Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Λαθρομετανάστευση και οι έμποροι της βαρβαρότητας

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Θύμιος



Ένταξη: 19 Μάρ 2006
Δημοσιεύσεις: 283

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Ιούν 12, 2009 9:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Λαθρομετανάστευση και οι έμποροι της βαρβαρότητας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο αλλοδαπός εφιάλτης και πώς χρησιμοποιείται από τους πολιτικούς εμπόρους της βαρβαρότητας


Όταν το οργανωμένο εργατικό και λαϊκό κίνημα έχει υπονομευτεί και εξοντωθεί κυριολεκτικά από τις προδοσίες, τις ιστορικές νεοταξικές μεταλλάξεις και καθεστωτικές ενσωματώσεις της παραδοσιακής αριστεράς, μέχρι να ανασυγκροτηθεί, ζούμε στο σκοτάδι της ιστορίας.

Σήμερα, ιδιαίτερα, ζούμε, ίσως, το πιο πυκνό σκοτάδι της ιστορίας: τον πλανητικό ολοκληρωτισμό, μια περίοδο κατά την οποία αυτή η μεταλλαγμένη «αριστερά» αποτελεί την πέμπτη φάλαγγα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.

Σε τέτοια σκοτάδια της ιστορίας, παρά την ορμητική κατάπτωση και κατακλυσμιαία αποσύνθεση του καπιταλιστικού συστήματος, το κατεστημένο, επειδή δεν απειλείται άμεσα από λαϊκό κίνημα, έχει πολλά περιθώρια ελιγμών και εξαπάτησης. Αξιοποιεί προς όφελός του όλες τις συμφορές τις οποίες δημιουργεί το ίδιο. Και κατασκευάζει και τα «αλεξικέραυνα» για την άμεση και προσωρινή χειραγώγηση της λαϊκής ενέργειας, τις ασφαλιστικές του δικλείδες.

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι το υπΆ αριθμόν ένα κοινωνικό και εθνικό πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, το «μεταναστευτικό», με τις συνακόλουθες επιπτώσεις της βαρβαρότητας και φρίκης, γίνεται όχι μόνο το «αντικείμενο» της τηλε-λαγνείας και κομματικής δημαγωγίας, αλλά και το «έμβολο» των ποικίλων πολιτικών παιχνιδιών που παίζονται από τα κέντρα εξουσίας και τους σκοτεινούς, προβοκατόρικους και παρακρατικούς μηχανισμούς τους.

ΟΛΟΙ αυτοί που προώθησαν οργανωμένα και μεθοδευμένα τη λαθρομεταναστευτική εισβολή-κατοχή της χώρας και με τα τρομοκρατικά τους ιδεολογήματα, (του «αντιεθνικισμού» και «αντιρατσισμού»), μοχθούσαν να πείσουν τον ελληνικό λαό να αποδεχτεί την καταστροφή του, όλοι αυτοί σήμερα χύνουν κροκοδείλια δάκρια για το «ανεξέλεγκτο» του προβλήματος και δημοκοπούν στο πώς θα βρεθούν λύσεις και «μεταναστευτικές πολιτικές»!!!

ΟΛΟΙ αυτοί που πριμοδότησαν την εισαγωγή αλλοδαπών στρατιών, που πριμοδότησαν με πακτωλούς χρημάτων τους πολύχρωμους γενίτσαρους και τις φιέστες του «αντιρατσισμού», όλα αυτά τα έμμισθα παράσιτα των τηλεστάρ που είχαν χάσει και την όρασή τους και την ακοή τους μπροστά στον εφιάλτη της Ελλάδας και ούρλιαζαν εναντίον του ρατσισμού των Ελλήνων, όλο αυτό το «νταβατζίδικο» «συμπόσιο της κολάσεως», ανακάλυψε ξαφνικά σήμερα το πρόβλημα και το εμπορεύεται ασυστόλως.

Ο στόχος όλου αυτού του όψιμου καθεστωτικού, καταναλωτικού θορύβου είναι ένας και μοναδικός: Να νοθεύσει τη λαϊκή οργή και να τη στρέψει σε αγωγούς απάτης, εκλογικής εκμετάλλευσης, σε ημίμετρα ψευδαισθήσεων, σε παραισθησιογόνα

Η λαϊκή οργή έχει συσσωρευτεί εκρηκτικά και μπορεί να ξεχυθεί ανεξέλεγκτα, παρασύροντας όλους τους πολιτικούς απατεώνες: Μπλε, πράσινους και κόκκινους, εθνοκάπηλους και διεθνοκάπηλους, πατριδολάγνους, προοδευτικολάγνους και αριστερολάγνους…

ΓιΆ αυτό εδώ και αρκετό καιρό τα μεγάλα Συγκροτήματα του Τύπου με πρώτα, τα πλέον διορατικά (Λαμπράκης-Αλαφούζος) άρχισαν να μιλούν για το «πρόβλημα» και να απαιτούν κάποιες λύσεις. Οι πρωτοπόροι «νταβάδες», αυτοί που επί δεκαετίες προωθούσαν με νύχια και με δόντια τα «ανοικτά σύνορα» και την «ευλογία» της εισαγωγής των αλλοδαπών στρατιών, αυτοί που «τεκμηρίωναν» τα νέα ιδεολογήματα της Νέας Τάξης με τους ποικίλους αριστερούς μαϊντανούς-οικοτρόφους τους, ξαφνικά ανακαλύπτουν (!) ότι η Αθήνα βρώμισε και η ζωή άρχιζε να γίνεται αφόρητη.

Σημείωση: Εδώ δεν θα πρέπει να μας διαφύγει και η οικονομική συνιστώσα. Η μελετημένη και μεθοδευμένη δραματική υποβάθμιση του κέντρου της Αθήνας και των γειτονιών της στοχεύει και σε τεράστια κέρδη. Οι μεγαλοκαρχαρίες την υποβαθμίζουν συνειδητά σε τέτοιο βαθμό, ώστε, σαν τα κοράκια, να τη λεηλατήσουν. Κατόπιν (τώρα αρχίζει αυτό), «καθαρίζουν» το τοπίο, στέλνουν τα αλλοδαπά στίφη αλλού και εκτοξεύουν τις τιμές του αναβαθμισμένου κέντρου σε γιγάντια ύψη κερδοφορίας και κερδοσκοπίας. Αυτό, όμως, είναι θέμα ξεχωριστής ανάλυσης…

Αντιλαμβάνεται, συνεπώς, κανείς, όλη την απάτη αυτής της όψιμης «ευαισθητοποίησης» αυτών που δημιούργησαν και προώθησαν συνειδητά τη λαθρομετανάστευση και την αλλοδαπή λαίλαπα.

Είναι, επίσης, εύκολα κατανοητό και το γιατί προωθήθηκε η ισλαμική εισβολή, τόσο οργανωμένα, επιλεκτικά και μεθοδευμένα. Εδώ οι πάντες, συγκαλύπτουν το χαρακτήρα αυτής της εισβολής και τους πολυεδρικούς της στόχους. Συγκαλύπτουν τις οργανωμένες αφγανικές συμμορίες που έρχονται απευθείας από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, καθώς και τους σχεδιασμούς του αμερικανικού χωροφύλακα της περιοχής: Του τούρκικου ιμπεριαλισμού.

Αυτά τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά. Εδώ θα περιοριστούμε σε ένα άλλο ζήτημα: στο γεγονός, ότι αυτή η «βόμβα» της λαθρομετανάστευσης, με δεδομένη την καχεξία του λαϊκού κινήματος και τον προδοτικό ρόλο της καθεστωτικής «αριστεράς», χρησιμοποιείται πλέον ανοικτά για τα πολιτικά παιχνίδια των διεθνών και εγχώριων «νταβάδων».

Χρησιμοποιείται για την «ελεγχόμενη» αποδόμηση της ηγεσίας της Ν.Δ. και την «ανασύστασή» της (αναπαλαίωση). Και μέσω αυτής της αποδόμησης χρησιμοποιείται, επίσης, για την «ελεγχόμενη» αποδόμηση ολόκληρου του πολιτικού σκηνικού και τον πλήρη έλεγχό του από τους μηχανισμούς του κεφαλαίου.

Όπως έχουμε αναλύσει, κουραστικά, η «τορπίλη» των «νταβάδων» και του παρακράτους τους εναντίον της Ν. Δ, είναι ο Καρατζαφέρης.

Όλα τα πυρά του παρακρατικού οπλοστασίου (ιδεολογικά, πολιτικά, ιστορικής προέλευσης και καταγωγής) ανασύρονται από τον Καρατζαφέρη εναντίον της ηγεσίας της Ν.Δ., στοχεύουν το χώρο, το εκλογικό σώμα και τους βουλευτές αυτού του χώρου.

Όλα τα «πυρά» «σκάνε» εντός αυτού του χώρου με ένα και μόνο σκοπό: Να οξύνουν τις διαιρετικές τάσεις που υπάρχουν (υπάρχουν σε κάθε κόμμα) και να ενισχύσουν τις υπονομευτικές δυνάμεις ( Ντόρα και ΣΙΑ), καθώς και να αλλάξουν τους εσωτερικούς συσχετισμούς υπέρ αυτών των δυνάμεων.

Οι πρόσφατες εκλογές ήταν μια πρόβα για την τελική επίθεση. Αν πετύχαινε το πείραμα «Τζαβέλλα», θα άνοιγε τους δρόμους για την κλιμάκωση της επίθεσης και την προετοιμασία της κατάληψης των «Χειμερινών Ανακτόρων».

Η Τζαβέλλα δεν ήταν μια τυχαία επιλογή. Ήταν μια συνειδητή επιλογή των μηχανισμών του κεφαλαίου, η οποία σηματοδοτούσε τους στόχους των «νταβάδων» και τις μητσοτακικές, «εκσυγχρονιστικές» διαπλοκές. Ήταν μια επιλογή που προωθούσε ακόμα περαιτέρω τις εσωτερικές αμηχανίες και τριβές στο εσωτερικό της Ν.Δ. και μια ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση του ΛΑ.Ο.Σ στις εσωτερικές διεργασίες της Ν.Δ., καθώς και πιο στενή σύνδεση με αυτές τις διεργασίες.

Ο υπολογισμός των αφεντικών του Καρατζαφέρη ήταν σωστός και το πείραμα πέτυχε. Η επιτυχία πρόβαλε σαν θρίαμβος με την παταγώδη καταρράκωση της Ν.Δ. και την αφηνιασμένη προπαγάνδα και προβολή του Καρατζαφέρη από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Αμέσως, μετά από αυτή την επιτυχία, όλα τα ΜΜΕ, ακόμα και οι δημοσιογραφικές ιστοσελίδες με αναγνωσιμότητα, μπήκαν πιο ενεργητικά στο παιχνίδι: Εμφανίζουν πλέον τον ΛΑ.Ο.Σ τον «παράγοντα» καθορισμού και «καθοδήγησης» της Ν.Δ.

Η πρόταση του Καρατζαφέρη στους βουλευτές της Ν.Δ. για να «αποστατήσουν» εντάσσεται μέσα σε αυτή τη στρατηγική, σηματοδοτώντας τούτο: Ο ΛΑ.Ο.Σ. προβάλλεται πλέον ο πόλος συσπείρωσης της «δεξιάς».

Και αυτή η πρόταση είναι μελετημένη και σχεδιασμένη. «Ακουμπά» στον καιροσκοπισμό των πολιτικάντηδων, οι οποίοι θέλουν, πάση θυσία, να εξασφαλίσουν μια θέση στο κοινοβούλιο…

Αυτό, ωστόσο, που αποκαλύπτει, το πολιτικό παιχνίδι των «νταβάδων» και των δημοσιογραφικών τους λακέδων, σε όλη την αποκρουστική του διάσταση, είναι η χρησιμοποίηση του αλλοδαπού εφιάλτη υπέρ του Καρατζαφέρη.

Σύσσωμα τα ΜΜΕ και πολλά μπλογκ (εδώ αποκαλύπτονται πολλοί) ανοικτά και επίμονα «πιστώνουν» στον Καρατζαφέρη το «άνοιγμα» του «μεταναστευτικού προβλήματος».

Προβάλλουν ανοικτά ότι είναι ο ΛΑ.Ο.Σ που εξαναγκάζει την κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα να «ασχοληθούν» με το «μεταναστευτικό».

Ανάγουν, δηλαδή, τον Καρατζαφέρη και τις δημαγωγικές κορώνες του (εμπορία έκανε και του μεταναστευτικού και όχι συστηματική, αλλά ανάλογα με τις εκλογικές περιστάσεις), σε κεντρικό, καταλυτικό πολιτικό παράγοντα.

ΓιΆ αυτό όλοι αυτοί οι διαφημιστές της «τορπίλης» κατά της Ν.Δ. παρασιωπούν σκόπιμα όχι μόνο την καπηλεία του Καρατζαφέρη, αλλά και τις ανοικτές θέσεις υπέρ του «σεβασμού των μεταναστών» και της πολυπολιτισμικότητας της κυρίας Τζαβέλλα.

Θέσεις που αμέσως μετά τις εκλογές διατύπωσε στο Mega, στον Σταύρο Θεοδωράκη. Θέσεις που δίνουν μια νόθα και φιλο-νεοταξική διάσταση στον αλλοδαπό εφιάλτη: αυτός ο εφιάλτης δεν έχει καμία σχέση με λογικές διατεταγμένης και ελεγχόμενης μετανάστευσης, αλλά αποτελεί στρατηγική του κεφαλαίου για τη διάλυση και πολτοποίηση των εθνών και λαών.

Σιγή ιχθύος από όλα τα ΜΜΕ και τα υποτιθέμενα αντικειμενικά μπλογκ πάνω στους ύμνους της Τζαβέλλα για Σημίτη και Μητσοτάκη.

Διαβάστε εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3453

Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια: Οι «νταβάδες» που προχωρούν ακάθεκτοι, με αιχμή του δόρατος τον Καρατζαφέρη, για την αποδόμηση της Ν.Δ. και ολόκληρου του σκηνικού. Και τα πολύχρωμα παπαγαλάκια των δημοσιογράφων. Καθώς και αυτοί, που μπορεί να μην είναι παπαγαλάκια, αλλά θέλουν να γίνουν, ή οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» που αναπαράγουν αυτά που σερβίρουν οι «νταβάδες»…

Φυσικά, μέγιστη βοήθεια προς τους «νταβάδες» παρέχουν και τα «αριστερά» τους δεκανίκια. Αυτά κατηγορούν (και μάλιστα με πρωτοσέλιδα) τον Καρατζαφέρη γιατί τάσσεται κατά της λαθρομετανάστευσης και ζητά μέτρα.

Καλύτεροι σύμμαχοι του Καρατζαφέρη από αυτούς τους «αριστερούς» δεν υπάρχουν. Πράττουν, ευλαβικά, αυτό που προωθούν τα οικονομικά κέντρα εξουσίας!!!

Πολιτική τύφλα, δογματική αγκύλωση ή διατεταγμένοι υπηρεσία;;;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούν 13, 2009 5:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η πραγματικότητα εκδικείται σκληρά όσους την περιφρονούν

Μπορεί να γυρίζουμε την πλάτη στα κοινωνικά και εθνικά προβλήματα, αλλά αυτά δεν γυρνάνε την πλάτη σε κανένα. Με το να μη θέλουμε να τα δούμε ή να τα αποκρύβουμε δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Και όσο τα συμπιέζουμε αγνοώντας τα, τόσο και πιο καταιγιστικά ξεσπούν και μας πνίγουν. Η πραγματικότητα τιμωρεί σκληρά αυτούς που τη χλευάζουν…

Εδώ και πολλά χρόνια ο αλλοδαπός κατακλυσμός αποτελούσε ένα «πρόβλημα» ταμπού. Ουδείς τολμούσε να μιλήσει.
Οι ελάχιστοι που βάλαμε σαν σημαία αυτό το πρόβλημα λιθοβοληθήκαμε πολιτικά αγρίως. Η δικτατορία των ΜΜΕ είχε επιβάλλει ένα πέπλο σιωπής και τρόμου εναντίων των ελάχιστων φωνών που κραύγαζαν για τον αλλοδαπό εφιάλτη.

Τελευταίως, κάποια επιτελεία του καπιταλιστικού κόσμου αφουγκράστηκαν μερικώς την οργή που κόχλαζε στα σπλάχνα της ελληνικής κοινωνίας.

Και ήρθε η ιστορική λαϊκή πράξη της ΑΠΟΧΗΣ.
Αυτό το καταλυτικό ιστορικό γεγονός έσπειρε τον τρόμο και τον πανικό στον κόσμο του κεφαλαίου και στα ποικίλα πολιτικά και δημοσιογραφικά τους επιτελεία. Ήταν τέτοια αυτή η «κατραπακιά» που οι πάντες νιώσανε αμήχανοι και πανικόβλητοι μπροστά στην λαϊκή οργή που αποτύπωναν τα συγκλονιστικά ποσοστά της αποχής.

Νιώσανε διπλά θορυβημένοι, γιατί διαπίστωσαν ότι έχασαν κάθε έλεγχο εκλογικής χειραγώγησης του ελληνικού λαού, παρά τη θηριώδη πλύση εγκεφάλου που ασκούν μέσα από τις μαζικές μήτρες εξαπάτησης και διαμόρφωσης της κοινής γνώμης.

Το μεγαλύτερο τρόμο τον νιώσανε οι «αριστερές» εφεδρείες του καθεστώτος, γιΆ αυτό ψελλίζουν αμήχανα, αραδιάζοντας όγκους ανοησιών, γενικολογιών και σοφιστικών τεχνασμάτων…

Να, λοιπόν, που η αποχή, σε κάποιες ιστορικές συγκυρίες αποτελεί, «συμμετοχή» στα πολιτικά δρώμενα, πολιτικές «ρήξεις» που φέρνουν σε αμηχανία και τρόμο όλο το πολιτικό κατεστημένο.

Μετά από αυτό το καταλυτικό γεγονός της αποχής, δια μαγείας, όλοι διέκριναν το μεγάλο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και την πνιγηρή ασφυξία της ποικιλόμορφης κοινωνικής δυσωδίας…

Τώρα ανταγωνίζεται μεταξύ του όλος αυτός ο κόσμος που γέννησε, έθρεψε και γιγάντωσε το πρόβλημα στο ποιος θα ουρλιάξει πιο δυνατά.

Τα ΜΜΕ, έγιναν αίφνης ομιλητικότατα!!! Σιωπούσαν σκανδαλωδώς μέχρι χθες και καρατομούσαν όποιον τολμούσε να θέσει τέτοιου είδους προβλήματα και τώρα ουρλιάζουν σαν Ύαινες…

Ακόμα και οι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα, τώρα ανακαλύφτηκαν!!!

Η κυβέρνηση που μέχρι χθες ακόμα ευλογούσε τη λαθρομετανάστευση, μας έδινε μαθήματα της «ελληνικής φιλοξενίας» και δρομολογούσε, πιο ακραίες μορφές, νομιμοποίησης των αλλοδαπών στρατιών, τώρα, πανικόβλητη έκανε στροφή εκατόν ογδόντα μοιρών: Στα λόγια φυσικά, όπως θα δείξουμε παρακάτω.

Το ΠΑΣΟΚ, η κύρια πολιτική συνιστώσα αυτής της βαρβαρότητας (επί των ημερών του θέριεψε» και νομιμοποιήθηκε η «εισβολή) το παίζει μωρή παρθένα και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν έχει «μεταναστευτική πολιτική» και δεν πρόβλεψε!!!

Η αηδία πολλαπλασιάζεται από την οργή όταν ακούς αυτούς του μπλε και πράσινους απατεώνες…


Το θλιβερό ΚΚΕ έχει πάθει τέτοιο σοκ που αρχίζει να πληθαίνει τις «αντικαπιταλιστικές» ρητορείες, τις ξύλινες κοινωνιολογικές γενικεύσεις και τα νεκρά αντιρατσιστικά κλισέ που τόσο απλόχερα καταναλώνουν οι μηχανισμοί του κεφαλαίου.

Βρέθηκε τόσο απροετοίμαστο πάνω σε αυτό το γιγάντιο κοινωνικό και εθνικό πρόβλημα, του είχε γυρίσει τόσο περιφρονητικά την πλάτη (ασχολιόταν με την αποκατάσταση του Στάλιν) που σήμερα βρίσκεται σε «τρικυμία εν κρανίω», αραδιάζοντας του κόσμου τις ανοησίες και ερχόμενο σε κάθετη ρήξη με την ελληνική κοινωνική και τη λαϊκή οργή. Θα ασχοληθούμε ιδιαίτερα με το ΚΚΕ.

Με το ΣΥΡΙΖΑ, τι να πούμε. Εδώ τα πάντα πλέον λάμπουν. Η αιχμή του επαγγελματικού ρατσισμού βρίσκεται σε τροχιά διάλυσης. Ψάχνει να βρει τα «επικοινωνιακά λάθη»!!!
Και πολιτικά άθλιοι και θλιβεροί…

Ο ΛΑ.Ο.Σ φυσικά κορδώνεται και υστερικά προβάλλεται σαν ασφαλιστική δικλείδα και σαν «μοχλός» ανατροπής και χειραγώγησης της οργής. Θα προβληθεί ακόμα πιο καταιγιστικά. Γράφουμε παραπάνω γιΆ αυτόν.

Δεν πρέπει, όμως, να μας παρασύρει η θεατρική παράσταση που δίνεται από όλον αυτόν τον κόσμο του καθεστώτος, με ηθοποιούς καλούς, αλλά και κάκιστους.

Θα επιδιωχθεί η επικάλυψη του ουσιώδους προβλήματος και η εξαπάτησή μας με το τρύπημα κάποιων πυωδών εξωτερικών αποστημάτων.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

α). Όλο το πρόβλημα θα επικεντρωθεί στο «από εδώ και στο εξής». Δηλαδή στο πώς θα βάλουν «φραγή» για να αποκλείσουν νέες εισροές. Θα προβούν και σε θεαματικές σκούπες εντυπωσιασμού και κάποιες απελάσεις.

β).
Θα δημιουργήσουν και πολλούς χώρους «φιλοξενίας» των λαθρομεταναστών!!!

γ). Για το μεγάλο όγκο των εκατομμυρίων που υπάρχουν δεν θα πάρουν κανένα ουσιαστικό μέτρο. Αντίθετα θα επιδιώξουν τη νομιμοποίησή τους και σταδιακά την ενσωμάτωσή τους, όχι στην ελληνική κοινωνία (αυτό δεν μπορεί να γίνει, είναι αθεράπευτη και δόλια ουτοπία), ΑΛΛΑ στην εκλογική διαδικασία.

Ο αλλοδαπός καρκινώδης «όγκος» καταστροφής της ελληνικής κοινωνίας θα μείνει άθικτος, κανένα ημίμετρο δεν μπορεί να δώσει, εδώ λύσεις. Αντίθετα θα επιδιωχτεί αυτός ο «όγκος» να νομιμοποιηθεί. Η καταστροφή, ήδη έχει επέλθει και αυτή την καταστροφή θα την κωδικοποιήσουν και νομικά. Θα επικεντρώνουν στα μερεμέτια και στα θα δαιμονοποιούν τα κατασταλτικά μέτρα…

Πάνω σε αυτά θα παίζει όλος ο θίασος του πολιτικού μας δράματος, με ηθοποιούς να αλληλοβρίζονται.


ΟΛΟΙ προς μία κατεύθυνση θα κοιτούν: Την παγίωση και τη νομιμοποίηση του υπάρχοντος και σε καυγάδες στο πώς αυτό θα γίνει με φόρμες που θα εξαπατούν τον ελληνικό λαό αποτελεσματικότερα.

Μόνο όταν δημιουργηθεί λαϊκό κίνημα με Λόγο πάνω σε αυτό το πρόβλημα των προβλημάτων μπορεί να τεθούν οι βάσεις για ριζοσπαστικές λύσεις και όχι για μερεμέτια.

Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να στραφούμε και να δουλέψουμε και όχι να ψάχνουμε για "στέγες" εκλογικών «παιχτών» και δημαγωγών. Ό,τι κατέκτησαν οι λαοί μέχρι σήμερα στην ιστορία, το κατέκτησαν με ΚΙΝΗΜΑΤΑ


«Μεταναστευτικές πολιτικές» που θα αποφασίσουν αυτοί που στρατηγικά και τακτικά εδραίωσαν και γιγάντωσαν το πρόβλημα, θα είναι «πολιτικές» απάτης και κοροϊδίας.

Αν είναι δυνατόν το κράτος και τα κόμματα των υπερεθνικών, αυτοί οι νεοταξικοί ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΙ μηχανισμοί που χρησιμοποιούν τον αλλοδαπό εφιάλτη για να αποσαθρώσουν και να διαλύσουν την ελληνική κοινωνία, να μας σώσουν.


Τέτοιες ουτοπίες μόνο πολιτικοί αγύρτες σαν τον Καρατζαφέρη μπορεί να καλλιεργούν, δημαγωγώντας άθλια και εμετικά πάνω στις εθνικές συμφορές, αλλά ζητώντας την επίλυση από το σύστημα και το κράτος της ιμπεριαλιστικής Νέας Τάξης…

Φυσικά όλοι αυτοί οι πολιτικοί αγύρτες από τα μεγάλα κόμματα και τον Καρατζαφέρη, μέχρι την καταρρέουσα «αριστερά» λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο: τον ελληνικό λαό.

Είναι τόσο εκρηκτικό το πρόβλημα, τόσο οξύτατη η κρίση και τόσο υποψιασμένος ο ελληνικός λαός που όλοι αυτοί θα καταρρεύσουν.

Οι κάλπικοι παράδες σήμερα αποκαλύπτονται εύκολα, με την ταχύτητα και την οξύτητα των προβλημάτων..

Μία πρώτη ένδειξη είναι η αποχή σε αυτές τις εκλογές.



Υ.Γ.
Θα πρέπει, φυσικά, να περιμένουμε, σύντομα και οργανωμένα-κατευθυνομένα επεισόδια από τους αλλοδαπούς.
Αυτή η συνταγή των "Δεκεμβριανών" θα δοκιμαστεί και εδώ.
Αυτές οι "εκρήξεις" των οργανωμένων και κατευθυνόμενων, από τις μυστικές υπηρεσίες, αλλοδαπών συμμοριών και των επαγγελματιών "αντιρατσιστών" θα λειτουργήσουν σαν "μοχλός" πίεσης για την "εξομάλυνση", μέσω των μαζικών νομιμοποιήσεων και της επάνδρωσης της αστυνομίας και με αλλοδαπούς...

_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 14, 2009 12:08 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Χωρίς Παρωπίδες"

Κάποιοι κοινωνιολογίζοντες δημοσιογράφοι που θέλουν να το παίξουν «αιρετικοί» διανοούμενοι, αλλά με το αζημίωτο και πάντα στα σίγουρα, ξύπνησαν με το θόρυβο και αποφάσισαν να δώσουν μια χείρα βοηθείας στο καθεστώς που υπηρετούν «αιρετικά» μεν, πλουσιοπάροχα και «διαπλεκόμενα» δε…

Η προσφιλής μέθοδος αυτών των «αιρετικών» της σύγχυσης είναι η δήθεν ουδετερότητα και «αντικειμενικότητα», τα κλισέ της πονηρής προοδευτικότητας: αυτά των «ίσων αποστάσεων», στις ποικίλες αποχρώσεις τους και με επιδειξιμανείς κοινωνιολογίζουσες αφαιρέσεις.

Αυτοί οι τύποι της «αιρετικής», κοινωνιολογίζουσας δημοσιογραφίας, φοράνε τη γενειάδα του «εκλεκτού» που στέκεται υπεράνω από τις «καθημερινές αθλιότητες», υπεράνω των «τειχών», «χωρίς παρωπίδες». Μόνο που τα γραφτά τους (για να μη μιλήσουμε για τη «σιγουριά» και τα «προνόμια» της «αίρεσής» τους) αποδεικνύουν ότι φοράνε τις τεράστιες «παρωπίδες» της καθεστωτικής αριστεροφροσήνης.

Διαβάζουμε, λοιπόν, στο άρθρο του Γιάννη Τριάντη, «χωρίς παρωπίδες» τα εξής ωραία και άκρως αποκαλυπτικά:

1. «Οι μετανάστες δεν είναι ταξιδιώτες που επιλέγουν τη διαδρομή τους. Ούτε διαβάτες που διανυκτερεύουν στα πανδοχεία της οικουμένης για να περάσουν τη νύχτα. Είναι το αναπόφευκτο κύμα υπόγειων συγκλονισμών. Είναι ο πυρετός της άρρωστης υφηλίου. Οι αριθμοί μιας μακάβριας στατιστικής. Τα θύματα που νιώθουν να τρώει τα σπλάχνα τους «ο μολοσσός της απελπισίας»...»

Μένει κανείς εμβρόντητος από το «τίποτα» της κοινωνιολογούσας, φλύαρης ηθικολογίας. Ένα κουβάρι στείρου, μελοδραματικού διανοουμενισμού και σύνθετων σοφιστικών κοινοτοπιών.

Δεν χρειάζονταν τόσες ηθικολογικά φορτισμένες και μελοδραματικές φράσεις. Η Ηγεσία του ΚΚΕ το διατυπώνει το ηθικολογικό αυτό «αξίωμα» με μια απλή κοινωνιολογική αφαίρεση: «φταίει η καπιταλιστική βαρβαρότητα»!

Αυτός ο κομπασμός της δήθεν αιρετικής γραφής γίνεται πληθωρικός για να αποκρύψει την ουσία και το συγκεκριμένο. Για να εξοβελίσει το πρόβλημα και τα πραγματικά ερωτήματα:

α) Η κατακλυσμιαία «εισβολή» αλλοδαπών δεν έχει καμία, μα απολύτως καμία, σχέση με την έννοια της μετανάστευσης. Αν δεν γνωρίζει ο Τριάντης ποιοι όροι προσδιορίζουν τα μεταναστευτικά φαινόμενα και πώς υλοποιούνται, ας μελετήσει να μάθει. Βεβαίως γνωρίζει, αλλά κάνει ότι το αγνοεί.

β). Ούτε έχουμε εδώ κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις απελπισμένων που ζητούν εργασία στη γη της Επαγγελίας, την Ελλάδα!!!
Φυσικά άλλο ξέφραγο αμπέλι (αυτό τους το έχουν μάθει) και άλλο «Γη της Επαγγελίας».

γ). Εδώ έχουμε μια μαζική «εισβολή» λαθρομεταναστών, σχεδιασμένη, ενθαρρυμένη, επιλεκτική και κατευθυνόμενη. Οι «ταξιδιώτες», κύριε «χωρίς παρωπίδες», «επιλέγουν» τη διαδρομή που τους έχουν επιλέξει. Είναι «ταξιδιώτες» με συγκεκριμένο προορισμό, «ταξιδιώτες» μέσα στις γαλέρες του κεφαλαίου με στόχο…

δ). Αν ήταν αυθόρμητη επιλογή θα πήγαιναν (και όχι σαν στίφη) σε άλλες χώρες που υπόσχονται και είναι «γη της Επαγγελίας», κατά πολύ περισσότερο από την Ελλάδα.

ε). Αν ήταν αυθόρμητη επιλογή δεν θα κατέβαιναν από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν τόσο μακριά. Αντίθετα θα μας πλημμύριζαν οι αφανισμένοι και παντελώς καταστραμμένοι Σέρβοι οι οποίοι βρίσκονται δίπλα μας. Γιατί αλήθεια αυτή η απελπισία των Σέρβων δεν κατευθύνεται στην Ελλάδα με το φιλικότατο λαό της υπέρ των Σέρβων;

ζ).
Και όλοι αυτοί από τις μακρινές χώρες του Πακιστάν και Αφγανιστάν πού βρίσκουν τόσο χρήματα να πληρώσουν τους μαφιόζους δουλεμπόρους για να έρθουν. Και εδώ που έρχονται ποιοι πληρώνουν αδρά στα μαφιόζικα κυκλώματα για να εξασφαλίσουν άδεια παραμονής;

η). Και τα καραβάνια από την Τουρκία έρχονται και αυτά αυθόρμητα;

Σε αυτά και πολλά άλλα συγκεκριμένα δεν απαντάει ο «χωρίς παρωπίδες». Τα θεωρεί «ταπεινά» για την πένα του ή επικίνδυνα να ταράξουν τη βολή του στην «Ελευθεροτυπία».

Κατά τα άλλα είναι «χωρίς παρωπίδες»!!!

2. Διαβάζουμε ακόμα από τον «αιρετικό»:

"Ο αιφνιδιασμός, ειδικά σε χώρες άμαθες, ενεργοποιεί τα αμυντικά αντανακλαστικά, που με τη σειρά τους διαμορφώνουν επιθετική συμπεριφορά και κλίμα δυσανεξίας. Ταυτόχρονα, όμως, και ανάλογα με τη θεσμική επάρκεια κάθε χώρας, ανοίγει ο ασκός της ασύστολης εκμετάλλευσης των μεταναστών και της απαράδεκτης, σιωπηρώς αποδεκτής, θεσμικής εκκρεμότητος (νομιμοποίηση). Η εξομάλυνση είναι θέμα χρόνου, όπως αποδείχτηκε πειστικά στη δική μας περίπτωση με τους Αλβανούς, αλλά και με τους υπόλοιπους μετανάστες του πρώτου κύματος...
Ωστόσο η εκρηκτική ροή, η αίσθηση ότι η χώρα είναι «ξέφραγο αμπέλι» (τι βολική έκφραση γι' αυτούς που ξύπνησαν ξαφνικά από τον μακάριο ύπνο τους), καθώς και τα ποικίλα προβλήματα που ταλανίζουν τους εν απογνώσει μετανάστες και μετακυλίονται στην καθημερινότητα, ενοχλούν και εξοργίζουν τις παλιές συλλογικότητες. Ειδικά στις υποβαθμισμένες περιοχές των αστικών κέντρων, όπου τα υπαρκτά προβλήματα των απελπισμένων μεταναστών βιώνονται σαν ακόμη ένας μπελάς από την ούτως ή άλλως χειμαζόμενη κοινωνία (π.χ. κέντρο Αθήνας, Αγιος Παντελεήμονας, κ.α.).».


Αφού εξαφάνισε όλες τις ουσιώδεις συνιστώσες του προβλήματος, μας παραδίδει μαθήματα το πώς προκαλείται η «ξενοφοβία», οι «επιθετικές συμπεριφορές» και ο «ρατσισμός».

Πλήρης ευθυγράμμιση με τα ιδεολογήματα των διεθνών μηχανισμών του κεφαλαίοι. Οι μαφιόζοι του διεθνούς αθλητισμού τα λένε χωρίς «κοινωνιολογίες» της κακιάς ώρας και ωραιοποιημένες γιρλάντες…

Εδώ έχουν αποδομηθεί τα πάντα, οι Έλληνες εργαζόμενοι έχουν αντικατασταθεί από αλλοδαπούς δούλους, έχουν ξεθεμελιωθεί όλες οι κατακτήσεις των εργαζομένων, έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα και έχουν μολυνθεί τα πάντα (τα γράφουμε διεξοδικά σε άλλά κείμενα) και ο «χωρίς παρωπίδες» μας αραδιάζει ψυχαναλίζουσες ανοησίες: «αμυντικά ανακλαστικά», «χώρες άμαθες», «κλίμα δυσανεξίας» και άλλες ηχηρές ανοησίες.

Ένα ακόμα παράδειγμα του "αιρετικού" της καθεστωτικής σύγχυσης.

Γράφει: "η αίσθηση ότι η χώρα είναι «ξέφραγο αμπέλι»".

Είναι "αίσθηση" ή πραγματικότητα ότι η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι;

ΑΞΙΟΣ ο μισθός σου κ. Τριάντη. Πράγματι είσαι «χωρίς παρωπίδες», όπως τα περισσότερα παπαγαλάκια του καθεστώτος, «αιρετικά» ή μη…


_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Καχύποπτος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούν 14, 2009 8:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://deltio11.blogspot.com/2009/06/blog-post_9043.html



Η Προπαγάνδα για τους «μετανάστες» και τα «ελληνόπουλα».


Τα χουντοκάναλα έχουν λυσσάξει στην προπαγάνδα με τους «καλούς μετανάστες» που είναι πια Έλληνες.
Οι μετανάστες ,είναι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδας, με άδεια παραμονής, που ανανεώνεται κάθε 5 χρόνια.
Δεν είναι Έλληνες ,ούτε και θα γίνουν ποτέ.
Ο Ελλην γεννάται ,δεν είναι τουρίστας ούτε λαθρομετανάστης.
Επίσης οι λαθρομετανάστες που απέκτησαν πράσινη κάρτα δεν είναι Έλληνες υπήκοοι.
Είναι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδας .
Μπορούν να γίνουν Έλληνες υπήκοοι σύμφωνα με τον νόμο εφόσον πληρώνουν τους φόρους τους και τηρούν τους νόμους του κράτους.
Απλά πράγματα.
Οι λαθρομετανάστες ,που ζητούν προσωρινό άσυλο, δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι και δεν μπορούν να γίνουν.
Ορισμένοι «δασκαλεμένοι» εκπρόσωποι των μεταναστών προκαλούν με απαιτήσεις και ξεχνούν ότι χρωστούν πολλά σε αυτή τη χώρα και τους Έλληνες φορολογούμενους, που τους προσέφεραν δωρεάν παιδεία και περίθαλψη, ενώ αυτοί και οι γονείς τους ,δεν πλήρωναν φόρους και δεν κατέβαλαν ασφαλιστικές εισφορές.


deltio11

Σε συνεχεια αυτων ας γραφει και τουτο. Αποψε στο δελτιο του μεγκα αλλα και της νετ και του σκαι υπηρξαν και παλι ρεπορταζ οπου μας εδειχναν ποσο ασχημα περνουν οι λαθρομεταναστες.

Το δε μεγκα εδειξε δυο θεματα.στο πρωτο κακιζε το υπουργειο του πακι γιατι οι λαθραιοι στοιβαζονται περιμενοντας να καταθεσουν αιτηση ασυλου.στο δε επομενο εδειξε την συλληψη εφοριακων που ειχαν κανει κυκλωμα και εβγαζαν σε λαθραιους αφμ χωρις κανενα ελεγχο,και μεσω αυτου εκαναν χαρτια νομιμοποιησης.

Δηλαδη το προβλημα της λαθρομεταναστευσης κατα το μεγκα υπαρχει γιατι ο ρυθμος με τον οποιο η φαμπρικα νομιμοποιησεων λειτουργει δεν επαρκει και ετσι οι καινουργιες καραβιες μενουν χωρις το χαρτακι νομιμοποιησης για αιτηση ασυλου!!

Απιστευτοι οι τυποι!

Το ριχνουν στο φιλοτιμο του ελληνα για να καλυψουν ιδιοτελειες,ανικανοτητα ελεγχου και συνενοχη πολιτικων και ελιτ!

Και ερωτά ενας κοινος νους.

Αφου υπαρχει μια μαφια που ξεκινα απο τον δουλεμπορο,παει στο δικηγορο που δασκαλευει ολους να ζητανε αιτηση ασυλου αμεσως και με το χαρτι αυτο να μην τους κουναει κανεις, αφου υπαρχουν επιορκοι εφοριακοι, δημαρχοι ,τελωνηδες,
αστυνομοι,
συνοριοφυλακες και ολοι εν γενει που ασκουν δημοσια λειτουργια,αφου εχεις κομματαρχες που νοικιαζουν τρωγλες σε 50 το δωμα,

Αφου λοιπον εχεις ενα τετοιο τερας
σε λειτουργια γιατι δεν κανουν κατι απλο εδω και 15 χρονια;

Γιατι δεν ποινικοποιουν αυτες τις συναλλαγες των κρικων της αλυσιδας που κερδοσκοπει;και τους ιδιους τους συναλλασομενους κρατικους υπαλληλους ελαφρα τη καρδια χωρις κοστος;

Και γιατι με καθε αιτηση λαθραιου για παροχη πολιτικου ασυλου δεν προβλεπουν με νομο οτι οποιος δεν μπορει να αποδειξει οτι πραγματι ειναι πολιτικος προσφυγας(οτι δηλαδη τον κυνηγουν στην χωρα του για τα πολιτικα πιστευω του)αυτοματα τιμωρειται με λ.χ 50.000 ευρω προστιμο η εναλλακτικα να εγκαταλειψει την χωρα αυτοβουλως;οταν ολοι γνωριζουν οτι ουτε 1 τα εκατο δεν ανηκει στην κατηγορια αυτη και ολοι το χρησιμοποιουν καταχρηστικα με εντολη των κυκλωματων και των δικηγορων που κανουν παρτι κερδοσκοπιας.

Έτσι θα σπαγανε το μοναδικο κινητρο που στηνει ολη την αλυσιδα της μαφιας.το ευκολο κερδος.ποιος θα ειχε οφελος να ανακατευτει στην αλυσιδα αυτη οταν θα ηξερε πως καθε κεφαλι δουλου ειναι απο την αρχη χρεωμενο με π.χ 50.000 και δεν υπαρχει περιπτωση να παρει τα λεφτα;η ιδιος ο λαθραιος τι κινητρο θα ειχε να ελθει οταν θα επρεπε να δουλεψει αρκετα χρονια για να πληρωσει το προστιμο αυτο;ουτε καν θα ερχοταν.για σκεφτειτε το.

Δεν το κανουν ,δεν το εκαναν οχι φυσικα απο ανθρωπισμο(σε μια κυνικη κοινωνια που θεος ειναι το χρημα αυτα ειναι για αφελεις)


Αλλα γιατι δεν θελουν.γιατι ολοι αυτοι αναπαραγουν την εξουσια για την εξουσια.οι επιορκοι συμπληρωνουν το πενιχρο εισοδημα που τους εξασφαλιζει το κρατος,τα κυκλωματα και οι εργοδοτες χρηματοδοτουν με τα ετσι προκυπτοντα υπερκερδη τους πολιτικους και τα κομματα προεκλογικα κλπ.πως λοιπον αυτη η φαμπρικα θα βγαλει τετοιο νομο εναντια στον εαυτο της;και στο τελος ειναι και τα συμφεροντα των ξενων κεντρων που εκμεταλλευονται την κατασταση για να προωθησουν μια αδυναμη κατακερματισμενη πολυεθνικη ελλαδα του χεριου τους.

Μας δουλευουν.μονο αυτοργανωση και τιμωρια με την ψηφο μπορει να τους φερει σε αδιεξοδο.τιποτε αλλο.διαφορετικα θα συνεχισουν να εξαπατουν το κοσμο με κινησεις εντυπωσιασμου,να πουλανε φιλοτιμο του ελληνα και να το εξαργυρωνουν σε κερδη απο την λαθρομεταναστευση και να πουλανε τα φτηνα στερεοτυπα του ρατσισμου για να συνεχισουν την κλεπτοκρατια και τη κερδοσκοπικη σπεκουλα στο βαθος.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ

Γιατί, επίσης, ΟΥΔΕΙΣ θέτει ένα άλλο απλό ερώτημα: που βρίσκουν τόσα χρήματα οι εξαθλιωμένοι δούλοι από τα βάθη της Ασίας για να πληρώνουν τις μαφίες για τη μεταφορά τους και τα μαφιόζικα κυκώματα στην Ελλάδα για να παίρνουν το «πιστοποιητικό» του διωκόμενου πολιτικά ή άδειες παραμονής;
Αν είχαν αυτά τα χρήματα θα ζούσαν άνετα στη χώρα τους…

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες