Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τι μπορεί να σημαίνει η απόσυρση του Μπιν Λάντεν;

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 03, 2011 11:08 am    Θέμα δημοσίευσης: Τι μπορεί να σημαίνει η απόσυρση του Μπιν Λάντεν; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τι μπορεί να σημαίνει η απόσυρση του Μπιν Λάντεν;Ο διαμονοποιημένος μύθος του Μπιν Λάντεν κλείνει με ένα άλλο παραμύθι: Τη «δολοφονία» του!

Το κατασκευασμένο σκιάχτρο το οποίο χρησιμοποιήθηκε από τον τρομοκράτη της υφηλίου (ΗΠΑ) και τις μυστικές του υπηρεσίες, για να κηρύξουν τον πόλεμο εναντίον εθνών και λαών, το απέσυραν…

Οπωσδήποτε η απόσυρση αυτού του μύθου-δαίμονα αποτελεί το προμήνυμα νέων συμφορών, την κατασκευή άλλων τεράτων της διεθνούς τρομοκρατίας.

Δεν μπορούμε ακόμα να αποκρυπτογραφήσουμε με ακρίβεια τα νέα σενάρια που έχουν στα κεφάλια τους τα νοσηρά μυαλά των διεθνών κακούργων και δημίων της ανθρωπότητας.

Η κατασκευή του Μπιν Λάντεν στήριξε το μεγάλο τρομοκρατικό κτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου και τις συνακόλουθες πολεμικές εισβολές των ΗΠΑ σε μια σειρά χωρών…

Η απόσυρση του Μπιν Λάντεν μπορεί να συνοδευτεί με νέα μεγάλα τρομοκρατικά κτυπήματα από τις υπηρεσίες των ΗΠΑ τα οποία θα αποδοθούν σαν εκδικητικά αντίποινα των Αράβων «τρομοκρατών».

Αυτή η εκδοχή μοιάζει η λιγότερο πιθανή.

Οι ΗΠΑ βρίσκονται στα πρόθυρα της κατάρρευσης και σε μια διαδικασία ήττας στον αραβικό κόσμο και στο Αφγανιστάν, από το οποίο θέλουν να βρουν κάποιο πρόσχημα για να αποχωρήσουν.

Αυτό, όμως, που έχει φέρει σε δραματικό αδιέξοδο την αμερικανική αυτοκρατορία,
πάντα σε συνδυασμό με την κρίση κατάρρευσης ολόκληρου του καπιταλιστικού κόσμου, είναι ο νέος κύκλος των λαϊκών εξεγέρσεων.

Στους αραβικούς λαούς ο πυρετός των εξεγέρσεων έχει πάρει επιδημική μορφή, με απρόβλεπτες και ανεξέλεγκτες διαστάσεις.


Αυτό το αραβικό ηφαίστειο πρέπει να σβήσει και να ελεγχθεί.

Με το μύθο του Μπιν Λάντεν και το χαρακτηρισμό του ισλαμισμού σαν μήτρα της «τρομοκρατίας» τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο επικίνδυνα για τους διεθνείς ιμπεριαλιστές, ειδικά σήμερα που τρικλίζουν από την κρίση τους…

Πρέπει, συνεπώς, να χρησιμοποιηθούν πιο ύπουλες και δόλιες τρομοκρατικές φόρμες.

Φόρμες σαν και αυτές της «δημοκρατικής μουσουλμανικής αδελφότητας»: Η νέα αμερικανική κατασκευή…

Οι απόπειρες και τα τεχνάσματα να χειραγωγηθούν οι εξεγέρσεις των Αράβων και να υποκατασταθούν οι κυβερνήσεις τους με νέες ελεγχόμενες από τους διεθνείς δημίους, κυβερνήσεις με δημοκρατικό μακιγιάζ, έχει οδηγήσει πολλούς να πετάνε έξω από τη σκάφη μαζί με τις σαπουνάδες και το παιδί: Τον αραβικό λαό που βρίσκεται σε αγωνιστικό πυρετό, σε κατάσταση εξέγερσης.

Έτσι υποκαθιστούν την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ και κοχλάζουσα αγωνιστική ΚΙΝΗΣΗ των αραβικών λαών, με τις συνωμοσίες των ιμπεριαλιστών.

Βλέπουν «κατασκευασμένες» και «καθοδηγούμενες» εξεγέρσεις από τις ΗΠΑ!!!

Βάζουν τα πράγματα με το κεφάλι προς τα κάτω: Τις συνωμοτικές απόπειρες του ιμπεριαλισμού (το αποτέλεσμα των εξεγέρσεων), να σβήσουν και να χειραγωγήσουν τις λαϊκές εξεγέρσεις αυτές τις συνωμοτικές απόπειρες τις προσλαμβάνουν ως αίτιο των εξεγέρσεων, ως σχέδιο της Νέας Τάξης!!!

Μα, αν τρέμει κάτι η Νέα Τάξη είναι η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ.

Όταν αρχίζουν οι λαοί να κινούνται αγωνιστικά προκαλούν γιγάντιες ανατροπές και στη συνείδηση και στη δημιουργία Πολιτικής και Οργάνωσης.

Οι μηχανισμοί της Νέας Τάξης, απλώς επιχειρούν να διαβρώσουν, να αναχαιτίσουν, να χειραγωγήσουν και να συντρίψουν τέτοιους αγωνιστικούς πυρετούς, γενικευμένους σε όλο τον αραβικό κόσμο, πυρκαγιές που απειλούν με ανάφλεξη όλον τον κόσμο…

Τέτοιου είδους αντιλήψεις που αντικρίζουν τους λαούς και τις εξεγέρσεις τους σαν πιόνια άβουλα και χωρίς ΚΙΝΗΣΗ και ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ, πέφτουν σε ένα ακόμα ολίσθημα: Υποτιμούν και τη δύναμη της Ισλαμικής θρησκείας.

Ο ισλαμισμός είναι μια ΣΥΝΕΚΤΙΚΗ και μαχητική ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, και εξ αντικειμένου στέκεται ΑΠΕΝΑΝΤΙ στη φιλοσοφία, την πολιτική και τους σχεδιασμούς της Νέας Τάξης.

Η Νέα Τάξη ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, σήμερα, βρίσκεται σε πόλεμο, άγριο πόλεμο, με κάθε συνεκτικό ιστό. Θέλει να καταργήσει κάθε γρανιτένια συλλογική συνείδηση, κάθε ΘΡΗΣΚΕΙΑ με ιστορικές ρίζες και γρανιτένια συνεκτικότητα.

Ο Χριστιανισμός και ο Ισλαμισμός αποτελούν δύο μεγάλους εχθρούς της Νέας Τάξης, δύο μεγάλες απειλές.

Γ αυτό τους έχει κηρύξει ένα ανηλεή πόλεμο, πολυεδρικό πόλεμο και με κάθε μέσον:
Εξωτερικών επιθέσεων, εσωτερικής διάβρωσης, αιματοβαμμένων συγκρούσεων μεταξύ των θρησκειών και πολλά άλλα.

Η Νέα Τάξη δεν μπορεί, συνεπώς, να συμφιλιωθεί ποτέ ούτε με τον Ισλαμισμό. Απλώς τον χρησιμοποιεί εναντίον του και εναντίον των άλλων, είτε με μύθους σαν τον Μπιν Λάντεν, είτε με μύθους σαν τις «Μουσουλμανικές αδελφότητες»!!!

Ας μη χάνουμε, λοιπόν, το δάσος πίσω από το δέντρο και ας μην προσλαμβάνουμε τις συνωμοσίες και τα σχέδια της Νέας Τάξης σαν την πραγματικότητα και σαν αφετηρία των αναλύσεών μας.

Ούτε οι εξεγέρσεις των Αράβων είναι μαϊμού και κατασκευάσματα των ΗΠΑ, ούτε η Παγκόσμια Διακυβέρνηση έχει συντελεστεί.


Η κρίση κατάρρευσης του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος δυσκολεύει πολύ τα πράγματα για τη Νέα Τάξη και γεννά λαϊκές εξεγέρσεις και επαναστατικά ηφαίστεια τα οποία θα κονιορτοποιήσουν τα σχέδια της Νέας Τάξης.

Ας μη θεωρούμε, συνεπώς, τις «διαδικασίες» σαν τετελεσμένο γεγονός, ούτε τις λαϊκές εξεγέρσεις σαν συνωμοσία των ιμπεριαλιστών…

Σε αυτά τα δύο σφάλματα πέφτει, κατά τη γνώμη μας, το παρακάτω άρθρο του φίλου «Κλασσικοπερίπτωση»:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/05/blog-post_4879.html


Η ...απόσυρση του Μπιν Λάντεν και η νέα πλανητική τυραννία
Η "προσωποποίηση" του κακού, και το είδωλο της "ισλαμικής τρομοκρατίας", που κατασκεύασαν περίτεχνα οι ΗΠΑ και οι υπόλοιποι "δορυφόροι" της Νέας Τάξης Πραγμάτων, για να εξυπηρετήσουν τα γεωπολιτικά τους σχέδια , "απεσύρθη" δια του ...θανάτου του.

Είναι άραγε σύμπτωση που δεν τον έβρισκαν τόσα χρόνια και τον βρήκαν τώρα που χειραγώγησαν υπογείως τα ισλαμογενή κινήματα στην Β. Αφρική;

Είναι προφανές ότι ο μέχρι χθές "μπαμπούλας" του Ισλάμ, θα ξαναγίνει πάλι ο κρυφός σύμμαχος των Αμερικάνων αφού όπως όλα δείχνουν ο ρόλος του "αντίπαλου" θα ανατεθεί σε άλλους.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων , όπως όλα δείχνουν, τελείωσε το κτίσιμο της νέας πλανητικής τυραννίας και το μόνο που μένει είναι η σύσταση της παγκόσμιας κυβέρνησης για την οποία μιλούν εδώ και 2 χρόνια όλο και περισσότεροι απο τους εντολοδόχους της ηγέτες.

Τα "μερεμέτια" στην Μ. Ανατολή
θα τελειώσουν και αυτά πιθανόν με έναν μεγάλης κλίμακας πόλεμο στον οποίο θα αλληλοσκοτωθούν μεταξύ τους οι "σύμμαχοι" μουσουλμάνοι και οι πιστοί του Ισλάμ.Η παγκόσμια "ειρήνη" για χάρη της οποίας θα θυσιαστούν μερικά εκατομμύρια "ενοχλητικών", θα επιβληθεί απο την νεα κοσμοκρατορία πράγμα που σημαίνει ότι όποιος δεν μαρκαρισθεί σαν φίλος - υπήκοος και δεν αριθμοποιηθεί - καταχωρηθεί στις γιγάντιες βάσεις δεδομένων της νέας αυτής παγκόσμιας τυραννίας, θα κυνηγηθεί σαν το σκυλί και θα εξοντωθεί αμείλικτα.

Είναι λοιπόν απαραίτητο να φύγει η "ρετσινιά" του τρομοκράτη απο το Ισλάμ μιας και θα πρέπει σιγά - σιγά να αποδίδεται αυτή η κατηγορία σε όποιον αρνηθεί να παραδώσει και την ψυχή του ακόμα, στην διαχείριση της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που θα είναι η "γκεστάπο" της νέας πλανητικής τυραννίας.

Πιό κάτω
παραθέτουμε το χρονικό της ...απόσυρσης του Μπίν Λάντεν και ο έχων νουν νοείν νοείτω!

Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστ.
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 03, 2011 11:34 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο σιωνιστικός άξονας του καλού, μπορεί επιτέλους να κοιμάται ήσυχος.

Ο πρόεδρος του αμερικανοβρετανικού συνασπισμού, κύριος Ομπάμα, ανακοίνωσε περιχαρής ότι ο Μπιν Λάντεν είναι νεκρός και εκηδεύθη εις το πέλαγος. Μας παρεσχέθη και φωτογραφία του τεθνεώτος, αλλά φευ, διεγνώσθη η πλαστότητα.

Πάντως, ο κυβερνήτης του άξονα του καλού διαβεβαίωσε το παγκόσμιο κοινό ότι απηλλάχθημεν από τον μοχλό που περιέστρεφε τους δορυφόρους του κακού. Ο Μπιν Λάντεν είναι νεκρός! Οι άλλοι ας περιμένουν, η ώρα τους πλησιάζει.

Και τώρα τι θα κάνουμε; Μας το προανήγγειλε η ακόλουθη είδηση :

Το 2016 λήγει η εποχή της Αμερικής και αναλαμβάνει η Κίνα. Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έριξε μια «βόμβα» που μάλιστα πέρασε απαρατήρητη, λέει το πρακτορείο MarketWatch.
Ο διεθνής οργανισμός για πρώτη φορά, έδωσε το χρονοδιάγραμμα για το πότε θα λήξει η «εποχή της Αμερικής» και η οικονομία της Κίνας θα κρατήσει τα ηνία. Αυτή η εποχή θα είναι πιο νωρίς απΆ όσο περιμένουμε!
Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες επίσημες προβλέψεις από το ΔΝΤ, η κινεζική οικονομία θα ξεπεράσει την αμερικανική σε πραγματικά μεγέθη το 2016, σε μόλις πέντε χρόνια.

(Βλ. http://ksipnistere.blogspot.com/2011/05/2016_02.html)

Αν δεν καταλάβατε τι σημαίνουν αυτά, σας πληροφορώ ότι ένας νέος "άξονας του κακού" σχεδιάζεται από τους ειδικούς εγκεφάλους του αγγλοαμερικανικού σιωνισμού. Δηλαδή, του καλού άξονα. Θα δώσουν το προβάδισμα στην Κίνα, θα την κάνουν όπως έκαναν τη ναζιστική Γερμανία και μετά "αυτοί ξέρουν". Δικός τους ο Σαντάμ, δικός τους ο Μιλόσεβιτς (εντάξει, λέμε), δικός τους ο Καντάφι (το ίδιο), ο Μουμπάρακ και οι δικοί μας οι Συνταγματάρχες. Ήταν και τα ανδρείκελα του Νοτίου Βιετνάμ. Μακρύς ο κατάλογος και κοντά η ώρα των Κινέζων. Ας ελπίσουμε ότι θα φανούν έξυπνοι.
Επιστροφή στην κορυφή
δύο όψεις, ένα νόμισμα
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 03, 2011 11:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Μάϊ 03, 2011 5:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σκότωνε και μη ερεύνα…Αν κάποια δύναμη (οργάνωση, κράτος, σέχτα ή ό,τι άλλο) σκότωνε τη μικρή κόρη του Προέδρου Ομπάμα, καθώς οι δυνάμεις των Δυτικών δολοφόνησαν τον γιο του δικτάτορα Καντάφι (κι ένα-δυο εγγόνια του), θα εσχίζετο το στερέωμα θα ράγιζε ο ναός στα Ιεροσόλυμα και θα γκρεμίζονταν οι φούρνοι και τα τείχη καθ' άπαντα τον πλανήτη Γη..! ...........................................................
Οι Δυτικοί δολοφονούν πέρα από κάθε νομιμότητα, ακόμα και πολεμική, σε ακήρυκτο πόλεμο κι εν καιρώ ειρήνης, όποιον γουστάρουν κι όποιον προγράφουν.

Αν αυτό δεν είναι τρομοκρατία, τι είναι τρομοκρατία;

Αν αυτό δεν είναι έγκλημα πολέμου (μάλιστα εν καιρώ ειρήνης) τι είναι τα εγκλήματα πολέμου;
Εάν οι Ναζί δικάστηκαν στη Νυρεμβέργη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, το αίμα που χύνουν δεκάδες χρόνια τώρα οι Αμερικανονατοϊκοί ποια «ξαγορά» θα έχει;

Ή μήπως το αίμα εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων, εκατομμυρίων πλέον, είναι κατώτερο αίμα, αίμα υπανθρώπων; οπότε, γιατί να ανοίξει μύτη στη Γιούτα ή το Λονδίνο;

Γιατί να κατηγορηθούν για εγκλήματα πολέμου ο Ομπάμα, η Μέρκελ ή ο Σαρκοζί;

Ούτε Μιλόσεβιτς είναι, ούτε Σαντάμηδες. Απλώς φασίστες ανωτέρας ποιότητος, ναζί καθώς πρέπει κι εγκληματίες πολέμου για το καλό μας...
Οι Αμερικανοί δολοφόνησαν το φάντασμα του Μπιν Λάντεν. Υπήρξε ένα χρήσιμο φάντασμα κι ελπίζεται το ίδιο χρήσιμος να 'ναι και ο θάνατός του.

Το ερώτημα ποιον απ' όλους τους Μπιν Λάντεν δολοφόνησαν οι Αμερικανοί παρέλκει.

Αντιθέτως, το ερώτημα περί την εντολή δολοφονίας κι όχι σύλληψης (εάν ήταν δυνατόν) του φανατικού ισλαμιστή δολοφόνου εγείρεται δικαιολογημένα.

Εάν ο Οσάμα Μπιν Λάντεν συνελαμβάνετο, θα υπήρχε ο κίνδυνος να δικαστεί. Κι αν εδικάζετο, θα υπήρχε ο κίνδυνος να μιλήσει.

Συνεπώς η καθαρή εντολή δολοφονίας κι οπωσδήποτε όχι σύλληψης του αιμοσταγούς αυτού δημιουργήματος των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, αλλά και της ίδιας της Αμερικανικής κυβέρνησης, ήταν η μόνη λογική.
......................................
Το σκηνικό όμως του όλου εγχειρήματος μοιάζει να απευθύνεται σε αμερικανάκια (παγκοσμίως). Εν πρώτοις
η φωτογραφία κορμοράνος
με το πτώμα Μπιν Λάντεν που διοχέτευσαν οι Πακιστανοί.

Κατά δεύτερον, κι αφού για λόγους πολιτικής ορθότητος οι Αμερικανοί ανακοίνωσαν ότι ακολουθήθηκε το μουσουλμανικό τυπικό για την κηδεία του Μπιν Λάντεν, βιάστηκαν να ξεφορτωθούν το πτώμα του
ποντίζοντάς το στο τσάκα-τσάκα στη... θάλασσα! Τη λεβεντοπνίχτρα.

Ποιοι; αυτοί που προέβαλαν ανά τον πλανήτη το αποτρόπαιο βίντεο απαγχονισμού του Σαντάμ Χουσεΐν ξανά και ξανά έως αηδίας, εφείσθησαν τώρα της αιδούς και της κοσμιότητος;

Αυτοί που, κατά το γνωστόν έκπαλαι ήθος τους, θα περιέφεραν το κεφάλι του Μπιν Λάντεν στο πιάτο προς γνώσιν και συμμόρφωσιν εχθρών και φίλων, εξαφανίζουν αίφνης και στο πυξ λαξ
το τρόπαιό τους στις επτά θάλασσες;


Με τον Πρόεδρο Χουσεΐν Μπαράκ Ομπάμα να 'χει μπροστά του τις επερχόμενες εκλογές και τον Αραβικό κόσμο να συνταράσσεται από εξεγέρσεις (γνήσιες και φτιαχτές) ο πολλαπλός θάνατος και η ανάσταση (ως μάρτυρα) του Οσάμα Μπιν Λάντεν παίζει με πολλά πιόνια στην παγκόσμια σκακιέρα...
***
Στη Γαλλία η εργατική τάξη εξακολουθεί να εγκαταλείπει την Αριστερά (εκείνη που εγκατέλειψε την εργατική τάξη ήδη απ' το 1968). Καθόλου παράξενο...

Ούτε το ότι ένα ποσοστό της φθάνει έως την ακροδεξιά είναι παράδοξο. Είναι τόσο χοντροκέφαλοι οι εργάτες που δεν εννοούν να αντιληφθούν τη διαφορά μεταξύ ομοιούσιου του φαντασιακού και ομοούσιου του φω μπιζού...

ΠΗΓΗ:

http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=271956
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης


ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Μάϊ 06, 2011 12:54 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προκειμένου να αναγγείλει τον επίσημο θάνατο του Οσάμα Μπεν Λάντεν, το περιοδικό Time magazine επαναλαμβάνει ως σύλληψη ιδέας εξωφύλλου το εξώφυλλο εκείνο με το οποίο ανήγγειλε το θάνατο του Αδόλφου Χίτλερ: ένα πρόσωπο διαγραμμένο με κόκκινο (έκδοση της 7ης Μαΐου 1945). Η ίδια ιδέα χρησιμοποιήθηκε για το θάνατο του Σαντάμ Χουσεΐν (έκδοση της 21ης Απριλίου 2003) καθώς και γι αυτόν του Αμπού Μουσάμπ Αλ Ζαρκαουί (έκδοση της 19ης Ιουνίου 2006).
Στην αφήγηση του μύθου, ο Μπάρακ Ομπάμα ανήγγειλε το θάνατο του δημόσιου εχθρού την 1η Μαΐου καθώς και προκάτοχός του είχε αναγγείλει το θάνατο του Χίτλερ μιαν άλλη Πρωτομαγιά.


(Πρόλογος από Reseau Voltaire σε άρθρο του Thierry Meyssan της 4ης Μαΐου που θα ακολουθήσει σύντομα.)
Επιστροφή στην κορυφή
ΚΛΕΟΞΑΝΘΗ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάϊ 09, 2011 8:49 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το πλήρες άρθρο του Thierry Meyssan εδώ:


http://resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5616&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες