Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Αποχωρείστε γιατί θα σας αποχωρήσουμε εμείς...

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΦΙΛΙΝΟΗ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Μάρ 03, 2010 12:09 pm    Θέμα δημοσίευσης: Αποχωρείστε γιατί θα σας αποχωρήσουμε εμείς... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αποχωρείστε γιατί θα σας αποχωρήσουμε εμείς…




Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι. Πράγματι σας εύχομαι με όλη μου την καρδιά να έχετε μία πολύ καλή ημέρα. Καλή σας ημέρα στο Ελλαδιστάν σας. Καλή σας ημέρα σε αυτό στο τερατώδες σας δημιούργημα. Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι. Εμείς κυρίες και κύριοι πλέον αποχωρούμε. Αυτό το έκτρωμα που φτιάχνετε δεν το αντέχουμε. Εμείς κυρίες και κύριοι, μαζεύουμε την ρημαγμένη μας αξιοπρέπεια και αποχωρούμε.

Μας κλέβετε τα τελευταία ψήγματα Πατρίδας που μας έμειναν. Θερίζετε κάτι, που δεν σας ανήκει. Κάποιοι άλλοι έσπειραν αιώνες ολόκληρους και μέσα σε λίγες δεκαετίες καταφέρατε και καταστρέψατε ό,τι ομορφότερο υπήρχε στον τόπο μας. Ό,τι όμορφο, είχαμε στις καρδιές μας, στην συνείδησή μας, στις μνήμες μας.

Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι. Θα έπρεπε να ντρέπεστε αλλά δεν το κάνετε. Στερείστε μνήμης. Στερείστε γνώσης. Στερείστε αγάπης. Στερείστε σεβασμού και αυτοσεβασμού.

Σας προτείνω λοιπόν, κυρίες και κύριοι να απολαύσετε το δημιούργημά σας. Να το χαίρεστε. Εμείς αδυνατούμε να ζήσουμε σε αυτόν τον Ιερό τόπο. Μας κάνατε πρόσφυγες στον τόπο μας. Δεν είναι η πρώτη φορά. Θα τα καταφέρουμε. Η ιστορία μπορεί να παραποιείται αλλά δεν εξαφανίζεται. Κι εμείς κατέχουμε ιστορία. Εσείς είστε ανιστόρητοι. Και ασεβείς. Και επίορκοι.

Λυπάμαι κυρίες και κύριοι. Λυπάμαι πολύ, που δεν μπορώ να σας εκτιμήσω. Λυπάμαι πολύ, που δεν σας αντέχω. Λυπάμαι πολύ, που υπάρχετε και ασκείτε δικαίωμα επί της ζωής μας, της Πατρίδος μας και του μέλλοντος των παιδιών μας . Λυπάμαι αφάνταστα, που δεν σηκώνεται ο Κολοκοτρώνης από τον τάφο του, για να αρπάξει την χατζάρα του και να καθαρίσει τον τόπο.


Στην Ιαπωνία κυρίες και κύριοι, όταν ένα πολιτικός κατηγορηθεί –δικαίως ή αδίκως- πριν ακόμη αποδειχθεί ότι η κατηγορία στέκει, ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ. Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να πράξετε το ίδιο, εάν φυσικά σας έχει μείνει έστω κι ένα ίχνος αυτοσεβασμού. Ή έστω να παραιτηθείτε.

Αποχωρείστε κυρίες και κύριοι.
Δεν έχετε δικαίωμα να νομοθετείτε και να υπάρχετε στον τόπο μας. Αποχωρείστε αξιοπρεπώς, εάν φυσικά μπορείτε. Γιατί ίσως και να μην μπορείτε. Ίσως η διάβρωση του μυαλού σας να είναι τέτοια, που να σας κάνει να πιστεύετε ότι είστε θεοί. Δεν είστε κυρίες και κύριοι. Το ξέρω εγώ. Γιατί εγώ είμαι Θεός. Εγώ είμαι Θεός κριτής σας. Εγώ και όλοι οι συν-Έλληνές μου.

Εμείς κυρίες και κύριοι είμαστε οι φυσικοί κληρονόμοι αυτού του τόπου. Και μόνον εμείς είμαστε οι μόνοι που μπορούν να τον νιώθουν. Και να τον καταλαβαίνουν. Και να τον ακούσουν. Και να τον σεβαστούν. Και να τον υπερασπιστούν. Κάτι που αδυνατείτε να κάνετε εσείς κυρίες και κύριοι. Εμείς είμαστε οι φύλακες Θεοί του.

Αποχωρείστε.
Αξιοπρεπώς. Θα σας κατανοήσουμε και θα σας συγχωρήσουμε. Θα σας ξεχάσουμε για πάντα. Αποχωρείστε κύριοι. Είναι καιρός.

Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας και ό,τι σάπιο φέρατε. Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας και όλους τους λαθρομετανάστες, που μας φορτώσατε. Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας και το νομοσχέδιό σας. Τίποτα μην αφήσετε από όσα φέρατε. Την μπόχα αυτήν δεν την αντέχει ο τόπος μας. Αποχωρείστε οριστικώς. Το σπίτι μας δεν σας χωράει.

Αποχωρείστε ή αυτοκτονήστε κυρίες και κύριοι.
Εμείς, εάν δεν το κάνετε θα αποσυρθούμε για λίγο.

Και σαν τους Ηρακλειδείς θα επιστρέψουμε συντόμως για να ξαναπάρουμε πίσω την Πατρίδα μας. Πιο δυνατοί και πιο πολλοί. Και τότε κυρίες και κύριοι, πολύ φοβάμαι ότι θα σας αποχωρήσουμε εμείς. Με, όχι και τόσο ευπρεπή τρόπο. Οριστικώς και τετελεσμένως.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες