Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Χορός διαβόλων...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Παπα- Ηλίας
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Οκτ 22, 2011 6:08 pm    Θέμα δημοσίευσης: Χορός διαβόλων... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Πάπα-Ηλίας
http://papailiasyfantis.wordpress.com/


Χορός διαβόλων...Θυμάστε, βέβαια τον αλήστου μνήμης πρόεδρο των ΗΠΑ. Που, όταν έφευγε απΆ τον κατάμαυρο Λευκό Οίκο, ο λαός αναστέναξε με περισσή ανακούφιση.

Πράγμα, που θα συμβεί, ασφαλώς πολύ περισσότερο, όταν κι εμείς απαλλαγούμε από κάποιους «δικούς μας» κατάμαυρους «λαοσωτήρες».

Ο κ. Μπους, ως γνωστόν, χρησιμοποιούσε, σαν πρόσχημα, σε βάρος όσων ήθελε να καταστρέψει την περί τρομοκρατίας κατηγορία. Την οποία υποχρέωνε να αναμηρυκάζουν και όλα τα πιόνια, στη διεθνή σκακιέρα, υποτελών του.

Και άλλα πάμπολλα παραδείγματα θα μπορούσε κανείς να επικαλεστεί, προκειμένου να αποδειχτεί η αυτονόητη αλήθεια. Ότι, δηλαδή, πάμπολλοι ηγέτες κακουργούν σε βάρος των λαών και ολάκερης της ανθρωπότητας.

Αποδίδοντας σε βάρος των λαών,
που επιλέγουν, κάθε φορά να εξοντώσουν, κατηγορίες, που δεν ισχύουν. Ή που ισχύουν, στο ελάχιστο, συγκριτικά, με την πολλαπλάσια των αρχιτρομοκρατών τρομοκρατική δραστηριότητα..

Ε, λοιπόν, η τακτική τους αυτή είναι η τακτική του Διαβόλου.

Πήγε, μας λέει το Ευαγγέλιο, ο Χριστός στη χώρα των Γαδαρηνών. Όπου συνάντησε έναν άνθρωπο, που τον είχε κυριέψει λεγεώνα δαιμόνων. Ό άνθρωπος πάνω στις φοβερές κρίσεις, που του προκαλούσαν τα δαιμόνια, γύρναγε γυμνός. Έφευγε από το σπίτι του και πήγαινε και ζούσε στα νεκροταφεία,. Τον έδεναν οι δικοί του άνθρωποι με αλυσίδες και χειροπέδες, αλλά τα δαιμόνια τις έσπαγαν και τον πήγαιναν στις ερημιές, όπου υφίστατο τα πιο δυσμενή επακόλουθα.

Που σημαίνει ότι είχαν βυθίσει τον άνθρωπο στην πλέον αφόρητη κόλαση και δυστυχία. Και, μάλιστα, όπως λέει το Ευαγγέλιο, για πολλά χρόνια.

Κι όμως, όταν είδαν το Χριστό και κατάλαβαν την πρόθεσή του να απαλλάξει τον άνθρωπο απΆ τα βασανιστήριά τους, διαμαρτυρήθηκαν και τον κατηγόρησαν ακριβώς ως βασανιστή:

«Γιατί, του είπαν, ήρθες εδώ να μας βασανίσεις»!

Που σημαίνει ότι για τα δαιμόνια υπέρτατη ηδονή ήταν να βασανίζουν τον άνθρωπο.
Και βασανιστήριό τους ήταν το να μη μπορούν να τον βασανίζουν. Όπως και για κάποιους τρομοκράτες ηγέτες τρομοκρατία είναι, όταν δεν μπορούν να τρομοκρατούν τους λαούς.

Ποια σχέση μπορούν να έχουν όλα αυτά με μας;

Έχουν και μάλιστα μεγάλη. Γιατί ο, τι συνέβαινε στη χώρα των Γαδαρηνών συμβαίνει και σήμερα, ιδιαίτερα, δυστυχώς κι εδώ στην Ελλάδα.


Με πολλούς και διαφόρους τρόπους. Και κυρίως με τα οικονομικά βασανιστήρια, στα οποία μας έχουν επιβάλλει οι «έξω από δω» διαβολάνθρωποι σε συνεργασία με τους «μέσα από δω» ομογάλακτους και ομοϊδεάτες τους.

Φαίνεται όμως ότι δεν τους αρκούν μόνο τα οικονομικά βασανιστήρια. Και, για να ολοκληρώσουν την κόλαση, θέλουν να μας υποβάλλουν και σε νομικά. Πηγαίνοντας τα κολαστήρια πιο πέρα ακόμη κι απΆ τον πατέρα τους και δάσκαλό τους, το διάβολο.

Όπως, για παράδειγμα, συμβαίνει με τον διαβόητο «περί εχθροπάθειας» νόμο.

Όπου οι διαπνεόμενοι από αβυσσαλέο μίσος εναντίον των Ελλήνων θέλουν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα και να αποδώσουν τη δική τους δόλια και ασίγαστη εχθροπάθεια για τους Έλληνες, στους ίδιους στους Έλληνες. Κι όχι μόνο την εχθροπάθεια αλλά και ρατσιστικές τάσεις να μας αποδώσουν οι αρχιρατσιστές της υφηλίου.

Και ισχυρίζονται οι κακούργοι αυτοί, που δολοφονούν εκατομμύρια ανθρώπων σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της Γης πως ο, τι κάνουν, το κάνουν ως υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών!

Και βέβαια φροντίζουν, με τα καταχθόνια μέσα και τους τρόπους, που, όπως φαίνεται, σε παγκόσμια κλίμακα διαθέτουν, να προωθούν σε κατάλληλους θώκους εξουσίας τις κατάλληλες μαριονέτες εντολοδόχων τους.

Γεγονός που ισχύει στην προκειμένη περίπτωση και σχετικά με την Ελλάδα. Που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο έλεος της αυθαιρεσίας αυτών, που διακρίνονται για την απέραντη εχθροπάθειά τους απέναντι στην Ελλάδα και τους Έλληνες. Πράγμα, που επιβεβαιώνεται κι τόσο απΆ τα λόγια τους, όσο κι απΆ τα έργα τους.

Και έρχονται τώρα κοντά στις τόσες άλλες λάσπες, που πέταξαν στους Έλληνες να τους πετάξουν και την «περι εχθροπάθειας» και «ρατσισμού» λάσπη. Και να νομοθετήσουν σχετικά νομικά βασανιστήρια σε βάρος των Ελλήνων. Με το πρόσχημα ότι οφείλουν να συμμορφωθούν προς το καθεστώς της διεθνούς νομιμότητας. Που βασικά είναι η νομιμότητα των διαβολανθρώπων.

Έτσι ώστε να μπορούν οι πάσης αποχρώσεως μισέλληνες να δρουν ελεύθερα και να βασανίζουν τους Έλληνες
. Να υπονομεύουν την εθνική, και θρησκευτική τους συνείδηση. Και γενικότερα την πολιτισμική τους παράδοση. Χωρίς οι Έλληνες να διαθέτουν την απαραίτητη νομική θωράκιση, για να αμυνθούν απέναντι στην απροκάλυπτα εχθρική τους καταδρομή.

Και νομοθετούν, όπως ακριβώς αποφασίζουν και διατάσσουν αυτοί, που, σε παγκόσμια κλίμακα, δολοφονούν τη δικαιοσύνη και την ελευθερία. Και σε τελική ανάλυση τον ίδιο τον άνθρωπο.

Και τα υποχείρια ανδρείκελα των εγχώριων ακολουθούν, χωρίς ντροπή και συνείδηση, «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι»….

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες