< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > |
Κυπριανός Χριστοδουλίδης
Ένταξη: 03 Δεκ 2009 Δημοσιεύσεις: 564 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Σεπ 15, 2010 10:04 am Θέμα δημοσίευσης: Πρόσφυγες, στρατιώτες της ειρήνης |
|
|
|
Έφυγαν από το καθεστώς του Αχμαντινετζάντ και ήρθαν στο καθεστώς της τρόϊκας του ΔΝΤ. Ζητούν πολιτικό άσυλο και έστησαν τα τσαντίρια τους στη "βιτρίνα" των Αθηνών : Μπροστά από το Αθήνησι Πανεπιστήμιο και δίπλα στην Εθνική Βιβλιοθήκη. Παραδίπλα υπάρχει και κάτι άλλο, ας το αφήσουμε καλύτερα.
Δημοκρατία έχουμε, γιατί να μη τα στήσουν; Αλλά γιατί δεν ανηφόρισαν λίγο παραπάνω; Υπάρχει και το ελληνικό Κοινοβούλιο, ο ναός της Δημοκρατίας, και εκεί μπροστά είναι το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Αυτοί είναι οι νέοι άγνωστοι στρατιώτες, οι στρατιώτες της προσφυγιάς, που θα κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο δια της ειρηνικής, χμ, μετεγκατάστασης. Η νέα ειρήνη που μας υπόσχεται η παγκοσμιοποίηση θα είναι αυτή : η ειρηνική μετεγκατάσταση. Τι τους θέλουμε του άγνωστους στρατιώτες; Αυτοί σκοτώθηκαν αγνώστως για να έχουμε σήμερα τους άγνωστους πρόσφυγες - στρατιώτες της ειρήνης.
Ας τους τιμήσουμε.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
|
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες |
|
|
|