Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟΥ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 26, 2010 1:14 am    Θέμα δημοσίευσης: ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟΥ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://kyprianoscy.blogspot.com/2010/12/blog-post_25.html



Βγήκαν οι προστάτες του γραικυλισμού να βάλουν σε τάξη κάποια πράγματα. Οι δημοσιογράφοι Καμπουράκης και Οικονομέας κάλεσαν τον Μητροπολίτη του Πειραιά να τους δώσει εξηγήσεις για κάτι που έγραψε περί γραικύλων. Κάνεις πολιτική του είπαν, δηλαδή, ψήφιζε και τσιμουδιά. Εσύ το "κύριε ελέησον", εμείς τα υπόλοιπα.

Μήπως το Σύνταγμα απαγορεύει στους Μητροπολίτες να ψηφίζουν; Τι είναι δηλαδή αυτοί; Μόνο για τα "δι΄ ευχών" των πατέρων ημών πολιτικών;

Αυτές οι δημοσιογραφικές ύαινες είναι επικίνδυνες και ευθύνονται τα μέγιστα, που γίναμε τυμπανιαίοι.

Εν τω μεταξύ στο Πακιστάν ο ένας τρώει τον άλλο. Σαρανταδύο νεκροί και 70 τραυματίες από επίθεση αυτοκτονίας χθές.

Αυτό πάνε να κάνουν και σε μας εδώ. Καιρός να ξυπνήσουμε. Όλοι μια γροθιά καταπάνω τους.

"Ταλιμπάν" και φασίστας όποιος δεν προσκυνά το ολοκαύτωμα και όπου οι στρατιές του σιωνιστικού τέρατος βάζουν το πόδι τους, με τα όπλα ή το όπλο του χρήματος (δάνεια), οι άλλοι σφάζονται μεταξύ τους.

Πού το βρήκαν γραμμένο ότι όποιος δεν ανάβει το κεράκι της Μενορά είναι φασίστας; Τους ζητήσαμε ποτέ εμείς να ανάψουν κεράκι για τα εκατομμύρια των μαρτύρων για την πίστη του Χριστού; Αυτοί γιατί μας υποχρεώνουν να ανάβουμε κεράκι για τους πιστούς του ολοκαυτώματος;

Αλλά για μια στιγμή. Για ποιά πίστη αγωνίστηκαν τα θύματα του ολοκαυτώματος; Δεν θυσίασαν στο βωμό του Χίτλερ γι΄ αυτό θανατώθηκαν; Αρνήθηκαν να στρατευθούν στην ιδεολογία του ναζισμού γι΄ αυτό θανατώθηκαν; Κατήγγειλαν το ναζισμό γι΄ αυτό θανατώθηκαν; Όχι θα μας πουν, θανατώθηκαν στο όνομα της μισαλλοδοξίας;

Και ποιά ήταν αυτή η μισαλλοδοξία; Νέα εκλεκτή φυλή πήγαινε να φτιάξει ο Χίτλερ, παλαιά εκλεκτή φυλή ήταν αυτοί, κοινός ήταν ο στόχος «καθώς είπεν ο Θεός ότι ενοικήσω εν αυτοίς και εμπεριπατήσω, και έσομαι αυτών Θεός, και αυτοί έσονταί μοι λαός». Τον ίδιο θεό είχαν, αλλά με διαφορετικές λατρευτικές - πολιτικές δηλαδή - εκφράσεις.

«Διό εξέλθετε εκ μέσου αυτών και αφορίσθητε, λέγει Κύριος, και ακαθάρτου μη άπτεσθε».

Αυτό τους είπαν - το ιερατείο τους - αυτό έκαναν, αλλά στο μεταξύ τους βρήκε ο πόλεμος, ο λιμός, ο θάνατος. Βεβαίως, οι οδηγίες του ιερατείου δεν ήταν μέσα στα υπόλοιπα, που διευκρινιστικά είχαν πει οι Απόστολοι Παύλος και Πέτρος. Ήταν τα αυθεντικά, τα γνήσια και τα αναλλοίωτα, τα δικά τους.

Τι γίνεται λοιπόν εδώ πέρα; Ποιος είναι ο φασίστας και ποιος δεν είναι; Ποιος είναι ο φονταμενταλιστής και ποιος δεν είναι; Τι σχέση έχουμε εμείς με όλα αυτά; Μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει;


Η φωτο από το ιστολόγιο ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 27, 2010 5:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο ΣΧΟΛΑΖΩΝ ΝΟΥΣ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ

Έγραψε σχολιαστής :

"Ομως, οταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι (σ.σ. Καμπουράκης-Οικονομέας) τον Πειραιώς Σεραφείμ, πως γινεται στο Τμημα της Κοινωνιολογιας στο Πανεπιστήμιο Θεολογιας Αθηνων, ολοι οι διορισμενοι καθηγητες και καθηγήτριες να ειναι μεταξυ τους συγγενεις, και μάλιστα πρώτου βαθμου, εκει πολυ θα το χαιρόμουνα να παραδεχοτανε αυτο το λαθος ο κ. Σεραφείμ!"

Και ένας άλλος του απάντησε :


"Εγώ θα χαιρόμουν ακόμη περισσότερο, αν ο σεβασμιότατος τους γύριζε την απάντηση και τους ζήταγε να του απαριθμήσουν τι γίνεται στο κοινοβούλιο με τις τρείς οικογένεις που κληρονομικώ δικαίω μας κυβερνούν. Αλλά μήπως είναι μόνο αυτοί; Πόσοι συγγενείς, αδελφοί, ανεψιοί και βαφτιστικοί ακόμη, δεν παίρνουν το χρίσμα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου;

Αντί να δουν την πολιτική φαύλη οικογενειοκρατία της κεφαλαιοκρατικής απληστίας που μας τυραννεί, τους ενόχλησε η άλλη, του τμήματος Κοινωνιολογίας της Θεολογικής. Όχι φυσικά ότι εγκρίνω την τακτική αυτή. Υπάρχουν οι νόμιμες διαδικασίες που μπορούν να αποφανθούν αν οι θέσεις καταλήφθηκαν με προσόντα ή δίχως αυτά.

Ο κοινός νους χάθηκε εντελώς."


Έγραψε σχολιαστής :

"Δείτε τον προκλητικό πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών Κ.Λουράντο στην εκπομπή "Πρώτη Γραμμή". Μεταβιβάσεις, κληρονομικότητα. Διαβασμένοι δημοσιογράφοι έκαναν σκόνη το γνωστό συνδικαλιστή." Λεπτομέρειες (κλικ στο ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ) http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=208959


Και ένας άλλος απάντησε :

Ποιος έκανε σκόνη ποιον; Η "αριστεράντζα" της δημοσιογραφίας τον Λουράντο ή ο Λουράντος τα σοσιαλησταριά της τηλεβλακείας και της αριστεροκαπηλείας;

Να βγαίνουν τα Φαρμακεία στη δημοπρασία και όποιος δίνει τα περισσότερα να τα παίρνει. Αυτό θέλει η "αριστεράντζα". Με δημοκρατικές και σοσιαλιστικές διαδικασίες!

Ο γονιός που έχει το παιδί του σπουδάσει Φαρμακευτική, οφείλει να ακολουθεί το πλειοψηφικό δημοκρατικό σύστημα του ποιος δίνει τα περισσότερα. Όπως αυτά που κάθε φορά αναδεικνύουν εκλεκτό, εκλεκτούς και κυβερνήτη, δηλαδή τους γόνους των οικογενειών και των βουλευτικών εδράνων. Τα λαμόγια που δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους να συγκρίνονται με τον πατέρα, που έφαγε τη ζωή του πίσω από τον πάγκο και το παιδί του, που έβγαλε σπυρί στον (...) για να πάρει ένα πτυχίο.

Άλλοτε καθόριζε τους εκλεκτούς το αόρατο καθεστώς κατοχής που ανέκαθεν είχαμε, και τώρα που έπεσαν οι μάσκες, η Κατοχή ζητά δημοκρατικές διαδικασίες (δημοπρασία) για τα φαρμακεία!

Τα φαρμακεία θα περιέλθουν στη δική της δικαιοδοσία και όλοι υπάλληλοι με μισθό πείνας.

Άντε να χαθείτε δημοσιογράφοι της καρπαζιάς και της ευλίγιστης μέσης."
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 29, 2010 2:32 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://kyprianoscy.blogspot.com/



Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ

"Η πρόεδρος της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" κα Ντόρα Μπακογιάννη, σε κατηγορηματική δήλωσή της στις 24.12.10, τόνισε μεταξύ άλλων ότι "Η ιστορία δεν ξαναγράφεται με βάση τις προκαταλήψεις καθενός. Γι΄ αυτό κάνω έκκληση στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος να επιληφθεί αμέσως του θέματος, διότι με τις δηλώσεις του ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, όχι μόνο θέτει εαυτόν εκτός της κοινωνίας της κοινωνίας της αγάπης, που είναι το βασικό γνώρισμα των Χριστιανών, ιδίως των Ορθοδόξων, αλλά και αμαυρώνει τη μακρά και ένδοξη ιστορία ανοχής της διαφορετικότητας και προστασίας όλων, της Ορθόδοξης Εκκλησίας... Με τις δηλώσεις του όμως ο Πειραιώς Σεραφείμ, αγνοώντας επί πλέον και το γεγονός ότι η Εκκλησία της Ελλάδος συνδέεται άμεσα με το κράτος, παρέβη και τον ποινικό νόμο της Ελλάδος, ο οποίος και απαγορεύει και τιμωρεί αυστηρά όσους υποκινούν φυλετικά μίση και πάθη. Αλλά επ΄ αυτού αρμόδια να αποφανθεί είναι η Ελληνική Δικαιοσύνη", κατέληξε η κα Ντ. Μπακογιάννη."


Αυτές τις δηλώσεις έκανε η κα. Ντ. Μπακογιάννη κι εμείς μένουμε με την απορία : Ποιά φυλετικά μίση και πάθη υποκίνησαν οι δηλώσεις του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη; Ποιά συγκεκειμένη "φυλή" έθιξε ώστε να μη κάνουμε κι εμείς το ίδιο λάθος και ύστερα μας τρέχουν στα δικαστήρια; Απ΄ ότι ζούμε και βλέπουμε έχουμε πολλές φυλές στη χώρα μας : Έχουμε Κινέζους, Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Αφγανούς, Ιρακινούς, Κογκολέζους, Νιγηριανούς και δεν ξέρω γω τι άλλους. Αλλά φυλή των Σιωνιστών και των Μασόνων δεν έχουμε.

Έχει συγκεκριμένη φυλή ο σιωνισμός; Και αν ναι, ποιά είναι αυτή; Μήπως ανήκει η κα. Ντόρα Μπακογιάννη στη "φυλή" τους και δεν το ξέρουμε; Να μας το πεί, επειδή έχω σκοπό να την αποκαλέσω σιωνίστρια και δεν ξέρω ποιά φυλή θα με κυνηγήσει.

Ρωτήθηκαν ποτέ οι Εβραίοι αν είναι σιωνιστές; Έγινε κανένα γκάλοπ και δεν το μάθαμε; Αν δεν έγινε, να το κάνουν. Για να ξέρουμε πόσοι από αυτούς δέχονται την πολυπολιτισμικότητα του σιωνισμού και πόσοι δεν τη δέχονται. Από τα ήδη γνωστά, δεν φαίνονται και τόσο συμπαθείς στο σιωνιστικό όραμα, που φέρει την ονομασία "multicultural society". Δεν είναι και τόσο ανοικτοί στην ιδέα αυτή. Τα σύνορά τους είναι στεγανά και μάλιστα, αν δεν κάνω λάθος έχουν υψώσει ένα τεράστιο τείχος για να χωρίσει την ανατολική από τη δυτική όχθη του Ιορδάνη.

Αλλά έθιξε και τη "φυλή" της μασονίας ο σεβασμιώτατος. Τούτο εδώ που πηγαίνει; Αποτελούν και οι μασόνοι ξεχωριστή "φυλή" και δεν το γνωρίζαμε; Ο ποινικός νόμος της Ελλάδος, ο οποίος και απαγορεύει και τιμωρεί αυστηρά όσους υποκινούν φυλετικά μίση και πάθη, δεν κάνει αναφορά ούτε στη "φυλή" της μασονίας, ούτε και στη "φυλή" του σιωνισμού. Άφυλοι και απάτριδες είναι όλοι αυτοί. Επομένως, ποιο είναι το ποινικό αδίκημα που διέπραξε ο Μητροπολίτης Πειραιώς και ζητεί την ενεργοποίηση της Ελληνικής Δικαιοσύνης η κα. Μπακογιάννη; Μήπως μπορεί να μας πει τίνι τρόπω διασαλεύεται η κοινωνία της αγάπης και του ελληνικού μας πολιτισμού όταν καταγγέλλεται ο σιωνισμός και η μασονία;

Η κυρία αυτή είναι πολιτικός και τώρα εκπροσωπεί ένα νεο κόμμα με το υπηρετικό προσωπικό των υποψηφίων για θέση στις επόμενες εκλογές που έρχονται. Είναι βεβαίως και η εκπρόσωπος της φυλής των σιωνιστών και των μασόνων, αφού εθίγη και έσπευσε να ζητήσει τη συνδρομή της δικαιοσύνης. Άντε λοιπόν με το καλό, όταν γίνουν οι εκλογές και ανοίξουν οι κάλπες, θα ξέρουμε και το αριθμητικό νούμερο των νέων φυλών που έχουμε και δεν το ξέραμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες