Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η λαϊκή οργή στο έλεος του παρακράτους...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
fiamou



Ένταξη: 02 Φεβ 2007
Δημοσιεύσεις: 180
Τόπος: Χίος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 06, 2010 8:03 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοσιχαθεί ακούγοντας τα άθλια, πουλημένα ΜΜΕ των νταβάδων να αναμεταδίδουν τα γενόμενα στην Αθήνα.
Αγνόησαν τελείως την μεγαλειώδη κινητοποίηση του Ελληνικού λαού, την αγανάκτηση του για την μετατροπή της χώρας σε Μπανανία του ΔΝΤ κι ασχολήθηκαν μόνο με τα επεισόδια ή μάλλον με την προβοκάτσια των μυστικών υπηρεσιών τύπου "Δεκέμβρη".
Έχυναν κροκοδείλια δάκρυα δήθεν για τις ζωές που χάθηκαν και κανείς δεν κατηγόρησε τον Βγενόπουλο που ανάγκασε τους εργαζόμενους να δουλέψουν ενώ ο κόσμος ήταν ανάστατος έξω.
Μέσα στο "θρήνο" τους όμως βρήκαν και την ευκαιρία να παραμυθιάσουν τον κόσμο και να πουν ότι αυτές οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων και τα επεισόδια γίνονται αιτία να πέσει το ευρώ!!!
Δηλαδή, αν αύριο καταρρεύσει η Ευρωπαϊκή οικονομία θα φταίνε οι Έλληνες εργαζόμενοι και οι κινητοποιήσεις τους!!!
Και το σήριαλ συνεχίζεται σήμερα, την επόμενη μέρα. Όλα τα παπαγαλάκια της Νέας Τάξης αρχίσανε νέο γύρο υποκριτικού θρήνου. Ακολουθώντας την πατροπαράδοτη τακτική βγάζουν στον αέρα όλα τα μέλη της οικογένειας των νεκρών και τους αναγκάζουν να κάνουν το πένθος τους δημόσιο θέαμα. Ακόμα και οι κουτσομπολίστικες εκπομπές καταπιάστηκαν με το θέμα. Σε λίγο θα δούμε και την εθνική πορνοστάρ Τζούλια να εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τους θανάτους και τη συμπαράσταση της στους συγγενείς των θυμάτων.
Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να θάψουν το κύμα της αγανάκτησης για το κακό που απεργάζονται τα όργανα της Νέας Τάξης που κυβερνά αυτή την έρημη χώρα.
Προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, να τον στρέψουν μακριά από τα σκοτεινά σχέδια που απεργάζονται οι υπερπόντιοι προστάτες του Τζέφρι από τη Μινεσότα.
Το αν θα τα καταφέρουν επαφίεται στον πατριωτισμό μας, τον πραγματικό και γνήσιο πατριωτισμό των Ελλήνων, όχι τον γιαλαντζί που κηρύττει η κυβέρνηση

_________________
Οι Έλληνες δεν κάνουν ποτέ ειρήνη με έναν εχθρόν, όπου κατακρατεί ελληνικόν τόπον"
Ρήγας Φερραίος "Το Σύνταγμα άρθρο 121
Οι Έλληνες απαρνούνται και δεν δίδουν υποδοχήν και περιποίησην εις τους Τυράννους"
Ρήγας Φερραίος "Το Σύνταγμα" Άρθρο 120
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 06, 2010 10:08 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΟΓΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ

Ροβεσπιέρος : Και κάτι τελευταίο για να δείτε κάποια δήθεν ανεξάρτητα μπλογκ που βγήκαν ανοικτά με γραμμή ΔΝΤ, για συναίνεση
Άρθρο της Σύνταξης ΤΑΧΑΛΙΑ:


ΤΑΧΑΛΙΑ : Ας ξεκινήσουν οι πολιτικοί ταγοί την προσπάθεια επανασυγκόλλησης της ραγισμένης ψυχής της Ελλάδας.

Κυπριανός ΧΡ : "Να σε κάψω Γιάννη μου, να σ΄ αλείψω λάδι", αλλά οι καμένοι στην τράπεζα Marfin όσο λάδι κι αν τους βάλεις, δεν ξαναζωντανεύουν.

Ποιοί έβαζαν τις υπογραφές της ζητιανιάς για να πέρνουμε τα δάνεια που μας οδήγησαν τώρα στη χρεωκοπία;

Ποιοί πλαστογραφούσαν τα βιβλία της εθνικής(!) οικονομίας για να φαινόμαστε ανταγωνιστικοί;

Ποιοί έπαιρναν τα δάνεια που μας χρεωκόπησαν, τα μοίραζαν στους εαυτούς των και μετά στους λακέδες και τα λαμόγια τους;

Ζητούν ΤΑΧΑΛΙΑ συναίνεση από τα βαμπίρ με το φράκο (σαλονάτοι πολιτικοί), από τα τσιμπούρια με το ζιβάγκο (οι άλλοι του πεζοδρομίου) και από τις βδέλλες των στάσιμων υδάτων (κάποιου κόκκινου ποταμού). Να αλλάξουν συνήθειες δεν γίνεται, το αίμα είναι η τροφή τους. Αν το στερηθούν θα ψοφήσουν.

Συναίνεση μεταξύ τους ναι, αλλά από εμάς δεν θα την έχουν. Ο τρώσας και ιάσεται ναι, στο Νοσοκομείο "Κορυδαλλός" οι κλέφτες. Αν η Κύπρος χάθηκε επειδή ήταν μακριά, η Ελλάδα είναι κοντά. Είμαστε εμείς εδώ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Λή Όσβαλντ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 06, 2010 10:57 am    Θέμα δημοσίευσης: από τον "Λαβύρινθο": Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το κακό κρατάει από μεγάλο σπίτι και έχει πολύ συγγενολόι...


Θα περίμενε κανείς αφορισμούς και πολιτικούς εξορκισμούς για τους “αναρχικούς” που έγιναν αιτία να χαθούν τρεις ζωές. Αυτή η στήλη ουδέποτε συναινεί στην διασπορά του αναμενόμενου. Δεν θα το κάνουμε. Είναι το “εύκολο”, το αυτονόητο. Δεν υπάρχει τόπος για να σταθούν τέτοια κόλπα τώρα. Απαιτείται σύνεση.
Σύνεση από όποιον σκέπτεται αυτόνομα, από όποιο μη εξαρτώμενο, μη ετερόφωτο, από όποιον έχει άποψη για την πολιτική και όχι λογική επαναστατικής ιδεολογικής “Μεσσιανικής Σωτηρίας” ή πρακτική “βαμπίρ”, όπου το αίμα εξαγνίζει τα πάντα!
Δεξιός, κεντρώος, αριστερός, ακόμη και αντιεξουσιαστής, όποιος πολίτης πρέπει να σκέφτεται δυο φορές πριν δράσει, για ποιον... δρα!
Η στήλη θα μιλήσει για τα επεισόδια μετά από... καιρό! Γιατί δυστυχώς έχουμε πολύ καιρό για λόγια και αναλύσεις. Προς το παρόν δεν ξεχνάμε ότι στον εορτασμό του Γοργοποτάμου το 1964 υπήρξαν εκεί οι “αλεξιπωτιστές” που παρίσταναν τους βαρυπενθούντες διαμαρτυρόμενους με “τα γαρύφαλλα στο πέτο”. Το 1965 υπήρχαν “τα κόκκινα πουκάμισα” που ως φοιτητές άναβαν φωτιές στην Σταδίου. Το 1975 υπήρχαν οι δήθεν οικοδόμοι στην Κάνιγγος και οι “αριστεριστές” εισβολείς στην πρεσβεία των ΗΠΑ, που υπάκουαν σε εντολές... κοστουμαρισμένων κυρίων.

Και το 1981, σαν καρμπόν, όταν η πορεία εναντίον του ν.815 για την Παιδεία έφτανε στην Βουλή αναλόγως ευάριθμη, βρέθηκε στην Σταδίου ο περιβόητος και έκτοτε... αγνοούμενος “Αντωνάκης ο Τρελός” ο οποίος πυροδότησε επεισόδια με αποτέλεσμα δύο νεκρούς!Είχε προαναγγείλει ο φοβερός ακτιβιστής(Wink με προκήρυξη του ότι “θα είμαστε την ώρα που πρέπει, εκεί που πρέπει”!
Και ήταν. Πάντα είναι όταν διαταράσσονται ποιοτικά οι ισορροπίες.
Η κ. Παπαρήγα είπε ότι “αναμένονταν” από κάποιους επεισόδια. Δεν μπορούμε να μην συγκατανεύσουμε πως ναι, έμπαιναν “μαύρα στοιχήματα” αυτές τις ημέρες για το “τι θα γίνει την Τετάρτη”. Και έγινε...
Σε αυτούς που θα πουν πάλι, κουραστικά, επαναλαμβανόμενα, τελικώς... ύποπτα για τον ρόλο τους, πως όλα αυτά είναι “θεωρίες συνωμοσίας” δεν θα απαντήσουμε πως δικαιωθήκαμε για πολλοστή φορά. Θα τους παραπέμψουμε στην “Τριλογία” του Στρατή Τσίρκα, όπου όπως είχαμε εγκαίρως γράψει πριν δύο χρόνια, στοχοποιούμενοι, ο κορυφαίος αριστερός συγγραφέας εξηγεί πως από παλιά , όποτε ήθελε κάποιος ξένος ή ντόπιος, έκανε επεισόδια “την ώρα που πρέπει, εκεί που πρέπει”. Ως προβοκάτωρ...

ΜΑΚΗΣ ΔΕΛΗΠΕΤΡΟΣ
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 06, 2010 1:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γιατί τέτοια υπεράσπιση στο Βγενόπουλο;




Βλέπουμε να διογκώνεται ένα κύμα υπεράσπισης του Βγενόπουλου.


Το βασικό υπερασπιστικό επιχείρημα είναι ότι ο Βγενόπουλος ξεσκέπασε τους πολιτικούς και τον …στοχοποιήσανε οι μηχανισμοί προβοκάτσιας!!!

Συνοπτικές παρατηρήσεις:


Πρώτη παρατήρηση:

Αγνοούν ή θέλουν να αγνοούν πολλοί ότι ο Βγενόπουλος αποτελεί πρωτογενές στοιχείο της καπιταλιστικής εξουσίας, στην πλέον επιθετική αιχμή του: Τραπεζικό κεφάλαιο.
Βρίσκεται μέσα στο «ληστές» της κερδοσκοπικής αναισχυντίας.


Δεύτερη παρατήρηση:

Μεταξύ των αρπακτικών του κεφαλαίου υπάρχουν σίγουρα ανταγωνισμοί και σήμερα άγριος πόλεμος.

Είναι δυνατόν, λοιπόν, και λογικό, κάποιες δυνάμεις, οικονομικές και πολιτικές (με τα παρακρατικά τους όργανά και μηχανισμούς) να τον στοχοποίησαν με την προβοκάτσια που έγινε εναντίον της λαϊκής οργής.

Το αλληλοφάγωμα όμως των «αρπακτικών» είναι το δευτερεύον στοιχείο και εν πάση περιπτώσει δεν μπορούμε να στηρίζουμε το ένα «γεράκι» εναντίον του άλλου.

Αυτό δεν σημαίνει απλώς ότι πιστεύουμε στο σύστημα των γερακιών, αλλά και ότι υπάρχουν και καλά γεράκια που δεν τρώνε σάρκες.

Παρατήρηση τρίτη.


Ότι μπορεί μέσα σ’ αυτόν τον πόλεμο μεταξύ των γερακιών του χρήματος να στοχοποιήθηκε ο Βγενόπουλος (το πιο πιθανό) ΔΕΝ σημαίνει καθόλου ότι απαλλάσσεται από τις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ευθύνες, από τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ πολιτική του συμπεριφορά που δεν διαφέρει σε τίποτα από τη συμπεριφορά της εξουσίας του τραπεζικού κεφαλαίου.

Ποια είναι αυτή η συμπεριφορά;


Είχε την τράπεζά του ανοικτή μέσα σε καυτή ζώνη και σε μια εκρηκτική περίοδο που οι τράπεζες είναι ο στόχος της λαϊκής οργής.

Ο Βγενόπουλος, ο «καλός» ώθησε με την εξουσία του τούς υπαλλήλους του σε απεργοσπαστική κίνηση και τους εξανάγκασε να βρίσκονται στην τράπεζα σε μια εκρηκτικά εμπόλεμη κατάσταση.

Αυτή η εξουσιαστική και απεργοσπαστική λογική του εγκλώβισε τα θύματα και τα έστειλε στο θάνατο…


Αυτό καμία αλχημεία και υποκριτική αγανάκτηση εναντίον του κράτους δεν μπορεί να το ξεπλύνει.

Αν δε γνωρίζει ο Βγενόπουλος
ότι το κράτος είναι σουρωτήρι των μυστικών υπηρεσιών και ότι οι άγριες προβοκάτσιες σήμερα βρίσκονται στην ημερησία διάταξη, τότε μάλλον είναι ηλίθιος και κάτι τέτοιο δεν είναι.

Επίσης, επειδή είναι ευφυής και μέσα στα μεγάλα παιχνίδια,
δεν μπορεί να υποτίμησε σε τέτοιο βαθμό τους «αντιπάλους» ανταγωνιστές του και να ήταν ήσυχος ότι δεν θα τον στοχοποιήσουν…

Δεν δικαιολογείται, λοιπόν, τέτοιο έλλειμμα πολιτικής σκέψης και οξυδέρκειας.

Ο πόλεμος μεταξύ των «ληστών» είναι ανηλεής, χωρίς δισταγμούς και μεταξύ τους και εναντίον των λαών…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Φιλύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 06, 2010 3:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Σταλινική "λασπολογία". Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Απορώ με τον χαρακτηρισμό της απόπειρας εισόδου στην Βουλή ως "προβοκάτσιας" και του παραλληλισμού της με την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ της MARFIN, σε πλήρη συνταύτιση με την Αλέκα Παπαρήγα, τα λεγόμενα της οποίας παραπέμπουν σαφώς σε παλαιώτερες αλήστου μνήμης τακτικές του ΚΚΕ και του Σταλινισμού γενικώτερα: Όποιος επιχειρούσε να ακολουθήσει αποφασιστικότερες μορφές αγώνα χαρακτηριζόταν άμεσα "προβοκάτορας". Δεν έχουμε ξεχάσει το Πολυτεχνείο, για παράδειγμα, και το φύλλο του παράνομου τότε "Οδηγητή" που εκ των υστέρων αποσύρθηκε εσπευσμένα.

Μήπως αυτή δεν είναι η πλέον ενδεδειγμένη μορφή πάλης αυτή την ώρα; Η ΒΙΑΙΑΗ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ της ψήφισης του ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟΥ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ νομοσχεδίου. ΤΙ άλλο μπορεί να γίνει; Κινητοποιήσεις "διαμαρτυρίας";
Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 06, 2010 3:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΦΡΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΖΙΒΑΓΚΟ

Ροβεσπιέρος : Ο πόλεμος μεταξύ των ληστών(σ.σ. παρέλειψα τα εισαγωγικά)είναι ανηλεής, χωρίς δισταγμούς και μεταξύ τους και εναντίον των λαών

Οι Βρετανοί αγόρασαν την Κύπρο, ανθρώπους και γη, από την Τουρκία.

Σήμερα ο αγώνας των ληστών είναι να αγοράσουν την Ελλάδα από τους Έλληνες! Ναι, αλλά ποιούς Έλληνες; Της κας. Δραγώνα, του κ. Παπακωνσταντίνου ή του αμεριακνοτραφούς, και αμερικανοπαιδευμένου - κάτι λείπει ακόμη - κου. Giorgos Papandreou;

Το team είναι ίδιο.

O κος Παπακωνσταντίνου εξέπεμψε κραυγή αγωνίας προ ολίγων ωρών στο Κοινοβούλιο : Πρέπει να βρούμε 19 δις ευρώ για αποπληρωμή ενός ισόποσου ομολόγου το οποίο λήγει στις 15 τρέχοντος και τα λεφτά δεν τα έχουμε. Και ποιός εξέδωσε το ομόλογο που τώρα μας πνίγει; Ποιος ήταν εκείνος που το υπέγραψε; Ήξερε την κατάσταση της οικονομίας ή δεν την ήξερε;

Ο τέως πρωθυπουργός Σημίτης! Τα ήξερε όλα, οικονομολόγος ήταν, ήθελε να μας εκσυγχρονίσει. Να τα πουλήσει όλα. Μήπως νόμιζε ότι θα μας δανείζουν συνέχεια έχοντας η χώρα μηδενική παραγωγικότητα και τεράστιο Δημόσιο χρέος;

Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν δικαστές στην Ελλάδα;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΣΦΗΝΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 06, 2010 11:33 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σχετικά με το έγκλημα στη Μαρφίν: Παραμένοντας στην ορθή ενδεχομένως ανάλυση περί της προβοκάτσιας και πρακτόρων χάνουμε ίσως την κοινωνική ουσία του πολιτικού φαινομένου "αντιεξουσιαστές": αυτό ακριβώς που τους κάνει επικίνδυνους, τάγματα εφόδου ευκολοχειρίσιμα από υπηρεσίες προβοκάτορες κλπ. Αυτά τα πολιτικά αγράμματα και ανεγκέφαλα μικροαστικά υποκείμενα είναι μεταξύ 15 - 25 ετών και έχουν έναν μόνο άξονα δράσης: το έτσι γουστάρω, το αίτημα της χειραφέτησης του κάθε γελοίου μικροαστού από κάθε απαγόρευση που στο ηλίθιο μυαλό τους φαίνεται και επιβεβαιώνεται μόνο από κάποιες "ακραίες" αντικοινωνικές ενέργειες. Χαρακτηριστικά μια μάρτυρας δήλωσε ότι όταν οι υπάλληλοι που έβγαιναν από την τράπεζα επεσήμαναν στα τσογλάνια ότι ήταν μέσα άνθρωποι και θα καιγόντουσαν αυτοί απάντησαν "να καούν, αφού είναι υπάλληλοι τραπέζης". Δύσκολα μπορεί να αλλάξει αυτή η νοοτροπία. Άκόμα πιο δύσκολα φαντάζομαι κάποιες οργανωμένες δυνάμεις, λόγου χάρη του ΚΚΕ να τους τσακίζουν στρατιωτικά σε βαθμό που να μην τολμούν πλέον να εμφανιστούν. Αναρωτιέμαι λοιπόν τι απομένει. Αν η άκρα αριστερά και κυρίως οι αναρχικοί δεν εμπλακούν για να τους απομονώσουν θα ξαναέχουμε σίγουρα πολύ χειρότερα με αυτούς.
Επιστροφή στην κορυφή
Φιλύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 10, 2010 1:20 am    Θέμα δημοσίευσης: Μας εμπόδισαν...Εμ!...Μάλλον όχι, δεν μας εμπόδισαν... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Επί μερικές ημέρες ακούγαμε πως "Οι διαδηλωτές εμπόδισαν την πυροσβεστική, όταν αυτή έφτασε, να προσεγγίσει το υποκατάστημα της MARFIN."

Απόψε, στην εκπομπή "Αποτυπώματα" υπήρξε σαφής δήλωση της πυροσβεστικής: "Οι διαδηλωτές δεν μας εμπόδισαν!" Διάψευση/αντίφαση πρώτη (επίσημα αναγνωρισμένη).

Ωστόσο η εκπομπή αυτή είχε ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ VIDEO όπου είχαν καταγραφεί οι σκηνές με τo υποκατάστημα να καίγεται και τις υπαλληλους στο μπαλκόνι να αγωνίζονται να κατεβούν. Τραβηγμένο στην εντέλεια και μονταρισμένο από επαγγελματίες.

ΠΟΙΟ συνεργείο ήταν εκεί; ΓΙΑΤΙ βρέθηκε εκεί; Υποτίθεται πως οι δημοσιογράφοι είχαν απεργία. Και εν πάσει περιπτώσει ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ δεν υπήρχαν συνεργεία. Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να γυρίσει video με τις εκατοντάδες χιλιάδες των απεργών, ούτε να βγάλει στον αέρα τα δυσοιώνα συνθήματα. (Όχι πως τρέχει τίποτα: Οι πάντες ήταν εκεί, στην πορεία, και άκουγαν οι ίδιοι τους εαυτούς των να φωνάζουν πως θα κάψουν την Βουλή!) Οι λόγοι ευνόητοι...
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες