Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Το ψεύδος και κανιβαλισμός των κυβερνητικών ανδρεικέλων

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 15, 2010 12:17 pm    Θέμα δημοσίευσης: Το ψεύδος και κανιβαλισμός των κυβερνητικών ανδρεικέλων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το ψεύδος και κανιβαλισμός των κυβερνητικών ανδρεικέλων



Είκοσι δύο μήνες απλήρωτοι οι συμβασιούχοι και από πάνω τους σπάει τα κεφάλια η κυβέρνηση η οποία δεν τους πληρώνει και τους έχει ρίξει στο βάραθρο!

ΕΔΩ απαστράπτει όλη η φασιστική φιλοσοφία της κυβέρνησης των ανδρεικέλων της Νέας Ιμπεριαλιστικής Τάξης, καθώς και τα αντίστοιχα «εργαλεία»: Οι νέοι Πραιτοριανοί.

Βεβαίως οι μηχανισμοί της εξουσίας δεν ήθελαν ποτέ ανθρώπους με σπονδυλική στήλη.
ΓιΆ αυτό άκαμπτα επιδιώκουν να σπάζουν τη σπονδυλική στήλη των πολιτών και να τους μετατρέπουν σε ερπετά που να μυρίζουν και να γλύφουν την εξουσία, σε μια μάζα πειθαρχημένη, άβουλη και αποκτηνωμένη.

Η κυβέρνηση του ΓΑΠ, η νέα αυτή κατοχική κυβέρνηση, εφαρμόζει συντονισμένα και ανενδοίαστα τις νέες και πολλαπλές κακουργίες του πλανητικού ολοκληρωτισμού.


Καρατομεί βάναυσα τα λαϊκά εισοδήματα, λεηλατεί το λαό, ισοπεδώνει κάθε ιστορική κατάκτηση, δεν πληρώνει ούτε τα ψιχία, ρίχνει το λαό στην πείνα και ταυτόχρονα τον δέρνει απαιτώντας να μεταλλαχτεί σε ραγιάς της εξουσίας.

Ραγιάδες θέλουν τα ανδρείκελα της κυβέρνησης. Απαιτούν από τους «υπηκόους» τους να τους προσκυνάνε, όπως αυτοί τους τσάρους της Νέας Τάξης.

Έχει αναγάγει αυτή η κυβέρνηση τη δουλοπρέπεια, τον εξευτελισμό και την αυτοταπείνωση σε υπέρτατες πολιτικές αξίες.


ΝΙΩΘΕΙ κανείς ένα αίσθημα φυσικής ναυτίας, όταν ακούει όλους αυτούς τους πολιτικούς που υπηρετούν και υμνολογούν την ιμπεριαλιστική κακουργία να κατηγορούν εκείνους που δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν γλείφουν τη μπότα της εξουσίας και αγωνίζονται για τη ζωή τους και για τους μισθούς που τους κλέβουν.

Τους κλέβουν, τους λεηλατούν, τους ξυλοφορτώνουν, τους θάβουν ζωντανούς και από πάνω τους συκοφαντούν. Και εδώ πολλαπλά και συντονισμένα.

Θαυμάστε σε ποια επίπεδα φρενοβλαβούς πρόκλησης και ψεύδους μπορεί να φτάσουν τα ανδρείκελα των τσάρων και των μαφιών του χρήματος.


Χαρακτήρισε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός τις δημόσιες υπηρεσίες «μήτρα διαφθοράς» ή «άντρο διαφθοράς».

Οι παραγωγοί και οι διαχειριστές της διαφθοράς, οι εκτελεστές της πολιτικής της διαφθοράς, της μίζας και της ρεμούλας, τα ανδρείκελα των οικονομικών μαφιών της διαφθοράς, συκοφαντούν τα θύματα της εκμετάλλευσης, τους αγρίως λεηλατημένους μισθωτούς, τους «κολασμένους της γης» σαν τεμπέληδες, μιζαδόρους, «αήθεις υπαλλήλους», «αληταράδες» που τη «βολέψανε» στο Δημόσιο.

Τέτοια φασιστική φρενοβλάβεια και στραταρχική δικτατορική αυθάδεια δεν την αποτόλμησαν ούτε ο Χίτλερ, ούτε η Θάτσερ, ούτε ο Ρήγκαν.

Το θλιβερό ανδρείκελο ο ΓΑΠ και τα κυβερνητικά παράσιτα του πασοκικού «σοσιαλισμού» ξεπέρασαν κάθε ιστορικό προηγούμενο.

Το ίδιο ξεπέρασαν κάθε όριο ξετσιπωσιάς και κανιβαλικού φασισμού τα σαρκοφάγα ραδιοτηλεοπτικά παπαγαλάκια: Πτωματοφάγες, λυσσασμένες ύαινες!!!

ΖΟΥΜΕ μέρες εφιαλτικές, δίχως ιστορικό προηγούμενο.

ΖΟΥΜΕ τη φρίκη των ανδρεικέλων και των λακέδων, τη ΦΡΙΚΗ του ολοκληρωτικού τους ψεύδους και της επέλασης των τραμπούκων γενιτσάρων και Πραιτόρων…
ΟΣΟ καταρρέουν τόσο και πιο αποκρουστικοί και θηριώδεις γίνονται.

Στο τέλος θα τρέχουν πανικόβλητοι να συνωστιστούν στους αεραγωγούς διαφυγής…


Θα συνεχίσουμε με δυο κείμενα που αποκαλύπτουν το κυβερνητικό ψεύδος γύρω από τους μισθούς των υπαλλήλων των ΔΕΚΟ και γύρω από τους μισθούς των γενιτσάρων της ενημέρωσης που συκοφαντούν τους εργαζόμενους…
Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 15, 2010 1:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ιδού τα «ρετιρέ», ιδού και τα «χαλκεία»!
Γράφει Ο Νίκος Μπογιόπουλος




Ας πάρουμε τα ίδια αυτά στοιχεία,
τα δικά τους στοιχεία για τους μισθούς των εργαζόμενων στις πρώην ΔΕΚΟ,
όπως τα έδωσαν και όπως τα μαγείρεψαν τα χαλκεία τους.

*

Προσέξτε:
Λένε ότι το μέσο κόστος μισθοδοσίας ανά εργαζόμενο ανέρχεται σε 40.772 ευρώ.

Τι δεν λένε:

Οτι από το παραπάνω ποσό πρέπει να αφαιρεθεί το 13%, δηλαδή η ασφαλιστική εισφορά των εργαζομένων προς τα Ταμεία τους.

Εφόσον, λοιπόν, αφαιρεθούν τα 5.300 ευρώ της εισφοράς που αντιστοιχεί στα στοιχεία που οι ίδιοι έδωσαν, τότε μένουν 35.472 ευρώ./size]
*
[size=18]Πάμε παρακάτω:


Από τα 35.472 ευρώ που έμειναν μετά τις ασφαλιστικές κρατήσεις, πρέπει στη συνέχεια να αφαιρεθεί ο φόρος που πληρώνει ο εργαζόμενος.

Στην πιο απλή περίπτωση, δηλαδή την περίπτωση που έχουμε έναν εργαζόμενο με ένα παιδί, τότε ο φόρος που του αναλογεί (όπως προκύπτει από το φορολογικό που οι ίδιοι ψήφισαν) είναι 6.161 ευρώ.

Αφαιρώντας το φόρο, εκείνο που τελικά μένει ως καθαρό ποσό για τον εργαζόμενο είναι 29.311 ευρώ.
***
Ηδη, δηλαδή,
από το χαλκευμένο 40.772, πέσαμε στα 29.331 ευρώ!
Αλλά τι σημαίνει αυτό το ποσό;


Προσέξτε:
*

Σημαίνει ότι ένας εργαζόμενος σε μια πρώην ΔΕΚΟ παίρνει μηνιάτικο 2.093 ευρώ!

Αυτά είναι τα «ρετιρέ»! «Ρετιρέ», ισχυρίζονται, είναι ένας εργαζόμενος, με οικογένεια, με παιδιά, με δέκα, με είκοσι και με τριάντα χρόνια δουλειά, να παίρνει δυο χιλιάρικα!

Ομως, όντως «παίρνει» ακόμα κι αυτά τα δυο χιλιάρικα ο εργαζόμενος;

Η απάντηση είναι σαφής: Οχι!

*
Η αθλιότητα, δηλαδή, δεν σταματάει εδώ!
Εχει και συνέχεια. Προσοχή:


Αυτά τα 2.093 ευρώ το μήνα, για τα οποία η κυβέρνηση επιχειρεί να διασύρει (!) τους εργαζόμενους, είναι ο μέσος όρος!

Είναι, δηλαδή, πλασματικά!

Είναι προϊόν στατιστικής αλχημείας!
***
Με μια κουβέντα: Αυτά που λέει η κυβέρνηση είναι ψέματα!

*
Και είναι ψέματα, γιατί οι «κύριοι της κυβέρνησης», για να βγάλουν αυτά τα «2.093» ευρώ που υποτίθεται ότι παίρνουν οι εργαζόμενοι,
για να διαμορφώσουν αυτόν τον (πλασματικό) μέσο όρο, στα λεγόμενα «έξοδα μισθοδοσίας», έχουν τσουβαλιάσει:

*
Πρώτον, τα νυχτερινά, τα επιδόματα, τις αργίες και τις υπερωρίες των εργαζομένων (εξαντλητικές υπερωρίες που οφείλονται στο γεγονός ότι, για παράδειγμα, στον ΟΣΕ, υπάρχουν τρεις χιλιάδες οργανικά κενά που τρέχουν να τα καλύψουν οι νυν εργαζόμενοι).



Δεύτερον (εδώ η ελεεινότητα ξεπερνά κάθε όριο), οι «κύριοι της κυβέρνησης», στο λεγόμενο «εργατικό κόστος», έχουν προσθέσει τις παχυλές και προκλητικές αμοιβές που - με κυβερνητική απόφαση - δίνονται
στους προέδρους των ΔΕΚΟ (που οι κυβερνώντες ορίζουν),
στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ (που οι κυβερνώντες βολεύουν),
στους διευθύνοντες συμβούλους των ΔΕΚΟ (που οι κυβερνώντες τακτοποιούν),
στους παρασυμβούλους των ΔΕΚΟ (που οι κυβερνώντες διορίζουν) και
στους παρατρεχάμενους των ΔΕΚΟ (που οι κυβερνώντες τοποθετούν)!

*
Τρίτον [/b](εδώ η ελεεινότητα ανεβαίνει στο «τετράγωνο»), οι «κύριοι της κυβέρνησης» έχουν προσθέσει τα εργολαβικά, δηλαδή τα σκανδαλώδη ποσά που δίνονται στους εργολάβους, στους οποίους ανατίθενται δουλειές του δημοσίου, και στις οποίες οι εργολάβοι απασχολούν τις «Κούνεβες»!
[b]*
Οι κυβερνώντες, δηλαδή,
παίρνουν τα «χοντρά» που έχουν εξασφαλίσει για τα «γκόλντεν μπόυς» τους και για τους εργολάβους - «δουλέμπορους», τα αθροίζουν στο μισθό των εργαζομένων και μετά τα «φορτώνουν» στους εργαζόμενους, με την απάτη του «μέσου όρου»!

***
Ετσι, λοιπον, βγαίνουν ακόμα κι αυτά τα δυο χιλιάρικα το μήνα, που (υποτίθεται) ότι αμείβονται τα... «ρετιρέ»!
*
Ετσι ενεργούν οι άθλιοι που μας κυβερνούν!
*
Και με αυτούς τους άθλιους τρόπους είναι που προσπαθούν να βάλουν τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα να «φαγωθούν» με τους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα!

*
Σημ: Από όσα λένε οι κυβερνώντες ότι παίρνουν οι εργαζόμενοι, δεν είχαν την τσίπα να αφαιρέσουν, τουλάχιστον, αυτά που τους έχουν κόψει λόγω μνημονίου! Τόσο άθλιοι είναι!

http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=5896103&publDate=15/10/2010

1.500 ευρώ... «μεροκάματο»!



Κάποιοι κύριοι και κυρίες, που αποκαλούν «ρετιρέ» τους εργαζόμενους στις ΔΕΚΟ και που καθημερινά «τρώνε» εργαζόμενους από τα κανάλια τους, αμείβονται, ετησίως, με 3 φορές (!) πάνω από όσα υποτίθεται ότι παίρνουν τα... «ρετιρέ»!

Αλλοι κύριοι, που τους «σηκώνεται η τρίχα» όταν διαδηλώνουν απεργοί, εισπράττουν 1.000 ευρώ. Ημερησίως!


Υπάρχουν και οι πιο «ιντελεκτουέλ», που εισπράττουν κι αυτοί (παρά κάτι) 1.000 ευρώ. Την ημέρα!

Κάποιοι, απ' αυτούς που τα «πιτ μπουλ» τούς αφήνουν στο πόδι τους για το Σαββατοκύριακο, με κάτι «εξτραδάκια» - λόγω αργιών; - φτάνουν τα 1.400 ευρώ.

Την ημέρα!


Υπάρχουν και εκείνοι, που λόγω της καθημερινής τους συμβολής στα δελτία των 8.00 μ.μ., φτάνουν τα 1.500 ευρώ. «Μεροκάματο»!
*
Είναι μερικοί από τους κύριους και τις κυρίες που μας «ενημερώνουν» ότι οι επί δύο χρόνια απλήρωτοι συμβασιούχοι του υπουργείου Πολιτισμού «διασύρουν» (!) την Ελλάδα.

Που αποκαλούν «ρετιρέ» τους εργαζόμενους.
Και που για να κάνουν αυτή τη «δουλειά», πληρώνονται μέχρι και με 1.500 ευρώ την ημέρα!


Τόσο, φαίνεται, έχει κοστολογήσει στα κανάλια της η πλουτοκρατία την αμοιβή εκείνων, των χορτάτων, που έχουν αναλάβει να λένε στους πεινασμένους ότι πρέπει να ζουν με 500 ευρώ... το μήνα!

Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 15, 2010 1:37 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ''ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ'' ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ!



ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΟΣΕ!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ, ΑΠΛΑ, ΤΟΥ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ, ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!


Η κυβέρνηση με το άρθρο 42 του κατάπτυστου νομοσχεδίου για τον ΟΣΕ, ανοίγει το δρόμο για την αντισυνταγματική διάλυση των εργασιακών σχέσεων και κατάργηση των Κανονισμών Εργασίας σε όλες τις εναπομείνασες δημόσιες επιχειρήσεις και πρώτα απΆ όλα στις συγκοινωνίες.

Συγκεκριμένα,
με το πραξικοπηματικό και αυθαίρετο άρθρο 42 η κυβέρνηση εισάγει την μετατροπή των εργασιακών σχέσεων των ΔΕΚΟ σε σχέσεις ανάλογες με αυτές που ισχύουν στον ιδιωτικό τομέα, καταργώντας όλους τους μέχρι σήμερα Κανονισμούς. Ειδικότερα, το άρθρο 42 προβλέπει ότι αρκεί η απλή ανάθεση του μάνατζμεντ μιας ΔΕΚΟ σε ιδιώτη (ανεξαρτήτως ποσοστού συμμετοχής του ή και καθόλου συμμετοχής στο κεφάλαιό της) για να μετατραπούν οι εργασιακές σχέσεις αυτόματα σε σχέσεις ιδιωτικού δικαίου!.

Αυτό σημαίνει ευχέρεια ασύδοτων ομαδικών απολύσεων, ευέλικτες σχέσεις εργασίας, προσλήψεις συμβασιούχων κάθε μορφής και φυσικά αμοιβές που, κατά τις νέες εργατικές ρυθμίσεις, μπορεί να είναι κάτω και από αυτήν την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση !

ΑΙΣΧΟΣ!


Πηγή:
http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1267:2010-10-14-11-19-35&catid=42:ergasiakes-sxeseis&Itemid=168
Το πήραμε από ΛΙΣΤΟΝ
http://listonplace.blogspot.com/2010/10/blog-post_5690.html


_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 15, 2010 4:59 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η γελοιογραφία της ημέρας



Από ΣΚΙΝΙΟΥΣ
http://skinious.blogspot.com/

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες