασης ενάντια στο άδικο και στην αυθαιρεσία της εξουσίας, βρίσκοντας μιμητές τον Κανάρη - Κολοκοτρώνη και μέσω της τρομοκρατίας της φωτιάς την επικράτηση της επανάστασης.

Τη διετία 1980-1 και κατά τη διάρκεια της πολιτικής αλλαγής από την δεξιά με το ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΣΗ στο πατριωτικό ΠΑΣΟΚ με το Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, σωρεία εμπρησμών σε δασικές εκτάσεις και ελληνικά καταστήματα ρημάζει τον τόπο ( με τον τότε πρωθυπουργό αείμνηστο Ράλλη να μας εξηγεί στην τηλεόραση ότι υπεύθυνα είναι τα... κουκουνάρια ) .
Συγκεκριμένα :
( α) 19-12-1980 ταυτόχρονη πυρπόληση του ΜΙΝΙΟΝ στην οδό Πατησίων και του ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ στην οδό Σταδίου στην Αθήνα.
(β) Έξη μήνες αργότερα 03-06-1981 το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται με την ταυτόχρονη πυρπόληση του ΑΤΕΝΕ στην οδό Σταδίου και του ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΥ στην πλατεία Δημαρχείου . Δίπλα στο τελευταίο βρισκόταν ένα κατάστημα κυνηγητικών όπλων πλήρες εκρηκτικών, τα οποία σε συνδυασμό με πληθώρα καυσίμων που βρισκόταν στο υπόγειο δημιούργησαν ένα Δαντικό τοπίο κάνοντας την νύχτα μέρα και οι καπνοί κάλυψαν όλο το εμπορικό κέντρο των Αθηνών με συνοδεία εκκωφαντικών εκρήξεων.
(γ) Ένα μήνα αργότερα, στις 04-07-1981καίγεται το πολυκατάστημα του ΔΡΑΓΩΝΑ στην οδό Αιόλου.
(δ) Τρείς μέρες αργότερα είναι η σειρά του πολυκαταστήματος του ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ στον Πειραιά.
Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν να πληγεί το ελληνικό εμπορικό κεφάλαιο και να εισβάλουν στην χώρα μας τα ξένα πολυκαταστήματα.

Το ΠΑΣΟΚ πήρε το μήνυμα Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά σε σκοτεινές δυνάμεις πέραν του ατλαντικού. Ο Ανδρέας μαλακώνει στις διαπραγματεύσεις για τις βάσεις και παρά την αριστερή φρασεολογία, οι βάσεις μένουν.
Το 1987 η Ελλάδα υψώνει το ανάστημα της στις τουρκικές απαιτήσεις για τα πετρέλαια του Αιγαίου και διατάσει επιστράτευση παρά τις Αμερικανικές επιθυμίες. Νέος κύκλος εμπρησμών ακολουθεί σε όλη την επικράτεια.

Πώς να μη συνδέσουμε τις φετινές πυρκαγιές με το ότι ο Ελληνικός λαός εξακολουθεί να αντιστέκεται στην παγκοσμιοποίηση παρά την υποταγή των κυβερνήσεων του;
Ο Ελληνικός λαός ήταν ο μοναδικός λαός της Ευρώπης που ξεχύθηκε στους δρόμους και αντέδρασε στον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας παρά την επαίσχυντη στάση της δουλοπρεπούς κυβέρνησης των εκσυγχρονιστών. Έλληνες εθελοντές πολέμησαν στο πλευρό των Σέρβων.
Ο Ελληνικός λαός ξευτέλισε την υπερδύναμη οδηγώντας τα στρατεύματα της στην λαχαναγορά της Θεσσαλονίκης αλλάζοντας την διεύθυνση των πινακίδων.
Ο Ελληνικός λαός αντέδρασε τόσο στον πόλεμο του Αφγανιστάν όσο και σε αυτόν του Ιράκ.
Με το που υπέγραψε ο Καραμανλής την συμφωνία του αγωγού Μπουργκάζ- Αλεξανδρούπολης την επομένη μας προέκυψαν τα Ομόλογα.
Παρά τις πιέσεις των ΗΠΑ αυτός όχι μόνο δεν έκανε πίσω αλλά προχωρά και σε αγωγό αερίου με τους Ρώσους. Ο Καραμανλής δεν έλαβε θέση στο σχέδιο Α(υ)νάν όπως ο Γιωργάκης και η Ντόρα. Αυτός και οι συνεργάτες του υπέδειξαν το τετράγωνο που είναι η Αμερικανική πρεσβεία ως υπεύθυνους για τις υποκλοπές.
Ο Καραμανλής ή πρέπει να ανατραπεί προκειμένου να αντικατασταθεί με ένα από τα αγαπημένα τους παιδιά( Γιωργάκης ή Ντόρα), που θα πορευθούν σύμφωνα με τα συμφέροντα της υπερδύναμης ή και εάν ακόμη επανεκλεγεί να είναι αδύναμος με αποτέλεσμα η ενεργειακή του πολιτική να είναι σύμφωνα με τα αμερικανικά συμφέροντα.

Πώς να μην συνδέσω το φετινό ολοκαύτωμα με το « Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».
Η κυνική αυτή ομολογία ανήκει στον εβραίο πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ και πρωτεργάτη του ΑΤΤΙΛΑ Χένρι Κίσιγκερ, που το 1974 διαμέλισε την Κύπρο και τον Σεπτέμβριο του 1974 σε ομιλία του κατά την βράβευσή του από τους Επιχειρηματίες των Η.Π.Α στην Ουάσινγτων (δημοσιεύθηκε στις 12.2.1997 από την «Turkish Daily News»).

Τι οικοπεδοφάγους μας πιπιλίζουν τα Μ.Μ.Ε ; Είναι δυνατόν σε μια μέρα να έχουμε 100 ταυτόχρονες εστίες και την επομένη να καίγεται και η Κύπρος; Και που βρέθηκαν οικοπεδοφάγοι στον Γράμμο, Ταΰγετο και Πάρνωνα; Αυτή τη στιγμή 150 φωτιές βρίσκονται σε εξέλιξη και να ληφθεί υπόψη ότι όλες εμφανίσθηκαν ταυτόχρονα. Εδώ μιλάμε για σχέδιο αποσταθεροποίησης της Κυβέρνησης και ομηρίας του ελληνικού λαού.
Πώς μπόρεσαν και συντονίσθηκαν αυτοί « οικοπεδοφάγοι » ως προς τον τόπο, χρόνο και μέθοδο, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν; Μιλάμε για Λόχους οικοπεδοφάγων προκειμένου να υλοποιηθεί ένα τέτοιο εγχείρημα. Που έκαναν σύσκεψη; Ποιος κατάστρωσε το επιτελικό και επιχειρησιακό σχέδιο;


Η Κυβέρνηση γιατί δεν λέει την αλήθεια και με την πλάτη στον τοίχο απολογείται για δήθεν ακραία καιρικά φαινόμενα;
Το τραγικό είναι ότι ενώ την φωτιά την δώσαμε εμείς στην ανθρωπότητα και μέσω αυτής επικράτησε η επανάσταση του 21, τώρα υπερατλαντικές δυνάμεις την χρησιμοποιούν προκειμένου να μας «συνετίσουν».
Κοζάνη, 21Αυγ 2007
Υποστράτηγος ε.α. Νίκος Καρατουλιώτης
Μέλος Κ.ΕΘ.Α

Επιστροφή στην κορυφή
ΤΖΑΝΟΥΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 25, 2007 12:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Ο Αννίβας εντός των τειχών Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μερικές ημέρες πριν από την "Εναρκτήρια" φωτιά στην Πάρνηθα ο δημοσιογράφος του Κυριακάτικου Βήματος "Ράπτης" σύζυγος γνωστής δημοσιογράφου και υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοκαρνανία, έγραψε -Επι λέξη- ότι οι Αμερικανοί "Θα επιδιώξουν πολιτικά αντίποινα εναντίον του Καραμανλή λόγω της αποφασής του να προχωρήσει στην υπογραφή του αγωγού South Stream, μεταφοράς φυσικού αερίου από Ρωσσία στην Ιταλία μέσω Ελλάδος"

Σε εκείνο το φύλλο του Βήματος ένα ολόκληρο δισέλιδο τεχνηέντως ανέφερε τις συνέπειες της Ελληνο-Ρωσικής προσέγγισης και γενικότερα τη διάθεση αυτονόμησης ως ένα βαθμό της Ελλάδος από τη δεδομένη μέχρι τώρα στάση της. Βεβαίως αυτό δεν αναιρεί την ευθύνη της κυβέρνησης και της Πολιτείας στο συνολό της γιατί γνώριζε απολύτως τους κινδύνους και όπως μπορώ να αναμεταδώσω, από το τέλος Ιουνίου είχε απόλυτη εικόνα της κατάστασης, αλλά η απίστευτη ανικανότητα και αλαζονεία στελεχών του κρατικού μηχανισμού αποτέλεσε τροχοπέδη.
Η Ελλάδα δεν είναι "Μπανανία" -Τουλάχιστον όχι ακόμη- και εάν η ηγεσία θέλει μπορεί σε μεγάλο βαθμό να αντιδράσει.

Άρα ο εχθρός είναι εντός των πυλών και προτού ξετυλίξουμε το κουβάρι των υπερατλαντικών ή υπέραδριατικών ευθυνών η υπεραιγαιακών, πρέπει πρώτα να ανευρεθούν τα καθάρματα εντός της χώρας και να λάβουν τη δέουσα απάντηση. Εάν και ακούγετε σκληρό, δεν πρέπει να υπάρξει έλεος σε Έλληνες που είτε λόγω χρημάτων, είτε λόγω ιδεολογίας κτλ, συνετέλεσαν στην καταστροφή της χώρας και ξεπουλούν συστηματικά τη χώρα όπως και οι δοσίλογοι γονείς τους από το 1945 και εντεύθεν. Δυστυχώς μετά το Β Παγκόσμιο πόλεμο, δεν υπήρξε το "Ξεκαθάρισμα" που έπρεπε και τα αποτελέσματα τα ζούμε τα τελευταία 60 χρόνια.
Επιστροφή στην κορυφή
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 25, 2007 1:25 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ανοικτός πόλεμος

Οι δωσίλογοι ΤΖΑΝΟΥΣ, δεν είναι μόνο οι εκτελεστές. Είναι οι πολιτικές και το καθεστώς ολόκληρο που είναι υποταγμένο στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ. Υπό αυτή τη γενική έννοια ΠΡΕΠΕΙ να απαλλαχτούμε από αυτό το καθεστώς και από το «εκσυγχρονιστικό» ελληνικό κράτος προτεκτοράτο.
Αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί πρέπει να αποκαλύπτουμε και να καταγγέλλουμε ανοικτά τους πλανητικούς μηχανισμούς, τις επιδιώξεις τους και τους στόχους τους καθώς και τους εγχώριους ιδεολογικούς και πολιτικούς υπηρέτες τους (τους δωσίλογους).

Δεν είναι δυνατόν αυτή τη στιγμή, στο ζήτημα των εμπρησμών, να μην μιλάμε ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΝΟΙΚΤΑ για το ΜΑΚΑΒΡΙΟ ΠΟΛΕΜΟ που έχει κηρύξει η αμερικανική αυτοκρατορία εναντίον όλης της ανθρωπότητας. Δεν είναι δυνατόν να μη βροντοφωνάζουμε σε όλους τους τόνους ότι ο πλανητικός ιμπεριαλισμός αλλού ισοπεδώνει του λαούς με βόμβες και αλλού Ευρώπη και Ελλάδα με τις «βόμβες» των εμπρησμών. Αυτό που γίνεται σήμερα με τα οργανωμένα εμπρηστικά σχέδια που καίνε την Ελλάδα και την Ευρώπη είναι το ίδιο (σε άλλη μορφή) με αυτό που έγινε στη Σερβία, στο Ιράκ κ.λπ.

ΠΡΩΤΑ, συνεπώς πρέπει να αποκαλύψεις ΑΥΤΟΥΣ που έχουν εξαπολύσει αυτόν τον πόλεμο και μετά τους καθεστωτικούς μηχανισμούς και τα «παπαγαλάκια» όλων των αποχρώσεων, καθώς και την «Αριστερά» και την «ακροαριστερά» που συγκαλύπτουν αυτό τον πόλεμο, αθωώνουν τους διεθνείς ιμπεριαλιστικούς ΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ (εμπρηστικούς) μηχανισμούς, μιλώντας για οικοπεδοφάγους και άλλα θλιβερά ή δημαγωγώντας, λαϊκίζοντας αγρίως και «επαναστατικά» κατά των «ατελειών» του κράτους και την «ανικανότητα» της κυβέρνησης.

ΟΛΑ αυτά δεν είναι μόνο υπεκφυγή και φτηνή δημαγωγική φλυαρία, ΑΛΛΑ συγκάλυψη της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ εκείνων που μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο. Και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ αυτών των «τύπων» της κούφιας «αριστερίστικης» ή «αριστερής» ή ακροδεξιάς ρητορείας είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δωσίλογη.

Μετά, συνεπώς, από την αποκάλυψη και το ξεσκέπασμα των πολιτικών στόχων και επιδιώξεων αυτού του πολέμου που μας έχουν κηρύξει τα πλανητικά κέντρα, έρχεται και η σειρά των ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ και ΕΙΔΙΚΩΝ πολιτικών στόχων των εμπρηστών.

Και εδώ είναι η κυβέρνηση Καραμανλή που πρέπει να γκρεμιστεί ή να υπονομευτεί για να ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ οι ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ με τον Πούτιν. Ο Στρατηγός παραπάνω το θέτει πάρα πολύ σωστά το ζήτημα.

Ο Καραμανλής «τόλμησε» να κοιτάξει προς Ρωσία και να συνάψει συμφωνίες έξω και ενάντια στους Αμερικανούς και πρέπει να «τσακιστεί»

ΟΥΤΕ αυτό το απλό δεν μπορούν να κατανοήσουν οι «επαναστάτες» της φράσης και τα «αριστερά» ξεπουλημένα κόμματα. Γιατί Ο Γιωργάκης και ο Καρατζαφέρης κάνουν τη δουλειά τους σαν ιπποκόμοι του αμερικανισμού
.

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 25, 2007 2:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι αδίστακτοι εισβολείς
Και οι δοσίλογοι



ΟΙ γκάνγκστερ της αμερικανικής αυτοκρατορίας μας «βομβαρδίζουν» ανηλεώς και με όλη την αδίστακτη, εγκληματική τους κακουργία. Έχουν εισβάλει κυριολεκτικά στη χώρας μας, αφήνοντας στο πέρασμά τους στάχτες, καμένη γη και ανθρώπινα πτώματα.
ΟΛΟΙ πλέον γνωρίζουν ότι αυτό το ολοκαύτωμα της Ελλάδας, είναι οργανωμένο σχέδιο, μια μεθοδευμένη πολεμική επιχείρηση .
ΟΛΟΙ πλέον γνωρίζουν ποιοι είναι οι εισβολείς. Ποιοι εγκέφαλοι έχουν οργανώσει αυτή την εμπρηστική φρίκη, αυτή την απερίγραπτη εθνική μας τραγωδία. Ποιοι ανοίγουν τα εμπρηστικά μέτωπα σε όλα τα μήκη και πλάτη, έτσι που να είναι αδύνατη η αντιμετώπισή τους.
ΟΛΟΙ αντιλαμβάνονται ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα προμελετημένο ΣΧΕΔΙΟ πολεμικής Επίθεσης, ένα σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας, αλλά και ένα σχέδιο ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ.
Και όμως ενώ όλα αυτά πλέον γίνονται ΟΡΑΤΑ και ΚΑΘΑΡΑ σε οποιοδήποτε Έλληνα πολίτη, ενώ ακόμα και ο Πρωθυπουργός μίλησε για «οργανωμένα συμφέροντα» που μας καίνε, ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ για τον ΕΧΘΡΟ μου μας επιτίθεται και γιατί μας επιτίθεται.
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κατονομάζει τον εισβολέα. Αυτόν που μας επιτίθεται και για ποιους λόγους μας επιτίθεται με τέτοια απροκάλυπτη και ΩΜΗ βαρβαρότητα και κυνική προκλητικότητα.
ΑΥΤΗ είναι και η διαφορά από τις άλλες επιχειρήσεις των γκάνγκστερ της υφηλίου. Στη Σερβία και στο Ιράκ, οι αιμοσταγείς δολοφόνοι του πλανήτη, έλεγαν το όνομά τους. ΕΔΩ κρύβουν το πρόσωπό τους. Μας επιτίθενται «αόρατα», με τη μακάβρια ιμπεριαλιστική πολεμική συνταγή των ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ.
ΦΥΣΙΚΑ δεν είναι αόρατοι, αλλά πολύ ΟΡΑΤΟΙ. Μόνο που το ελληνικό «εκσυγχρονιστικό» κράτος-προτεκτοράτο, οι καθεστωτικοί πολιτικοί και κυρίως οι «αριστερές» δυνάμεις ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να τους διατηρήσουν αόρατους, να τους κρατήσουν στο απυρόβλητο, να μην τους ονομάσουν.
ΟΛΟΙ αυτοί που σιωπούν είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στο εθνικό έγκλημα. Καλύπτουν τους δολοφόνους της Ελλάδας όσοι δεν λένε το ΟΝΟΜΑ ΑΝΟΙΚΤΑ και ΚΑΘΑΡΑ των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών που μας έχουν κηρύξει ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΤΟ ΚΚΕ πρέπει να βγει ΑΝΟΙΚΤΑ και να καταγγείλει ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ την αμερικανική αυτοκρατορία, τους μηχανισμούς της, το παρακράτος της και τους «προοδευτικούς» δωσίλογους που ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ τον ελληνικό
λαό.


_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Σουλιώτης



Ένταξη: 24 Αύγ 2007
Δημοσιεύσεις: 54

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 25, 2007 3:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα σχέδιά τους θα αποτύχουν.

Όταν άνθρωποι τύπου Στρατή Λιαρέλη λένε ανοικτά στον Αντέννα, σήμερα το πρωί ότι "θα το πω και ας μου πουν ό,τι θέλουν, και ας ευνοώ όποιον να 'ναι: Είναι οι εχθροί του έθνους αυτοί που βάζουν τις φωτιές". Δεν είπε "εχθροί", είπε "οι εχθροί". Η Μαριάννα Πυργιώτη έλεγε "είναι ανθέλληνες. Όσο και αν δεν μου αρέσει αυτή η λέξη, δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Αυτοί είναι ανθέλληνες". Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Λέκκας, καθηγητής αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών έλεγε "είναι φανερό ότι το σχέδιο έγινε με επιστημονικό τρόπο. Ήταν τέλεια οργανωμένο σχέδιο και είχε επιστημονική σφραγίδα". Δεν είναι συνεπώς κάποιος τρελός που την έβαλε την πυρκαγιά έτσι επειδή του φταίει ο γείτονας.

Όμως ο Ελληνισμός αφυπνίζεται. Για αυτό θα αποτύχουν τα σχέδιά τους. Η κυβέρνητική παράταξη θα ενισχυθεί και δεν θα αποδυναμωθεί από τις φωτιές αυτές. Το έλεγε ήδη χθες ο Ευαγγελάτος ότι με τις φωτιές αυτές ενισχύεται η κυβέρνηση. Γιατί, τώρα πια κατέρρευσε το σκηνικό "τα διαλύσατε όλα". Όσο και να τα διαλύσανε, αυτό δεν αντιμετωπιζόταν με τίποτα. Όταν βγαίνουν οι δημοσιογράφοι και λένε "και χιλιάδες πυροσβεστικά να ήταν εδώ, ήταν αδύνατον να σωθεί το χωριό". Έλεγαν στις προηγούμενες πυρκαγιές για πρόληψη, για το ότι δεν είχαν προσληφθεί αρκετοί εποχιακοί κλπ. Αυτά μπορεί να είχαν κάποια βάση, αλλά πάλι ο κόσμος δεν μάσησε γιατί καταλάβαινε ότι ήταν στημένα. Όμως τώρα πια το πράγμα είναι διαφορετικό. Τι μπορεί να βγει να πει το Γιωργάκι για την όποια κυβερνητική ανικανότητα; Τι μπορεί να βγει να πει πια το Μέγκα; Μέσα στη λύσσα τους και στη μανία τους ακύρωσαν προκαταβολικά κάθε επιχείρημα εναντίον Κωστάκη. Ο Κωστάκης αναδεικνύεται σοβαρός, μετρημένος, μαχητικός απέναντι σε αυτούς που χτυπούν και αυτόν και τη χώρα ανελέητα.

Τα σχέδιά τους θα αποτύχουν. Γιατί οι περισσότεροι είμαστε ακόμη ζωντανοί, έστω και αν χάσαμε μερικούς στη μάχη. Τα σπίτια μας και τα χωριά μας θα τα ξαναχτίσουμε. Τα δάση μας θα ξαναφυτρώσουν. Πρόβατα στους βοσκούς μας θα ξαναγοράσουμε. Ελιές οι γεωργοί μας θα ξαναφυτέψουν. Και ενώ όσα μας έκαναν αυτοί αποτυγχάνουν να μας πλήξουν, από την επίθεσή τους έμαθαν πια και οι πλέον δύσπιστοι για το ρόλο τους και για το ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Αυτό που ορισμένοι, ακόμη και με το εμετικό βιβλίο ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού, επέμεναν να διαψεύδουν, μιλώντας τάχα για ιστορική επισημοσύνη. Ποιος Έλληνας σήμερα δεν ΓΝΩΡΙΖΕΙ πλέον, μετά τις πυρκαγιές, ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο κατά της Ελλάδος; Ποιος δεν έχει την εσωτερική, τη βαθιά εκείνη βεβαιότητα που δεν απαιτεί διαλεκτική απόδειξη, ότι το σχέδιο αυτό δεν αφορά τα ελληνικά δάση; Είναι σχέδιο ολικού αφανισμού της χώρας και του ελληνικού έθνους;

Οι κάτοικοι με τα κλαδιά και τις μάνικες στα χέρια είναι ένα πρώτο βήμα αυθόρμητης παλλαϊκής αντίστασης. Ο Κωστάκης και ο κάθε Κωστάκης θα δει, σιγά σιγά, ότι όσο κάνεις χατήρια στους νεοταξικούς πάτρωνες, τόσο ζητούν περισσότερα. Ο λαός ξυπνάει, η κοινωνία απαιτεί, βράζει. Θα επιβιώσουμε από την επίθεση, θα συνειδητοποιηθούμε και θα αντεπιτεθούμε. Μια μέρα θα καταλάβουμε το χαμένο έδαφος. Είμαστε ισχυρότεροι από τους διώκτες μας, γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Δεν τους βολεύει να υπάρχει Ελλάδα, δεν τους βολεύει να αντιστέκεται, έστω και όσο αντιστέκεται, ένα Ορθόδοξο έθνος. Αλλά δεν θα τους περάσει. Τους καταλάβαμε. Τους πήραμε χαμπάρι. Η επόμενη ενέργειά τους θα αποτύχει και θα είναι η αρχή του τέλους τους. Ο λαός στέκεται ψυχικά ενωμένος απέναντι στους εχθρούς του. Η λαϊκή αγανάκτηση θα κάψει τις αντιστάσεις των φαύλων πολιτικών, πιο εύκολα από ό,τι έκαψε η πυρκαγιά τα δάση μας. Ίσως είμαι υπερβολικά αισιόδοξος, αλλά είμαι. Με κάνει αισιόδοξο η λαϊκή και εθνική ομοψυχία.

Το ΚΚΕ με εκνεύρισε. Ενώ είναι το μόνο κόμμα που έχει το ανάστημα να καταγγείλει ανοικτά τους νεοταξικούς πάτρωνες, προτίμησε τη φθηνή μικροπολιτική πάνω στους νεκρούς και στα αποκαΐδια. Δείτε και το σημερινό πρωτοσέλιδο του Ριζοσπάστη. Ακόμα και ο Καρατζαφέρης, που αρχικά επίσης πήγε να κάνει φθηνή μικροπολιτική, αναγάσθηκε να σιωπήσει. Δεν σκέφτονται καθόλου εκεί στον Περισσό;

Και ο Κωστάκης έπρεπε να πει περισσότερα, από τη στιγμή που αυτός είναι ο στόχος. Είναι κρίμα και για τον ίδιο αλλά και για όλους μας. Αλλά δεν περιμέναμε περισσότερα από τον Κωστάκη. Νομίζω ότι ο κόσμος δικαιούνταν να περιμένει περισσότερα από το ΚΚΕ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΓΙΑΝΝΗΣΜ



Ένταξη: 03 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 463

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 25, 2007 10:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πριν περίπου από μια ώρα, ίσως και λίγο περισσότερο, στον ΑΝΤ1 ο δημοσιογράφος Σ.Λιαρέλης ανέφερε οτι σύμφωνα με πληροφορίες η EYROPOL είχε ενημερώσει την ΕΥΠ οτι επίκειται εμπρηστικό χτύπημα εναντίον της χώρας. Όμως, όταν κατα την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ο υπεύθυνος υπουργός ερωτήθη σχετικά εκείνος απήντησε ότι ελέγχει πλήρως την κατάσταση.

Ποιος ήταν ο υπουργός; Ναι, σωστά μαντέψατε. Ο Βύρων Πολύδωρας ήταν. Πρέπει τώρα να προσθέσω και κάποιο σχόλιο;

Πάντως, όσα προ μηνός κατήγγειλε το Ρεσάλτο, μετά τους πρώτους εμπρησμούς, σήμερα έχουν γίνει κοινός τόπος. Άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο αποδέχονται την ερμηνεία του Ρεσάλτο. Ότι δηλαδή η πατρίδα μας βρίσκεται στο στόχαστρο κάποιων εχθρών. Βέβαια, η εγκάθετη δημοσιογραφία δεν τολμά να ψελλίσει καν το όνομα των αυτουργών και των σχεδιαστών της επίθεσης τούτης. Τουλάχιστον, υπό το βάρος πλέον του προφανούς παραδέχονται πως η Ελλάδα είναι στόχος κάποιων σκοτεινών κέντρων. Το ενδιαφέρον θα είναι να δούμε άν θα τολμήσουν πάλι υπο το βάρος της κατάστασης να ψιθυρίσουν το όνομα των υποκινητών. Οψόμεθα.

_________________
"Εάν δεν αφαιρέσεις από την αστική ηγεσία την υπεράσπιση του εθνισμού και την περάσεις στα χέρια της Αριστεράς, είσαι τελείως χαμένος σε οποιοδήποτε επαναστατικό σου παιχνίδι." Μιχάλης "Πάμπλο" Ράπτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
konapo



Ένταξη: 28 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 373
Τόπος: θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 25, 2007 10:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ενώ η Ελλάδα φλέγεται από άκρη σε άκρη, σε 87 εστίες, Πελλοπόνησος, Εύβοια, Αιτωλοακαρνανία, Αττική, όχι μόνο σε δασικές εκτάσεις, αλλά και σε χωριά, καλλιέργειες, κατοικημένες περιοχές, παραθαλάσσιες τοποθεσίες και τώρα όπως μαθαίνουμε και μέσα στην πρωτεύουσα, στην Κατεχάκη, Υμηττός, καίγονται τα ορεινά του Παπάγου, στις 4 το πρωί η Φιλοθέη, ο Σταυρός της Αγίας Παρασκευής, Χολαργός και κινδυνεύουν Ζωγράφου, Καισαριανή και άλλες περιοχές, κάποιοι μιλούν ακόμα για… καταπατητές! Ο κ. Αλαβάνος θυμήθηκε εχτές (24/0Cool μέσα από την ανακοίνωση του ΣΥΝ, να μας πει για την τροπολογία για τα δάση και πως η κυβέρνηση στρώνει το έδαφος στους οικοπεδοφάγους, οι οποίοι βάζουν τις φωτιές!
Λοιπόν… καθαρά και ξάστερα. Όσοι σήμερα μιλούν ακόμα για καταπατητές είναι εγκάθετοι. Η χώρα δέχεται την προσπάθεια αποσταθεροποίησης της, και σε προεκλογική περίοδο αυτό λαμβάνει την έκταση ενός ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ. Ο ελληνικός λαός βρίσκεται σε πόλεμο, δεχόμενος την επίθεση των υπερατλαντικών δολοφόνων. Τι διαφορά έχει αν η επίθεση δεν είναι με βομβαρδισμούς από αεροπλάνα, αλλά γίνεται με εμπρηστικούς μηχανισμούς σε όλη την χώρα; Θα ήταν περισσότερη η καταστροφή, οι νεκροί, οι αγνοούμενοι, τα διαλυμένα σπίτια; Η κυβέρνηση πληρώνει τις συμφωνίες της με την Ρωσία, κάτι για το οποίο είχε προειδοποιηθεί. Το ΠΑΣΟΚ θα καρπωθεί τα κέρδη από τις φωτιές εκλογικά. Και σε αυτόν τον πόλεμο συμφερόντων, ο Ελληνικός λαός συντρίβεται ανάμεσα σε συμπληγάδες πέτρες. Αν ήταν διαφορετικές οι συνθήκες κι ο λαός είχε το πάνω χέρι, το πρώτο μέλημα θα ήταν να σβήσουν οι φωτιές και θα περισωθεί ότι μπορεί, και δεύτερο να καταγγελθούν και να καταδειχτούν ξεκάθαρα ποιοι είναι οι ένοχοι, αλλά και ποιοι οι εγχώριοι συνεργάτες τους που παραπλανούν τον κόσμο και ωφελούνται πολιτικά από την δυσαρέσκεια του κόσμου. Η ετυμηγορία; Εκτελεστικό απόσπασμα. Μόνο αυτό μου έρχεται στο μυαλό, προσπαθώντας να είμαι όσο γίνεται πιο ψύχραιμος κι επιεικής, μπροστά στις σκηνές που αντικρίζουμε. Όχι άλλη υποκρισία περί συνωμοσιολογίας!
Οι Έλληνες εργαζόμενοι πρέπει να ενημερωθούν για την έκταση και τις παραμέτρους του πολέμου που δέχονται και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Πρέπει οι δολοφόνοι, οι εμπρηστές, οι ψεύτες και οι υποκριτές, να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ!


Σημείωση, το κείμενο είχε γραφτεί το πρωί, γι αυτό και κάποιες αναφορές σε φωτιές είναι ξεπερασμένες, αλλά λόγω τεχνικών προβλημάτων, δεν μπορούσα να το βάλω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Θύμιος



Ένταξη: 19 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 283

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 25, 2007 10:34 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γιατί οι δήμιοι του πλανήτη μας κήρυξαν τον εμπρηστικό πόλεμο

Ο Πρωθυπουργός ψέλλισε κάτι για οργανωμένο εμπρηστικό Σχέδιο, στη αρχή. Μετά το πήρε πίσω και το «έριξε» σαν υπονοούμενο. Πώς να το υποστηρίξει χωρίς να κατονομάσει τους οργανωτές του Σχεδίου;
Η ηγεσία του ΚΚΕ έχει τη «διέξοδο» της απάτης. Μιλάει για οργανωμένο σχέδιο, αλλά μετά με ένα σάλτο φτάνει στην «πάγια θέση» της απάτης: στους οικοπεδοφάγους. Δηλαδή υπάρχει σχέδιο μιας διεθνούς σπείρας οικοπεδοφάγων!!! Εκεί θα καταλήξει στο τέλος, δείχνοντας σε όλους το δρόμο της εξαπάτησης.
Έτσι αυτό το μεθοδευμένο αυτοκρατορικό, ολοκληρωτικό ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ κατά της Ελλάδας που υλοποιείται μέσω των εμπρησμών, αυτό το μακάβριο εθνικό ολοκαύτωμα, θα μετατεθεί και θα περιοριστεί στις «σκοτεινές δυνάμεις» των οικοπεδοφάγων. Αυτό όμως είναι η μέγιστη απάτη, η αναιδής συγκάλυψη του αποτρόπαιου ιμπεριαλιστικού εγκλήματος κατά της Ελλάδας.
Η «φόρμουλα» του ΚΚΕ αποκρύπτει τους πραγματικούς ενόχους της καταστροφής και τους λόγους που έχει κηρυχθεί αυτός ο βρώμικος και ύπουλος, ολοκληρωτικός πόλεμος κατά της Ελλάδας. Αποκρύπτει, δηλαδή, τους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές που μετατρέπουν την Ελλάδα σε καπνίζοντα ερείπια, σε στάχτες και τάφους απανθρακωμένων ανθρώπων, αποκρύπτει τους μηχανισμούς που υλοποιούν αυτό το μακάβριο έργο (μυστικές υπηρεσίες, παρακράτος κ.λπ) και αποκρύπτει τους λόγους αυτής της κτηνώδους εμπρηστικής καταιγίδας κατά της ελληνικής κοινωνίας.
Οι απάτη των οικοπεδοφάγων είναι η εύκολη λύση. Μια λύση ραγιάδικη και ανάξια για έναν που θέλει να λέγεται Αριστερός. Είναι εύκολο να καταγγέλλουμε γενικά τον ιμπεριαλισμό και να πετάμε αντι-ιμπεριαλιστικές «ρουκέτες», αλλά όταν έχουμε στην πράξη ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ του ιμπεριαλισμού να το «στρίβουμε δια του αρραβώνος». Να μιλάμε περί ανέμων και υδάτων και για αόρατους οικοπεδοφάγους…

Τι θέλουν να αποκρύψουν

Δεν μιλάνε ανοικτά για τους πλανητικούς ιμπεριαλιστές-εμπρηστές επιδρομείς για να αποκρύψουν τους στόχους και τους σχεδιασμούς των επιδρομέων.
Ο ολοκληρωτικός, αυτός πόλεμος πυρπόλησης της Ελλάδας έχει πολλαπλούς και ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΑ συνδεδεμένους στόχους. Τους αναλύουμε στο ΡΕΣΑΛΤΟ-τεύχος 20. Εδώ θα τους συνοψίσουμε.

Ο άμεσος πολιτικός στόχος.
Το γκρέμισμα ή υπονόμευση και η τρομοκράτηση της κυβέρνησης Καραμανλή. Συνακόλουθα η ΑΚΥΡΩΣΗ των στρατηγικών συμφωνιών με τη Ρωσία. Οι Αμερικάνοι θεωρούν τη χώρα μας ιδιοκτησία τους και θα επιδιώξουν, με κάθε μέσον, να την κρατάνε σε πλήρη υποταγή. Θα προσπαθήσουν, συνεπώς, να μην «κουνηθεί» κανένας και κυρίως να μη βάλει «πόδι» στην Ελλάδα η Ρωσία. Γιατί, μετά τα πράγματα αλλάζουν ριζικά. Με Ρωσία εδώ, δεν μπορούν να μας συμπεριφέροντε σαν να είμαστε δουλοπάροικοι…
Η πολιτική συνεπώς αποσταθεροποίηση και η ΑΝΑΤΡΟΠΗ κάθε «σύνδεσης» με τη Ρωσία, αποτελεί το άμεσο πολιτικό και τρομοκρατικό στόχο του εμπρηστικού πολέμου που μας κήρυξαν, παραμονές εκλογών…

Γενικός ιδεολογικός στόχος.

Η τρομοκράτηση της ελληνικής κοινωνίας. Ο τρόμος οδηγεί τους ανθρώπους στην πλήρη υποταγή, στην αποδοχή όλων των μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων σχεδίων που απεργάζονται για τη διάλυση του ελληνικού έθνους οι ιμπεριαλιστές επιδρομείς. Οδηγεί στον ολοκληρωτισμό των τρομοκρατών επιδρομέων. Φυσικά εδώ λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Ο ελληνικός λαός «ξυπνάει» εύκολα και αντιστέκεται σθεναρά. Ήδη αυτή η εμπρηστική επιδρομή των τρομοκρατών του κόσμου «ερέθισε» αγρίως τα αντανακλαστικά του ελληνικού λαού. Και μόνο η ηγεσία του ΚΚΕ παραμένει, όπως ΠΑΝΤΑ, πίσω από τα γεγονότα και πιπιλίζει τη γνωστή της καραμέλα, τόσο αγκυλωμένα που προκαλεί αγανάκτηση και «υποψίες»!!!

Στρατηγικοί πολιτικοί στόχοι

Διχοτόμηση και τριχοτόμηση της ελληνικής κοινωνίας, διαίρεση και διάλυσή της. Αποεθνοποίηση, πολτοποίηση, κατάληψη από Μουσουλμάνους, ισοπέδωση των κοινωνικών, ιστορικών και πνευματικών της ιστών (Σχέδιο Κίσινγκερ).

Οικονομικοί στόχοι

Καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και κυρίως της αγροτικής, της κτηνοτροφίας και το τουρισμού. Θέλουν την Ελλάδα φέουδο των πολυεθνικών και την ελληνική κοινωνία ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ και υποταγμένη πλήρως. Να μη μπορεί να σηκώσει κεφάλι…

Η ολοκληρωτική πολεμική επιδρομή που μέσω των επιστημονικά μεθοδευμένων εμπρησμών προκάλεσε την κοινωνική και εθνική αυτή ΤΡΑΓΩΔΙΑ θα ξεσκεπάσει πολλούς «προοδευτικούς» και «αριστερούς», όπως ο πόλεμος στη Σερβία. Φυσικά δεν θα λείψουν και οι δημαγωγικές κορώνες εκμετάλλευσης του εθνικού αισθήματος…

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΓΙΑΝΝΗΣΜ



Ένταξη: 03 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 463

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 25, 2007 10:51 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σχεδόν προφητικός ήσουν, φίλε Κονάπο. Μόλις άκουσα το διάγγελμα του Γ.Παπανδρέου. Λόγος στείρος, καταγγελτικός, ανούσιος. Αυτό εξέλαβα. Περιορίστηκε στην "θεσμική" καταγγελία της κυβέρνησης και την κατηγόρησε ότι κομματικοποίησε τα Σώματα Ασφαλείας! Ακούστε ποιοι μιλάνε. Οι επιστήμονες της ρεμούλας και η σημαιοφόροι του κομματικού κράτους. Οι πρωτοπόροι της κομματικοποίησης του κράτους υψώνουν την φωνή τους. Όχι πως η ΝΔ δεν προσπαθεί να τους μιμηθεί και να τους ξεπεράσει. Όμως τώρα βρισκόμαστε υπό πολιορκία και αντί όλοι να σιωπήσουν, να βγάλουν τον σκασμό, ρε γαμώτο, και να δουλέψουν μήπως και περισωθεί τίποτα, ο Παπανδρέου ζητιανεύει ψηφαλάκια!

Πώς το είπες, φίλε Κονάπο; Όποιος μιλά για καταπατητές είναι εγκάθετος; Να, ο Παπανδρέου είπε ότι η κυβέρνηση ευνοεί με την πολιτική της τους καταπατητές. Υπονόησε δηλαδή ότι οι υπεύθυνοι των πυρκαγιών είναι οι οικοπεδοφάγοι. Μάλιστα.

_________________
"Εάν δεν αφαιρέσεις από την αστική ηγεσία την υπεράσπιση του εθνισμού και την περάσεις στα χέρια της Αριστεράς, είσαι τελείως χαμένος σε οποιοδήποτε επαναστατικό σου παιχνίδι." Μιχάλης "Πάμπλο" Ράπτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Θάλεια
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 25, 2007 11:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Γιωργάκης, ο εγκάθετος των Αμερικανών δεν «άντεξε». Μίλησε και μίλησε σαν εγκάθετος. Κατηγόρησε τον Κωστάκη, ότι επιχειρεί να συγκαλήψει τις δικές του ευθύνες, επικαλούμενος επίθεση κατά της Ελλάδος!!!
Δηλαδή δεν εφιστάμεθα καμία επίθεση σύμφωνα με τον υπάλληλο των Αμερικανών. Δυστυχώς γι’ αυτόν, ο ΚΟΣΜΟΣ όλος και αυτός ιδιαίτερα που έζησε τον εφιάλτη των εμπρηστών, καταλαβαίνει. Ο Γιωργάκης, ούτε το λίγο μυαλό που χρειάζεται δεν έχει για να μη ΠΡΟΚΑΛΕΙ τόσο βάναυσα και κυνικά το λαϊκό αίσθημα και τη λαϊκή γνώση.
Αντί να κατηγορήσει τον Κωστάκη ότι απλώς υπαινίχτηκε την ΑΛΗΘΕΙΑ και δεν την είπε ολόκληρη, τον κατηγορεί γιατί είπε κάποια αλήθεια.
Ούτε τους δικούς του δημοσιογράφους, που αυθόρμητα μέσα στην εθνική τραγωδία ξεστόμισαν κάποιες αλήθειες, ΔΕΝ φρόντισε να ακούσει και να περιμένει για τη μικροκομματική του επίθεση και ψηφοθηρική εκμετάλλευση της τραγωδίας.
Αυτός λοιπόν ο εγκάθετος των εμπρηστών ζητάει να γίνει Πρωθυπουργός της χώρας!!!
Μάλλον έκανε λάθος χώρα να πολιτευτεί…
Επιστροφή στην κορυφή
Ουζερί: Ο Μπελαμής



Ένταξη: 19 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 212
Τόπος: Βενετία 16ος αι.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 25, 2007 11:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Όλη μέρα παρουσιάζονται προβλήματα στο διαδίκτυο, τώρα κατόρθωσα να μπώ.

Η δική μου τοποθέτηση που εμπεριέχει και τα λάθη της δικής μου εκτίμησης είναι η εξής:

α) Η απόφαση Καραμανλή για πρόωρες εκλογές, εκλογές εξπρές σε λιγότερο από ένα μήνα, έτσουξε φριχτά την βαθιά πληγή του «Εκσυγχρονισμού» που για τρία χρόνια τώρα εκτός εξουσίας προσπαθούσε να οργανώσει το σχέδιο επανάκαμψής του και παράλληλα νόμιζε ότι είχε στην διάθεση του όλο τον χρόνο για να κορυφώσει τις επιθέσεις στο τέλος της τετραετίας. Ο Καραμανλής θα προτιμούσε να αυτοκτονήσει από το να κάτσει να φθείρεται από την υπαιτιότητα της δικής του κυβέρνησης (τα υπαρκτά όντως σκάνδαλα αλλά σαφώς λιγότερα από εκείνα της οκταετίας Σημίτη) και από την προστιθέμενη φθορά που θα του κατάφερνε το Εκσυγχρονιστικό παρακράτος. Η απόφαση για εκλογές σ’ ένα μήνα μοιραία συμπυκνώνουν χρονικά και τα γεγονότα τα οποία είχαν προγραμματιστεί για να αντιστρέψουν, απεγνωσμένα έστω, το συσχετισμό δυνάμεων. Είναι ίσως πέρα από την φαντασία το τι άλλο συλλογικά μας περιμένει μέχρι την ώρα των εκλογών.

β) Είναι αυτονόητο ότι με κυβέρνηση Σημίτη τέτοια ώρα θα κοιμόμασταν και δεν θα κουβεντιάζαμε. Δεν θα ζούσαμε τον εφιάλτη των εκατό πυρκαγιών σε δώδεκα ώρες. Αναρωτιόμαστε στα τηλεπαράθυρα με όλη την δέουσα αφέλεια ποιοι βάζουν ανενόχλητα πυρκαγιές και επιδιδόμαστε σε ένα χυδαίο μπαλέτο ελιγμών για να μην θίξουμε τα αφεντικά αφενός και την δημοσιογραφική μας λογική στην υπόληψη του κόσμου αφ’ ετέρου. Ο κος Τσίμας μάλιστα μιλά για μικροπολιτική τακτική Καραμανλή να συνασπίσει την κοινή γνώμη κάτω από το αίσθημα του απειλούμενου πατριωτισμού κατά αντιστοιχία με το «America under attack» του Μπους ώστε να αποσείσει ευθύνες από πάνω του, επειδή μόνο και μόνο ο Καραμανλής τόλμησε να ψελλίσει μισόλογα στο διάγγελμά του για απίστευτες συμπτώσεις. Είναι περιττό ο ελληνικός λαός να αναρωτιέται ποιος και τι όταν η εκσυγχρονιστική σαπίλα υπονόμευσε ανεπανόρθωτα ενόψει του καρναβαλιού των ολυμπιακών αγώνων τον τόπο. Η εκσυγχρονιστική σαπίλα υπέγραψε (στο όνομα της ασφάλειας) να κυκλοφορούν ανενόχλητοι οι πράκτορες της CIA, της Μοσάντ, οι άγγλοι πράκτορες, το κάθε καρυδιάς καρύδι. Η ίδια σαπίλα, έρχεται τώρα ανερυθρίαστα να αποδώσει ευθύνες και να μιλήσει για την ανεπάρκεια μιας «δεξιάς κυβέρνησης»! Είναι προφανές γιατί τα παπαγαλάκια της στα Λαμπρακοτεγοπουλέϊκα Μέσα κάνουν τέτοιες ώρες επίκληση στην λογική και ξορκίζουν το προφανές με καταγγελίες «συνομωσιολογίας»…

γ) Ο Καραμανλής αποδεικνύεται για άλλη μια φορά έρμαιος, λίγος, υποταγμένος και αυτό το τυπικό που λένε, «κατώτερος των περιστάσεων». Ψελλίζει με ισορροπία ακροβάτη υπόνοιες για οργανωμένη επίθεση. Αυτό είναι το πιο πρόσφατο δείγμα του τι πιέσεις δέχεται και πόσο δέσμιος είναι στην παθητικότητα. Υπάρχει όμως και το εξής βασικό: Ο Καραμανλής δεν έχει καμία σχέση με τα ταπεινά Κουίσλιγκ που σε αντίστοιχες περιπτώσεις θα έστηναν άγαλμα στην πλατεία Συντάγματος στον Ανάν και το σχέδιο του ή θα καλούσαν σε βοήθεια το ΝΑΤΟ προκειμένου να μην υπογραφεί συμφωνία με τον Πούτιν. Αυτές τις επιλογές ο Καραμανλής (σε μερικές από τις οποίες αναγκάστηκε να προχωρήσει, δεν είναι δα και ο «υπερπατριώτης») τώρα τις πληρώνει πολύ ακριβά και συνακόλουθα ο τόπος τον οποίο κοινοβουλευτικά έχει χρεωθεί. Αυτή είναι επομένως, άλλη μια παράμετρος της αισχρής αλητείας και της ανείπωτης σαπίλας των «εκσυγχρονιστικών» υποθηκών, τα βερεσέδια έρχεται τώρα να τα πληρώσει η «δεξιά παράταξη». Η αλήτικη κρυπτοδεξιά του ΠΑΣΟΚ βγαίνει πάλι λάδι. Και με πιθανά εκλογικά οφέλη…

δ) Η εναπομείνασα Αριστερά. Δηλαδή κυρίως το ΚΚΕ. Μιλά για φιλέτα, δηλαδή μιλά με περισσότερη «αφέλεια» και ανεπάρκεια από τους «εκσυγχρονιστικούς» υφισταμένους που απόψε το βράδυ έχουν αναλάβει υπερωρίες. Η ανακοίνωση της Παπαρήγα έχει ως συνοπτική φράση «οι δρόμοι του πετρελαίου είναι ματωμένοι, οι δρόμοι για τα φιλέτα καμμένοι». Είναι προφανής για άλλη μια φορά η συνειδητή απεμπόληση παραδοσιακών ρόλων της γνήσιας Αριστεράς σε εθνοκάπηλα μορφώματα (ΛΑΟΣ) τα οποία μέσα στην απόλυτη σιωπή φαίνονται τα μόνα που διατυπώνουν αποσπασματικές αλήθειες. Ο Γεωργιάδης, απόψε, ήταν ο μόνος που μίλησε για πόλεμο από κέντρα εκτός των συνόρων της χώρας. Το ΚΚΕ, το οποίο σε μόνιμη βάση κατηγορείται για αναίτιο αντιαμερικανισμό και το οποίο πολύ καλά κάνει και αδιαφορεί στις κατηγορίες των απολογητών του ευρωΝΑΤΟϊσμού, τώρα, στην πιο κρίσιμη ώρα, επιλέγει να αφήσει στο απυρόβλητο εκείνο για το οποίο παντού και πάντα και προκαταβολικά το κατηγορούν ότι παράλογα στοχεύει!! Γίνεται κατανοητό ότι η προοπτική της στρατηγικής του ΚΚΕ, σε επίπεδο ηγεσίας, εμπνέει τουλάχιστον απελπισία και οδυνηρή απογοήτευση. Αν δεχθούμε ότι το ΚΚΕ έπεσε εύκολα και άθελά του στην παγίδα, να ακολουθήσει την πεπατημένη στο μεταναστευτικό ζήτημα λόγω της παρανόησης της ταξικής αλληλεγγύης, τότε στο ζήτημα των πυρκαγιών και γενικότερα των πιο σύνθετων ιμπεριαλιστικών μέσων άσκησης βίας και κατατρομοκράτησης των λαών, δεν διαθέτει καμιά δικαιολογία. Εκεί που δεν υπήρχε ο παραμικρός κίνδυνος να του επιτεθούν ως «ρατσιστικό» ή «κρυπτοεθνικιστικό» κι όμως επιλέγει να τηρήσει ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ σιωπή που ασφαλώς τώρα είναι η πιο πολύτιμη από όλες τις άλλες σιωπές των υπολοίπων.


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ουζερί: Ο Μπελαμής στις Σαβ Αύγ 25, 2007 11:41 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Σουλιώτης



Ένταξη: 24 Αύγ 2007
Δημοσιεύσεις: 54

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Αύγ 25, 2007 11:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το πιο ανησυχητικό είναι, για μια ακόμη φορά, ότι την καταγγελία των ξένων οργανωτών του σχεδίου ανέλαβε "εργολαβικά", ποιος άλλος, το ΛΑ.Ο.Σ. Αυτό αποδεικνύει πόσο κοντόφθαλμη ήταν η στάση του ΚΚΕ σήμερα το πρωί. Τώρα πια το παιχνίδι το έχασε. Αν βγει τώρα να καταγγείλει, εκ των υστέρων, θα πουν "να, ταυτίζεστε με το ΛΑ.Ο.Σ.". Αυτός ήταν άλλωστε και ο στόχος. Το σχέδιο αποκαλύφθηκε. Το ένα παπαγαλάκι της Νέας Τάξης (Γιωργάκι) ανέλαβε να βαδίσει την οδό που του άνοιξαν οι πάτρωνες. Φταίει η κακιά κυβέρνηση. Το άλλο παπαγαλάκι της Νέας Τάξης (Καρατζαφέρης) ανέλαβε το ρόλο της αποθήκης της εθνικής οργής. Θα καταγγείλει μόνος αυτός τους ξένους που έβαλαν τις φωτιές. Όχι απαραίτητα ονομαστικά, ίσως δεν θα μιλήσει ευθέως. Ο Αδ. Γεωργιάδης μίλησε για τους Γκρίζους Λύκους και τη Σάμο. Φταίνει λοιπόν οι Τούρκοι τώρα; Δεν αποκλείεται. Όμως και σε αυτή την περίπτωση ακόμη, δεν είναι η έμπνευση τουρκική, είναι νεοταξική, ευρύτερη.

Ας ελπίσουμε να δείξει ο λαός ωριμότητα στις εκλογές. Το Γιωργάκι έκανε, κατά τη γνώμη μου, μεγάλο λάθος να καταγγείλει σήμερα το βράδυ την κυβέρνηση. Φάνηκε πολύ ανακόλουθος με τη στάση που είχε το μεσημέρι. Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να φανταστεί ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα. Ο λαϊκιστής πατέρας του θα είχε καταγγείλει την κυβέρνηση από την αρχή. Θα ήταν τουλάχιστον μια συνεπής στάση. Ή, αν έδειχνε υπευθυνότητα, δεν θα την κατήγγελε καθόλου. Θα είχε πάντως μια στοιχειώδη δημόσια συνέπεια. Το Γιωργάκι τώρα μέσα σε επτά ώρες έκανε στροφή 180 μοίρες. Τα λοιπά παπαγαλάκια της Νέας Τάξης έσπευσαν να πλειοδοτήσουν. Ένα ζάπινγκ στα κανάλια αρκεί για να το δει κανείς. Χάρηκαν και ανακουφίστηκαν με τη δήλωση Παπανδρέου. Όσο και αν θέλω να μην είμαι προκατειλημμένος, δεν μπόρεσα να μην σκεφθώ ότι πήρε γραμμή από τους νεοταξικούς πάτρωνες. Σου λέει, εδώ έγινε τόση δουλειά, να μην πάει χαμένη. Στο κάτω κάτω, χαμένος για χαμένος ήταν για τις εκλογές, σου λέει, τώρα ντου κι ό,τι βγει.

Ό,τι και να ψηφίσει κανείς τελικά, δεν μπορεί σήμερα, 25 Αυγούστου το βράδυ, παρά να εύχεται να βγει ισχυρότερη παρά ποτέ μια καινούργια κυβέρνηση Καραμανλή. Ίσως αύριο να λέω και εγώ διαφορετικά πράγματα, πάντως αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ παρά να εύχομαι συντριπτική ήττα του στόχου των νεοταξικών εχθρών.

Μπράβο στο Ρεσάλτο που ήταν το πρώτο που μίλησε δημόσια για αυτό που όλοι σήμερα λένε, ακόμη, κατ' ιδίαν. Το ευχαριστούμε γιατί χωρίς αυτό θα ήμασταν λιγότερο προετοιμασμένοι να το συζητήσουμε και να αντιληφθούμε σε όλη του την έκταση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 26, 2007 12:18 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«Το σχέδιο αποκαλύφθηκε. Το ένα παπαγαλάκι της Νέας Τάξης (Γιωργάκι) ανέλαβε να βαδίσει την οδό που του άνοιξαν οι πάτρωνες. Φταίει η κακιά κυβέρνηση. Το άλλο παπαγαλάκι της Νέας Τάξης (Καρατζαφέρης) ανέλαβε το ρόλο της αποθήκης της εθνικής οργής. Θα καταγγείλει μόνος αυτός τους ξένους που έβαλαν τις φωτιές…»

Πολύ εύστοχη η ανωτέρω παρατήρησή σου, φίλε «Σουλιώτη».
Οι Καρατζαφερικοί, άλλαξαν ξαφνικά ρώτα. Κάτω από το βάρος της πραγματικότητας, μιλάνε τώρα για «ξένα κέντρα». Φυσικά ακόμα δεν λένε, ούτε θα πούνε ότι αυτά τα ξένα κέντρα είναι η Νέα Τάξη του αυτοκρατορικού, αμερικάνικου ιμπεριαλισμού.
Μέχρι τώρα δεν μιλάγανε ΚΑΘΟΛΟΥ για εμπρησμούς. Αλλά για την «ανίκανη» και «άχρηστη» Κυβέρνηση. Αυτά που συνεχίζει να λέει ο Γιωργάκης.
Μάλιστα θυμάμαι μια εκπομπή του Άδωνη, όταν είχε καεί η Πάρνηθα, που έλεγε ότι η φωτιά είχε ανάψει από κολώνα της ΔΕΗ, αλλά ο «άχρηστος» κρατικός μηχανισμός αδράνησε, ενώ θα μπορούσε να την προλάβει.
ΟΥΤΕ νότα για εμπρησμό καν, όχι για σχέδιο ολοκαυτώματος της Ελλάδας.
ΣΗΜΕΡΑ, πάνε κι εδώ, όπως σε όλα τα ζητήματα να κερδοσκοπήσουν εκλογικά.
Η «τσόντα» από δεξιά πλευρά της Νέας Τάξης. Οι καιροσκόποι που αλλάζουν άποψη, όπως τα πουκάμισα, χωρίς ΠΟΤΕ να κάνουν ίχνος αυτοκριτικής…


_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ουζερί: Ο Μπελαμής



Ένταξη: 19 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 212
Τόπος: Βενετία 16ος αι.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Αύγ 26, 2007 12:44 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Νομίζω ότι θα συμφωνήσουμε όλοι: Πρόβλημα στην σκέψη δεν έχουμε. Κι εμείς (Ρεσάλτο) και όλος ο φιμωμένος ελληνικός λαός μέχρι μάλιστα τον τελευταίο "αφελή" έλληνα που υπέθεταν ότι του είχαν "μαλάξει" τον εγκέφαλο πλήρως με τσιφτετέλια και μπιγκ μπράδερ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, εμείς οι "συνωμοσιολόγοι" και ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΡΚΩΣ. Το τί και το πώς. ΟΛΟΙ. Δόξα τω θεώ, μέχρι εδώ λειτουργούμε ακόμη, δεν μας απονέκρωσαν τη σκέψη. Άρα πρόβλημα έχουμε στην οργάνωση. Εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε τις προσπάθειες. Στο πώς θα οργανωθούμε για να αντεπιτεθούμε. Οι φωτιές είναι η κορυφή του παγόβουνου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες