Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Αποτέφρωσαν τα γραφεία του ΡΕΣΑΛΤΟ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 22, 2009 8:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Αποτέφρωσαν τα γραφεία του ΡΕΣΑΛΤΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αποτέφρωσαν τα γραφεία του ΡΕΣΑΛΤΟ


Τα τάγματα των κουκουλοφόρων του νέου φασισμού αποτέφρωσαν τα γραφεία του ΡΕΣΑΛΤΟ.

Σήμερα 22 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα 100 κρανιοφόροι πλημμύρισαν την Πλατεία Εξαρχείων!!!

15 κρανιοφόροι με δύο βαριές επί μία ώρα κτυπούσαν μανιασμένα για να σπάσουν την πόρτα ασφαλείας των γραφείων.

Και οι αστυνομικοί που βρισκόντουσαν λίγα μέτρα μακριά δεν …πήρανε είδηση!!
!

Αφού σπάσανε τις πόρτες μπήκανε στα γραφεία και έσπασαν κυριολεκτικά τα πάντα, μέχρι τα πλακάκια και τα ντουβάρια των τοίχων…

Μετά έβαλαν φωτιά και ολοκλήρωσαν το φασιστικό έργο τους.

Έφυγαν ανενόχλητοι αρπάζοντας και το κομπιούτερ…

Άφησαν και την υπογραφή τους: Την προκήρυξή τους.

Διαβάστε το φασιστικό "ήθος" και "ύφος":

«Τη στιγμή που η ελληνική δημοκρατία αποπειράται ν’ αντιμετωπίσει τ’αδιέξοδά της με την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ο κατασταλτικός βραχίονας της, η ελληνική αστυνομία συνεχίζει να εξαπολύει καθημερινά πογκρόμ εναντίον των μεταναστών και των προσφύγων. Εκκενώσεις κτιρίων, έλεγχοι, απελάσεις, συλλήψεις, ξυλοδαρμοί, βιασμοί και δολοφονίες βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη του πολέμου εναντίον των κολασμένων του καπιταλιστικού κόσμου.
Στο πλευρό του θεσμισμένου κρατικού ρατσισμού συστρατεύονται διαφόρων ειδών καθάρματα: από τους παρακρατικούς νεοναζί και τους λαϊκιστές φασίστες μέχρι τους έφεδρους και τους καταστηματάρχες των φασιστό-«επιτροπών κατοίκων». Αλλά όχι μόνο αυτοί…σα νέοι δωσίλογοι, διάφοροι τσολιάδες-αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί, μηρυκάζουν μέσα από έντυπα (σαν το Ρεσάλτο) και ιστοσελίδες (σαν το patari.org) το ρατσιστικό λόγο, πηγαίνουν χέρι χέρι με τα σύγχρονα τάγματα ασφαλείας και ξερνάνε το εθνικιστικό και σοβινιστικό δηλητήριο τους.
Μέσα σ’ αυτήν την πολεμική συνθήκη καθένας επιλέγει τη θέση μάχης που του αναλογεί. Κανένας δε βρίσκεται στο απυρόβλητο και ο καθένας θα πρέπει ν’αναμένει τις συνέπειες των λόγων και των πράξεων του. Έτσι λοιπόν, επιλέξαμε να επιτεθούμε στις 22.09.09 στα γραφεία του μηνιαίου περιοδικού Ρεσάλτο το οποίο έχει προπαγανδίσει διάφορες φασιστοσυνάξεις, όπως αυτή της 9ης Μάη στην Ομόνοια και την αντίστοιχη αυριανή στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.
ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ, ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!

επιτροπές κατοίκων από γειτονιές της Αθήνας»



ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ αν πιστεύουν τα ενεργούμενα των μυστικών υπηρεσιών ότι θα τρομοκρατήσουν το ΡΕΣΑΛΤΟ.

Θα επανέλθομε… [/size]

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΓΙΑΝΝΗΣΜ



Ένταξη: 03 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 463

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 22, 2009 9:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα όντα αυτά που, επειδή έχουν ξεπεράσει το στάδιο του τετραποδισμού, νομίζουν ότι είναι άνθρωποι, να θυμούνται ότι η νέμεσις αργά ή γρήγορα έρχεται και έρχεται με δύναμη και είναι αδυσώπητη.

Όσοι διεκδικούν βραβεία "επαναστατικής" δράσης μέσα από πράξεις τυφλής βίας δεν είναι τίποτε άλλο παρά εχθροί κάθε επαναστατικής δράσης. Και ένα είναι βέβαιο, οτι ο λαός τους έχει ξεράσει προ πολλού από το σώμα του και γι'αυτό κινούνται στις παρυφές του υποκόσμου και του εγκλήματος, ενώ η ιστορία θα τους χλευάσει.

Όσο για το Ρεσάλτο, η επίθεση αυτή δεν είναι τίποτε άλλο παρά παράσημο και έπαινος. Δείγμα ότι η φωνή του και οι θέσεις του ενοχλούν αυτούς που πρέπει.

Προσωπικά, καταθέτω τον αποτροπιασμό μου, αλλά και την συμπαράσταση μου στον φίλο και σύντροφο Θύμιο, που εδώ και καιρό με τιμά με την εμπιστοσύνη και την φιλία του.

Υ.Γ.:ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!

_________________
"Εάν δεν αφαιρέσεις από την αστική ηγεσία την υπεράσπιση του εθνισμού και την περάσεις στα χέρια της Αριστεράς, είσαι τελείως χαμένος σε οποιοδήποτε επαναστατικό σου παιχνίδι." Μιχάλης "Πάμπλο" Ράπτης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 22, 2009 9:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αποτέφρωσαν τα γραφεία του ΡΕΣΑΛΤΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
MH MASATE MAGKES, ETSI KATALAVAINOUN TH DHMOKRATIA AYTOI. AYTOI EINAI OI DHMOKRATES, OLOI OI ALLOI EINAI FASISTES. TO NA DIAVAZEIS DIAFORA PERIODIKA KAI EFHMERIDES KAI NA PARAKOLOU8EIS DRWMENA EINAI FASISTIKO KAI PREPEI OPWSDHPOTE NA DHLWNEIS KA8E FORA POU ANHKEIS.
TO KAKO GYRIZEI PISV SE AYTON POU TO EKANE.
KALH SYNEXEIA
Επιστροφή στην κορυφή
Βαγγέλης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 22, 2009 9:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Αποτροπιασμός για αυτή την αθλιότητα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
εκφράζω την αγανάκτηση μου για αυτή τη νέου φρικαλεότητα του μεγαλοαστικού αναρχισμού. Σας δηλώνω τη συμπαράσταση μου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 22, 2009 10:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΣΑΛΤΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΣ!
Επιστροφή στην κορυφή
ΟΛΥΜΠΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 22, 2009 10:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

http://olympia.gr/2009/09/22/resalto-12/

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΧΩΡΟ, ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΛΠ
ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΡΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 22, 2009 11:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καλέ μου φίλε με συγκίνησες!
οι φασιστικές τους πρακτικές μάς θυμώνουν.
Κρίνουν εξ ιδίων τα ανθρωποειδή. Νομίζουν ότι επειδή αυτοί είναι ραγιἀδες και μπράβοι επιδοτούμενοι, δηλαδή χωρίς ραχοκολιά, έτσι είναι και οι άλλοι.
Κούνια που τους κούναγε...



http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/09/blog-post_332.html

ΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

Μεγάλωσε σε μια οικογένεια που του έμαθε να βαδίζει με το κεφάλι ψηλά .Αυτό δεν το ξέχασε ποτέ ακόμα και στους δύσκολους καιρούς της χούντας, τότε που ο εχθρός ήταν ευδιάκριτος και αναγνωρίσιμος. Ούτε στα μετέπειτα χρόνια της μεταπολίτευσης που άρχισε η "Νέα Τάξη" να μοιράζει πολιτικές και δημοσιογραφικές μουτσούνες στους πρώην συνεργάτες της.

Εκείνος παρ’ όλες τις επιθέσεις συνέχιζε να περπατά όρθιος και με ψηλά το κεφάλι όπως ο πατέρας του. Στα χρόνια που πέρασαν δεν ήταν λίγοι αυτοί που μεταλλάχτηκαν αλλαξοπίστησαν και τον πλήγωσαν, είναι αυτοί οι σύντροφοί του που κοιτούν ψηλά τον ουρανό μόνο με τα γυαλιά ηλίου που τους μοίρασαν τα αφεντικά και τα κόμματα. Αυτοί που τον λένε σήμερα "εθνικιστή" είναι τα εγγόνια εκείνων που σαν γνήσιοι "εθνικόφρονες" πριν από χρόνια τον κτυπούσαν.

Πριν λίγους μήνες κάποια "προοδευτική" δημοσιογράφος του έκανε αγωγή με σκοπό να τον εξοντώσει υλικά και ηθικά μόνο και μόνο γιατί αναδημοσίευσε υλικό που αποδείκνυε τα αισχρά της ψέμματα. Και τότε ατάραχος συνέχισε ο Θύμιος το ...χαβά του, να δείχνει ψηλά και να στηλιτεύει την παλιανθρωπιά τη βρώμα και τη χυδαιότητα. Αυτό που κατάφερε είναι να μας διδάξει ότι το πιο σπουδαίο πράγμα στη ζωή είναι να περπατάς στα δυό σου πόδια και να έχεις ψηλά το κεφάλι όχι με αλαζονεία αλλά με σεμνότητα και λεβεντιά για να φτάσει η ματιά σου όσο πιο ψηλά γίνεται.

Σήμερα κάποιοι νοσταλγοί "της νύχτας των κρυστάλλων" που για "ξεκάρφωμα" εδώ και καιρό έχουν φορέσει τη μουτσούνα του μαρξιστή-επαναστάτη, πίστεψαν ότι ο καπνός από τη φωτιά στα γραφεία του "Ρεσάλτο" θα κρύψει τον ουρανό και τον ήλιο.
Τυφλοί και διεστραμμένοι ζήστε σαν δαίμονες με τροφή σας το μίσος και τη βία. Δεν είσαστε καλύτεροι απο τους λευκούς "Αφρικάνερς" του Γιοχάνεσπουργκ που έκαιγαν τους μαύρους για να σπάσουν πλάκα. Ποιος σας πιστεύει ότι νοιάζεστε για τους μετανάστες, εσείς που βάζετε το ανθρώπινο πρόσωπο σαν αντικείμενο δημοπρασίας στον πλειστηριασμό των υπονόμων.

Πράκτορες και νεροκουβαλητές της "Νέας Εποχής" θα μείνετε και δουλικά αναλώσιμα. Σας λυπάμαι ειλικρινά γιατί πουλάτε τις υπηρεσίες σας μόνο και μόνο για να εξασφαλίσετε μια θέση στο σωρό της κοπριάς των νεο-εποχιτών αφεντικών σας.

Συγχαρητήρια γιατί με την τρομοκρατική επίθεση στο Θύμιο καταφέρατε να τον πεισμώσετε πιο πολύ και χιλιάδες φίλους του και γνωστούς του να γίνουν μια γροθιά μαζί του.

Δυστυχισμένα ανθρωπάρια, εύχομαι κάποτε να αξιωθείτε, έστω και με την κοιλιά στο πάτωμα, να σηκώσετε το κεφάλι σας λίγο πιο ψηλά από τις σόλες των εργοδοτών σας.



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ροβεσπιέρος στις Τρι Σεπ 22, 2009 11:45 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 22, 2009 11:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ειμαστε μαζι σας Ελληνες!!!
Τα νεοταξιτικα δε θα περασουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Τηλέπλαγκτοι Πλάναι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Σεπ 22, 2009 11:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Αποτέφρωσαν τα γραφεία του ΡΕΣΑΛΤΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σας εκφράζω κάθε ηθική συμπαράσταση και πολιτική αλληλεγγύη, σχετικά με τη βάρβαρη εμπρηστική επέλαση των νεοταξικών συμμοριών του πολυπολιτισμικού παρακράτους στα γραφεία του ΡΕΣΑΛΤΟ.

http://tileplagktoiplanai.blogspot.com/
Επιστροφή στην κορυφή
Anathema



Ένταξη: 24 Ιούλ 2006
Δημοσιεύσεις: 90

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 12:10 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ

Είναι γνωστό σε όλους ότι το αριστερό περιοδικό "Ρεσάλτο" τηρεί μία πατριωτική στάση στα εθνικά μας θέματα και δεν αποκλίνει από αυτή στο ελάχιστο.

Αυτό ήταν και το κόκκινο πανί για τους πατριδοκάπηλους καθώς και στους πράκτορες των Αμερικάνων που έκαψαν την Αθήνα τον περασμένο Δεκέμβρη μέσω των γνωστών υποτακτικών τους που έχουν γι αυτή τη δουλειά.

Σειρά έχει κάθε ένας που θα κρατά ΕΛΛΗΝΙΚΗ στάση στα εθνικά μας θέματα μιας και ενοχλεί. Το γνωστό indymedia υποχείριο του Soros έβαλε τα πιόνια του να χτυπήσουν μία αληθινή φωνή που μιλά για έθνος, λαθρομετανάστευση και τους κινδύνους που απειλούν την ΠΑΤΡΙΔΑ μας από την Νέα Τάξη και τον σύγχρονο ΦΑΣΙΣΜΟ της παγκοσμιοποίησης.

Καταλαβαίνετε τώρα πως ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας έχει μπει και στο στόχαστρο των πρακτόρων και των φερεφώνων τους.

Παρακρατικά μιάσματα που το κράτος ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ και τα αφήνει να δρουν ανενόχλητα έχοντας τον server τους στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Με τα λεφτά όλων μας δρουν,στοχεύουν και χτυπούν. ΑΠΕΙΛΟΥΝ κι όλας ΠΑΣΙΦΑΝΩΣ και κανένας Σφακιανάκης ή άλλος υπεύθυνος της Δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ. Ίσα ίσα που τους στηριζει κατά δική του ΟΜΟΛΟΓΙΑ. http://stop-indymedia.blogspot.com/2009/03/indymedia.html

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ!

Φίλοι του Ρεσάλτο έχετε την ειλικρινή και αμέριστη συμπαράστασή μας
Hellenicrevenge
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 3:25 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Είναι πια ολοφάνερο για τι μηχανισμούς πρόκειται. Τα άτομα αυτά δεν είναι αριστεροί. Πρόκειται για νεοφιλελεύθερους με ακροδεξιά νοοτροπία μαζί με πιόνια που συλλέγουν από το χώρο του Χουλιγκανισμού, των ναρκωτικών κτλ.
Τρομοκρατούν τον πληθυσμό με στόχο τη διάλυση της χώρας μας. Διέλυσαν ήδη την ελληνική εργατική τάξη. Όλοι συμπαράσταση στο Ρεσάλτο.
Μην ξεχνάμε ότι το Indymedia έλεγε τσακίστε τους...
Επιστροφή στην κορυφή
Γ.Π.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 5:40 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αυτοί που το έκαναν νομίζουν ότι δεν είναι φασίστες, ε;
Διαφέρουν σε κάτι με το καθεστώς "βίας και τρομοκρατίας" που δήθεν καταγγέλουν κάθε τρεις και λίγο στις καταστροφικές πορείες τους;

Μέσα από τις πράξεις τους, Στάλιν και Παπαδόπουλοι, Χίτλερ και Πατακοί ξαναζούν.

Άντε να χαθούν επιτέλους.

Συμπαράσταση σε όλους όσοι υποφέρουν από την βία τέτοιων φασιστών.

Δεν είναι δυνατόν ΣΗΜΕΡΑ να κοιτάς διαρκώς πίσω σου επειδή υπογράφεις ένα άρθρο!

Θέλουμε το ΡΑΣΑΛΤΟ να συνεχίσει την προσπάθειά του.
Επιστροφή στην κορυφή
Misha



Ένταξη: 18 Ιούν 2007
Δημοσιεύσεις: 137

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 8:21 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η εγκληματική ενέργεια των τραμπούκων είχε προετοιμαστεί και προαναγγελθεί εδώ και καιρό μέσα από τις γνωστές παρασυνάξεις.

To Ρεσάλτο είχε στοχοποιηθεί και προγραφεί.

Tελικά οι νταβατζήδες των μεταναστών, αυτοί που τους κρατούν φυλακισμένους στις τρώγλες του κέντρου της Αθήνας για να τους εμπορεύονται ευκολότερα, επανέλαβαν ένα σκηνικό από το πλιάτσικο του περασμένου Δεκέμβρη.


Τα στέκια τους είναι γνωστά, οι φάτσες τους επίσης.


Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι με όλους, αλλά το Ρεσάλτο ενόχλησε επειδή ήταν η πρώτη φωνή που ανέδειξε, επίμονα και με επιχειρήματα, την λαθρομετανάστευση ως εργαλείο προώθησης και επιβολής των ιμπεριαλιστικών πολιτικών.


Στην πολύ δύσκολη αυτή στιγμή, είναι αναγκαία η έμπρακτη στήριξη και αλληλεγγύη προς τους συντελεστές της προσπάθειας του «Ρεσάλτο», στο όνομα της ελευθερίας της σκέψης, από όλους όσους αρνούνται να αποδεχθούν το κάψιμο εντύπων ως εργαλείο πολιτικής.
_________________
«Ως πότε θα είναι παντοδύναμο το χρήμα, η αγχόνη των ψυχών, το αγκίστρι του θανάτου, το δόλωμα της αμαρτίας; Ως πότε θα κυβερνά ο πλούτος, η αιτία των πολέμων για τον οποίο κατασκευάζονται όπλα και ακονίζονται ξίφη;»Μ.Βασίλειος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 8:36 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αυτά τα σύγχρονα τάγματα εφόδου, αυτό το παρακράτος των Εξαρχείων, ποια κυβέρνηση άραγε θα ξεριζώσει? Αλληλεγγύη στο Ρεσάλτο. Όχι στους νεοεποχίτες, όχι στους χρήσιμους ηλιθίους των νεοταξικών παρακέντρων εξουσίας.
Επιστροφή στην κορυφή
Βήχος Χαράλαμπος



Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Δημοσιεύσεις: 144
Τόπος: Ν .Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 23, 2009 8:43 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γ.Π. έγραψε:


Δεν είναι δυνατόν ΣΗΜΕΡΑ να κοιτάς διαρκώς πίσω σου επειδή υπογράφεις ένα άρθρο!

Θέλουμε το ΡΕΣΑΛΤΟ να συνεχίσει την προσπάθειά του.



αυτές οι πρακτικές μας πεισμώνουν πιο πολύ
Καλα ειναι τοσο ζωα που δεν το καταλαβαίνουν?
τους πηρανε χαμπαρι μεχρι και οι πετρες πια

Ζουμε τις χειροτερες στιγμες της συνχρονης Ελληνικης ιστοριας
και επονται χειροτερες

εκφραζω την συμπαρασταση μου με ολη μου την καρδιά
στον φιλο Θυμιο και σε ολους τους συντελεστες
του Ρεσαλτο

Το Ρεσαλτο πρεπει να συνεχισει να υπαρχει
ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

προτεινω σε ολους να συνεισφερουμε απο το υστερημα μας για να μπορεσει ο Θυμιος να ξαναφτιαξει τα γραφεια
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Και σε αλλο μερος οχι εκει που εχουμε πλεον χρονια να κυκλοφορησουμε και να περασουμε

ΘΥΜΙΕ ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΙΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες