Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Αλέκος Παπαδόπουλος: Μίλησε και ο «χιτλεράκος»!!!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΠαλαίμαχοςΈνταξη: 31 Αύγ 2006
Δημοσιεύσεις: 976

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 24, 2010 11:16 am    Θέμα δημοσίευσης: Αλέκος Παπαδόπουλος: Μίλησε και ο «χιτλεράκος»!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αλέκος Παπαδόπουλος: Μίλησε και ο «χιτλεράκος»!!!Βγήκε από το λαγούμι του και ο άλλος «χιτλεράκος» του νεοφιλελευθερισμού για να «καπαρώσει» μια θέση στο «οικουμενικό μέτωπο» των «νταβάδων» που προωθείται για να μπει ο ελληνικός λαός στο γύψο και να «ιδιωτικοποιηθεί» η Ελλάδα: Την «ιδιωτικοποίηση», βεβαίως τη βαπτίζουν «εθνική σωτηρία»!!!

Μιλάμε για τον Αλέκο Παπαδόπουλο, τον μοχθηρό αυτό «εκσυγχρονιστή», που την αχαλίνωτη νεοφιλελεύθερη αυθάδειά του, μόνο η ομηρική του αυτοϊκανοποίηση την ξεπερνά.

Αυτός, λοιπόν, ο «χιτλεράκος» της κερδοσκοπικής ασυδοσίας των πολυεθνικών ζητάει κυβερνητικό σχήμα τεχνοκρατών και πολιτικών, διορισμένο από τη Βουλή με θητεία χωρίς όριο!!!


Τα ανδρείκελα των διεθνών και ντόπιων μαφιών του χρήματος, μέσα στον πανικό που τους προκαλεί η λαϊκή οργή, δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα: Ουρλιάζουν για οικουμενικά κυβερνητικά σχήματα, εδώ και τώρα, για να ηττηθεί, με κάθε μέσον ο ελληνικός λαός και να μπει στο γύψο η ελληνική κοινωνία.

Αυτό το διαλαλεί, εδώ και πολύ καιρό, ο «λαγός» των «νταβάδων», ο Καρατζαφέρης: Αυτό το όνειδος της παρακμιακής καθεστωτικής ρουφιανιάς!!!

Η Ντόρα συγκρότησε το νέο κόμμα γι αυτό το σκοπό. Αν είναι δυνατόν σε ένα καθεστώς ακραίου αμοραλισμού και δωσιλογισμού να απουσιάζει η απαίσια γκριμάτσα του: το σήμα κατατεθέν του μητσοτακισμού.


Αν είναι δυνατόν, επίσης, από ένα τέτοιο «εθνοκαθαρτήριο» καθεστώς να απουσιάζει και η «αριστερή» τσόντα, η δοκιμασμένη στο «εθνοκαθαρτήριο» σχήμα του 1989: τα νεοταξικά εξαπτέρυγα του ΣΥΝ, Κουβέλης και CIA…

ΤΩΡΑ μπαίνει στον αγώνα της «εθνοκαθαρτήριας σωτηρίας» και το «χιτλεράκι» του «εκσυγχρονισμού, με επεξεργασμένες «προτάσεις»: Εντολές των «νταβάδων» (ξένων και εγχώριων).

Ο Αλέκος Παπαδόπουλος ζητάει, με μελοδραματική υστερία, τη συστράτευση όλων των πολιτικών δυνάμεων του καθεστώτος για τη συγκρότηση ενός ΜΕΤΩΠΟΥ που θα υπερβαίνει τους υπάρχοντες πολιτικούς σχηματισμούς και θα αναλάβει να προωθήσει τη βάρβαρη πολιτική που απαιτούν τα πλανητικά κέντρα εξουσίας.


Από το βήμα του «ΕΛΙΑΜΕΠ», ούτε λίγο ούτε πολύ, πρότεινε η Βουλή μέσα στο 2011 να συγκροτήσει μια επιτροπή πολιτικών και τεχνοκρατών, η οποία, αφού πρώτα θα συντάξει ένα σκληρό πρόγραμμα πενταετούς λιτότητας που θα περιλαμβάνει και τα μέτρα του μνημονίου, στη συνέχεια θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές για να «νομιμοποιήσει» με την ψήφο του λαού την εξουσία της.

Ο Αλέκος Παπαδόπουλος ξεπέρασε σε δικτατορικό κυνισμό και τον Παπαδόπουλο της χούντας.

Ο σημερινός «δικτατορίσκος» ζητά να καταργηθεί το Σύνταγμα, η Βουλή και τα κόμματα με την ΑΠΑΤΗ του «δημοκρατικού» ενδύματος: Η ίδια η Βουλή και τα κόμματα (τα δημοκρατικά ντεκόρ της νεοταξιξής απάτης) να προωθήσουν το ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

Γίνεται φανερό ότι και το ίδιο το Σύνταγμά τους είναι κενό γράμμα όταν τα πράγματα δυσκολεύουν.


Η χούντα των συνταγματαρχών το κατάργησε με το στρατό χωρίς υποκρισίες και δημοκρατικά κουδουνίσματα.

Ο νέος Παπαδόπουλος ζητά την κατάργησή του με «δημοκρατικές» διαδικασίες και κοινοβουλευτικά κουδουνίσματα!!!

Ο νέος Παπαδόπουλος προτείνει ένα άλλο «μοντέλο» χούντας, το μοντέλο της Νέας Τάξης: Οικουμενικό κυβερνητικό σχήμα τεχνοκρατών και πολιτικών, διορισμένο (εκλεγμένο το λένε) από τη Βουλή με θητεία χωρίς όριο!!!

Μέσα από ένα τέτοιο «μοντέλο» θα αναμορφωθεί και το πολιτικό σκηνικό, όταν αυτό το «οικουμενικό σχήμα» έχει εκπληρώσει το σκοπό του και θεωρήσει ότι ήρθε η ώρα να «αποφασίσει» ο λαός, μέσω εκλογών!!!!!!

Όλα αυτά τα ωραία (δικτατορική μοχθηρία) τα ονομάζει το σημιτικό ανδρείκελο «μια νέα συμφωνία της ελληνικής κοινωνίας»!!!!

Και ποιο είναι το περιεχόμενο αυτής της «νέας συμφωνίας»;

Το καταγράφει λεπτομερώς ο νέος Παπαδόπουλος:


Α) Η «νέα συμφωνία» να «προωθήσει συνταγματική απαγόρευση παραγωγής δημοσιονομικών ελλειμμάτων (...) θα δώσει το προνόμιο στον υπουργό Οικονομικών για δικαίωμα βέτο επί των δαπανών (...) θα καταργήσει τους φόρους υπέρ τρίτων - των βολεμένων συντεχνιών» και «θα αναθέσει την είσπραξη των φόρων σε εταιρείες τραπεζών»!

Β. θα μειώσει το κράτος κατά 30%, αφού όπως είπε «είναι περιττό», θα προχωρήσει σε «καθολικές αποκρατικοποιήσεις των δημοσίων επιχειρήσεων (...) άμεση κατάργηση τμημάτων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, δημοτικών επιχειρήσεων, ατροφικών νομικών προσώπων δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, άεργων διπλωματικών αντιπροσωπειών, στρατοπέδων, συγχώνευση μητροπόλεων, κατάργηση απολιθωμένων κρατικών υπηρεσιών, αποκεντρωμένων υπηρεσιών και γενικών γραμματειών διαφόρων υπουργείων».

Γ). Θα προβεί σε απολύσεις στρατιωτικών, «περιορισμό του πολυάριθμου διδακτικού προσωπικού με αύξηση των ωρών διδασκαλίας» και δραστική περικοπή κατά 70% τουλάχιστον των «πολυάριθμων δημόσιων υπηρεσιών».

Δ), τέλος, ο Παπαδόπουλος ομολόγησε ότι «η χώρα έχει χρεοκοπήσει από το Μάιο του 2010» και ότι «θα ζήσουμε για πολλά χρόνια υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο»…

Γι αυτό κατέληξε: «Οι περιστάσεις απαιτούν έναν άλλο τύπο και κυρίως ένα άλλο πνεύμα διακυβέρνησης».


Μια και βρισκόμαστε κάτω από τη δικτατορική μπότα των διεθνών μηχανισμών πρέπει να προσαρμόσουμε αναλόγως τον «τύπο» και το «πνεύμα» της διακυβέρνησης: Ο δωσιλογισμός σε παράκρουση….

Θα πληθαίνουν οι «παράγοντες» των δωσίλογων, μέρα με την ημέρα, βάζοντας τα λιθαράκια τους στη νέα κατασκευή : «οικουμενικό σχήμα», ανοικτά δικτατορικό, με κοινοβουλευτικό μανδύα…


_________________
Θέλησαν να μας εξοντώσουν,
αλλά δεν τα κατάφεραν.
Εμαστε ακόμα ζωντανοί κι αυτό
είναι το κυριότερο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AΖΟΦΈνταξη: 22 Αύγ 2010
Δημοσιεύσεις: 1
Τόπος: βατοπεδι- χαλκιδικής (Σιθωνία)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 24, 2010 8:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΟΧΘΗΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΨΥΧΡΟΣ KILLER >>>ΦΟΝΙΑΣ
ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ)
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ.... ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗ ΟΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ!!!
ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΟΦΩΝ >>>ΗΛΙΘΙΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ...ΝΑ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
εντολοδόχος δικτατορίσκος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Νοέ 24, 2010 9:49 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Νοέ 25, 2010 6:19 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τι είναι και ποιος ο ρόλος του “Ιδρύματος” που “μίλησε” ο νέος σωτήρας της Ελλάδας…
Toυ Νεοκλή Θεοδωρόπουλου

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/11/blog-post_7292.html


Το περιβόητο “Ίδρυμα” ΕΛΙΑΜΕΠ ανέλαβε να “φιλοξενήσει” την πολλοστή επανεμφάνιση του κυρίου Αλέκου Παπαδόπουλου, ώστε να ανακοινώσει, να συμβουλεύσει ως “ειδικός” και να μας προσφέρει τη “συνταγή” για την ελληνική κρίση…

Μια απλή αναδρομή στο ιστολόγιό μας, για τη “δράση” του ΕΛΙΑΜΕΠ, έδωσε αποτελέσματα…

Ένα «περίεργο» ίδρυμα, που σχετίζεται με τα μαύρα δολάρια των ΗΠΑ, για την υπερψήφιση του σχεδίου Ανάν…

Ένα ίδρυμα, που ποτέ δεν έδωσε εξηγήσεις για τη χρηματοδότησή του από τις οργανώσεις της αμερικάνικης Cia…

Έλεος με τους «Σωτήρες» μας!

* Ας δούμε σχετικές αναρτήσεις-ντοκουμέντα, σίγουροι πως θα σιωπήσουν, μιας και λίγα ασήμαντα και φτωχά blogs θα αναπαράγουν το νέο πολιτικό σκάνδαλο, αφού τα...

ΜΜΕ εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία…

► 25 χρόνια από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους, οφείλουν ο ΟΠΕΚ και το ΕΛΙΑΜΕΠ να πουν στο λαό για τα μαύρα δολάρια των ΗΠΑ που μπήκαν στα "ταμεία" τους

► Ποια είναι η «σχέση» του ΕΛΙΑΜΕΠ με τη νορβηγική Prio και το Istanbul Policy Center;

► Καλωσορίσατε κυρίες και κύριοι του ΕΛΙΑΜΕΠ! Ευκαιρία να δώσετε απαντήσεις!

► Τα μαύρα δολάρια

► Ποιος είναι ο ρόλος του Istanbul Policy Center, στο Κυπριακό;

► Ποιοι πήραν τα μαύρα δολάρια των ΗΠΑ για να στηρίξουν την επιχείρηση «ναι» στο Σχέδιο Ανάν για την Κύπρο;

Πως εργάζονται τα χρηματοδοτούμενα από τη Cia “Ιδρύματα” για την αποσταθεροποίηση;

- Η Cia “προετοιμάζεται” ενόψει των εκλογών στη Βενεζουέλα, για την ανατροπή του Chávez

- Τα μαύρα δολάρια των ΗΠΑ αγοράζουν πολιτικούς και κυβερνήσεις! Όπως και με το «σχέδιο Ανάν», η ίδια οργάνωση σε αντι-Κουβανική εκστρατεία! USAID invierte más de $2.3 millones en propaganda contra Cuba por Internet

Επιστροφή στην κορυφή
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Νοέ 26, 2010 4:58 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/11/blog-post_26.html

«θα πρέπει να τελειώνουμε πια με τον μικροαστικό πολτό στην Ελλάδα…»
Άσε ρε Αλέκο… Σε τα μας;Μέσα στο γενικότερο κλίμα της ανησυχίας για την πορεία της οικονομίας, των εργασιακών, των εθνικών θεμάτων κλπ, έριξε την βόμβα του κι Αλέκος Παπαδόπουλος.

Ο πρώην υπουργός μιλώντας σε εκδήλωση του ΕΛΙΑΜΕΠ είπε μεταξύ άλλων πως η Ελλάδα τελεί υπό χρεοκοπία κι ότι το 2011 θα είναι εφιαλτική χρονιά (για μας, δεν φαντάζομαι για τον ίδιο).

Πρότεινε επίσης μέτρα - σοκ καθώς και την "συγκρότηση μιας ανεξάρτητης επιτροπής κύρους σοφών (είδε άραγε και τον εαυτό του ανάμεσά τουςWink, η οποία θα συντάξει ένα θαρραλέο και ριζοσπαστικό πενταετές πρόγραμμα οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης της χώρας, το οποίο θα πρέπει να κριθεί από το λαό με εκλογές". Αυτά είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Μιά εκδοχή λέει ότι κάθε πολιτικό ραμολί, όταν θέλει να βγει στην επιφάνεια τραβάει ένα δεκάρικο περί του θέματος που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή στην επικαιρότητα και πιάνει πόστο.

Μια άλλη "ανάγνωση" πάλι, λέει ότι το καθεστώς κάθε φορά που ετοιμάζει κάτι καινούριο, βάζει μπροστά τους λαγούς του που με διάφορους τρόπους προλειαίνουν το έδαφος, γι' αυτό που πρόκειται να συμβεί.

Δηλώσεις, ομιλίες, ανακοινώσεις σαν κι αυτές του Παπαδόπουλου, που γίνονται πρώτο θέμα μετά στα δελτία ειδήσεων, ανιχνέυουν τις αντιδράσεις του κόσμου σχετικά με τις προθέσεις του καθεστώτος.
Για τους παροικούντες την (πολιτική) Ιερουσαλήμ η πορεία του Αλέκου Παπαδόπουλου είναι γνωστή.

Εμείς θέλοντας να την κάνουμε γνωστή και σ' όσους δεν είχαν την επιθυμία να τον παρακολουθήσουν, αναδημοσιεύουμε ένα ωραίο σχόλιο απ' το πολύ καλό blog http://theamapati.wordpress.com (δυστυχώς έκλεισε), που αφορούσε τον Αλέκο Παπαδόπουλο κι είχαμε κρατήσει στο αρχείο μας για την…κατάλληλη στιγμή.


Μετά την "βαρυσήμαντη" ομιλία Παπαδόπουλου θεωρούμε ότι είναι η κατάλληλη η στιγμή για να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας σχετικά με το ποιος είναι ο κύριος που με άνεση προτείνει μέτρα πιο αιματηρά κι απ' αυτά που παίρνει η "κυβέρνηση" του ΓΑΠ.

Εκ του ασφαλούς - κλασσικά... - αφού φανταζόμαστε πως ο ίδιος κι η οικογένειά του έχει εξασφαλίσει μια άνετη διαβίωση χωρίς να φοβάται ή να ανησυχεί για χρεοκοπίες και άλλα τέτοια τινά που ανησυχούν εμάς, τον "μικροαστικό πολτό".
Ακολουθεί το σχόλιο.


"Με τον Αλέκο Παπαδόπουλο δεν έχω «προσωπικά». Μάλλον εκείνος «έχει» κάτι μαζί μου, γιατί με «παγώνει» κάθε φορά που με κοιτάζει από τον τηλεοπτικό δέκτη με το αυστηρό, βλοσυρό και δασκαλίστικο βλέμμα του. Υποψιάζομαι ότι τα «έχει» μαζί μου, επειδή –προ ετών– είχα υποστεί μία τα-πήρα-στο-κρανί-ωση όταν είχα διαβάσει σε συνέντευξή του [στο «Ε» της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, εάν ενθυμούμαι καλώς, που ενθυμούμαι] τη φράση «θα πρέπει να τελειώνουμε πια με τον μικροαστικό πολτό στην Ελλάδα…».

Και επειδή τυγχάνω άνθρωπος καλών προθέσεων, δεν πίστεψα ποτέ πως ήθελε να μετατρέψει όλους εμάς –τους Έλληνες μικροαστούς– σε λούμπεν προλετάριους. Αντίθετα, πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω, ότι ως γνήσιος σοσιαλιστής και δη του εκσυγχρονιστικού μπλοκ ήθελε να μας κάνει λούμπεν μεγαλοαστούς – του είδους που γνωρίζει φοβερή διάδοση τις τελευταίες δύο δεκαετίες στη χώρα μας. Και επειδή δεν ήταν ποτέ στις –καλές– προθέσεις μου να απαρνηθώ τον μικροαστισμό μου και να γίνω λούμπεν μεγαλοαστός, ίσως και στόχος ξέρετε-ποιων, έπαθα εκείνη την τα-πήρα-στο-κρανί-ωση, από την οποία ελπίζω να με θεραπεύσει ο νέος υπουργός Υγείας και Πρόνοιας –και αντικαταστάτης του αποπεμφθέντος Α. Παπαδόπουλου– ψυχίατρος κ. Στεφανής.

Ο λόγος για τον οποίο απεπέμφθη ο Α. Παπαδόπουλος ( βιογραφικό στον προσωπικό του ιστότοπο) ήταν η συνέντευξή του στην Καθημερινή, στην οποία είχε δηλώσει ότι «στα σχεδόν 10 χρόνια που είμαι μέλος της κυβέρνησης, ζω σχεδόν μονοδιάστατα. Για να είμαι ειλικρινής, θα αποσυρθώ όχι γιατί έχει βαρεθεί να μας βλέπει ο κόσμος, αλλά γιατί το έχω ο ίδιος ανάγκη. Το πιθανότερο είναι ότι μετά ένα διάστημα στην εφεδρεία θα πάθω σύνδρομο στέρησης. Τώρα, όμως, έτσι νιώθω και έτσι θα πράξω.»

Έτσι ένιωθε, αλλά έτσι δεν πρόλαβε να πράξει, αφού ο εξ εφέδρων καπετάνιος Κ. Σημίτης τον ανα-δόμησε πάραυτα, θεωρώντας –και ορθώς– ότι όταν βουλιάζει το σκάφος, το πλήρωμα αποχωρεί τελευταίο και δεν υιοθετεί συμπεριφορά μυών…

Ο Α. Παπαδόπουλος είναι πράγματι ένας Μονοδιάστατος Άνθρωπος [για να θυμηθούμε και το σχετικό πόνημα του Χέρμπερτ Μαρκούζε, εκδ. Παπαζήση], κάτι το οποίον δεν είναι και τόσο ορατό από τα δύο –επίσημα– βιογραφικά του που υπάρχουν στο Διαδίκτυο.

Αντιγράφω από σχετικό σημείωμα της εφημερίδας Το Παρόν [9 Ιουνίου 2002]:
- – - – - -
«Ε, όχι και παραπονούμενος, Αλέκο… Ένα φλας μπακ στο χθες θυμίζει: Ότι πριν το ’81, από τον δήμο Αργυρούπολης όπου ήσουν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου σε πήρε στην ΕΑΤΟΠ και μετά τη νίκη ο Μιλτιάδης ως υφυπουργός Εσωτερικών σε έκανε σύμβουλό του, και μετά σε κράτησε ο Μένιος Κουτσόγιωργας που διαδέχθηκε τον Γεννηματά στο υπουργείο Εσωτερικών.

Παράλληλα αναλαμβάνεις αντιπρόεδρος του Εθνικού Θεάτρου και αργότερα πρόεδρος της ΥΕΝΕΔ, που μετονομάσθηκε σε ΕΤ-2, και έφυγες μετά τη λαϊκή κατακραυγή για μια αισχρή ελληνική ταινία που προβλήθηκε ένα Σάββατο απόγευμα και οι αντιδράσεις έπεφταν σαν το χαλάζι…

Στις εκλογές του ’85 μπήκες στη λίστα ως τελευταίος. Στις επόμενες εκλογές το 1989 εκλέχθηκες. Ήσουν τότε ο εκλεκτός του Αντώνη Λιβάνη. Προηγουμένως είχες περάσει απ’ όλα τα “μαγαζιά” (του Γεννηματά, του Άκη και του Μένιου, όπου στην κρίσιμη περίοδο του σκανδάλου Κοσκωτά ήσουν στην αντιπροεδρία (στη Ζαλοκώστα, σύμβουλος του Κουτσόγιωργα)…

… Ποιος συναίνεσε, Αλέκο, στην εθνική ντροπή στα Ύμια με την υποστολή της σημαίας; Ποιος χειρίστηκε την παράδοση του Οτσαλάν στους Τούρκους;»
- – - – - -

Τελευταίο «μαγαζί» ήταν εκείνο του «εκσυγχρονισμού».

Προηγουμένως χρεώνεται και το επίτευγμα του Καποδίστρια. Εσχάτως, τα είχε βρει «σκούρα» με το νοσοκομείο του Χαϊδαρίου και τους πανεπιστημιακούς που αντιδρούν στη λειτουργία του… Έγινε και η Θεσπρωτία μονοεδρική… ανακάλυψε κι αυτός ότι ζει μονοδιάστατα…

Και για όσους δεν θυμούνται, ο αντιπρόεδρος Κουτσόγιωργας ήταν εκείνος που πούλησε “πακέτο” στον Κοσκωτά ένα ολόκληρο νομοσχέδιο…

Άσε ρε Αλέκο…
Σε τα μας;
e-parembasis.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες