Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο «μηχανισμός» των παρασίτων

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΘΥΜΙΟΣ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 21, 2010 11:43 am    Θέμα δημοσίευσης: Ο «μηχανισμός» των παρασίτων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο «μηχανισμός» των παρασίτων
Ή
Η σιωπή είναι συνενοχή…


Η πλειονότητα των πολιτικών είναι από τα πλέον ηλίθια όντα. Τα παράσιτα είναι τόσο αλλοτριωμένα που το μυαλό τους πέραν τον παραπολιτικών αδυνατεί να προχωρήσει. Και οι πολιτικοί, όπως και οι δημοσιογράφοι είναι ένας «μηχανισμός» παρασίτων σε σήψη.

Φυσικά μέσα σε αυτόν τον «μηχανισμό» των παρασίτων λειτουργούν και συνειδητοί θύλακες των ξένων κέντρων και υπηρεσιών. Ο «μηχανισμός» των παρασίτων σαν σύνολο είναι «ριζωμένος» στον κορμό του δέντρου που τους θρέφει: Το κεφάλαιο, οι «νταβάδες» και οι υπηρεσίες τους (κρατικές και παρακρατικές), τα πραγματικά κέντρα εξουσίας.


Σαν παράσιτα αυτού του «κορμού» των «νταβάδων» (διεθνών και εγχώριων) δεν χρειάζεται, ούτε μπορούν να σκεφτούν, ούτε να μελετήσουν.


Ξεχνούν, για το συμφέρον τους, και αυτά που γνώριζαν ή έζησαν στο παρελθόν. ΓιΆ αυτό βλέπουμε κάποιους ευφυείς στο παρελθόν να έχουν μεταλλαχτεί σε βλάκες…

Αυτό λοιπόν το κοινωνικό, πολιτικό και δημοσιογραφικό σώμα των παρασίτων είναι εξ αντικειμένου οργωμένο και οργανωμένο από την κεφαλαιοκρατική ηγεσία των παρασίτων: τους μηχανισμούς της ΑΜΕΣΗΣ εξουσίας του κεφαλαίου: Παρακρατικούς μηχανισμούς και μυστικές υπηρεσίες.

Στη εποχή μας, εποχή των πολυεθνικών και του πλανητικού ιμπεριαλισμού η εξουσία αυτή είναι πλανητική και όχι εθνική, δηλαδή εγχώρια. Και στην κορυφή της εξουσιαστικής πυραμίδας είναι ο «αυτοκράτορας» του ιμπεριαλισμού: Οι ΗΠΑ, δηλαδή, το πολυπλόκαμο δίκτυο των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.

Ο «μηχανισμός», συνεπώς, των παρασίτων στην Ελλάδα είναι υποταγμένος και καθοδηγούμενος από το πολυπλόκαμο δίκτυο των αυτοκρατορικών μυστικών υπηρεσιών.

Μέσα στο παρασιτικό πολιτικό και δημοσιογραφικό σώμα δεν υπάρχουν απλώς άπειρα «στελέχη» δικτυωμένα με τις «πρεσβείες» και τις μυστικές υπηρεσίες, αλλά και οργανωμένοι, διαπλεκόμενοι θύλακες, με καθοδηγητές και «στρατηγούς».

Πολιτικά πρόσωπα, ιδιαίτερα ικανά στα παιχνίδια της ίντριγκας και των σκευωριών, έχουν εξέχοντα, ηγετικό και οργανωτικό ρόλο. ¶λλα από αυτά προβάλλονται σκανδαλωδώς από τα ΜΜΕ και άλλα λειτουργούν στο σκοτάδι, μη προκαλώντας τη διαρκή δημοσιότητα. Αυτά είναι οι «οργανωτές» των παρασκηνίων.

Υπάρχουν οι φανεροί και οι ορατοί αμερικανοτσολιάδες και της «πρεσβείας», υπάρχουν, όμως και οι κρυφοί.

Πώς, λοιπόν, να αποκαλυφθούν οι πηγές της βρωμιάς, τα κέντρα της εξαγοράς και της μίζας, οι ποικίλοι σχεδιασμοί των προβοκατόρικων γεγονότων που ζούμε;

Είναι δυνατόν να αποκαλυφθούν οι ρίζες όλων αυτών των πολυεδρικών δικτύων όταν όλο το πολιτικό και δημοσιογραφικό «κύκλωμα» είναι μέρος αυτού του δικτύου;


Είναι ποτέ δυνατόν τα ΜΜΕ να προβάλλουν τα «εγχειρίδια» προβοκάτσιας της CIA, αλλά και τα δικά τους κέντρα και υποκέντρα της αποτρόπαιης κακουργίας τους;


Απλώς κάπου- κάπου τρυπάνε κάποια πυώδη φουσκάλα και καρατομούν κάποια «μισητά» πρόσωπα για να ξεγελάσουν του αφελείς…

ΜΟΝΟ που οι αφελείς, σήμερα, έχουν συρρικνωθεί ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ…


ΦΥΣΙΚΑ κάθε αποκάλυψη είναι πολύ χρήσιμη αρκεί τα μην φετιχοποιείται προσωπικά και να αξιοποιείται για να αναδειχτεί το ΟΛΟΝ της σαπίλας, οι πηγές και τα κέντρα των πολυπλόκαμων δικτύων της.
Τέτοιες πρακτορικές δικτυώσεις υπάρχουν και μέσα στον ιστοχώρο: ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΕΣ πλέον και εδώ…


ΕΥΚΟΛΑ, πλέον αναγνωρίσιμες οι πρακτορικές δικτυώσεις και στο χώρο της Εκκλησίας και σε κάποια θεολογικά ιστολόγια.

Η κατεδάφιση των Ορθόδοξων θεμελίων της ελληνικής κοινωνίας αποτελεί σήμερα για τους πλανητικούς μηχανισμούς και παπισμούς, καθήκον πρώτης προτεραιότητας.


ΕΧΟΥΝ, ως εκ τούτου, πολλαπλασιαστεί οι πράκτορες και οι μαϊμούδες στο χώρο της Εκκλησίας: ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΠΡΟΒΙΕΣ.

Οι πλέον δόλιοι είναι αυτοί που το παίζουν ΥΠΕΡ- ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ!!!


Πάντα στην ιστορία οι προβοκάτορες ήταν οι πλέον φανατικοί και ΥΣΤΕΡΙΚΟΙ ιεροκήρυκες: είτε θεολογικών ιδεών, είτε πολιτικών ιδεών…


Ο μεγαλύτερος προβοκάτορας της Ρώσικης Επανάστασης ήταν ο πλέον υστερικός υποστηρικτής της: Μαλινόφσκι…

Φαίνεται ότι από αυτό το μέγα προβοκάτορα της ΟΧΡΑΝΑ έχουν πάρει μαθήματα και κάποια (ελάχιστα) «Ορθόδοξα» ιστολόγια…

Ο ρόλος τους «ακτινοβολεί» από μακριά…

Πάντα αφήνουν το γάμο και πάνε για πουρνάρια…


Εδώ ο κόσμος καίγεται, τα πάντα είναι υπό κατεδάφιση, και αυτοί οι υστερικοί ΥΠΕΡ- ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ για άλλα τυρβάζουν: Για την αποκατάσταση ειδώλων…

ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ των αγωνιστών ιερωμένων!!!

ΓΙΑ την καρατόμηση ΣΥΝΟΛΙΚΑ της Εκκλησίας και ιδιαίτερα των κεφαλών εκείνων που αγωνίζονται με σθένος και μέσα στους ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ενάντια στον παπισμό και την Νέα Τάξη…


ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ του πατέρα ΣΑΡΑΝΤΟ: μόνο αυτό τους απασχολεί…

Εύστοχη η διατύπωση του:
http://listonplace.blogspot.com/2010/06/o_5427.html
[/size]

«ΑΥΤΟΙ είναι ικανοί να καταστρέψουν ένα ολόκληρο δάσος για να σώσουν ένα δέντρο».


ΛΑΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ οι αρουραίοι και οι διατεταγμένες υπηρεσίες τους…

Η ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ και η ΣΙΩΠΗ μπροστά σε τέτοια κρούσματα προβοκάτσιας είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ…

Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Ιούν 21, 2010 1:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ
Η ΚΡΑΥΓΗ του πάπα-Ηλία
Συνάδελφοι

Μου έχουν μπλοκάρει τη δυνατότητα ναναρτήσεως και στη wordpress. Έχουν μεταβάλει το χώρο αναρτήσεως σε βομβαρδισμένο τοπίο.

Δυστυχώς οι μαφιόζοι, που δολοφονούν το λαό, χωρίς ντροπή και συνείδηση, θέλουν με κάθε τρόπο να φιμώσουν την οποιαδήποτε φωνή αλήθειας. Για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν το εθνοκτόνο και λαοκτόνο έργο τους.


παπα-Ηλίας


διάλογος ή βαρβαρότητα;
Προς την Google

(Ανοιχτή αναφορά)


Αξιότιμοι κύριοι


Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η δεύτερη, αλλά η πολλοστή φορά, που μπλοκάρουν ή καταργούν το μπλογκ μου (http://papailiasyfantis.blogspot.com. Ενώ παράλληλα απενεργοποιούν το ιμέηλ (papailiasyfantis@gmail.com). Για να τα επαναφέρουν σε λειτουργία, «όταν τους καπνίσει». Ή και-όπως τώρα-να μην τα επαναφέρουν.

Ποιοι και με ποια κριτήρια προβαίνουν σΆ αυτές τις ενέργειες;

Δεν καταδέχονται να μας πληροφορήσουν ούτε για το ένα ούτε για το άλλο. Ή λένε αόριστα ότι παρατηρήθηκε κάποια «ύποπτη δραστηριότητα».


Το μπλογκ μου και το ιμέηλ μου είναι επώνυμα και όχι ανώνυμα. Οπότε είμαι στη διάθεση του οποιουδήποτε, εφόσον τον έβλαψα, να προσδιορίσει την εναντίον μου κατηγορία και να ασκήσει εναντίον μου τις νόμιμες διαδικασίες.

Γεγονός που σημαίνει
ότι η υποτιθέμενη «ύποπτη δραστηριότητα» σχετίζεται με τους αξιότιμους αυτούς κυρίους και όχι, βέβαια, με εμένα και το μπλογκ και το ιμέηλ μου.

Αξιότιμοι κύριοι

Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν αναγάγει το διάλογο σε ύψιστη τέχνη. Και, οδήγησαν την ανθρώπινη σκέψη στις έσχατες αλήθειες. Κι όχι μόνο από πνευματικής και ηθικής απόψεως, αλλά και καθαρά επιστημονικής. Παρόλη την έλλειψη τεχνικής υποδομής…
Αυτούς, οι οποίοι δεν είχαν καλλιεργήσει τη σκέψη τους και δεν γνώριζαν την τέχνη του λόγου και του διαλόγου τους ονόμαζαν, σε αντίθεση με του Έλληνες, βαρβάρους.

Και ο χώρος του ιντερνέτ είναι, εκτός των άλλων, ένας κατεξοχήν χώρος διαλόγου. Και, σαφέστατα, διακρίνονται στο χώρο αυτό, εκείνοι, που διαλέγονται από αυτούς, που βαρβαρίζουν. Αυτοί, που αντιπαραθέτουν και αντιπαραβάλλουν ιδέες και επιχειρήματα σε αντίθεση με τους άλλους, που ανοητολογούν ή εκτρέπονται σε ύβρεις. Όμως…

Το αποκορύφωμα της βαρβαρότητας, στο χώρο του ιντερνέτ, είναι η-συχνά παρατηρούμενη-τακτική εκείνων, που ανίκανοι να αντιπαραβάλουν επιχειρήματα στην επιχειρηματολογία των άλλων, επιβάλλουν το φίμωτρο.

Βαρβαρότητα που στη σύγχρονη γλώσσα ακούει στο όνομα φασισμός.


Ο Χίτλερ έλεγε: «Έχουμε πολλούς τρόπους να εξουδετερώνουμε αυτούς, που μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδιά μας»!


Και ασφαλώς, ανάμεσα σΆ αυτούς τους τρόπους, δεν συμπεριλάμβανε το διάλογο και την επιχειρηματολογία. Εννοούσε πρώτιστα, τη φυλακή, τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως, τις θανατικές εκτελέσεις και τις δολοφονίες.

Και ακριβώς δολοφονία είναι η κατάργηση ενός μπλογκ ή ενός ιμέηλ από κάποιους ανώνυμους κυρίους, που «χτυπάνε», εν ονόματι της οποιασδήποτε, πέρα από κάθε λογική και συνείδηση, αναιτιολόγητης και αμοραλιστικής τους επιλογής.

Θέλω να πιστεύω ότι επιλογή της Goglee-σε αντίθεση με τους «κυρίους» αυτούς- είναι ο διάλογος και όχι η βαρβαρότητα. Με όλες της εκφάνσεις και προεκτάσεις της….

Σε βάρος της επιβίωσης των λαών και των πολιτισμών τους.


Με τιμή

Παπα-Ηλίας Υφαντής


http://papailiasyfantis.wordpress.com
e-mail: papailiasyfantis11@gmail.com


ΥΓ. Θερμή παράκληση σε όσους γνωρίζουν αγγλικά και θέλουν να μεταφράσουν το διάβημά μου και να το αποστείλουν στη διεύθυνση της Google.

Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες