Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Στρος Καν: Ο καταλύτης των νέων εκτρωμάτων

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 04, 2011 8:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Στρος Καν: Ο καταλύτης των νέων εκτρωμάτων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στρος Καν: Ο καταλύτης των νέων εκτρωμάτωνΟι διεθνείς μαφιόζοι του χρήματος λοιπόν, από κοινού με ντόπιους «νταβάδες» και τα «βαποράκια» τους (τύπου Λαζόπουλου) θα μας επικυρώσουν το δωσιλογισμό του ΓΑΠ!!!!

Ανοικτά και προκλητικά ωμά, η κυβέρνηση των ανδρεικέλων, διαλαλεί σε όλους τους τόνους, ότι είναι πολυεδρικά δωσίλογη πριν ακόμα γίνει κυβέρνηση, και εμείς περιμέναμε τον Πρόεδρο του ΔΝΤ να μας το «επικυρώσει»!!!

Από την πρώτη ημέρα που έγινε κυβέρνηση εκτέλεσε ακαριαία και με υπερβάλλοντα ζήλο, με δωσίλογη μοχθηρία πρωτοφανή, άπειρα συμβόλαια θανάτου που είχε στο συρτάρι της από τους διεθνείς «νονούς», και κάποιοι τώρα ανακάλυψαν την Αμερική, τον αποτρόπαιο δωσιλογισμό της κυβέρνησης, επειδή «επικυρώθηκε» από το «νονό» του ΔΝΤ!!!

Δεν αποτελεί, συνεπώς, καμία «είδηση» ο ψυχρός, δόλιος και πολύχρονος δωσιλογισμός αυτής της κυβέρνησης: Όλος ο πολιτικός κόσμος το γνώριζε και ακόμα: Συναίνεσε, αγωνίστηκε μάλιστα να ανεβεί στην κυβέρνηση ο ΓΑΠ, ακριβώς για να εκτελέσει τα «συμβόλαια» που του είχαν αναταθεί από τους διεθνείς και εγχώριους «νταβάδες»…

Η «είδηση» βρίσκεται αλλού: Γιατί ο «νονός» του ΔΝΤ είχε σχεδιάσει την «επικύρωση» του δωσιλογισμού των ανδρεικέλων και το ΓΙΑΤΙ αποκαλύπτεται ΣΗΜΕΡΑ το καταλυτικό κομμάτι αυτής της «σχεδιασμένης» συνέντευξης του Στρος Καν στο γαλλικό κανάλι: Απόσπασμα το οποίο δεν είχε προβληθεί ΤΟΤΕ και αποκαλύπτεται ΤΩΡΑ, ένα χρόνο μετά και μάλιστα από το γνωστό «τηλε-βοραπάκι» με τη μεγάλη ακροαματικότητα, Το Λαζόπουλο!!!

Επεξήγηση:
Από τη συνέντευξη του Στρος Καν (σχεδιασμένη) στο Γαλλικό κανάλι πριν από ένα χρόνο, είχε απαλειφτεί το απόσπασμα που έλεγε ότι Η συμφωνία του Παπανδρέου με τον Ντομινίκ Στρος Καν για την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ είχε γίνει από τον Νοέμβριο του 2009…

Όπως πάμε λοιπόν, ο Ντομινίκ Στρος Καν, οι Έλληνες «νταβάδες» με τα τσιράκια τους θα μας βγούνε στο τέλος και «εθνικοί ευεργέτες»!!!

Ο Λαζόπουλος θα μας βγει στο τέλος και «εθνικός ήρωας», ο οποίος θα ρίξει τον ΓΑΠ: Ο σύγχρονος τηλεοπτικός Μοντεχρίστος!!!!

Γίνεται φανερό, ακόμα και στους πλέον αδαείς, ότι όλες αυτές οι συνταρακτικές «αποκαλύψεις» σήμερα που η κυβέρνηση των ανδρεικέλων καταρρέει, είναι και αυτές σχεδιασμένες όπως και τα συμβόλαια θανάτου που εκτέλεσε αυτή η κυβέρνηση.

Ένα νέο συμβόλαιο θανάτου είναι και αυτές οι «αποκαλύψεις»:
Συμβόλαιο θανάτου της διεθνούς και εγχώριας μαφίας του χρήματος εναντίον τών, μέχρι χθες, εκτελεστών-ανδρεικέλων τους…

Η απόσυρση του ΓΑΠ έχει δρομολογηθεί εδώ και καιρό. Το «κρυμμένο», επί ένα χρόνο απόσπασμα του προέδρου του ΔΝΤ, βγαίνει σήμερα για να επιταχύνει τις διεργασίες της «απόσυρσης» του ΓΑΠ και να προωθήσει στην τελική ευθεία τον ανασχεδιασμό του πολιτικού χάρτη.

Μεταβατικό στάδιο αυτού του «ανασχεδιασμού» και της αναπαλαίωσης της πολιτικής σαπίλας θα είναι η κυβέρνηση προσωπικοτήτων ή κυβέρνηση τεχνοκρατών «εθνικής σωτηρίας»…

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά ΟΛΑ τα κόμματα, αλλά το παίζουν «μωρές παρθένες»…

Ακόμα και τώρα που τον ΓΑΠ τον «αδειάζουν» κυριολεκτικά τα ίδια τα αφεντικά του, τα κόμματα και ιδιαίτερα η ΝΔ, «μασάνε» τα λόγια τους και ψελλίζουν αμήχανα και τρομαγμένα, ακριβώς γιατί τα γεγονότα και οι σχεδιασμοί από τους διεθνείς και εγχώριους σπόνσορές τους κλιμακώνονται επιθετικά…

Τα ίδια αυτά κόμματα, δέσμια των «νταβάδων» μέχρι το λαιμό, φωτογραφίζουν απλώς τα οπίσθια των γεγονότων, ψελλίζοντας αμήχανα, μη μπορώντας να αντιδράσουν στοιχειωδώς και εκτός του προδιαγεγραμμένου πλαισίου: Μαριονέτες κυριολεκτικά…

ΟΥΤΕ εκλογές εδώ και ΤΩΡΑ δεν έχουν τολμήσει, ακόμα να ψελλίσουν και ιδιαίτερα ο «αντιμνημονιακός» Σαμαράς!!!

Ψελλίσματα του τύπου: να δώσει η κυβέρνηση «εξηγήσεις» στο «γιατί κορόιδεψε τον ελληνικό λαό» είναι τόσο αξιοθρήνητα που ξεπερνούν και τη «μωρία» των «μωρών παρθένων»…

Τα κόμματα, ΟΛΑ τα κόμματα, δεν είναι απλώς συνένοχα για το δωσιλογικό καθεστώς που ζούμε και για τα εγκλήματα αυτού του καθεστώτος, δεν ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΝ απλώς στο έγκλημα των κατοχικών ανδρεικέλων, αλλά ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ και στο νέο έγκλημα που σχεδιάζεται με μεταβατικά ανδρείκελα κυβερνήσεων «προσωπικοτήτων» «τεχνοκρατών σωτήρων» ή «σοφών»...

Βεβαίως όλοι αυτοί υποτιμούν βαναύσως και το πολιτικό κριτήριο του ελληνικού λαού και την κοχλάζουσα, συμπιεσμένη οργή του…

Θα βρεθούν προ εκπλήξεων, μεγάλων εκπλήξεων…

Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάϊ 04, 2011 11:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Tί να διαψεύσουν (οι ομιλούσες μακέτες του ψεύδους);
Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΛΗΠΕΤΡΟΑναδιάρθρωση λένε ότι δεν πρόκειται να γίνει. Οπως έλεγαν, οι ίδιοι ακριβώς κυβερνητικοί παράγοντες, ότι δεν πρόκειται να πάνε στο ΔΝΤ. Οπως δεσμεύονταν τα ίδια ακριβώς στελέχη, ότι δεν θα πειραχτούν οι συντάξεις και οι μισθοί.

Οπως διακηρύσσουν κάθε φορά που παίρνουν νέα μέτρα ότι αυτά θα είναι τα τελευταία. Αλλά δεν είναι!

ΕΙΝΑΙ γνωστό ότι η γλώσσα της αλήθειας σπάνια συναντά τη γλώσσα της πολιτικής. Αλλά πλέον είναι παγκοίνως γνωστό ότι αυτοί το έχουν παραξηλώσει.

Ούτε ένα από τα όσα έχουν διακηρύξει δεν υλοποίησαν, ούτε ένα από τα όσα υποσχέθηκαν δεν το έκαναν πράξη. Αντίθετα, με εντυπωσιακή συνέπεια εφαρμόζουν όλα αυτά που δεν έθεσαν ποτέ σε λαϊκή κρίση.

ΕΚΟΨΑΝ τους μισθούς, ισοπέδωσαν τις συντάξεις, κατεδαφίζουν την υγεία και την κοινωνική πρόνοια, υποβαθμίζουν την παιδεία και δημιουργούν ένα ολοένα χειρότερο πλαίσιο «ευέλικτης εργασίας» για τους πολλούς.

ΒΕΒΑΙΑ,
και σε αυτό είναι συνεπέστατοι, αυτό ακριβώς είχαν από την πρώτη στιγμή στο μυαλό τους ο ηγέτης και οι συν αυτώ: να μας φτάσουν εδώ, να εγκαθιδρύσουν αυτό ακριβώς το νέο δυσμενέστερο για τον κόσμο της εργασίας πλαίσιο. Και προς τούτο, με πολλή επιμέλεια, μια χώρα όντως υπερχρεωμένη, λόγω των πολιτικών που ακολούθησαν οι ίδιοι και οι «συνάδελφοί» τους ολόκληρης της μεταπολιτευτικής περιόδου, την έκαναν χώρα ενεχυριασμένη.

ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι «οι λογαριασμοί δεν βγαίνουν». Ηξεραν καλά ότι, διά των αποφάσεων που έπαιρναν, τα λουκέτα θα πολλαπλασιάζονταν, η ανεργία θα φούντωνε, η αγορά και οι ζωές των ανθρώπων θα στέγνωναν. Αλλά επέμειναν, γιατί αυτή ακριβώς η κατεδάφιση δικαιωμάτων και η αλλαγή του πλαισίου της εργασίας ήταν ευθύς εξαρχής ο στόχος.

ΤΩΡΑ βέβαια, φερετζές των ενόχων, επιμένουν ότι αυτοί όλα τα έκαναν καλά, αλλά τους χάλασε το λογαριασμό η ύφεση! Λες και υπήρχε έστω και ένα αναπτυξιακό στοιχείο στην πολιτική τους.

ΛΕΣ και έλαβαν ένα, στοιχειώδες έστω, μέτρο προστασίας των χειμαζομένων, εκτός βεβαίως από όσα έκαναν για τις χειμαζόμενες... τράπεζες.

ΗΞΕΡΑΝ τι έκαναν και μπορούσαν να προβλέψουν τις συνέπειες. Ακόμη κι αν δεχτούμε ότι είναι τόσο αδαείς όσο εμφανίζονται, θα είχαν ακούσει ορισμένες έστω από τις αναρίθμητες ενστάσεις που διατυπώθηκαν.

Δεν το έκαναν. Γιατί δεν ήθελαν να το κάνουν.

ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ γι' αυτούς δεν είναι η κάλυψη των ελλειμμάτων και του χρέους. Αλλά η, διά του χρέους και των λογαριασμών που αποστέλλονται συστημένοι μόνο στον κόσμο της εργασίας, αναδιάταξη της χώρας.

ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ προς όφελος των αγορών που κερδοσκοπούσαν χθες, κερδοσκοπούν σήμερα και θέλουν να συνεχίσουν να κερδοσκοπούν και αύριο.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ έχει απρόσωπες αγορές, βολικούς εκπροσώπους και επώνυμες τσέπες. Και θεωρεί όλους τους απλούς ανθρώπους αναλώσιμους.

ΠΗΓΗ:

http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=272419

Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστ.
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Μάϊ 07, 2011 8:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μια απάντηση στο δημοσίευμα του Spiegel ...

Με δυο λόγια, για το γερμανικό δημοσίευμα που θα διαβάσατε στο διαδίκτυο, η απάντηση θα μπορούσε να είναι η εξής :

Η Ελλάδα μπήκε στο ευρώ με ψεύτικα χαρτιά (το ήξεραν) για να δανείζεται, να αδειάζει τα ράφια των παραγωγικών γιγάντων και αυτό έκανε.

Τώρα που το "σύστημα δανεισμού", αυτό που συντηρούσε και στήριζε το κεφάλαιο, καταρρέει λόγω του χρήματος χωρίς αντίκρυσμα, η Ελλάδα καλείται να "αντικρύσει" αυτό που δεν υπήρχε και τη βγάζουν στο σφυρί. Πάρτε χαρτοπετσετάκια, μας είπαν τότε, και φέρτε τα πίσω, μας λένε τώρα, με γη, θάλασσα και αέρα.

That's all.
Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός ΧριστοδουλίδηςΈνταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Μάϊ 08, 2011 1:31 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μικρή συνέχεια

Και για να ανοίξουμε λίγο την κουβέντα, ας δώσουμε μια μικρή συνέχεια, οπωσδήποτε, ερασιτεχνικά και όχι επαγγελματικά.

Οι διεθνείς τοκογλύφοι, που ξέρουν πολύ καλά να σχεδιάζουν κρίσεις για να ακολουθούν πόλεμοι και μετά αυτοί να επεμβαίνουν υπέρ της δικαιοσύνης, της ελευθερίας και της δημοκρατίας - παραλείπονται τα εισαγωγικά -, μας ασκούν ασφυκτικές πιέσεις για να βγούμε από το ευρώ και να επιστρέψουμε στη δραχμή.

Δεν μας το λένε όμως αυτό. Αντιθέτως, μας επισημαίνουν τους κινδύνους μιας τέτοιας απόφασης. Αλλά μας σπρώχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Τα "spread" διαρκώς ανεβαίνουν.

Οπότε, το νέο νόμισμα, αν ξαναβγεί η δραχμή, θα αρχίσει να προσφέρει υψηλά επιτόκια και όλοι θα τρέξουν να φέρουν τα λεφτά τους εδώ. Το ίδιο μπορεί να αρχίσουν να κάνουν οι Ιρλανδοί, οι Πορτογάλοι και οι Ισπανοί, οι οποίοι σημειωτέον είναι όλοι τους Καθολικοί (προτεστάντες είναι οι αγγλοαμερικανοί και δεν είναι χωρίς σημασία αυτό). Ας θυμηθούμε ακόμη ότι στα λεγόμενα PIGS είχε ακουστεί και το όνομα της Ιταλίας για σύντομο χρονικό διάστημα, μετά το απέσυραν.

Τούτο ασφαλώς θα φέρει αναστάτωση στην ευρωπαϊκή ένωση, ο ρόλος της οποίας δεν είναι ρόλος βυζαντινού θεματοφύλακα. Δεν ήταν ποτέ άλλωστε ούτε και φτιάχτηκε με το σκοπό αυτό, τον οποίο επιθυμεί να της απονείμει ο νεοαποικιακός αγγλοαμερικανικός σιωνισμός.

Πάντως, η "ζώνη άμυνας" του τελευταίου έχει έτοιμη την απάντηση. Τουρκία, Σκόπια και Αλβανία περιμένουν το σύνθημα, έχουμε δε και τους λαθρομετανάστες, τους οποίους μας έφερε η ομάδα ΕΛΙΑΜΕΠ (η Αμερική των Βαλκανίων του κ. Βερέμη είναι εδώ) για να αξιοποιηθούν όταν ηχήσουν οι σειρήνες.

Κατόπιν αυτών, καταλαβαίνει κανείς τι είδους πολιτική χρειαζόμαστε. Κυρίως ζητούμενο είναι όμως ποιός πολιτικός θα αναλάβει το ρόλο αυτής της νέας πολιτικής. Τα "τσόφλια" της Μεταπολίτευσης τα έδωσαν όλα στο ξεπούλημα και ο πρακτορικός ρόλος τους έχει σχεδόν πλήρως αποκαλυφθεί.

Αναζητήσατε λοιπόν τον Άγνωστο Πολιτικό στον προαύλιο χώρο του Κοινοβουλίου, ένθα και το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες