Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Νέα καταιγίδα μέτρων σφαγής του ελληνικού λαού

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 28, 2012 7:30 am    Θέμα δημοσίευσης: Νέα καταιγίδα μέτρων σφαγής του ελληνικού λαού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Νέα καταιγίδα μέτρων σφαγής του ελληνικού λαού



Δεν υπάρχουν πλέον λέξεις για να περιγράψουν τη μοχθηρή κακουργία της δωσίλογης κυβέρνησης εναντίον του ελληνικού λαού και της χώρας…

Το πλουσιότατο ελληνικό λεξιλόγιο έχει σηκώσει και αυτό τα χέρια ψηλά. Αδυνατεί να μας προμηθεύσει με τις κατάλληλες φράσεις…

Η νέα καταιγίδα των μέτρων σαρώνει τα πάντα, δεν αφήνει τίποτα όρθιο…

Τα νέα μέτρα αποτελούν τη χαριστική βολή της ΟΛΙΚΗΣ λεηλασίας και δολοφονίας του ελληνικού λαού…

Οι κυβερνητικές μαριονέτες της ευρω-τοκογλυφικής κτηνωδίας αφαιρούν από τον ελληνικό λαό ΚΑΘΕ υλική δυνατότητα επιβίωσης και ύπαρξης: Τα στοιχειωδώς απαραίτητα για την επιβίωση του ανθρώπου.

Εδώ πλέον επιχειρείται, ΕΝ ΨΥΧΡΩ, η δολοφονία και ο αφανισμός του ελληνικού λαού.

Εν ΨΥΧΡΩ ο ελληνικός λαός ρίχνεται στον καιάδα της ΟΛΙΚΗΣ καταστροφής, της ολικής πτώχευσης και της αποκτήνωσης: στην κατάσταση του υποζυγίου…

Οι νέες βάρβαρες καρατομήσεις των μισθών και των συντάξεων και οι νέες εγκληματικές φόρο-επιδρομές και φόρο-λεηλασίες δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο.

Συγκεκριμένα:

--Καταργούνται και τα τελευταία απομεινάρια για τη 13η και 14η τόσο στις κύριες όσο και στις επικουρικές συντάξεις, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, αρπάζοντας από τους συνταξιούχους από 800 ευρώ το χρόνο.

--Μειώνεται το συνολικό ποσό της σύνταξης. Προβλέπεται κλιμακούμενη καρατόμηση, που σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ισχύσει για τα ποσά από 700 ευρώ το μήνα.

-- Νέες αυξήσεις των ορίων συνταξιοδότησης: από τα 65 στα 67 χρόνια.

-- Αύξηση των ενσήμων για τη θεμελίωση δικαιώματος ελάχιστης σύνταξης: στα 6.000 από τα 4.500 σήμερα.

Το νέο μέτρο
έρχεται σε μια περίοδο που η επίσημη ανεργία μαζί και η ανασφάλιστη εργασία θεριεύουν και τα ένσημα έχουν γίνει δυσεύρετα. Με το μέτρο αυτό απομακρύνεται το ενδεχόμενο συνταξιοδότησης για εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους, που τώρα δε θα αποκτούν ποτέ δικαίωμα στη σύνταξη.

-- Καταργείται ο 13ος και 14ος μισθός στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Το νέο μέτρο, για τη μεγάλη γκάμα των εργαζομένων σημαίνει παραπέρα απώλειες 1.000 ευρώ το χρόνο.

-- Κατάργηση ΕΚΑΣ για χαμηλοσυνταξιούχους κάτω από 65 χρόνων.

-- Κατάργηση
εποχιακών επιδομάτων (ΟΑΕΔ).

-- Ανατιμήσεις 25%
προβλέπονται στα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών. Από την 1η Γενάρη 2013 η τιμή του «ενιαίου εισιτηρίου» στην Αθήνα θα φτάσει στο 1,75 ευρώ (από 1,40 ευρώ σήμερα).

Είναι απόλυτα φανερό ότι θα προχωρήσουν σε ανάλογες τρανταχτές ανατιμήσεις και σε άλλα τιμολόγια.

-- «Εξορθολογισμός» εφάπαξ: Το μέτρο ακουμπάει τόσο μελλοντικούς όσο και τους σημερινούς συνταξιούχους, από τους οποίους με μορφή μηνιάτικης παρακράτησης αρπάζουν μέρος του ποσού που χορηγήθηκε. Οι περικοπές ξεκινούν από το 22% και κλιμακώνονται ανάλογα με το ασφαλιστικό ταμείο.

Φόροι και χαράτσια

Πέρα και ξέχωρα από τα παραπάνω, ετοιμάζουν βροχή από νέα χαράτσια, τα οποία και θα ενσωματώσουν στο νέο φορολογικό νόμο.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, η τρικομματική κυβέρνηση σχεδιάζει να επιβάλει ένα φορολογικό πογκρόμ σε βάρος των εκατομμυρίων μισθωτών και συνταξιούχων, μέσω της κατάργησης, ουσιαστικά, της φορολογικής κλίμακας και της επιβολής ενιαίου συντελεστή φορολόγησης εισοδημάτων, ο οποίος λέγεται ότι θα είναι 35% για όλα τα εισοδήματα πάνω από τα 16.000 ευρώ.

-- Θεωρείται, επίσης, βέβαιο ότι θα καταργηθεί το αφορολόγητο ποσό που ισχύει για τα παιδιά των μισθωτών και συνταξιούχων, και ότι θα αυξηθεί η φορολογία των τόκων από καταθέσεις, από το 10% στο 15%.

-- Ακόμα, σφαγείο ετοιμάζουν για τους αυτοαπασχολούμενους και μικροεπαγγελματίες.

Καταργείται το ήδη κουτσουρεμένο αφορολόγητο (5.000 ευρώ). Σύμφωνα με «διαρροές» από τα κόμματα που στηρίζουν τη συγκυβέρνηση, ο φορολογικός συντελεστής απογειώνεται στο 35% και εφαρμόζεται από το πρώτο ευρώ.

Όλα τα παραπάνω είναι κάποια ενδεικτικά μέτρα της νέας ΦΡΙΚΗΣ δίχως τέλος…

Και η φρενοβλάβεια του εμπαιγμού μας, της δωσίλογης ΑΠΑΤΗΣ και ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ: Βάζουν στο σφαγείο τον ελληνικό λαό για να… μειώσουν το χρέος!!!

Συνεχίζουν τη μυθολογία του χρέους το οποίο, μετά από τόσες άγριες ληστείες, έχει γιγαντωθεί κατά 55%!!!
Διαβάστε το παρακάτω αποκαλυπτικό σχόλιο:


Οι τρόικες «ταΐζουν» το χρέος!
Γράφει: Ο Νίκος Μπογιόπουλος
http://www1.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=28/9/2012&columnId=1821

Το 2009 το δημόσιο χρέος ήταν στο 126,8% του ΑΕΠ.

Φέτος

- μετά από τρία χρόνια αδιάκοπης βαρβαρότητας, μετά από δύο μνημόνια, μετά από διαρκείς εφαρμοστικούς, από μεσοπρόθεσμα και από μακροπρόθεσμα μέτρα λεηλασίας, μετά από χαράτσια, φοροληστείες και «κουρέματα» -
το χρέος αναμένεται να κλείσει στο 164,9% του ΑΕΠ!


Κι όμως, ο κατήφορος δε σταματάει εδώ.

Μόλις χτες ο «οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης» (σ.σ.: έτσι αποκαλούν τα «κοράκια» οι κυβερνώντες που συνεργάζονται μαζί τους) «Fitch» προέβλεψε ότι
το 2013 το χρέος θα έχει ανέλθει στο 176,2% του ΑΕΠ και ένα χρόνο αργότερα,
το 2014, θα έχει εκτιναχθεί στο 180,2% του ΑΕΠ!

*
Με άλλα λόγια,

το χρέος
- που ο λαός σφαγιάζεται με στόχο, υποτίθεται, τη μείωσή του -
υπολογίζεται ότι στο τέλος και του δεύτερου μνημονίου,

θα είναι κατά περίπου
55% μεγαλύτερο
(!)
από όσο ήταν τη στιγμή που οι κυβερνήσεις και οι εγχώριες τρόικες της πλουτοκρατίας έφεραν στην Ελλάδα το ΔΝΤ, την Κομισιόν και την ΕΚΤ για να το μειώσουν και για να μας... σώσουν!

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες