Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Βενιζέλος: Ο βασιλιάς Ήλιος ωχριά μπροστά του...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 28, 2014 8:35 pm    Θέμα δημοσίευσης: Βενιζέλος: Ο βασιλιάς Ήλιος ωχριά μπροστά του... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Βενιζέλος: Ο βασιλιάς Ήλιος ωχριά μπροστά του…



Αυτός ο σατράπης-ανδρείκελο του 4ου Ράιχ σου κάνει σμπαράλια το νευρικό σύστημα, αν τον πάρεις και στο ελάχιστο στα σοβαρά…

Κανένας άνθρωπος με σώας τας φρένας (εκτός από κάποια εναπομείναντα ιδρυματικά μέλη του ΠΑΣΟΚ) δεν μπορεί να αντέξει την έπαρση της μπουρδολογίας και του ψεύδους του, τον αποτρόπαιο αμοραλισμού του, τη στραταρχική του αυθάδειας και την αχαλίνωτη μοχθηρία του…


Για τους νέους βρυχηθμούς αυτού του «Ρασπούτιν» της κυβερνητικής «συμμορίας» διαβάστε τα παρακάτω (εμείς δεν αντέχουμε άλλο, πλέον, να γράφουμε…).

Οι ψεκασμένοι, η Αλ Σάχλες, ο Καρύδης και ο Βενιζέλος


Σε μια νέα επίδειξη αμετροέπειας,
ο Βενιζέλος δήλωσε ότι "μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ψεκασμένοι και οι φασίστες της ΧΑ θέλουν εκλογές". Το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ δια στόματος του ιδίου του Βενιζέλου ζητούσε εκλογές μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών του 2009, είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια για τον Βενιζέλο.

Χθες, μιλώντας στη κοινή συνεδρίαση Πολιτικού Συμβουλίου και Γραμματείας Εκλογικής Επιτροπής, παραπονέθηκε στα στελέχη ότι δεν αναπαράγουν τις δηλώσεις που κάνει. "Δεν με διαβάζετε, δεν κοιτάτε τις συνεντεύξεις και τις δηλώσεις μου, με τις οποίες...
άλλαξα το πολιτικό κλίμα. Δεν αναπαράγετε αυτά που λέω. Πάτε και λέτε ό,τι θέλετε στις δηλώσεις σας. Λέτε τα δικά σας. Κανένας δεν λέει το όνομά μου, δεν παραπέμπει στις δικές μου παρεμβάσεις. Μόνος μου προσπαθώ, κανένας σας δεν με βοηθάει. Μόνο ο Δημήτρης Καρύδης και η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ επικαλούνται όσα δηλώνω".


Ο Βενιζέλος ενοχλείται επειδή τα στελέχη του δεν αναπαραγάγουν τις "μνημειώδεις" δηλώσεις του, μνημεία αμετροέπειας και μεγαλείου, όπως όταν είπε "είμαι ένας από σας".

Ψώνισε δε "από σβέρκο" αναφερόμενος στους δύο που τον μνημονεύουν, τον Καρύδη και την Αλ Σάχλες.

Ο πρώτος έγραφε παλιότερα ακόμα και το άλογο ανορθόγραφα.
Δεν είναι τυχαίο ότι τον είχε επιλέξει για εκπρόσωπο του πρωθυπουργικού Γραφείου Τύπου ο πρωθυπουργός "του μακέτου".

Η άλλη, η Αλ Σάχλες,
συμπεριφέρεται σαν ένα κακομαθημένο και συμπλεγματικό παιδί όταν πιέζεται, όπως το απέδειξε στη συνέντευξή της στο κανάλι ΝΕΑTV της Κρήτης.
https://www.youtube.com/watch?v=44EBlw1O1Bc#t=84

Ο Βενιζέλος χαίρεται για το ποσοστό της Ελιάς, που ψηφίστηκε από λαμόγια (sic) και ψεκασμένους πραγματικά. Ο Κορυδαλλός μπορεί να περιμένει κι άλλο.


Το διαβάσαμε εδώ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/05/blog-post_5988.html

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 28, 2014 9:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στην τράπεζα σφάζουν αρνιά και στη Βουλή κριάρια
Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο



- Έχει πολύ πλάκα ο κύριος καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου. Το 2009 που το ΠαΣοΚ κέρδισε στις ευρωεκλογές τη ΝΔ, είδε δυσαρμονία. Τώρα που ο ΣυΡιζΑ κέρδισε τη ΝΔ με την ίδια διαφορά βλέπει πλήρη αρμονία.
- Ντροπή, λέει, στον ΣυΡιζΑ που φέρνει σε δύσκολη θέση τον κύριο Παπούλια, ζητώντας του εκλογές. Ενώ το 2009 όταν εκείνος ζητούσε από τον κύριο Παπούλια εκλογές, ήταν τιμή μου και καμάρι του.

- Τώρα, θέλει να καταργήσει το μπόνους των 50 εδρών του πρώτου κόμματος. Θα προτείνει μπόνους 150 εδρών στο κόμμα που αρχίζει από Ελ- και τελειώνει σε –ια ή που αρχίζει από Πα- και τελειώνει σε –σοκ.

- Επίσης, όποιο κόμμα αρχίζει από Συ- και τελειώνει σε –ριζα ή που αρχίζει από Κ- και τελειώνει σε –ΚΕ θα χάνει 50 έδρες. Τα παραπάνω επιτάσσει η εφαρμογή των άρθρων του Συντάγματος.

- Τρέμετε κεφαλαιοκράτες,
ψάξτε για ωρυλάδες, ξεθάψτε τα γενόσημα, επανέρχεται ο Αντρέας Λο στην κυβέρνηση. Θα αρχίσει την κλάψα και η τσιρίδα θα πάει σύννεφο. Ρίκκσυ τυμπάνων θα πάθουμε.

- Ε! Αφού τα πήγε καλά ο άνθρωπος ως υπουργός υγείας, ήρθε να προσφέρει τις υπηρεσίες του, σΆ αυτούς που ξέρει καλά τόσα χρόνια τώρα. ¶λλαξε ο Μανωλιός και άλλα λόγια νΆ αγαπιόμαστε.

- Το σημερινό απόγευμα είναι μαύρο. Παραιτήθηκε ο Θείος Φώτης. Και να πεις ότι δεν του το είπα; Θα έχεις την κατάληξη του Καρατζαφέρη, του έλεγα όταν ήταν στην κυβέρνηση. Τίποτα εκείνος. ¶κουγε μόνο τον Ψαριανό!

- Φεύγει ο Στουρνάρας που τελικά μένει. Ή δεν βρέθηκε αντικαταστάτης ή δεν ήθελε κανένας να πάρει τη θέση του. Πάντως ο ΣΕΒ ψηφίζει ΕΕ και ευρώ ως μονόδρομο ασφάλειας. Ασφάλεια στη συνέχιση της κερδοφορίας.

- Επιτέλους δόθηκε στο λαό η τράπεζα θεμάτων και έχει απΆ όλα.
Θέματα δύσκολα έως πολύ δύσκολα, θέματα λανθασμένα, θέματα με ελλείψεις χωρίς τον απαιτούμενο έλεγχο λόγω έλλειψης χρόνου.

- Και από την ιστοσελίδα των ιδιοκτητών φροντιστηρίων θα ανακοινώνονται φέτος τα θέματα των πανελλαδικών. Οι ιδιοκτήτες φροντιστηρίων αγαπημένοι θεσμικοί εταίροι του Αρβανιτόπουλοι και οι μόνοι θαυμαστές του.

- Θα μου πείτε,
τα φροντιστήρια είναι μια πραγματικότητα και δεν μπορεί να τα παρακάμψει, γιΆ αυτό κάνει ότι μπορεί για να τα ενισχύσει και να τα εδραιώσει.

- Θα μου πείτε πάλι, ότι και το «Νέο Σχολείο» με την τράπεζα θεμάτων έγιναν γρήγορα, χωρίς καμία προετοιμασία, ότι μέχρι το Μάρτιο δεν ήξερε κανένας τι θα γίνει. Είναι μια πραγματικότητα. Όχι όμως για τον υπουργό.

- Εντάξει, οι μαθητές της φετινής Α λυκείου είναι πιο αδικημένοι από αυτούς της Γ γυμνασίου αφού την τράπεζα θεμάτων θα την έχουν «δική τους» μόνο για τρεις μέρες ενώ οι άλλοι για μια σχολική χρονιά.

- Όμως, τίποτα δεν έγινε τυχαία από τον υπουργό. Τα παιδιά πρέπει να μάθουν πως η ζωή κρύβει αδικίες και δυσκολίες τις οποίες πρέπει να παρακάμπτουν φεύγοντας. Ας φύγουν από το λύκειο, δεν πειράζει.

- Οι σχολές μαθητείας
είναι εκεί και τους περιμένουν. Τα παιδιά πρέπει να μάθουν πως το μόνο που σου δίνει αξία και σου ανοίγει δρόμους είναι τα λεφτά. Χωρίς λεφτά, είσαι ένα τίποτα και ένα τίποτα δεν έχει όνειρα.

- Το σύστημα με την τράπεζα θεμάτων μπάζει σαν σουρωτήρι.
Μόνο και μόνο το γεγονός ότι δεν συναγωνίζονται ΟΛΟΙ οι μαθητές στα ΙΔΙΑ θέματα το καθιστά αναξιόπιστο και τυχερό. Το λόγο έχει ο ΟΠΑΠ.

- Ο υπουργός παιδείας,
δεν ρώτησε κανέναν για το Νέο Σχολείο, δεν ρώτησε κανέναν για την τράπεζα, δεν ρώτησε κανέναν για την εξεταστέα ύλη.

Δεν θα στενοχωρηθεί κανένας που θα φύγει.

ΠΗΓΗ:
http://kyrgiakischristos.wordpress.com/


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάϊ 29, 2014 7:59 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Παραιτούνται οι πετυχημένοι;



Επειδή κάποιοι κακοπροαίρετοι γλυκαθήκατε από την παραίτηση Κουβέλη από τη θέση του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς και ζητάτε και την παραίτηση Βενιζέλου, σας ενημερώνω ότι θα μείνετε με την όρεξη.

Έχετε ακούσει ποτέ να παραιτούνται οι πετυχημένοι ηγέτες; Ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος έλαβε 8% στις Ευρωεκλογές. Το αντιλαμβάνεστε; 8%. Ποιος ο λόγος να παραιτηθεί; Τώρα που ο ελληνικός λαός τον αποθεώνει σε κάθε ευκαιρία; Που θα βρει καλύτερο αντιπρόεδρο ο Σαμαράς; Φεύγουν οι θριαμβευτές των εκλογών;

Λοιπόν, σοβαρευτείτε και ελάτε «χωρίς ηγεμονισμούς» να στηρίξετε...
τον Βαγγέλη μας, τον Βαγγέλη ολόκληρης της Ελλάδας. Κι αν στις επόμενες εκλογές οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το ΠΑΣΟΚ στο 2% και ο Βαγγέλης πάρει 2,5%, πάλι να είστε εκεί για να τον αποθεώσετε.

Βαγγέλης για πάντα. Απολύτως.


Από parapolitiki μέσω από nonews-NEWS

Το πήραμε από δω

http://greki-gr.blogspot.gr/2014/05/blog-post_1312.html

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες