Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ = ΘΕΣΕΙΣ-ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Στέφανος Ληναίος
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 23, 2010 8:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ = ΘΕΣΕΙΣ-ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ = ΘΕΣΕΙΣ-ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣΕίμαστε βέβαιοι ότι όλοι μας, χωρίς χρώματα και αρώματα, παρακολουθούμε από καιρό, τη συστηματική εθνική αποδόμηση και τον εποικισμό της πατρίδας μας, με το γνωστό ιδεολόγημα της παγκοσμιοποίησης. Ότι, δηλαδή, «πρέπει και η Ελλάδα να γίνει «πολυπολιτισμική». Κιαυτό σημαίνει να μπαίνουν στη χώρα μας ξένοι πληθυσμοί ώστε να γίνει «πολυπολιτισμική»…

Όταν αυτή η «εισροή» ξένων είναι φυσιολογική ή, πολλές φορές και αναγκαστική, όπως γίνεται αιώνες τώρα, από χώρα σε χώρα, είναι γεγονός ότι, σε ένα μεγάλο ποσοστό, συμβάλλει θετικά στο «φρεσκάρισμα» ενός τόπου…

Δυστυχώς, όμως, αυτή η «εισβολή» ξένων, τα τελευταία χρόνια, δεν είναι ούτε φυσιολογική ούτε αναγκαστική… Είναι οργανωμένη..

Και ο πιο αμύητος καταλαβαίνει, πλέον, ότι συνδέεται γενικότερα με τη φανερή στρατηγική των «Μεγάλων» και ιδιαίτερα των Η.Π.Α., με κύριο στόχο την επιβολή διεθνώς ενός ακραίου νεοφιλελεύθερου, οικονομικού συστήματος, δηλαδή μιας παγκόσμιας μονοπολικής ηγεμονίας.

Μόνον έτσι μπορούμε να εξηγήσουμε την ξαφνική «έκρηξη» αμέτρητων θρησκευτικών μειονοτήτων, σε όλο τον κόσμο και την πολυδάπανη στήριξή τους από αμέτρητες «ανθρωπιστικές » Μ.Κ.Ο. και επιδοτούμενες από …μετρημένους « φιλάνθρωπους » μεγαλέμπορους..

Μόνον έτσι μπορούμε να καταλάβουμε γιατί, τα τελευταία χρόνια, όλοι, σχεδόν, οι πόλεμοι είναι ένα τρομακτικό αλληλοφάγωμα θρησκειών...

Και μόνον έτσι μπορούμε να εξηγήσουμε και το τελευταίο περίεργο φαινόμενο μιας "φιλολογικής" υπονόμευσης της Ελληνικής Ταυτότητας, από κάποιους «παιδοψυχολόγους».

Ιδιαίτερα τα βιβλία των κ.κ.Ρεπούση, Δραγώνα, Λιάκου, Φραγκουδάκη κ.α., χωρίς ίσως να το καταλαβαίνουν, παίζουν αυτό το παιχνίδι ακριβώς. Το παιχνίδι των «Μεγάλων» που οργανώνουν, εδώ και πολλά χρόνια, μια νέα γεωπολιτική τάξη στα Βαλκάνια και την επαναφορά της Τουρκίας στην Ευρώπη, μέσω της υποστηριζόμενης από τις ΗΠΑ ένταξης της τελευταίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για του λόγου το αληθές, παραπέμπουμε όλους τους άξιους κατά τα άλλα «οικουμενιστές» νεοέλληνες, στο αμερικάνικο περιοδικό «Νιου Γιορκ Ριβιού», Αύγουστος ‘93. Τίτλος: « Η βαλκανική κρίση,1913-1993». Αρθρογράφος ο «Ρεαλιστής Σύμβουλος», καθηγητής κύριος Τζορτζ Φ.Κέναν. Ένα μικρό απόσπασμα:
« ..Αν οι ηγέτες των κατοίκων της Βαλκανικής δεν συμφωνήσουν για την αλλαγή των συνόρων τους, είμαστε υποχρεωμένοι να την επιβάλλουμε δια της βίας..»!!

Κάτι το οποίο και έγινε, δυστυχώς, λίγα χρόνια αργότερα...Με τα χειροκροτήματα, μάλιστα, των ίδιων Πανεπιστημιακών και πολλών άλλων «οικουμενιστών», τόσο για τα Βαλκάνια, όσο και, αργότερα, για το διαβόητο σχέδιο Ανάν… Άραγε από άγνοια ή από πεποίθηση;

Η εξάλειψη της φτώχειας και της δυστυχίας στον Τρίτο Κόσμο και οι εμφύλιοι σπαραγμοί, όπου γης, μπορεί και πρέπει να αντιμετωπισθούν μόνο με την αύξηση της αναπτυξιακής βοήθειας, σ’αυτές τις χώρες. Από ΑΥΤΟΥΣ όμως που ΞΕΖΟΥΜΙΣΑΝ ή ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ έτσι αυτές τις χώρες. Και όχι βέβαια από αυτούς που υφίστανται παθητικά αυτή την άγρια εισβολή και αυτό τον καταστροφικό εποικισμό..

Κάνοντας έναν πρόχειρο υπολογισμό, θα διαπιστώσουμε ότι τα αμέτρητα δισεκατομμύρια που διατίθενται, σε όλο τον κόσμο, για το μεταναστευτικό πρόβλημα, αν τα έδιναν στις φτωχές χώρες θα τις είχαν κάνει πλούσιες..

Και αν δεν εξόπλιζαν το αλληλοφάγωμά τους, δεν θα υπήρχαν εμφύλιοι..

Και δεν το κάνουν, βεβαίως, συνειδητά. Mε αυτό τον τρόπο διαλύεται ο ιστός της Ευρώπης, και παραμένουν υπανάπτυκτες οι φτωχές χώρες. Οπότε, όλοι οι επονομαζόμενοι «Μεγάλοι του Κόσμου», άλλοτε με δανεισμούς και εξοπλισμούς, άλλοτε με επεμβάσεις και εμφύλιους και άλλοτε με φανερές ή κρυφές δικτατορίες, ελέγχουν απόλυτα όλες τις «υπόδουλες» χώρες της γης.

Ως προς την απονομή της Ελληνικής ιθαγένειας, εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά.
Σκεφτείτε τι έχει να γίνει όταν οι μετανάστες που συμπληρώνουν 5 χρόνια νόμιμης διαμονής, με το νέο δικαίωμα, πλέον, της οικογενειακής επανένωσης, φέρουν νομίμως, και την οικογένειά τους. Γεγονός που σημαίνει τον ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟ πολλαπλασιασμό τους, ανάλογα με τον αριθμό των οικογενειακών μελών.

Η Κυβέρνηση και τα Κόμματα, έχουν την ευθύνη των αποφάσεων στα χέρια τους. Και οι Έλληνες Πολίτες, αφού πρώτα ενημερωθούν σφαιρικά, να απαιτήσουν ΑΜΕΣΑ τις σωστές λύσεις. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να παρακαλέσουμε όλους τους Ανθρώπους των Επιστημών, των Γραμμάτων και των Τεχνών, να βοηθήσουν, με οποιονδήποτε τρόπο και με οποιαδήποτε άποψη, σ’αυτή την ολοκληρωμένη ενημέρωση.

Αφού όμως πρώτα κάνουν την αυτοκριτική τους.

Όπως την έκανε και ο Καθηγητής κ.Κωνστ. Τσουκαλάς. (ΒΗΜΑ-10/10/’97)

« Είναι αναμφισβήτητο γεγονός πια, ότι σε όλο το δυτικό κόσμο η μεγάλη μάζα των διανοουμένων είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτημένη από το κεφάλαιο ή από την εξουσία. Οι μηχανισμοί είναι γνωστότατοι. Η εύνοια, η συμμετοχή σε " ερευνητικά
προγράμματα " που συνδέονται με την παραγωγή, η παροχή υπηρεσιών με την τυπική ιδιότητα του συμβούλου, του τεχνοκράτη, του εμπειρογνώμονα ή ακόμα και του «γκουρού», κατέστησαν τη διανόηση « επάγγελμα» ..»

Και ν’αναρωτηθούν κάποια στιγμή, μήπως κι’αυτοί, χωρίς
να το καταλάβουν, έγιναν «γκουρού» της εξουσίας;


23.1.10
Επιστροφή στην κορυφή
Βήχος ΧαράλαμποςΈνταξη: 30 Οκτ 2008
Δημοσιεύσεις: 144
Τόπος: Ν .Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 23, 2010 10:10 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Στέφανος Ληναίος έγραψε:

Ως προς την απονομή της Ελληνικής ιθαγένειας, εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαράΗ Πασοκάρα γέννησε τα περισσότερα από τα μεγαλύτερα
λαμόγια της μεταπολίτευσης
Εκανε την μεγαλύτερη αναδιανομή εισοδήματος χρήματος
στο χρηματιστήριο
δημιούργησε το μεγαλύτερο χρέος στο τόπο
τώρα ετοιμάζεται να αλλοιώσει
και την Εθνική Συνοχή

Ειχαμε τους πρασινοφουρούς τώρα θα έχουμε τους
πράσινους Μουτζαχεντήν

30 χρόνια προσφοράς στον τόπο.

Οξω ρε!
_________________
http://apolitikokafeneio.com/
http://mousikokafeneio.com/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκέπτης


ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 22, 2010 6:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Στον εισαγγελέα νεαρός Πακιστανός για τον βιασμό υπερήλικης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_6993.html
Επιστροφή στην κορυφή
Αθάμας
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Μάρ 29, 2010 11:27 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Σας διαβάζω χρόνια και χαίρομαι που υπάρχουν και οι δικές σας φωνές που δεν μασάνε το κουτόχορτο των μέσων μαζικής αποβλάκωσης και βλέπουν το «μεγάλο παιχνίδι» που έχει στήσει η Νέα Τάξη σε βάρος της χώρας μας με πιόνια της τους περισσότερους πολιτικούς και τα μμα. Και χαίρομαι ιδιαίτερα που έχετε το θάρρος να δημοσιεύετε αυτές σας τις απόψεις και να διαβηρείται αυτόν τον χώρο έκφρασης ελεύθερο και ανεπηρρέαστο από στρεβλώσεις που προσβάλλουν την νοημοσύνη κάθε λογικά σκεπτόμενου ανθρώπου.

Δεν βλέπω όμως φώς.
Δεν βλέπω το κλίμα να αντιστρέφεται.
Δεν βλέπω θετικές εξελίξεις για το μέλλον της πατρίδας αλλά και της υφηλίου γενικότερα.
Είμαι φοβερά απαισιόδοξος, απογοητευμένος εντελώς, και βλέπω η Νέα Τάξη να πετυχαίνει συνέχεια τους στόχους της
και οι ελεύθεροι και αδούλωτοι άνθρωποι να περιθωριοποιούνται και να μην ακούγωνται.

Και έχω ένα ερώτημα: τι κάνουμε;

Εννοώ πρακτικά, δράση, αντίσταση, αντίδραση, μάχη, αγώνας.

Το να κατανοεί κάποιος ότι προσπαθούν να τον δουλέψουν μπροστά στα μάτια του
- κάποτε ήταν αυτονόητο, σήμερα δεν είναι - είναι το πρώτο βήμα.

Μετά τί; και πώς;

Τα ερωτήματά μου είναι γενικά αλλά και ειδικά ως προς το παρόν θέμα το μεταναστευτικό.
Βλέπουμε την πολιτισμική αλλοίωση που επιτελείται.
Βλέπουμε ότι αυτό γίνεται εσκεμμένα και προσχεδιασμένα.
Βλέπουμε ότι κάθε ψύχραιμη φωνή περιθωριοποιείται και χλευάζεται.
Βλέπουμε ότι κάθε μέρα το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες και τους μετανάστες γίνεται τραγικότερο.

Και ξαναρωτάω: τι κάνουμε;

Πως αποτρέπουμε την εξέλιξη ενός τέτοιου φαινομένου;
Ποιές δράσεις - εκτός της κατανόησης του προβλήματος και τους μηχανισμούς που το δημιούργησαν και την περιγραφή τους - μπορούμε να κάνουμε;
Τα ίδια ερωτήματα βέβαια ισχύουν και για την διαφθορά, και για την εγκληματικότητα, και για την απαξίωση της παιδείας, για την υγεία κλπ κλπ.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Και πάντα γερά και δυνατά!
Αν μή τι άλλο να μην μας περνάνε και για αμερικανάκια οι κυβερνώντες φιλοαμερικανοί και αμερικανοθρεμμένοι. Κάτι είναι και αυτό.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες