Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΑΛΑΒΑΝΟΣ: ΟΙ επιθανάτιοι σπασμοί του σφαγμένου κόκορα

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 22, 2010 11:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΑΛΑΒΑΝΟΣ: ΟΙ επιθανάτιοι σπασμοί του σφαγμένου κόκορα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΛΑΒΑΝΟΣ: ΟΙ επιθανάτιοι σπασμοί του σφαγμένου κόκορα



Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε μια πολυεδρική και κατακλυσμιαία ποικιλία παθολογικών φαινομένων τα οποία γεννιούνται και τρέφονται από τη βαρβαρότητα του πλανητικού ολοκληρωτισμού.

Ένα από τα πιο επικίνδυνα νοσηρά φαινόμενα είναι οι «αριστερές» εστίες της φασιστικής μόλυνσης: Εστίες οι οποίες εκκολάπτονται από τη σήψη της ενσωματωμένης αριστεράς, σε συνδυασμό με τα απόβλητα του νεοφιλελεύθερου εφιάλτη.

Πάντα ο φασισμός αποτελούσε το συμπλήρωμα του νεοφιλελευθερισμού. Ο σύγχρονος νεοταξικός φασισμός αποτελεί το συμπλήρωμα του παγκόσμιου νεοφιλελευθερισμού, απαλλαγμένου από κάθε δημοκρατική ελευθερία.

Ένα από τα νεοταξικά στρατηγήματα που «εκτελεί» αυτή η «αριστερά» σε όλες τις ποικιλίες της (κόμματα, επιδοτούμενες εστίες και «χρήσιμοι ηλίθιοι») είναι να λερώνουν κάθε αυθόρμητη λαϊκή εκδήλωση, κάθε κοινωνική και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ριζοσπαστικοποίηση, να την στιγματίζουν συκοφαντικά σαν «ακροδεξιά» και «φασιστική», να επιχειρούν να την αποπροσανατολίσουν και να την καναλιζάρουν, ακόμα, και σε φόρμες «εθνικές», σε μεταμφιέσεις απάτης.

Μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσαν το «μπαμπούλα» της «ακροδεξιάς»: Ομάδες, υπολείμματα παρωχημένων ιδεών, ή πολιτικά σχήματα κατασκευασμένα, όπως ο ΛΑΟΣ, για να συκοφαντήσουν κάθε κοινωνική, πατριωτική διεργασία.

Σημείωση: Είναι τουλάχιστο φαιδρό, σήμερα, να ισχυρίζεται κανείς ότι οι υπάρχουσες «ακροδεξιές» ομάδες είναι φασιστικές. Οι τυχόν ιδεολογικές αναφορές τους μοιάζουν με το κλούβιο αυγό, είναι τσόφλι ιδεών χωρίς περιεχόμενο.
Στην πραγματικότητα
αυτές οι ομάδες, όσες είναι αυθεντικές και ΟΧΙ προβοκατόρικα κατασκευάσματα του καθεστώτος, κτυπιούνται από την παγκοσμιοποίηση, είναι θύματα και όχι εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού. Κα αν δεχτούμε τη ρήση του Μαρξ «ότι το κοινωνικό είναι καθορίζει τη συνείδηση», πολλά από αυτά τα «ακροδεξιά» νεφελώματα μεταλλάσσονται σε εχθρούς της Νέας Τάξης.

Σε λίγο, θα δούμε (ήδη το βλέπουμε), ΑΚΟΜΑ και επαγγελματίες αντιρατσιστές, επιδοτούμενους του Σόρος και οικότροφους του καθεστώτος, να ΜΕΤΑΜΦΙΕΖΟΝΤΑΙ σε «πατριώτες» και να το παίζουν νέο ΕΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5035


Ο Αλέκος Αλαβάνος αποτελεί ένα από τα κεντρικά γρανάζια αυτής της νεοταξικής στρατηγικής των μεταμφιέσεων και της καθεστωτικής προβοκάτσιας.


Ο Πάλαι ποτέ «πατριώτης», ο οποίος ύμνησε με υστερία τις κουκουλοφόρικες προβοκάτσιες και τα ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ όργια.

Ο άθλιος βοναπαρτίσκος που σήκωσε τη σημαία υπέρ των επιδοτούμενων αντιρατσιστικών συμμοριών, υπέρ των «ομάδων κρούσης» της νεοταξικής βαρβαρότητας, οι οποίες έκαιγαν και τρομοκρατούσαν, ανενόχλητες την Αθήνα και την Ελλάδα, ιδιαίτερα τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα.

Η προβοκατόρικη νεοταξική του στρατηγική ήταν τόσο ακραία και τυχοδιωκτική που ακόμα δεν την άντεξε ούτε το κόμμα του (ΣΥΝ), διότι το οδήγησε στην καταστροφή

ΤΩΡΑ προχωρεί, το ίδιο προβοκατόρικα, σε μια νέα τυχοδιωκτική προβοκάτσια, προκειμένου να αποκτήσει εκλογικά εύσημα και να διασωθεί από τον ολοκληρωτικό αφανισμό.

ΠΗΓΕ στον Αγ. Παντελεήμονα, στους κατοίκους που έχει λιθοβολήσει και συκοφαντήσει, για να βγάλει προεκλογικό λόγο!!!


ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.

ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ γιατί γνώριζε πολύ καλά τα «αισθήματα» της γειτονιά εναντίον του.

ΣΤΟΧΟΣ του: Να προκαλέσει βαναύσως αυτά τα «αισθήματα» και να προκαλέσει επεισόδιο εναντίον του…


Το επεισόδιο ήθελε και προκάλεσε ο Αλαβάνος για να το παίξει «ήρωας», διωκόμενος από τους «φασίστες» και να γίνει τελετουργικό εκλογικό θέαμα και θόρυβος εκλογικής του διαφήμισης…

Το γιαούρτωμα του Αλαβάνου, αν πράγματι είναι αυθεντικό (από τον Αλαβάνο, ένα πολιτικό προβοκάτορα, όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς) αποτελεί μια αυθόρμητη πολιτική πράξη της οργής που ο Αλαβάνος, επί χρόνια έχει σπείρει και συσσωρεύσει στους κατοίκους της γειτονιάς.

Και αποτελεί πράξη «αβρότητας», αν σκεφτεί κανείς ότι ο Αλαβάνος ήταν αυτός που έδινε πάντα ιδεολογική και πολιτική κάλυψη στους τρομοκράτες κουκουλοφόρους και δολοφόνους…

Ελπίζει ο Αλαβάνος ότι θα διασωθεί με τέτοια προβοκατόρικα κόλπα και δεν θα εξαφανιστεί ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙ. Επιθανάτιοι σπασμοί του σφαγμένου κόκορα είναι αυτά τα προβοκατόρικα καμώματα του Αλαβάνου…

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες