Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΚΕΡΑΤΕΑ: Σχέδιο εξόντωσης και η υπακοή των «ανυπάκουων»

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 15, 2011 9:56 am    Θέμα δημοσίευσης: ΚΕΡΑΤΕΑ: Σχέδιο εξόντωσης και η υπακοή των «ανυπάκουων» Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΚΕΡΑΤΕΑ: Σχέδιο εξόντωσης και η υπακοή των «ανυπάκουων»



Το κράτος και η κυβέρνηση των ανδρεικέλων κλιμακώνουν και εντείνουν τις πολεμικές επιχειρήσεις τους εναντίον των κατοίκων της Κερατέας.

Για άλλη μια φορά κατακλύστηκε η περιοχή από τη νεροποντή των δακρυγόνων και των χημικών. Και από αεροπορικές επιδρομές και από τις χερσαίες δυνάμεις: 9 διμοιρίες ΜΑΤ με μηχανοκίνητα.

Επί μήνες τώρα τα κυβερνητικά στρατεύματα, με ασυνήθιστη δικτατορική αυθάδεια, ισοπεδώνουν την περιοχή.

Το σχέδιο εξόντωσης είναι καθαρό: Καταστρέφουν ολοσχερώς την οικονομική ζωή της περιοχής, δηλητηριάζουν αδίσταχτα (σαν κοινοί γκάνγκστερ) τους κατοίκους της, ισοπεδώνουν ακόμα και τη βλάστηση, ξεριζώνουν κάθε βλαστάρι ζωής, ποτίζουν τη γη με δηλητήρια…

Η κυβέρνηση των ανδρεικέλων η οποία εκτελεί αδίστακτα τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας, τα οποία της ανέθεσαν οι μηχανισμοί της διεθνούς μαφίας του χρήματος, στην ΚΕΡΑΤΕΑ βάζει σε εφαρμογή και το «συμβόλαιο θανάτου» της πολεμικής εξόντωσης των ανθρώπων και της αποτέφρωσης ολόκληρων περιοχών που αντιστέκονται…

Στην ΚΕΡΑΤΕΑ δοκιμάζονται τα μακάβρια σχέδια των «νονών» του χρήματος για την πολεμική, στρατοκρατική ισοπέδωση και υποταγή ολόκληρου του ελληνικού λαού.

Η ΚΕΡΑΤΕΑ δεν είναι ζήτημα που αφορά μόνο τους κατοίκους της περιοχής. Αφορά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και το λαό της.

Να, γιατί ο αγώνας των κατοίκων της περιοχής είναι ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΟΛΟΥ του ελληνικού λαού εναντίον της δικτατορίας της τρόικας, των κυβερνητικών της ανδρεικέλων, των ελεεινών μηχανισμών προπαγάνδας (ΜΜΕ), αλλά και εναντίον του πολύχρωμου κομματικού κατεστημένου που στηρίζει με τη ΣΙΩΠΗ του και τη ΣΥΝΕΝΟΧΗ αδράνειά του τη στραταρχική, κυβερνητική αυθάδεια του «αποφασίζουμε και διατάζουμε»!!!

Ο αγώνας των κατοίκων της Κερατέας δεν ξεγυμνώνει μόνο την κυβέρνηση των ανδρεικέλων, αλλά και όλα τα κόμματα που νομιμοποίησαν την ΚΑΤΟΧΗ της Ελλάδας από τους μηχανισμούς του διεθνούς κεφαλαίου, όλα τα κόμματα που αποτέλεσαν τους ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ των εγκλημάτων της κυβέρνησης, τα υποστυλώματά της στην ισοπέδωση και καταστροφή της χώρας (φυσικά εκτοξεύοντας εναντίον της, για εσωτερική κατανάλωση, διπλωματικές ρητορείες και κούφια «ανακοινωθέντα»).

Ιδιαίτερα, όμως, ο δυναμικός αγώνας των κατοίκων της Κερατέας αποκαλύπτει την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και την ΑΠΑΤΗ εκείνων των δήθεν «αριστερών» κομμάτων τα οποία έχουν πλημμυρίσει την ατμόσφαιρα με τις λεκτικές βόμβες της «ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ»!!!

Η ηγεσία του ΚΚΕ μάς έχει πρήξει τα αυτιά για «ανυπακοή» και ενώ η Κερατέα φλέγεται από ΑΝΥΠΑΚΟΗ απέναντι στους καταστροφείς κυβερνητικούς δικτάτορες, αυτή ΟΧΙ μόνο δεν καλεί τον κόσμο σε ΠΡΑΚΤΙΚΗ συμπαράσταση των μαχόμενων κατοίκων, αλλά ούτε καν ασχολείται με το ζήτημα, έστω στα λόγια.

Η «ανυπακοή» του ΚΚΕ (στα λόγια) είναι ΥΠΑΚΟΗ στα πολεμικά σχέδια της κυβέρνησης κατά της Κερατέας (στην πράξη).

Η «ανυπακοή» της ηγεσίας του ΚΚΕ είναι οι κομματικές παρελάσεις με την ουρά κάτω από τα σκέλια.


Εδώ η Κερατέα ισοπεδώνεται από την κυβέρνηση και αντιστέκεται ηρωικά και η Παπαρήγα καλεί τη Δευτέρα, 18 Απριλίου κομματική παρέλαση για να μιλήσει!!!!!!

Το λιγότερο που θα έκανε ένα αυθεντικό «αριστερό» κόμμα της εργατικής τάξης και του λαού σε τέτοιες πολεμικές συνθήκες, και με δεδομένη τη εκρηκτική λαϊκή ΟΡΓΗ του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας, είναι: Κάλεσμα για ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ενεργητικής συμπαράστασης στον αγώνα των κατοίκων της Κερατέας.

Με μια τέτοια κίνηση η κυβέρνηση θα κατέρρεε παταγωδώς σε 24 ώρες και το λαϊκό κίνημα θα έβγαινε ισχυρό, αλλάζοντας θεματικά τους συσχετισμούς δυνάμεων σε βάρος του καθεστώτος.




Τώρα το καθεστώς ανενόχλητο θα χρησιμοποιήσει την Κερατέα για τα ύπουλα, βρώμικα, αλλά και αιματοβαμμένα πολιτικά του παιχνίδια

Μέσα σε αυτά τα δόλια παιχνίδια διάσωσης και αναπαλαίωσης του καθεστώτος είναι και η ηγεσία του ΚΚΕ, γι αυτό κάθε ιδέα πραγματικής ανυπακοής της προκαλεί τρόμο…

Έτσι υπακούει στο καθεστώς, στηρίζει πρακτικά την κυβέρνηση και δηλώνει «ανυπακοή» με τις κομματικές φιέστες και παρελάσεις…

Στο ίδιο μοτίβο της ΥΠΑΚΟΗΣ στο καθεστώς και ανυπακοής στη ρητορική δημαγωγία είναι και η «ειρηνική επανάσταση» του άλλου Μεσσία «ανατροπέα»: Του Μίκη.

Και αυτός πήγε σαν κλέφτης στην Κερατέα για να εκτελέσει το «συμβόλαια ανυπακοής» και για επικοινωνιακούς λόγους, αλλά στην πράξη, στην καυτή πολεμική πράξη της Κερατέας, δεν καλεί τον ελληνικό λαό για ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ γύρω από το κέντρο της κυβερνητικής επίθεσης: ΚΕΡΑΤΕΑ!!!

Η ΚΕΡΑΤΕΑ δέχεται άγριες επιθέσεις από την κυβέρνηση και οι «ανυπάκουοι» ούτε καν ψελλίζουν για όλα αυτά!!!!!!

Τέτοιοι ογκόλιθοι απάτης και υποκρισίας….


Υ.Γ. Αλήθεια οι προσφάτως και οψίμως, πανεπιστημιακοί και συνταγματολόγοι, οι οποίοι σήκωσαν και αυτοί τη σημαία της «αντισυνταγματικότητας» του Μνημονίου (άλλου είδους κάλπικης, αλλά δόλιας ανυπακοής) εδώ γιατί έχουν βάλει φίμωτρο;
Επιστροφή στην κορυφή
Κάτοικοι Λαυρεωτικής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 15, 2011 12:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τρίτωσε το κακό. Σε κάθε εισβολή και μια χοντροκομμένη προβοκάτσια;
15/04/2011



Τεράστια ερωτήματα προκαλεί η νυχτερινή καταδρομή έξω από το σπίτι μιας οικογένειας συμπολιτών μας στην Κερατέα, που τυγχάνει επαγγελματικά και οι δύο γονείς να είναι αστυνομικοί.

Ερωτήματα για τα πραγματικά κίνητρα των αγνώστων δραστών, που ενώ όλοι οι πολίτες βρισκόταν σε κατάσταση συναγερμού στην μια άκρη της πόλης, αυτοί οι «άγνωστοι κουκουλοφόροι» βρέθηκαν ξαφνικά στην άλλη άκρη της Κερατέας, για να κάψουν δύο αυτοκίνητα μιας οικογένειας συμπολιτών μας.

Πώς γίνεται κάθε φορά που η αστυνομία εφορμά με τις διμοιρίες των ΜΑΤ μέσα στην πόλη της Κερατέας, πάντα να υπάρχει κάποιο περιστατικό που να προκαλεί βάσιμες υποψίες για προβοκάτσια;


Όταν πριν από τρεις μήνες έγινε η πρώτη εισβολή των ΜΑΤ στην Κερατέα,
όταν οι εικόνες με τις απίστευτες βιαιότητες σε βάρος παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων έκαναν το γύρο του κόσμου μέσα από το διαδίκτυο και τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, τότε εντελώς αναπάντεχα κάποιοι «άγνωστοι» με βαριοπούλες έσπασαν με πρωτοφανή μανία τις κολώνες, στο υπό ανέγερση ΚΑΠΗ που βρίσκεται μια ανάσα από το αστυνομικό τμήμα.

Λίγο αργότερα κάποιοι επίσης «άγνωστοι» προκάλεσαν σημαντικές ζημιές στο Κέντρο Υγείας της πόλης. Αυτά τα δύο ζωτικής σημασίας έργα είναι δωρεά μιας εξέχουσας προσωπικότητας που τιμά με την παρουσία του την πόλη μας, με μια όμως σημαντική λεπτομέρεια. Από την πρώτη στιγμή τάχθηκε στο πλευρό των κατοίκων της Λαυρεωτικής, υποστηρίζοντας τον τίμιο όσο και δίκαιο αγώνα των κατοίκων της. Ποιος λοιπόν από όλους εμάς θα τολμούσε και να σκεφτεί ακόμη, ότι αυτά τα δύο έργα που δεν μπόρεσε να φτιάξει μια απαξιωμένη και διεφθαρμένη πολιτεία, αλλά τα δώρισε ένας συμπολίτης μας, ότι αποτελούν στόχο;

ΓιΆ αυτή την περίεργη επίθεση η αστυνομία δεν εξέδωσε ποτέ καμία επίσημη ανακοίνωση, ούτε καν το είχε ως απλή καταχώρηση στα αστυνομικά συμβάντα.

Όταν έγινε η δεύτερη εισβολή των ΜΑΤ στην Κερατέα, κάποιοι «άγνωστοι» επιχείρησαν να δυναμιτίσουν την ενότητα των κατοίκων, ρίχνοντας δύο βόμβες μολότοφ στο σπίτι του Δημάρχου Λαυρεωτικής Κώστα Λεβαντή.

Την πρώτη νύχτα τους δράστες δεν τους αντιλήφθηκε κανείς. Την δεύτερη νύχτα όμως στήθηκε καραούλι και σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι δράστες επέβαιναν σε ένα σκουρόχρωμο ΞΑΡΑ, σαν κι αυτά που έχει η Ασφάλεια. Στην Κερατέα και μια ντουζίνα κατοίκων να υπήρχαν με τέτοιο αυτοκίνητο, να είστε σίγουροι ότι η υπόθεση θα είχε εξιχνιαστεί μέσα σε δέκα λεπτά. Ούτε για αυτή την διπλή επίθεση δεν υπήρξε καμία απολύτως ανακοίνωση της αστυνομίας.

Χθες το βράδυ, στην τρίτη και πιο αιματηρή εισβολή των ΜΑΤ στην πόλη της Κερατέας, με δεκάδες τραυματίες, με ρίψεις χημικών από όπλα σε ευθεία βολή ακόμη και κατά δημοσιογράφων, με σπασμένα χέρια και ανοιγμένα κεφάλια συμπολιτών μας, ξαφνικά λίγο μετά τα μεσάνυχτα, «άγνωστοι» στην άλλη άκρη της πόλης, έριξαν βόμβες μολότοφ και έκαψαν τα αυτοκίνητα μιας φιλήσυχης οικογένειας που τυγχάνει το ζευγάρι να είναι αστυνομικοί.

Επίθεση σε βάρος δύο συμπολιτών μας που επέλεξαν να ζήσουν στην υπέροχη Κερατέα και εδώ και τέσσερις μήνες βιώνουν τις ίδιες αγωνίες και έχουν τους ίδιους προβληματισμούς όπως όλοι μας. Με την χωματερή να απειλεί να καταστρέψει τη ζωή μας αλλά και τη ζωή τους και την ζωή των τεσσάρων παιδιών τους, όπως και των δικών μας παιδιών.

Ξαφνικά όμως γίνονται στόχος από «άγνωστους κουκουλοφόρους» που τους βάζουν φωτιά. Και ξαφνικά μίση ώρα αργότερα, η αστυνομία και η ΓΑΔΑ, με απίστευτα αντανακλαστικά για την Κερατέα, με μια πρωτοφανή σβελτάδα στην οποία δεν μας έχουν συνηθίσει, εξέδωσαν δελτίο τύπου με όλες τις λεπτομέρειες της επίθεσης, αλλά και για την οικογενειακή κατάσταση της οικογένειας.

Έτσι για να υπάρχει και συναίσθημα. Μέσα στα άγρια χαράματα. Υποπτευόμαστε προφανώς για να προλάβουν τις πρωινές εκπομπές μπας και αντιστρέψουν το κλίμα.
Κύριοι, σας πήραμε χαμπάρι.


Υ.Γ.1
Αν πέφτουμε έξω ένας τρόπος υπάρχει, αστυνομία είστε, να συλλάβετε επιτέλους τους δράστες. Όπως και αυτούς τους δέκα με τις πράσινες στολές που δύο συνεχόμενες φορές έσπασαν δεκάδες αυτοκίνητα κατοίκων.

Υ.Γ. 2

Εκφράζουμε την λύπη μας για την περίεργη εμπρηστική επίθεση που δέχθηκε η οικογένεια των συμπολιτών μας.


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Απρ 15, 2011 5:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Μπράβο Θύμιο, πολύ καλά τα λες.

Πιστεύω ότι οι κάτοικοι της Κερατέας έχουν δίκιο. Όμως τα πράγματα είναι έτσι, που δεν εξετάζω καν αν έχουν δίκιο. Προηγείται κάτι άλλο: Να ηττηθεί το κράτος της τρόικας και των εργολάβων. Να μπορούμε να καθορίσουμε το παρόν και το μέλλον μας ελεύθερα.

Επιτέλους, η ζωή προηγείται...
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες