Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η παγκόσμια Χούντα δένει ήδη τα κορδόνια στις αρβύλες της .

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 08, 2010 3:44 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η παγκόσμια Χούντα δένει ήδη τα κορδόνια στις αρβύλες της . Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Η παγκόσμια Χούντα δένει ήδη τα κορδόνια στις αρβύλες της. Εμείς;
Πηγή:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/10/blog-post_7939.html




Δεν προλαβαίνουμε πια να διαβάσουμε όλες τις ειδήσεις που αφορούν στον περιορισμό της ελευθερίας των πολιτών και στο πετσόκομμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Έχεις την αίσθηση ότι κάποιος αόρατος αφέτης έδωσε το σύνθημα και ξαφνικά όλες οι συνασπισμένες δυνάμεις της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" ξεχύθηκαν στους δρόμους για να προετοιμάσουν τον ερχομό του ....αυτοκράτορα.

Στα κοινοβούλια, στους διεθνείς οργανισμούς, στις κρυφές και φανερές λέσχες, στις κατασκευασμένες "δεξαμενές σκέψης", στα ΜΜΕ και γενικά σε κάθε φορέα που μπορεί να ασκήσει εξουσία ή επιρροή, μπορεί να διακρίνει κανείς έναν "πυρετό" και μια υπερκινητικότητα, που εκδηλώνεται είτε με την εντατικοποιημένη παραγωγή νόμων, "συστάσεων" και "οδηγιών" εναντίον της ελευθερίας των πολιτών και κάθε είδους εργατικών -κοινωνικών δικαιωμάτων, είτε με την αδιάλειπτη και σκληρή προπαγάνδα των ΜΜΕ και της διαπλεκόμενης "πνευματικής αριστοκρατίας".


Το ζητούμενο για τα επιτελεία της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" και για τους "προδρόμους " της αναδυόμενης "Παγκόσμιας Κυβέρνησης", είναι να επιβληθεί ένας ομογενοποιημένος τρόπος σκέψης στον κοσμάκη, που θα βασίζεται στην "πολιτιστική κληρονομιά" της "Νέας Εποχής".

Αυτός ο νέος διανοητικός ελιτισμός θέλει να "θεραπεύσει" τον πολίτη από τα πνευματικά και ψυχικά "βαρίδια" όπως η περί δικαίου και ελευθερίας αντίληψη, η θεώρηση του αυτεξουσίου ως βασικό χαρακτηριστικό του ανθρώπινου προσώπου, οι πνευματικές αναζητήσεις, η πίστη στον Θεό κ.α.

Ο πολίτης του "νέου κόσμου" για να μην είναι εμπόδιο και απειλή, θα πρέπει να πρώτα να πεισθεί ότι είναι ένοχος για κάθε συμφορά και κρίση και ταυτοχρόνως να εκπαιδευτεί ώστε οι απόψεις του να είναι μέτριες και αναμφισβήτητες.

"Μέτριες" διότι δεν θα χρειάζεται να έχει ισχυρή γνώμη για θέματα που τον ενδιαφέρουν και "αναμφισβήτητες" αφού θα "εκπορεύονται" από την αδιαμφισβήτητη παγκόσμια εξουσία.

Με αυτές τις προϋποθέσεις,
και εφ΄όσον τα συνασπισμένα καθεστώτα της "Νέας Τάξης" έχουν ολοκληρώσει σε τεχνικό επίπεδο τις "υποδομές", είναι πιθανό οι "ανύποπτοι" ή οι απαθείς πολίτες να συναινέσουν στον βίαιο μετασχηματισμό τους από πρόσωπα σε αριθμημένα ζωντανά "τεμάχια", που απλώς θα επιβιώνουν ως "ευτυχισμένοι κρατούμενοι" .

Αν αυτοί λοιπόν βιάζονται για να μας "θεραπεύσουν" από τον "παλιό κακό μας εαυτό, ποιά θα είναι η δική μας επιλογή;

Θα ξαπλώσουμε πάνω στη νεοεποχήτικη κοπριά ελπίζοντας ότι με τον καιρό θα συνηθίσουμε την μπόχα;

Θα επιτρέψουμε στους λίγους να μεταμορφώσουν τις κοινωνίες και τα έθνη σε πτέρυγες μιας παγκόσμιας φυλακής;


Αν η επιλογή μας είναι η διατήρηση της ανθρώπινης υπόστασής μας, διότι τελικά περί αυτού πρόκειται, τότε δεν μας μένει παρά να αγωνιστούμε για αυτή με κάθε τρόπο.

Ας κάνουμε την αρχή με το ανοίξουμε τα μάτια και κλείσουμε το στόμα ειδικά όταν μας σερβίρουν τους εμετούς τους ως "φάρμακα" είτε για την "σωτηρία της πατρίδας" είτε για την "ανάπτυξη " και την "πρόοδο".

Να μην δεχτούμε τα χρήσιμα , για το καθεστώς , εργαλεία της "Κάρτας του Πολίτη" και της "Κάρτας Συναλλαγών" (φοροκάρτα) τα οποία μπορούμε να τα παρομοιάσουμε μόνο με τις χειροπέδες και τις κουκούλες των κρατουμένων στα διάφορα "Γκουαντανάμο" της "Νέας Τάξης Πραγμάτων".


Ας δείξουμε την αντίρρησή μας εναντίον της δικτατορίας της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" προσυπογράφοντας το κείμενο της "Πρωτοβουλίας Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης" (ΕΔΩ ) όπως έχουν κάνει 11.000 συμπολίτες μας μέχρι αυτή την στιγμή.

Κανείς δίκαιος αγώνας δεν έγινε ποτέ "επί ματαίω", αντιθέτως οι "επιλογές" που θέλουν να μας επιβάλλουν θα μας οδηγήσουν νομοτελειακά σε μία μάταιη και αμφισβητούμενη επιβίωση.

Αντί επιλόγου

ΣΆαυτό, εφώναξε, το χώμα
Στάσου ολόρθη, Ελευθεριά
Και φιλώντας σου στο στόμα
Μπαίνει μες στην εκκλησιά.

Ποιοι είνΆ αυτοί που πλησιάζουν
Με πολλή ποδοβολή,
ΚιΆ άρματΆ, άρματα ταράζουν;
Επετάχτηκες εσύ.

Το σπαθί σου αντισηκώνεις,
Τρία πατήματα πατάς,
Σαν τον πύργο μεγαλώνεις,
Και εις το τέταρτο κτυπάς.

ΑπΆ τα κόκαλα βγαλμένη
Των Ελλήνων τα ιερά,
Και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!


(Ύμνος στην ελευθερία Δ. Σολωμού)


Επιστροφή στην κορυφή
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 08, 2010 11:15 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το Ευρω-«ιδιώνυμο»
και ο εξτρεμισμός της ληστείας




Το ισχυρό κατασταλτικό κράτος είναι το έσχατο μέσον που χρησιμοποιεί το κεφάλαιο για να ανανεώσει το συσσίτιο του κέρδους.

Σε εποχές έντονων οικονομικών κρίσεων, το κράτος θωρακίζεται με νέες «φόρμες» καταστολής και «ειδικά» έκτακτα μέτρα, για να αντιμετωπίσει τη συσσωρευμένη λαϊκή οργή και τις αναπόφευκτες κοινωνικές εκρήξεις.

Ο φασισμός είναι το ολοκληρωτικό δίκτυο αυτού το τρομακτικού τέρατος των μηχανισμών καταστολής. Σύμφωνα με την εύστοχη διατύπωση του Ράντεκ (Ρώσος μπολσεβίκος) «η φασιστική δικτατορία ήταν οι σιδερένιοι κύκλοι με τους οποίους η αστική τάξη προσπαθούσε να στηρίξει το σαπισμένο βαρέλι του καπιταλισμού».

«Οι σιδερένιοι κύκλοι» του σύγχρονου νεοταξικού φασισμού συμπεριλαμβάνουν όλες τις μορφές και τις ποικιλίες της ιδεολογικής, πολιτικής, αστυνομικής και ηλεκτρονικής καταστολής: Το κράτος, τα κόμματα του καθεστώτος (και τα μεταλλαγμένα «αριστερά»), ΜΚΟ, πολύχρωμους επιδοτούμενους και μεταμφιεσμένους προβοκάτορες, καθώς και τις νέες τεχνικές δολοφονιών ανθρώπων και ιδεών, τα νέα εφιαλτικά συστήματα του ηλεκτρονικού φακελώματος, νέους ηλεκτρονικούς «σιδερένιους κύκλους, όπως είναι η Κάρτα του Πολίτη…

Όπως και παλιά, έτσι και σήμερα τα επιτελεία του κεφαλαίου εντείνουν και πολλαπλασιάζουν τις βάρβαρες και τερατώδεις «κατασταλτικές» προετοιμασίες τους, σε ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ οικονομικών κρίσεων και βαθιάς σήψης.

Σε τέτοιες καταστάσεις κρίσεων γεννιούνται και βαθαίνουν οι κοινωνικοί σπασμοί και οι οργισμένες, εκρηκτικές διεργασίες μέσα στους λαούς.

Τα επιτελεία του κεφαλαίου ξέρουν να διαβάζουν σωστά τους κινδύνους που απειλούν το καθεστώς και τα αφεντικά τους. ΓιΆ αυτό σε περιόδους κρίσεων όπου επιτίθενται με αγριότητα εναντίον των λαϊκών εισοδημάτων και όλων των ιστορικών κατακτήσεων των κοινωνιών, το καθεστώς προωθεί «σιδερένιους κύκλους» πιο εντατικά και άγρια.

Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα το «Ιδιώνυμο» του Βενιζέλου προωθήθηκε στη μεγάλη κρίση του 1929.

Ο τίτλος του ήταν: «Περί μέτρων ασφαλείας του κοινωνικού καθεστώτος και προστασίας των ελευθεριών των πολιτών».

Το άλλοθι ο κομμουνιστικός κίνδυνος.

Ο Βενιζέλος σαφέστατος:

«Πάσα απόπειρα διαταράξεως ή βιαίας ανατροπής του αστικού καθεστώτος, του οποίου στερεά θεμέλια είνε η πατρίς, η οικογένεια, η ιδιοκτησία θα εύρη αντιμέτωπον την πυγμήν του Κράτους. Είμεθα αποφασισμένοι να εξοπλίσωμεν το κράτος και τας αρχάς του διά τας αναγκαίας νομοθεσίας, όπως καταστή δυνατή η αποτελεσματική κοινωνική άμυνα κατά των απροκάλυπτων ανατρεπικών ενεργειών των εχθρών του κοινωνικού καθεστώτος» (δήλωση στις 7 Ιουλίου 1928)

Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά στη μεγαλύτερη πλανητική καπιταλιστική κρίση, μπροστά σε μεθοδευμένες χρεοκοπίες εθνικών-κρατών, σε άγριες καταστροφές κοινωνιών και λαών, προκειμένου να διατηρηθεί το συσσίτιο του κέρδους και να συνεχιστεί η κερδοσκοπική αναλγησία των πολυεθνικών και των καρτέλ του χρήματος.

Αυτή, η ιστορικά ασύλληπτη, βαρβαρότητα θα προκαλέσει λαϊκούς τυφώνες και επαναστατικές καταιγίδες.

Οι μηχανισμοί της διεθνούς μαφίας του χρήματος προωθούν νέους «σιδερένιους κύκλους» γύρω από τους λαούς, θωρακίζονται με όλα τα «όπλα» της σύγχρονης τεχνολογίας, όπως είναι το οργουελικό «όπλο» της Κάρτας του Πολίτη…

Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα ψηφίστηκε και ένα νέο «ιδιώνυμο»: Το Ευρω-«ιδιώνυμο»!

Όπως ήδη έχουμε γράψει το ψήφισμα αυτό των μηχανισμών της Ευρώπης των πολυεθνικών ποινικοποιεί τους λαϊκούς αγώνες και φιλοδοξεί να βάλει σε «γύψο» κάθε την αντίσταση ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα.

Εισάγει ακόμα και τη ΛΟΓΙΚΗ δίωξης της ΣΚΕΨΗΣ (!) ενάντια στο διεθνές και εγχώριο καθεστώς των «νταβάδων» και των «μαφιών» τους.

Αναλυτικά διαβάστε το άρθρο:
«Τα μοναρχικά λέπια της ΕΕ και του Μνημονίου»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=25396#25396


Η μαγική λεξούλα στο «Ευρω-«ιδιώνυμο» είναι ο «εξτρεμισμός»!!!

Κάθε αγώνας, αλλά και κάθε σκέψη ενάντια στις συμφορές, τη βαρβαρότητα και τη φρίκη που σπέρνουν οι δήμιοι των λαών ΕΙΝΑΙ ΕΞΤΕΜΙΣΜΟΣ!!!

Τα 100 εκατομμύρια φτωχών την τελευταία διετία και τα πάνω από 4 τρισ. Ευρώ που δόθηκαν στους τραπεζίτες δεν είναι εξτρεμισμός!!!

«Εξτρεμισμός» είναι τα 100 εκατομμύρια των πεινασμένων όταν θα διαμαρτυρηθούν ή οι καταγγελίες εναντίον των τοκογλύφων ληστών.

«Εξτρεμισμός» είναι ακόμα, αν διαμαρτυρηθούν και διεκδικήσουν το δικαίωμα στη ζωή, τα 23 εκατομμύρια πολίτες της ΕΕ που έχουν πεταχτεί στον καιάδα της ανεργίας.

«Εξτρεμισμός» Θα είναι αν οι Έλληνες αρνηθούν να μπούνε στα φέρετρα της Νέας Τάξης, αν διεκδικήσουν το ιστορικό δικαίωμα της κοινωνικής και εθνικής τους υπόστασης που καταλύεται βαναύσως από τους ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ και τους ΥΣΤΕΡΙΚΟΥΣ της κερδοσκοπικής λεηλασίας, από τους μαφιόζους της Νέας Τάξης και τα ανδρείκελά τους…


Οι ΕΞΤΕΜΙΣΤΕΣ της λεηλασίας και της δολοφονίας εθνών και λαών κατηγορούν τις κοινωνίες και τους λαούς που αντιστέκονται για «εξτρεμισμό»!!!

Και σε αυτή την κηδεία των λαών, ακόμα και της επιστήμης των λέξεων και εννοιών, ακολουθούν και συμμετέχουν και τα δήθεν ελληνικά κόμματα…

Μόνο που δεν έχουν καταλάβει ότι η πένθιμη ακολουθία είναι για τους ίδιους και τα αφεντικά τους.

ΣΥΝΤΟΜΑ οι λαοί θα τους στείλουν εκεί που ανήκουν: Στο λάκκο που σκάβουν για τους λαούς…


_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Β. Σ.
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Οκτ 11, 2010 9:07 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το Τέταρτο Ράιχ επελαύνει:

ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ




Ανταπόκριση από Στρασβούργο για το κανάλι της Ελληνικής Βουλής που είναι παράρτημα του Ευρωκοινοβουλίου.


Σημείωση: Το τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής διευθύνει ο (αδελφός) κύριος Κώστας Αλαβάνος.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες