Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο βρώμικος ρόλος της «Χρυσής Αυγής»

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Φεβ 16, 2011 1:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο βρώμικος ρόλος της «Χρυσής Αυγής» Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο βρώμικος ρόλος της «Χρυσής Αυγής»



Τα απομεινάρια της ναζιστικής ιδεολογίας είναι προβοκατόρικες ομάδες κρούσης (σκιάχτρα) του σύγχρονου πλανητικού φασισμού: Θορυβώδεις κύματα αποκτήνωσης και αίματος.

Το έμβλημά τους: Οι σβάστικες…

Η πρακτική τους: Αίμα για το αίμα…

Ο ρόλος τους: Να προβοκάρουν κάθε λαϊκή εκδήλωση…

Το καθεστώς τους χρησιμοποιεί διπλά:

α). Σαν «μπαμπούλες» τρόμου για να επικαλύπτεται, αλλά και να νομιμοποιείται η φασιστική ΤΡΟΜΟΚΡΤΑΤΙΑ της Νέας Τάξης και των εγχώριων καθεστωτικών τους υπαλλήλων.

β). Σαν προβοκάτορες για να «μαγαρίζουν», να στιγματίζουν και να συκοφαντούν κάθε αυθεντική λαϊκή εκδήλωση…

Αυτόν τον άθλιο προβοκατόρικο ρόλο επιτελεί η «Χρυσή Αυγή». «Χώνεται» παντού (όπου βρει ανοικτό πεδίο ή «χρήσιμους ηλιθίους»), για να «μαγαρίσει» και να σπιλώσει προβοκατόρικα, με τις σβάστικες, τα ναζιστικά λάβαρα και τα αιμοχαρή συνθήματα κάθε εκδήλωση και πρωτοβουλία αντίστασης στο καθεστώς.

Και το παίζουν και εχθροί του καθεστώτος. Πάντα οι προβοκάτορες σηκώνουν τις πιο υστερικές κραυγές κατά των καθεστωτικών αφεντικών τους και των υπηρεσιών του: Αυτό είναι ιστορικός νόμος…

Διαβάστε μια συγκλονιστική μαρτυρία!!!

Από τον Τρέλο-Γιάννη
http://trelogiannis.blogspot.com/2011/02/blog-post_3791.html

Η το σταυρό της γαλανόλευκης ή τα σύμβολα των σφαγέων μας!
"ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΚΥΛΩΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ":ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ!


Δεν έχω την συνήθεια να γράφω στα blogs αλλά εχθές έφτασα στα όρια μου. Με λένε Ελπίδα και είμαι 34 ετών με καταγωγή από τη μαρτυρική Βόρειο Ήπειρο. Έχω μεγαλώσει με τις ιστορίες και τις αφηγήσεις της γιαγιάς μου ενώ έκανε βελονάκι για όλα τα γεγονότα και τις κακουχίες των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου.

Εχθές όπως κάθε χρόνο πήγαμε οικογενειακώς στη δοξολογία και στην κατάθεση στεφάνων στον άγνωστο στρατιώτη στο Σύνταγμα για την 97η επέτειο της ανακήρυξης της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου, με τη συμμετοχή όλων των Βορειοηπειρωτικών Συλλόγων, πολλών Ηπειρωτικών, των κομμάτων, της Περιφέρειας Αττικής και όσων άλλων εγώ ξέχασα…

Η οργή μου ξεχείλισε όταν κάποια «Ελληνόπουλα» την ώρα της Δοξολογίας αντί να είναι στην εκκλησία να τιμήσουν τους νεκρούς και τη Βόρειο Ήπειρο κάλυπταν με φωνές τη δοξολογία διότι μάλλον περισσότερο τους ένοιαζε η γραμμή που ήθελαν να περάσουν ώστε να καεί το Μπουρδ…. η Βουλή, παρά το γεγονός που είμαστε εκεί. Είπα μέσα μου τι και αν είναι της Χρυσής τουλάχιστον είναι εδώ με λάθος τρόπο. Όταν όμως βγήκαμε από την εκκλησία και μας έβρισαν, από τους οποίους κανένας δεν ήτανε βορειοηπειρώτης ούτε τον είχαμε δει σε σύλλογο ή σε κάποια εκδήλωση, ως τσιράκια και γλείφτες των πολιτικών τότε τρελάθηκα.

Το χειρότερο δεν ήτανε αυτό! Όταν πήγα να πω σε έναν από αυτούς που το μόνο που θέλανε να καεί η Βουλή και να βρίζουνε πολιτικούς ότι όλοι Έλληνες είμαστε ρε παιδιά διέκρινα στο μπουφάν του τον αγκυλωτό σταυρό των Ναζί που μαζί με τους Τσάμηδες έσφαζαν τους προγόνους μου!

Δηλαδή, Νεοναζί θαυμαστές των σφαγέων του Παππού μου μαζί με τους Τσάμηδες στο ΒΆ Παγκόσμιο πόλεμο με έβριζαν και με καταπίεζαν στην εκδήλωση τιμής προς αυτόν!

Ακούστε κύριοι της Χρυσής Αυγής.

Δεν έχετε δικαίωμα να βεβηλώνεται τη μνήμη, το αίμα και την τιμή που φωνάζατε για εντυπωσιασμό φορώντας στο μπουφάν σβάστικες…

Επιλέξτε ! Η το σταυρό της γαλανόλευκης ή τα σύμβολα των σφαγέων μας! Έλληνες είστε μην το ξεχνάτε στην τύφλα του μίσους σας για όλους και για όλα ακόμα και για εμάς!


Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες