Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ανασχηματισμός: Το τελετουργικό της ΑΠΑΤΗΣ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 09, 2014 4:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ανασχηματισμός: Το τελετουργικό της ΑΠΑΤΗΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ανασχηματισμός: Το τελετουργικό της ΑΠΑΤΗΣ



Είναι να γελά κανείς, αλλά και να οργίζεται, με όλο αυτό το σήριαλ που παίζεται με τον Ανασχηματισμό. Τα σενάρια γύρω από τα ονόματα, τους «κομμένους» και τα «νέα πρόσωπα» έχουν πάρει τερατώδεις διαστάσεις: Μπροστά τους το εμετικό και διεστραμμένο σήριαλ, «Κλεμμένα Όνειρα», ωχριά…

Σήμερα, ειδικά, τα ΜΜΕ μας πυροβολούν κατά ριπάς. Κάθε πέντε ή δέκα λεπτά διακόπτουν το πρόγραμμά τους για να μας «πληροφορήσουν» για τα σενάρια κ.λπ…

Ένα, ΟΧΙ
μόνο ασήμαντο πολιτικό γεγονός, αλλά γεγονός κορυφαίας πολιτικής ΑΠΑΤΗΣ, το εμφανίζουν, μέσω του τελετουργικού θεάματος, σαν το κορυφαίο πολιτικό ζήτημα της χώρας…

Κάθε τελετουργικό θέαμα είναι μέγιστη ΑΠΑΤΗ και δόλια κοροϊδία, ακριβώς διότι πίσω από αυτό συγκαλύπτονται ΟΛΑ τα ΟΥΣΙΩΔΗ πολιτικά ζητήματα, συγκαλύπτονται οι νέες συμφορές που περιμένουν τον ελληνικό λαό από τα δωσίλογα ανδρείκελα των μαφιόζων του χρήματος.

Εδώ, ετοιμάζονται νέα Μνημόνια, νέες σφαγές του ελληνικού λαού, το ΓΕΝΙΚΟ ξεπούλημα της Ελλάδας, ο ΤΑΦΟΣ μας και τα όργανα των πραιτωριανών της δωσίλογης «ενημέρωσης», παρουσιάζουν τον Ανασχηματισμό, την ανακύκλωση της κυβερνητικής «συμμορίας», σαν κορυφαίο πολιτικό γεγονός…

Ο ελληνικός λαός τους καταπόντισε σε μικρή μειοψηφία (αυτό είναι το πολιτικό ουσιώδες) και αυτοί ανακυκλώνουν τα σάπια υλικά τους, για να κουκουλώσουν το εκλογικό τους Βατερλό…

Μας δολοφονούν ανελέητα και το ίδιο ανελέητα μας εμπαίζουν…

Μέχρι πότε θα τους ανεχόμαστε ακόμα;

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 09, 2014 6:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι τραπεζίτες τον πρώτο λόγο



Γκίκας Χαρδούβελης: Ο νέος υπουργός Οικονομικών!!!

Έφυγε ο ένας υπάλληλος των τραπεζιτών, ένας σημιτάνθρωπος, ο Στουρνάρας και ήρθε ο άλλος υπάλληλος της τραπεζικής κακουργίας και του σημιτισμού: Ο Γκίκας Χαρδούβελης.


Και μόνο αυτό δείχνει ΟΧΙ μόνο την ΑΠΑΤΗ του Ανασχηματισμού, αλλά και ότι το τελικό πρόσταγμα στον ανασχηματισμό το έχουν οι τραπεζίτες, η χρηματιστηριακή χούντα του 4ου Ράιχ…

Ο σημιτισμός είναι το ανώτατο στάδιο της δωσίλογης υπαλληλίας του χρηματιστηριακού κεφαλαίου και του ευρω-χουντισμού ΚΑΙ αποτελεί τη ΣΥΝΕΧΕΙΑ και τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε κυβερνητικής «συμμορίας»…

Κατά τα άλλα ο ανασχηματισμός ανακάτεψε απλώς τα χαρτιά της κυβερνητικής τράπουλας, στην τσόχα του πολιτικού παιχνιδιού της ΑΠΑΤΗΣ και του ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ μας: Μια μικρή, γελοιογραφική παρένθεση πριν την πτώση αυτής της κυβέρνησης…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 09, 2014 7:55 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Λόγια και Σκέψεις:
http://logiakaiskepseis.blogspot.gr/2014/06/blog-post_3791.html


Αλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς!!!!



'Οπου Γκίκας και μάλαμα....το ανθρώπινο πρόσωπο ανα(κατα)ζητείται ακόμα.

Ένα που βρέθηκε- ο Ανδρέας καλέ- οδεύει στο παιδείας, διότι τα έργα και οι ημέρες στο εργασίας και υγείας του δίνουν πλεονέκτημα.


Ο Κούλης θα μας κυβερνά ηλεκτρονικά, για να μπορεί να κοιμάται ήσυχος τις άγριες και μοναχικές του νύχτες.

Θεός είναι μόνο ένας, ο ανεπανάληπτος Αντώνης, με βοηθό τον έτερο τεράστιο Μπένυ.

Ο Μπουκούκος επιστρέφει στις πωλήσεις
και παραδίδει τα έρημα νοσοκομεία στο άλλο καλό παιδί του χώρου του, ξέρετε εσείς.Έχει εμπειρία στην διάλυση, αν και δεν έχουν μείνει και πολλά να κλείσει.

Υφυπουργός πολιτισμού η Άγγελα του Τόλη, με εκείνα τε χρέη του συζύγου τι έγινε βρε παιδιά; Τακτοποιήθηκαν, γιατί ανησυχώ!

Ο Βαρβιτσιώτης στο Ναυτιλίας, διότι όπου φουρτούνα και θάλασσα είναι μέσα....(Το θάλασσα τα έκανε εδώ ισχύει;;)

Θα κοιμάμαι ήρεμα τα βράδια,
διότι δικαιοσύνης είναι ο Αθανασίου και προστασίας μου ο Κικίλιας.

Τι άλλο θέλω από τη ζωή; Τη Βούλτεψη κυβερνητικό εκπρόσωπο!

Συμπέρασμα, όσο πιο πολύ φωνάζεις στα παράθυρα τόσο πιο μεγάααλη καρέκλα παίρνεις.

Ξαναμπήκε σε υπουργείο ο Γιακουμάτος.

Αγαστή συνεργασία πασοκοελιάς και νδ, καλομοιρασμένα τα υπουργεία, α!! δίκαια πράγματα, για όλους έχει ο μπαξές.....
Βοήθεια μας!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 09, 2014 8:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα ανδρείκελα της κυβερνητικής «συμμορίας» αυτό-εξευτελίζονται…



Η εγκληματική πώρωση και παχυδερμία των ανδρεικέλων δεν έχει όρια. Δεν κρατάνε, λοιπόν, ούτε τα προσχήματα…

Φυσικά το να ζητάς από τέτοιους πωρωμένους δωσίλογους των τοκογλύφων φιλότιμο και στοιχειώδη εντιμότητα είναι θανάσιμη ΟΥΤΟΠΙΑ.


Η κυρία Σοφία Βούλτεψη, λοιπόν, τοποθετήθηκε στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Πού βρίσκεται η …παραφωνία και ο κυβερνητικός αυτό-εξευτελισμός: Η ΠΩΡΩΣΗ της υποκρισίας και του εμπαιγμού μας;

Προσέξτε: Η κυβερνητική εκπρόσωπος (Βούλτεψη) έχει περάσει γενεές δεκατέσσερις το σημερινό τσάρο της Οικονομίας: Γκίκα Χαρδούβελη

Διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ:
http://press-gr.blogspot.gr/2014/06/blog-post_2898.html


Έχουμε, συνεπώς, μια κυβέρνηση που η εκπρόσωπό της έχει καρατομήσει τον υπουργό ΠΥΛΩΝΑ της Οικονομίας: Τέτοιος τραγέλαφος…

Που αναδείχνει ΟΧΙ μόνο την αβυσσαλέα ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, το ΨΕΥΔΟΣ και τη ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ των κυβερνητικών μαριονεττών, αλλά και τη φρενοβλάβεια της αχρειότητάς τους και του αμοραλισμού τους…

Ο Χαμαιλεοντισμός αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό των πολιτικάντηδων, αλλά εδώ, με αυτήν την κυβερνητική «συμμορία», έχει φτάσει σε παράκρουση…

Επιστροφή στην κορυφή
Ραμπελαί



Ένταξη: 28 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 190
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 10, 2014 6:21 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πανηγυρισμοί στις πλατείες μετά τον ανασχηματισμό
Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο




- Επιτέλους! Αυτό που περίμενε ο κόσμος καρτερικά τέσσερα ολόκληρα χρόνια, παίρνει σάρκα και οστά. Τα όνειρα εκατομμυρίων απλών ανθρώπων, πραγματοποιούνται.
- Η περίφημη «ανάπτυξη», μας χτύπησε την πόρτα. Ήρθε η ανάπτυξη, γι’ αυτό και έφυγε ο Χατζηδάκης. Τώρα θα μπορεί να τη βλέπει-την ανάπτυξη-να μεγαλώνει, καθισμένος στον καναπέ του σπιτιού του.


- Η αναδιάρθρωση στη δημόσια εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε. Η παιδεία εντάσσεται επισήμως στο τραπεζικό σύστημα. Θες η τράπεζα θεμάτων, θες τα φοιτητικά δάνεια που συζητιούνται; Ήταν ο μόνος τρόπος για να σωθεί.

- Όλα πήγαν ρολόι.
Τα ΕΠΑΛ συρρικνώθηκαν, τα σχολεία συγχωνεύθηκαν, το επίπεδο της παρεχόμενης γνώσης ανέβηκε κατακόρυφα. Δε μένει στον νέο υπουργό, αφού κλάψει πρώτα λίγο, παρά να συνεχίσει το έργο.

- Να προσλάβει σύμβουλο την Άννα,
και να θεσπίσει εξετάσεις για την εισαγωγή από τους παιδικούς σταθμούς στο νηπιαγωγείο, από εκεί στο δημοτικό και μετά στο γυμνάσιο.

- Επιβάλλεται, επίσης, να θεσπίσει, ως αρχή, είσοδο στα σχολεία 5 ευρώ για τους μαθητές και 25 ευρώ για τους καθηγητές. Ακούγεται ότι θα εισαγάγει μέχρι και γενόσημα βιβλία για να εξοικονομήσει πόρους για την τρόικα.

- Ήδη η πλατεία Συντάγματος
αρχίζει να γεμίζει από χαρούμενους και ευδιάθετους συμπολίτες μας που ευχαριστούνε τον πρωθυπουργό Αντώνιο γι’ αυτό το απροσδόκητο δώρο που τους προσέφερε καλοκαιριάτικα.

- Εκτός των άλλων, ζητούν από την κυβέρνηση να προχωρήσει σε αναθεώρηση του Συντάγματος ώστε η καταπάτησή του να μην θεωρείται αντισυνταγματική.

- Ζητάνε, επίσης, η Πλατεία Συντάγματος να μετονομαστεί σε «Πλατεία Καταπάτησης του Συντάγματος».

- Το νοικοκύρεμα της Εθνικής μας Οικονομίας επετεύχθη! Οι τράπεζες σώζονται χωρίς να πληρώσουν δεκάρα οι κυνόδοντες, οι μισθοί βρίσκονται σε κατακόρυφη πτώση και η φτώχια ευημερεί.

- Έτσι, θα μπορέσει επιτέλους,
ο Γιάννης να επιστρέψει στο φυσικό τραπεζικό του χώρο για ξεκούραση και οραματισμό και ο Γκίκας να πάρει τη σκυτάλη για το τελικό χτύπημα (με τη σκυτάλη) στα κεφάλια μας.

- Οι απολυμένες καθαρίστριες
μαθαίνουμε ότι ετοιμάζουν ψήφισμα ικανοποίησης για τον ανασχηματισμό και συμπαράστασης στη νέα κυβέρνηση καθώς είναι πια σίγουρο ότι από αύριο θα βρίσκονται πάλι στους δρόμους.

- Είναι βέβαιες ότι η μη εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων θα συνεχιστεί και από τη νέα κυβέρνηση. Η χαρά τους για το ότι οι αγώνες τους θα συνεχιστούν, είναι αμέτρητη.

- Μαθαίνουμε ότι στα νοσοκομεία όλης της χώρας επικρατεί πανζουρλισμός. Γιατροί, νοσηλευτές και ασθενείς, έχουν βγει στις ταράτσες των νοσοκομείων και ζητωκραυγάζουν.

- Η απομάκρυνση του Αδώνιδος-Σπυρίδωνος σημαίνει πως ο πρώην υπουργός πέτυχε τους στόχους του, έφερε σε πέρας, επιτυχώς, το φιλολαϊκό του έργο και τώρα μπορεί να γυρίσει στα αγαπημένα του…βιβλία.

- Τα νέα που καταφτάνουν από όλη τη χώρα,
μιλάνε για αυθόρμητο κατέβασμα εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων στους δρόμους που νιώθουν πλέον σίγουροι ότι δεν θα στερηθούν και νέων μνημονίων.

- Όλοι τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς διαπιστώνουν ότι ο Αντώνης, είναι εδώ, ο Βαγγέλης είναι εδώ, ο Δημήτρης είναι εδώ, η Άντζελα είναι πάλι εδώ, ο Αντρέας είναι εδώ και το ΠαΣοΚ είναι παντού.


- Θα παρακολουθούμε από κοντά τις εορταστικές εκδηλώσεις του κόσμου και θα σας ενημερώνουμε για ότι νεώτερο προκύψει.

ΠΗΓΗ:
http://kyrgiakischristos.wordpress.com/


_________________
Η ψυχή που ξέρει να γελά είναι πιο
ανθρώπινη από αυτή που κλαίει.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Ιούν 10, 2014 7:38 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σημιτισμός: «Είναι εδώ ενωμένος δυνατός»!!!





Όπως ήδη επισημάναμε ο σημιτισμός είναι το ανώτατο στάδιο της δωσίλογης υπαλληλίας του χρηματιστηριακού κεφαλαίου και του ευρω-χουντισμού ΚΑΙ αποτελεί τη ΣΥΝΕΧΕΙΑ και τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε κυβερνητικής «συμμορίας»…

Ο σημιτισμός είναι το «λίπος» από τον εκφυλισμό και την εξαχρείωση του ΠΑΣΟΚ, που σαν ελονοσία, μόλυνε και επικάθησε σε όλα τα κύτταρα του καθεστωτικού σώματος, του κράτους-παρακράτους και των κυβερνητικών – προτεκτοράτων…

Σημιτισμός είναι η πασοκοποίηση των ΠΑΝΤΩΝ…




Σημιτισμός είναι και το ανώτατο, ακραίο στάδιο της κλεψιάς, της ρεμούλας και λαμογιάς, της ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και του εμπαιγμού μας…



Είναι τέλος και όλες οι παραλλαγές της «κεντροαριστερής» ΑΠΑΤΗΣ

Τι εικόνες της είδαμε ΕΔΩ:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2014/06/blog-post_10.html

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες