Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Η χώρα υπό την νεοαποικιακή διαχείριση του ΝΔΤ!

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Σπύρος Γκανής



Ένταξη: 08 Ιούν 2010
Δημοσιεύσεις: 4

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 21, 2010 7:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Η χώρα υπό την νεοαποικιακή διαχείριση του ΝΔΤ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
"Προτεκτοράτο" και "μπανανία" η Ελλάδα.

από το http://antikry.blogspot.com

Η απαλλαγή από την μακρόχρονη Νεοαποικιακή «κηδεμονία» του ΔΝΤ και των Χρηματοπιστωτικών αγορών είναι ένας Εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας ενάντια σε διεθνή και εγχώρια συστημικά κέντρα.

Το τρισχιλιετές και πλέον οδοιπορικό του Ελληνισμού μέσα στους αιώνες έχει σημαδευτεί με αμέτρητους αγώνες και θυσίες προκείμενου να διαφυλάξει την τιμή του, την αξιοπρέπεια του, να κρατήσει λεύτερη την πατρίδα, να την παραδώσει ατόφια, και περήφανη στις επόμενες γενιές.
Μεταξύ άλλων, απέκρουσε την πανίσχυρη Περσική Αυτοκρατορία (499-448 π.Χ.), απελευθέρωσε την Ελλάδα από την πολυετή δουλεία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (1453-1821), λευτέρωσε την Μακεδονία μας με τους Βαλκανικούς Πολέμους (1878-1913), εξεδίωξε το Γερμανο-Ιταλικό φασιστικό άξονα (1941-1945), αντιστάθηκε και ανέτρεψε τέλος την πανίσχυρη Δικτατορία των συνταγματαρχών (1967-1973).

Ο Ελληνισμός σήμερα καλείται και πάλι να ανατρέψει μια νέο-αποικιοκρατικού τύπου Κοινωνικο-Οικονομική κατοχή που του επιβλήθηκε στο όνομα της καταπολέμησης ενός νεφελώδους δημοσιονομικού ελλείμματος.

Τι γνωρίζει άραγε ο μέσος έλληνας πολίτης για το έλλειμμα και το χρέος μας;
Γνωρίζει ποιοι, πότε, γιατί και με ποιους όρους δανειστήκαν τα 300 δις. ευρώ;
Γνωρίζει τους δανειστές μας, σε ποιους και πότε πληρώνουμε; κλπ.,
Η απάντηση είναι πως ΟΧΙ (!), το μόνο που γνωρίζει ο μέσος πολίτης είναι αυτό που του …. λένε καθημερινά , η …. καραμέλα (!), το … χρυσωμένο χάπι, το χρέος των 300 δισ. ευρώ και ο κίνδυνος χρεοκοπίας (!), κίνδυνος που οι κυβερνώντες και τα μεγαλο-ΜΜΕ τον παρομοιάζουν λίγο-πολύ σαν τον κίνδυνο μιας νέας .. θανατηφόρου επιδημίας(!), σπέρνουν τρόμο και φόβο στις λαϊκές μάζες και ανενόχλητοι αποδομούν την κοινωνία καταληστεύοντας την για να μεταφέρουν τον εθνικό μας πλούτο, το μόχθο δουλειάς, την σύνταξη του απόμαχου, τα νοσήλια του ασθενή στα θησαυροφυλάκια του ΔΝΤ και των αδηφάγων χρηματιστηριακών αγορών.

Οι ....σωτήρες!


Και ήλθαν οι αυτόκλητοι … εθνοσωτήρες (!), η Νεοφιλελεύθερη Σοσιαλιστική Χούντα, αυτοί οι πολιτικοί «γενίτσαροι», να σώσουν(!) το έθνος από την … χρεοκοπία φορώντας στον λαό τις …. αλυσίδες μιας μακρόχρονης βάρβαρης Κοινωνικο-Οικονομικής δουλείας.
Η Χούντα των Συνταγματαρχών το ‘67 με πρόσχημα τον δήθεν «κομμουνιστικό κίνδυνο» κατέλυσε την Δημοκρατία οδηγώντας την χώρα σε εθνική καταστροφή με αποκορύφωμα την υποδούλωση της Βόρειας Κύπρου στον Τούρκο εισβολέα.
Εν έτη 2010, η «Νεοφιλελεύθερη Σοσιαλιστική Χούντα» και οι συνεργάτες της με το ψευτοδίλημμα της … χρεοκοπίας(!) καταπάτησε θεμελιώδη άρθρα του Συντάγματος και οδήγησε τον ελληνικό λαό σε μια μακρόχρονη, εικοσαετή και πλέον δουλεία νέο-αποικιακού τύπου, στα πιο βάρβαρα κάτεργα του 21ου αιώνα (!) που θα έχει σαν κατάληξη μια νέα εθνική τραγωδία.

Τα «επικοινωνιακά τεχνάσματα» του ΠΑΣΟΚ σε συνδυασμό με το «…άφθαρτο ψευτο-σοσιαλιστικό (!) προφίλ» του Γ. Α. Παπανδρέου, με τα απροσδιόριστα συνθήματα εκσυγχρονισμού και εξυγίανσης, έχουν παγιδεύσει, στην πρώτη αυτή φάση, τον λαό ο οποίος δέχεται παθητικά τα μέτρα - δεσμά – που επεξεργάζονται ΔΝΤ, Τρόικα, και οι διεθνείς χρηματοοικονομικές αγορές, θεωρώντας τα μέτρα αυτά υποδούλωσής του ως αναπόφευκτα, αναγκαία και μοναδικά σε μια μοιραία πορεία εξυγίανσης(!).

Ο πολίτης και η .. ανάλγητη κυβέρνηση

Η .. ανοχή που επέδειξε ο ελληνικός λαός στην επιβολή των αντιλαϊκών μέτρων και η μηδαμινή έως και ανύπαρκτη μέχρι τώρα αντίδραση του στους νέο-αποικιοκράτες, εκλαμβάνεται ως …αδυναμία, με αποτέλεσμα ολοένα να αυξάνονται και πολλαπλασιάζονται τα ληστρικά-αντιλαϊκά μέτρα αποδόμησης των νοικοκυριών, της κοινωνίας , του έθνους.
Η αναλγησία αυτή του συστήματος, η πλεονεξία τους και το μίσος που τρέφουν για τον πολίτη, τον άνθρωπο, η σκληρότητα και η βαναυσότητα που αντιμετωπίζεται η τρίτη ηλικία, η απληστία τους που στερεί στον πολίτη ακόμα και τα στοιχειωδέστερα συνταγματικά δικαιώματα του στην απασχόληση, την περίθαλψη, την μόρφωση, θα είναι η αιτία σύντομα της ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ, η αφύπνιση του Ελληνικού λαού.

Όταν ο λαός αφυπνιστεί και συνειδητοποιήσει την παγίδα, την πλάνη, όταν ματώσει και νοιώσει στο πετσί του τα δεσμά με τα οποία τον αλυσόδεσαν για δεκαετίες αυτοί οι πολιτικοί «γενίτσαροι», τότε και μόνο τότε, οι «φαιο-πράσινοι» (!) θρασύδειλοι δικτατορίσκοι των τηλεοπτικών παραθύρων θα εξαφανιστούν από προσώπου γης, το σύστημα τους θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος μπρος στην οργή του προδομένου λαού.
Τότε, και μόνο τότε, ο Ελληνισμός θα αναδείξει μια φωτισμένη ηγεσία ανεξάρτητη από τα διεθνή και εγχώρια οικονομικά κέντρα που θα τον οδήγηση στην λύτρωση, την ανάταση.

http://antikry.blogspot.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες