Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο μπαμπούλας της «αποσταθεροποίησης» και οι εκλογές!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 14, 2012 9:13 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο μπαμπούλας της «αποσταθεροποίησης» και οι εκλογές! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο μπαμπούλας της «αποσταθεροποίησης» και οι εκλογές!Πριν από λίγες μέρες υπογραμμίζαμε ιδιαίτερα:
«Δεν είναι τυχαίο ότι αρχίζει να αναπτύσσεται από τα καθεστωτικά κόμματα του δωσιλογισμού, της ολοκληρωτικής μας λεηλασίας και καταστροφής, η «θεωρία των άκρων»: Η γνωστή θεωρία των προβοκατσιών, του κράτους και του παρακράτους, εναντίον των λαών και των κινημάτων…».

Η «θεωρία των άκρων» στηρίζεται σε ένα σύνθετο σόφισμα.

Το ιδεολογικό και πολιτικό θεμέλιο αυτού του σοφίσματος είναι η «αποσταθεροποίηση της δημοκρατίας»!!!

Τα «άκρα» είναι το πολιτικό τέχνασμα της προβοκάτσιας του κράτους και του παρακράτους για να συνδέσει και να ταυτίσει κάθε λαϊκή εκδήλωση και το οργισμένο ΚΙΝΗΜΑ του λαού, καθώς και τα πολιτικά υποκείμενα των κινημάτων (ιδιαίτερα τα αριστερά κόμματα και οργανώσεις), ΜΕ τις ελεγχόμενες, προβοκατόρικες «ακραίες ομάδες» του ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ και των μυστικών υπηρεσιών (από «ακροαριστερές», μέχρι «ακροδεξιές», τους γνωστούς κουκουλοφόρους κ.λπ…).

Το αναλύουμε το ζήτημα πιο συγκεκριμένα εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=28808#28808

Έτσι, μετά από αυτή την ταχυδακτυλουργική ταύτιση των εκδηλώσεων της λαϊκής ΟΡΓΗΣ (κατά κανόνα ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΝ εκδηλώσεων) με τις τρομοκρατικές προβοκάτσιες του καθεστώτος, φτάνουμε στο ύψιστο καθεστωτικό ιδεολόγημα, αυτό της «αποσταθεροποίησης της δημοκρατίας»: ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ.

Είναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ, διότι ΤΑΥΤΙΖΕΙ το καθεστώς που ζούμε, αυτό της ΒΙΑΣ, της πραξικοπηματικής αυθαιρεσίας των ανδρεικέλων, της ευρω-χούντας, το ΚΑΤΟΧΙΚΟ καθεστώς των δωσίλογων με τη Δημοκρατία!!!!

Πράγματι ο λαός και η εκρηκτική ΟΡΓΗ του αποτελούν τη μεγάλη απειλή γι αυτό το καθεστώς.

Πράγματι αυτή η λαϊκή ΟΡΓΗ θέλει να ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ, ακόμα και να ανατρέψει, αυτό το καθεστώς, το οποίο ΟΧΙ μόνο δεν έχει καμιά σχέση με τη Δημοκρατία, ούτε ψήγματα δημοκρατίας, αλλά αποτελεί ένα δικτατορικό προτεκτοράτο των ληστών και δημίων που λεηλατεί, καταστρέφει, δολοφονεί και αφανίζει την ελληνική κοινωνία και το λαό της…

Όταν μιλούν τα δωσίλογα ανδρείκελα αυτού του καθεστώτος, τα ιερατεία της προπαγάνδας τους και οι δημοσιογραφικές τους πόρνες για «αποσταθεροποίηση», εννοούν, ακριβώς την ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ της δικτατορικής τους ηγεμονίας, την ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ της ευρω-χούντας, την ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ του αποικιοκρατικού, κυβερνητικού τους οικοδομήματος, την ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ των ανδρείκελων-κομμάτων τους…

Την αποσταθεροποίηση της καθεστωτικής ΦΡΙΚΗΣ τη βαπτίζουν «αποσταθεροποίηση της δημοκρατίας»!!!

Ταυτίζουν, δηλαδή το δικό τους κατοχικό και άκρως δικτατορικό καθεστώς (καθεστώς δωσίλογων ραγιάδων) με τη «δημοκρατία», η οποία απειλείται από τα λεηλατημένα και ακρωτηριασμένα θύματά τους: Τον ελληνικό λαό και την οργή του…

Γι αυτό όλοι αυτοί οι δήμιοι, οι ληστές και τα έμμισθα φερέφωνά τους ωρύονται για «ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ» και επιχειρούν να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό με τις «θεωρίες των άκρων», με «καταστάσεις πολιορκίας», με «συνθήκες άτυπου εμφυλίου» κ.λπ…

ΘΕΛΟΥΝ το λαό τρομοκρατημένο και ραγιά, σαν τα δικά τους μούτρα, ώστε να αποδεχτεί τον τάφο και έτσι να μην υπονομευτεί η «ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ»: Η «σταθερότητα» των αποικιοκρατών της ευρω-χούντας, της δικτατορίας της και των κομματικών και δημοσιογραφικών τους ανδρεικέλων. Η «ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ» του δωσίλογου ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ…

Για αυτό και τα κανάλια με τους σταρ του έμμισθου δωσιλογισμού και ραγιαδισμού ουρλιάζουν για «σταθερότητα» και εγκωμιάζουν, υστερικά, το Βενιζέλο, σαν «επιλογή σταθερότητας»!!!!!

Τέτοια «ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ» είναι ΕΦΙΑΛΤΗΣ για τον ελληνικό λαό, είναι πλήρης καταστροφή και ισοπέδωση της Ελλάδας, είναι η πιο αποτρόπαια μορφή δικτατορικής ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ κάθε υπολείμματος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Αυτή η «σταθερότητα» πρέπει να ΑΠΟΣΤΑΘΕΠΟΙΗΘΕΙ και να ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ από τον ελληνικό λαό.


Η ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ αυτής της «δημοκρατίας» των αλητήριων «εκτελεστών-τοκογλύφων» είναι το ΠΡΩΤΙΣΤΟ και ΜΕΓΙΣΤΟ καθήκον σήμερα.

Ο δρόμος της ζωής και της ύπαρξής μας περνάει μέσα από την ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ αυτής της καθεστωτικής «σταθερότητας».

Στις εκλογές, όταν γίνουν, θα πρέπει ο ελληνικός λαός να συμβάλει με την ψήφο του στην αποσταθεροποίηση του καθεστώτος των ανδρεικέλων.

Με τι εκλογές, φυσικά, δεν θα λυθεί κανένα πρόβλημα. Ωστόσο μπορεί να αλλάξουν δραματικά οι συσχετισμοί (έστω οι εκλογικοί συσχετισμοί) σε βάρος των κατοχικών δυνάμεων (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ και δορυφόρων τους) και να προωθηθούν διαδικασίες ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ του δωσίλογου κυβερνητικού οικοδομήματος (θα επανέλθουμε πάνω στο ζήτημα των εκλογών και των νέων κομματικών κατασκευών…).

Σημείωση: Το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί η ημερομηνία των εκλογών είναι πολύ ύποπτο. Ίσως να περιμένουν να κάνουν τις «εκτιμήσεις» τους από τη λαϊκή θύελλα στις 25 Μαρτίου και την επιτυχία των προβοκατσιών που ετοιμάζουν για να αποφασίσουν για τις εκλογές…

Επιστροφή στην κορυφή
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 14, 2012 11:12 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κλασσικοπερίπτωση:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/2012/03/blog-post_9156.html


Περί οψίμων "αντιμνημονιακών"και άλλων "καμμένων άσσων" της Νέας Τάξης ΠραγμάτωνΕκτός απο την καταιγίδα των made by E.U and USA νομοσχεδίων, που σε λίγες ώρες γίνονται νόμοι με διαδικασίες που θυμίζουν τα αλήστου μνήμης "έκτακτα στρατοδικεία", ο υπο εξόντωση ελληνικός λαός βομβαρδίζεται και απο "ιδρυτικές διακηρύξεις" νέων κομμάτων και "μετώπων", τα οποία όλως τυχαίως έχουν ως κοινό παρανομαστή έναν αντιμνημονιακό λόγο που ανάλογα με την περίσταση μπορεί να έχει και ολίγον απο "πατρίδα", "Ορθοδοξία", "εθνική αυθυπαρξία" κλπ.


Είναι σαν να έχει βγεί απο ένα super market που πουλάει σάπια και να βρίσκεσαι ξαφνικά σε μία πρόχειρα στημένη "λαϊκή" που έχει τα ..πάντα και σε τιμή "αντιμνημονιακής" ευκαιρίας.

Έκλεισα τα αυτιά και προσηλώθηκα στον πάγκο του καθε ενός ξεχωριστά.

Όλοι είχαν στον "πάγκο" τους την ελληνική σημαία. Σε άλλον υπήρχε ανάμεσα σε "πατάτες" και αυτοσχέδια σφυροδρέπανα, σε άλλον ανάμεσα σε πηλίκια και μαυροκόκκινες απομιμήσεις σβάστικας, σε άλλον ανάμεσα σε εικονίτσες και για την περίσταση αναμμένα θυμιατά τα οποία οι αθεόφοβοι είχαν βάλει δίπλα σε ρόζ και μωβ μπουμπουνιέρες.

Είδα όλους τους "λαϊκατζήδες" να είναι ζωσμένοι με "φυσεκλίκια" που όμως ήταν "άσφαιρα" , τζούφια δηλαδή όσο και το αντιστασιακό περιεχόμενο της "πολυσυλλεκτικής" ιδεολογικής τους πραμάτειας.

Αναρωτήθηκα ποιοί απο δαύτους δούλευαν λίγο πρίν στο super market, ποιοί ξεφύτρωσαν απο υπόγεια και ημιόροφους "πολυκατοικιών" και ποιοί πραγματικά ήλθαν απο το "πουθενά" δηλαδή απο τον δικό μας κόσμο, τον κόσμο του μεροκάματου, της αγωνίας, της οικογένειας, της ενορίας, της υπομονής, της καλοπροαίρετης προσδοκίας και γιατό όχι της άδολης πολιτικής αφέλειας.

Ο δικός μας κόσμος μπορεί να μήν είχε "ψαχτεί" ιδιαίτερα για το τί σήμαινε "Μάαστριχτ" ,"Σένγκεν", Σόρος , Ρόθτσιλντ, Ροκφέλερ , Ευρωπαϊκή Ένωση , ΝΑΤΟ, ΟΗΕ και Αμερική. Είχε όμως μάθει να πονάει με τον πόνο του γείτονα , του συναδέλφου ή και του άγνωστου δυστυχισμένου. Κάποιοι σαν τον Πάγκαλο θα πουν πως είχαμε "συνευθύνη" για το ότι αφήσαμε αυτό που κάποτε το λέγαμε "Βουλή των Ελλήνων", να εμπορεύεται κάθε είδους ευρωατλαντική σαβούρα. Κάποιοι άλλοι θα μας κατηγορήσουν που προσπεράσαμε βιαστικά τα ράφια της "αριστεράς" και πήγαμε στα ράφια των πράσινων και γαλάζιων "προσφορών".

Δεν ξέρω, πόση αλήθεια υπάρχει σε όλες αυτές τις απόψεις.

Αυτό όμως που ξέρω πολύ καλά
είναι ότι οι περισσότεροι από όσους ζούσαμε τόσα χρόνια στο "πουθενά" και που αρνηθήκαμε να γίνουμε οι "ευνούχοι" ή τα "γιουσουφάκια" της εκάστοτε εξουσίας,και που δεν καταντήσαμε μύκητες στα ποδάρια των κομματικών νταβατζήδων , ούτε βαποράκια των ευρωατλαντικών πρεζεμπόρων,παλαίψαμε να κρατήσουμε ζεστές τις καρδιές των παιδιών μας και κερδίζαμε το ψωμί μας δουλεύοντας τίμια.

Αυτοί όμως που σήμερα ντύθηκαν "ΕΑΜίτες" γιατί είναι τόσο δυσκίνητοι;


Γιατί τους "στενεύει" τόσο η νέα τους στολή;

Μήπως στη βιασύνη τους ξέχασαν να βγάλουν τη στολή του ταγματασφαλίτη ή απλώς πάχυναν απο την πολύχρονη αδράνεια και την κρατική επιχορήγηση;

Εμείς ο απλός και τυφλωμένος απο τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης λαός μπορεί να μην ξέραμε τι είναι το "Μάαστριχτ", η "Σένγκεν" , η "Λισσαβώνα", τα "Μεσογειακά ολοκληρωμένα προγράμματα", η "Παγκόσμια ηλεκτρονική διακυβέρνηση" , η "Κάρτα Του Πολίτη". Μπορεί να μην κοιτάζαμε το "βάθος των πραγμάτων" και αν καμιά φορά το κάναμε, θόλωνε απο το ανακάτεμα το νερό και τα παρατάγαμε.

Αυτοί όμως που σήμερα έστησαν τους πάγκους τους και μας τραβούν απο το μανίκι, ήξεραν, ψήφιζαν νόμους, στήριζαν κόμματα και κυβερνήσεις, ήξεραν.


Ανάμεσά τους είναι και εκείνοι που δεν έβγαζαν άχνα όταν οι άλλοι οι "κακοί" της μπλέ και πράσινης εξουσίας, μαύριζαν και μαγάριζαν τα μαλάματα του Μακρυγιάννη, του Παπουλάκου, του Κολοκοτρώνη, του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και όλων των άλλων Αγίων, Μαρτύρων και αληθινών αγωνιστών του έθνους μας.

Ακόμα και αυτοί που έβαψαν το μαυροκόκκινο δηλητήριο του Γ΄Ράιχ με μπλέ και άσπρο χρώμα έχουν σήμερα το θράσος θα μας σώσουν απο την μανία του Δ΄Ράιχ.


Όχι και πάλι όχι.

Να φύγουμε γρήγορα απο την μπόχα του ευρωατλαντικού super market και απο τον κουρνιαχτό αυτής της ...πολύχρωμης λαϊκής, και να βγουμε στον καθαρό αέρα , στον ήλιο.

Να πέσουμε στα γόνατα σαν τον Μακρυγιάννη πρίν απο την εξέγερση του '43 και αφού ζητήσουμε συγχώρεση απο τον Θεό για την πολύχρονη ραθυμία και αδιαφορία μας για την πατρίδα, να του ζητήσουμε να μας φωτίσει το νού και τη διάννοια ώστε με καθαρό βλέμμα και ελληνική ματιά να προχωρήσουμε με εκείνους που πραγματικά θα κάνουν εθνικοαπέλευθερωτικό αγώνα και όχι ψευτοπατριωτικό σαματά.

βλ και σχετική ανάρτηση εδώ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2012/03/blog-post_11.html

Επιστροφή στην κορυφή
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 15, 2012 2:54 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΕΚΛΟΓΕΣ: Αποσταθεροποίηση, ΟΧΙ αναπαλαίωσηΗ αποσταθεροποίηση του υπάρχοντος σάπιου καθεστώτος των ανδρεικέλων της ευρω-χούντας δεν μπορεί να υπάρξει μέσω των εκλογών, αλλά ΜΟΝΟ μέσω των αγωνιστικών λαϊκών κινητοποιήσεων και ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ της λαϊκής οργής στο ΔΡΟΜΟ.

Φυσικά οι εκλογές αποτελούν ένα μέσον, ένα συμπληρωματικό «εργαλείο» που μπορεί να συμβάλει στην αποσταθεροποίηση του κατοχικού μας καθεστώτος, φέρνοντας αυτό το καθεστώς σε πλήρες κυβερνητικό αδιέξοδο, γεγονός που θα βάλει σε κίνηση τη λαϊκή ενέργεια, θα ξεβρακώσει παντελώς τους μασκαράδες (παλιούς και νέους) και θα αναπτύξει την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

Σήμερα το καθεστώς των ανδρεικέλων και τα κόμματά τους καταρρέουν: Αυτό είναι ένα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ γεγονός της αποσταθεροποίησης του καθεστώτος.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ, όμως, γεγονός είναι και τούτο: Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ λαϊκή οργή είναι ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ, δίχως πολιτική και ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ έκφραση.

Αυτά τα δύο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ δεδομένα παρέχουν τη ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ στα κέντρα εξουσίας να παρατείνουν την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ κατάρρευσή τους και να τη ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΟΥΝ σε ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΜΕΝΕΣ μορφές της εξουσίας τους, μέσω των εκλογών.

Πρέπει, συνεπώς, ο λαός με την ψήφο του να αναχαιτίσει αυτήν την καθεστωτική τακτική της αναπαλαίωσης του ευρω-κομματικού σκηνικού.

Στις παρούσες συνθήκες, με τα αντικειμενικά δεδομένα του λαϊκού κινήματος (πλήρως αποσαθρωμένο και με την κοχλάζουσα λαϊκή ΟΡΓΗ παντελώς ανοργάνωτη), η ΑΠΟΧΗ από τις εκλογές είναι λάθος: Στηρίζει τα ευρω-χουντικά σχέδια της καθεστωτικής αναπαλαίωσης…

Επίσης σήμερα δίνουμε και μια ξεχωριστή μάχη: Να διασώσουμε το κατακτημένο ΔΙΚΑΙΩΜΑ της συμμετοχής μας στις ΕΚΛΟΓΕΣ, δικαίωμα που επιδιώκουν να καταργήσουν εντελώς.

Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να μας καταργήσουν και αυτό το τυπικό υπόλειμμα της δημοκρατίας: Την ψήφο.


Ο λαός, με το αλάνθαστο ένστικτό του, το διαισθάνεται αυτό, γιΆ αυτό θα σπεύσει να εκφράσει την οργή του με την ψήφο του…

Αυτό το γνωρίζουν τα επιτελεία του καθεστώτος και επιχειρούν, με όλα τα μέσα, να στρέψουν ΕΚΛΟΓΙΚΑ τη λαϊκή οργή στα «αναχώματα» και στις καθεστωτικές εφεδρείες, έτσι ώστε να οικοδομήσουν το αναπαλαιωμένο πολιτικό σκηνικό της χειραγώγησης και της ΑΠΑΤΗΣ.

Η κατάρρευση του υπάρχοντος κομματικού τοπίου έχει δημιουργήσει μια πλούσια ποικιλία προϋποθέσεων ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ νέων καθεστωτικών εφεδρειών: Ένα γόνιμο έδαφος αναβάπτισης της σαπίλας και «ξεπλύματος» ποικιλόχρωμων καθεστωτικών δυνάμεων.

Αυτή η πληθώρα των «Μετώπων», «Κινήσεων» και αποκομμάτων είναι ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ενταγμένη μέσα σΆ αυτό το καθεστωτικό πλαίσιο της ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ αναπαλαίωσης και όχι της ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣ του καθεστώτος: Είναι οι εφεδρείες της ευρω-χουντικής ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ.

Είναι να γελά κανείς με αυτά τα αποκόμματα από το ΠΑΣΟΚ,
αποκόμματα του πιο μοχθηρού νεοταξικού κόμματος, τα οποία μέχρι χθες ΣΤΗΡΙΞΑΝ, σαν κυβερνητικοί μάλιστα πρωταγωνιστές, το καθεστώς του πασοκικού δωσιλογισμού…

Οι όψιμες «αντιμνημονιακές» τους κορώνες είναι καταναλωτικά «υλικά» μόνο για αφελείς και ηλίθιους. Οι πολιτικές τους θέσεις παραμένουν ΑΥΣΤΗΡΑ μέσα στο ευρω-καθεστωτικό κάδρο και στα προγραμματικά πλαίσια των διεθνών και εγχώριων ελίτ της εξουσίας.

Το ίδιο και τα αποκόμματα από τη ΝΔ. Ο Καμμένος, π.χ., σε όλη του τη ζωή υπηρέτησε την ιδεολογία και τις νεοταξικές επιλογές της ΝΔ, είκοσι χρόνια στέλεχος αυτού του κόμματος, ψήφισε όλα τα «συμβόλαια θανάτου» που προώθησε το κόμμα του και ΤΩΡΑ που καταρρέει το κόμμα του το παίζει «αντάρτης»: Η ίδια πεπατημένη οδός όλων τω πολιτικάντηδων της ελληνικής ιστορίας.

Οι θέσεις και η πρακτική του Καμμένου, αν αφαιρέσεις το διπλωματικό «λίπος», τη ρητορική τού «πατριωτισμού» και τους δημαγωγικούς λεονταρισμούς, δεν διαφέρει σε ΤΙΠΟΤΑ από τα ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ πλαίσια του ευρω-μονόδρομου, τη στρατηγική της Νέας Τάξης και τα προγράμματα του νεοφιλελευθερισμού…

Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» είναι μία νέα έκδοση του ΛΑ.Ο.Σ. προσαρμοσμένη στα σημερινά δεδομένα.


Πρέπει να έχει κατρακυλήσει κανείς στο βαθμό ΜΗΔΕΝ της πολιτικής σκέψης και εμπειρίας, να είναι ταυτόχρονα και δραματικά απελπισμένος για να αναζητήσει πολιτική διέξοδο σε καταστάσεις σαν αυτή του Καμμένου και πολλών άλλων…

Για το κόμμα του Φώτη Κουβέλη δεν το συζητάμε: Αυτό αποτελεί την πιο ύπουλη και μοχθηρή μηχανότρατα της νεοταξικής απάτης και ιδιαίτερα του κυνισμού του πασοκικού χαμαιλεοντισμού…

Για να προωθηθούν, συνεπώς, οι διαδικασίες και διεργασίες της ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ του καθεστώτος και να αναχαιτιστούν τα σχέδια της αναπαλαίωσής του θα πρέπει η ψήφος του ελληνικού λαού να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ, το ΛΑ.Ο.Σ και τα αποκόμματά τους και τις εφεδρείες τους…

Η ψήφος δεν θα πρέπει να είναι ΑΠΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΗ, ιδεολογικά και πολιτικά, δεν θα πρέπει να παρακάμψει τις ευρω-στρατηγικές.

Η αποσταθεροποίηση του καθεστώτος περνάει αυστηρά μέσα, ΟΧΙ από τις «αντιμνημονιακές» κορώνες, αλλά μέσα από την ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ του ευρω-δρόμου και της ευρω-χούντας…


Διαφορετικά δεν θα έχουμε ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ, αλλά ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ…

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες