Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Εβραϊκή κοινότητα: Ξεχωριστό κράτος μέσα στην Ελλάδα

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 02, 2011 1:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Εβραϊκή κοινότητα: Ξεχωριστό κράτος μέσα στην Ελλάδα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Εβραϊκή κοινότητα: Ξεχωριστό και ανεξάρτητο κράτος μέσα στην Ελλάδα



Είναι κάποια ζητήματα τέτοιου αυθάδους ιμπεριαλιστικού παραλογισμού και κακουργηματικής προκλητικότητας τα οποία είναι θαμμένα στη σιωπή. ΟΥΔΕΙΣ αποκαλύπτει τέτοιου είδους …σκάνδαλα!!!

Ένα από αυτά είναι ότι μέσα στην ελληνική κοινωνία και το ελληνικό κράτος υπάρχει ένα άλλο ξεχωριστό, ανεξάρτητο και λίαν μοχθηρό κράτος: Το κράτος της Εβραϊκής Κοινότητας, δηλαδή ο κρατικός βραχίονας του ιμπεριαλιστικού Ισραήλ…

Γι αυτό προφανώς υπάρχουν παντού θανατηφόρες προπαγανδιστικές εστίες και δηλητηριώδεις θύλακες των μηχανισμών και των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ που λειτουργούν και αυτές σαν «κράτος εν κράτη» στους …χώρους τους και κυρίως στα ΜΜΕ!!!!

Τα σκανδαλώδη προνόμια του Κέντρου Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ) ξεπερνούν κάθε όριο προκλητικότητας, ακόμα και τα όρια του παράλογου.

Το ΚΙΣ λειτουργεί ως παντοδύναμο και ανεξάρτητο κράτος μέσα στο ελληνικό κράτος, με τους δικούς του νόμους, τη δική του οικονομική δομή και τους δικούς του …φορολογικούς νόμους!!!

Ο δικτατορικός νόμος της διεθνούς μαφίας του χρήματος τον οποίο ψήφισε η κυβέρνηση των ανδρεικέλων (το Μεσοπρόθεσμο και ο εφαρμοστικός νόμος), δεν αγγίζει, ούτε στο ελάχιστο τα σκανδαλώδη φορολογικά (και άλλα) ΠΡΟΝΟΜΙΑ του ΚΙΣ!!!!

Ο ελληνικός λαός στραγγίζεται και από τις τελευταίες σταγόνες αίματος που του έχουν απομείνει, η Ελλάδα βγαίνει στο σφυρί για να ξοφληθούν οι τοκογλύφοι, παραχωρείται κυριολεκτικά στους τοκογλύφους, και το «κράτος των εβραίων» στο εσωτερικό της χώρας μένει στο απυρόβλητο: Δεν του αγγίζουν ούτε μια τρίχα από τα σκανδαλώδη προνόμιά του…
Διαβάστε ένα αποκαλυπτικό κείμενο από το Ορθόδοξο Παρατηρητήριο:
http://orthodox-watch.blogspot.com/2011/06/blog-post_7416.html

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιούλ 02, 2011 6:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Νετανιάχου: «Ευχαριστώ ιδιαίτερα τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, καθώς και τον φίλο μας Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου»


Απαγορεύτηκε ο απόπλους για τα πλοία του «Στόλου της Ελευθερίας 2»
Με σημερινή απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή, απαγορεύθηκε ο απόπλους των πλοίων με ελληνική και ξένη σημαία από τα ελληνικά λιμάνια που συμμετέχουν στον «Στόλο της Ελευθερίας 2», με προορισμό τη θαλάσσια περιοχή της Γάζας.
Όπως είναι γνωστό, έχουν ήδη δοθεί εντολές στις...
Λιμενικές Αρχές της χώρας για την επίδοση στους πλοιάρχους των πλοίων ανεξαρτήτως σημαίας της σχετικής απόφασης, στην οποία προσδιορίζεται ο θαλάσσιος χώρος ναυτικού αποκλεισμού από το Ισραήλ.
Επίσης, θα υπάρχει συνεχής ηλεκτρονική επιτήρηση του ευρύτερου χώρου της Ανατολικής Μεσογείου για την καταγραφή, των κινήσεων πλοίων που τυχόν θα συμμετάσχουν σε ανάλογη κίνηση.
Τέλος, διενεργούνται αστυνομικής φύσεως έλεγχοι σε επιβάτες και πληρώματα, ενώ υπάρχει συνεργασία με τοπικές αστυνομικές και τελωνειακές αρχές για εντατικούς ελέγχους.
"Ευχαριστώ όσους τάχθηκαν κατά του στολίσκου"
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου ευχαρίστησε χθες τους ηγέτες που τάχθηκαν κατά της οργάνωσης του διεθνούς στολίσκου ανθρωπιστικής βοήθειας προς την Γάζα.
«Ευχαριστώ τους πολλούς ηγέτες του κόσμου που τάχθηκαν κατά του στολίσκου χαρακτηρίζοντάς τον ως 'πρόκληση' και εργάστηκαν κατά της διοργάνωσής του», δήλωσε ο κ. Νετανιάχου, κατά την διάρκεια μιας τελετής για την απονομή των νέων βαθμών των πιλότων.
«Ευχαριστώ ιδιαίτερα τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, καθώς και τον φίλο μας Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου», πρόσθεσε.
"real"
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες