Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Εφαρμογή δια νόμου της υποχρεωτικής Δωρεάς σώματος

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 30, 2011 10:02 pm    Θέμα δημοσίευσης: Εφαρμογή δια νόμου της υποχρεωτικής Δωρεάς σώματος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γνωστά σε λίγους, σκόπιμα και ηθελημένα, άγνωστα στους πολλούς.

Επί του (τηλεοπτικού) πιεστηρίου.

Μόλις πριν από λίγο η "αλαφούζεια" ενημέρωση (δελτίο ειδήσεων) μετέδωσε την είδηση της υποχρεωτικής δωρεάς σώματος "μετά θάνατον". Δεν μας είπε αν τούτο το στοιχείο ταυτότητας θα είναι ενσωματωμένο στην περίφημη Κάρτα του Πολίτη. Αλλά, ευτυχώς, υπάρχει και η διορισμένη "αρχή προστασίας" η οποία θα μας προστατεύσει. Ποιους όμως θα προστατεύσει η αρχή; Εμάς ή αυτούς που την (και τους) διόρισαν για να βγάζει κι αυτή το ψωμάκι της;

Για την απάτη της "μετά θάνατον" δωρεάς έχω γράψει αρκετά, από το 1987, και πολλά εξ αυτών βρίσκονται καταχωρημένα στο ιστολόγιο που φροντίζω. Υπάρχει όμως και ένα μικρό βιβλιαράκι. Που ο καλός εκδότης, ο οποίος δέχθηκε να το εκδώσει προ 15ετίας, μάλλον πρέπει να το έχει μετανοιώσει. Ούτε ένα τηλέφωνο δεν μου έκανε ο ευλογημένος, για να με ρωτήσει, αν κάτι νεώτερο θα ήθελα να προσθέσω σε ενδεχόμενη επανέκδοση ή έστω, για τα μάτια, να μάθει αν ζω ή αν πέθανα.

Ας είναι καλά ο άνθρωπος.


http://kyprianoscy.blogspot.com/2011/03/blog-post_2934.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 30, 2011 10:57 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι απίστευτοι νόμοι της διαφθοράς και του εγκλήματος

Οι γνωστές διεφθαρμένες μειοψηφίες επιβάλλονται πλέον στις πλειοψηφίες. Έχουν σαν εισητήριο την δημοκρατική "ψήφο του λαού".

Τώρα έφτιαξαν το νόμο της υποχρεωτικής δωρεάς οργάνων. Όποιος δεν θέλει να δωρίσει τα οργανά του, ας σπεύσει από τώρα στον ειδικό αρμόδιο φορέα να δηλώσει ότι δεν θέλει να του πάρουν τα όργανα. Το αυτονόητο πρέπει τώρα να το δηλώνουμε. Διότι οι βλάκες που νομοθετούν, άλλα θεωρούν αυτονόητα. Παραδείγματος χάριν, δεν θεωρούν έγκλημα να σκοτώνεις επί της χειρουργικής κλίνης ένα ψυχορραγούντα.

Και λοιπόν τι έγινε; Πεθαμένος είναι, έτσι κι αλλιώς, σου απαντούν. Αυτονόητο έγινε ότι αυτός που αργοσβύνει, να είναι πεθαμένος. Την ίδια αντιμετώπιση έχουν και όλοι όσοι φυτοζωούν στην αφρικανική ήπειρο και αλλού. Εδώ όμως κάποια προσχήματα τηρούνται (φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και τηλεμαραθώνιοι αγάπης).

Πρέπει λοιπόν οι πολλοί να κάνουν στην άκρη και οι λίγοι, να μας κανονίζουν εφεξής νόμους και νομοθεσίες.

Αντί οι ρέκτες της ανθρωπιάς, είδους δωρεάς, να είναι αυτοί που θα δηλώνουν πως θέλουν να γίνουν κομμάτια και να σκορπίσουν το έλάχιστο ζωής που τους έμενε πριν ξεψυχήσουν, θέλουν όλους τους υπόλοιπους να πάνε να δηλώσουν ότι δεν επιθυμούν παρόμοιες ψευδοανθρωπιστικές και ψευδοχριστινικές (δήθεν φιλάνθρωπες) πράξεις.

Και αν τους πεις κάτι, θα σου γυρίσουν το λόγο : "Ξέρεις εσύ περισσότερα από τον μεγάλο μας τον Χριστόδουλο - αχ, τι κρίμα που δεν ζει - που πήρε την απόφαση και πήγε για μεταμόσχευση;".

Αυτά θα πουν και θα επικαλεστούν ενδεχομένως και τη γνώμη άλλων, ενδεχομένως ποιμένων ή αναγνωρίσιμων αναμορφωτών της κοινωνικής μας σήψης.

Αυτό που δεν ξέρουν είναι το διαφημηστικό παιγχνίδι που τους έπαιξαν με το Χριστόδουλο, όπως αγνοούν και τις επιταγές που εξαργυρώνουν όλοι αυτοί που διορίστηκαν ποιμένες, ή επιφυλλιδογράφοι, ή συντάκτες και αρχισυντάκτες εφημερίδων και τηλεοπτικών σταθμών. Ακόμη, υπάρχουν και οι διευθύνοντες μερικές Ακαδημίες, τύπου "σεμιναρίων" της προεπαναστατικής Ρωσίας, απ΄ όπου ξεπήδησαν μορφές όπως αυτή του Στάλιν και ας αρκεστούμε σε αυτά. Διότι υπάρχουν και πολλά άλλα.

Αυτοί όλοι μας επιβάλλουν τώρα δια νόμου τη Δωρεά "μετά θάνατον" (sic) και το αμέσως επόμενο βήμα τους θα είναι: Όποιος οδηγεί αυτοκίνητο ή άλλο μέσο, μαζί με το ασφαληστήριο θα πρέπει να συνυπογράφει την υπεύθυνη δήλωση αποδοχής του προθανάτιου ανασκολοπισμού του επί της χειρουργικής κλίνης. Διαφορετικά, ας αγοράσει κανένα γαϊδουράκι ή μια βοϊδάμαξα.

Η στυγνή εγκληματική ολιγαρχία επικαλούμενη τη δημοκρατική ψήφο του λαού, δηλαδή των πολλών, θα μας επιβάλλει τις επιθυμίες των μειοψηφούντων δολοφόνων. Ψηφίστε τους.


http://kyprianoscy.blogspot.com/2011/03/blog-post_3241.html
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
επισκέπτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Μάρ 31, 2011 7:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Δωρεά οργάνων ή επισημοποιημένη κρεούργηση; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
O φασισμός της νέας τάξης αρχίζει να αποβάλει το προσωπείο. Θα γίνεις υποχρεωτικός δωρητής οργάνων, δεν ΄θα ορίζεις καν το σώμα σου, ανθρωπάκο.
Και η ασφαλιστική δικλείδα της αντίρρησης που "επιτρέπει" το νομοσχέδιο. Α, πανεύκολο. Το παιδάκι σου μπαίνει στο Παίδων για μια σκωληκοειδήτιδα, αλλά παρουσιάζει τεχνηέντως μια επιπλοκή και το χάνεις. Γίνεται φύλλο και φτερό, κρεουργείται... ξεπουλιέται για κρέας. Τι και αν νομίζεις ότι προστατεύτηκες με τη σχετική δήλωση; Απλά χάθηκε, ξεχάστηκε...
Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 01, 2011 10:44 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ορθόδοξο Παρατηρητήριο
http://orthodox-watch.blogspot.com/2011/03/blog-post_31.html


ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ "ΔΩΡΗΤΕΣ" ΣΩΜΑΤΟΣ



Σε νομοσχέδιο του υπουργείου υγείας προβλέπεται η κατάργηση του παναθρώπινου δικαιώματος της αυτοδιάθεσης του σώματός μας και θα θεωρούμαστε ΟΛΟΙ ως "δωρητές σώματος" εκτός έάν έχουμε μεριμνήσει να δηλώσουμε εγγράφως την άρνησή μας στην επιτροπή μεταμοσχεύσεων.

Δεν προλαβαίνουμε πλέον να καταγράφουμε τις "τρομοκρατικές" πράξεις των "αντιεξουσιαστών της εξουσίας" που εκδηλώνονται είτε σαν "προεδρικά διατάγματα" , είτε σαν "πράξεις νομοθετικού περιεχομένου" , είτε σαν "νόμοι",είτε σαν "επικαιροποιημένα μνημόνια" είτε σαν "εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις".

Ο κατάλογος των εφαρμογών του "νέου πατριωτισμού" και της "ευνομίας" (όπως την εννοεί η "Νέα Τάξη Πραγμάτων"), δεν σταμάτησε δυστυχώς στα διαρκώς αυξανόμενα μέτρα οικονομικής εξόντωσης του ελληνικού λαού, στην de facto αποδοχή του κυριαρχικού ρόλου της Τουρκίας στο Αιγαίο (τελευταίο παράδειγμα η έκδοση άδειας απο την Τουρκία στο Ιταλικό ερευνητικό σκάφος Explora για έρευνες στο Καστελόριζο και στα ανοιχτά της Πελοποννήσου) και στην συστηματική οργάνωση της "Γκεστάπο" της παγκόσμιας κυβέρνησης, που είναι η "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" και τα χρήσιμα εργαλεία της (Κάρτα του Πολίτη, Φοροκάρτα, Κάρτα εργασίας, Κάρτα του Δημότη, Κάρτα του Μετανάστη κλπ).

Η σημερινή κυβέρνηση
των Ελλήνων για άλλη μια φορά θέλησε να δείξει την "πρωτοπορεία" της σε μέτρα που θα της χαρίσουν την εύνοια και την "πιστοποίηση" απο τα επιτελεία της "Νέας Τάξης Πραγμάτων".

Σε νομοσχέδιο λοιπόν του υπουργείου υγείας προβλέπεται η κατάργηση του παναθρώπινου δικαιώματος της αυτοδιάθεσης του σώματός μας και θα θεωρούμαστε ΟΛΟΙ ως "δωρητές σώματος" εκτός έάν έχουμε μεριμνήσει να δηλώσουμε εγγράφως την άρνησή μας στην επιτροπή μεταμοσχεύσεων.

Για να το κάνουμε ακόμα πιο σαφές, αν π.χ κάποιος εξ ημών ή κάποιος συγγενής μας θεωρηθεί απο κάποιον γιατρό ως "κλινικά νεκρός" , τότε χωρίς να έχουν την συγκατάθεση κανενός και ενώ η καρδιά του θα λειτουργεί ακόμα δηλαδή ενώ θα είναι ακόμα ζωντανός , θα μπορούν να του αφαιρέσουν όποιο όργανο θέλουν , ανάλογα βέβαια με τις "ανάγκες" της ...αγοράς.

Με λίγα λόγια , αυτό το νομοσχέδιο δεν καταργεί μόνο κάθε έννοια αυτοδιάθεσης του ανθρωπίνου σώματος ,αλλά διαστρέφει ακόμα και την έννοια των λέξεων "δωρεά" και "δωρητής" αφού πλέον η "δωρεά" δεν θα είναι αποτέλεσμα της ελεύθερης επιλογής του "δωρητή", αλλά δεδομένη διαδικασία που θα πραγματοποιείται υπο τον όρο ότι δεν θα έχει προϋπάρξει άρνηση του υποκειμένου.

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες για μεταμοσχεύσεις οργάνων είναι πραγματικά μεγάλες όπως επίσης γνωρίζουμε, ότι τα ποσά που διαθέτουν οι άρρωστοι μεγιστάνες για ένα ζευγάρι μάτια ή ένα συκώτι ή μια κάρδιά είναι αστρονομικά.

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια απο τότε που διαβάζαμε με φρίκη για τα περιστατικά συμπατριωτών μας που απήχθησαν , ναρκώθηκαν και τους αφαίρεσαν π.χ το νεφρό και τους παράτησαν σε κάποιο διαμέρισμα.Αυτοί βέβαια ήταν οι "τυχεροί" διότι οι "έμποροι οργάνων" είχαν "ανθρωπιά" και ειδοποίησαν με ανώνυμο τηλεφώνημα για την ύπαρξη του θύματος.

Με αυτο το φρικτό υπο κατάθεση νομοσχέδιο του υπουργείου υγείας, το "παράνομο" εμπόριο οργάνων όντως θα δεχτεί ένα σοβαρό πλήγμα, μιας και όλες οι ...διαδικασίες θα γίνονται πλέον στα νοσοκομεία και μάλιστα όχι μόνο στα δημόσια όπως προέβλεπε ο σχετικός νόμος αλλά και στα ιδωτικά.

Ακόμα και ο αφελής που θα δεχτεί ως δείγμα του "νέου πολιτισμού" αυτό το Φρανκεσταϊνικής έμπνευσης νομοσχέδιο, θα αναρωτηθεί για το πως θα προστατευθεί με βάση έστω και αυτην την ακρωτηριασμένη ηθική της νεοεποχήτικης "ευνομίας".

Ποιός και πως θα διασφαλίσει με αντικειμενικό και απόλυτο τρόπο, ότι π.χ δεν θα υπάρξουν περιπτώσεις επιόρκων γιατρών, οι οποίοι υπό το καθεστώς κάθε είδους πιέσεων και ...πειρασμών ,θα φροντίσουν είτε με σκοπούμενη αμέλεια, είτε με δόλο, να καταστήσουν κάποιον "κλινικά νεκρό" ώστε αυτομάτως να μετατραπεί απο άνθρωπος - ασθενής σε "στόκ ανταλλακτικών";

Εδώ και πολλά χρόνια η μητέρα του σημερινού πρωθυπουργού και τότε σύζυγος του επίσης πρωθυπουργού πατέρα του, είχε κάνει μεγάλο "αγώνα" για την νομιμοποίηση των φόνων αγέννητων παιδιών, δηλαδή των εκτρώσεων, χρησιμοποιώντας ως βασικό επιχείρημα το δικαίωμα της γυναίκας στην αυτοδιάθεση του σώματός της.

Αυτή η αντίληψη έγινε αποδεκτή και απολύτως σεβαστή.

Το αποτέλεσμα ήταν βεβαίως φρικτό, αφού απο τότε μέχρι σήμερα έχουν δολοφονηθεί εκατοντάδες χιλιάδες αγέννητων συνανθρώπων μας και άλλες τόσες εκατοντάδες χιλιάδες ψυχών που πίστεψαν σε αυτή την μισάνθρωπη προπαγάνδα.

Το "δικαίωμα" λοιπόν μιας γυναίκας να ζητά και να επιτυγχάνει την δολοφονία του παιδιού της το σεβάστηκαν, ανακατεύοντάς το μάλιστα με το παναθρώπινο δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του σώματός μας.

Γιατί δεν σέβονται το ίδιο δικαίωμα και θέλουν να μας κάνουν με το ζόρι "στοκ ανθρωπίνων ανταλλακτικών";

Η απάντηση είναι πολύ απλή

Για τον ίδιο λόγο που θέλουν να μας μεταμορφώσουν με το ζόρι απο ανθρώπινα πρόσωπα σε πιστοποιημένους μαρκαρισμένους και αριθμοποιημένους κρατούμενους μιας παγκόσμιας ηλεκτρονικής φυλακής.

Και ο λόγος είναι ένας και μόνο ένας: Η απόλυτη αφαίρεση του ΘΕΟΣΔΟΤΟΥ δώρου της ελευθερίας και του αυτεξούσιου ,ώστε να ζουγκλοποιηθεί και να δαιμονοποιηθεί η κοινωνία κατά τα αντίχριστα πρότυπα φυσικά της "Νέας Εποχής".

Οι μάσκες πλέον έπεσαν. Οι σημερινοί εκπρόσωποι και εντολοδόχοι της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" δεν ενδιαφέρονται πια να κρύψουν το πραγματικό τους πρόσωπο αλλά να επιβάλλουν "fast and now" τις αντίχριστες ντιρεκτίβες εξοντώνοντας ηθικά και φυσικά τον Ελληνικό λαό.

Αν δείξουμε αδιαφορία ή "ωχαδερφισμό" σε αυτές τις "τρομοκρατικές" επιθέσεις της κυβέρνησης και συνεχίσουμε να αναμένουμε "διαβεβαιώσεις" και "επεξηγήσεις", είτε για την Κάρτα του Πολίτη , είτε τώρα για αυτό το τερατούργημα που το oνόμασαν νομοσχέδιο, τότε δεν θα διαφέρουμε σε τίποτα απο εκείνον που προσδοκά ότι την τελευταία στιγμή θα τον λυπηθεί ο δήμιος και δεν θα του πάρει το κεφάλι.

Επιστροφή στην κορυφή
Αθανάσιος Παπ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Απρ 09, 2011 4:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι ελλαδίτες επίσκοποι αποδέχονται την μομφή για
έμμεση προτροπή και αυτουργία προς δολοφονίες;
Από τι πάσχει η Ι. Σύνοδος: από σύγχυση, αδιαφορία, αβουλία ή ακηδία;





Ξεσηκώθηκε το σύμπαν, συνέλληνες, για την απάνθρωπη και φασιστική κυβερνητική πρωτοβουλία να μας κάνουν όλους με το ζόρι δωρητές οργάνων· δηλαδή, οι μεν να προβούμε στην πράξη της αυτοκτονίας, οι δε ιατροί (εκόντες-άκοντες) στην πράξη της δολοφονίας. Και όλα αυτά με την «εικαζόμενη» ανοχή των επισκόπων, την σύμπραξη του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, αλλά και την ενεργό συμμετοχή και εκπεφρασμένη δια συγγραμμάτων και ομιλιών γνώμη του προέδρου της Συνοδικής Επιτροπής Βιοηθικής μητροπολίτη Μεσογαίας Νικολάου.

Δεν θα αναλύσουμε εδώ, ούτε την ιατρική διάσταση του θέματος, ούτε την ηθική, ούτε την θεολογική.
Όλα αυτά έχουν αρκούντως γίνει από ειδικούς με μελέτες και δημοσιεύματα λίαν διαφωτιστικά. Εκείνο που μας εξοργίζει και το επισημαίνουμε, είναι η πλήρης αδιαφορία, αβουλία, απραξία, σύγχυση και συμπόρευση της Ιεράς Συνόδου, με τον μητροπολίτη Μεσογαίας, τον θεωρητικό της «σφαγής» των χαρακτηριζομένων ως κλινικά νεκρών, αλλά ζωντανών εισέτι ανθρώπων.

Γνωρίζουμε, ότι πάντα η Εκκλησία ελάμβανε υπόψιν της τα επιστημονικά δεδομένα, για να αποφανθεί για θέματα κρίσιμα, αλλά ποτέ δεν άφησε στην επιστήμη να αποφαίνεται για οριακές θεολογικές πραγματικότητες, όπως είναι αυτές της ψυχής, της ζωής και του θανάτου. Πάντα καθόριζε αυτή τα του οίκου της.

Γιατί οι σημερινοί επίσκοποι δίνουν την εντύπωση ενός λόχου άβουλων, ανέκφραστων, ανεύθυνων ανθρώπων, καθοδηγούμενων από τον εκφράζοντα τα συμφέροντα μιας μοιραίας κυβέρνησης αρχιεπίσκοπο και από ένα μητροπολίτη που προτρέπει τους πιστούς να υπογράψουν την υπό όρους ευθανασία τους (αυτοκτονία τους) προς εξυπηρέτηση των όποιων Νεοταξικών σκοπιμοτήτων;

Μήπως επειδή τους εξαπάτησαν (μαζί με τον αλήστου μνήμης αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο) και υπέγραψε (άκουσον, άκουσον) σύσσωμη η Ιερά Σύνοδος και τινες άλλοι «γενναίοι» επίσκοποι ως δωρητές οργάνων; Τι λέγει και η Αδελφότητα του «Σωτήρος», της οποίας ο σεβαστός και πατερικός θεολόγος της κ. Νικ. Βασιλειάδης σε ομιλία που έκανε πριν δεκαετίες (ακόμα δεν είχε εμφανισθεί το θέμα του εγκεφαλικού θανάτου) έλεγε: δεν ξέρουμε, τι γίνεται στην ψυχή του ανθρώπου που βρίσκεται σε κώμα, μπορεί εκείνες τις έσχατες στιγμές με τη χάρη του Θεού μετανοήσει.

Συνομήλικε μητροπολίτα κ. Νικόλαε Χατζηνικολάου: δεν τα είχες ακούσει και εσύ αυτά από το δάσκαλο Βασιλειάδη; Δεν στα λέει ο αυτάδελφος προϊστάμενος της αδελφότητας του «Σωτήρος»; Ποιος σε εβάσκανε και τα αρνήθηκες; Η ΝΑΣΑ; Η αποδοχή μιας επισκοπής που είχε επίσκοπο; «Ιδού νυν καιρός ευπρόσδεκτος» για όλους μας. «Ιδού νυν ημέρας σωτηρίας».

Αθανάσιος Παπ.
(περαστικός από την ωραία ακόμα Θεσσαλονίκη)


Σχετικά κείμενα διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5522
Και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5515

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες