Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τρομοκρατική σχιζοφρένεια

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Φεβ 20, 2009 11:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τρομοκρατική σχιζοφρένεια Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τρομοκρατική σχιζοφρένεια
και
τρομολαγνική υστερία


Ζούμε τη σχιζοφρένεια της διατεταγμένης τρομοκρατίας των αυτοκρατορικών
μυστικών υπηρεσιών και την τρομοκρατική υστερία του τηλεθεάματος.
Στρατοί κουκουλοφόρων προβοκατόρων, κάθε λογής παρακρατικές μαριονέτες και ποικίλα πολιτικά και δημοσιογραφικά ενεργούμενα, έχουν βγει για τα καλά στο σεργιάνι. Κουμπουροφόροι και τραμπούκοι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Στην αλυσίδα της κατευθυνόμενης δράσης τους, μετά την επίθεση στον «Αλτερ», προστέθηκαν: μια επίθεση κατά του πανεπιστημιακού κ. Πανούση και περίπου 60 κιλά δυναμίτης μέσα σε εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο.

Στην αλυσίδα της κατευθυνόμενης «δράσης» και τα πολιτικά και δημοσιογραφικά ενεργούμενα και όλοι οι «ειδικοί» του επαγγέλματος της ψευτιάς και της εξαπάτησης.
Οι τρομολαγνικές «θεωρίες» δίνουν και παίρνουν, τα σενάρια διαδέχονται το ένα το άλλο και η φαντασία οργιάζει

Τα τηλεοπτικά κανάλια (αυτό το θέατρο του θεάματος) έχουν δώσει τα «ρέστα τους». Παρελαύνουν όλων των ειδών οι απατεώνες και με το περισπούδαστο ύφος του «ειδικού» τεμαχίζουν την «τρίχα» και μας γεμίζουν με τους ρύπους της σκανδαλολογικής αστυνομικής σεναριογραφίας για να επικαλύψουν και να αποκρύψουν την αλήθεια, την οποία διακρίνει καθαρά όλος ο κόσμος, τόσο ορατή είναι. Την αλήθεια την οποία και οι ίδιοι γνωρίζουν, αλλά μοχθούν (αυτός είναι ο ρόλος των υπηρετών και για αυτό πληρώνονται) να την καλύπτουν πάση θυσία.
Με νύχια και με δόντια όλα αυτά τα γρανάζια» της προβοκατόρικης αυτοκρατορικής μηχανής προσπαθούν να δολοφονήσουν την αλήθεια της πολιτικής σκέψης: ότι αυτή η εφιαλτική τρομοκρατική λαίλαπα που ζούμε είναι αποκλειστικό και καλά σχεδιασμένο έργο των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και του υποχείριου στις ΗΠΑ, ελληνικού κράτους.

ΓιΆ αυτό οι «πηγές» που πρώτες παρελαύνουν από τις πασαρέλες των ΜΜΕ είναι τα «αμερικανάκια», τύπου Χρυσοχοΐδη.
ΟΛΟΙ γνωρίζουν τι κρύβεται πίσω από αυτή την μηχανή παραγωγής τρομοκρατίας, παραγωγής «ομάδων κρούσης» κουκουλοφόρων, παραγωγής αιμοσταγών δολοφόνων με «αντιεξουσιαστικές μάσκες».
ΟΛΟΙ γνωρίζουν τους στρατηγούς αυτής της τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και τους στρατηγούς της: Στη θέση του αρχιστρατήγου είναι η CIA...

Οι ηγεσίες των κομμάτων γνωρίζουν.
Το ίδιο και οι νταβάδες.
Και φυσικά πρώτοι απΆ όλους οι «αμερικανοτσιολάδες» και οι μεγάλοι «παπαγάλοι» των ΜΜΕ.


Γνωρίζουν, αλλά μας γεμίζουν παραμύθια και μετατοπίζουν τα πολιτικά ερωτήματα σε αστυνομικά σενάρια και σε στείρους, παραπλανητικούς, μικροκομματικούς ανταγωνισμούς.
ΟΥΔΕΙΣ διερωτάται επάνω σε απλά και πολύ συγκεκριμένα ζητήματα:
α) Το γιατί ξαφνικά ξέσπασε αυτή η τρομοκρατική καταιγίδα.
β). Ποιοι ωφελούνται από αυτά τα τρομοκρατικά εγκλήματα.
γ). πώς γίνεται να υπάρχει τέτοια επιχειρησιακή ικανότητα δράσης. Μπορεί ποτέ «αυθόρμητες» ομάδες τυφλής βίας (για αριστερές ή αναρχικές δεν το συζητάμε) να εμφανίζονται με τέτοιο οπλισμό και υλικά, με τέτοια οργάνωση και υπηρεσιακή ικανότητα;
δ). Είναι δυνατόν ποτέ να μην εντοπίζεται ούτε ένας, όταν ξέρουμε ότι σήμερα οι μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν και το χρώμα των εσωρούχων μας; Είναι δυνατόν να μην εντοπίζεται ούτε ένας κουκουλοφόρος, όταν αυτοί τρομοκρατούν επί χρόνια και μάλιστα «ομαδικά», σε στρατιές 30 και 40 ατόμων; Το σπουδαιότερο: Όταν οι χώροι αυτών των «συμμοριών» είναι χαρτογραφημένοι από την αστυνομία;

ΟΛΟΙ οι απατεώνες της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και των «ειδικών» της έμμισθης διανόησης παρακάμπτουν κάθε πολιτικό ερώτημα και κάθε λογική σκέψη. Μας στουπώνουν τα κρανίο με αστυνομικά μυθεύματα περί «ανίκανου κράτους» και αστυνομίας, περί αστυνομικών ερευνών και άλλων τέτοιων φαιδρών.

Για τη ταμπακέρα δεν μιλάει κανείς. Ποιοι κατευθύνουν αυτό το εφιαλτικό τρομοκρατικό όργιο και τι επιδιώκουν;

ΕΑΝ τεθεί σε αυτή την πολιτική βάση το όλο ζήτημα, φωτίζονται τα πάντα. Φωτίζονται ακόμα και οι αγνοούντες την ιστορία, τη θεωρία και τις στρατηγικές επιδιώξεις της τρομοκρατίας: Το προνομιακό ιδεολογικό και πολιτικό όπλο της αυτοκρατορίας των ΗΠΑ και των κρατών για την υποδούλωση και τρομοκράτηση των κοινωνιών, για εκβιασμούς κυβερνήσεων και πολιτικές αποδομήσεις και το κυριότερο: Για την επιβολή του τρόμου και τη σφυρηλάτηση νέων κατασταλτικών και διωκτικών αλυσίδων.

Πάντα τα καθεστώτα που σαπίζουν προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους με τις σιδερένιες αλυσίδες της κρατικής και παρακρατικής τρομοκρατίας, αναθέτοντας στις μυστικές υπηρεσίες να ασκούν πολιτική. Και η πολιτική του αυτοκρατορικού κράτους, συνακόλουθα και των προτεκτοράτων ή ημιπροτεκτοράτων του, είναι κατασκευή η τρομοκρατικών ομάδων και η «κατασκευή» του τρομοθεάματος.

Η αστυνομική αντίληψη τις ιστορίας αντιπροσωπεύει την πιο ακραία μορφή πολιτικής αλλοτρίωσης. Με αυτά τα αστυνομικά κριτήρια και γαργαλιστικά αστυνομικά σενάρια μας στουπώνουν το κρανίο για να μας αλλοτριώσουν πολιτικά και να μη προσεγγίζουμε πολιτικά τις σκευωρίες του κράτους και των μυστικών υπηρεσιών, ιδιαίτερα των κυρίαρχων πλανητικών. ΓιΆ αυτό «βαπτίζουν» συνωμοσιολογία την πολιτική προσέγγιση της οργανωμένης βίας και προβοκάτσιας των μηχανισμών του κράτους. Επιδιώκουν η πολιτική μας σκέψη να είναι παγιδευμένη στα παιχνίδια των μηχανισμών και στις συνωμοσίες που μας σερβίρουν.

ΓιΆ αυτό και τα πρόσφατα «δεκεμβριανά» τα διαφήμιζαν και τα διαφημίζουν ακόμα οι «αριστεροί» ιπποκόμοι των «νέων ιδεών» σαν «νέα κινήματα».
Ακριβώς γιατί αυτά τα «νέα κινήματα» δεν έχουν «πολιτικά υποκείμενα» και «νέες ιδέες», παρά μόνο κουκούλες: Αστυνομικά υποκείμενα, «συνωμοτικά υποκείμενα». Έτσι πίσω από αυτά τα σκέτα υποκείμενα των πυρομανών πλιατσικολόγων και υβριστών των ιδεών, υποκείμενα με κέντρα καθοδήγησης, προωθούνταν οι επόμενοι στόχοι της ολοκληρωτικής τρομοκρατίας και υπονόμευσης των πραγματικών λαϊκών κινημάτων.
Το σημερινό εφιαλτικό καθεστώς που ζούμε με την τρομοκρατική σχιζοφρένεια αποτελεί τη συνέχεια της κατασκευασμένης «εξέγερσης» των κουκουλοφόρων.

Σαν συνέχεια αυτού του «νέου κινήματος» το εμφανίζουν και οι «αμερικανοτσολιάδες» όλων των χρωμάτων της ίριδας.

Προετοιμάζοντας τη συνέχεια του αύριο: ποινικοποίηση της λαϊκής δράσης και η κοινωνία στο γύψο…

Υ.Γ. Οι ηγέτες του ΣΥΡΙΖΑ τώρα σκούζουν σαν τις μωρές παρθένες. Τι υποκρισία αβυσσαλέα. Χρόνια και χρόνια χαϊδεύανε τα κεφάλια της κουκούλας, δώσανε στους κουκουλοφόρους ιδεολογική και πολιτική κάλυψη και πλειοδότησαν σε ύμνους υπέρ της «εξέγερσης» των κουκουλοφόρων το Δεκέμβρη και τώρα θρηνούν…




_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ροβεσπιέρος στις Δευ Ιούν 22, 2009 2:21 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 21, 2009 9:27 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Από το ΡΕΣΑΛΤΟ, τεύχος-15

Τρομοκρατία: Προνομιούχο μέσο άσκησης πολιτικής
των μυστικών υπηρεσιών

Γράφει: Ο Νίκος Πικρός

Στα ζητήματα της τρομοκρατίας πολλοί από τον ακροαριστερό χώρο (γιατί η καθεστωτική «αριστερά» συμμετέχει συνειδητά σε αυτό το παιχνίδι) δεν θέλουν να διακρίνουν τα προβοκατόρικα παιχνίδια του κράτους και των μυστικών τους υπηρεσιών. Ορισμένα συγκεκριμένα ιστορικά δεδομένα και στοιχεία ίσως προκαλέσουν κάποιες ρωγμές στην «αριστερίστικη» αυτάρεσκη στενοκεφαλιά.

Ιστορικά δεδομένα

Μια προσεκτική ιστορική ανασκόπηση μας αποκαλύπτει τούτο: Από την έναρξη του ψυχρού πολέμου (1947) αναπτύσσεται σε όλη την Ευρώπη ένα πολυπλόκαμο τρομοκρατικό δίκτυο κατευθυνόμενο από την Ουάσιγκτον και τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, σε συνεργασία με τα ευρωπαϊκά κράτη και τις υπηρεσίες τους. Η τρομοκρατική αυτή στρατηγική του ιμπεριαλισμού περνάει από δύο φάσεις.
Πρώτη φάση: Σε αυτή τη φάση (1947- 1970), πίσω από κάθε τρομοκρατική ενέργεια «ανακαλύπτεται» ο «ερυθρός» κίνδυνος. Είναι η περίοδος του Ψυχρού Πολέμου και ο «μπαμπούλας» είναι ο κομμουνισμός. Σε αυτή τη φάση οι μυστικές υπηρεσίες αναθέτουν την εκτέλεση τρομοκρατικών ενεργειών σε πράκτορές τους ή σε όργανά τους από το χώρο της εξτρεμιστικής δεξιάς και, στη συνέχεια, προσπαθούν να τις αποδώσουν στην Αριστερά (κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική), κατασκευάζοντας ενόχους.
Δεύτερη φάση: Αυτή αρχίζει από το 1971 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Είναι η περίοδος που ο «μπαμπούλας» του κομμουνισμού έχει ξεθωριάσει. Παράλληλα ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός ηττάται συντριπτικά στο Βιετνάμ, ο Μάης του ΄68 και τα επαναστατικά κινήματα της νεολαίας σε όλο τον κόσμο έχουν πυροδοτήσει την επαναστατική σκέψη. Παντού σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική τα λαϊκά μαζικά κινήματα γιγαντώνονται και προβάλλουν απειλητικά για τον ιμπεριαλισμό. Σε αυτή την περίοδο σημειώνεται μια ποιοτική αλλαγή στη στρατηγική της διεθνούς ιμπεριαλιστικής τρομοκρατίας.

Η αλλαγή αυτή συμπίπτει με την κοινοποίηση του «Εγχειριδίου Εκστρατείας για τις μυστικές υπηρεσίες που διεξάγουν Επιχειρήσεις Σταθεροποίησης», των στρατηγών Westmorland (αρχηγού του αμερικανικού επιτελείου ενόπλων δυνάμεων και γνωστού σφαγέα του Βιετνάμ) και Wicklam.

Σε αυτή τη δεύτερη φάση, οι μυστικές υπηρεσίες κατασκευάζουν αριστερές οργανώσεις φαντάσματα, που «αναλαμβάνουν δημόσια» την ευθύνη των τρομοκρατικών ενεργειών που πραγματοποιούν πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών, είτε «διεισδύουν» απευθείας σε διάφορες ομάδες εξτρεμιστικές και τις καθοδηγούν.

Η τρομοκρατία πλέον γίνεται ο νέος «μπαμπούλας», η νέα δαιμονοποιημένη απειλή της ανθρωπότητας. Μια τρομοκρατία κατασκευασμένη από τις μυστικές υπηρεσίες που εμφανίζεται με αριστερές, επαναστατικές υπογραφές.

Μέσα σε αυτό το ιστορικό πλαίσιο μπορούμε να διερευνήσουμε το πλήθος των τρομοκρατικών ενεργειών από το 1947 μέχρι σήμερα σε όλη την Ευρώπη, ενέργειες που έχει πλέον αποδειχτεί περίτρανα ότι ήταν έργο των μυστικών υπηρεσιών. (τα συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία καταγράφονται στο βιβλίο του Κλεάνθη Γρίβα, «τρομοκρατία», εκδόσεις Παπαζήση).

«17Ν»

Η 17Ν ήταν η ποιοτική μετάλλαξη της Κόκκινης Προβιάς. Μια μετάλλαξη προσαρμοσμένη στα δεδομένα της δεύτερης φάσης. Όλες οι δολοφονικές της ενέργειες, αν τις μελετήσει κανείς προσεκτικά εξυπηρετούσαν τους στρατηγικούς και ταχτικούς (οικονομικούς, κοινωνικούς, πολιτικούς) σχεδιασμούς των ΗΠΑ. Η δολοφονία των βασανιστών της Χούντας είχαν ως στόχο να εμφανίσουν τη 17Ν ως αριστερή, επαναστατική οργάνωση και η δολοφονία του Γουέλς ως αντιαμερικανική.
Βεβαίως η δολοφονία του Γουέλς υπαγορεύτηκε και από τη διαπάλη στο εσωτερικό της ΣΙΑ. Στα μέσα της δεκαετίας του ’70, κατά τη μεταβατική φάση της διαδοχής του Κόλμπι από τον Τζορτζ Μπους στην ηγεσία της ΣΙΑ, η διαπάλη για τον έλεγχο αυτής της υπηρεσίας είχε ως αποτέλεσμα μια αιματηρή εκκαθάριση πρακτόρων. Σύμφωνα με την έκθεση της Επιτροπής Πάικ, που συγκροτήθηκε από το Κογκρέσο, περισσότεροι από 200 πράκτορες δολοφονήθηκαν από συναδέλφους τους, που μεταμφιέζονταν σε τρομοκράτες. Ο κύκλος αυτών των εκκαθαρίσεων άνοιξε από τη 17Ν το Δεκέμβριο του 1975. Και έκλεισε με τη δολοφονία του ίδιου του Τάσκα σε αυτοκινητικό «δυστύχημα», στην Ελβετία.
Αυτά για κάποιους αφελείς που πιστεύουν ότι οι Αμερικανοί δεν σκοτώνουν δικούς τους…

Αμερικανικό «εγχειρίδιο»


Ας πούμε τώρα δύο λόγια για το αμερικανικό εγχειρίδιο τρομοκρατικών ενεργειών που αναφέραμε στην αρχή. Ολόκληρο το ντοκουμέντο δημοσιεύτηκε στο «Βήμα» (22/10/1978).
Μεταξύ άλλων αναφέρει στο πρώτο κεφάλαιο: «Ο στρατός και άλλες υπηρεσίες δεν έχουν αμετακίνητη υποχρέωση να συνεχίσουν να στηρίζουν μια φιλική κυβέρνηση: 1. Αν δεν αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα σημαντικών τομέων της χώρας. 2. Αν είναι ασταθής και αδύναμη μπροστά σε ένοπλη κομμουνιστική εξέγερση. 3. Αν εξαιτίας του ακραίου εθνικισμού (της) βάζει σε κίνδυνο τα συμφέροντα των ΗΠΑ».
Σημείωση: Πρώτος, λοιπόν, ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός, από το 1970, σηκώνει το λάβαρο του αντιεθνικισμού! Κάθε αντιιμπεριαλιστική εκδήλωση, σαφώς, είναι για την Ουάσιγκτον εθνικιστική. Βεβαίως τότε οι σημερινοί αντιεθνικιστές ήταν «ντούροι» κατά των Αμερικάνων. Σήμερα έχουν ασπαστεί ενθέρμως το δόγμα τους!!!

Στο κεφάλαιο Γ, διαβάζουμε:
«Είναι πιθανό οι φιλικές κυβερνήσεις να δείχνουν παθητικότητα ή αναποφασιστικότητα απέναντι στον ανατρεπτικό κομμουνισμό (ίσως) εξαιτίας κάποιας χαλάρωσης των βίαιων πράξεων…
Σε αυτήν την περίπτωση, οι στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες θα πρέπει να είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν ειδικές επιχειρήσεις, ικανές να πείσουν την κυβέρνηση και την κοινή γνώμη ότι ο κίνδυνος είναι πραγματικός και υπάρχει επιτακτική ανάγκη να καταπολεμηθεί.
Για την επίτευξη αυτού του στόχου, οι μυστικές υπηρεσίες επιβάλλεται να διεισδύσουν στις ανατρεπτικές οργανώσεις με ειδικούς πράκτορες που θα έχουν αποστολή να δημιουργήσουν ομάδες δράσης από τα ριζοσπαστικά στοιχεία αυτών των οργανώσεων…Αυτές οι ομάδες δράσης, υπό τον έλεγχο των μυστικών υπηρεσιών, θα εξαπολύσουν κύμα βίαιων ή μη βίαιων εκδηλώσεων, αναλόγως των περιστάσεων… Αν δεν είναι εφικτή η διείσδυση αυτού του είδους, μπορεί να οδηγήσει στον επιδιωκόμενο σκοπό η χρησιμοποίηση οργανώσεων της άκρας αριστεράς…»

Μέσα στα τριάντα χρόνια από τότε που γράφτηκε το κείμενο οι μέθοδοι των μυστικών υπηρεσιών, ασφαλώς θα έχουν δουλευτεί περαιτέρω…

Αυτά για τους αφελείς που δεν μπορούν να κρίνουν πολιτικά και είναι κολλημένοι στα παλαιά πρότυπα της αριστερής «ατομικής τρομοκρατίας» και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τις πράξεις των απελπισμένων από τις οργανωμένες προβοκάτσιες που φορτώνονται στα επαναστατικά και αριστερά κινήματα…
Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΣΑΛΤΟ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 21, 2009 1:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Mια λεπτομέρεια που θα πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα στην προκήρυξη της "Σέχτας":Τρομοκράτες στις πορείες;

http://greece-salonika.blogspot.com/2009/02/blog-post_21.html



Από μια πρώτη ανάγνωση και πριν ξεκινήσει το...γαϊτανάκι των αναλύσεων στα παραδοσιακά ΜΜΕ το Greece Salonika σχολιάζει ένα κομμάτι της προκήρυξης που ίσως μαρτυρά πολλά για τα μέλη που απαρτίζουν τη νεοσύστατη οργάνωση.Στην τρίτη παράγραφο της προκήρυξης οι τρομοκράτες εξηγούν γιατί δεν έβαλαν εναντίον του τεχνικού του Alter που συνάντησαν στην είσοδο του κτιρίου την ώρα της επίθεσης αναφέροντας τα εξής:

"Δεν αναφερόμαστε στους τεχνικούς του καναλιού. Όχι γιατί τους συμπαθούμε, αλλά αφού είναι τόσο ελεεινοί και τιποτένιοι που για λίγα φράγκα ξεπουλάνε τη συνείδηση τους και γίνονται τα τσιράκια των αρχιρουφιάνων,προτιμάμε να τους χρησιμοποιούμε σαν σάκους του μπόξ σε καμιά πορεία.(!)Δε θα συνέβαινε βέβαια το ίδιο..."

Είναι μια λεπτομέρεια που δεν πρέπει να περάσει στα "ψιλά" καθώς οι τρομοκράτες αποκαλύπτουν πως οι ίδιοι συμμετέχουν σε πορείες και μάλιστα βρίσκονται πιθανότατα ανάμεσα στους περίφημους "γνωστούς-αγνώστους" κουκουλοφόρους που επιτίθενται κατά καιρούς στα τηλεοπτικά συνεργεία!Δεν πρέπει να υπάρχει καταγεγραμμένη σε άλλη προκήρυξη τρομοκρατών παρόμοια φράση που να καταδεικνύει παρόμοιες συμπεριφορές και να δίνει στοιχεία για το ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω απ΄τις επιθέσεις.Φανταζόμαστε πως αυτή η λεπτομέρεια δε θα περάσει ασχολίαστη απ΄τους ειδήμονες των 8..
Επιστροφή στην κορυφή
Περίεργος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 21, 2009 4:56 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αναλώσιμοι ("παπαγάλοι υπηρεσίας") και διαχρονικοί ("τρομοκράτες υπηρεσίας")

Οι ειδήμονες των 8 που αναφέρονται προηγούμενα δεν μπορούν να σχολιάσουν ούτε την τύφλα τους.

Αυτοί δεν είναι που δεν έβλεπαν την οικονομική κρίση να έρχεται;

Αυτοί δεν είναι που μετά τη σχολίαζαν σαν πρόσκαιρο φαινόμενο της φούσκας των ακινήτων στις ΗΠΑ;

Αυτοί δεν είναι που... δεν σχολιάζουν ακόμη και σήμερα τις ουσιαστικές πλευρές της κρίσης του συστήματος και απλώς παραγαλίζουν τις επικοινωνιακές παρλαπίπες των Πάκηδων και των Χρυσοχοΐδηδων;

Αυτοί, τώρα, απλώς (Wink τα έχουν κάνει από το φόβο τους. Όποιος είδε στα παράθυρα του ALTER τους "αστέρες" του καναλιού το γνωρίζει ήδη.

Αναλώσιμοι (δημοσιογραφικά) ήταν και ως his master voice λειτουργούσαν ώστε να διατηρήσουν τους παχυλά αμειβόμενους ρόλους τους. Τώρα το μόνο που σκέφτονται είναι ότι τα διάφορα κέντρα είναι πιθανόν να θεωρήσουν κάποιον από αυτούς... γενικώς αναλώσιμο.

Αρκεί βέβαια ο φόβος. Εδώ φυλάει τα έρμα, όπως λέει ο λαός μας, δεν θα "φυλάει" τα... παπαγαλάκια; Προφανείς λοιπόν και οι κίνδυνοι:

-Μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας στα παιχνίδια ΗΠΑ και Νέας Τάξης (η περαιτέρω εμπλοκή στο Αφγανιστάν φαίνεται πλέον δεδομένη),
-Αποδοχή των σχεδίων τους στα Βαλκάνια και το Αιγαίο (η... "εθνική" σιωπή για την επικείμενη άσκηση των Τούρκων είναι ένα πρώτο δείγμα)
-Περισσότερη αστυνόμευση και νέα πλαίσια καταστολής (ήδη οι διαρροές για εισηγήσεις "νέου τρομονόμου" πληθύνονται)

Η σιωπή (αποδοχή των σχεδίων) όλων αυτών που μας "πληροφορούν" επιλεκτικά και "αναλύουν" κατ' εντολήν αλλά και οι φωνές (επικρότηση των σχεδιασμών) είναι τα πρώτα κέρδη των σχεδιαστών της επιχείρησης "τρομοκρατική καταιγίδα".
Επιστροφή στην κορυφή
Παλαίμαχος



Ένταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 21, 2009 8:30 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η σπορά του τρόμου για την υποταγή μας



Ο ΤΡΟΜΟΣ φέρνει τον άνθρωπο σε μια τέτοια κατάσταση, που υποτάσσεται άθελά του, ακόμα και όταν η εξωτερική πίεση είναι μικρή. Ο τρόμος είναι ένα ιδεώδες μέσο για την άσκηση εξουσίας. Η ρίζα του τρόμου βρίσκεται στο μεδούλι των κοκάλων της καπιταλιστικής εξουσίας: Από εκεί πηγάζει η βία στην εξωτερική της μορφή, αλλά και στην εσωτερικευμένη, ασυνείδητη μορφή της.

Οι τρομοκράτες της υφηλίου με τις μυστικές τους υπηρεσίες προσπαθούν να υποτάξουν την ελληνική κοινωνία και να επιβάλλουν τα εφιαλτικά τους σχέδια με τον τρόμο. Επιδιώκουν με τον τρόμο να μας οδηγήσουν σε ολοκληρωτική κατάπτωση, σε τέτοιες ψυχώσεις κατάρρευσης, ώστε να ανταλλάξουμε τον τρόμο μας με την υποταγή μας και να αποδεχτούμε τη ραγιάδικη παθητικότητα του θύματος.

Οι πλανητικοί, ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί τρομοκρατίας βομβαρδίζουν την ελληνική κοινωνία με εντατικούς ρυθμούς από τα καλοκαίρια των οργανωμένων εμπρησμών: έχουμε αναλύσει αυτό τον εμπρηστικό πόλεμο εναντίον της χώρας μας και τις επιδιώξεις των δημίων της υφηλίου.

Οι στρατιές των κουκουλοφόρων που πλήθαιναν με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου και αλώνιζαν ανενόχλητες τα τελευταία πέντε χρόνια ασκούσαν τη «θητεία» τους στις προπαρασκευαστικές τρομοκρατικές ασκήσεις. Μέσα σε αυτά τα χρόνια οι μηχανισμοί της τρομοκρατίας και της προβοκάτσιας «εκπαίδευαν» τα τρομοκρατικά τους «τάγματα» και τις ομάδες κρούσης.

Το Δεκέμβριο περνάμε σε μία νέα πιο επιθετική φάση της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και των εσωτερικών «νταβάδων»:
Στη γενική τρομοκρατική έφοδο, με την «εξέγερση» των κουκουλοφόρων. Τα εκπαιδευμένα κουκουλοφόρικά «τάγματα» μέσα από την πολύχρονη δράση τους μπήκαν σε κίνηση: καίγοντας, πλιατσικολογώντας και τρομοκρατώντας την Αθήνα και την ελληνική κοινωνία γενικότερα.

Ακολουθούν οι νέες πρακτορικές, τρομοκρατικές ομάδες: «Επαναστατικές σέχτες» και CIA.

Τώρα βρισκόμαστε σε μια φάση γενικευμένης και κλικαμακούμενης τρομοκρατικής επίθεσης. Τώρα οι γκάνγκστερ της ανθρωπότητας βάζουν σε εφαρμογή τις τελειοποιημένες τεχνικές του τρόμου, τις τελειοποιημένες τεχνικές των δολοφονιών: ανθρώπων και της σκέψης. Τώρα με τα νέα κατασκευάσματά τους (Σέχτες και CIA) επιχειρούν να σπείρουν τον τρόμο και να καλλιεργήσουν στην ελληνική κοινωνία ψυχώσεις πανικού.

Τα νέα κτυπήματα εναντίον πανεπιστημιακών, ομαδικά χτυπήματα και εναντίον άλλων πολλών στόχων και διανοουμένων, που αποκρύφτηκαν (από την αστυνομία και τα ΜΜΕ) και τα 60 κιλά εκρηκτικά που θα αφάνιζαν το τετράγωνο, εντάσσονται μέσα σε αυτή την νέα άγρια τρομοκρατική στρατηγική σποράς και καλλιέργειας του τρόμου.

Και η νέα προκήρυξη της «Σέχτας», αυτής της βοούσας πρακτορικής οργάνωσης σε αυτή τη στρατηγική εντάσσεται. Να τρομοκρατήσει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.
Και αν μελετήσει κανείς και τις αναρτήσεις του πρακτορικού δικτύου του idymedia θα διαπιστώσει το ίδιο: κραυγές εναντίον της σάπιας διανόησης και στοχοποιήσεις…

Το να αναλύσει κανείς την προκήρυξη μιας τόσο κραυγαλέας πρακτορικής και προβοκατόρικης οργάνωσης είναι όχι μόνο βλακώδες, αλλά και παραπλανητικό. Το να γράφει κανείς κοινότοπες διατυπώσεις εναντίον των δημοσιογράφων είναι το πλέον εύκολο. Το να απαντάει σε αυτές τις βλακώδεις κοινοτοπίες των μυστικών υπηρεσιών πέφτει στη λογική αυτών των υπηρεσιών. Γιατί είναι θλιβερό να απαντάμε και να «αναλύουμε» τα γραπτά των δολοφόνων του αμερικανικού γκανγκστερισμού. Είναι σαν να αποδεχόμαρτε αυτούς τους αυτό-διοριζόμενους «τιμωρούς» να ορίζουν τα ιδεολογικά και πολιτικά κριτήρια. Από πού ως πού οι στυγνοί δολοφόνοι θα το παίζουν «εισαγγελείς» και «εκδικητές», από πού ως πού οι μυστικές υπηρεσίες και τα προβοκατόρικα κατασκευάσματά τους θα μας ορίζουν το «καλό» και το «κακό»;

Αυτό, απλώς, που θα θέλαμε να παρατηρήσουμε είναι τούτο: ότι οι κατασκευασμένες τρομοκρατικές ομάδες κτυπάνε και τα «αναλώσιμα υλικά» της εξουσίας που τις κατασκευάζει. Γνωρίζουμε ότι συχνά χτυπάνε και δικούς τους ανθρώπους. Για τους μηχανισμούς της τρομοκρατίας και της προβοκάτσιας ο άνθρωπος αποτελεί «αναλώσιμο υλικό». Συνεπώς, δεν είναι απίθανο να χτυπηθούν και δημοσιογράφοι «βαποράκια», ακόμα και πρακτοράκια των μυστικών υπηρεσιών. Εδώ δολοφόνησαν Προέδρους τους οι μυστικές υπηρεσίες, θα σκοντάψουν στους υπηρέτες τους;

Το ουσιώδες, ωστόσο, είναι ότι τόσο οι τρομοκρατικές πράξεις αυτών των κατασκευασμένων ομάδων και όσες θα επακολουθήσουν, καθώς και οι απειλητικές προκηρύξεις τους, ένα και μόνο άμεσο στόχο έχουν: Τη σπορά του τρόμου και των ψυχώσεων πανικού.
Στην ίδια λογική κινείται και το τηλεθέαμα της τρόμο-σύγχυσης και των τρόμο-ψυχώσεων.
Απώτερος στόχος: Η δαιμονοποίηση της τρομοκρατίας και της καθεστωτικής «αντιτρομοκρατικής παράνοιας», ώστε να αποδομήσουν το πολιτικό σκηνικό, να καταλύσουν ολοκληρωτικά τις πολιτικές ελευθερίες, να ενοχοποιήσουν τις κοινωνικές αντιστάσεις και τις ενοχλητικές φωνές και να καταλήξουν: Στην ολοκληρωτική υποταγή και τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας.
Πρέπει να καταπολεμήσουμε αυτόν τον τρόμο. Και ένα είναι το μέσον: Να φωνάξουμε δυνατά και να ξαπλώσουμε παντού την κραυγή: «Πίσω από αυτές τις τρομοκρατικές πράξεις και οργανώσεις βρίσκεται ο δήμιος και ο τρομοκράτης των λαών: Οι Αμερικανοί».

Δεν πρέπει να ανταλλάξουμε τον τρόμο που σπέρνουν οι μυστικές υπηρεσίες και το καθεστώς, με την ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ…






_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Φεβ 21, 2009 10:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κάποιο μπλοκ με «αριστερή προβιά» που το παίζει ειδήμων περί της τρομοκρατίας(!!!) έγραψε για το βιβλίο του Ιταλού Τζανφράνκο Σανγουινέττι: «Περί τρομοκρατίας και του κράτους» (εκδόσεις ΥΨΙΛΟΝ).

«Ο συγγραφέας του βιβλίου «Περί της Τρομοκρατίας και του Κράτους», δεν πιστεύει ότι οι τρομοκρατικές οργανώσεις είναι παραρτήματα των μυστικών υπηρεσιών. Eμφανίζεται πεπεισμένος, όμως, ότι διαβρώνονται από κρατικούς μηχανισμούς, οποίοι στη συνέχεια «κατευθύνουν τους απλοϊκούς, φανατικούς αγωνιστές» των οργανώσεων έτσι όπως θέλουν»…»

Ο κύριος αυτός προσαρμόζει τις ιδέες του συγγραφέα στη δική του …λογική: τη λίαν προβοκατόρικη. Εκτός και αν δεν ξέρει να διαβάζει…


Ο Σανγουινέττι μιλάει ξεκάθαρα ότι η
τρομοκρατία σήμερα οργανώνεται, καθοδηγείται και σκηνοθετείται από τις μυστικές υπηρεσίες: Αυτός είναι ο κεντρικός άξονας των ιδεών του.

Απλώς διευκρινίζει: «Μα και στην ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, μιας τρομοκρατικής ομαδούλας που έχει ξεπηδήσει αυθόρμητα, τίποτα στον κόσμο δεν είναι πιο εύκολο για τα ειδικά σώματα του Κράτους από το να παρεισφρύσουν σ’ αυτήν και, χάρη στα μέσα που διαθέτουν και στην άκρα ελευθερία ελιγμών που έχουν, να φτάσουν σ’ απόσταση βολής από την αρχική ηγεσία και να πάρουν τη θέση της…».
Ο Σανγουινέττι είναι σε όλο το βιβλίο του ΤΟΣΟ ξεκάθαρος που προκαλεί έκπληξη να παραποιείται τόσο κατάφορα και δόλια…


_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Εξόριστος



Ένταξη: 22 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 457

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Φεβ 22, 2009 3:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο «Δημοσιογράφος» και οι δημοσιογράφοι
και
το απωθητικό γλείψιμο της «Σέχτας»


Τα «βαποράκια» των «νονών» της μόλυνσης και τα μεγάλα λαρύγκια των σκοτεινών κέντρων της εξουσίας, τα οποία υποδύονται το ρόλο του πολιτικού και ηθικού εισαγγελέα, πρέπει να ξεσκεπάζονται ανελέητα.

Σταχυολογούμε από τα νέα μαργαριτάρια του Μάκη:

«@ Γιατί λούφαξαν οι δημοσιογράφοι και δε μιλάνε;
@ Έπαθαν ομαδική αφωνία μετά την προκήρυξη της «ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ»;
@ Κανονικά θα έπρεπε να έχουν αντιδράσει για όσα τους καταμαρτυρεί το αντάρτικο πόλεων…
@ Που πήγε η τιμή και η υπόληψή τους μπροστά στο κατηγορώ αυτών των ανθρώπων;
@ Γιατί δεν ακούγονται οι αγριοφωνάρες των σκληρών αντιπαραθέσεων χάριν του δημοσίου συμφέροντος;
@ Όταν σε κατηγορούν άδικα και σε απειλούν δεν διαμαρτύρεσαι; Δεν διαρρηγνύεις τα ιμάτιά σου, όπως υποτίθεται ότι το έκανες τόσα χρόνια για τον υπόλοιπο κόσμο;
@ Που είναι οι γενναίοι της ενημέρωσης, με τα παχιά λόγια και τα ρητορικά σχήματα, τον καυστικό λόγο και το άκαμπτο ηθικό μπροστά στην κοινωνική αδικία, τον πολιτικό αμοραλισμό, την ρεμούλα, την εκμετάλλευση, το αλισβερίσι;…»


Το κείμενο εδώ:

http://www.zougla.gr/news.php?id=1240

Ζήτημα 1ον
Το παίζει «γενναίος» ο Μάκης. Ποία η γενναιότητά του; Το υμνολογικό γλείψιμο της «σέχτας»: «αντάρτες πόλεων» και «κριτές» της κοινωνικής και πολιτικής σαπίλας. Δηλαδή «εισαγγελείς» και «Ρομπέν», όπως ο ίδιος.
Το παίζει «γενναίος» ο «Δημοσιογράφος» υμνολογώντας τα τρομοκρατικά κατασκευάσματα των μυστικών υπηρεσιών, τα οποία «βαπτίζει» κατηγορηματικά «αντάρτες πόλης»: αυτά που λένε οι χρυσοχοίδηδες και όλα τα φερέφωνα του αμερικανισμού και όλοι οι δημοσιογράφοι, σχεδόν, χωρίς δέλτα κεφαλαίο.
Την κομπάζουζα υποταγή του στα ιδεολογήματα και τους τρομοκρατικούς μύθους των πλανητικών εξουσιών την αποκαλεί «γενναιότητα». Τι διατεταγμένη τύφλωσή του την αποκαλεί «Δημοσιογραφία» και «γενναιότητα». Γατί τι είναι: η αυθάδης και κατηγορηματική (τυφλή) στήριξη και προβολή του κατευθυνόμενου «πολιτικού υπόκοσμου», στήριξη και προβολή των σκευωριών και των τρομοκρατικών σκηνοθεσιών των μηχανισμών της εξουσίας;

Είναι η «γενναιότητα» των γενναίων της υποταγής στους πλανητικούς τρομοκρατικούς μύθους, η «γενναιότητα» των λακέδων της καθεστωτικής διαπλοκής και των καθεστωτικών «αντιτρομοκρατικών» κατηγορητηρίων. Πώς να μην είναι «γενναίος» ο «εισαγγελέας» και ο διαφημιστής των καθεστωτικών τρομοκρατικών μύθων;

Στη «Ζούγκλα», όμως, έχει αναρτήσει ένα εξαίρετο και επιστημονικά τεκμηριωμένο κείμενο του Κλεάνθη Γρίφα. Δεν του ρίχνει μια ματιά, για να μην εκτίθεται τόσο ανόητα και χοντροκομμένα;

Ζήτημα 2ον
Ο «Δημοσιογράφος», Μάκης, βρίζει αφοριστικά όλους τους δημοσιογράφους επικαλύπτοντας το ουσιώδες: Ότι δεν είναι ζήτημα «καλών» ή «κακών» δημοσιογράφων, αλλά ζήτημα «δομής» και «φιλοσοφίας» της δημοσιογραφίας. Και για να τα κάνουμε πιο λιανά, γιατί ο άνθρωπος είναι στη σκέψη ρηχός, ραχιτικός και ακραίος, φαιός λαϊκιστής, απλοποιούμε:
α). Η δημοσιογραφία είναι ένα «σύστημα», μια «δομή» εξουσίας, απόλυτα υποταγμένη στους νόμους της αγοράς, συνακόλουθα στους «νταβάδες». Μέσα σε αυτό το «σύστημα εξουσίας» ο δημοσιογράφος είναι ανίσχυρος και «πιόνι». Ή υποτάσσεται στις βουλές των «νταβάδων» ή εξοβελίζεται. Τα περιθώρια να πει κάτι «δικό» του και «ελεύθερα» είναι, σήμερα, ανύπαρκτα. Και κάποια «αιρετικά» κείμενα είναι για το «άλλοθι» του πλουραλισμού. Αυτά είναι πασίγνωστα…
β). Μια κριτική, συνεπώς, δεν μπορεί να στρέφεται στα «στρατιωτάκια», αλλά στους στρατηγούς. Δηλαδή πρέπει πρώτα και κύρια να αποκαλύπτει και να στηλιτεύει το «σύστημα» της δημοσιογραφίας και τους βιομηχανικούς και εμπορικούς κολοσσούς των ΜΜΕ που αλέθουν τους ανθρώπους και κατασκευάζουν αυτούς τους δημοσιογράφους-γρανάζια και «βαποράκια».
Ο ιεροεξεταστής Μάκης, αφήνει στο απυρόβλητο τις «μήτρες» της διαφθοράς και της λογοκρισίας και κτυπάει το σαμάρι. Τόσο «έντιμη», «θαρραλέα» και «ουσιαστική» καταγγελία κάνει…

Ζήτημα 3ον
Το πρώτο, το οποίο θα έπρεπε να κάνει, αν είχε ίχνος γενναιότητας και εντιμότητας θα έπρεπε να κριτικάρει τον εαυτό του πριν απ’ όλα και τους δικούς του «νταβάδες».
Ο ίδιος, είναι ένας «τηλεστάρ» (η αυθάδης, εισαγγελική εξουσία του γυαλιού) και τα κανάλια που έχει περάσει αποτελούσαν την πλέον χυδαία έκφραση της εμπορευματοποίησης, των διαπλοκών και της αγοραίας ακροαματικότητας.
Πάντα οι «νταβάδες» του μένανε στο απυρόβλητο. Και πάντα ο Μάκης «εκτελούσε» τις ποικίλες υπηρεσίες τους, καθώς και τα ποικίλα πολιτικά παιχνίδια των διαπλοκών του.
Και όμως έχει το έμμονο θράσος να αυτό-αναγορεύεται σε «Δημοσιογράφο» και να μιλάει απαξιωτικά για όλους τους άλλους…

Ζήτημα 4ον
Τέλος για να υπέρ-υψώσει ακόμα πιο πολύ τον εαυτό του κατηγορεί τους άλλους ότι δεν μιλάνε. Πλήρης και εδώ διαστροφή της πραγματικότητας.
ΟΛΟΙ μιλάνε, αλλά τι λένε. Τους ίδιος μύθους για την τρομοκρατία, σε άλλες φυσικά παραλλαγές, που λέει και ο Μάκης.

Για τις κοινωνικές «αδικίες», πάλι, για τον πολιτικό «αμοραλισμό», το «ψεύδος» και τα λοιπές γλυκερές ηθικολογίας του Μάκη, οι πάντες μιλάνε: Από τους δημοσιογράφους, τους πολιτικούς και τους λοιπούς καθεστωτικούς υπαλλήλους μέχρι τον Κατατζαφέρη και τον Τράγκα…
Υπάρχει κανείς που να μη σχίζει τα ιμάτιά του για τη σήψη και διαφθορά;
Απλώς, μόνο ο «Δημοσιογράφος» Μάκης είναι ο «γνήσιος» και «αυθεντικός»!!!
Το μονοπώλιο του κάλπικου και της φαιάς ηθικολογίας διεκδικεί ο Μάκης…

Και κάτι άλλο «διεκδικεί» και «προτρέπει»:
Να γίνουν τα γραφτά των κατασκευασμένων, τρομοκρατικών «συμμοριών» «αντικείμενο» απάντησης από όλους. Δηλαδή να ανοιχτεί ένας «διάλογος» με τους δολοφόνους των μυστικών υπηρεσιών για να λειτουργήσει, έτσι, πιο αποτελεσματικά η παραγωγή και το θέαμα του τρόμου.
Προβολή και διαφήμιση ζητάει, από τους δημοσιογράφους ο τηλεοπτικός» εισαγγελέας, της «Σέχτας» και των λοιπών κατασκευασμάτων!!!


Αυτός, φαίνεται είναι ο ρόλος του σε αυτή τη συγκυρία.


Και μετά το παίζει και «γενναίος»

_________________
Όποιος δεν θέλει να είναι το φερέφωνο του ισχυρού ΔΕΝ πρέπει ΚΑΙ να αποδέχεται την εικόνα που προβάλλει και επιβάλλει ο ισχυρός για τον εαυτό του!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες