Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Νέες δολοφονίες προβοκατόρικων αιματηρών διχασμών...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 01, 2013 9:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Νέες δολοφονίες προβοκατόρικων αιματηρών διχασμών... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Νέο δολοφονικό επεισόδιο στη σκηνοθεσία των αιματηρών διχασμών



Και οι πολιτικά αδαείς αντιλαμβάνονται πλέον ότι οι νέες δολοφονίες, αυτή τη φορά εναντίον μελών της Χρυσής Αυγής, αποτελούν προβοκατόρικα επεισόδια, σκηνοθετημένα από τις μυστικές υπηρεσίες για να μας οδηγήσουν σε συνθήκες «ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ», στην άβυσσο των ανοικτών πολιτικών ανωμαλιών και φυσικά στη συκοφάντηση, ποινικοποίηση και δίωξη των αγωνιστικών αντιστάσεων: Το «άλλο άκρο»!!!

Από την ψυχρή δολοφονία του Φύσσα είχαμε επισημάνει ότι το παιχνίδι των δολοφονικών προβοκατσιών αρχίζει να χοντραίνει…

Υπογραμμίζαμε ιδιαίτερα τούτο:

«ΕΔΩ βρισκόμαστε μπροστά σε ένα αιματηρό τρομοκρατικό παιχνίδι, διαρκώς κλιμακούμενο, παιχνίδι ΑΝΟΙΚΤΩΝ πολιτικών ανωμαλιών, παιχνίδι για να μπουν στο γύψο οι εκρηκτικές κινηματικές διαδικασίες που και αυτές κλιμακώνονται, παιχνίδι με άμεσο στόχο το «κλείδωμα» ή το καναλιζάρισμα της λαϊκής ΟΡΓΗΣ. ΚΑΙ η «αριστερά» πρωτοστατεί σΆ αυτό το παιχνίδι, το επικεντρώνει στο «φασιστικό κίνδυνο» των δολοφονικών συμμοριών του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών…».

ΤΩΡΑ έχουμε τη νέα προβοκάτσια που σκηνοθετείται πάνω στο έδαφος της «αριστερής» «αντιφασιστικής» φόρτιση, ιδιαίτερα αυτής των επιδοτούμενων «αντιφασιστών»: ΤΩΡΑ έχουμε την ψυχρή δολοφονία μελών της Χρυσής Αυγής…

Και ο αιματηρός, προβοκατόρικος φαύλος κύκλος των σκηνοθετημένων δολοφονιών θα συνεχίζεται, σαν πινγκ-πονγκ, παρέχοντας το άλλοθι στο καθεστώς, την κυβέρνηση και κυρίως τα ξένα κέντρα ΕΞΟΥΣΙΑΣ να παίξουν τα εφιαλτικά τους παιχνίδια και να προωθήσουν τους μακάβριους σχεδιασμούς τους: Των ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΕΚΤΡΟΠΩΝ, του ΓΥΨΟΥ στα κινήματα και της ΟΛΙΚΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ…

Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην αντιλαμβάνεται πλέον ότι και οι νέες δολοφονίες, μετά τη δολοφονία του Φύσα, είναι και αυτές ενταγμένες στο ίδιο προβοκατόρικο σχέδιο, με τους ίδιους σκηνοθέτες: τις μυστικές υπηρεσίες, το κράτος και το παρακράτος.

Σε εποχές κατάρρευσης των καθεστώτων, έντονων και εκρηκτικών κοινωνικών διεργασιών, σε εποχές βαθύτατης κρίσης και σήψης, η «πολιτική» της προβοκάτσιας αποκτάει ολοκληρωτικό χαρακτήρα.

Σε τέτοιες εποχές οι μηχανισμοί του κεφαλαίου (κράτος – παρακράτος - μυστικές και άλλες υπηρεσίες) ασκούν την «πολιτική» τους αχαλίνωτα, προωθώντας τους στρατηγικούς και ταχτικούς πολιτικούς σχεδιασμούς των ισχυρών οικονομικών κέντρων εξουσίας.

Σε μια τέτοια εποχή ζούμε: Της ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ, των σκηνοθετημένων δολοφονιών και των αιματηρών διχασμών, της ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ συνθηκών για την προώθηση εκτρωματικών πολιτικών ανωμαλιών…


Αυτά τα λίγα και θα επανέλθουμε...

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 02, 2013 8:01 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το δολοφονικό προβοκατόρικο πινγκ πονγκ



Είναι τόσο καραμπινάτη, βοούσα, αλλά χοντροκομμένη η δολοφονική προβοκάτσια στο Νέο Ηράκλειο που δεν θα βρεις Έλληνα που να μην την αντιλαμβάνεται: Εκτός από τα εγκάθετα «παπαγαλάκια» του καθεστώτος, τις μυστικές υπηρεσίες που την σκηνοθέτησαν και την εκτέλεσαν, καθώς και τους επιδοτούμενους «αντιφασιστές»…

Αυτοί θα μιλούν για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» των «δύο άκρων» (Δένδιας και «παπαγαλάκια») ή για «συνωμοσιολογίες»: Πάντα οι συνωμότες και προβοκάτορες κατηγορούν οτιδήποτε τους αποκαλύπτει συνωμοσιολογία…

Στο παιχνίδι αυτό συμμετέχουν ενεργά και τα «αριστερά», επαγγελματικά «κινήματα» (άλλες κατασκευές), «ενάντια στο ρατσισμό και φασισμό».


Αυτά τα "κινήματα" δίνουν διατεταγμένα άλλοθι σΆ αυτές τις προβοκάτσιες και κινούνται πάνω στην καθεστωτική θεωρία των «δύο άκρων», και μάλιστα στη νέα μορφή του «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών», ανεξάρτητα αν για το θεαθήναι τα κτυπούν.

Διαβάστε από την ανακοίνωση αυτών των «αντιφασιστών»:

«Δεν ξεχνάμε ότι οι νεοναζί δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν, έστειλαν τα τάγματα εφόδου στις γειτονιές με μαχαίρια και ρόπαλα κατά μεταναστών, αριστερών, καλλιτεχνών, Ρομά. Δεν ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση Σαμαρά και ο Δένδιας τους έδωσαν την κάλυψη.
Το αντιφασιστικό κίνημα δεν θα κάνει βήμα πίσω από τις διεκδικήσεις του…».

ΕΔΩ:
http://www.zougla.gr/greece/article/anakinosi-kerfa-gia-tin-epi8esi-sto-n-iraklio

Αν αυτά τα λόγια δεν κινούνται πάνω στη «θεωρία των δύο άκρων» και στο νέο τέχνασμα του Δένδια του «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών», τότε οι έννοιες έχουν χάσει παντελώς τη σημασία τους.


Δεν ξεπλένουν μόνο το ΦΑΣΙΣΜΟ που ζούμε (του 4ου ράιχ) ανάγοντας σε «φασισμό» τη Χρυσή Αυγή (ένα προβοκατόρικο γρανάζι), αλλά τροφοδοτούν και τη «θεωρία των δύο άκρων» («φασίστες»-αντιφασίστες), που αξιοποιεί προβοκατόρικα το καθεστώς για να τσουβαλιάσει στους «αντιαφσίστες» το ΣΥΝΟΛΟ και αυτής της «αριστεράς» και κυρίως κάθε αυθεντικό λαϊκό ΚΙΝΗΜΑ…

Ταυτόχρονα ξεπλένουν και τις μυστικές υπηρεσίες που έχουν σκηνοθετήσει και εκτελούν αυτόν το νέο κύκλο των δολοφονικών προβοκατσιών.

Όταν λες «δεν ξεχνάμε ότι οι νεοναζί δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα» και ότι «το αντιφασιστικό κίνημα δεν θα κάνει βήμα πίσω…», τι σηματοδοτείς ΑΝ ΟΧΙ ότι η δολοφονία των χρυσαυγιτών είναι έργο του «αντιφασιστικού κινήματος» (η «θεωρία του Δένδια περί ξεκαθαρίσματος λογαριασμών»);

¶ξιος ο μισθός τους…


Από πολύ παλιά, πάνω από δεκαετία, έχουμε αναλύσει λεπτομερώς, τη στρατηγική των τρομοκρατικών, καθεστωτικών προβοκατσιών από τα δίκτυα των μυστικών υπηρεσιών: Διεθνών και εγχώριων.

Μερικά αποσπάσματα από κείμενά μας το 2008!


«…Όποιος έχει στοιχειώδεις πολιτικές εμπειρίες είναι σε θέση να γνωρίζει ότι η προβοκάτσια είναι ένα από τα βασικά όπλα των διωκτικών και κατασταλτικών μηχανισμών του κράτους εναντίον των λαϊκών κινημάτων και των οργανώσεών τους: μικρών και μεγάλων…».

«…Η προβοκάτσια και η στρατολόγηση προβοκατόρων έχει εδώ και πολλά χρόνια αναχθεί σε «επιστήμη» από τις ποικίλες μυστικές υπηρεσίες και τα πολύχρωμα παραρτήματά τους που δρουν, σαν ένα τεράστιο δίκτυο αράχνης, πάνω στην ελληνική κοινωνία.
Σήμερα αυτό το δίκτυο είναι βρόχος στο λαιμό της ελληνικής κοινωνίας. Είναι πολυπλόκαμο και πολυεδρικό. Λειτουργεί παντού. Από τις πολιτικές «γκρούπες» όλων των χρωμάτων της Ίριδας και στις μαζικές οργανώσεις μέχρι τις «κατασκευές» «εξτρεμιστικών», τρομοκρατικών ομάδων…».


«…Οι άνθρωποι που συνωμοτούν σχίζουν τα ιμάτιά τους εναντίον της συνωμοσιολογίας. Το ίδιο και οι προβοκάτορες: αναθεματίζουν την προβοκατορολογία. Εδώ ταιριάζει η παροιμία: «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης..."

"Έχουμε αναλύσει, βεβαίως, σε πλήθος άρθρων, ότι το κράτος ασκεί πολιτική μέσω των παρακρατικών και μυστικών του υπηρεσιών. Η «επιστήμη» της προβοκάτσιας είναι η «πολιτική» των μυστικών υπηρεσιών. Μια «πολιτική» εναντίον των λαϊκών κινημάτων και των πολιτικών οργανώσεων, μια «πολιτική» που επιδιώκει να προλάβει τις ριζοσπαστικές κοινωνικές διεργασίες, να τις χειραγωγήσει και εκφυλίσει, ακόμα και να τις ελέγξει όσο είναι δυνατόν…».

Σε ένα μικρό κείμενό μας, «Οι σχεδιασμοί» επισημαίναμε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που θα συμβούν. Αξίζει τον κόπο να παραθέσουμε ένα απόσπασμα και ας κρίνουν οι αναγνώστες την επαλήθευσή του από σημερινά γεγονότα:

«Έχουμε αναλύσει διεξοδικά τους στρατηγικούς σχεδιασμούς της Νέας Τάξης. Οι σχεδιασμοί αυτοί θα προκαλέσουν εκρηκτικές κοινωνικές καταστάσεις. Τα επιτελεία του κεφαλαίου και του αυτοκρατορικού ιμπεριαλισμού έχουν την ικανότητα να προβλέπουν τις καταστάσεις και να σχεδιάζουν μακροπρόθεσμα.
Για να αλώσουν την ελληνική κοινωνία πρέπει να επιτευχθούν δύο κεντρικοί στόχοι:
α). Να αλωθούν οι αγωνιστικές παραδόσεις και κατακτήσεις ενός λαού, συνακόλουθα οι ιστορικοί (πολιτικοί και οργανωτικοί) εκφραστές αυτών των παραδόσεων και κατακτήσεων: Η Αριστερά στο σύνολό της.
β). Να δημιουργηθούν διχαστικοί πολιτικοί πόλοι, «σκιάχτρα» και να αναζωπυρωθούν ψυχροπολεμικές, εμφυλιακές καταστάσεις: Αντικομουνισμός και «εθνικοφροσύνη»
Σε μια εποχή που οι ήττες και οι προδοσίες της «αριστεράς» έχουν ενσωματώσει στο καθεστώς το σύνολο σχεδόν των πολιτικών της υποκειμένων και ταυτόχρονα υπονομεύεται η εθνική υπόσταση των λαών, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις της «κατασκευής» διχαστικών πόλων και «εθνικοφροσύνης».
Πάνω σε αυτή τη στρατηγική κινούνται και τα νέα ιδεολογήματα του πλανητικού ιμπεριαλισμού. Τα εικονικά διχαστικά δίπολα: «Εθνικισμός»- «αντιεθνικισμός», «ρατσισμός-αντιρατσισμός» κ.λπ΄.
Πάνω σε αυτούς τους στόχους κινείται το πολυπλόκαμο και πολυεδρικό δίκτυο των μυστικών υπηρεσιών και προβοκατόρων.
Από τη μια, δηλαδή, να αποσαθρωθούν οι αγωνιστικοί ιστοί, να διαβρωθεί η Αριστερά και να ισοπεδωθούν οι κατακτήσεις της (ιδεολογικές και πολιτικές) ΚΑΙ από την άλλη να κατασκευαστούν «ακροδεξιά» σκιάχτρα και να αναβιώσει η «εθνικοφροσύνη»: δυνάμεις πάντα υποταγμένες, εξαρτημένες και υποκινούμενες από το παρακράτος και τις μυστικές υπηρεσίες: Από το δεξιό παρακράτος παλιά, από το νεοταξικό, «εκσυγχρονιστικό» παρακράτος σήμερα. Τόσο, βεβαίως, το παλιό παρακράτος, όσο και το σημερινό πάντα είχαν τον ίδιο «νταβά»: Τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και τις ποικίλες μυστικές υπηρεσίες του διεθνούς κεφαλαίου.
Οι καθεστωτικές "εστίες" μόλυνσης της «αριστεράς» είναι οι διάφορες παραλλαγές και «οργανώσεις» της νεοταξικής «αριστεράς» και της «προοδευτικότητας».
Οι καθεστωτικές «εστίες» της «εθνικοφροσύνης» είναι όλος ο συρφετός των «ακροδεξιών» υπολειμμάτων που το παρακράτος τον διατηρούσε στην κατάψυξη: Ναζιστές, μεταξικοί, χουντικοί, βασιλικοί και δεν συμμαζεύεται.
Οι δύο αυτές καθεστωτικές «εστίες» λειτουργούν σαν δίδυμοι αδελφοί, σαν συγκοινωνούντα δοχεία. Είναι το νεοταξικό προβοκατόρικο πινγκ-πονγκ.
Η μία εστία διαβρώνει την Αριστερά εκ των έσω ή άλλη εκ των Έξω: Με τις εθνικιστικές «αριστερές» μεταμφιέσεις της για τον εγκλωβισμό της απογοήτευσης και την αντικομουνιστική της χειραγώγηση
Είναι η νεοταξική «αριστερά» και τα προβοκατόρικα «κέντρα» της («Ιοί» και Σία) που ενίσχυσαν πολιτικά, κατασκεύασαν τους «εθνικόφρονες» μπαμπούλες και τους δίνουν «άλλοθι».
Και είναι αυτά τα παρωχημένα υπολείμματα που παρέχουν το «άλλοθι» στον καθεστωτικό «αντιεθνικισμό»
Τέλος είναι οι προπαγανδιστικοί καθεστωτικοί μηχανισμοί του συστήματος (ΜΜΕ) που τους προβάλλουν αχαλίνωτα και παίζουν πάνω στις τρομοκρατικές πράξεις των κουκουλοφόρων: συμμορίες που έχουν τον ίδιο «νονό» και τον ίδιο σκηνοθέτη.
Πάνω σε όλα αυτά έχει στηθεί ένα εφιαλτικό δίκτυο προβοκατόρων: από μέλη των ποικίλων και πολύχρωμων ομάδων μέχρι δημοσιογράφους παντός καιρού…».

Όλα τα παραπάνω θα τα βρείτε μαζεμένα ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2552


Σήμερα τα βιώνουμε ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ…

Το γιατί; Το αναλύουμε στο προηγούμενο κείμενο:
«Νέο δολοφονικό επεισόδιο στη σκηνοθεσία των αιματηρών διχασμών»


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 02, 2013 11:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ξαναζεσταίνεται η σούπα της «αριστερής τρομοκρατίας»



Αρχίζουν πάλι να βρικολακιάζουν οι μυθολογίες περί «αριστερής τρομοκρατίας».

Επιχειρούν εναγωνίως οι καθεστωτικοί μηχανισμοί, οι μυστικές υπηρεσίες, τα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ, αλλά και τα «ακροδεξιά» παραρτήματά τους να χρεώσουν την ψυχρή εκτέλεση των μελών της Χρυσής Αυγής σε τρομοκρατικές ομάδες τύπου «Σέχτα» ή «17Ν» ή λοιπών «επαναστατικών οργανώσεων» που να σηματοδοτούν «αριστερή τρομοκρατία»…


Μόνο που τους διαφεύγει, συνειδητά και δολίως, μια βασική συνιστώσα: Ότι αυτές οι δήθεν «αριστερές» τρομοκρατικές ομάδες δεν ήταν παρά «αριστερές» υπογραφές των μυστικών υπηρεσιών: Και αυτό ο ελληνικός λαός το έχει πλέον εμπεδώσει μετά τα φιάσκα των «εξαρθρώσεων» και «δικών» της «17Ν» και του «ΕΛΑ»…

Σήμερα, είναι τόσο πλούσιες οι εμπειρίες γύρω από αυτές τις κατασκευές των μυστικών υπηρεσιών, αλλά και οι γνώσεις, που τέτοιου είδους απόπειρες αναπαλαίωσης του μύθου της «αριστερής τρομοκρατίας» πέφτουν στο κενό: Δεν πείθουν ούτε τους βλάκες…

Μόνο τα διατεταγμένα πιόνια του καθεστώτος και των μυστικών υπηρεσιών, κάθε απόχρωσης, μπορεί ακόμα να αναπαράγουν αυτούς τους μύθους.

Όσοι μιλούν σήμερα,
με την παλιά συνταγή της «ατομικής τρομοκρατίας», δεν είναι απλώς βαθιά νυχτωμένοι (τέτοια ηλιθιότητα καταντάει πλέον ύποπτη), αλλά είναι τυφλά «παπαγαλάκια» του καθεστώτος ή «εγκάθετοι» ιμάντες των μυστικών υπηρεσιών.

ΣΗΜΕΡΑ, ΜΙΑ και ΜΟΝΟ τρομοκρατία υπάρχει: Του κράτους, του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών.

Οι «17», οι «Σέχτες», οι «Επαναστατικοί Αγώνες», οι «Πυρήνες της Φωτιάς» και CIA, είναι ψευδώνυμα των μυστικών υπηρεσιών. Χορηγούς, σπόνσορες και σκηνοθέτες έχουν τους «νταβάδες» (εγχώριους, αλλά κυρίως ξένους) και τις μυστικές τους υπηρεσίες…

Ό,τι και να εμφανίσουν σαν «τρομοκρατική ομάδα» για την εκτέλεση των Χρυσαυγιτών, θα είναι μια απλή «υπογραφή» των μυστικών υπηρεσιών…

Την εκτέλεση των χρυσαυγιτών τη σχεδίασαν και τη σκηνοθέτησαν οι ΙΔΙΟΙ που εκτέλεσαν και τον Φύσσα. Το «προσωπείο», η πολιτική υπογραφή, η «ταμπέλα», αυτά ΜΟΝΟ αλλάζουν. Οι στρατηγοί είναι οι ίδιοι…

ΟΣΟΙ συνεπώς ξεθάβουν πάλι τη μυθολογία της «αριστερής τρομοκρατίας», πλασάροντας τις ετικέτες της «17Ν», της «Σέχτας» και CIA, ρίχνουν νερό στο μύλο των μυστικών υπηρεσιών και τις ξεπλένουν: Παίζουν τα παιχνίδια του καθεστώτος, της κυβέρνησης και των μεγάλων διεθνών νονών…

Αυτό το παιχνίδι παίζει και η Χρυσή Αυγή, το παρακρατικό γρανάζι του άλλου «άκρου», όταν μιλάει για εκτελεστές «αριστερής προέλευσης» (Παναγιώταρος): Αναπαράγει τις δόλιες θεωρίες του καθεστώτος περί «δύο άκρων» και «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών».

Και αυτή η «αναπαραγωγή» των καθεστωτικών «θεωριών», από τη Χρυσή Αυγή, είναι διατεταγμένα προβοκατόρικη, διότι τόσο κραυγαλέα «χρήσιμη ηλιθιότητα» δεν μπορεί να υπάρξει, μετά από τόσες τρομοκρατικές κατασκευές των μυστικών υπηρεσιών…


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 03, 2013 6:46 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Καραμπελιάς έσπευσε να παράσχει «άλλοθι» στο καθεστώς…



Έσπευσε, ταχέως και ο Καραμπελιάς (σαν «ειδικός») να δώσει άλλοθι στις μυστικές υπηρεσίες και να αναπαραγάγει τα εδέσματα της «Αντιτρομοκρατικής» καθώς και τις δόλιες θεωρίες των «δύο άκρων» και του Δένδια: «Ξεκαθάρισμα λογαριασμών»…

Ο ίδιος ο τίτλος του άρθρου του, «Οι τρομοκράτες συμπληρώνουν και δικαιολογούν τη Χρυσή Αυγή» κάνει αποδεκτό το καθεστωτικό σχήμα και τα πλανητικά ιδεολογήματα περί τρομοκρατίας.

Για τον Καραμπελιά η «αριστερή τρομοκρατία», όπως και αυτή του άλλου σκέλους (του «άκρου»), είναι υπαρκτές και αυθεντικές και ΟΧΙ κατασκευάσματα των μυστικών υπηρεσιών: Αυτό ακριβώς που λένε, χρόνια τώρα, οι καθεστωτικές δυνάμεις, ο πλανητικός φασισμός και φυσικά οι μυστικές υπηρεσίες!!!

Για τον Καραμπελιά την άκρως επαγγελματική και ψυχρά οργανωμένη επιχείρηση στο Νέο Ηράκλειο τη διέπραξαν κάποιοι «ανεγκέφαλοι δολοφόνοι» που «ήρθαν να συμπληρώσουν το σκηνικό», σαν απάντηση στους άλλους «ανεγκέφαλους» (του άλλου άκρου), της Χρυσής Αυγής!!!

Για τον «ειδικό» επί των «τρομοκρατικών θεμάτων», η τρομοκρατία είναι ένα παιχνίδι «ανεγκέφαλων»: «τα φασιστοειδή που βρίσκονται στη μία ή την άλλη πτέρυγα»: Δηλαδή ανάμεσα στα «φασιστοειδή» της «αριστεράς» και του «αντιεξουσιαστικού» χώρου με τα «φασιστοειδή» της Χρυσής Αυγής και του «ακροδεξιού» χώρου

Τόσο «βαθυστόχαστη» και «τεκμηριωμένη» ανάλυση: Η «τρομοκρατία» είναι έργο «ανεγκέφαλων» και «ψυχασθενών» που παίζουν τους κλέφτες και αστυνόμους και ΟΧΙ μια ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ επιλογή και ΠΑΡΑΓΩΓΗ, μια ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ και ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ του καθεστώτος και των μυστικών υπηρεσιών με συγκεκριμένους ιδεολογικούς και πολιτικούς στόχους (τους έχουμε αναλύσει λεπτομερειακά)…

Ο Καραμπελιάς έρχεται να «τεκμηριώσει» από τη σκοπιά τού «αριστερού ειδικού» αυτά που λέει ο πλανητικός φασισμός περί «τρομοκρατίας» και πιο συγκεκριμένα: Αυτά που πλασάρει το κατοχικό καθεστώς και παράγει η Αντιτρομοκρατική, με ενορχηστρωτές τις μυστικές υπηρεσίες, τα ΜΜΕ, τα κυβερνητικά ανδρείκελα και τα κόμματα της κατοχικής βουλής (αν και σήμερα ΟΧΙ όλα).

Η «θεωρία» του Καραμπελιά περί «ανεγκέφαλων φασιστοειδών των δύο πτερύγων» είναι καθαρό αντίγραφο της «θεωρίας» των δωσίλογων ανδρεικέλων περί των «δύο άκρων»…

Είναι η «θεωρία» που ξεπλένει κατηγορηματικά το ΦΑΣΙΣΜΟ που ζούμε (τον κατοχικό του 4ου Ράιχ), αλλά και τις μυστικές υπηρεσίες που κατασκευάζουν και σκηνοθετούν τις δολοφονικές προβοκάτσιες των «ανεγκέφαλων» και σήμερα ξαναζεσταίνουν τη σούπα της «αριστερής τρομοκρατίας».

Το άρθρο του Καραμπελιά, ΕΔΩ:
http://ardin-rixi.gr/archives/14821

Και δεν είναι πρώτη φορά που σπεύδει ο Καραμπελιάς να δώσει «άλλοθι» στην πλανητική τρομοκρατία, στο καθεστώς και στα προβοκατόρικα παιχνίδια των μυστικών υπηρεσιών…

Και στο γκρέμισμα των Δίδυμων Πύργων» μίλησε για ισλαμική τρομοκρατία: Αναπαρήγαγε αυτά που έλεγαν οι ΗΠΑ…

Και στο φιάσκο της «εξάρθρωσης» και της «Δίκης» της «17Ν» έσπευσε και μάλιστα ως μάρτυρας του Κουφοντίνα, να «τεκμηριώσει» το κατηγορητήριο της «Αντιτρομοκρατικής» και του Χρυσοχοΐδη…

Το να έρχεσαι, όμως σήμερα, που ο κόσμος βοά για τις τρομοκρατικές και δολοφονικές προβοκάτσιες των εκτελεστών (υπογραφές των μυστικών υπηρεσιών), σήμερα που οι πάντες αντιλαμβάνονται το ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτά τα τρομοκρατικά παιχνίδια και το τι ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ, και να ταυτίζεσαι με το καθεστώς και τις μυστικές υπηρεσίες, μέσω της «θεωρίας» των «ανεγκέφαλων», αυτό ξεπερνάει κάθε όριο διατεταγμένης βλακείας…

Η μωρία έχει και αυτή τα όριά της…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ριζοβόλος



Ένταξη: 28 Μάϊ 2009
Δημοσιεύσεις: 2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 03, 2013 7:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Καιροσκόπος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η μετάλλαξη του Καραμπελιά,αλλά από ό,τι φαίνεται αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η εκλογική κάθοδος στις ευρωεκλογές.Δυστυχώς οι σοβαρές φωνές από τον πολιτικό βίο και τον κόσμο των ιδεών λείπουν.Θύμιο,επιβεβαιώνεσαι και για τον καραμπελιά και το Θεωδωράκη.Τι κάνουμε ως πολίτες είναι το θέμα όμως.Σε παλιά συζήτησή μου με στέλεχος του ¶ρδην προσπαθούσε να με πείσει ότι πρέπει να δεχτούμε την πρόταση του Καραμπελιά για σύνθετη ονομασία των Σκοπίων.Απελπισία!!!Ειλικρινά το μόνο που μας απομένει είναι η Ορθοδοξία ως ανάχωμα και καταφύγιο.Ο μόνος χώρος που παραμένει αλώβητος προς το παρόν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Αγχιδαίμων
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 03, 2013 10:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Πολιτικές δολοφονίες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Έχουν γίνει πάμπολλες, αναρίθμητες, δολοφονίες, (ενεργές: Εκτελέσεις, τρομοκρατίες κλπ, και παθητικές: Αυτοκτονίες, ασθένειες, ατυχήματα, πείνα κλπ) για τις οποίες είναι υπεύθυνο και υπόλογο το καθεστώς του εμποράκου της Πολιτικής "¶νοιξης" που μας κυβερνά με την πραγματική διακυβέρνηση να ασκείται από την άλλη υπομειοψηφία των εκλεκτότερων υποπρακτόρων των ξένων κατακτητών μας (διορισμένων φανερά ή υπόγεια) του πασόκου τουρκογενή συνεταίρου του αλλά και των "αντιπολιτευομένων" ΣΥΝιστωσών που και εκείνες επιθυμούν σφοδρώτατα να εξαφανίσουν ΣΥΡΙΖΑ κάθε τί το Ελληνικό, το προγονικό, τη δύναμη που πάνω της στηριζόμαστε. Βεβαίως και των φαιδρών/εγκάθετων προκατόχων τους. Φιλοδοξεί ο εμποράκος της Πολιτικής "¶νοιξης" και οι ΣΥΝαυτουργοί του να μεταφυτέψουν και στην Πατρίδα μας την πανΑραβική "¶νοιξη" μεταφέροντας τους τεχνητούς ιούς (+της Ελευθεροτυίας) στις απέναντι χώρες της Μεσογείου. "Ανοίξεις" σπουδαγμένες στην τότες "¶νοιξη" της Πράγας, που ευτυχώς, τότε, (και δυστυχώς όχι για πάντα) η Σοβιετική συμπαράσταση απεσόβησε. ΠΡΟΣΟΧΗ: Προσπαθούν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν ε σ ω τ ε ρ ι κ ό π ό λ ε μ ο στην Ελλάδα. Και δεν λέω μόνο εμφύλιο διότι υπάρχουν και τα εκατομμύρια των αλλοδαπών και αλλόθρησκων που θα χρησιμοποιηθούν σε σύμπραξη με τις τηλεμεταφερόμενες μισθοφορικές ταξιαρχίες τύπου Λιβύης, Συρίας και όλων των Αραβικών Μεσογειακών Χωρών.-
Με μεγάλη εκτίμηση, Αγχιδαίμων.-
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 04, 2013 11:57 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα «ξέρω» και τα «δεν ξέρω» του Μπογιόπουλου


Πολύ καλό το παρακάτω κείμενο του Μπογιόπουλου, αλλά με αρκετά μισόλογα και συγχύσεις:

α). «Ατομική τρομοκρατία», σήμερα, δεν μπορεί να υπάρξει ούτε αντικειμενικά, ούτε υποκειμενικά. Πρέπει να είμαστε σαφέστατοι και κατηγορηματικοί πάνω σΆ αυτό, διαφορετικά αφήνουμε παραθυράκια στο καθεστώς να παραπέμπει στην παλιά «ατομική τρομοκρατία» της «αριστερής» μικροαστικής απελπισίας…

ΣΗΜΕΡΑ η μόνη τρομοκρατία που υπάρχει είναι αυτή του κράτους και των μυστικών υπηρεσιών του που κατασκευάζουν ποικίλα και πολύχρωμα πολιτικά ψευδώνυμα: Αυτό πλέον έχει αποδειχτεί από άπειρα ντοκουμέντα…
Παραπέμπουμε και σΆ ένα παλιό μας άρθρο, εδώ:
http://www.resaltomag.gr/168.mag


β). Συνεπώς δεν είναι ότι δεν ξέρουμε τους αυτουργούς (ηθικούς και φυσικούς).

Τους ξέρουμε: Είναι οι μυστικές υπηρεσίες με σπόνσορες και χορηγούς τους μαφιόζους του χρήματος…


Και αυτό θα πρέπει να λέγεται καθαρά και κατηγορηματικά και να μην αφήνουμε κανένα παραθυράκι στο καθεστώς και τις υπηρεσίες του, κανένα παραθυράκια στην τρομοκρατική μυθολογία…

γ). Τέλος, είναι «πολιτική πράξη» κάθε τρομοκρατικό έγκλημα: Είναι η «πολιτική πράξη» τω μυστικών υπηρεσιών ενός βάρβαρου, πωρωμένα εγκληματικού και κτηνώδους συστήματος…

Τι είναι αυτά ότι «δεν πρόκειται για “πολιτική πράξη”»; Τι είναι; Πράξεις κάποιων ψυχασθενών, ΕΞΩ και ΥΠΕΡΑΝΩ της κοινωνίας και της Πολιτικής;
Αυτά τα λίγα…




«Τους ξέρω»!
Γράφει: Ο Νίκος Μπογιόπουλος

Δεν πρόκειται για «πολιτική πράξη». Είναι στυγνή δολοφονία. Δεν πρόκειται για «κινηματική δράση». Είναι μαφιόζικη δράση. Δεν πρόκειται για «ένοπλη πρωτοπορία». Είναι συνδικάτο εγκλήματος. Δεν πρόκειται για «αγωνιστές». Είναι το λούμπεν (παρα-κρατικό;) κατακάθι. Δεν πρόκειται για «επαναστάτες». Είναι προβοκάτορες.

Δεν ξέρω αν οι δολοφόνοι που διέπραξαν το στυγνό έγκλημα στο Νέο Ηράκλειο έδρασαν «επαγγελματικά» ή «ερασιτεχνικά». Αλλά «τους ξέρω»! Ξέρω ότι πρόκειται για αποβράσματα.

Δεν ξέρω ποια είναι τα φυσικά πρόσωπα όσων οργάνωσαν, καθοδήγησαν και εκτέλεσαν το έγκλημα. Αλλά «τους ξέρω»! Ξέρω ότι πρόκειται για σεσημασμένους πολιτικούς προβοκάτορες (ή μήπως και προβο-πράκτορες;) που το αντίστοιχό τους μόνο στους χώρους του υποκόσμου και του παρακράτους μπορεί να εντοπιστεί.

Τα πολιτικά δεδομένα

1) Ήδη από τα τέλη του 19ου και τις αρχές του 20ού αιώνα, υπάρχει τεράστια εμπειρία για τον ατελέσφορο είτε ταυτόχρονα για τον «πεμπτοφαλλαγγίτικο» ενάντια στο λαϊκό κίνημα ρόλο της λεγόμενης ατομικής τρομοκρατίας.

2) Η ατομική τρομοκρατία και το πολιτικό έγκλημα δεν υπήρξαν ποτέ επιλογή δράσης του επαναστατικού, του εργατικού, του λαϊκού κινήματος.

3)
Οι φορείς της ατομικής τρομοκρατίας - και ειδικότερα της βαφτισμένης από τους νονούς της κατεστημένης σκέψης σαν δήθεν «αριστερή τρομοκρατία» - όσες φορές δεν πιάστηκαν στα πράσα να λειτουργούν ως κατασκευάσματα, ως ενεργούμενα και ως διασυνδεδεμένα παρακλάδια των υπηρεσιών του κράτους της εκμετάλλευσης, της καταπίεσης και της καταστολής του λαού, αποδείχτηκε ότι αποτέλεσαν τους καλύτερους «συμπαίχτες» αυτού του κράτους και συνέχισαν να υπάρχουν παίζοντας το ρόλο των «χρήσιμων ηλιθίων» στην υπηρεσία του συστήματος που υποτίθεται ότι «πολεμούσαν».

Είναι καταγεγραμμένη πλέον η ιστορική γνώση για το σκοτεινό ρόλο των συγκεκριμένων ομάδων στη μεταπολεμική Ευρώπη. Ακόμα κι αν δεν είχαν εξαχθεί ασφαλή πολιτικά συμπεράσματα και δεν είχε σωρευτεί πλήθος πληροφοριών και στοιχείων για τις πολυπλόκαμες σχέσεις αυτών των ομάδων με κέντρα και υπηρεσίες της κρατικής τρομοκρατίας - από την εποχή κιόλας του Νετσάγεφ και της τσαρικής Οχράνα - θα αρκούσε, να τεθούν μερικά πολύ απλά ερωτήματα και να απαντηθούν με βάση την απλή, την κοινή (και τόσο σοφή) λογική, ώστε να υπάρξει μια ασφαλής εκτίμηση ως προς το τι στοχεύουν και για το πού θέλουν εξ αντικειμένου να οδηγήσουν τα πράγματα τα αθύρματα με τα κουμπούρια, σαν αυτά που έδρασαν την Παρασκευή.

Ποιος ωφελείται;

Η δράση των στυγερών δολοφόνων:

Α) Υπηρετεί την άθλια «θεωρία τ
ων δυο άκρων», ναι ή όχι;
Αλλά αυτή η θεωρία δεν στοχεύει ούτε στους δολοφόνους φασίστες με την «αντισυστημική» μάσκα, ούτε στους εξίσου φασίστες δολοφόνους με τη μάσκα του «αντιφασίστα».

Στοχεύει ευθέως στο δικαίωμα του λαού να διαμαρτύρεται. Να αντιδρά. Να κινητοποιείται. Να απεργεί. Να διαδηλώνει. Να οργανώνεται ταξικά. Και να διαλαλεί το δικαίωμά του να ανατρέψει πολιτικά τους «δημίους» του. Όποιος ενισχύει τη «θεωρία των δυο άκρων», υπονομεύει το δικαίωμα του λαού να αντισταθεί και να απελευθερωθεί από την ακραία πολιτική που τον εξοντώνει.

Β) Υπηρετεί τα διαγγέλματα περί «νόμου και τάξης», ναι ή όχι;
Αλλά όσοι ενισχύουν την θεωρία «του νόμου και της τάξης», εκείνο που κάνουν είναι να ενισχύουν την πολιτική που θέλει να επιβάλλει την «τάξη» της υποταγής στην «νομιμότητα» των μνημονίων. Στην «νομιμότητα» των χαρατσιών. Στην «νομιμότητα» των απολύσεων. Στην «νομιμότητα» της φτώχειας. Στην «νομιμότητα» του λαϊκού εξανδραποδισμού.

Γ) Υπηρετεί το κλίμα της τρομοϋστερίας, του «χάους», του «διχασμού», του «εμφυλίου», της «αποσταθεροποίησης», ναι ή όχι; Αλλά όποιος τροφοδοτεί την εκφοβιστική προπαγάνδα περί «εμφυλίου», εκείνο που κάνει είναι να δρα σαν ταγματασφαλίτης στην υπηρεσία του μονομερούς «ταξικού εμφυλίου» που έχει κηρυχτεί χρόνια τώρα από τους ανακεφαλαιοποιημένους τραπεζίτες στον ξεπαραδιασμένο λαό. Από τους φοροαπαλλασσόμενους εφοπλιστές στον χαρατσωμένο λαό.
Από τους «επενδυτές» κεφαλαιοκράτες στον ρακένδυτο λαό των 400 ευρώ βασικό.

Όποιος καλλιεργεί κλίμα «αποσταθεροποίησης» ζητά την ακινησία του λαού απέναντι στην «σφαγή» του και ρίχνει νερό στο μύλο μιας «σταθερότητας» που ισοδυναμεί με εκατομμύρια ανέργους, με δεκάδες χιλιάδες λουκέτα, με χιλιάδες αυτοκτονίες. Όποιος παίζει το παιχνίδι της προπαγάνδας των «λύκων» περί «διχασμού», εκείνο που κάνει είναι να καλλιεργεί στα «πρόβατα» την προπαγάνδα της «ενότητας» με τους «λύκους».

Δ) Υπηρετεί την προπαγάνδα περί «δημοκρατικών τόξων» και περί «ομαλότητας», ναι ή όχι; Αλλά αν το «τόξο» που θα μας σώσει από τα «άκρα» των μαχαιροβγαλτών φασιστών (από τη μια) και των πιστολέρο «αντιφασιστών» (από την άλλη) είναι «δημοκρατικό», τότε θα έρθουν να μας πουν ότι «δημοκρατικό» παραμένει το ίδιο αυτό «τόξο» και όταν κυβερνάει με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. Με Προεδρικά Διατάγματα. Με επιστρατεύσεις εργαζομένων. Με κήρυξη παράνομων των 9 στις 10 απεργιών. Με τους νόμους που απελευθερώνουν τις απολύσεις και δεσμεύουν τους μισθούς, τις συντάξεις και τα επιδόματα από τις εφορίες. Με τα «μαύρα» στην ΕΡΤ και με τις «μαύρες κουκούλες» στα παιχνίδια των υπηρεσιών του με τους (τάχα «αγανακτισμένους») χρυσαυγίτες και με τους (τάχα «αντιεξουσιαστές») κουκουλοφόρους!

Ακόμα κι αν δεν υπήρχαν όσοι βοηθούν να μακιγιαριστεί σαν «δημοκρατικό» αυτό το (αστικό) πολιτικό τόξο, που προάγει ως «ομαλότητα» να πληρώνουν τα υποζύγια αέναα και αδιαμαρτύρητα την κρίση που προκαλούν τα αφεντικά τους, το κράτος της «ομαλότητας» ως συλλογικός κομματάρχης της τάξης των καταπιεστών, τέτοιους «μακιγιέρ» θα είχε κάθε λόγο να τους κατασκευάσει το ίδιο.

Ε) Υπηρετεί την ναζιστική, εγκληματική ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής, που μετά απΆ όσα έχει διαπράξει, της προσφέρεται το δώρο της τυμβωρυχίας πάνω στο αίμα των δολοφονημένων μελών της, για να επιχειρήσει την «θυματοποίηση» του εγκληματικού χαρακτήρα του ναζισμού και του φασισμού, ναι ή όχι;

«Φυλαγμένα μυστικά»!

Το αποτρόπαιο έγκλημα στο Νέο Ηράκλειο ήρθε λες και ήταν «κατά παραγγελία» εκείνων που θέλουν να φοβίσουν το λαό. Να τον αποπροσανατολίσουν την ώρα των νέων μέτρων. Των νέων «διαβουλεύσεων» με την τρόικα. Των νέων φόρων. Των υποκλοπών. Ήρθε ακριβώς πάνω στην ώρα της εξάντλησης της «πειθούς» των εκβιαστικών διλημμάτων μιας πολιτικής που στέλνει «πατριωτικά» τους Έλληνες στη μετανάστευση, στα συσσίτια και στις ουρές της ανεργίας. Ήρθε για να διευκολύνει τη νομιμοποίηση μέτρων αστυνομοκρατίας και κατασταλτικής αυθαιρεσίας. Για να τροφοδοτήσει τον ακροδεξιό πολιτικό λόγο που ξιφουλκεί κατά των ελευθεριών και των δικαιωμάτων στο όνομα της ασφάλειας. Ήρθε για να υπονομεύει τη μαζική, οργανωμένη, πολιτική πάλη. Ήρθε την πιο κρίσιμη ώρα που το χρειαζόταν το σύστημα για τη συκοφάντηση των αντιπάλων του.

Εκείνος που ωφελείται από τους πιστολέρο των σεχτών του εγκλήματος, δεν είναι ο λαός, δεν είναι οι εργαζόμενοι, δεν είναι τα δημοκρατικά δικαιώματα. Ωφελείται εκείνος που χρειάζεται χειροπιαστά άλλοθι, για να εντείνει τη βία του κατά του λαού.

Επαναλαμβάνουμε:

Ενέργειες όπως αυτή στο Νέο Ηράκλειο όχι μόνο δεν ριζοσπαστικοποιούν αλλά συκοφαντούν. Δεν αποβλέπουν στην ανάταση του λαού αλλά στην υπονόμευση του λαού. Δεν αποσκοπούν στην ανάπτυξη αλλά στη ναρκοθέτηση των αγώνων του. Δεν αφυπνίζουν αλλά τρομάζουν. Δεν συσπειρώνουν αλλά αποσυσπειρώνουν το λαϊκό και το εργατικό κίνημα από τις εφεδρείες του και από τις νέες ζωντανές δυνάμεις που χρειάζονται για την αναγέννησή του. Δεν χτυπούν το φασισμό αλλά τον ενισχύουν.

Από εγκλήματα όπως αυτό στο Νέο Ηράκλειο ωφελούνται εκείνοι που ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν στην πιάτσα οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» (ή τα ενεργούμενα;) σαν αυτούς που έδρασαν προχτές, πολύ θα ήθελαν να υπάρχουν. Αυτό είναι πια, κοινό μυστικό. Και όπως έλεγε ο Μπέρναρ Σω «δεν υπάρχουν καλύτερα φυλαγμένα μυστικά από εκείνα που όλοι τα γνωρίζουν»!

Κι αυτό -το πολιτικά αντικειμενικό γεγονός- δεν συνιστά αστυνομική ερμηνεία. Ούτε πολύ περισσότερο προϊόν πληροφόρησης για την ταυτότητα των δραστών.

Συνιστά πολιτική εκτίμηση, που δεν μπορεί να την αγνοούν ούτε καν οι «χρήσιμοι ηλίθιοι». Αν φυσικά πρόκειται για «χρήσιμους ηλίθιους». Και όχι για χρήσιμους κατασκευασμένους «προβοκράτορες», που έβαλαν τη μάσκα του «Ζορό» για να κρύψουν ότι ενεργούν σαν «Ράμπο» της καθεστηκυίας τάξης.
Απέναντι σε όλους αυτούς ο λαός μπορεί και πρέπει να ορθώσει το ανάστημά του. Να μη φοβηθεί. Να συσπειρωθεί και να διατρανώσει το «όχι» του, τόσο απέναντι στην «εγκληματική» πολιτική που τον εξανδραποδίζει, όσο και απέναντι στους πάσης φύσεως εγκληματίες που – εξΆ αντικειμένου – την υπηρετούν. Να τους σαρώσει! Τα εκατομμύρια του λαού, με τα καθαρά πρόσωπα, μπορούν να τους σαρώσουν! Η μεθαυριανή γενική απεργία, η απεργία της Τετάρτης, και η μαζική ανταπόκριση του λαού κάτω από τα ταξικά του λάβαρα, είναι μια καλή ευκαιρία άμεσης και μυριόστομης απάντησης!



ΠΗΓΗ:
http://www.enikos.gr/mpogiopoulos/187647,%C2%ABToys_xerw%C2%BB!.html

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 04, 2013 5:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Δένδιας τα είχε …προφητεύσει όλα!!!



Η σημερινή κυβέρνηση των δωσίλογων ανδρεικέλων πιεζόμενη από τους κοινωνικούς «μηχανισμούς» της κατάρρευσής της (τα αδιέξοδά της και τη διογκούμενη λαϊκή οργή), κινητοποιεί πυρετικά τους πολιτικούς μηχανισμούς στήριξής της: Κράτος, παρακράτος, μυστικές υπηρεσίες.

Το ΥΠΕΡ-ΕΠΕΙΓΟΝ της δικής της άμυνας και στήριξης (η πίεση από την οδυνηρή της θέση) την οδηγεί σε χονδροειδέστατες, πολύ ορατές και αιματηρές προβοκάτσιες: Τέτοιες που αυτό-αποκαλύπτεται…


Δεν χρειάζεται κανείς να διαθέτει και μεγάλα αποθέματα πολιτικών γνώσεων και εμπειριών για να αντιληφτεί ότι όλο αυτό το δολοφονικό, τρομοκρατικό σκηνικό που έχει στηθεί είναι σκηνοθετημένο από το καταρρέον κατοχικό καθεστώς και τις μυστικές του υπηρεσίες, αλλά και από τους ανταγωνισμούς αυτών των υπηρεσιών, προϊόν του διεθνούς πολέμου στο εσωτερικό του ΦΑΣΙΣΜΟΥ του 4ου Ράιχ…

Λίγη ιστορική παρατηρητικότητα να διαθέτει κανείς αντιλαμβάνεται τα πάντα.

Τον Δένδια αν μελετήσει, ανατρέχοντας στα λόγια του, φωτίζεται.

Από το Δεκέμβριο του 2012 ο Δένδιας είχε προφητεύει(!!!) το νέο κύκλο της «τρομοκρατίας», «λόγω εκδίκησης από την εκκαθάριση της Βίλας Αμαλίας».

Αμέσως μετά προφήτευσε(!) την τρομοκρατία των «δύο άκρων»:

«Μια ματιά στα δημοσιεύματα εντύπων της ¶κρας Δεξιάς, όπως και στις ερωτήσεις του συγκεκριμένου κόμματος στη Βουλή, αρκεί για να πείσει οποιονδήποτε ότι ο συγκεκριμένος χώρος με θεωρεί τον κατεξοχήν του αντίπαλο. Το ίδιο ισχύει και με τα έντυπα της ¶κρας Αριστεράς και τους κομματικούς σχηματισμούς που την εκφράζουν. Το γεγονός ότι με πολεμούν λυσσαλέα τα δύο άκρα προσδιορίζει "χωροταξικά" το πού ανήκω.».


Από τότε ουσιαστικά ο Δένδιας προαναγγέλλει την επερχόμενη «τρομοκρατία» των «δύο άκρων»!!!

Από τότε αρχίζει να ξετυλίγεται μια νέα αλυσίδα τρομοκρατικών προβοκατσιών με πρώτο κρίκο: Το ξαναζέσταμα της παλιάς μυθολογικής σούπας περί «αριστερής τρομοκρατίας».

Ο νέος κύκλος των τρομοκρατικών σκηνοθεσιών, αρχίζει από τα μπαράζ των βομβών-γκαζάκια, την επίθεση με καλάσνικοφ στα γραφεία της ΝΔ, μέχρι την βομβιστική επίθεση στο Mall…

Κλείνει ο πρώτος κρίκος (όχι ο κύκλος) με τη «φοβερή συμμορία» από παιδαρέλια των «ληστών της Κοζάνης».

Ο πρώτος αυτός κρίκος που …προφήτευσε ο Δένδιας ξεκινάει με την αναπαλαίωση της «αριστερής τρομοκρατίας».
Αναλυτικά γι όλα αυτά, ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7247




Με τη δολοφονία του Φύσσα …επαληθεύεται η δεύτερη προφητεία του Δένδια: Η «τρομοκρατία» του άλλου «άκρου», της Χρυσής Αυγής…

Και τσιμεντάρεται η γνωστή δόλια θεωρία της δωσίλογης κακουργίας και δολιότητας: Των «δύο άκρων»…

Ο τρίτος κρίκος είναι η μαφιόζικη δολοφονία των νεαρών, μελών της Χρυσής Αυγής.

Πρώτος, πάλι ο Δένδιας …προφητεύει: «ξεκαθάρισμα λογαριασμών», δηλαδή μεταξύ των «άκρων»…

Θυμηθείτε τι έλεγε το 2012: «λόγω εκδίκησης από την εκκαθάριση της Βίλας Αμαλίας».

Ακριβώς τα ίδια μας λέει και σήμερα με άλλο λεκτικό: «ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

Πιο απλά: Το ένα «άκρο», της «αριστερής τρομοκρατίας» ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ το άλλο «άκρο» (Χρυσή Αυγή) για τη δολοφονία του Φύσσα!!!

Έτσι επανερχόμαστε πάλι στην «αριστερή τρομοκρατία»: Τον κεντρικό στρατηγικό στόχο της κυβέρνησης, των μαφιόζων του χρήματος και των μυστικών τους υπηρεσιών.

Και είναι κεντρικός στόχος, διότι κεντρικός στόχος είναι η ποινικοποίηση και η ΦΙΜΩΣΗ των λαϊκών αντιστάσεων και κινημάτων και η θωράκιση του καταρρέοντος κυβερνητικού οικοδομήματος με νέα φασιστικά λέπια: ΣΤΟΧΟΣ είναι ο πραξικοπηματικός ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ…

Μόνο, λοιπόν, τις «προφητείες» του Δένδια να παρακολουθήσει κανείς καταλήγει αβίαστα σε τούτο: ΟΛΕΣ αυτές οι δολοφονίες (από Φύσσα μέχρι της Χρυσής Αυγής) είναι ενταγμένες μέσα σΆ ένα εφιαλτικό στρατηγικό σχέδιο του καθεστώτος και σχεδιάζονται, σκηνοθετούνται και εκτελούνται από τα όργανα αυτού του καθεστώτος, με πρώτα βιολιά τις μυστικές υπηρεσίες…

Και η Χρυσή Αυγή, σαν παρακρατικό γρανάζι αυτών των συνωμοσιών, όχι μόνο ηροωποιείται, αλλά και σιγοντάρει στην αναπαλαίωση της «αριστερής τρομοκρατίας»: Συνειδητός προβοκάτορας του ΓΕΝΙΚΟΥ δολοφονικού προβοκατόρικου σχεδιασμού…


_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Νοέ 05, 2013 7:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ξαφνική μετάλλαξη Κασιδιάρη



Βόμβα μεγατόνων έριξε ο Κασιδιάρης σε συνέντευξή του στον Τράγκα…

Περιληπτικά είπε:

Πίσω από της δολοφονίες είναι οι τρομοκράτες των μυστικών
υπηρεσιών που θέλουν να στρέψουν την ΧΑ ενάντια στους αριστερούς, και τους αριστερούς ενάντια στην ΧΑ, με την γελοία θεωρεία των δύο άκρων για να διχάσουν τον ελληνικό λαό για να περάσουν τα σχέδια τους. Εμείς δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε και θα αποκαλύψουμε τα σχέδια τους… και ενώ πάντα υπήρχε περιπολικό στα γραφεία της ΧΑ την ημέρα της δολοφονίας δεν υπήρχε το περιπολικό της αστυνομίας, που αν ήταν εκεί θα είχε αποφευκτή το συμβάν των δολοφονιών…


Ακούστε την οβιαδική μετάλλαξη Κασιδιάρη, ΕΔΩ:
http://www.inews.gr/96/ti-eipe-o-Hlias-kasidiaris-ston-tragka-gia-tis-dolofonies-ton-melon-tis-chrysis-avgis-video.htm

Ακόμα, μέχρι χθες ο Κασιδιάρης έλεγε τα εντελώς ΑΝΤΙΘΕΤΑ. Μέσα σε μια μέρα είδε το φως το αληθινό…


Μόνο αφελείς, ή όσοι πιστεύουν στα πολιτικά θαύματα, μπορεί να πάρουν στα σοβαρά αυτήν την αιφνιδιαστική και οβιδιακή μεταμόρφωση του Κασιδιάρη.

Δεν μπορούμε ακόμα να γνωρίζουμε τους λόγους αυτού του πολιτικού θεάτρου που παίζει ο Κασιδιάρης…

Απλώς μπορούμε να υποθέσουμε ότι μέσα στη Χρυσή Αυγή έχουν προκληθεί έντονες εσωτερικές τριβές που εξαναγκάζουν κάποιους να διαφοροποιηθούν από το φρικώδες παρελθόν τους και να αποβάλλουν τη στάμπα των έμμισθων παρακρατικών και των υστερικών αντικομουνιστών…

Σε αυτό συνηγορεί και το παρακάτω ρεπορτάζ, με τίτλο:
«Κόβει» τον Κασιδιάρη από υποψήφιο Δήμαρχο για την Αθήνα ο Μιχαλολιάκος;»
ΕΔΩ:

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/10/blog-post_5665.html

Γρήγορα, ασφαλώς, θα φανεί το τι παίζεται…

Γι αυτό, όμως, που είμαστε σίγουροι είναι τούτο: Ότι η ξαφνική στροφή, 180 μοιρών, του Κασιδιάρη, είναι μια ντρίπλα πολιτικής σκοπιμότητας, και σαν τέτοια καθόλου ειλικρινής…

Καταρχήν
η συνέντευξη αυτή στον Τράγκα είναι κραυγαλέα στημένη. Όποιος διαθέτει λίγη πείρα το αντιλαμβάνεται αμέσως…

Η συνέντευξη αυτή υπαγορεύτηκα από κάποιο κέντρο εξουσίας (οικονομικό ή πολιτικό) και εκτελέστηκε από τον Τράγκα («βαποράκι» κέντρων εξουσίας («αντιμνημονιακός επαναστάτης» κι αυτός).

Ένας, βεβαίως, ουσιαστικός πολιτικός παράγοντας που αποδεικνύει το κίβδηλο της «μετάλλαξης» είναι τούτος: Η ολοκληρωτική έλλειψη ΑΥΤΟ-ΚΡΙΤΙΚΗΣ…

Όταν αλλάζεις πραγματικά και περνάς από το ένα άκρο στο άλλο, αυτό συνεπάγεται, μια στοιχειωδέστατη αυτό-κριτική.

Η Ειλικρίνεια μιας μετάλλαξης, μια μετάνοιας, προϋποθέτει την αυτοκριτική…

Στον Κασιδιάρη δεν συναντάμε ίχνος μετάνοιας και αυτοκριτικής…

Το ΑΝΤΙΘΕΤΟ: Επιχειρεί με αβυσσαλέα ψεύδη και ταχυδακτυλουργίες να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Μας λέει ακόμα ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ναζιστική, ότι είναι κατά της βίας, ότι διαγράφουν κάθε μέλος που ασκεί βία στους αλλοδαπούς και λοιπές φαιδρότητες.

Διαβάστε ΕΔΩ
http://press-gr.blogspot.gr/2013/11/blog-post_873.html
Και ΕΔΩ:
http://www.antinews.gr/2013/11/05/233082/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+AntiWeblog+%28ANTI+WEBLOG%29

Όταν, συνεπώς, δεν προβαίνει σε καμία αυτοκριτική, αλλά αντίθετα αραδιάζει ένα κουβάρι ψέματα για να εξωραΐσει το παρελθόν του και το κόμμα σου, ΤΟΤΕ κάθε μετάλλαξη είναι κάλπικη: Ένα άθλιο παιχνίδι για την εξαπάτηση των αφελών…

Αυτά τα λίγα…

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 06, 2013 6:29 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Κασιδιάρης επανήλθε στην «Τάξη»



Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις ο Κασιδιάρης επανήλθε στην «Τάξη»: Τώρα οι δολοφόνοι τρομοκράτες είναι «ακροαριστεροί» και «αναρχικοί…
Χάλασε έτσι τη σούπα κάποιων οι οποίοι θεοποιούν τις λέξεις και τα «συγκεκριμένα» γεγονότα, αρνούμενοι να δούνε πέρα από τη μύτη τους: Ζούνε με ονειρώξεις…
Και δεν νοιάζονται για τα παιχνίδια των ίδιων μυστικών υπηρεσιών και τις μεταμφιέσεις τους. Και ο Καρατζαφέρης ξεκίνησε με την καταδίκη των λαθρομεταναστών και με αποκαλύψεις για μυστικές υπηρεσίες που κατασκευάζουν τρομοκρατικές ομάδες και κατέληξε στην κυβέρνηση του 4ου Ράιχ…
Η πραγματικότητα όμως πάντα τιμωρεί. Ο Κασιδιάρης πριν περάσουν κάποιες ώρες έδωσε την απάντηση της «μετάλλαξής» του σε εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Ακούστε ΕΔΩ:
http://www.youtube.com/watch?v=hXYPT1gih9o


Και δεν είναι μόνο ο Κασιδιάρης που επανήλθε στην «αριστερή τρομοκρατία», αλλά συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο και ο Παναγιώταρος και Ματθαιόπουλος και η ιστοσελίδα τους…

Αυτά τα λίγα για όσους δεν μπορούν ακόμα να «χωνέψουν» ότι η ηγεσία της Χρυσής Αυγής είναι βαθιά διαπλεκόμενη με «νταβάδες», με το παρακράτος και με μυστικές υπηρεσίες: ΟΛΟΙ αυτοί εμφανίζονται, ανάλογα με ανάγκες της συγκυρίας, με πολλές μεταμφιέσεις…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
«παλαιός παράγων»
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 06, 2013 7:17 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μια λεπτομέρεια από τη δολοφονική επίθεση…



Θα ήθελα να σας επισημάνω μια λεπτομέρεια από την δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο, που δεν της δίνεται η αρμόζουσα σημασία. Οι δράστες φώναξαν στα θύματά τους στα ελληνικά, μιλούσαν μεταξύ τους στα ελληνικά και ξαναφώναξαν πάλι στα ελληνικά μπροστά στην καφετέρια ενώ αποχωρούσαν!

Έχετε δει πολλούς επαγγελματίες εκτελεστές να είναι τόσο ομιλητικοί και να αποκαλύπτουν από μόνοι τους την πολιτική τους ταυτότητα; Όχι βέβαια... Για κάποιο λόγο λοιπόν, οι συγκεκριμένοι εκτελεστές ήθελαν να δημιουργήσουν οπωσδήποτε την εντύπωση ότι είναι Έλληνες. Το ότι κάποιος μιλάει ελληνικά όμως, δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα και Ελληνας!

Η εκτίμησή μου για τη δολοφονική επίθεση στο Νέο Ηράκλειο, είναι ότι ήταν μια επαγγελματική εκτέλεση της Mossad. Δύο πανομοιότυπες ακριβώς πολιτικές δολοφονίες με μοτοσυκλέτα έγιναν πρόσφατα στην Τυνησία, μια χώρα στην οποία οι πολιτικές δολοφονίες ήταν μέχρι πρότινος μια έννοια άγνωστη, με αποτέλεσμα να αποσταθεροποιηθεί σταδιακά η χώρα και να πέσει τελικά από την εξουσία η ισλαμιστική κυβέρνηση...

Πιστεύω ότι δυστυχώς θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια δολοφονικά χτυπήματα, είτε εναντίον της Χρυσής Αυγής, είτε εναντίον της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, μέχρι να πετύχουν το σκοπό τους, που είναι η αποσταθεροποίηση της χώρας και η ματαίωση των ομαλών πολιτικών εξελίξεων (εκλογές κλπ.)...

Είναι προφανές πλέον ότι οι ομαλές πολιτικές εξελίξεις θα οδηγήσουν αργά ή γρήγορα σε μια αντιμνημονιακή κυβέρνηση και οι επικυρίαρχοι της χώρας μας δεν πρόκειται να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια...

Μην εκπλαγείτε καθόλου αν ο επόμενος στόχος της Mossad είναι κάποιοι της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και όταν τους σκοτώνουν οι εκτελεστές να φωνάζουν εθνικιστικά συνθήματα!

¶λλωστε, λίγη ώρα μετά το φονικό, το μέντιουμ με κληρονομικό χάρισμα κ. Δένδιας έλεγε ήδη ότι πρόκειται γιά «ξεκαθάρισμα λογαριασμών»! Θυμάστε μήπως πως ξεκίνησε ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία; Από κάποιους «αγνώστους» ελεύθερους σκοπευτές που δολοφονούσαν διαδηλωτές... Έτσι δυστυχώς από μια σπίθα ξεκινάνε οι εμφύλιοι πόλεμοι και αφού κλιμακώνονται, μετά κανείς δεν θυμάται πως ξεκίνησε το κακό...

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες