Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Οι νέες ταυτότητες: Ο πιο μακάβριος κρίκος του νέου φασισμού

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 17, 2012 8:24 pm    Θέμα δημοσίευσης: Οι νέες ταυτότητες: Ο πιο μακάβριος κρίκος του νέου φασισμού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι νέες ταυτότητες: Ο πιο μακάβριος κρίκος του νεοταξικού φασισμού


Ετοιμάζονται πυρετωδώς τα επιτελεία του πλανητικού φασισμού να ολοκληρώσουν την αλυσίδα των δικτατορικών τους πραξικοπημάτων, κατασκευάζονται τον τελευταίο και πιο μακάβριο κρίκο της: Την ηλεκτρονική ταυτότητα.

Διαβάστε τις αποκαλύψεις για τον ηλεκτρονικό εφιάλτη από το «Κλασσικοπερίπτωση»:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/08/blog-post_4999.html


Νέες ταυτότητες: Τέλειωσε και το τελευταίο κομμάτι της ηλεκτρονικής φυλακής των Ελλήνων πολιτών.Το μόνο που απομένει είναι το ψηφιακό τους "μαρκάρισμα"


Στην Καισαριανή ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του "κέντρου επιχειρήσεων" της ..ηλεκτρονικής διακυβέρνησης
Οι μηχανές εκτύπωσης των νέων ταυτοτήτων έχουν ήδη "μπεί μπροστά"


Σε λίγες ημέρες (αρχές του Σεπτέμβρη) το κατοχικό καθεστώς αυτής της άλλοτε Ορθόδοξης και δημοκρατικής χώρας, θα απαιτήσει απο το κάθε ένα χωριστά να δώσει ενυπογράφως την συγκατάθεσή του στο ψηφιακό μαρκάρισμα μέσω της αποδοχής - παραλαβής της νέας ταυτότητας.

Πηγές των οποίων η αξιοπιστία αλλά και η γνώση των πραγμάτων είναι αδιαμφισβήτητη, μας ανέφεραν, ότι στην Καισαριανή, εκεί δηλαδή που πρίν ένα χρόνο και εμείς καταγγέλλαμε ότι φυλάσσονται πάνω απο 9 εκατομμύρια τσιπαρισμένες κάρτες του πολίτη, υπάρχει ένα κεντρικό σύστημα διασύνδεσης, ελέγχου, διαχείρισης και αποθήκευσης ΟΛΩΝ των βάσεων δεδομένων καθώς επίσης και κάθε off line ψηφιακού αρχείου που διατηρούν νομικά πρόσωπα δημοσίου αλλά και ιδιωτικού δικαίου.

Ολοκληρώθηκε δηλαδή τεχνικά αυτό το τμήμα που θα ασχολείται απο εδώ και πέρα με το ηλεκτρονικό φακέλωμα του κάθε Έλληνα πολίτη, για χάρη του οποίου θα μας εκβιάσουν να πάρουμε τις νέες "έξυπνες" ταυτότητες.

Με απλά λόγια κάθε πληροφορία που αφορά τον Έλληνα πολίτη και που ήδη καταγράφουν σε βάσεις δεδομένων ή σε ψηφιακά αρχεία, εταιρείες, οργανισμοί, υπηρεσίες (φανερές και μυστικές), ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες, ΔΕΚΟ, ιδιώτες κ.α, θα συλλέγεται, θα επεξεργάζεται και θα αποθηκεύεται σε αυτό το κέντρο που θα είναι κατά πάσαν πιθανότητα το "κέντρο επιχειρήσεων" της νέας "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης".

Μιας "διακυβέρνησης" που κατά τις εντολές των ξένων εντολέων και τις ομολογίες των ντόπιων εντολοδόχων του καθεστώτος, θα είναι παγκόσμια και που θα φέρει επιτέλους μια "τάξη" στα πράγματα.

Οι άνθρωποι οι οποίοι μας έδωσαν τις πληροφορίες σχετικά με αυτό το κέντρο, μας είπαν χαρακτηριστικά ότι είναι απίστευτο τι πληροφορίες έχουν ήδη συλλέξει για τον καθένα μας τόσο απο τις μέχρι "χθές" ασύνδετες μεταξύ τους επίσημες και γνωστές βάσεις δεδομένων, όσο και απο εκείνες που διατηρούν φανερές και μυστικές υπηρεσίες με πρόσχημα την "εθνική ασφάλεια”, την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κλπ.

Δεδομένου ότι το "τεκμήριο της αθωότητας" έχει ήδη καταργηθεί de facto αρχικά απο την συνθήκη του Σένγκεν, αλλά και απο μεταγενέστερες συνθήκες , νόμους , κανονισμούς και οδηγίες, ΟΛΟΙ θεωρούμεθα ύποπτοι ή δυνητικά ύποπτοι τέλεσης αξιόποινων πράξεων και άρα υποκείμενα παρακολούθησης ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

Τα προϊόντα αυτής της μαζικής -κατά την προσωπική μας εκτίμηση-παρακολούθησης είναι και αυτά αποθηκευμένα σε αυτό το κέντρο μαζί με δεκάδες χιλιάδες άλλες πληροφορίες που αφορούν την δημόσια και ιδιωτική μας ζωή.

Υπάρχει λοιπόν ήδη ο "Μεγάλος Αδελφός" και το μόνο που απομένει είναι να υπογράψουμε την συγκατάθεσή μας κατά την παραλαβή της νέας ταυτότητας, η οποία θα είναι και το επίσημο "ψηφιακό μαρκάρισμα" σε αυτήν την ανοικτού τύπου ηλεκτρονική φυλακή.

Μέχρι στιγμής δεχτήκαμε σχεδόν αδιαμαρτύρητα τις εξοντωτικές "τιμωρίες" που μας επέβαλλαν με κυνισμό και ανυπέρβλητη χυδαιότητα και θράσος οι πραγματικοί υπαίτιοι της παρούσας "κρίσης".

Δεχτήκαμε
να χάσουμε την εθνική μας κυριαρχία πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας χωρίς να"πέσει ντουφεκιά".

Δεχτήκαμε να μας λένε κατάμουτρα ότι "μαζί τα φάγαμε"…

Δεχτήκαμε να μας αποκαλούν οι κοπρίτες κοπρίτες, οι τεμπέληδες τεμπέληδες και οι απατεώνες απατεώνες…

Θα δεχτούμε να δώσουμε και το τελευταίο "φλουρί" που μας απόμεινε και που δεν είναι άλλο απο το Θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας;

Θα δεχτούμε να γίνουμε οι "μαρκαρισμένοι" κατάδικοι μιας ηλεκτρονικής φυλακής που θα έχουν, πάνω κάτω, τα ίδια περίπου "δικαιώματα" με εκείνους που "φιλοξενεί" στα Διάφορα Γκουαντανάμο η Νέα Τάξη Πραγμάτων;


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Αύγ 23, 2012 6:03 pm    Θέμα δημοσίευσης: Φακέλωμα των πολιτών δίχως να ερωτηθεί κανείς Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το θέμα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων έχει αποφασιστεί και προωθείται “εκ των άνω” χωρίς να προβάλλεται στα ΜΜΕ και χωρίς ασφαλώς να τίθεται σε διαβούλευση, έτσι ώστε να αποφευχθεί η μοίρα που περίμενε και την περιβόητη “κάρτα του πολίτη”. Διοτί το θέμα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, αν και προωθείται συστηματικά από τις τρεις τελευταίες κυβερνήσεις, κανείς δεν το τολμά να το θέσει σε δημόσια διαβούλευση για ευνόητους λόγους: διότι κανείς δε ρωτά τον σύγχρονο “σκλάβο” αν του αρέσουν οι “αλυσίδες” του.


Είναι εμφανές ότι αυτή τη φορά το θέμα προωθείται αθόρυβα και κυριολεκτικά “κάτω από τη μύτη” πολιτών και φορέων. Οι ψηφιακές ταυτότητες οι οποίες υπαγορεύονται από τη συνθήκη Σένγκεν έχουν ήδη απορριφθεί σε έναν αριθμό ευρωπαϊκών χωρών είτε ως αντισυνταγματικές, είτε ως μέσο που παραβιάζει τα δικαιώματα ιδιωτικότητας των πολιτών.

Επιπλέον, φημολογείται ότι οι νέες ταυτότητες θα δοθούν όχι μόνο σε Έλληνες ηπηκόους αλλά και σε αλλοδαπούς, αφού θα αντικαταστήσουν την πράσινη κάρτα. Αυτό άλλωστε είναι η κοινή πρακτική στις χώρες στις οποίες υπάρχουν οι ταυτότητες αυτές.

Ωστόσο, στις περισσότερες χώρες υπήρξαν σοβαρές αντιδράσεις στο θέμα των ταυτοτήτων. Στη Βρετανία οι ηλεκτρονικές ταυτότητες καταστράφηκαν κατά χιλιάδες, αφότου είχε ήδη ξεκινήσει η έκδοσή τους από τις αρχές, αφού κρίθηκαν ασύμβατες με την νομοθεσία περί προστασίας της ιδιωτικότητας και την Ευρωπαϊκή Συνθήκη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (άρθρο Cool.
Η επιτροπή της βρετανικής βουλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα απεφάνθει ότι ο κίνδυνος από την παραβίαση των δικαιωμάτων των πολιτών είναι μεγαλύτερος από τα ωφέλη των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων.
Η Δανία αρνήθηκε εξαρχής να επικυρώσει τον εν λόγω κανονισμό της Σένγκεν για τα έγκυρα ταξιδιωτικά έγγραφα (τα οποία είναι οι εν λόγω ταυτότητες και τα διαβατήρια με μικροτσιπ). Την ίδια απόφαση πήραν και η Ιρλανδία, η Νορβηγία και η Ισλανδία, αρνούμενες να ενσωματώσουν τον σχετικο κανονισμό στο εθνικό τους δίκαιο και να εκδόσουν ηλεκτρονικές ταυτότητες (βλ. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΚ) αριθ. 2252/2004 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 13ης Δεκεμβρίου 2004).

Όλοι όσοι διάβασαν το δελτίο τύπου του Υπ. Προστασίας του Πολίτη της 14-6-2012 της κυβέρνησης Πικραμένου, τρεις μέρες πριν τις εκλογές, δικαίως υποψιάζονται ότι “η νέου τύπου ταυτότητα” δεν είναι παρά απλή μετονομασία της “κάρτας του πολίτη”, και ότι πίσω από την εσπευσμένη έκδοσή τους βρίσκεται η ολοκληρωμένη διασύνδεση των βάσεων δεδομένων των κυβερνητικών πληροφοριακών συστημάτων (TAXISΝΕΤ, ηλ. συνταγογράφηση, δημοτολόγιο κ.λπ.).
Ότι δηλαδή σε έναν μοναδικό κωδικό αριθμό θα διασυνδέονται όλα τα επιμέρους στοιχεία του πολίτη που αφορούν όλους τους τομείς δραστηριότητάς του. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που απορρίφθηκαν από τις προαναφερθήσες χώρες: η διασύνδεση του μοναδικού ID με τα τις ψηφιακές βάσεις εκατοντάδων δημοσίων υπηρεσιών και όχι μόνο (τραπεζών, ιδ. επιχειρήσεων κτλ.).

Ας μην ξεχνάμε ότι η έκδοση δελτίου ταυτότητας είναι υποχρεωτική μόνο σε έναν αριθμό χωρών, αφού υπάρχουν πολλές χώρες όπως η Αυστρία, η Ολλανδία και η Φιλανδία, όπου δεν απαιτείται. Υπάρχουν επίσης χώρες που δεν έχουν καθόλου ταυτότητες, μεταξύ αυτών είναι και η Βρετανία, η Αυστραλία και η Νορβηγία.
Κατά συνέπεια, το επιχείρημα των τελευταίων κυβερνήσεων ότι χωρίς ηλεκτρονικές ταυτότητες η δημόσια διοίκηση δε θα είναι αποτελεσματική απλά δεν στέκει, αφού οι εν λόγω χώρες τα καταφέρνουν μια χαρά και χωρίς καθόλου ταυτότητες.
Στη Βρετάνια, η κατάργηση του νομοσχεδίου για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες και η καταστροφή τους ήταν η πρώτη νομοθετική πράξη της κυβέρνησης του Ντείβιντ Κάμερον, αφού όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Πρόεδρος του Συμβουλίου και Υπουργός Συνταγματικών και Πολιτικών Μεταρρυθμίσεων στην κυβέρνηση συνασπισμού “The wasteful, bureaucratic and intrusive ID card system represents everything that has been wrong with government in recent years.” (το σπάταλο, γραφειοκρατικό και παρεμβατικό σύστημα των ταυτοτήτων αυτών εκπροσωπεί ότι πιο λανθασμένο στην κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια).
Επίσης, απεφάνθησαν ότι οι ταυτότητες αυτές, καθώς και οι βάσεις δεδομένων στις οποίες βασίζεται παραβιάζουν τις ελευθερίες και τα δικαιώματα ιδιωτικότητας των πολιτών. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι ταυτότητες καταστράφηκαν κατά χιλιάδες, χωρίς να αποζημιωθούν οι κάτοχοι τους για τα χρήματα που είχαν πλήρωσει για την έκδοσή τους (περίπου 30 λίρες). Ένα αντίστοιχο κόστος θα έχουν και οι ελληνικές ταυτότητες αφού σύντομα η ιδέα της δωρεάν αστυνομικής ταυτότητας θα αποτελεί παρελθόν.

Ενδεχομένως κάποιος να αναρωτηθεί τι διαφορά θα κάνει στην καθημερινή μας η ζωή το γεγονός ότι η ταυτότητα μας θα είναι ψηφιακή και όχι η μέχρι τώρα συμβατική. Καταρχήν θα πρέπει να κατανοήσουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ταυτότητας, αλλά και τους σκοπούς που θα εξυπηρετήσει.
Από τις χώρες στις οποίες οι ταυτότητες αυτές έχουν ήδη εκδοθεί μαθαίνουμε ότι είναι εξοπλισμένες με την τεχνολογία RFID, μια τεχνολογία που μέχρι πρότινως χρησιμοποιούνταν μόνο για να εντοπίζεται η θέση των εμπορευμάτων μέσα σε μεγάλες αποθήκες και καταστήματα. Είναι εν ολίγοις μια προηγμένη τεχνολογία που σταδιακά αντικαθιστά το γραμμικό κώδικα (bar code) στη βιομηχανία, προσφέροντας νέες δυνατότητες εντοπισμού και αποθήκευσης δεδομένων.

Η μεγάλη διαφορά του RFID σε σχέση με ότιδήποτε γνωρίζαμε μέχρι τώρα είναι ότι η κάρτα μπορεί να αναγνωστεί από οποιοδήποτε απομακρυσμένο μηχάνημα (contactless card readers), χωρίς απαραίτητα ο κάτοχος της ταυτότητας να γνωρίζει ότι η κάρτα που φέρει μαζί του “διαβάζεται” εκείνη τη στιγμή. Επίσης κάθε φορά που χρησιμοποιούμε την κάρτα αυτή για να πιστοποιήσουμε την ταυτότητα μας (ή για να πιστοποιήσει κάποιος άλλος την ταυτότητά μας, χωρίς απαραίτητα να έχει τη συγκατάθεσή μας γι' αυτό), αυτό δημιουργεί μια εγγραφή σε ένα σύστημα, για παράδειγμα το σύστημα μιας τράπεζας, το σύστημα μιας υπηρεσίας κτλ.
Αυτό σημαίνει ότι εκατοντάδες υπηρεσίες και χιλιάδες τράπεζες και επιχειρήσεις (όλοι όσοι χρειάζονται να πιστοποιήσουν την ταυτότητά μας κατά τις συναλλαγές μας μαζί τους) θα έχουν αυτές τις συσκευές ανάγνωσης καρτών και τα δεδομένα από κάθε συναλλαγή μας θα μπορούν να συγκεντρωθούν σε ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα.

Επιπλέον, ένας από τους σκοπούς της χρήσης του RFID είναι η ταυτοποίηση μας κατά τις online συναλλαγές μας στο διαδίκτυο. Όταν δηλαδή θέλουμε να προσπελάσουμε μια κυβερνητική σελίδα, να χρησιμοποιήσουμε το e-banking, να κάνουμε αγορές online, να καταθέσουμε τη φορολογική μας δήλωση στο TAXIS, να κατεβάσουμε μουσική κτλ.
Αυτό μπορεί να γίνει με την ενσωμάτωση ενός RFID reader στα κομπιούτερ μας, όπου θα πιστοποιεί την ταυτότητά μας. Κάτι τέτοιο είναι επίσης πολύ εύκολο να γίνει με τη χρήση USB και ουσιαστικά θα προωθήσει και τη χρήση των ψηφιακών υπογραφών, αφού θα έχουν την ψηφιακή υπογραφή μας αποθηκευμένη, καθώς και πλήθος άλλων στοιχείων (βιομετρικά χαρακτηριστικά κτλ.).
Το που θα καταλήγουν τελικά όλα αυτά τα δεδομένα των συναλλαγών και δραστηριοτήτων μας είναι άγνωστο. Ωστόσο γνωρίζουμε ότι η Σέγκεν χρησιμοποιεί διασυνδεδεμένα συστήματα και ότι τα δεδομένα αυτά μεταφέρονται σε εθνικό και διακρατικό επίπεδο.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί, ότι το RFID συστήμα στα βιομετρικά διαβατήρια είχε παραβιαστεί με επιτυχία από φοιτητές πανεπιστημίων από τα πρώτα στάδια της εφαρμογής τους, πράγμα που έχει ανοίξει μια διαμάχη για το θέμα.
Παρόλ' αυτά, στη Γερμανία, το RFID χρησιμοποιείται στις ταυτότητες παρά τη σχετική ανησυχία. Επιπλέον, ας μην ξεχνάμε ότι κανένα πληροφοριακό σύστημα δεν είναι απολύτως ασφαλές και οι περιπτώσεις παραβιάσης κυβερνητικών συστημάτων είναι συνηθισμένες. Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί η απώλεια των δεδομένων 25 εκατομμυριών φορολογουμένων στη Βρετανία από το HMRC (Her Majesty's Revenue and Customs, το αντίστοιχο της ελληνικής εφορίας).

Οι ηλεκτρονικές ταυτότητες έχουν ήδη δοθεί πιλοτικά στους αστυνομικούς και τα σώματα ασφαλείας, ενώ παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτές των αστυνομικών θα έχουν και οι ταυτότητες που θα δοθούν στους πολίτες και πιθανότατα στους αλλοδαπούς. Ωστόσο, έχουν υπάρξει αντιδράσεις από πλευράς αστυνομικών και το θέμα βρίσκεται ήδη στα δικαστήρια.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του αρχιφύλακα Δημήτρη Ανδρεάκου, ο οποιός αποτάχθηκε από την αστυνομία έπειτα από 20 χρόνια υπηρεσίας, επειδή αρνήθηκε να παραλάβει την ταυτότητα αυτή. Ο συνήγορός του εξήγησε ότι ο λόγος που αρνήθηκε - εκτός των θρησκευτικών του πεποιθήσεων - είναι ότι δεν γνώριζε τι είδους δεδομένα και που θα τηρούνται για το άτομό του.
Δεν γνώριζε δηλάδη τι στοιχεία περιείχε η ταυτότητά του για κείνον. Επιπλέον, εξήγησε ότι η κάρτα μπορεί να διαβαζέται από οποιονδήποτε κυβερνητικό φορέα, από τους φορείς εξουσίας, αλλά όχι από τον ίδιο.

Εν ολίγοις, με τις νέες ταυτότητες, οι φορείς εξουσίας – το κράτος εν προκειμένω – δηλαδή η εφορία, αστυνομία, υπηρεσιές αλλά και μη κρατικοί φορείς, όπως τράπεζες και διεθνείς υπηρεσίες πληροφοριών, θα έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν κάθε τομέα της ζωής του πολίτη.
Θα γνωρίζουν τα πάντα για τη συμπεριφορά, τις δραστηριότητες, την εργασία, τον τόπο κατοικίας, τις συνήθειες κτλ. του μέσου Έλληνα.
Εάν αυτό μάλιστα συνδιαστεί με μια πρόσφατη οδηγία του Συμβουλίου της Ευρώπης για κατηγοριοποίηση των πολιτών με βάση τις πολιτικές τους πεποιθήσεις έτσι ώστε να προσδιοριστούν φορείς ακραίων ιδεολογιών (όπου με τη λέξη “ακραίος” η επίσημη απόφαση του Συμβουλίου ορίζει μεταξύ άλλων τους “εθνικιστές”, εκείνους που είναι κατά της παγκοσμιοποίησης, τους ακροδεξιούς, τους ακροαριστερούς κτλ.), τότε καταλαβαίνουμε ότι κάθε έννοια προσωπικής ελευθερίας καταλύεται (βλ. Απόφαση COUNCIL OF THE EUROPEAN UNION, 30/3/2010, Document 5692/1/10 REV 1 ADD 1 REV 1 ENFOPOL 24 'Instrument for compiling data and information on violent radicalisation processes').

Η συγκεκριμένη απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης διευκρινίζει ότι προκειμένου να προσδιοριστεί η ιδεολογία των πολιτών θα χρησιμοποιηθούν δεδομένα από διαφορετικές πηγές (δηλαδή από το διαδίκτυο, από κρατικές και διακρατικές βάσεις δεδομένων κτλ.) και από εθνικούς και διεθνείς φορείς.
Όταν δηλαδή η ΕΕ έχει φτάσει να προτείνει την καταγραφή και προσδιορισμό της ιδεολογικής ταυτότητας των “ακραίων” αυτό σημαίνει ότι θα παρακολουθούνται οι πάντες για να προσδιοριστεί ποιοι είναι “ακραίοι” ή ποιοι μπορεί να γίνουν ακραίοι (radicalisation processes). Με άλλα λόγια, όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Αυτό παραπέμπει σε άλλες εποχές και άλλα καθεστώτα.

Εμείς θεωρούμε, ότι η αρχή της δημοκρατίας μας είναι ότι οι πολίτες αποφασίζουν για τα κοινά και τα θέματα που τους αφορούν, και κατά συνέπεια το όλο θέμα πρέπει να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση. Διότι ανακύπτουν σοβαρότατα ζητήματα παραβίασης της ιδιωτικότητας και της ελευθερίας των πολιτών, καθώς επίσης τίθενται θέματα διαφάνειας και σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θρησκευτικών πεποιθήσεων του Ελληνορθόδοξου λαού μας.

Γεωργία Φωτεινού,
Εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας
Υποψήφια Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πατρών
ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΑ

http://agiooros.org/viewtopic.php?f=13&t=6759&sid=9c1679058dae88bdedf3462b7932a518

Δείτε και

Το Hacking στον ανθρώπινο εγκέφαλο έγινε πραγματικότητα
http://id-ont.blogspot.gr/2012/08/hacking.html
Επιστροφή στην κορυφή
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Αύγ 24, 2012 11:50 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κλασσικοπερίπτωση:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/08/blog-post_9052.html


Να τι εννοούσε ο Σαμαράς όταν έλεγε ότι θα εφαρμοσθεί ΠΛΗΡΩΣ η ΝΕΑ ηλεκτρονική διακυβέρνηση



Σωφρονισμός με... «βραχιόλια»
Εισαγωγικό σχόλιο από την"Κλασσικοπερίπτωση"

Μετά την απόφαση της Α.Π.Δ.Π.Χ να επιτρέψει την πώληση συσκευών γεωεντοπισμού προσώπων, το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει νομοσχέδιο για το "ηλεκτρονικό βραχιόλι" παρακολούθησης φυλακισμένων.

Όταν εδώ και χρόνια αναφερόμενοι στις εφαρμογές της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" και στα τεχνικά μέσα διαχείρισης της ελευθερίας (ακόμα και αν πρόκειται για αυτήν την προσωπική ελευθερία που δεν μπορεί να στην στερήσει -μέχρι στιγμής- κανένας ποινικός κώδικας), προειδοποιούσαμε ότι σε λίγο όλα αυτά τα "επιτεύγματα της ανθρώπινης σοφίας" θα έλθουν και στον τόπο μας, μερικοί μας κατηγορούσαν ως συνωμοσιολόγους συνοδεύοντας τις κατηγορίες με αρκετά χλευαστικά σχόλια.

Τώρα που βλέπουν μπροστά τους όλα όσα λέγαμε τόσο για το "πολιτικό μέλλον" της Ελλάδας όσο και για την εξέλιξη και τον ιδεολογικό και τεχνικό "εμπλουτισμό" των "δημοκρατικά εκλεγμένων" τυραννικών και κατοχικών καθεστώτων, δεν μιλά κανείς.

Κάποιοι εξ αυτών είδαν αίφνης τον "μεσσία" στο πρόσωπο του Μιχαλολιάκου, του Κασιδιάρη και κάθε άλλου κασιδιάρη και κονιδιάρη του μαύρου περιθωρίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων…

Καποιοι άλλοι είδαν στο πρόσωπο του μεταλλαγμένου υβριδίου του ευρωκομμουνισμού τον Τσέ Γκεβάρα…

Άλλοι πάλι
προτίμησαν ως μέσο αντιμετώπισης της κατάθλιψης την υπνοβασία στο τεντωμένο σκοινί που έστησαν προς τούτο οι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης, και τέλος ένα μεγάλο μέρος πρώην "αγανακτισμένων" και νυν "απογοητευμένων" που ήδη έχουν παραδοθεί, έχουν φορέσει τη στολή του κατάδικου και ελπίζουν στο έλεος των δεσμοφυλάκων ενώ είναι έτοιμοι να απλώσουν το μπράτσο για να τους μαρκάρουν σαν τα ζώα.

Ξεχάσαμε φαίνεται ότι στα περισσότερα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης του Γ ΄Ράϊχ, δηλαδή της πρώτης "Νέας Τάξης", υπήρχε μια σοβαρή προειδοποίηση που αφορούσε όλους τους εισερχόμενους "επισκέπτες" ανεξαρτήτως αν ήταν "ζόρικοι", διανοούμενοι" , "τσαμπουκάδες" ή "κότες" : "Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΙΝΑΔΑ".

Ξεχάσαμε επίσης ότι πριν απο αυτή την ταμπέλα υπήρχε στην είσοδο αυτών των "ευαγών ιδρυμάτων" μιά άλλη που προξενούσε εντύπωση αλλά και μια μικρή ελπίδα στους ανύποπτους νεοεισερχόμενους:
Arbeit macht Frei (Η εργασία απελευθερώνει).

Κάτι δηλαδή σαν κι αυτά τα αποκοιμιστικά περί ανταγωνισμού, ανάπτυξης, δημοσιονομικής εξυγίανσης κλπ που ακούμε σήμερα απο τα εγγόνια του Χίτλερ, του Μπουραντά , του Τσολάκογλου και των άλλων σύγχρονων δουλικών της νεώτερης Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Και μια που μιλήσαμε για "εγγόνια" ας έλθουμε σε ένα από αυτά που αν και βιολογικά είναι εγγόνι άλλων εντούτοις είναι ιδεολογικά και πνευματικά συγγενής με τους παλιούς δωσίλογους της άλλης κατοχής.

Ο Σαμαράς λοιπόν εκτός του ότι αναγνωρίζεται πλέον διεθνώς ως ο πιό γρήγορος στο κατέβασμα των βρακιών, είναι και εξ εκείνων των εργολάβων - εντολοδόχων που κάνουν ότι είναι δυνατόν να τελειώσει γρήγορα η ηλεκτρονική περίφραξη της παγκόσμιας διακυβέρνησης στον τομέα : "δουλοπαροικία Ελλάς".

Εκτός από τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες - χειροπέδες που θα αρχίσει να μοιράζει από τον ερχόμενο μήνα, αυτή η "φιλάνθρωπη" και "μοντέρνα" κυβερνητική κοινοπραξία, σκέφτεται για εκείνους που έχουν ήδη στερηθεί δικαίως ή αδίκως κομμάτι της ελευθερίας τους, δηλαδή τους καταδικασμένους σε φυλάκιση, εκτός από την ταυτότητα να τους φορέσει και ένα ηλεκτρονικό βραχιόλι για να μπορεί λένε να τους παρακολουθούν από δορυφόρο μέσω δηλαδή του γνωστού σε όλους μας GPS.

Αν σου λέει η κοινωνία:

1) Δεχτεί την νέα ταυτότητα (η οποία σημειωτέον επειδή θα είναι τσιπαρισμένη με RFID μικροτσίπ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι και αυτή εντοπίσιμη απο δορυφόρο)
και
2) Επικροτήσει την τοποθέτηση "ηλεκτρονικού βραχιολιού" η εμφυτεύσιμου microchip στους φυλακισμένους

Τότε δεν θα αντιδράσει κανένας, όταν θα τους πούμε να πετάξουν τις νέες ταυτότητες που τους μοιράσαμε για να βάλουν όλοι στο χέρι ή στο μέτωπο:

α)κάτω απο το δέρμα τους ένα εμφυτεύσιμο microchip

ή

β)ένα αυτοκόλλητο τσιπάκι

ή

γ) ένα βιοτατουάζ (βλεπε σχετική μας ανάρτηση με τίτλο "Έρχεται η "αυτοκόλλητη" κάρτα του πολίτη;"

Εξ άλλου λίγες ημέρες πρίν, η "Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα" έδωσε το "Πράσινο φως" (στην Ελλάδα) για τη συσκευή που θα εντοπίζει που είμαστε κάθε στιγμή..." .

Συμπέρασμα

Όλα τα έχουν σχεδιάσει μέχρι την τελευταία τους λεπτομέρεια και όπως είναι πλέον φανερό βιάζονται να τα εφαρμόσουν χωρίς πολλές επικοινωνιακές φανφάρες και προπαγάνδα ,αυτήν εξ άλλου την δουλειά μαζί με κάμποσες ακόμη (βρώμικες εννοείται) είχε αναλάβει ο προηγούμενος εργολάβος της "δημιουργικής καταστροφής".

Το ζητούμενο και η προσωπική μας απορία, δεν είναι πλέον αν αυτή η κατοχική κυβέρνηση έχει κατακτήσει το "καθ’ όμοίωσιν" με τις αντίχριστες δυνάμεις που την διαφεντεύουν, αλλά το αν θα ξυπνήσει επιτέλους ο ελληνικός λαός πρίν νοιώσει τις συνέπειες της απόλυτης απώλειας της ελευθερίας του που θα αρχίσει με το ηλεκτρονικό του "μαρκάρισμα" μέσω των νέων ταυτοτήτων και θα ολοκληρωθεί με το "ηλεκτρονικό σφράγισμα" ( ή χάραγμα) πάνω στο σώμα του.

Ας δούμε προς το παρόν την "φρέσκια" είδηση από το μέτωπο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ:

http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/08/blog-post_9052.html

Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 01, 2012 8:19 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κλασσικοπερίπτωση:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/08/blog-post_31.html


Συναλλαγές απο εδώ και στο εξής μόνο με "πλαστικό κουπόνι" - Ο νέος κανονισμός της ηλεκτρονικής φυλακής




Απο το 2010 φωνάζαμε ότι μας κόβουν κάθε δυνατότητα επιβίωσης χωρίς την έγκριση του "Μεγάλου Αδελφού", όταν δηλαδή ο εκ των δωσιλογων και τέως πρωθυπουργεύων Γ. Παπανδρέου κατέθετε το "νέο" του φορολογικό νομοσχέδιο στο οποίο μεταξύ των άλλων απαγορεύονταν οι συναλλαγές άνω των 1500 ευρώ με μετρητά και επιτρέπονταν μόνο με χρήση πιστωτικής κάρτας , κάρτας συναλλαγών, τραπεζικής διαμεσολάβησης, ή κάρτας του πολίτη.

Λέγαμε τότε ότι σε λίγο θα απαγορεύσουν κάθε είδους συναλλαγή με μετρητά χρησιμοποιώντας όπως και αλλού την πασίγνωστη μέθοδο του σαλαμιού, δηλαδή της σταδιακής μείωσης των μετρητών στις συναλλαγές μέχρι την εξαφάνισή τους και την αντικατάστασή τους με ένα "πλαστικό κουπόνι".

Αν δεν αντισταθούμε εδώ και τώρα αρνούμενοι την νέα ταυτότητα δηλαδή την κάρτα του πολίτη τότε αύριο που θα τρέχουμε στα συσίστιά τους κρατώντας στο χέρι μας το πλαστικό τους κουπόνι δεν θα έχει νόημα κανενός είδους διαμαρτυρία και ένσταση για έναν απλούστατο λόγο. Επειδή θα έχουμε βγάλει τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια , ή όπως συνηθίζουμε να λέμε επειδή θα έχουμε δεχτεί να μας φορέσουν την πανίσχυρη ηλεκτρονική χειροπέδα που αρχικά θα έχει τη μορφή μιας "νέας πλαστικής ταυτότητας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τη συνέχεια ΕΔΩ:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/08/blog-post_31.html

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες