Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Οι ψυχροί «εκτελεστές» της ελληνικής κοινωνίας

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 22, 2009 6:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Οι ψυχροί «εκτελεστές» της ελληνικής κοινωνίας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι ψυχροί «εκτελεστές» της ελληνικής κοινωνίας





Το προνομιακό πολιτικό υποκείμενο για το υπερεθνικό ιμπεριαλιστικό κεφάλαιο υπήρξε το πιο σάπιο κομμάτι του καπιταλισμού: η σοσιαλδημοκρατική γραφειοκρατία.

Στο άρμα αυτής της γραφειοκρατίας σύρθηκε και μια άλλη «αριστερή» σαπίλα: Η μεταλλαγμένη σταλινική γραφειοκρατία σε όλες τις αποχρώσεις της.

Πάνω σε αυτή την ιστορική μετάλλαξη της σοσιαλδημοκρατικής και σταλινικής γραφειοκρατίας στηρίχτηκε η επέλαση της Νέας Τάξης.

Δεν υπήρξε πιο τραγικό ιστορικό θέαμα και σύγκαιρα πιο αποκρουστικό από την αηδιαστική αποσύνθεση των «αριστερών» κομμάτων ανάμεσα στα ερείπια όλων των κατακτήσεών τους και όλων των ελπίδων που δημιούργησαν.

Στην Ελλάδα αυτό το «ιστορικό θέαμα» το ζήσαμε με την ορμή της καταιγίδας: Της ανόδου και της πτώσης του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή την θυελλώδη ανάπτυξη του ΠΑΣΟΚ και την εξίσου θυελλώδη μετάλλαξή του στην πιο μοχθηρή αιχμή της πλανητικής Νέας Τάξης και του αμερικανισμού.

Αυτή η «καταιγίδα» έπνιξε και τις κομμουνιστογενείς δυνάμεις, τις υπέταξε και τις μετάλλαξε σε γενίτσαρους των «νέων ιδεών»: Σε «οργανικούς διανοούμενους» και ιδεολογικούς ροπαλοφόρους του χρηματιστηριακού «διεθνισμού» και της πολυπολιτισμικότητας.

Όλα τα σύγχρονα ιστορικά εγκλήματα των διεθνών «μαφιών» της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας εξωραϊστικαν και προωθήθηκαν, στο μεγαλύτερο βαθμό και πιο αποτελεσματικά, από τους «μεταλλαγμένους».

Το «εκσυγχρονιστικό», μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ άνοιξε διάπλατα τις πόρτες στις θύελλες της νεοταξικής βαρβαρότητας και σφυρηλάτησε τα θεμέλια της ισοπέδωσης της ελληνικής κοινωνίας.

Χρόνια τώρα αναλύουμε αυτόν τον εφιάλτη της ιστορικής μετάλλαξης.

Χρόνια τώρα κραυγάζαμε ότι αυτό το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ είναι η μεγαλύτερη απάτη της ελληνικής πολιτικής ιστορίας και θα δώσει το τελειωτικό κτύπημα καταστροφής στην ελληνική κοινωνία.

Και προεκλογικά ωρυόμασταν,
μέχρι παρεξηγήσεως (πολλοί μας χαρακτήρισαν «δεξιούς»), ότι η άνοδος του Γιωργάκη αποτελεί τη ληξιαρχική πράξη του θανάτου μας.

Ειλικρινά θέλαμε να διαψευσθούμε…

Η σημερινή, όμως, πραγματικότητα διαγράφεται πιο εφιαλτική από τις «αναλύσεις» μας…

Η κυβέρνηση αυτή είναι ό,τι το αποκρουστικότερο της ελληνικής ιστορίας.

Είναι μια κυβέρνηση συνειδητών ανδρεικέλων και πρακτόρων της Νέας Τάξης η οποία εκτελεί, ψυχρά και κυνικά, τα συμβόλαια θανάτου της ελληνικής κοινωνίας και της εθνικής μας υπόστασης.

Και το υπΆ αριθμόν ένα «συμβόλαιο» είναι η εκ βάθρων μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας: Αλλαγή του πληθυσμού της Ελλάδας, μετατροπή των Ελλήνων σε μειονότητα και υποδούλωση της χώρας στους πρωτόγονους Αφροασιάτες.

Η παραχώρηση της ελληνικής ιθαγένειας στα εισαγόμενα στίφη των αλλοδαπών αυτό το στόχο έχει. Μόνο οι τυφλοί κα οι επιδοτούμενοι «αντιρατσιστές» δεν θέλουν να αντιληφθούν…

Και σε αυτό το έγκλημα συναινούν οι πάντες…

Ιδεολογική εμπροσθοφυλακή είναι τα πολύχρωμα παρασιτικά (και πολλά αγρίως επιδοτούμενα) Μαντεία της μεταλλαγμένης «αριστεράς».

Βεβαίως τέτοιες κυβερνήσεις σαν τη σημερινή προωθούν, με κτηνώδη ζήλο και ακραία πώρωση απάτης, όλες τις απαιτήσεις των διεθνών «νταβάδων» και δημίων των λαών: Είναι αδίστακτες και ποτισμένες στο ψεύδος και την απάτη.

Συγκρίνετε, π.χ., τι έλεγαν προεκλογικά και τι πράττουν.

Συγκρίνετε τον εξοντωτικό προϋπολογισμό της κυβέρνησης και τα πρόσθετα μέτρα εξόντωσης του λαού που αναγγέλλει καθημερινά…

Κάθε μέρα και καινούρια μέτρα, κάθε μέρα και νέα σχέδια καταλήστευσης των λαϊκών εισοδημάτων…

Εκτελεί ανενδοίαστα και ωμά τις εντολές των διεθνών καρτέλ, χρησιμοποιώντας κάθε μέσον ψευτιάς και απάτης.

Διαβάστε το παρακάτω δημοσίευμα που αλίευσα από το «Ρ»:

http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=5420627&publDate=22/12/2009

Στους τραπεζίτες τα λένε αλλιώς...

«Ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου άνοιξε χτες τα χαρτιά του, αποκαλύπτοντας τα μέτρα που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση (...). Ο υπουργός Οικονομικών, μιλώντας στο Λονδίνο σε κλειστή εκδήλωση που οργάνωσαν τραπεζίτες, εξήγησε ότι η μείωση των επιδομάτων κατά 10% που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός ισοδυναμεί με ονομαστική μείωση των μισθών κατά 4%. Αποκάλυψε ακόμα ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε ένα επιθετικό πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων (...) κυρίως περιορίζοντας τη συμμετοχή του κράτους στην ΑΤΕ και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο».
*
Τα παραπάνω γράφτηκαν στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία», την περασμένη Πέμπτη (17/12/2009).

Πρόκειται για εξαιρετικό ρεπορτάζ, από το οποίο μάθαμε τα εξής:
*
Πρώτον, ότι η κυβέρνηση της «διαφάνειας» και του «όλα στο φως» συμμετέχει σε «κλειστές εκδηλώσεις» που οργανώνουν τραπεζίτες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ακόμα πιο μακριά από κάθε «κίνδυνο» ενημέρωσης του λαού...

Δεύτερον, σε αυτές τις «κλειστές εκδηλώσεις», όταν η κυβέρνηση μιλάει στους τραπεζίτες χρησιμοποιεί την ακριβώς αντίθετη γλώσσα από εκείνη που χρησιμοποιεί όταν θέλει να παραμυθιάσει τον «κοσμάκη» (σ.σ.: η ορολογία περί «κοσμάκη» ανήκει στον πρωθυπουργό)...

Τρίτον, όταν ο πρωθυπουργός δήλωνε στο Ζάππειο ότι «θα προστατέψουμε τα ασθενέστερα στρώματα και την μεσαία τάξη», έλεγε ψέματα. Η αλήθεια, όπως «εξήγησε» ο κ. Παπακωνσταντίνου μια μέρα αργότερα στους τραπεζίτες, είναι ότι η κυβέρνηση όχι μόνο «παγώνει», αλλά και ...μειώνει τους μισθούς!

Τέταρτον, η κυβέρνηση που υποτίθεται ότι δεν ενδίδει σε πιέσεις οικονομικών κέντρων και «οίκων», στις «κλειστές εκδηλώσεις» ενώπιον των τραπεζιτών δηλώνει έτοιμη να κάνει οτιδήποτε για να τους «εξευμενίσει», δεσμευόμενη ότι θα προβεί από μειώσεις μισθών μέχρι νέα ξεπουλήματα δημόσιας περιουσίας.
*
Σημειώνουμε ότι η «κλειστή εκδήλωση»,
στο πλαίσιο της οποίας ο υπουργός Οικονομικών ...«αναφέρθηκε» στους τραπεζίτες, έγινε στο Λονδίνο. Στους Λονδρέζους τραπεζίτες, δηλαδή, δόθηκαν τα «διαπιστευτήρια».
Οχι, βέβαια, ότι θα είχε καμιά διαφορά αν η «κλειστή εκδήλωση» είχε διεξαχθεί στην Αθήνα, μεταξύ Ελλήνων τραπεζιτών, αλλά να:

Οσο να 'ναι, είναι κι αυτό ένα ελάχιστο δείγμα σχετικά με το τι πραγματικά εννοούν οι κυβερνώντες, που το τελευταίο διάστημα κλίνουν σε όλες τις πτώσεις λέξεις και φράσεις όπως «πατριωτισμός» και «εθνική κυριαρχία»...

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ουζερί: Ο Μπελαμής



Ένταξη: 19 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 212
Τόπος: Βενετία 16ος αι.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 22, 2009 6:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Παραστατικό κείμενο με ακριβείς επισημάνσεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 22, 2009 11:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://apneagr.blogspot.com/2009/12/blog-post_4084.html

Σύντροφε Παπανδρέου δεν έχω να πληρώσω τα λαμόγια που μας ξεπαράδιασαν και τα πήραν όλα από τον λαό





Σύντροφε Παπανδρέου

Έχω ένα αυτοκίνητο 1400 cc του 1993. Το αγόρασα τον Γενάρη του 2009 , 1000 ευρώ γιατί αυτές ήταν και οι δυνατότητες μου. Μέχρι τώρα τα χιλ/τρα που έκανα ήταν 2.500. Τα τέλη κυκλοφορίας ήταν 200 περίπου ευρώ.

Σήμερα έρχεται η Κυβέρνηση και μου ζητά να πληρώσω τέλη κυκλοφορίας 350 ευρώ. Και ο λόγος είναι ότι επειδή είναι παλιό το αυτοκίνητο ρυπαίνει (δηλαδή αν πληρώσω παραπάνω τέλη κυκλοφορίας δεν θα ρυπαίνειWink.

Αυτή είναι η λογική της φοροεισπρακτικής Κυβερνητικής Δεξιάς και Σοσιαλιστικής "ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ";

Το αυτοκίνητο αυτό πέρασε από ΚΤΕΟ και έχει πιστοποιητικό ότι πληρεί τούς όρους και μπορεί να κυκλοφορεί χωρίς να ρυπαίνει. Βέβαια έχει δίκιο η κυβέρνηση.


Λεβέντη μου Πρωθυπουργέ (με την ψήφο μου σε έβγαλα) ωρυόσουν και φώναζες "που πήγαν τα λεφτά". Τα βρήκες όμως αμέσως . Τα πήραν όσοι έχουν παλιά αυτοκίνητα και γιαυτό τους τα ζητάς πίσω. Την πληροφόρηση τη πήρες από τον Σουφλιά ο οποίος το 2005 τα διόδια Θεσσαλονίκη- Κατερίνη τα αύξησε από 1,4 ευρώ σε 2 ευρώ. Σού το σφύριξε ο Σουφλιάς.


Πρόσεξε ορέ κλεφτόπουλο, οι... γιωταχήδες είναι απατεώνες. Αυτοί πήραν τις μίζες και είμαστε σ' αυτό το οικονομικό χάλι.Ψάχνω ο βλάκας τις τσέπες μου , μαλώνω με την γυναίκα μου. Που πήγαν τα λεφτά από τις μίζες που πήρα. Δεν βρίσκω ούτε ένα ευρώ. Και εγώ ο φτωχός ψάχνω την ψήφο μου και αναρωτιέμαι μήπως αντικατέστησα τους απατεώνες με άλλους απατεώνες.. Το συμπέρασμα είναι ότι αυτό συνέβη. Και το ερώτημα μου είναι ποιος Σοσιαλιστής Υπουργός η Πρωθυπουργός με ούμπαλα θα βγει και θα μου δώσει μιαν λογική και αντρίκια εξήγηση γιατί θα πρέπει να πληρώσω 80% επιπλέον στα τέλη κυκλοφορίας.


Μου είναι πολύ βαρύ να πληρώσω τις μίζες του Τσουκάτου, του Χριστοφοράκου, της μονής Βατοπεδίου, τις μίζες από τις προμήθειες κάθε είδους, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ, ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΣ ΞΕΠΑΡΑΔΙΑΣΑΝ, ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.


Και βέβαια την ευθύνη για την εξήγηση την έχεις εσύ, απέναντι των ψηφοφόρων σου. Πες τους Βουλευτές της Θεσσαλονίκης να κάνουν μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη και στα πέριξ και να δουν αν υπάρχει ένας δρόμος έστω 500 μέτρων που να είναι ασφαλής για αυτοκίνητα και περισσότερο για δίκυκλα Έχουν κάνει ποτέ μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη να δουν το χάλι της.

Δεν νομίζω να γνωρίζουν κατά που πέφτει η Μοναστηρίου, η Γιαννιτσών, η 28ης Οκτωβρίου, η Γρηγορίου Λαμπράκη, η Εθνικής Αμύνης και μιλάω γι αυτές τις οδούς γιατί σε αυτές κινούμαι.


Όταν πηγαίνεις
σε ένα σούπερ μάρκετ ψωνίζεις προϊόντα, σου κάνουν λογαριασμό και πληρώνεις την αξία. Εγώ για ποια ανταπόδοση πληρώνω με τα τέλη κυκλοφορίας και τούς φόρους;

Πες μου γαμώ το χαΐρι μου.

Είμαι εξοργισμένος.

Τα παίρνετε και δεν δίνετε τίποτα.


Με καθόλου εκτίμηση.

Ένας αηδιασμένος ψηφοφόρος.

ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!


Αναγνώστης

Επιστροφή στην κορυφή
Κωνσταντίνος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 23, 2009 9:36 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στόχος της κυβέρνησης να κάνει τους Έλληνες μειονότητα μέσα στην Ελλάδα!!!



Αυτή η κυβέρνηση είναι πλέον παράνομη

Εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους λαθρομετανάστες
Η δημοκρατία καταλύθηκε από την κυβέρνηση
Το κράτος καταλύεται από τους λαθρομετανάστες


Μετά τις σημερινές αποφάσεις της η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου δεν αντιπροσωπεύει τον Ελληνικό λαό. Αυτομάτως καθίσταται παράνομη, από τη στιγμή που ενεργεί έτσι ώστε να αλλοιώσει τα εθνικά χαρακτηριστικά του πληθυσμού της χώρας.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, ούτε ιδιαίτερη νοημοσύνη, για να αντιληφθεί ο οιοσδήποτε πως η απόφαση του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους πολίτες της χώρας, οι οποίοι πολύ σύντομα θα έχουν δημάρχους, βουλευτές ή και υπουργούς, πρώην λαθρομετανάστες, οι οποίοι θα εκλέγονται χωρίς πολιτικά αλλά με καθαρά φυλετικά κίνητρα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

http://kostasxan.blogspot.com/2009/12/blog-post_23.html



Επιστροφή στην κορυφή
Πάπα-Ηλίας
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 30, 2009 10:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://papailiasyfantis.blogspot.com

http://papailiasyfantis.wordpress.com



Θολή μας "πρασινοχρονιά"...





Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά
Θολή μας «πρασινοχρονιά»!
Κι αρχή «καλός» μας χρόνος…
ΣτΆ αρχοντολόι οι χαρές
Και στο λαό ο πόνος!

Σα ζωντανά νΆ αναμασούν
Τα ίδια παραμύθια
Και ο λαός να γεύεται
Της πίκρας την αλήθεια…

ΤΆ άδικο να νομοθετούν,
Το δίκιο να το πνίγουν
Και τΆ άδικα συμφέροντα
Διόλου να μην τα θίγουν…

Κι όσα αυτοί αρπάζουνε,
¶νευ ορίων και όρων
ΑπΆ το λαό να εισπράττουνε,
εν ονόματι, των φόρων…

Αυτοί να τρων να πίνουνε
Κι άσωτα να σκορπάνε
Και τα κοπάδια του λαού
Να…«πρασινοπεινάνε»!

Όπως στα προηγούμενα
Τα χρόνια τα…«γαλάζια»
Της αρπαγής μας έδερναν
Αγιάζια και χαλάζια…

Κύριε, να σΆ ανάψουμε
Από καρδιάς λαμπάδα
Να σώσεις το φτωχό λαό,
Τη δύσμοιρη Ελλάδα,
ΑπΆ την ορμή, που μαίνεται,
Της άγριας καταιγίδας
ΑπΆ τα νέφη της πράσινης,
Μα και της μπλε ακρίδας…
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 31, 2009 12:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΠΟ:
http://trelogiannis.blogspot.com/



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες