Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Οι αγρίως επιδοτούμενοι «προβοκάτορες» των «νταβάδων»

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 06, 2012 11:48 am    Θέμα δημοσίευσης: Οι αγρίως επιδοτούμενοι «προβοκάτορες» των «νταβάδων» Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι αγρίως επιδοτούμενοι «προβοκάτορες» των «νταβάδων»



Ένα από τα πιο μελανά στίγματα που θα καταγράψει η ιστορία για τη σημερινή περίοδο της καθεστωτικής αποσύνθεσης και του «εκσυγχρονιστικού» παρακράτους είναι τούτο: Η κατασκευή από τους «νταβάδες» και τα «εκσυγχρονιστικά» τους ιερατεία, προβοκατόρικων πολιτικών σχημάτων και οργανώσεων, ποικίλης ύλης…

Ένα από τα πιο άθλια δείγματα είναι ο Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ. Αυτός ο « θανάσιμος εχθρός του κατεστημένου», γεννήθηκε και τράφηκε από τα ΜΜΕ.

Κατασκευάστηκε και επιδοτήθηκε πολιτικά από το πασοκικό κράτος και παρακράτος και διαφημίστηκε σκανδαλωδώς και διατεταγμένα από το παρακράτος των «νταβάδων»: ΜΜΕ

Από την πρώτη στιγμή είχαμε αναλύσει, πολιτικά τεκμηριωμένα, αυτό το υποπροϊόν της καθεστωτικής σήψης και είχαμε προδιαγράψει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ την πορεία του και το ρόλο του: Το ρόλο του «λαγού- προβοκάτορα» των «νταβάδων» και του πασοκικού κράτους και παρακράτους.

Μάλιστα και στις εποχές της δόξας τού ΛΑ.Ο.Σ., που πολλοί διέβλεπαν μεγάλο «λαϊκό ρεύμα», εμείς, κατηγορηματικά τεκμηριώναμε ότι πρόκειται για μια πολιτική φούσκα των ΜΜΕ και ως τέτοια δεν είχε καμιά προοπτική, παρά μόνο εκείνη του «προβοκάτορα- λαγού»…

Γράφαμε παλιά:


«Ο Καρατζαφέρης αποτελεί, παρά τις «πατριωτικές» δημαγωγίες, την πιο δόλια και μοχθηρή γκριμάτσα της νεοταξικής φιλοσοφίας και πολιτικής ηθικής.
Δεν είναι λοιπόν παράδοξο γιατί αποτελεί την «αποθήκη» των ποικίλων (αποτυχημένων κατά κανόνα) πολιτικάντηδων, την «αποθήκη» των ποικίλων αμοραλιστών και «ακραίων» καιροσκόπων, καθώς και την «αποθήκη» των ποικίλων «κοπράνων» των «νταβατζήδικων» ΜΜΕ και ιδιαίτερα αυτών του νεοταξικού τηλεθεάματος.
Το σύνθημα αυτής της πιο αιχμηρής καθεστωτικής «τσόντας» είναι: «Καιροσκόποι, πολιτικάντηδες και τηλεοπτικά «κόπρανα» όλης της χώρας ενωθείτε»!!!


Σήμερα που καταρρέει αυτό το συνονθύλευμα της καθεστωτικής και ιδιαίτερα της πασοκικής (πολιτικής) επιδότησης, τα μεγάλα λαρύγγια αυτού του καθεστώτος, επιχειρούν να το διασώσουν, με νύχια και με δόντια: «Έβγαλαν» τον Καρατζαφέρη από τη συγκυβέρνηση «ηρωικά» (η συνήθης τακτική ηρωικής αναβάπτισης) αφού, βεβαίως, πρώτα ψήφισε τα διατάγματα της ευρω-χούντας και σε καθημερινή βάση τον περιφέρουν από τους άμβωνες του τηλεθεάματος για να δημαγωγεί και να ψεύδεται ασυστόλως…

Το πασοκικό κράτος και παρακράτος εναγωνίως προσπαθεί να τον διατηρήσει στη ζωή με τα απορρίμματά του…

Δεν είναι τυχαίο ότι πλήθος απορριμμάτων από το ΠΑΣΟΚ «συνωστίστηκαν» στον ΛΑ.Ο.Σ και σήμερα πολλά από αυτά τσαλαβουτούν στον οχετό αυτό, όπως ο γραφικός Χατζάρας, αλλά και ο "σοβαρός" πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, της Θεσσαλονίκης, Λευτέρης Κωνσταντινίδης.

Η επιτυχία του «φρουτάκια» δελέασε φαίνεται τον Κωνσταντινίδη και τον έκανε να ξεχάσει το τι είχε δηλώσει το 2009: «Είμαι πολύ αριστερός για να χωρέσω σε ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ»…

Το πασοκικό «εκσυγχρονιστικό» κράτος και παρακράτος έχει ξεπεράσει το παλιό δεξιό παρακράτος σε έκταση, σε βάθος και σε βαθμό πολιτικής μοχθηρίας, προβοκατόρων και «μπράβων».

Το πασοκικό καθεστώς κατασκεύασε πολλά και ποικίλα παραρτήματά, όλων των αποχρώσεων.

Ο ΛΑ.Ο.Σ ήταν η «ακροδεξιά» συνταγή του…


Για τις οργανικές σχέσεις ΠΑΣΟΚ-ΛΑ.Ο.Σ έχουμε γράψει πολλά. Θα δημοσιεύσουμε μια συνοπτική εικόνα του Νίκου Μπογιόπουλου, σε σημερινό του άρθρο:




Το ΠΑΣΟΚ στη... Βαϊμάρη
Γράφει: Ο Νίκος Μπογιόπουλος
http://www1.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=6/4/2012&columnId=1821

1) Ερώτηση: «Υπάρχει φλερτ με τον ΛΑ.Ο.Σ.;».

Απάντηση: «... το γεγονός ότι οποιοδήποτε κοινοβουλευτικό κόμμα, ακόμη και ο ΛΑ.Ο.Σ., αντιλαμβάνεται ορισμένες πτυχές της πραγματικότητας και αποφασίζει να στηρίξει έστω και λίγες από τις μεγάλες προσπάθειες που γίνονται για να γυρίσει η χώρα σελίδα είναι θετικό για τη χώρα και τους πολίτες».

(Γιώργος Παπανδρέου, συνέντευξη στο «Βήμα», 13/4/2010).
*
«Θα συνεχίσουμε να δείχνουμε μια φιλική διάθεση (σ.σ.: προς την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ) για την επίλυση του εθνικού θέματος».
(Γιώργος Καρατζαφέρης, απευθυνόμενος από το βήμα της Βουλής στον πρωθυπουργό, 14/4/2010).
***
2) Ποιο κόμμα είναι αυτό που στις νομαρχιακές εκλογές του 2006 είχε συνάψει κρυφή εκλογική συμφωνία με τον ΛΑ.Ο.Σ., στην Κέρκυρα, την οποία διά των τοπικών στελεχών φρόντισε να επικυρώσει, υπογράφοντας ακόμα και γραπτό κείμενο με τίτλο «Πρωτόκολλο Τοπικής Συνεργασίας»;

Μα φυσικά το ΠΑΣΟΚ!
*
Ποιο κόμμα στις δημοτικές εκλογές του ίδιου χρόνου συνεργάστηκε με τον ΛΑ.Ο.Σ. σε Καρπενήσι, Γρεβενά, Καλλιθέα, Κερατσίνι, Βύρωνα κ.ά;

Μα φυσικά το ΠΑΣΟΚ!
***
3) Οποιος διαθέτει γερό στομάχι και μπορεί να αντέξει το αηδιαστικό περιεχόμενο του αλληλογλειψίματος στο πλαίσιο των σχέσεων του ΠΑΣΟΚ με την ακροδεξιά, δεν έχει παρά να ανατρέξει στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής (Πρακτικά ΙΓ' ΠΕΡΙΟΔΟΥ). Εδώ περιοριζόμαστε σε ένα μικρό απόσπασμα της στιχομυθίας μεταξύ Λοβέρδου και του (τότε ήταν ακόμα υπασπιστής του Καρατζαφέρη) Α. Γεωργιάδη:
*
Γεωργιάδης: «Κύριε υπουργέ, δεν είχα ποτέ αμφιβολία για τη ρητορική σας δεινότητα. Είμαι βέβαιος ότι εάν ήμουν μαθητής σας στα πανεπιστημιακά έδρανα, θα ευχαριστιόμουν πάρα πολύ να σας ακούω να διδάσκετε».

Λοβέρδος:«Ανταποδίδω (τα καλά σας λόγια) σε ό,τι αφορά την κοινοβουλευτική σας παρουσία, η οποία είναι πάρα πολύ έντονη και πολύ χαρακτηριστική. Δεν μιλάτε με κλισέ. Δεν μιλάτε με προκατειλημμένες και προκατασκευασμένες απόψεις».
***
4) Ποια είναι η άποψη του ΠΑΣΟΚ για την ακροδεξιά; Μήπως, τελικά, η ακροδεξιά μπορεί να είναι και «χρήσιμη»(!); Απολαύστε την απάντηση διά στόματος του δηλωμένου εσωκομματικού ψηφοφόρου του Βενιζέλου, του Μίμη Ανδρουλάκη, όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του Βορίδη και των υπολοίπων του ΛΑ.Ο.Σ. στην κυβέρνηση Παπαδήμου (24/11/2011, ρ/σ «Βήμα Fm»):
*
«Η αντιστροφή των πραγμάτων! Η ένταξη της άλλοτε άκρας Δεξιάς στο δημοκρατικό και συνταγματικό τόξο. Ετσι είναι. Είναι μια πρόοδος. Γιατί είστε υποκριτές; Ο Καρατζαφέρης εξημέρωσε δυνάμεις και της ακροδεξιάς. Τις έβαλε στο σύστημα, τις έκανε χρήσιμες... ».
***

5) Ποια η επί προσωπικού, αλλά και η πολιτική άποψη του άλλου αντιπροέδρου, του Πάγκαλου, για τον ΛΑ.Ο.Σ; Αντιγράφουμε από το περιοδικό «Schooligans» ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Πάγκαλου (16/5/2009):

-- Ο Καρατζαφέρης (πώς σας φαίνεταιWink
Πάγκαλος: «Ο Γιώργος ο Καρατζαφέρης είναι παλιός μου γνωστός. Ξέρω πολύ καλά και τον αδερφό του και την οικογένεια όλη».
-- Φίλος εννοείτε;
Πάγκαλος: «Ναι, είμαστε φίλοι».
-- Και ποια είναι η γνώμη σας;
Πάγκαλος: «Είναι αυτό που λέμε γνήσιος».
-- Ρατσιστής είναι;
Πάγκαλος: «Ο ίδιος, όχι, δε νομίζω. Αλλά βλέπει ότι περνάει αυτό το πράγμα δυστυχώς στην Ελλάδα και το δουλεύει. Σημασία έχει πάντως ότι κατάφερε να δημιουργήσει στην ακροδεξιά ένα αποκρυστάλλωμα της τάξης του 5%. Είναι επιτυχία του αυτό».
-- Τον θεωρείτε πιο ακραίο από το ΚΚΕ;
Πάγκαλος: «Δεν μπορώ να συγκρίνω. Θεωρώ το ΛΑ.Ο.Σ πιο ζωντανό από το ΚΚΕ (...)».

*
Ενα μήνα αργότερα, ο Καρατζαφέρης ερωτηθείς για τον Πάγκαλο, ανταπέδωσε:
«Μακάρι να είχαμε 20 Πάγκαλους», δήλωσε...
***
6) Και κάτι ακόμα:

Στις 18/3/2010, εξερχόμενος του υπουργείου Αμυνας και ερωτηθείς για τον τότε υπουργό, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο Καρατζαφέρης, περιχαρής δηλώνει:
«Είναι πλεονέκτημα σε καίρια πόστα να έχουμε ευφυείς ανθρώπους»...


Επιστροφή στην κορυφή
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Απρ 10, 2012 4:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΛΑ.Ο.Σ: Το σούπερ μάρκετ του γλοιώδους και του γελοίου



Οι επιθανάτιοι σπασμοί του ΛΑ.Ο.Σ έχουν προκαλέσει πανικό στον Καρατζαφέρη και κυρίως στους «νταβάδες» που εναγωνίως μοχθούν να διασώσουν το «λαγό» τους…

Αυτοί, βεβαίως, οι επιθανάτιοι σπασμοί (σαν αυτούς του σφαγμένου κόκορα), βγάζουν στην επιφάνεια όλα τα απορρίμματα του γελοίου και του γλοιώδους της καρατζαφέρειας κακοήθους αθλιότητας.

Υπογραμμίζαμε στο προηγούμενο άρθρο μας:

«Οι αγρίως επιδοτούμενοι “προβοκάτορες” των “νταβάδων”»

«Το σύνθημα αυτής της πιο αιχμηρής καθεστωτικής «τσόντας» είναι: «Καιροσκόποι, πολιτικάντηδες και τηλεοπτικά «κόπρανα» όλης της χώρας ενωθείτε»!!!».

Ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6395

Θαυμάστε τις τελευταίες «επιδοτήσεις» του ΛΑ.Ο.Σ:

Λευτέρης Κωνσταντινίδης: Πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος το 2009 είχε δηλώσει: «Είμαι πολύ αριστερός για να χωρέσω σε ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ» (τώρα παραχώρεσε!!!)…

[b]Σπύρος Χατζάρας:
Ο γραφικός τραμπούκος της ανδρεϊκής ΕΡΤ και σφόδρα διαπλεκόμενος. Μέχρι χθες σκυλόβριζε τον Καρατζαφέρη και πόζαρε σαν νέος «εθνοσωτήρας»… [/b]

Βάνα Μπάρμπα: Άλλο πασοκικό βυθοκόρυμα. Είχε αποκαλέσει και τα Σκόπια Μακεδονία…

Το καινούργιο φρούτο είναι ο διαβόητος δημοσιογράφος της καθεστωτικής διαπλοκής, Γιώργος Κύρτσος: Ακραίος νεοφιλελεύθερος και «μνημονιακός»!!!

Ακούγεται και ο «μεγάλος» προπονητής Αλέφαντος, άλλος φανατικός Ανδρεϊκός…

Και ακόμα η «λίστα» δεν έχει ολοκληρωθεί…

Ευτυχώς που υπάρχει αυτός ο κλόουν της πολιτικής μας ζωής και μας διασκεδάζει, στις μαύρες μέρες που ζούμε. Είναι από αυτά τα πολιτικά ανέκδοτα που αποτελούν το «αντίδοτο» στην τρέλα της φρίκης που ζούμε…

Και όμως τα κανάλια των «νταβάδων» αυτήν την άθλια και φρενοβλαβή αστειότητα την προβάλλουν σαν σοβαρό πολιτικό παράγοντα-«αναλυτή» και μάλιστα καθημερινά και αφηνιασμένα…

Επιστροφή στην κορυφή
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Απρ 11, 2012 9:16 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Γέμισαν" τα δύο μεγάλα "κενά" του ΛΑΟΣ - Στη θέση του Βορίδη ο Κύρτσος και του Αδωνι η Μπάρμπα

Λαϊκόν επιμύθιον:
"Ο κουφός και ο κλανιάρης πάνε δίπλα στα νταούλια"




ΔΙΑΒΑΣΤΕ τη συνέχεια ΕΔΩ:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/2012/04/blog-post_1738.html

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες