Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τι παίζεται με τη βόμβα στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής»;

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάρ 19, 2010 9:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τι παίζεται με τη βόμβα στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής»; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τι παίζεται με τη βόμβα στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής»;



«Κάποιο λάκκο έχει η φάβα» με αυτή με τη βόμβα!

Ένας από τους βασικούς στόχους της τρομοκρατίας είναι η σπορά της σύγχυσης και οι έντεχνες «πολιτικές επιδοτήσεις»!!!

Η στρατηγική αυτού του προνομιακού πολιτικού «όπλου» των μυστικών, παρακρατικών υπηρεσιών είναι πολυεδρική, ακριβώς για να συσκοτίζει τα πάντα και να προωθεί δολίως και εντέχνως τα ποικίλα πολιτικά παιχνίδια του κράτους και του παρακράτους.

Ας δούμε το γεγονός πρώτα.

Το πρωί στις 8 και 46 εξερράγη βόμβα στα Γραφεία της «Χρυσής Αυγής».

Τα γραφεία
είναι στην οδό Σωκράτους, στον πέμπτο όροφο!!!

Οι δράστες είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό (στον πέμπτο όροφο) σε σακούλα σκουπιδιών!

Πριν από 20 λεπτά από την έκρηξη υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην «Ελευθεροτυπία»(!) για να εκκενωθεί το κτίριο της οδού Σωκράτους!!!

Ο μίτος της Αριάδνης:

α). Το αφετηριακό σημείο της πολιτικής προσέγγισης, όπως κατά κόρον έχει αναλύσει το ΡΕΣΑΛΤΟ, είναι ότι η «τρομοκρατία» σήμερα αποτελεί, καθΆ ολοκληρίαν, έργο των μυστικών υπηρεσιών.

β). Αυτή η τρομοκρατία που προωθεί πολιτικά παιχνίδια παίρνει θεαματική μορφή. Δεν περιορίζεται δηλαδή σε μια απλή τρομοκράτηση ή καταστροφή του βαλλόμενου, αλλά επεκτείνεται σε πολιτικό θέαμα.

Συστατικό στοιχείο της πολιτικής προβοκάτσιας και τρομοκρατίας αποτελεί το τελετουργικό του κρότου, του μυστηρίου, της δημοσιότητας και του θεάματος.

Αυτά τα στοιχεία εκλείπουν στις τρομοκρατικές πράξεις που περιορίζονται στην τρομοκράτηση και την καταστροφή κάποιων «ενοχλητικών». Π.χ κανένα από τα παραπάνω στοιχεία δεν υπήρξε στην πυρπόληση και την καταστροφή των Γραφείων του ΡΕΣΑΛΤΟ: Απόγευμα μέσα στα Εξάρχεια, με χρόνο πυρπόλησης πάνω από μισή ώρα, δίπλα στα Ματ και με πλήθος συγκεντρωμένου κόσμου.

ΕΔΩ καμία πληροφόρηση, κανένα θέαμα, καμία ανακοίνωση, νεκρική σιωπή από παντού!!!

γ). Για τη βόμβα στη «Χρυσή Αυγή» στήθηκε ολόκληρο το γνωστό τελετουργικό: Προειδοποίηση στη «σημαδιακή» εφημερίδα, εκκένωση του κτιρίου, δημοσιότητα, ρεπορτάζ, δηλώσεις ποικίλες, και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο!!!

Όλα τα στοιχεία του τελετουργικού θεάματος και μυστηρίου υπήρξαν, έστω σε πολύ μικρή αναλογία σε σχέση με τις μεγάλες τελετουργικές τρομοκρατικές προβοκάτσιες…

δ). Ο πολιτικός στόχος των μυστικών υπηρεσιών και του παρακράτους.

Με ποια πολιτική λογική συνιστά πολιτικό στόχο για τις μυστικές υπηρεσίες η «Χρυσή Αυγή»; Αποτελεί κάποια πολιτική οντότητα που απειλεί το καθεστώς και το παρακράτος; Η ηγεσία αυτής της οργάνωσης αποτελεί σπλάχνο από τα σπλάχνα του παρακρατικού καθεστώτος: Το μικρό «φασιστικό» σκιάχτρο το οποίο όχι μόνο δεν έχει ούτε ελαχιστότατη πολιτική απήχηση στην ελληνική κοινωνία, αλλά προκαλεί και «αναφορά» απέχθειας στον ελληνικό λαό.

Το νεοταξικό, όμως καθεστώς και οι μυστικές του υπηρεσίες έχουν ύψιστο πολιτικό «στόχο» να κατασκευάζουν και να επιδοτούν «ακροδεξιούς» και «φασιστικούς» πολιτικούς μπαμπούλες.

Αυτή είναι μια βασική συνιστώσα της σημερινής νεοταξικής φιλοσοφίας και πρακτικής, συνακόλουθα και της τρομοκρατικής στρατηγικής. Να κατασκευάζουν, να επιδοτούν πολιτικά και να προβάλλουν «ακροδεξιά» σκιάχτρα, ακριβώς για να τα χρησιμοποιούν εναντίον των λαϊκών κινημάτων και της κοινωνικής οργής που διογκώνεται.

Η αφηνιασμένη κατασκευή και πολιτική επιδότηση του Καρατζαφέρη αποτελεί από τα πιο κραυγαλέα παραδείγματα.

Ιστορικά πάντα οι καθεστωτικές δυνάμεις διατηρούσαν και συντηρούσαν «ακροδεξιές» και «φασιστικές» σέχτες.

Σήμερα διατηρούν, συντηρούν και επιδοτούν και «ακροαριστερές» σέχτες για να παίζεται το μπαλάκι του πινγκ-πονγκ πιο θεαματικά και αποτελεσματικά.


ΣΗΜΕΡΑ επίσης περνάμε και σε μια άλλη πολιτική φάση: Το γραμμάτιο Καρατζαφέτη εξοφλείται.

Ο Καρατζαφέρης
έχει ανοικτά βγει ως Γραφείο Τύπου της κυβέρνησης. Επίσης ως «λαγός» του καθεστώτος που είναι, ζητά ξεδιάντροπα την «ενότητα» των κομμάτων από κοινού με Σημίτη και Μητσοτάκη για τη …σωτηρία της Ελλάδας!!!

Το «σκιάχτρο» ΛΑ.Ο.Σ που κατασκεύασαν και επιδότησαν τόσα χρόνια καταρρέει.

Είναι επιτακτική ανάγκη για το καθεστώς να λουστραριστούν οι «εφεδρείες», να διαφημιστούν και να επιδοτηθούν νέα «σκιάχτρα» των «ακροδεξιών» εφεδρειών τα οποία ΚΑΙ θα απορροφήσουν του «κραδασμούς» της κατάρρευσης του ΛΑ.Ο.Σ.

Σε αυτή τη στρατηγική εντάσσεται και η τρομοκρατική τακτική κτυπήματος της «Χρυσής Αυγής»: Ένα τρομοθέαμα πολιτικής επιδότησης και διαφήμισης του εφεδρικού «σκιάχτρου».

Βρισκόμαστε σε μια περίοδο, λόγω αποκάλυψης και κατάρρευσης του «σκιάχτρου» Καρατζαφέρη, στην κατασκευή νέων «σκιάχτρων» από τον «ακροδεξιό» χώρο.
Πρέπει να καναλιζαριστεί και να χειραγωγηθεί η «εθνική» λαϊκή οργή…

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Φιλύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 21, 2010 2:44 am    Θέμα δημοσίευσης: "Μάγος είσαι";... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σύμφωνα με την "Ημερησία":

"Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε κουτί παπουτσιών μέσα σε μαύρη σακούλα σκουπιδιών έξω από τα γραφεία της οργάνωσης..."

(βλέπε: Ημερησία )

Σύμφωνα με την "Απογευματινή":

"Οι άγνωστοι χρησιμοποίησαν εκρηκτικό μηχανισμό μεσαίας ισχύος, τον οποίο τοποθέτησαν σε κουτί από παπούτσια, μέσα σε πλαστική τσάντα. Η βόμβα τοποθετήθηκε έξω από την πόρτα των γραφείων της Χρυσής Αυγής..."

(βλέπε: Απογευματινή )

ενώ σύμφωνα με "Τα Νέα":

"Ο ωρολογιακός μηχανισμός, ο οποίος όπως εκτιμάται αποτελούνταν από ποσότητα ισχυρού εκρηκτικού, ήταν τοποθετημένος μέσα σε κουτί παπουτσιών, σε μια σακούλα από την οποία εξείχε μια εφημερίδα της Χρυσής Αυγής."

(βλέπε: Τα Νέα )

ΠΩΣ έγιναν γνωστές τόσες ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ; Είναι δυνατόν μετά από έκρηξη που μετέτρεψε σε σωρό από μπάζα έναν όροφο (και κάτι λίγο και τους άλλους) να παραμένουν ίχνη από το..."κουτί από παπούτσια", την "μαύρη σακούλα σκουπιδιών", ακόμα και την "εφημερίδα της Χρυσής Αυγής";

ΠΩΣ διαπιστώθηκε ότι το κουτί ήταν "από παπούτσια"; Μπορούσε να ταυτοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό ΜΕΤΑ την έκρηξη;

Ή μήπως κάποιος ή κάποιοι ήξεραν από πριν ΠΩΣ ακριβώς είχε συσκευασθεί ο μηχανισμός; Και αυτοί οι κάποιοι γράφουν στα παραπάνω έντυπα / sites?

Ακόμα και αν κάποιος είχε τυχαία δει την "μαύρη σακούλα" με τον μηχανισμό ΠΡΙΝ την έκρηξη, και πάλι δεν θα μπορούσε να γνωρίζει ότι ο τελευταίος βρισκόταν σε "κουτί από παπούτσια", μέσα στην σακούλα αυτή, χωρίς να την ανοίξει και να κοιτάξει μέσα...Τότε όμως θα ανακάλυπτε πως επρόκειτο για βόμβα. (Σημειωτέον πως αν κάποιος ενδιαφερόταν να εξακριβώσει το περιεχόμενο "της σακούλας που είχε αφεθεί έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής", ΠΡΙΝ την έκρηξη, θα έπρεπε λογικά να είναι μέλος της τελευταίας.)

Αν ήξεραν εκ των πρωτέρων πως η σακούλα περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό, ΓΙΑΤΙ δεν τον εξουδετέρωσαν; Οι αστυνομικοί που έσπευσαν είχαν χρόνο "να αναζητήσουν έναν κατάκοιτο ένοικο και να τον μεταφέρουν σε κατά τι ασφαλέστερο μέρος" (βλέπε "Τα Νέα" στην ανωτέρω διεύθυνση). Δεν είχαν χρόνο να εξουδετερώσουν τον ωρολογιακό μηχανισμό;

Ή μήπως υποτίθεται πως "δεν είχαν ιδέα πού ακριβώς ήταν η βόμβα", πως "κανένας δεν την είχε δει", ενώ όλα αυτά τα περί "κουτιού από παπούτσια", "σακούλας", "εφημερίδας" και δεν συμμαζεύεται..."έγιναν γνωστά εκ των υστέρων";
Επιστροφή στην κορυφή
Φιλύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 21, 2010 3:37 am    Θέμα δημοσίευσης: Τσακάλια, όταν θέλουν... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δείτε και αυτό - μπορεί να προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά έχει το ενδισσφέρον του:

"Δεν είχε διαπιστωθεί μέχρι χθες το είδος της εκρηκτικής ύλης, καθώς η συλλογή των ευρημάτων δυσχεραινόταν λόγω των μεγάλων υλικών ζημιών."

(βλέπε: Αυγή )

"Δεν είναι δυνατόν να εξακριβωθεί το είδος της εκρηκτικής ύλης λόγω των μεγάλων υλικών ζημιών"...και "ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ" (!!!) να εξακριβωθεί το αν η βόμβα ήταν σε "κουτί από παπούτσια", σε "μαύρη σακούλα", μαζί με "εφημερίδες της Χ.Α. (η "Αυγούλα" κάνει λόγο για περισσότερες από μια - μόνο που τους διέφυγε τα αν αυτές..."προεξείχαν", λεπτομέρεια την οποία δεν παραλείπουν να δώσουν "Τα Νεα")...
Επιστροφή στην κορυφή
Φιλύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 21, 2010 7:14 am    Θέμα δημοσίευσης: Ποιά "Νέα Τάξη"; "Οι Κομμουνιστές" ήταν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Παρ' όλα τα ανωτέρω ΠΑΡΑΛΟΓΑ δημοσιεύματα, η Χρυσή Αυγή δεν μπαίνει στον κόπο να αναρωτηθεί για τίποτα σχετικό με αυτά. Ούτε να γράψει καμμία δική της εκδοχή των γεγονότων, την στιγμή που λογικά θα πρέπει να γνωρίζουν καλύτερα από όλους τον χώρο όπου έγινε η έκρηξη, το πού και κατά πόσον ενδέχεται να τοποθετήθηκε η βόμβα, το αν κάποιος την είδε πριν αυτή εκραγεί, κλπ.

Όσο για την εκ μέρους των απόδωση ευθυνών;...Ιδού:


"Είναι γνωστό σε όλους πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελούσε στόχο των παρακρατικών συμμοριών της αριστερής τρομοκρατίας. Δεν μπόρεσαν ποτέ να λυγίσουν τους Έλληνες Εθνικιστές και είναι βέβαιο πως δεν θα τα καταφέρουν ούτε και τώρα. Το κράτος διά του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. άλλωστε, είχε φροντίσει δια του ιδίου να εκφράσει το μίσος του για το κίνημά μας. Όλες οι τελευταίες ενέργειες της κυβέρνησης απέναντι στους Αγωνιστές του Εθνικισμού, μαρτυρούσαν έναν πόλεμο που κήρυξαν οι ίδιοι με αιτία την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τόσο σε πολιτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο… Ιδιαίτερα το διάστημα της ψήφισης του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια των λαθρομεταναστών, είχαμε αναίτιες προσαγωγές, απαγορεύσεις συγκεντρώσεων, μέχρι και την έρευνα παρουσία εισαγγελέα στα ίδια γραφεία τα οποία έγιναν στόχος της μαρξιστικής ΚΟΚΚΙΝΗΣ τρομοκρατίας."

(βλέπε: Χρυσή Αυγή)

"Η μαρξιστική κόκκινη τρομοκρατία" ευθύνεται! ΠΟΙΟΣ "Χρυσοχοίδης" και ΠΟΙΑ "Νέα Τάξη"; Κατά την Χ.Α. η μόνη ευθύνη των κυβερνόντων είναι το ότι "δεν καταδίκασαν ακόμα την τροομοκρατική ενέργεια" (το "ακόμα" σε σχέση με την ώρα του συγκεκριμμέου δημοσιεύματος). Όσο για τις Η.Π.Α., αυτές ούτε που διανοούνται να τις κατηγορήσουν!...Δεν παραλείπουν όμως να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για δημιουργία και στήριξη ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ (κατά τα πάλαι πότε Αμερικάνικα πρότυπα).


Γιά να μην αναφέρουμε το ότι δεν έχασαν καιρό και έσπευσαν να ταυτίσουν την "συνωμοσία σιωπής" γύρω από την βομβιστική ενέργεια με τη στάση των αρχών της ΕΣΣΔ...κατά το ατύχημα του Τσέρνομπιλ:

"Σ’ ένα αφιέρωμα στο τρομερό δυστύχημα στο Τσερνομπίλ(στην τότε Σοβιετική Ένωση), που έκανε πέρυσι ένα περιοδικό, μια γυναίκα-κάτοικος της περιοχής εκείνης, που ήταν τότε μαθήτρια, διηγήθηκε τα εξής:

«Την ίδια μέρα, μόλις πήγαμε στο σχολείο, μας έβγαλαν για να κάνουμε γυμναστική σα να μη συνέβαινε τίποτα. Εμείς ήμασταν τρομοκρατημένοι από τις φοβερές εκρήξεις που ακούγονταν συνεχώς και από τα σύννεφα καπνού που είχαν γεμίσει τον ουρανό. Μας καθησύχαζαν, λέγοντας ότι γίνεται μεγάλη άσκηση του στρατού. Πέρασαν 20 μέρες μέχρι που να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη».

Μην απορείται, λοιπόν, που η είδηση για την τρομερή τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του κινήματος αποσιωπήθηκε σε μεγάλο βαθμό. Χωρίς υπερβολή, ζούμε στην τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης!

Αυτή είναι η αλήθεια και δεν πρέπει να έχουμε καμιά αμφιβολία γι’ αυτό. Η εθνική αντίσταση, μέσα από τις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι πλέον επιβεβλημένη. Η κόκκινη τρομοκρατία δεν θα περάσει!"


(βλέπε: Χρυσή Αυγή 2)

Στο ίδιο διαβάζουμε και αρκετά σχόλια (όπως η τελευταία υπογράμμιση ανωτέρω) που συντείνουν στο συμπέρασμα ότι το γεγονός χρησιμεύει στην Χ.Α., για ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:


"Επίσης, διαπιστώνω ότι το ΛΑΟΣ, η ασφαλιστική δικλείδα στην δυσαρέσκεια του κοσμάκη, πνέει τα λοίσθια, μετά από την συμπόρευσή του με το τρισκατάρατο ΠΑΣΟΚ. Λόγω, λοιπόν, της ανόδου του κινήματος, επιχείρησαν κάποιοι πτωχοί τω πνεύματι υπάλληλοι του πολιτικού κατεστημένου να μας τρομοκρατήσουν. Αλλά εις μάτην. Είναι πλέον αργά για να μας σταματήσουν. Το ποτάμι του εθνικισμού δεν γυρίζει πίσω…"

Στα περί "κόκκινης τρομοκρατίας" έχουν μάλιστα και την συνεπικουρία του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και των συνεργατών του:

"Ως γνωστόν, σήμερα το πρωί κάποιοι τοποθέτησαν ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό και ανατίναξαν τα γραφεία της ακροδεξιάς οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» στο κέντρο της Αθήνας.

Μία πράξη, η οποία σίγουρα χαροποίησε αρκετούς, ειδικά στον χώρο της «ανένταχτης Αριστεράς» και σε εκείνον των αντεξουσιαστών."


την οποία δεν παραλείπουν να αξιοποιήσουν με τον δικό τους τρόπο:

"Eγράφη στον ιστότοπο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: «Zougla.gr: Η επίθεση στη «Χρυσή Αυγή» και το… τρόλεϊ! Στέλιος Μπαμιατζής: Ως γνωστόν, σήμερα το πρωί άγνωστοι τοποθέτησαν ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό και ανατίναξαν τα γραφεία της ακροδεξιάς οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» στο κέντρο της Αθήνας. Μία πράξη, η οποία σίγουρα χαροποίησε αρκετούς, ειδικά στον χώρο της ανένταχτης Αριστεράς και σε εκείνον των αντεξουσιαστών.»

Συμφωνούμε «σύντροφε» της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Έτσι είναι: «χαροποίησε αρκετούς, ειδικά στον χώρο της ανένταχτης Αριστεράς και σε εκείνον των αντεξουσιαστών.» η βόμβα στην Χρυσή Αυγή. Απλά δεν έχουνε τα απαραίτητα όλοι αυτοί για να το δηλώσουν δημόσια και βγαίνουν στα κανάλια κάθε τόσο και κλαίγονται και λένε οι κότες ότι καταδικάζουν την τρομοκρατία."


(βλέπε: Τριανταφυλλόπουλος)
Επιστροφή στην κορυφή
Φιλύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 21, 2010 7:18 am    Θέμα δημοσίευσης: Ντριννν!!!...Ντριννν!... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο καλός μας Μάκης κάνει και έναν κόπο "να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα": Μας γνωστοποιεί ΠΟΙΟΣ είδε την σακούλα κλπ. Μόνο που (φτού να πάρει και να σηκώσει!) την κρίσιμη στιγμή..."χτύπησε το κινητό του"!...

(βλέπε: Zougla1)

Για να μην αναφέρουμε και τις δικές του...antifaσεις:

(βλέπε: Zougla2, Zougla3

ΤΙ έγινε επιτέλους με τον άνθρωπο αυτόν; Τον μετέφεραν "κάπου πιο ασφαλώς ΠΡΙΝ την έκρηξη" (μέσα σε 8 λεπτά, κούρσα με τον χρόνο κλπ.); Ή..."κοιμόταν μακάριος και ξύπνησε από την έκρηξη";
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 21, 2010 10:13 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταλυτικά τα στοιχεία που παρέθεσες «Φιλύποπτε».


Δεν αποκαλύπτουν απλώς τις αντιφάσεις,
αλλά κυρίως το διατεταγμένο και κατασκευασμένο σκηνικό του τρομοκρατικού «μυστηρίου» και των δημοσιογραφικών σεναρίων: Τα βασικά «υλικά» της τρομοκρατικής προβοκάτσιας, μιας προβοκάτσιας έντεχνης και δόλιας προβολής της «Χρυσής Αυγής».

Μόνο οι τυφλοί δεν μπορούν να διακρίνουν το τι παίζεται εδώ, σε αυτή την πολιτική συγκυρία κατά την οποία οι ποικίλοι «εθνικιστές» ορφανεύουν από τον τυχοδιώκτη Καρατζαφέρη…

Και μόνο το γεγονός ότι ο Μάκης έσπευσε αμέσως να ασχοληθεί με την «υπόθεση» αρκεί!!!

Τα στοιχεία βεβαίως που παρέθεσες καθιστούν ολοκάθαρο και τούτο:
Ότι καμία ομοιότητα δεν έχει αυτή η τρομοκρατική πράξη των μυστικών υπηρεσιών κατά της «Χρυσής Αυγής» με το κάψιμο και τους θηριώδεις καταστροφικούς βανδαλισμούς των Γραφείων του ΡΕΣΑΛΤΟ.

ΟΥΔΕΙΣ ασχολήθηκε με το ΡΕΣΑΛΤΟ.
Και κάποιες ανακοινώσεις στα «ψιλά» απλώς ανέφεραν ότι κάποιοι νεαροί έκαψαν μια αποθήκη του ΡΕΣΑΛΤΟ…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Φιλύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάρ 21, 2010 5:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Διαφορές Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Υπάρχει μια επιπλέον ουσιαστική διαφορά μεταξύ του χτυπήματος στο Ρεσάλτο, και εκείνου στην Χ.Α.: Το πρώτο απέδωσε καθαρά τις ευθύνες εκεί όπου ανήκουν: Στο νεοταξικό παρακράτος. Αντίθετα η Χ.Α. ΕΝΗΡΓΗΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ στην "εναντίον της προβοκάτσια" με το να αποδώσει ευθύνες στους "Κομμουνιστές", στην "μαρξιστική κόκκινη τρομοκρατία", με το να γράφει πως "ζούμε στην τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης" κλπ.

ΣΕ ΤΙ Αποσκοπούν όλα αυτά, αν όχι στο να ενισχύσουν την εντύπωση ότι "οι μόνοι πατριώτες είναι οι ανυποχώρητοι αντικομμουνιστές"; Ότι στην Ελλάδα υπάρχει πρόβλημα "κομμουνιστικής τρομοκρατίας" και άρα χρειαζόμαστε και αντιτρομοκρατικούς νόμους, και δυνάμεις καταστολής της Ε.Ε. για να μας "προστατεύουν από τους κόκκινους μαρξιστές τρομοκράτες", κ.ο.κ;
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 22, 2010 11:29 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το να «κολυμπάς» μέσα στα βαλτονέρια του αντικομουνισμού είσαι καταδικασμένος



Πολύ εύστοχη η επισήμανσή σου «Φιλύποπτε» και αποκαλυπτική.

Το να χαρακτηρίζει και να καταγγέλλει κάποιος το κράτος και τις μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες οργανώνουν και σκηνοθετούν τις τρομοκρατικές πράξεις, ως «κομμουνιστικές», «μαρξιστικές» και «αριστερές» αποκαλύπτει τον προβοκατόρικο ρόλο του: Ότι αποτελεί ένα γρανάζι αυτού του κράτους και παρακράτους.

Τέτοιο γρανάζι είναι η «Χρυσή Αυγή», η οποία σήμερα χρησιμοποιείται και αξιοποιείται ακριβώς σαν «σκιάχτρο» το οποίο θα «λερώνει» τις πατριωτικές επαναστατικές διαθέσεις με αντικομουνισμό, με τη διατεταγμένη «βοήθεια» των άλλων «αριστερίστικων» ταγμάτων της Νέας Τάξης.

Είναι γνωστό, ότι μέσα στο εργατικό κίνημα πάντα δίπλα στο κράτος λειτουργούσαν και δρούσαν παρακρατικά και «φασιστικά» αποσπάσματα, τα οποία σε στιγμές κρίσεων τριπλασιαζόντουσαν και μεγάλωναν.

Αυτό το υπογραμμίζει ο Τρότσκι στο «Μεταβατικό Πρόγραμμα» (σελίδα 23).

Η πολιτική επιδότηση της «Χρυσής Αυγής» γίνεται εδώ και πολλά χρόνια από τους «αριστερούς» επιδοτούμενους με το να την έχουν αναγάγει σε κεντρικό πολιτικό εχθρό: Με δεκάδες κείμενα (οι «ιοί» πρωτοστατούσαν), αλλά και με πράξεις διατηρούσαν, συντηρούσαν και ενίσχυαν το «σκιάχτρο» της Χρυσής Αυγής.

Αυτοί οι νεοταξίτες «αριστεροί» σήμερα δεν θέλουν να μιλήσουν γιΆ αυτό το προβοκατόρικο κτύπημα, το θεωρούν συνωμοσιολογία. ΟΧΙ μόνο δηλαδή δεν αποκαλύπτουν τους πολιτικούς στόχους αυτής της τρομοκρατικής προβοκάτσιας, αλλά ούτε δέχονται ότι υπάρχει «τρομοκρατία» του κράτους και των μυστικών υπηρεσιών.

Κάποιοι άλλοι κλείνουν «καιροσκοπικά» τα μάτια μπροστά στους στόχους αυτής της προβοκάτσιας, καθώς και στο διατεταγμένο γρανάζι του παρακράτους που είναι η «Χρυσή Αυγή».

Αφού αφαιρούν τα ουσιώδη (την ταμπακέρα),
αυθαίρετα κατατάσσουν το κτύπημα εναντίον της «Χρυσής Αυγής» στην απόπειρα τρομοκράτησης της λαϊκής οργής και της κυοφορούμενης «πατριωτικής» έκρηξης.

Κατατάσσουν, δηλαδή, εμμέσως τη Χρυσή Αυγή στις αντινεοταξικές δυνάμεις, παραβλέποντας ότι αυτή είναι μια κατασκευή αντικομουνιστική η οποία θέλει πολιτική ενίσχυση ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή οξύνεται και διογκώνεται η λαϊκή οργή.

Αυτή η καιροσκοπική πολιτική αυθαιρεσία τούς οδηγεί στο να κατασκευάζουν τεχνητές «διαφωνίες» με τη δική μας άποψη: να ξεκαρφώνουν κάποιες φράσεις (έστω ασαφείς) και να διαφωνούν για να διαφωνούν, λέγοντας το χιλιοτετριμμένο: Δεν αποτελεί σήμερα η «ακροδεξιά» καμία απειλή, ούτε μπορεί να γίνει μαζικός πόλος συσπείρωσης.

Φυσικά και δεν μπορεί. Μπορεί όμως να ενισχυθεί και να συγκροτηθεί ένας «πόλος» συσπείρωσης των «εθνικιστών» ο οποίος θα χρησιμοποιείται για να λερώνει και να συκοφαντεί κάθε αριστερή, «πατριωτική» ανασυγκρότηση.

ΓιΆ αυτή την αναχαίτιση των λαϊκών ριζοσπαστικών ζυμώσεων και τον εγκλωβισμό ενός τμήματος αυτών των ζυμώσεων, κατασκευάστηκε και ο ΛΑ.Ο.Σ.

Σήμερα εμφανίζεται η επιτακτική ανάγκη για τους παρακρατικούς μηχανισμούς να εγκλωβιστούν ξανά οι απεγκλωβισμένοι από τον ΛΑ.Ο.Σ και να παραπλανηθούν και άλλοι από τη λαϊκή απελπισία, με την προβολή και ενίσχυση των εφεδρικών, αντικομουνιστικών «σκιάχτρων».

Το κτύπημα της «Χρυσής Αυγής» σε αυτή τη στρατηγική του κράτους και του παρακράτους εντάσσεται.

Είναι μια προβοκάτσια μελετημένη, γιατί με το δεδομένο τον εκφυλισμό και τις προδοσίες της νεοταξικής «αριστεράς», υπάρχει πρόσφορο έδαφος κατασκευής και ενίσχυσης αντικομουνιστικών «πατριωτικών μετώπων» και «ακροδεξιών» αποσπασμάτων…

Όποιος δεν θέλει να τα δει αυτά και το χειρότερο «κολυμπάει» μαζί με αυτές τις δυνάμεις, πιστεύοντας αφελώς ότι θα τους «εμφυτεύσει» τις επαναστατικές ιδέες, βρίσκεται και ο ίδιος σε δραματική απελπισία και αδιέξοδο…

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες