Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ιερώνυμος: Κήρυγμα υποταγής στην καταστροφή μας

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 26, 2010 7:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ιερώνυμος: Κήρυγμα υποταγής στην καταστροφή μας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ιερώνυμος: κήρυγμα υποταγής στην καταστροφή μας



Ο Αρχιεπίσκοπος, είναι γνωστό, ότι σιωπά σκανδαλωδώς σε όλα τα εγκλήματα που εκτελούνται από τις δυνάμεις κατοχής (τρόικα) και τα κυβερνητικά τους ανδρείκελα.

Ο ελληνικός λαός βιώνει σπαρακτικά και καθημερινά την θηριώδη λεηλασία και τη δικτατορική βαρβαρότητα των διεθνών χρηματιστηριακών ελίτ και του πλανητικού κράτους (Νέα Τάξη) και ο Ιερώνυμος παρέχει τις «ευλογίες» του σε όλα αυτά, είτε με τη σιωπή του (έμμεση στήριξη της κατοχής μας), είτε με τις πράξεις του (άμεση στήριξη):
Κοσμική κατάληψη του Αγ Παντελεήμονα με μουσικά σώου που αλώνουν την Ορθόδοξη παράδοση και νομιμοποιούν την ισλαμική κατοχή, συμβολικές εμφανίσεις στα υπουργικά συμβούλια και «αγκαλιές» με τον πρωθυπουργό-ανδρείκελο, πράξεις που στηρίζουν ευθέως το κατοχικό καθεστώς…

Γι αυτές τις ανοικτές πολιτικές πράξεις του Αρχιεπισκόπου, πράξεις στήριξης της κυβερνητικής αναλγησίας και αυθάδειας, οι Φιλισταίοι όλων των χρωμάτων της ίριδας δεν ενοχλούνται. Τις επικροτούν!!!


Τώρα, ο Αρχιεπίσκοπος έβγαλε και «πολιτικό διάγγελμα» υπέρ της κατοχής, ίδιο και απαράλλαχτο με αυτά που μας διατυμπανίζει η ομιλούσα μακέτα του κατοχικού μας πρωθυπουργού.

Και ο χώρος που επέλεξε ο Αρχιεπίσκοπος για το «πολιτικό» του διάγγελμα είναι και αυτός αποκαλυπτικά συμβολικός. Ο χώρος εκδήλωσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ: Ο πλέον μοχθηρός εχθρός της Εκκλησίας και ο πλέον ξετσίπωτος προπαγανδιστικός «άμβωνας» της Νέας Τάξης…

Σε εκδήλωση, λοιπόν, αυτού του σταθμού, ο Ιερώνυμος είπε μεταξύ άλλων:

«Αυτή τη στιγμή είναι μονόδρομος και πρέπει όλοι να το καταλάβουμε αυτό, ότι χρειαζόμαστε την συνεργασία κάθε μορφής, περισσότερο από κάθε άλλη εποχή...Ο τόπος μας έχει γνωρίσει πολλές φορές δυσκολίες και πολλές φορές αδιέξοδα. Βρήκε όμως την δύναμη μέσα από την παράδοση του, μέσα από τις αρχές του και τις αξίες στις οποίες στηρίζεται ο Έλληνας, να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες...Εύχομαι να οπλιστούμε με υπομονή, με αγάπη αλλά κυρίως με πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας».

Αυτά δεν λένε τα κυβερνητικά ανδρείκελα και τα προπαγανδιστικά ιερατεία του καθεστώτος καθημερινά;

Αυτά δεν λένε οι διεθνείς μηχανισμοί του χρήματος που έχουν επιβάλει τη δικτατορική τους μπότα και θέλουν την ελληνική κοινωνία και το λαό της στο γύψο;


Ο Ιερώνυμος αντιγράφει επακριβώς τα ίδια λόγια των δημίων και ληστών μας και των ανδρεικέλων τους: Είναι η πνευματική ηχώ της μακάβριας μουσικής των ανδρεικέλων. Ακριβέστερα είναι ο ίδιος ο Ιερώνυμος το πνευματικό αντίγραφο του κυβερνητικού δωσιλογισμού…

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ, λοιπόν, η ΚΑΤΟΧΗ ΜΑΣ…

Μονόδρομος η υπακοή στους διεθνείς δικτάτορες δυνάστες της κερδοσκοπικής αναισχυντίας…

Μονόδρομος η «συνεργασία» και η «αλληλεγγύη»
με τις μαφίες του χρήματος και με τα εγχώρια ανδρείκελα που εκτελούν τα συμβόλαια θανάτου αυτών των μαφιών.

Μονόδρομος η «συνεργασία» και η «αλληλεγγύη» με την κυβερνητική κακουργία, το αχαλίνωτο ψεύδος του καθεστώτος, με τα παράσιτα της λαμογιάς και με τις ληστείες των «νταβάδων»…

Μονόδρομος η «συνεργασία» και η «αλληλεγγύη» με αυτούς που μας δολοφονούν.

Το «σφάξε μου αγά μου να αγιάσω» ωχριά μπροστά στο πολιτικό διάγγελμα του Αρχιεπισκόπου…

Ο Ιερώνυμος προχωρά ένα βήμα πιο πέρα: Ζητά από τα θύματα να «συνεργαστούν» και να αποδεχτούν με «αγάπη» και «αλληλεγγύη» τη ΣΦΑΓΗ τους…

ΑΙΔΩΣ…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ροβεσπιέρος στις Παρ Νοέ 04, 2016 11:44 am, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Δεκ 26, 2010 7:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Από εδώ και στο εξής, δεν θα πρέπει να απορούμε με την στάση του.
Από μαθηματική άποψη, 1 στους 12 ήταν ο προδότης του Χριστού, δηλ. το ποσοστό των προδοτών σε αναγωγή είναι 8.33%
Σε αυτό το ποσοστό του 8.33% ανήκουν ο Αρχιεπίσκοπος, ο Δημητριάδος καί άλλοι.
Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 27, 2010 12:00 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η ΝΕΑ ΕΘΝΑΡΧΙΑ

Ιερώνυμος :
«Αυτή τη στιγμή είναι μονόδρομος και πρέπει όλοι να το καταλάβουμε αυτό, ότι χρειαζόμαστε την συνεργασία κάθε μορφής, περισσότερο από κάθε άλλη εποχή...»

Κυπριανός Χ :
Μήπως κάνουμε και τίποτα άλλο από τότε που λευτερωθήκαμε. Συνεργασία με τους Άγγλους εμείς, θάψιμο μας έκαναν οι Γάλλοι με τους Γερμανούς, Ρώσους και Τούρκους (Μικρασία).

Συνεργασία με τον free world στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, θάψιμο μετά με τον εμφύλιο και τις πλάτες του "πατερούλη" στην Αγγλία (σημ. για να μην πάρουμε την Κύπρο που μας έταξαν).

Συνεργασία κάθε μορφής σήμερα, αλλά πότε με τον "μπαμπούλα" της Τουρκιάς από τη μία, πότε με τη ματσεντόνια - τώρα έχουμε και το "ψήσιμο" της Αλβανίας και της Βουλγαρίας για να "δέσει" καλά το πράγμα - μπήκαν και οι λαθραίοι - μας έχωσαν για τα καλά μέχρι το κεφάλι.

Συνεργασία βέβαια και στην αγάπη. Τι Coca Cola, Τι "άγιον Κοράνι", τι Συναγωγές, τι πάπες, τι προτεστάντες, τι πάντες και τα πάντα, αλλά η χρεωκοπία χρεωκοπία. Το ξεπούλημα ξεπούλημα και πάρτα όλα.

Τι γίνεται εδώ πέρα τελικά; Χάθηκε το φιλότιμο; Χάθηκε η αξιοπρέπεια, χάθηκε κάθε ίχνος ανθρωπιάς και ο στοιχειώδης έστω "κοινός νους"; Συνεργασία κάθε μορφής το λένε αυτό ή μήπως

"έκθεση γυναίκας κοινής/ σε βιτρίνα οίκου ανοχής"

υπό υψηλή και ισχυρά προστασία;

Τι αρχιεπίσκοπος είναι αυτός και τι σόι μαθήματα "εθναρχίας" είναι αυτά που μας παραδίδει; Τουλάχιστον, η άλλη εθναρχία που γνωρίσαμε, δεν μας ζητούσε να πέφτουμε στα γόνατα όταν ακούγαμε τη φωνή του χότζα από το μιναρέ. Σκλάβοι είμαστε τότε, σκλάβοι είμαστε και σήμερα. Τούτοι εδώ όμως, πέρα από τη σάρκες μας, ζητούν και την ψυχή μας. Ε, όχι. Φτάνει πια!


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Δεκ 27, 2010 11:25 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση.
Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου
http://moschoblog.blogspot.com/





Βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση. Ο Ελληνικός λαός δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τα οικονομικά συμφέροντα, από τους λίγους.

Μετράμε τις δυνάμεις του εχθρού (μιας ελίτ του πλούτου και της εξουσίας) και τις δικές μας δυνάμεις (τις δυνάμεις των πολλών).

Με την ελίτ του πλούτου συμπαρατάχθηκαν όλες οι ελεγχόμενες από αυτούς δυνάμεις: πολιτική εξουσία, πολιτικοί, ΜΜΕ, επιστήμη, τεχνολογία, διοίκηση της Εκκλησίας κ.α.

Ο Ελληνικός λαός (οι πολλοί) έχει ως άμυνά του την πνευματικότητα. Κάθε απλός άνθρωπος του λαού είναι μια πνευματική δύναμη.

Η ελίτ του πλούτου, η εξουσία, τα ΜΜΕ, με ένα λόγο οι λίγοι που τα βάζουν με τους πολλούς, με το λαό, κάνουν τρία μεγάλα λάθη:

Πρώτον, ξεχνούν ότι δε ζουν αιώνια, ότι είναι θνητοί, ενώ οι πολλοί είναι αθάνατοι. Οι λίγοι πεθαίνουν ένας-ένας με τη σειρά του, ενώ οι πολλοί εξακολουθούν να ζουν. Το Έθνος μας ζει χιλιάδες χρόνια.

Δεύτερον, ξεχνούν ότι δεν θα κυβερνούν για πάντα και ότι γρήγορα άλλοι θα τους διαδεχθούν, ότι είναι προσωρινοί και γρήγορα άλλοι θα πάρουν τη θέση τους .

Και τρίτον, ξεχνούν ότι θα πέσουν γρήγορα και θα δώσουν λόγο των πράξεών τους.

Ο Ιησούς είπε στους μαθητές Του:
Είδα το Σατανά να πέφτει σαν αστραπή στη γη. Τα λόγια αυτά σημαίνουν ότι η δολιότητα των πονηρών και των αδίκων φαίνεται όπως η αστραπή από τη μια έως την άλλη άκρη του ορίζοντα και η λάμψη της δεν θα διαρκεί για πάντα. Γι' αυτό κανένας δεν μπορεί να πει ότι δεν ήξερε.

Πολλοί θα ισχυριστούν ότι πολεμούσαν με το λαό. Από τους καρπούς των έργων τους γνωρίζονται. Όταν πήγαν στον Μεγαλέξαντρο να πιει νερό, ρώτησε αν ήπιαν οι πολεμιστές του. Όταν του είπαν ότι δεν ήπια, ούτε ο ίδιος ήπιε.

Η εξουσία, τα ΜΜΕ, πολεμούν εναντίον των οικονομικών συμφερόντων και υπέρ του λαού ή πολεμούν υπέρ των οικονομικών συμφερόντων και εναντίον του λαού; Από τους καρπούς των έργων τους γνωρίζονται.

Ο λαός διαθέτει την πνευματικότητα. Οι πνευματικές του δυνάμεις ήδη αρχίζουν να κινητοποιούνται στον υπέρ πάντων αγώνα. Κάθε απλός άνθρωπος που πονάει την πατρίδα του είναι μια πνευματική δύναμη του Ελληνικού λαού.

"Η νυξ προέκοψεν, η δε ημέρα ήγγικεν. Αποθώμεθα ουν τα έργα του σκότους και ενδυσώμεθα τα όπλα του φωτός. Ως εν ημέρα ευσχημόνως περιπατήσωμεν, μη κώμοις και μέθαις, μη κοίταις και ασελγείαις, μη έριδι και ζήλω, αλλ' ενδύσασθε τον Κύριον Ιησούν Χριστόν, και της σαρκός πρόνοιαν μη ποιείσθε εις επιθυμίας." (Ρωμ.13,12)

(Η νύχτα όπου νά 'ναι φεύγει και η μέρα κοντεύει νά 'ρθει. Γι' αυτό ας πετάξουμε από πάνω μας τα έργα του σκότους, κι ας φορέσουμε τα όπλα του φωτός. Η διαγωγή μας ας είναι κόσμια, τέτοια που ταιριάζει στο φως. Ας πάψουν τα φαγοπότια και τα μεθύσια, η ασύδοτη κι ακόλαστη ζωή. Οι φιλονικίες κι οι φθόνοι. Ντυθείτε τον Κύριό μας Ιησού Χριστό και μην αφήνετε τον αμαρτωλό εαυτό σας να σας παρασύρει στην ικανοποίηση των επιθυμιών σας.)


Επιστροφή στην κορυφή
Μόσχος Λαγκουβάρδος
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 28, 2010 9:39 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο πράος ας γίνει μαχητής
http://moschoblog.blogspot.com/




Η πατρίδα μας μοιάζει με σπίτι που λεηλατείται τη νύχτα από κλέφτες και ληστές. Τίποτε δε μένει όρθιο. Δεν σέβονται ούτε την Ορθοδοξία, το μόνο συνεκτικό δεσμό του Ελληνικού Λαού , ούτε την Ελληνική Γλώσσα. Το Έθνος μας είναι υπό διάλυση.

Όπως οι κλέφτες κι οι ληστές αυτοί που κατέλαβαν την εξουσία βιάζονται να τα καταστρέψουν όλα για να εφαρμόσουν τις ψεύτικες γενικές ιδέες για τον πολύ-πολιτισμό και για την παγκοσμιοποίηση.


Όπως οι κλέφτες βιαστικοί για να μην αποκαλυφθούν όταν έρθει το φως της μέρας και γίνουν φανερά τα έργα τους. Η Ελλάδα μοιάζει με άνθρωπο που έπεσε στα χέρια των ληστών.

Ο πράος ας γίνει μαχητής, για να εκπληρωθεί το ρηθέν υπό του προφήτου Ιωήλ. «Και ο πράος έστω μαχητής». Η Εκκλησία είναι πραεία . Η Εκκλησία ας γίνει μαχητής. Ο λαός του Θεού στους κόλπους της Εκκλησίας είναι πράος. Ο λαός του Θεού ας γίνει μαχητής.

Ο αδύνατος ας πει «εγώ είμαι δυνατός» για να εκπληρωθεί το ρηθέν υπό του ιδίου προφήτου Ιωήλ «και ο αδύνατος ας πει εγώ ισχύω». Ο Θεός δίδει στο λαό του πνεύμα θάρρους, πνεύμα δυνάμεως και ισχύος και όχι πνεύμα δειλίας. . Ο Θεός είναι Θεός ζώντων και όχι Θεός νεκρών. «Μήπως οι νεκροί θα σε επαινέσουν» λέει ο Δαβίδ στο Θεό. «Ουχ οι νεκροί επαινέσουσί σε;»

Ο ωκεανός παραμένει ήρεμος στα μεγάλη βάθη του όσο κι αν στην επιφάνεια μαίνονται τα κύματα. Στους κόλπους της Εκκλησίας ο λαός του Θεού είναι πράος και ταπεινός. Η ισχύς του βρίσκεται στο ηθικό του θάρρος και στην πίστη στο Θεό. Ο αδύνατος ας πει «εγώ είμαι δυνατός χάρις στον Ιησού που με ενδυναμώνει». Ο Ιησούς συμβαδίζει με την αποθάρρυνση και μετατρέπει τις ήττες σε νίκες. Όταν ο Εχθρός ετοιμάζεται να πανηγυρίσει παθαίνει πανωλεθρία.

Ποιος περίμενε τη Σοβιετική Ένωση να πέσει και να διαλυθεί; Ποιος περιμένει από την Αμερική να διαλυθεί; Κι όμως είκοσι πέντε εκατομμύρια έγχρωμοι ζητούν αυτοδιάθεση κι η Αμερική είναι μισή-μισή. Η Αμερική εναντίον της Αμερικής.

Η σατανική δύναμη της νέας εποχής βιάζεται να επιφέρει όσο μεγαλύτερη καταστροφή προλάβει. Ξέρει ότι θα αυτοκαταστραφεί. Η αυτοκαταστροφή είναι η έλξη του Κακού. Πάρτε παράδειγμα τους αυτοκαταστροφικούς δρόμους που ακολουθούν οι άνθρωποι. Είναι όλοι τους βιαστικοί σαν να είναι η ζωή κάτι με το οποίο πρέπει να τελειώνει κανείς μια ώρα αρχύτερα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 30, 2010 11:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ποσο παλιο,μα ποσο
επικαιρο.

http://www.youtube.com/watch?v=16OVYg0CyXk
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες