Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Κάρτα του Πολίτη: το Κίνημα στην κόψη του ξυραφιού

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3096

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 28, 2011 10:19 am    Θέμα δημοσίευσης: Κάρτα του Πολίτη: το Κίνημα στην κόψη του ξυραφιού Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Κάρτα του Πολίτη: το Κίνημα στην κόψη του ξυραφιούΤο Κίνημα εναντίον της Κάρτας του Πολίτη βαθαίνει και φουντώνει. Νέα δυναμική συγκέντρωση έγινε χθες στο Πεδίον του ¶ρεως με δεκάδες χιλιάδες κόσμου.

Δυναμική και ειρηνική ήταν και η πορεία προς τη Βουλή…

Το Κίνημα για την Κάρτα του Πολίτη έχει φτάσει σε μια καθοριστική καμπή.

Από τη μία έχει συσσωρεύσει εκρηκτικές δυνάμεις της λαϊκής οργής και από την άλλη δεν έχει προχωρήσει η δική του δημοκρατική αυτό-οργάνωση, δηλαδή δεν έχει γίνει ακόμα το «ποιοτικό άλμα»: Δηλαδή να συγκροτηθεί το ίδιο σε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ Κίνημα με δικά του όργανα βάσεις (Επιτροπές), με δημοκρατικές λειτουργίες οι οποίες θα εκλέξουν τα συντονιστικά ΟΡΓΑΝΑ του ΑΓΩΝΑ και με ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

Οι ποσοτικές συσσωρεύσεις ενός Κινήματος αν δεν οδηγηθούν σε ΠΟΙΟΤΙΚΟ άλμα τότε το Κίνημα όχι μόνο δεν προχωράει, αλλά γίνεται από ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ των εξελίξεων, σε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ διαπραγμάτευσης των επιτηδείων: Πολιτικών ή Εκκλησιαστικών Ρασπούτιν…

Μέσα στην Εκκλησία παίζονται και εδώ πολλά παιχνίδια. Μικροί Χριστόδουλοι υπάρχουν πολλοί οι οποίοι θέλουν να «ιππεύσουν» πάνω στην αυθόρμητη λαϊκή έκρηξη για την Κάρτα του Πολίτη, να την χειραγωγήσουν και να την «διαπραγματευτούν» στα Εκκλησιαστικά και πολιτικά τους παιχνίδια…

Αυτόν το μέγα ΚΙΝΔΥΝΟ αντιμετωπίζει και το Κίνημα για την Κάρτα του Πολίτη αν παραμείνει έρμαιο και τυφλό στα χέρια των «επιτηδείων» τζόκεϊ των εκκλησιαστικών και πολιτικών ιπποδρομιών…

Το Κίνημα για την Κάρτα του Πολίτη δεν πρέπει να μείνει στο απλό «ξύσιμο» των τυφλών θρησκευτικών «ενστίκτων» φανατισμού και περιχαρακωμένο μέσα σΆ αυτά τα «ένστικτα»…

Πρέπει να ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και να προωθηθεί η αυτό-οργάνωσή του: Η Συγκρότηση συνειδητών Επιτροπών Αγώνα σε όλη την Ελλάδα και η δημοκρατική τους λειτουργία: ΝΑ αναδειχτεί και να επικρατήσει ο Λόγος και η Απόφαση αυτών των Επιτροπών…

Αυτά προς το παρόν…


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 28, 2011 11:20 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Από το Ορθόδοξο Παρατηρητήριο
http://orthodox-watch.blogspot.com/2011/03/blog-post_28.html
Για άλλη μια φορά δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων διαδήλωσαν κατά της δικτατορίας της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της Κάρτας του Πολίτη

Η χθεσινή μεγάλη σε συμμετοχή και γεμάτη παλμό συγκέντρωση στο πεδίο του ¶ρεως, μπορεί να καταγράφτηκε στα μισθωμένα απο την Νέα Τάξη Πραγμάτων ΜΜΕ ως μια συγκέντρωση μερικών ...χιλιάδων που διαδήλωσαν κατά της Κάρτας του Πολίτη, όμως τα επιτελεία του κ. Ραγκούση και όσοι έχουν ή θα έπρεπε να έχουν σχέση με αυτό το μείζον ζήτημα, είναι βέβαιο ότι έχουν ανησυχήσε.


Περίμεναν ότι μετά την συγκέντρωση στο Σύνταγμα τον περασμένο Φεβρουάριο,
και την σχετική προπαγάνδα τόσο απο τα ΜΜΕ όσο και απο μερικούς οπαδούς του εφησυχασμού και της αποκοίμισης, ο αγώνας εναντίον αυτής της πρωτοφανούς δικτατορίας θα είχε αποσυσπειρωθεί και θα τα πράγματα θα είχαν εκτονωθεί σε τέτοιο βαθμό που να μπορούν να μιλούν για "γραφικές διαμαρτυρίες" κάποιων "φανατικών" που φοβούνται τον αντίχριστο κλπ.

Με την χθεσινή συγκέντρωση κατεδείχθη για άλλη μια φορά, ότι οι Έλληνες πολίτες όχι μόνο συσπειρώνονται ακόμα περισσότερο στον αγώνα κατά του νέου "ηλεκτρονικού ολοκληρωτισμού" αλλά και ότι έχουν αντιληφθεί πως οι Ορθόδοξες αντιρρήσεις κατά του τυραννικού αυτού συστήματος "εξυπηρέτησης", δεν εστιάζονται στον αντίχριστο ή στο 666 , που έτσι κι αλλιώς η "νέα παγκόσμια τυραννία" θα χρησιμοποιεί ως σύμβολο εξουσίας, αλλά στο άμεσο αποτέλεσμα που θα προκύψει απο τις εφαρμογές της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, με κυριώτερη αυτήν της Κάρτας του Πολίτη.

Και το αποτέλεσμα δεν θα είναι άλλο παρά το τέλος της ιδιωτικότητας και των ατομικών δικαιωμάτων και η εγκαθίδρυση ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος.

Ενός καθεστώτος που όμοιό του δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν και που υπο το πρόσχημα μιας δήθεν "κοινωνικής εξυπηρέτησης" και μιας ...ευνομίας ,στα πρότυπα φυσικά της Νέας Τάξης Πραγμάτων, θα καταγράφει τα πάντα για τους πάντες και θα διαχειρίζεται την ελευθερία μας.

Αυτό είναι και το σημείο αιχμής των Ορθόδοξων αντιρρήσεών μας και όχι ο "φόβος του ατιχρίστου" όπως ψευδώς ισχυρίζονται κάποιοι κατά τα άλλα "Ορθόδοξοι".

Δεν έχουν αντιληφθεί οι δυστυχείς ότι το να υπερασπίζεσαι το μεγαλύτερο δώρο του Θεού στον άνθρωπο δηλαδή την ελευθερία, προϋποθέτει ανδρεία, λεβεντιά και Ορθόδοξο μαχητικό φρόνημα και δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να περιέχει κανενός είδους φόβο.

Δεν μιλήσαμε ποτέ για τον αντίχριστο αφού κανείς δεν γνωρίζει πότε θα έλθει.


Μιλήσαμε όμως και μιλούμε για εκείνες τις εξουσίες που θέλουν να εξουσιάσουν τον κόσμο με αντίχριστο τρόπο εκτελώντας μισάνθρωπες εντολές.


Μιλήσαμε για εκείνους οι οποίοι στο όνομα της "ευνομίας", του "νέου πατριωτισμού", της "επανίδρυσης του κράτους" και φυσικά της "παγκόσμιας διακυβέρνησης" (we need a global gonernance fast and now), σχεδιάζουν να μετατρέψουν την χώρα μας σε μια "ασφαλή" πτέρυγα μιας παγκόσμιας φυλακής και τους Έλληνες πολίτες σε καταγεγραμμένους και πιστοποιημένους κρατούμενους.


Το να λέμε λοιπόν ότι είμαστε ετοιμοι να βρεθούμε ακόμα και στο περιθώριο, να μείνουμε χωρίς δουλειά, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χωρίς απολύτως καμία κοινωνική ή κρατική παροχή, επειδή θα αρνηθούμε να καταγραφούμε και να μαρκαριστούμε σαν κρατούμενοι, αποτελεί δείγμα δειλίας , φοβίας ή θρησκευτικού φανατισμού;


Είναι "φοβικός" ή "φονταμενταλιστής" κάποιος που αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα του Μακρυγιάννη, του Παπουλάκου, του Γέροντος Παϊσίου, των εκατοντάδων χιλιάδων Εθνομαρτύρων και Ιερομαρτύρων του γένους μας και που αρνείται να γίνει το "γιουσουφάκι " της Νέας Τάξης Πραγμάτων ή να "συμμεριστεί" το όραμα του Έλληνα πρωθυπουργού για μια "παγκόσμια διακυβέρνηση εδώ και τώρα";


Στην ιστορία του τόπου μας, την οποία με λύσσα πολεμούν όλοι οι εντολοδόχοι αυτής της άγνωστης πλήν αναδυόμενης και ημιορατής "παγκόσμιας κυβέρνησης", έχουν καταγραφεί οι αγώνες του ελληνικού λαού και της Ορθοδοξίας όπως έχει καταγραφεί και μάλιστα με μελανά χρώματα ο πολιτικός και ...θρησκευτικός "ρεαλισμός" των "νενέκων" κάθε εποχής.

Στις 25 Μαρτίου του 1838, ο Αθηναϊκός λαός δείχνοντας ανυπακοή στις εντολές του Όθωνα και των τότε "τροϊκανών", γιόρτασε την μνήμη της εθενεγερτηρίου επανάστασης του ΄21, παρέλασε στους δρόμους της Αθήνας και το δειλινό με χιλιάδες λαδοφάναρα και κεράκια σχημάτισε στον λόφο του Λυκαβηττού ένα τεράστιο "Εν τούτω Νίκα".

Στις 27 Μαρτίου του 2011 Έλληνες πολίτες απο όλη την Ελλάδα έστειλαν το ίδιο μήνυμα στον σημερινό Όθωνα και τους ξένους "αντιβασιλείς":

"ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ"


Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός ΧριστοδουλίδηςΈνταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 28, 2011 11:31 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΣΧΟΛΙΟ

Ένα πολύ σοβαρό, επιτακτικό και άκρως επίκαιρο, ζήτημα θέτει ο Ροβεσπιέρος του Ρεσάλτο. Είναι απόλυτη ανάγκη να γίνουν μερικά πράγματα και αν υπάρχουν διαφορετικές γνώμες, ως προς τις μεθόδους που πρέπει να ακολουθηθούν, αυτές να συζητηθούν από όσους δεν διακατέχονται από παθολογικά σύνδρομα μονολιθικών αντιλήψεων φύσεως, όπως πάντα, εγωκεντρικής.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Κυπριανός ΧριστοδουλίδηςΈνταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 28, 2011 12:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
και η συνέχεια ...

"Το Κίνημα για την Κάρτα του Πολίτη δεν πρέπει να μείνει στο απλό «ξύσιμο» των τυφλών θρησκευτικών «ενστίκτων» φανατισμού και περιχαρακωμένο μέσα σΆ αυτά τα «ένστικτα»..."

Κυπριανός Χ:

Ορθή η παρατήρηση του Ροβεσπιέρου και δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω. Θα συμπλήρωνα μόνο κάτι που δεν είναι και τόσο ευκρινές.

Ο μέγας και πολύς Φρόιντ καλώς αντιλήφθηκε τα ένστικτα και περί αυτών έγραψε.

Λησμόνησε όμως να μας πει, ότι υπάρχουν ένστικτα πνευματικά, ένστικτά του πνεύματος και πως αυτά, από την κοινή: ζωώδη ή και φυτική έκφραση που έχουν, οφείλουν να αποκτήσουν την αληθή, πραγματική και τω όντι, διάστασή τους.

Αν τα ένστικτα αυτά δεν τα καλλιεργήσουμε και δεν τα αναπτύξουμε, τότε θα συμβεί αυτό που επισημαίνει ο Ροβεσπιέρος : Θα μείνουμε "στο απλό «ξύσιμο» των τυφλών θρησκευτικών «ενστίκτων» φανατισμού περιχαρακωμένοι μέσα σΆ αυτά τα «ένστικτα»..." του ψυχικού-χοϊκού ανθρώπου, συμπληρώνω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3096

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 28, 2011 1:41 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ορθόδοξο Παρατηρητήριο
http://orthodox-watch.blogspot.com/2011/03/34.html
Κάρτα του Πολίτη - Διαπιστώσεις , τοποθετήσεις:Επιστολή 34 Ιερέων Ιερομονάχων και Μοναχών προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο
Πρός
Τόν Μακαριώτατον Ἀρχιεπίσκοπον
Ἀθηνῶν καί πάσης Ἑλλάδος
κ. Ἱερώνυμον
Πρόεδρον τῆς Ἱερᾶς Συνόδου τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος,
Σεβασμιωτάτους ἁγίους Ἀρχιερεῖς
τῆς Ἱεραρχίας τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος


Διαπιστώσεις καί τοποθετήσεις σχετικά
μέ τήν Κάρτα τοῦ Πολίτη


Οἱ ὑπογεγραμμένοι ἱερεῖς, ἱερομόναχοι καί μοναχοί τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος, ἀνησυχοῦντες γιά τήν ἰδιάζουσα κατάσταση τῆς κρίσεως πού διέρχεται ἡ πατρίδα μας καί ἰδιαίτερα γιά τήν πρόθεση τῆς Κυβερνήσεως νά ἐφαρμόσει τόν νόμο ἠλεκτρονικῆς διακυβερνήσεως καί νά ἐκδόσει σάν ἐργαλεῖο της τήν Κάρτα τοῦ Πολίτη, ἔχοντας ὑπΆ ὄψιν τίς σχετικές κυβερνητικές ἐξαγγελίες δηλώνουμε τήν ἄρνησή μας νά παραλάβουμε τήν Κάρτα τοῦ Πολίτη γιά τούς παρακάτω λόγους:

1. Ἄν καί δέν ἀρνούμαστε τή δημιουργική βοήθεια τῆς ψηφιακῆς τεχνολογίας στίς συναλλαγές μας, στήν ἐπιστημονική ἔρευνα καί στήν ἄμεση ἀνίχνευση μέσῳ Internet τοῦ πλούτου τῆς γνώσεως κλπ., ὅμως θεωροῦμε ἄκρως ἀνησυχητική τήν ἀπέραντη συλλογή προσωπικῶν δεδομένων καί τόν σχηματισμό προσωπικοῦ «προφίλ» μέσῳ τῆς διασυνδέσεως ὅλων τῶν ἀρχείων.

Ὁ μοναδικός γιά κάθε ἄνθρωπο ἀριθμός καί τό microchip πού θά περιέχονται στήν Κάρτα, τήν καθιστοῦν, σύμφωνα μέ τούς εἰδικούς τῆς Πληροφορικῆς, μιά ἀπάνθρωπη ἠλεκτρονική φυλακή γιά κάθε κάτοχό της. Αὐτή θά καταστεῖ χειρότερη ἄν ἡ διαχείρισή της παραδοθεῖ σέ κέντρα πού ἤδη καταπονοῦν καί πολυβολοῦν μέσω τῆς οἰκονομικῆς κρίσεως τόν ἑλληνικό λαό.

2. Μᾶς ἀνησυχοῦν ἐπίσης οἱ δυνατότητες τῆς τεχνολογίας RFID. Mέ τό ἐνσωματωμένο στήν κάρτα RFID γίνεται ἄμεση διασύνδεση τῶν βάσεων δεδομένων καί ὑπάρχει ἡ δυνατότητα παρακολουθήσεως τοῦ κατόχου τῆς κάρτας.

3. Ὅλο τό σύστημα τῆς ἠλεκτρονικῆς διακυβερνήσεως λειτουργεῖ, σύμφωνα πάντοτε μέ τούς ἐπιστήμονες τῆς πληροφορικῆς, μέ τή βοήθεια τῶν τριῶν ὁριοθετητῶν, ὅπως τούς βλέπουμε πάνω στά προϊόντα δηλ. μέ τά τρία ἑξάρια. Σέ κάθε περίπτωση, ἀφοῦ ὅπως εἶναι γνωστό τό microchip εἶναι ἀναπρογραμματιζόμενο, ἡ ἑκάστοτε ἐξουσία θά μπορεῖ νά ἀναπρογραμματίζει τό περιεχόμενο τῶν δεδομένων σύμφωνα μέ τή βούλησή της. Θά μπορεῖ ἑπομένως καί ὁ δυσώνυμος ἀριθμός 666, ἄν δέν ὑπάρχει κατά τήν ἀρχική ἔκδοση τῆς Κάρτας, νά προστεθεῖ στή συνέχεια.

Ἡ ἀντίθεσή μας στήν παραλαβή τῆς Κάρτας τοῦ Πολίτη, ὡς παράνομης καί ἀντισυνταγματικῆς, γιγαντώνεται ὅταν ἀναλογισθοῦμε ὅτι:

α) ἔγκριτοι νομικοί ἀποδεικνύουν ὅτι ἡ ἐπιβολή τῆς Κάρτας τοῦ Πολίτη εἶναι ἀντίθετη καί πρός τό ἑλληνικό Σύνταγμα καί πρός τό Εὐρωπαϊκό Δίκαιο.

β) ἐπισπεύδονται οἱ διαδικασίες παραλαβῆς τῆς Κάρτας σέ περίοδο συνεχῶς ἐπιδεινουμένης οἰκονομικῆς κρίσεως, γεγονός πού γεννᾶ τήν ὑποψία ὅτι ἡ κρίση προετοιμάσθηκε ἀπό τούς γνωστούς ἐξουσιαστές γιά νά σφυροκοπηθεῖ ὁ λαός μας καί νά μή μπορεῖ νά ἀντισταθεῖ στήν ἐπιβολή τῆς Κάρτας.

γ) κατά πληροφορίες μας οἱ κρατικοί ἐκπρόσωποι ἀρνοῦνται ἤ ἐν πάσῃ περιπτώσει καθυστεροῦν νά δώσουν τά τεχνικά χαρακτηριστικά τῆς Κάρτας στούς καθηγητές πληροφορικῆς πού συμμετέχουν στήν εἰδική ἐπιτροπή τῆς Ἱερᾶς Συνόδου.

δ) ἡ ἐπιμονή τῶν κρατικῶν Ἀρχῶν γιά τήν ἔκδοση τῆς Κάρτας τοῦ Πολίτη γεννᾶ ἐρωτηματικά γιά τή σχέση τους μέ τήν ἀπειλούμενη δικτατορία τῆς Ν. Ἐποχῆς, μιᾶς καί ὁ πρωθυπουργός ἔχει διακηρύξει ὅτι χρειαζόμαστε μιά παγκόσμια διακυβέρνηση.

Κατόπιν τούτων δηλώνουμε ὅτι:

• Δέν βάζουμε ὑπογραφή σέ λευκό χαρτί • δέν παραλαμβάνουμε καμία κάρτα πού δέν ξέρουμε τί περιέχει γιά μᾶς καί ποιός θά τήν διαχειρίζεται

• Δέν παραλαμβάνουμε καμία κάρτα μέ ἀναπρογραμμα-τιζόμενο τσίπ, πού ἐνεργοποιεῖται εἴτε μέσῳ εἰδικῶν μηχανημάτων ἐξ ἐπαφῆς εἴτε ἐξ ἀποστάσεως μέσῳ δορυφόρου.

• Δέν παραλαμβάνουμε καμία κάρτα, ἡ ὁποία συγκεντρώνει τά πάντα γιά μᾶς καί ἐπιδιώκει νά ἀποκλείσει ἀπό τή ζωή ὅσους δέν τήν παραλάβουν. Αὐτό μᾶς παραπέμπει στήν Ἀποκάλυψη πού λέει ὅτι κανείς δέν θά μπορεῖ νά ἀγοράσει ἤ νά πουλήσει, ἄν δέν ἔχει τό χάραγμα, τό ὄνομα τοῦ θηρίου ἤ τόν ἀριθμό τοῦ ὀνόματός του.

• Δέν παραλαμβάνουμε τήν κάρτα μέ τήν ὁποία πολιτογραφούμαστε στό παγκόσμιο κράτος, οὔτε ἐκχωροῦμε στίς ἀρχές τό δικαίωμα νά μᾶς παρακολουθοῦν. Ἄς τό κάνουν παράνομα, ὅπως μέχρι τώρα.

• Δέν παραλαμβάνουμε τήν κάρτα μέ τήν ὁποία ἐμεῖς οἱ Ἕλληνες παραδινόμαστε ἀμαχητί σέ ἕνα πρωτοφανές στήν ἱστορία τοῦ ἀνθρωπίνου γένους ἠλεκτρονικό φακέλωμα.

• Δέν παραλαμβάνουμε μιά κάρτα μέ τήν ὁποία ἀρνούμαστε τή θεόσδοτη ἐλευθερία μας, πού ὡς Ἕλληνες διαφυλάσσουμε στόν τρισχιλιετῆ ἐθνικό μας βίο, καί τήν παραδίνουμε σέ χέρια ἀγνώστων ἤ καί ἀντιχρίστων δυνάμεων.


Μακαριώτατε,
Σεπτή Ἱεραρχία,


Στένεψαν πολύ τά περιθώρια πού ἔχουμε ὡς Ἐκκλησία νά παρέμβουμε στά ἄνομα σχέδια τῶν ἐχθρῶν τῆς ἐλευθερίας μας. Οἱ φαλκιδευμένες-ʺγιά τά μάτιαʺ- διαβουλεύσεις, γιά τήν Κάρτα τοῦ Πολίτη καί τήν ἠλεκτρονική διακυβέρνηση τελείωσαν. Ἡ Κάρτα, ἡ ἠλεκτρονική φυλακή τῶν Ἑλλήνων, εἶναι ἐπί θύραις. ΓιΆ αὐτό παρακαλοῦμε γιά τήν ἰδική Σας παρέμβαση, γιά τό ἰδικό σας ΟΧΙ, ὥστε νά ἀποτραπεῖ ὁ ἐπικρεμάμενος κίνδυνος.

Ἡ δική Σας σθεναρή στάση, καί ἡ μετάνοια ὅλων μας κληρικῶν, μοναχῶν καί λαϊκῶν, ἀρχόντων καί ἀρχομένων θά βοηθήσουν ὥστε ὁ ἐν Τριάδι Θεός νά σώσει γιά μιά ἀκόμη φορά στήν ἱστορία τό γένος μας ἀπό τήν ἐπερχόμενη τυραννία.

Ἐξαιτούμενοι τίς ἅγιες εὐχές σας
εὐλαβῶς ἀσπαζόμεθα τήν δεξιά Σας


Οἱ ὑπογεγραμμένοι

Ἀρχιμ. Ἀθανάσιος Ἀναστασίου, προηγούμενος τῆς Ἱ. Μ. Μεγά-
λου Μετεώρου
Ἀρχιμ. Μάξιμος Καραβᾶς, ἡγούμενος Ἱ.Μ. ἁγίας Παρασκευῆς
Μηλοχωρίου Ἑορδαίας
Ἀρχιμ. Σαράντης Σαράντος
Ἀρχιμ. Ἰγνάτιος Καλαϊτζόπουλος
Ἀρχιμ. Λαυρέντιος Γρατσίας
Ἀρχιμ. Παῦλος Ντανᾶς
Γέρων Εὐστράτιος Ἱερομόναχος- Ἱ. Μ. Μεγ. Λαύρας Ἅγιον Ὄρος
Ἱερομόναχος Σεραφείμ, Ἱ. Μ. Φιλοθέου- Ἅγιον Ὄρος
Πρωτοπρ. Ἐλευθέριος Παλαμᾶς
Πρωτοπρ. Ἀθανάσιος Μηνᾶς
Πρωτοπρ. Ἀντώνιος Μπουσδέκης
Πρωτοπρ. Βασίλειος Κοκολάκης
Πρωτοπρ. Ἰωάννης Φωτόπουλος
π. Γεώργιος Διαμαντόπουλος
π. Ἀλέξανδρος Τσόρλος
π. Κωνσταντῖνος Παπαθαμάσιος
π. Ἀθανάσιος Ἰ. Σκοπιανός
π. Ἀναστάσιος Γκοτσόπουλος
π. Πασχάλης Γκινούδης
π. Παῦλος Ποζόγλου
π. Ἀρσένιος Βλιαγκόφτης μοναχός
Γέρων Σάββας μοναχός- Ἱ.Μ. Μεγ. Λαύρας, Ἅγιον Ὄρος
π. Νεκτάριος μοναχός ἁγιορείτης- ἱ. Καλύβη Ζωοδόχου Πηγῆς
Σκήτης Ἱ.Μ. Κουτλουμουσίου
Π. Παΐσιος μοναχός-ἱ. Κελλίον ἁγ. Ἀρχαγγέλων-«Σαββαίων»
π. Δαμασκηνός μοναχός Ἁγιορείτης-Κελλίον Τιμ. Προδρόμου-
Ἱ. Μ. Καρακάλλου
π. Νικόδημος μοναχός Καρεώτης(συν/χος Καθηγητής Χημικός)
π. Νικόδημος μοναχός- Ἁγίου Νεκταρίου Καψάλας, ἅγιον Ὄρος
π. Ἀβραάμ μοναχός ἁγιορείτης
π. Χερουβείμ μοναχός-Ἱ. Κελλίον ἁγίου Ἰωάννου Κουκουζέλη-
Ἅγιον Ὄρος
π. Θεόδωρος μοναχός, Ἱ. Μονή Εὐαγγελισμοῦ Θεοτόκου –
Σταγιάτες Βόλου
π. Δοσίθεος μοναχός
π. Εὐδόκιμος Χούντρης, μοναχός
π. Παΐσιος μοναχός- Τολό Ναυπλίου
π. Ἀρσένιος Κοτζιᾶς, μοναχός


(Τό παρόν ψήφισμα θά μεταφρασθεῖ καί σέ ἄλλες ξένες γλῶσσες πρός ἐνημέρωσιν παγκοσμίου τῆς ὑφηλίου)._________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες