Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ταξικά αποκαλυπτήρια για την Χρυσή Αυγή

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 23, 2012 7:45 am    Θέμα δημοσίευσης: Ταξικά αποκαλυπτήρια για την Χρυσή Αυγή Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Νέος ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ
http://apergospastis.blogspot.gr/


Ταξικά αποκαλυπτήρια για την Χρυσή Αυγή



Την Τρίτη 18/09/12 στη Βουλή γινόταν η συζήτηση για την ψήφιση νέων μέτρων για τι άλλο, για περιστολή δημοσίων δαπανών.

Φυσικά αυτό δεν έχει κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά μεταξύ των θεμάτων που ήταν προς συζήτηση και ψήφιση ήταν και η ρύθμιση για το «πλωτό μουσείο Νεράιδα» του ιδρύματος Γιάννη Λάτση, από αυτό το θέμα βγήκε η είδηση.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για το τι ακριβώς συμβαίνει με το «πλωτό μουσείο Νεράιδα».


Το Νεράιδα είναι μια παλιά θαλαμηγός του μακαρίτη Ιωάννη Λάτση που το ''κοινωφελές'' ίδρυμα Ιωάννη Σ.Λάτση αποφάσισε να την μετατρέψει σε πλωτό μουσείο με κύριο θέμα την επιχειρηματική ιστορία του Γιάννη Λάτση.

Επειδή λοιπόν σε αυτή τη χώρα τιμάμε τους ''εθνικούς'' ευεργέτες με την ρύθμιση που ψηφίστηκε το μουσείο έγινε Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου υπό την αιγίδα του υπουργείου Ναυτιλίας.

Αυτή η νομική ρύθμιση φυσικά δεν έγινε τυχαία. Έγινε για να απολαμβάνει το μουσείο φοροαπαλλαγές με παράλληλη υποχρέωση του δημοσίου να χρηματοδοτεί τα λειτουργικά του έξοδα ενώ η διαχείριση παραμένει στο ίδρυμα Λάτση το οπoίο έχει ως έδρα του το Λιχνεστάιν.

Μάλιστα η έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους δεν είχε προσδιορίσει ακόμα το ύψος της συνολικής δαπάνης για το μουσείο.


Είναι γνωστό ότι τα κοινωφελή ιδρύματα που διατηρούν οι διάφοροι επιχειρηματίες πέραν από το να φιλοτεχνούν μια καλή εικόνα στην κοινωνία για τους ίδιους χρησιμεύουν ως όχημα για μεγάλες φοροαπαλλαγές και τελικά ο επιχειρηματίας κερδίζει περισσότερα από όσα ξοδεύει.

Δηλαδή έχουμε μια σκανδαλώδη ρύθμιση υπέρ της οικογένειας Λάτση.

Δεν είναι η πρώτη φορά που περνούν από τη Βουλή τόσο σκανδαλώδεις διατάξεις υπέρ εφοπλιστών και άλλων επιχειρηματιών και μάλιστα τόσο φωτογραφικού χαρακτήρα.

Από την συγκυβέρνηση βεβαίως δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο όμως θα περίμενε κανείς ότι τα ''αντισυστημικά'' κόμματα της αντιπολίτευσης θα αντιδρούσαν μπροστά σε ένα τέτοιο σκάνδαλο. Όμως δεν έγιναν ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Ο ειδικός αγορητής Μαρκόπουλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ο ειδικός αγορητής της Χ.Α Παναγιώταρος σε σύμπτωση απόψεων χαρακτήρισαν αυτή την νομοθετική ρύθμιση δωρεά του Λάτση στο δημόσιο!


Η μόνη αντίρρηση που είχαν και οι δύο ήταν στη νέα νομική μορφή του μουσείου λέγοντας ότι έπρεπε να παραμείνει το μουσείο στα χέρια του Λάτση και να μην γίνει δημόσιο.

Εδώ έχουμε καραμπινάτα ψέματα γιατί το Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου δεν σημαίνει επουδενί ότι το μουσείο περνάει στα χέρια του δημοσίου αντίθετα παραμένει η διαχείριση στο ίδρυμα Λάτση. Απλά γίνεται αυτή η αλλαγή νομικής μορφής με τη νομοθετική ρύθμιση για να μπορεί να δικαιολογηθεί η χρηματοδότηση και οι φοροαπαλλαγές.

Μία νομοθετική ρύθμιση σκάνδαλο για την οικογένεια Λάτση όχι απλώς περνάει αντουφέκιστη από την ''αντισυστημική'' Χ.Α αλλά βαφτίζεται και ''δωρεά'' και απλά ακούμε ανεδαφικές αρλούμπες περί κακής κρατικής διαχείρισης, νεοφιλελεύθερα παραμύθια σε χρυσαυγήτικη έκδοση.

Ούτε φυσικά από τους Ανεξάρτητους Έλληνες περιμέναμε κάτι καλύτερο άλλωστε τόσα χρόνια στη Ν.Δ έχουν ψηφίσει τέτοια δεκάδες φορές.

Ο Παναγιώταρος χαρακτήρισε και σωστά την οικογένεια Λάτση μιά από τις πλουσιότερες στη Γη, η δικιά μας απορία είναι τότε γιατί ένα μουσείο που μάλιστα γίνεται και προς τιμήν του Γιάννη Λάτση χρειάζεται την κρατική χρηματοδότηση και μάλιστα συμφωνούν σε αυτό όλα τα κόμματα πλην ΚΚΕ;

Φυσικά η ερώτηση είναι ρητορική όσοι έχουν στοιχειώδεις γνώσεις ιστορίας γνωρίζουν τον βαθιά ταξικό χαρακτήρα των φασιστικών κομμάτων. Όλα τα τηλεοπτικά ''αντισυστημικά'' σόου της Χ.Α ποτέ δεν στρέφονται εναντίον των ισχυρών του χρήματος. Αντίθετα στρέφονται εναντίον των πιο αδύναμων και ανυπεράσπιστων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι η Χ.Α ουδέποτε προτρέπει ή συμμετέχει σε απεργία και την ίδια στάση κρατάει και με τα κινήματα ''Δεν πληρώνω'' και με τις λαϊκές συνελεύσεις εναντίον των χαρατσιών και των διοδίων.

Ό,τι θίγει άμεσα το κεφάλαιο είναι γυμνό ηλεκτροφόρο καλώδιο για την Χ.Α, δεν το αγγίζει ποτέ. Το αντίστροφο με την πρώτη ευκαιρία έδειξε ταξικά διαπιστευτήρια και έγλειψε τις μπότες των ισχυρών του χρήματος.

Για τους άπιστους Θωμάδες η συζήτηση στη Βουλή ΕΔΩ:
http://www.hellenicparliament.gr/Vouli-ton-Ellinon/ToKtirio/Fotografiko-Archeio/#495a0b1a-6aa2-4c24-84ba-0e08db4b14a8

Επιστροφή στην κορυφή
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 23, 2012 9:22 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Χρυσή Αυγή: ΑΠΑΤΗ και στο λαθρομεταναστευτικό…



Έχουμε αναλύσει σε πολλά κείμενά μας και διεξοδικά το ρόλο της Χρυσής Αυγής: Τον παρακρατικό ρόλο των ειδικών, τρομοκρατικών και αιματηρών «αποσπασμάτων κρούσης» του νεοταξικού καθεστώτος.

Αν αφαιρέσει κανείς από το πολιτικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής το λίπος του ακραίου λαϊκισμού της, τότε αποκαλύπτεται αμέσως η αποτρόπαια, αληθινή της όψη: Η «όψη» του αδίστακτου δούλου του μεγάλου κεφαλαίου, η «όψη» δηλαδή, των άγριων σκυλιών του κεφαλαίου.

Το κείμενο του «Νέου Απεργοσπάστη» δίνει μια πρώτη περιγραφή της κοινωνικής και πολιτικής υπόστασης της Χρυσής Αυγής.
Το κείμενο ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6913

Αυτό όμως που φωτίζει, κατά τρόπο κατηγορηματικό, το φαιό πρόσωπο αυτής της παρακρατικής οργάνωσης είναι η ίδια η δεδηλωμένη υποταγή της στην εξουσία του χρήματος.


Δεν παρέλειψε, αυτή η δήθεν υπερ-πατριωτική οργάνωση, να επισκεφτεί τους βιομήχανους και να τους δηλώσει την πλήρη ΥΠΟΤΑΓΗ της, εξυμνώντας τους, μάλιστα, επειδή «δίνουν δουλειά στην κοινωνία»!!!

Όταν εξυμνείς τους ληστές και τους δημίους της ελληνικής κοινωνίας, τους υποτελώς διαπλέκομενους και ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΥΣ από τις πλανητικές μαφίες του χρήματος (Νέα Τάξη) τότε τα λόγια περιττεύουν και οι υπερ-πατριωτικές κορώνες, απλώς, είναι το ξύγκι της λαϊκίστικης ΔΗΜΑΓΩΓΙΑΣ και ΑΠΑΤΗΣ…

Οφείλουμε, βεβαίως, να επισημάνουμε και τούτο: ότι η Χρυσή Αυγή διακρίνεται από μεγαλύτερη ευθύτητα μοχθηρίας, σε σχέση με τον «κλόουν-λαγό» των «νταβάδων», τον Καρατζαφέρη και το σινάφι του.

Ο Καρατζαφέρης ύψωνε δημαγωγικά την γροθιά του εναντίον των Βιομηχάνων, των Τραπεζιτών κ.λπ, για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, ενώ ήταν ο αξιοθρήνητος λακές και υπηρέτης τους…

Η Χρυσή Αυγή δεν έχει αυτήν την πολυτέλεια δεν το επιτρέπουν πλέον οι «νταβάδες» (στους δύσκολους σημερινούς καιρούς), να κρατήσει κάποια, ελάχιστα προσχήματα, σαν τη σηκωμένη γροθιά του Καρατζαφέρη και του παππού τους, του Χίτλερ. Από την αρχή δηλώνει ΥΠΟΤΑΓΗ στους «νταβάδες» της…

Από την αρχή δηλώνει και πράττει σαν το εκπαιδευμένο μαντρόσκυλο του καθεστώτος, σαν τρομοκρατική «ομάδα κρούσης» εναντίον των αδύναμων και εξαθλιωμένων, εναντίον των θυμάτων του κεφαλαίου: Σήμερα εναντίον των εισαγόμενων δούλων, αύριο εναντίον των απεργών και των εξεγερμένων λαϊκών στρωμάτων…

Το μεγαλύτερο δημαγωγικό ατού αυτής της παρακρατικής ομάδας, είναι, όπως και του Καρατζαφέρη παλιότερα, το πολιτικό εμπόριο γύρω από τους λαθρομετανάστες.

Η διαφορά με τον Καρατζαφέρη συνίσταται σε τούτο: Ο Καρατζαφέρης εμπορευόταν το λαθρομεταναστευτικό εφιάλτη στα λόγια, ενώ η Χρυσή Αυγή τον εμπορεύεται και στα λόγια και στην πράξη: Με τους επεισοδιακούς, φασιστικούς ξυλοδαρμούς διάφορων λαθρομεταναστών φουκαράδων που τα ίδια τα αφεντικά της Χρυσής Αυγής τους έφεραν στην Ελλάδα για να τους εκμεταλλευτούν με όρους δουλείας και ταυτόχρονα να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ την ελληνική κοινωνία και να ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΟΥΝ τις κατακτήσεις του ελληνικού λαού…

Το λαθρομεταναστευτικό, λοιπόν, είναι το «ισχυρό όπλο» ΔΗΜΑΓΩΓΙΑΣ και ΑΠΑΤΗΣ της Χρυσής Αυγής.


Κάλπικο όπλο,
με άσφαιρες ομοβροντίες για να ξεγελιούνται οι αφελείς και να εγκλωβίζονται οι ποικιλίες των «χρήσιμων ηλιθίων» και των υστερικών του μίσους, του τυφλού μίσους.

Στην πρόταση νόμου που κατέθεσε η Χρυσή Αυγή για την Ιθαγένεια αποκαλύπτεται τούτο:
Μοναδικός της σκοπός είναι η ΒΙΑΙΗ αστυνόμευση και ΟΧΙ η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ των λαθρομεταναστών.

Συγκεκριμένα: Στο νομοσχέδιό της ως ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ στόχος που αναφέρεται είναι η «εθνική ασφάλεια».

Αφήνει ΑΝΟΙΚΤΗ την πόρτα της Ιθαγένειας για «όσους αλλοδαπούς κατέχουν νομιμοποιητικα έγγραφα»!!!

Δηλαδή, εμμέσως πλην σαφώς, η Χρυσή Αυγή, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ τις εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, οι οποίοι, με τους παλιότερους νόμους των δωσίλογων κυβερνήσεων, πήραν κάποιες «άδειες παραμονής», αν και είχαν εισέλθει παράνομα…

Η Χρυσή Αυγή δημοκοπεί ασυστόλως και στο λαθρομεταναστευτικό, εκτελώντας πιστά τις απαιτήσεις των αφεντικών της: ΟΧΙ στην αποχώρηση των εισβολέων-εποίκων, αλλά στη βίαιη καθυπόταξή τους στην κτηνωδία της εκμετάλλευσης και κερδοσκοπικής ασέλγειας του κεφαλαίου.

Γι αυτό και εξασκεί τη φασιστική βία της πάνω στις πλάτες κάποιων φουκαράδων μεταναστών, ώστε αύριο να είναι έτοιμη να ξεχυθεί εναντίον κάθε ΕΧΘΡΟΥ του κεφαλαίου, εναντίον κάθε ενός που θα σηκώνει το κεφάλι εναντίον των αφεντικών της και του νεοταξικού καθεστώτος το οποίο υπηρετεί, ως ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ομάδα κρούσης…

ΣΧΟΛΙΟ της ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ, πολύ διαφωτιστικό

http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/09/blog-post_5699.html

Πραγματικά αυτή η ανάρτηση είναι η φυσική συνέχεια της προηγούμενης η οποία αφορούσε τον άλλο "πυλώνα" (όμιλος Βαρδινογιάννη) της μεταπολιτευτικής κρεμάλας της μεταπολιτευτικής "ελληνικής" οικονομίας.

Το ότι η Χρυσή Αυγή βρέθηκε να "κόπτεται"υπερ του ομίλου Λάτση δεν αποτέλεσε,για μας τουλάχιστον, έκπληξη.


Ωστόσο υπάρχει ακόμα μία παράμετρος που καταδεικνύει την υποκριτική ικανότητα των νεοπαγανιστών της Χ.Α σχετικά με την αντισιωνιστική και δήθεν αντινεοταξική πολιτική τους.

Στο Δ.Σ της EUROBANK η οποία είναι υπο τον έλεγχο του ομίλου Λάτση, τον οποίο υποστηρίζει και εντός της Βουλής η αντισυστημική Χρυσή Αυγή,εξελέγη προχθές ως μέλος ο mister coca- cola (3E) και "απουσιολόγος" στις μυστικές συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg κ. Γ. Δαβίδ!!!

Άλλη μια απόδειξη ότι δεν πρόκειται απλώς για κάποιους νεοναζιστές και νεοπαγανιστές που μετονομάστηκαν σε "εθνικιστές" και παριστάνουν οψίμως τους υπερασπιστές εκείνης της Ορθοδοξίας που έχει φυσικά "ξεπλυθεί" απο κάθε "εβραϊκή" μαγαρισιά ( Παλαιά Διαθήκη κλπ), αλλά για περιπλανώμενο θίασο τρομοκρατών της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες