Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Νέα αποκαλυπτήρια για το Indymedia

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Ιούλ 24, 2014 3:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Νέα αποκαλυπτήρια για το Indymedia Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Νέος ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ:
http://apergospastis.blogspot.gr/2014/07/indymedia.html


Νέα αποκαλυπτήρια για το Indymedia



Με το Indymedia από εδώ και από το Ρεσάλτο έχουμε ασχοληθεί πολλές φορές, εδώ και πολλά χρόνια όταν οι κύριοι αυτοί ήταν σχεδόν στο απυρόβλητο. Δεν θα μπούμε ξανά στη διαδικασία να αναλύσουμε τι ρόλο παίζει και τι καπνό φουμάρει το Indymedia απλά θα αναφέρουμε το τελευταίο ''επαναστατικό κατόρθωμα'' το οποίο άλλωστε μιλά από μόνο του.

Σε ανακοίνωση της διαχειριστικής ομάδας (ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιοι την αποτελούν και από που κρατάει η σκούφια της) του Indymedia διαβάζουμε τα εξής:


«Η διαχειριστική ομάδα του Athens Indymedia παρακαλεί τις συλλογικότητες που προσφέρουν στην ενημέρωση για την θηριωδία που πραγματοποιείτε αυτή την στιγμή ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό, να δημοσιοποιούν ειδήσεις, γεγονότα, αναλύσεις και πράξεις αλληλεγγύης, που έχουν να κάνουν με την απελευθερωτική αντίσταση των Παλαιστινίων και όχι εκείνη που αναπαράγει μία στρατιωτικού τύπου σύγκρουση μεταξύ δύο κρατών.

Παρόλο που αυτό αποτελεί μία σκληρή πραγματικότητα, οι χωρίς στόχο ρουκέτες των Τζιχαντιστών που κατευθίνωνται ενάντια στον άμαχο Ισραηλινό πληθυσμό, ή ακόμα και ο θάνατος απλών κληρωτών Ισραηλινών στρατιωτών, έχουν για εμάς ανάλογο βάρος με το έγκλημα που συντελείτε από τι Ισραηλινό κράτος, εις βάρος του Παλαιστινιακού λαού.

Η υπεράσπιση του δικαιώματος στην ζωή και την ευημερία αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα όλων των ανθρώπων ανεξάρτητα με την εθνικότητα που έτυχε αυτοί να έχουν.


Έτσι λοιπόν δημοσιεύσεις που αναπαράγουν δημοσιογραφικού τύπου πολεμικές ανταποκρίσεις μεταξύ στρατών από εδώ και στο εξής θα πηγαίνουν στα κρυμμένα.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση του προβληματισμού και της απόφασής που έχουμε λάβει, και παρακαλούμε για την καλύτερη δυνατή συνέχιση της συνεργασίας πάνω σε αυτή την βάση»

https://athens.indymedia.org/post/1528847/

Για όσους θυμούνται τα γεγονότα και τους βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαβίας από το ΝΑΤΟ, θα θυμούνται και την τακτική των ίσων αποστάσεων που είχαν υιοθετήσει όλα τα καθεστωτικά παπαγαλάκια και τα αριστερά ''δεκανίκια''. Αυτήν την τακτική ακολουθεί και το Indymedia και ο ευκολότερος δρόμος είναι αυτός του πασιφισμού και του αφηρημένου ανθρωπισμού.

Πάντα οι πολεμικές συγκρούσεις και η στάση που κρατά ο καθένας απέναντι σε αυτές αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα για το ποιόν του. Φυσικά οι κάλπικοι παράδες τύπου Indymedia σε τέτοιες περιπτώσεις στριμώχνονται και αποκαλύπτονται.

Γιατί όταν εξισώνεις το θύτη με το θύμα και τον επιτιθέμενο με το αμυνόμενο αντικειμενικά παίρνεις το μέρος του ισχυρού.

Όταν επίσης κάνεις μιά αφηρημένη προσέγγιση τύπου ΔΗΜΑΡ για την υπεράσπιση του δικαιώματος στη ζωή όχι απλά δεν έχεις καμία σχέση με τις αριστερές αντιιμπεριαλιστικές παραδόσεις αλλά βγάζεις τη σύγκρουση έξω από κάθε ιστορικό και πολιτικό πλαίσιο.

Η ανακοίνωση των υπερεπαναστατών του Indymedia είναι πιό πίσω και από τους αστούς ριζοσπάστες.


Γιατί είναι το Ισραήλ που εδώ και δεκαετίες είναι μονίμως ο επιτιθέμενος και ο υπεύθυνος για την κατοχή ξένων εδαφών, αλλά και αυτός που έχει εξαπολύσει ένα διαρκές πογκρόμ και που έχει επιβάλλει ένα σύγχρονο απαρχάιντ στους Παλαιστινίους. Φυσικά αυτά τα γνωρίζουν και οι πέτρες μόνο στο Indymedia τα ξέχασαν.

Εδώ δεν χωράνε μισόλογα και ευχολόγια, είμαστε ολόψυχα στο πλευρό των Παλαιστινίων και αγωνιζόμαστε για την συντριβή και απομόνωση στρατιωτική, πολιτική, διπλωματική του Ισραήλ που έχει την υποστήριξη ΗΠΑ και ΕΕ. Γιατί με την λογική του Indymedia θα έπρεπε να βάζουμε στην ίδια ζυγαριά τις απώλειες Αφγανών- Αμερικανών, Ιρακινών - Αμερικανών κτλ.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι πολεμικές θύελλες ρίχνουν τις μάσκες.

Επίσης φαίνεται ποιοί δικαιώνονται για τις κρίσεις τους περί Indymedia σε σχέση με αυτούς που το θεωρούν εναλλακτικό ή ακόμα και το κέντρο της επανάστασης.

Πάντως μετά τα νέα αποκαλυπτήρια σίγουρα δεν έχουν καμιά δικαιολογία.

Σημείωση: Οι υπογραμμίσεις στην ανακοίνωση του Indymedia δικές μας, τα ορθογραφικά λάθη όχι.

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 25, 2014 9:00 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Indymedia: Μια ιστορική σύνοψη



Σήμερα ο ρόλος του Indymedia, όπως και των «Ιών», είναι πασίγνωστoς…

Ο προβοκατόρικος και τρομοκρατικός τους λόγος δεν ασκεί πλέον καμία λειτουργία, ούτε έχει ουδεμία απήχηση: Οι «μπράβοι» του Σόρος και του πλανητικού φασισμού έχουν ξεδοντιαστεί και έχουν γίνει καταγέλαστοι…


Φυσικά δεν ήταν πάντα έτσι. Στο παρελθόν (ιδιαίτερα επί σημιτισμού) ασκούσαν μεγάλη επιρροή και αποτελούσαν την «Πέμπτη Φάλαγγα» του «εκσυγχρονισμού», την κύρια εστία παραγωγής των νέων ιδεολογημάτων της Νέας Τάξης και το «υπέρ-επαναστατικό» της άλλοθι...

Για την Ιστορία θα προβούμε σε μία σύνοψη αυτού του «τέρατος» της νεοταξικής ανάπλασης.

Το Indymedia, όπως και οι «Ιοί», σε όλα τα μεγάλα και ουσιώδη ζητήματα έδιναν, ΠΑΝΤΑ, με το δόλιο τέχνασμα των «ίσων αποστάσεων», το «αριστερό» άλλοθι στην πλανητική βαρβαρότητα, εκλαΐκευαν και προπαγάνδιζαν τα «επιχειρήματα» και τα ιδεολογήματα της νέας ιμπεριαλιστικής αποικιοκρατίας.

Ενδεικτικά:


Σερβία: Στη ΝΑΤΟϊκή θηριωδία κατά της Σερβίας, από κοινού με το «αριστερο-νεοφιλεύθερο» νεφέλωμα μιλούσαν και διόγκωναν τα εγκλήματα του «δικτάτορα» Μιλόσεβιτς και υποβάθμιζαν την ιμπεριαλιστική ισοπέδωση ενός λαού, το τερατώδες ιμπεριαλιστικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Με γενικόλογες ηθικές αφαιρέσεις κατά του πολέμου και υπέρ της «αλήθειας» και τις «αντικειμενικότητας» μετέθεταν τη φρίκη στις «αποκαλύψεις» για την «απανθρωπιά» του «αιμοσταγούς» Μιλόσεβιτς!

Οτσαλάν: Η παράδοσή του στην Τουρκία, μια πράξη πολιτικής υποτέλειας, ιδεολογικά και ηθικά άθλια, εμφανίστηκε μέσω των επινοήσεων του τρόμου, της πατριδοκαπηλίας, του εθνικισμού και της πολεμικής απειλής, ως αναγκαιότητα και ρεαλισμός…

Αφγανιστάν: Εδώ ο «μπαμπούλας» για τη νομιμοποίηση του ιμπεριαλιστικού εγκλήματος ήταν το φάντασμα του Μπιν Λάντεν (το κατασκευασμένο από τις ΗΠΑ). Έκτοτε το φάντασμα αυτό και της Αλ Κάιντα αιωρούνται για πάσα χρήση!

Ιράκ: Εδώ το «ηθικό άλλοθι» ήταν ο δικτάτορας «σφαγέας» Σαντάμ! Εδώ έβλεπαν ΜΟΝΟ το «σφαγέα» Σαντάμ και όχι τον πλανητικό εφιάλτη, τις ΗΠΑ, που είχε κηρύξει τον πόλεμο κατά της ανθρωπότητας, σκορπώντας παντού τον πολεμικό όλεθρο, με απώτερο στόχο τη στρατιωτική κατοχή χωρών και την πολιτική κατοχή ολόκληρου του πλανήτη.

Ισραήλ: Εδώ οι «Ιοί» και το Indymedia μεροληπτούσαν σκανδαλωδώς υπέρ του Ισραήλ και καθαγιάζανε το έγκλημα κατά των Παλαιστινίων. Και για να το πετύχουν αυτό ακροβατούσαν ανάμεσα στη βαρβαρότητα του Ισραήλ και τις απελπισμένες πράξεις βίας των Παλαιστινίων, αναπαράγοντας όλα τα ύπουλα ιμπεριαλιστικά ιδεολογήματα του «νόμου και της τάξεως» που είναι επενδυμένα με τη μικροαστική ηθική της «μη βίας».
Όταν όμως εξισώνεις τη βία των θυμάτων της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας με τη βία και τρομοκρατία του Ισραήλ τότε είσαι (ανεξάρτητα από τις ανθρωπιστικές σου ρητορείες) με το ιμπεριαλιστικό Ισραήλ.
Εδώ διώκεται βάναυσα και δολοφονείται ένας λαός και οι «αριστεροί» προπαγανδιστές της Νέας Τάξης μας πιπιλίζουν τις γλυκερές ανθρωπιστικές ηθικολογίες…

Σχέδιο Ανάν:
Τα ίδια νεοταξικά «επιχειρήματα» και τις ίδιες ιμπεριαλιστικές ιδεολογικές αναθυμιάσεις ανέδιδαν και για το «σχέδιο Ανάν», μαζί με τους εκβιασμούς και τις απειλές κατά του κυπριακού λαού: Νεοταξική «Ιερά εξέταση».

ΤΕΛΟΣ, Τα ίδια ιδεολογήματα και «επιχειρήματα» της Νέας Τάξης αναπαρήγαν και στα μεγάλα εσωτερικά πολιτικά ζητήματα: Στο θέμα των μεταναστών, των «ανοικτών συνόρων», των εθνικών ζητημάτων, της τρομοκρατίας, του ρατσισμού, της Εκκλησίας κλπ: λειτουργούσαν ως «αριστερό» τεκμήριο και άλλοθι της πλανητικής αυτοκρατορίας.

Ιδιαίτερα πρωτοστατούσαν στη δημιουργία σλαβομακεδονικής μειονότητας…

Περισσότερα και για άλλα ζητήματα μπορεί να διαβάσατε:

α). Indymedia- Σόρος-Νέα Τάξη

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3153

β). Indymedia: Οι οικότροφοι του κράτους θορυβούν αντικρατικά!
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3531

Θεωρούμε σκόπιμο να θυμίσουμε και ένα προφητικό κείμενό μας, γραμμένο το Φεβρουάριο του 2006, ΡΕΣΑΛΤΟ, τεύχος-4


Οι σύγχρονοι κουκουλοφόροι


«…Σύντροφοι , πρέπει όλοι να καταλάβετε ότι η εποχή που θα ξαναβρεθούμε πάλι στις φυλακές και στις εξορίες δεν είναι μακριά. Αυτή τη φορά όμως δε θα είμαστε πολλοί. Θα είμαστε πολύ λίγοι. Και δε θα πάμε ως "κομμουνιστές" αλλά ως "εθνικιστές" "φασίστες" και "τρομοκράτες" !

Πριν την επέμβαση στη Γιουγκοσλαβία οι Ιοί έγραφαν ότι εκεί είναι εθνικιστές και παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είδατε τι ακολούθησε; Πριν την επέμβαση στο Ιράκ οι Ιοί έγραφαν για το δικτάτορα Σαντάμ και πριν το Αφγανιστάν έγραφαν για τις μπούργκες. Είδατε τι ακολούθησε;

ΤΩΡΑ ΟΙ ΙΟΙ και τα Indymedia γράφουν ότι οι κομμουνιστές είμαστε εθνικιστές και φασίστες!

Ξέρουμε τι θα ακολουθήσει…

Σύντροφοι αντισταθείτε όσο είναι καιρός. Τουλάχιστον δε θα πάμε με σκυμμένο το κεφάλι όταν οι σύγχρονοι ΕΣ-ΕΣ θα έρθουν να μας μαζέψουν και όταν οι σύγχρονοι κουκουλοφόροι Χίτες, μετά από ανάγνωση του Ιού και του Indymedia θα μας κυνηγούν στους δρόμους, θα καίνε τα σπίτια μας και θα μας τρομοκρατούν.

Ο κοσμοπολιτισμός της νέας τάξης είναι ο εθνικοσοσιαλισμός του 21ου αιώνα. Στο όνομα του "αντιεθνικισμού", του "αντιρατσισμού" και της "παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" συντελούνται και θα συντελεστούν όλα τα εγκλήματα του 21ου αιώνα.
Όταν ακούτε να αποκαλούν "εθνικιστές" τους ανυπόταχτους κομμουνιστές-επαναστάτες, πρέπει να ξέρετε και τι θα επακολουθήσει.
Πρέπει να ξέρετε ποιος είναι αυτός που πρώτα κάνει την προπαγάνδα και ετοιμάζει το ιδεολογικό έδαφος με δημοσιεύματα περί "ανθρωπίνων δικαιωμάτων", "ρατσισμών", "εθνικισμών" και μετά ξεκινούν τη νέα Γκουέρνικα»


Γιατί το ονομάσαμε προφητικό; Γιατί δεν άργησε ο καιρός που το Indymedia έδινε την «εντολή»: «Να τσακίσουμε τα φασιστοειδή του Ρεσάλτου φτάνει πια η ανοχή!»…

Διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2945



Μετά από μερικούς μήνες αποτέφρωσαν τα γραφεία του ΡΕΣΑΛΤΟ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3702

Αυτά τα λίγα είναι αρκετά…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες