Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τα παιχνίδια για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 20, 2009 5:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τα παιχνίδια για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα παιχνίδια για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Βγήκαν οι συνταγματολόγοι στο σεργιάνι.

Μετά τον κ. Κασιμάτη που καταδικάζει σαφώς την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να προκαλέσει εκλογές με «όχημα» την εκλογή Προέδρου, ήρθε και ο Δημήτρης Τσάτσος, δύο φορές επικεφαλής στα ευρωψηδόλτια του ΠΑΣΟΚ, να ρίξει τις «ομοβροντίες» του.

Συνιστά στον κ. Κάρολο Παπούλια «να αρνηθεί την «εργαλειοποίησή» του ως «σκεύος» τεχνάσματος για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών», προκειμένου να διαφυλάξει το κύρος του Συντάγματος.

Βγήκαν και τα «παπαγαλάκια» του Γιωργάκη και το παίζουν κι αυτά συνταγματολόγοι κάνοντας επίκληση σε «εθνικά συμφέροντα».

Τι γένεται; Τι πολιτικά παιχνίδια παίζονται;

Για να μην πνιγούμε μέσα στο χάος της σύγχυσης που δημιουργούν συνταγματολόγοι και τα μέσα της μαζικής εξαπάτησης, πρέπει πριν αναζητήσουμε την πολιτική πυξίδα, να έχουμε ξεκάθαρο τούτο: ΟΥΔΕΙΣ νοιάζεται για το Σύνταγμα και τα «εθνικά συμφέροντα».

Αυτά τα επικαλούνται μόνο όταν προωθούνται δόλιες και «υπόγειες» επιδιώξεις των οικονομικών και πολιτικών ελίτ εξουσίας, ελίτ άλλωστε που πάντα ταυτίζουν το «εθνικό συμφέρον» με το δικό τους στενό συμφέρον.

Το Σύνταγμα και τα «εθνικά συμφέροντα» τα θυμούνται πάντα όταν ετοιμάζονται πολιτικά πραξικοπήματα, πολιτικές αναπαλαιώσεις και καρατομήσεις κομμάτων και πολιτικών.

Η ελίτ των συνταγματολόγων ενώ είναι τυφλή σε πολλαπλές παραβιάσεις του Συντάγματος και σιωπηλή στα τόσα εγκλήματα που διαπράττονται σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της (εδώ έχει ισοπεδωθεί κυριολεκτικά η ιστορία και η συγκρότηση του ελληνικού έθνους-κράτους, ερήμην του ελληνικού λαού και ουδείς Τσάτσος ψέλλισε το παραμικρό), έρχεται τώρα να μιλήσει για αντισυνταγματικά εκλογικά τεχνάσματα…

Δεν αμφισβητούμε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει γίνει αντικείμενο πολιτικών παιχνιδιών. Και πότε δεν ήταν. Αλλά στο παρελθόν, ιδιαίτερα επί Σημίτη, οι πάντες είχαν καταπιεί τη γλώσσα τους.

Για να βρούμε, λοιπόν, την πυξίδα που θα μας προσανατολίσει σωστά μέσα σε αυτό το δαίδαλο της σύγχυσης και των «ωραίων» «συνταγματικών» λόγων πρέπει να διατυπώσουμε το απλό ερώτημα:

Ποιοι κινούν τα νήματα των ελίτ της προπαγανδιστικής εξουσίας;


Οι ελίτ των διανοουμένων,
πολιτικών, νομικών κ.λπ (μέσα εδώ βρίσκεται ο κ. Κασιμάτης και ο κ. Τσάτσος) εκτελούν πάντα τις «εντολές» των μεγάλων αφεντικών. Ουδέποτε όλοι αυτοί κινούνται αυτόνομα από πολιτικό ή συνταγματικό «ήθος» και «δημοκρατική ευαισθησία».

Πώς ξαφνικά «ξύπνησαν»;

Είναι γνωστό ότι ο κ. Τσάτσος είναι ο συνταγματικός «ροπαλοφόρος» των μεγάλων Συγκροτημάτων του Τύπου: Λαμπρακιστάν και Σία. Με πιο λαϊκά λόγια είναι «εξάρτημα» των «νταβάδων» και ο «κολλητός» του αχυράνθρωπου των «νταβάδων»: Του Κώστα Σημίτη.

Εδώ, λοιπόν, πιάνουμε το Μίτο της Αριάδνης.


Αν τοποθετήσουμε το όλο ζήτημα στο τι επιδιώκουν σήμερα στρατηγικά και τακτικά τα ισχυρά, διαπλεκόμενα κέντρα της οικονομικής εξουσίας, τα πράγματα φωτίζονται.

Αν και έχουμε αναλύσει διεξοδικά τους σχεδιασμούς του οικονομικού κατεστημένου, περιληπτικά αναφέρουμε:

α). Αποδόμηση του πολιτικού τοπίου, διαίρεση των μεγάλων κομμάτων, πτώση του Καραμανλή και «απόσυρση» του Γιώργου Παπανδρέου.

β). Αναπαλαίωση (θα την βαπτίσουν ανανέωση) του κομματικού χάρτη με «εκσυγχρονισμένους» σχηματισμούς: «κεντροδεξιάς» και «κεντροαριστεράς», απόλυτα ελεγχόμενους.

γ). Συντήρηση και ανάπτυξη των ποικίλων δορυφόρων, έτσι ώστε να αποτελέσουν σε μια δεδομένη εκλογική ισορροπία, τις «τορπίλες» διαίρεσης των μεγάλων κομμάτων και παραμερισμού των «ενοχλητικών» ηγετικών τους προσωπικοτήτων. Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι το αγαπημένο τους «τέκνο» ακριβώς γιατί «κονταίνει» τη Ν.Δ. και «διαπλέκεται» με τον «εκσυγχρονιστικό» μητσοτακισμό.

Αυτό το σχέδιο των «νταβάδων» και ιδιαίτερα του «υπερνταβά» (ΗΠΑ), εδώ και χρόνια επιδιώκεται να υλοποιηθεί, με ποικίλες πράξεις, και πολύμορφα σενάρια, που μέχρι σήμερα, δεν πέτυχαν.

Τώρα, γίνεται, με αφορμή την εκλογή Προέδρου, μια νέα «επίθεση».

Η πρόταση Τσάτσου έχει διπλή δυναμική:
και εναντίον της Ν.Δ. και εναντίον του ΠΑΣΟΚ. Θα προκαλέσει διεργασίες, ζυμώσεις, συνακόλουθα διαιρέσεις και στα δύο κόμματα.

Πρώτον: «στριμώχνει» τον ίδιο τον Πρόεδρο, κ. Παπούλια και τον προτρέπει να παραιτηθεί. Η αντικατάσταση του κ. Παπούλια από έναν αχυράνθρωπο των «νταβάδων» είναι και αυτό μέσα στο Παιχνίδι των σχεδιασμών τους.

Δεύτερον:
«στριμώχνει» τον Κώστα Καραμανλή. Αν η πίεση που ασκείται στον Πρόεδρο πετύχει την παραίτησή του (αυτό επιδιώκεται) θα πιεστεί ο Καραμανλής και όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα γεγονότα θα λυγίσει: Μπορεί να οδηγηθεί στο αυτοκτονικό σενάριο να προτείνει τον Σημίτη για Πρόεδρο. Αυτό είναι το άριστο για τους «νταβάδες». Τα δύο κόμματα γίνονται «μπάχαλο» και ο Σημίτης στην Προεδρία.

Αν δεν ενδώσει ο Καραμανλής
θα συρθεί σε πτώση, μια και χάνει καθημερινά όλα τα ατού που έχει, εγκλωβισμένος θανάσιμα. Η πολιτική του δείχνει ότι μάλλον έχει υποταχθεί και ελπίζει τη σωτηρία του από τους «νταβάδες» (η μεγάλη του αυταπάτη).

Τρίτον: στριμώχνει και το Γιωργάκη. Καταρχήν η πρόταση Τσάτσου θα προκαλέσει εσωτερικούς κλυδωνισμούς.

Αν παραιτηθεί ο Παπούλιας θα βρεθεί ο Γιωργάκης σε αδιέξοδο. Θα αποδεχτεί το Σημίτη που διχάζει και το ΠΑΣΟΚ.

Αν δεν παραιτηθεί ο Παπούλιας τι θα κάνει ο Γιωργάκης; Θα προκαλέσει εκλογές;

Εμπρός βαθύ και πίσω ρέμα για Καραμανλή και Παπανδρέου.

Η παρέμβαση του Τσάτσου είναι μελετημένη και θα δούμε ακόμα πολλά επεισόδια.

Δεν έχουμε προφητικές ικανότητες για να τα περιγράψουμε.

Ένα, ωστόσο, είναι σίγουρο: Η πρόταση αυτή εντάσσεται καθαρά μέσα στα παιχνίδια των «νταβάδων»



_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 20, 2009 6:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΚΑΛΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΥ
ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ?

ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΟΜΕΝΟ ΛΑ.Ο.Σ?

ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ
ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΝΑ ΤΟ ΤΙΘΑΣΕΥΣΕΙ.

ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣΥΛΕΚΤΙΚΟ.
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούλ 20, 2009 7:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Καρατζαφέρης γρανάζι του παιχνιδιού είναι.
Το έχουμε αναλύσει διεξοδικά.
Και τι σημαίνει "πατριωτικό κίνημα";
Μπορεί να υπάρξει "πατριωτικό κίνημα" αποδεχόμενο το καπιταλιστικό "στάτους": δηλαδή το πλαίσιο που αποτελεί την αναίρεση της "πατρίδας".
Χωρίς ιδεολογικό όραμα και αντικαπιταλιστική στρατηγική "πατριωτικό κίνημα" είναι μια λεξούλα νανούρισμα για τους αφελείς.
Από πού ως πού ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι "πατριωτικό κίνημα";
αυτά τα έχουμε κουραστικά αναπτύξει...
Μην κουράζεσαι εδώ μέσα να μας λές τέτοια αστεία...

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΔΙΟΓΕΝΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 21, 2009 9:39 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ

Η ακατάσχετη Προεδρολογία δείχνει ξεκάθαρα ποιοι σπρώχνουν την παραζαλισμένη αξιωματική αντιπολίτευση να κάνει το ένα λάθος πίσω από το άλλο.

Οι απαντήσεις του εκπροσώπου της, στις τεκμηριωμένες περί Προεδρολογίας απόψεις του Τσάτσου και του Κασιμάτη και η ενδεικτική «σιωπή» Βενιζέλου και Λοβέρδου, δείχνουν τη ζαλάδα τους.

Αλλά και οι παρεμβάσεις μερικών νεόκοπων ρητορίσκων της, δείχνουν το ιλαροτραγικό, θερινό, κολύμπι τους ανάμεσα στο φαιδρό και το γελοίο. Όταν μάλιστα ξέρουν πολύ καλά ότι οι «δικοί» τους συνταγματολόγοι δεν μίλησαν ΤΥΧΑΙΑ, αυτή τη στιγμή..

Καταργούν το Σύνταγμα επικαλούμενοι το «συμφέρον» του… λαού..!!


Και δεν βρίσκεται ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος εκεί μέσα να τους πει ότι, αιώνες τώρα, όταν λέμε Σύνταγμα εννοούμε τον ίδιο το Λαό... Άρα καταργούμε το Λαό..

Απαιτούν, κατά ιλαροτραγικότατο τρόπο, εδώ και τώρα εκλογές επειδή τις θέλει ο Λαός..

Και δεν βρίσκεται ένας σοβαρός άνθρωπος εκεί μέσα να τους πει ότι σε όλες, σε ΟΛΕΣ, τις δημοσκοπήσεις, το 90% του Λαού δεν θέλει ούτε ν’ακούσει για εκλογές;;Αρα, τι κάνουμε; Περιφρονούμε το Λαό..!!

Και όχι μόνον αυτό. Μας πιάνει αφόρητη μελαγχολία όταν σκεπτόμαστε τους μεγάλους, ματωμένους,αγώνες που έδωσε αυτή η μεγάλη,προοδευτική,παράταξη το 1961 και το 1965, ζητώντας εδώ και τώρα εκλογές. Με ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ αιτίες την άγρια βία και νοθεία του 1961 και τη δύσοσμη ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ του 1965 και με το Λαό στους δρόμους.
Και αφόρητη απελπισία όταν τους συγκρίνουμε με την επιπόλαιη,σημερινή,πολυλογία,περί κάκιστης οικονομίας και με μπούσουλα… της Προεδρολογίας το ανάγνωσμα, πρόσχωμεν..

Το πάθος για την εξουσία είναι,ασφαλώς,ο κινητήριος μοχλός αυτής της εκλογολογίας.

Φοβόμαστε όμως ότι αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ το πάθος τους, εκμεταλλεύονται κάποιοι άλλοι που όχι μόνο τους στηρίζουν αλλά και τους καθοδηγούν,έξυπνα,με δημαγωγικά επιχειρήματα.

Κι αυτοί οι κάποιοι άλλοι, είναι πολύ γνωστοί σε όλους μας.Είναι αυτοί οι παντοδύναμοι «προστάτες» μας που, χρόνια τώρα, «βιάζουν» τον τόπο μας όταν βιάζονται οι ίδιοι για να θεμελιώσουν γερά,το συντομότερο δυνατό,τα μεγάλα τους συμφέρονται.

Και τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, βιάζονται,εδώ και τώρα,να κλείσουν τα μεγάλα εθνικά μας προβλήματα ώστε ν’ανοίξουν,ανεξέλεγκτα,τις πόρτες της δικής τους,απόλυτης,εξουσίας.Με οποιαδήποτε δοτή,«μπάσταρδη»,δική τους κυβέρνηση.

Και μόνον η ανεπιφύλακτη,σκανδαλώδης,προκλητική προβολή όλης αυτής της άθλιας δημαγωγίας,από ΟΛΑ σχεδόν τα ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε.,αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.
21.7.09

Επιστροφή στην κορυφή
Παντελής



Ένταξη: 18 Οκτ 2006
Δημοσιεύσεις: 324

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούλ 21, 2009 8:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Όταν το «λογικό γίνεται μωρία»

Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ διεκδικεί το ακαταλόγιστο. Ακριβέστερα μας διδάσκει πώς το «λογικό γίνεται μωρία».

Δεν θα αναλύσουμε σε βάθος τα πράγματα. Έχει γίνει κατά κόρον.

Απλώς θα περιοριστούμε σε απλά ζητήματα λογικής τα οποία τίθενται παραπάνω από το «ΔΙΟΓΕΝΗ».


Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ συμπεριφέρεται σαν εκείνους του αγαθιάρηδες οι οποίοι μέσα στην καταθλιπτική πνευματική τους κενότητα βλέπουν ρόδινα όνειρα, κάνουν τις επιθυμίες τους πραγματικότητα και ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ τη κοινωνία, το λαό, τα «εθνικά συμφέροντα», τα πάντα με τον εαυτό τους.

Πρώτον: Ζητάει εκλογές εδώ και τώρα γιατί τις θέλει ο λαός: Το 80 ή το 90% του ελληνικού λαού δεν ζητάει εκλογές. Το 50% του ελληνικού λαού γύρισε επιδεικτικά την πλάτη στην εκλογική διαδικασία των ευρωεκλογών. Το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχασε δυνάμεις στις ευρωεκλογές.

Ο Λαός δεν θέλει εκλογές, το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία λαϊκή δυναμική και όμως αυτό υποστηρίζει με υστερία τα αντίθετα: «Η λογική που γίνεται μωρία»!!!

Δεύτερον: Θέλει εκλογές «εδώ και τώρα» η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ γιατί αυτό απαιτούν τα «εθνικά συμφέροντα».

Εδώ ταυτίζονται τα «εθνικά συμφέροντα» με τα συμφέροντα επιβίωσης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ. Όταν κατακρεουργείται η λογική και κυριαρχεί η πολιτική μωρία δεν χρειάζεται ΚΑΜΙΑ εξήγηση.

Η εξήγηση ταυτίζεται με τον τηλεγραφικό και ρητορικό λόγο: «εκλογές για να σωθούμε από την εθνική καταστροφή»!!!

Ποια είναι όμως η «εθνική πολιτική» του ΠΑΣΟΚ; Ποια «εθνικά συμφέροντα» κινδυνεύουν και θέλει αυτό να τα υπερασπίσει; Πάνω σε αυτά δεν μας λέει ΤΙΠΟΤΑ το συγκεκριμένο.

Αυτά που λέει είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια πολιτική της Ν.Δ. (αυτή που απειλεί τα «εθνικά συμφέροντα»). Και όχι μόνο η ίδια, αλλά ακόμα χειρότερη σε κάποιους εθνικούς τομείς.

Δηλαδή η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ζητάει εκλογές για να σωθούν τα «εθνικά συμφέροντα» με μια πολιτική η οποία θα είναι η ίδια και χειρότερη: «Το λογικό που γίνεται μωρία»!!!

Αν αφήσουμε κατά μέρος το γεγονός ότι η μεγάλη κατεδάφιση των «εθνικών συμφερόντων» (των πραγματικών εθνικών συμφερόντων και όχι αυτών που εννοούν ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.) έγινε επί κυβερνήσεων του πασοκικού «εκσυγχρονισμού», ποιες είναι οι σημερινές «εθνικές» προτάσεις της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ;

Στην οικονομία, στο λαθρομεταναστευτικό, στο Σκοπιανό, στο Κυπριακό, στις «ελληνοτουρκικές σχέσεις», στο ΝΑΤΟϊκό ζυγό, στην κηδεμονία των ιμπεριαλιστικών αρπακτικών της Ε.Ε. και πολλά άλλα.

Μήπως για τους αγωγούς με τη Ρωσία; Εδώ σιωπά η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σκανδαλωδώς.

Μήπως η παγκόσμια διακυβέρνηση; Αυτό ούτε η Ν.Δ. ακόμα δεν τόλμησε να το ξεστομίσει.

Μήπως οι νέες «αξίες» και τα νεοταξικά αιτήματα (γάμους ομοφυλόφιλων νομιμοποίηση των ποικίλων «διαστροφών» κ.λπ); Ούτε αυτά δεν τολμάει ακόμα η Ν.Δ. να τα θέσει ανοικτά και τα προωθεί «υπόγεια».

Μήπως είπε ποτέ ένα μικρό, έστω ελάχιστο, ΟΧΙ στους αυτοκράτορες του κόσμου και στα εφιαλτικά τους σχέδια; Εδώ βρίσκεται πολύ πιο πίσω από τη Ν.Δ…

Μιλάει λοιπόν η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ η οποία είναι σημαιοφόρος στο ξεπούλημα των «εθνικών συμφερόντων» και η πλέον υποτελής (όπως όλο το παρασιτικό σώμα της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας) στους πλανητάρχες, για «εθνικά συμφέροντα» που θα σώσει: «Η λογική που γίνεται μωρία»…

Σημείωση: Και οι λογοκριτικοί νόμοι της φίμωσης του Λόγου και της Έκφρασης το Πασόκ τους πρότεινε και ψήφισε: Νόμος Βενιζέλου.

Πάνω σε αυτά τα χνάρια περπατάει και η Ν.Δ. για την απόπειρα φίμωσης του διαδικτύου. Έτσι για να θυμόμαστε και να μη δημαγωγούμε αγρίως…

Τρίτον: Χρησιμοποιεί η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εκλογικά τερτίπια και παίζει με το Σύνταγμα (αυτό είναι πρακτική ΟΛΩΝ και όχι μόνο του Γ.Π., για να είμαστε δίκαιοι), για να προκαλέσει εκλογές και να έρθει στην κυβέρνηση από τη φθορά της Ν.Δ., χωρίς ο λαός να θέτει ζήτημα εκλογών και χωρίς να ΠΙΣΤΕΥΕΙ ότι θα είναι το ΠΑΣΟΚ που θα τον σώσει από τους εθνικούς εφιάλτες.

Αν πίστευε ο λαός το ΠΑΣΟΚ θα είχε γίνει το ΠΑΣΟΚ παλιρροϊκό κύμα σαρωτικό και δεν θα χρειαζόντουσαν εκλογικά τεχνάσματα απάτης.

Αν πίστευε το ΠΑΣΟΚ
σε αυτά που λέει και αν πράγματι είχε εναλλακτική πρόταση εξουσίας θα κατέβαινε στο χώρο των μαζικών λαϊκών κινημάτων. Θα Κατέβαινε το ίδιο στο δρόμο και θα οικοδομούσε ΚΙΝΗΜΑ που θα ανέτρεπε τα πάντα. Ούτε να το διανοηθεί δεν τολμάει κάτι τέτοιο.

α). Γιατί δεν πιστεύει στο λαό και στα συμφέροντά του.

β). Ούτε ο λαός πιστεύει το ΠΑΣΟΚ. Γνωρίζει ότι τα «εθνικά συμφέροντα» και για το ΠΑΣΟΚ είναι ακριβώς τα ίδια και χειρότερα από αυτά τα «εθνικά συμφέροντα» που επικαλείται και η Ν.Δ.

Δεν κάνει, λοιπόν, ένα πείραμα η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να καλέσει τον ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ λαό στο δρόμο, για να διαπιστώσει την αξιοπιστία της στο λαό, μια και δεν κατάλαβε τίποτα από τις ευρωεκλογές;


Για να καταλάβει στη πράξη του δρόμου ότι η δική της «μωρία» είναι οξύτατο «λογικό» στο λαό
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες