Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Γιούνκερ: Οι δηλώσεις μαφιόζου του χρήματος δεν είναι αθώες

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΜΟΥΡΑΛΩΦ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 10, 2010 8:32 pm    Θέμα δημοσίευσης: Γιούνκερ: Οι δηλώσεις μαφιόζου του χρήματος δεν είναι αθώες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ζαν Κλοντ Γιούνκερ: Οι δηλώσεις ενός μαφιόζου του χρήματος δεν είναι ποτέ αθώεςΠρέπει να είναι κανείς πολύ αφελής για να πιστέψει ότι οι «αποκαλύψεις» του Γιούνκερ έγιναν κάτω από το βάρος των ενοχών, ως αυθόρμητο ξέσπασμα μιας κάποιας κρίσης ειλικρίνειας.

Οι αχυράνθρωποι και τα ανδρείκελα των μηχανισμών του χρήματος εκτελούν πάντα ΕΝΤΟΛΕΣ. Είναι άβουλα γρανάζια μιας μηχανής και κάθε κίνησή τους είναι υπαγορευμένη και καθορισμένη από τα αφεντικά τους: Πιόνια πάνω στην σκακιέρα που κινούνται διατεταγμένα…

Ένα τέτοιοι πιόνι είναι και ο επικεφαλής του Eurogroup και πρωθυπουργός του Βελγίου Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.


Αν είναι δυνατόν αυτός ο «κρίκος» στην αλυσίδα της διεθνούς μαφίας του χρήματος να ενεργήσει αυθόρμητα και αυτόβουλα…

ΟΣΑ είπε, λοιπόν, περικλείουν, εξ ορισμού, σκοπιμότητα και δολιότητα.

Το τέχνασμα είναι γνωστό. Όταν οδηγηθούμε σε πλήρες αδιέξοδο και η χρεοκοπία είναι επί θύραις τότε αποκαλύπτουμε κάποιες μισές αλήθειες, αλήθειες που έχουν αρχίσει όλοι να τις βλέπουν, για να επικαλύψουμε την ΟΥΣΙΑ των πραγμάτων, να εξαπατήσουμε πιο εύκολα και να οδηγήσουμε τα πολιτικά πράγματα στην αρένα που θέλουμε…

Έχουμε γράψει πολλές φορές γιΆ αυτό το εξουσιαστικό, ανοσοποιητικό τέχνασμα του εμβολιασμού. Συνίσταται σε τούτο: Ομολογείς τα τυχαία ελαττώματα μιας κατάστασης για να συγκαλύψεις το βασικό ελάττωμα.

Ανοσοποιείς, έτσι, το πλανητικό καθεστώς της Νέας Τάξης με μικρές δόσεις από το αναγνωρισμένο κακό και το προστατεύεις από τον κίνδυνο μιας ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗΣΗ αμφισβήτησης και ανατροπής.

Πάνω σε αυτή τη συνταγή κινούνται οι «αποκαλύψεις» του Γιούνκερ, οι οποίες έγιναν (ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ) στο περιθώριο της ετήσιας Συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στη Νέα Υόρκη.

ΔΝΤ: Και μόνο αυτή η «σημειολογία» σου δίνει το νήμα της Αριάδνης…

Ας δούμε, λοιπόν, συγκεκριμένα το τι είπε, αυτό το «γρανάζι» του ΔΝΤ και το ανδρείκελο της αμερικάνικης αυτοκρατορίας…

Εμβολιασμός απάτης πρώτος

«Η ελληνική κρίση θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν είχαν ληφθεί μέτρα πριν από δύο ή τρεις δεκαετίες»!

Φταίνε λοιπόν τα κόμματα που κυβέρνησαν την Ελλάδα και ΟΧΙ η ένταξη της Ελλάδας στο λάκκο των λεόντων της ΕΕ και Ευρωζώνης.

Φταίνε τα κόμματα-υπηρέτες και οι αχυράνθρωποι των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων) και ΟΧΙ οι νταβάδες και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ των κομμάτων, ΠΟΛΙΤΙΚΗ που καθοριζόταν από τα συμφέροντα των καπιταλιστών ληστών.

Το ανδρείκελο της διεθνούς μαφίας του χρήματος αποκρύπτει το πιο ουσιαστικό: Ότι τα μέτρα τα επέβαλαν οι οικονομικές ελίτ εξουσίας, οι ΕΕ και οι μηχανισμοί της.

Το ανδρείκελο της διεθνούς μαφίας του χρήματος αναποδογυρίζει εντελώς τα πράγματα και φορτώνει τις ευθύνες, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, στα κόμματα και τους πολιτικούς ανδρείκελα στην Ελλάδα.


Καλά μελετημένη και υπολογισμένη αυτή η κίνηση του πιονιού Γιούνκερ.

α). Ευθυγραμμίζεται με το μέσον επίπεδο της λαϊκής συνείδησης που θεωρεί τα κόμματα διεφθαρμένα, πουλημένα και αποκλειστικά υπεύθυνα για τις συμφορές μας.

Μας δίνει, λοιπόν, ο Γιούνκερ μια μεγάλη δόση από το γνωστό και αναγνωρισμένο σε όλους κακό (τα «κακά» ελληνικά κόμματα), για να αποκρύψει τις πηγές της διαφθοράς και της σήψης αυτών των κομμάτων, αλλά και τις πραγματικές αιτίες των συμφορών της ελληνικής κοινωνίας…

β). Η δήλωση αυτή του διεθνούς ανδρείκελου προκαλεί ακόμα μεγαλύτερες αποσυνθετικές λειτουργίες στο ελληνικό καθεστώς των ανδρεικέλων: Καυγάδες, υστερίες, αλαλαγμούς, αλληλοσπαραγμούς για το ποιο κόμμα έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη.

Τα ελληνικά κόμματα ανδρείκελα υποκλίνονται στο «διεθνές» ανδρείκελο, παίρνουν σαν «αξίωμα» τις «αποκαλύψεις» του, ούτε καν ψελλίζουν κάτι για τη δολιότητα και το στόχο αυτών των «αποκαλύψεων» και αγωνίζονται να μεταθέσουν το ένα στο άλλο τις ευθύνες.

ΕΤΣΙ τα ελληνικά κόμματα γίνονται ακόμα πιο αηδιαστικά και εμετικά στα μάτια του ελληνικού λαού.

Η διατεταγμένη, δήλωση, συνεπώς, του Γιούνκερ στοχεύει και στην ανασύσταση του κομματικού χάρτη, στην κατασκευή νέων πολιτικών ανδρεικέλων…

Δεύτερος εμβολιασμός απάτης

Και ο Γιούνκερ είναι τόσο πωρωμένο ανδρείκελο ο ίδιος που δεν ενοχοποιεί απλώς, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, τους συναδέλφους-ανδρείκελα της Ελλάδας, αλλά και όλους τους Ευρωπαϊκούς Μηχανισμούς του χρήματος.

ΗΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ για την επερχόμενη ελληνική κρίση και ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ!!!


«Αλλά ήταν φανερό ότι κάποια μέρα η Ελλάδα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει αυτό το είδος του προβλήματος και ήξερα ότι το πρόβλημα αυτό θα προέκυπτε, διότι συζητούσαμε, οι Γερμανοί, οι Γάλλοι, ο πρόεδρος Ζαν Κλοντ Τρισέ στην ΕΚΤ, η Επιτροπή (ευρωπαϊκή) και εγώ ο ίδιος, για τις προοπτικές, γι' αυτό που δεν ήταν τότε γνωστό, όπως αυτό που αποκαλούμε ελληνική κρίση»!!!
«Ήξερα, ήξερα ακόμα ότι η Γαλλία και η Γερμανία κέρδιζαν τεράστια ποσά από τις εξαγωγές τους (...) προς την Ελλάδα».


«Καρφώνει», εδώ ο Γιούνκερ σαν πραγματικός χαφιές των μηχανισμών του χρήματος τους Ευρωπαίους «νταβάδες» και τους μηχανισμούς τους: Κομισιόν ΕΚΤ!!!

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Μας λέει: Οι Ευρωπαίοι «νταβάδες» (Γερμανία και Γαλλία) και οι μηχανισμοί τους σας είπαν το αίμα, γνώριζαν τα πάντα, αλλά δεν κάνανε τίποτα για να συνεχίσουν να σας πίνουν το αίμα.

Συμπέρασμα: Είναι κακοί «νταβάδες», αλλάξτε «νταβάδες».


Και ποιοι μένουν στο απυρόβλητο: Οι Αμερικανοί, το ΔΝΤ, ίσως και οι …Κινέζοι…

Και εδώ, λοιπόν, το διεθνές ανδρείκελο του χρήματος μας παρέχει μια δόση του αναγνωρισμένου «ΚΑΚΟΥ»: Οι Γερμανοί και οι Γάλλοι και τα χρηματιστικά όργανά τους μας ήπιαν και μας πίνουν το αίμα.


Ο Γιούνκερ «αποκαλύπτει» αυτό πλέον που γνωρίζουν άπαντες.

«Αποκαλύπτει», βεβαίως, το γνωστό για να αποκρύψει την ΟΥΣΙΑ: ΟΤΙ είναι το διεθνές ιμπεριαλιστικό πλέγμα της εξουσίας του υπερεθνικού κεφαλαίου που πίνει το αίμα των λαών και όχι η «κακοί» μόνο Ευρωπαίοι…

ΟΙ Ευρωπαίοι ληστές είναι ΛΗΣΤΕΣ όχι γιατί είναι Ευρωπαίοι, αλλά γιατί είναι καπιταλιστές και ιμπεριαλιστές, το ίδιο όπως και οι Αμερικανοί ληστές που αποτελούν τους αρχιληστές, τους αυτοκράτορες της ληστείας και της βαρβαρότητας…

ΓιΆ αυτό, το ανδρείκελο του Βελγίου δεν μας μιλά καθόλου για τη δικτατορία της τρόικας (βλέπετε εδώ είναι και το ΔΝΤ) και τις αυθάδεις και φρενοβλαβείς μορφές καταλήστευσης του ελληνικού λαού, του ξεπουλήματος του εθνικού πλούτου και της κοινωνικής και εθνικής διάλυσης της Ελλάδας.

Και τα ελληνικά κόμματα-γρανάζια της νεοταξικής μηχανής καταναλώνονται σε κοκορομαχίες γύρω από τις δηλώσεις του Γιούνκερ.

ΕΔΩ η Ελλάδα αφανίζεται και ζει την μπότα των διεθνών μαφιών του χρήματος και τα κόμματα και αποκόμματα συζητούν για τις δηλώσεις ενός μαφιόζου…

Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός ΧριστοδουλίδηςΈνταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Οκτ 10, 2010 9:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο κύκλος του μαφιόζικου χρήματος

Οι Αμερικανοί δανείζουν τους Ευρωπαίους* , οι Ευρωπαίοι δανείζουν εμάς κι εμείς παίρνουμε τα δανεικά για να αγοράζουμε με αυτά τα προϊόντα που μας πουλάνε.

Κάποτε όμως έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Χορτάσαμε από προϊόντα, πνιγήκαμε στα δάνεια, άλλα δάνεια δεν έχει. Αρχίστε να πληρώνετε, μας είπαν.

- Μα, λεφτά δεν υπάρχουν, πως να πληρώσουμε;
- Πουλήστε τα νησιά σας, πουλήστε την Ακρόπολη, πουλήστε τα όλα.

- Και ποιός θα τα πάρει;
- Αυτός που δανείζει τους Ευρωπαίους. Θα τους νοικιάσει το HELLASVEGAS της Μεσογείου και

"νυν τα πάντα τετέλεσται"! Οι Ευρωπαίοι θα βολευτούν.

(*) Απ΄ ό,τι γνωρίζω, και αν κάνω λάθος να με διορθώσετε, με τις συμφωνίες που έγιναν μετά το δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο το 70% της εκμετάλλευσης από την εξόρυξη του πετρελαίου το έχουν ¶γγλοι και Αμερικανοί. Το υπόλοιπο 30% το μοιράζονται οι Φιλιππινέζοι του G7. Τώρα με το φυσικό αέριο τα πράγματα αλλάζουν και οι δυο αρχιλήσταρχοι μηχανεύονται άλλους τρόπους διατήρησης των κεκτημένων.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες