Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Τα πασοκικά ρετάλια της ΝΔ στρέφονται κατά του Σαμαρά

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Αλιευτής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 16, 2010 2:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Τα πασοκικά ρετάλια της ΝΔ στρέφονται κατά του Σαμαρά Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα πασοκικά ρετάλια της ΝΔ στρέφονται κατά του Σαμαρά

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Πηγή:
http://paideia-gr.blogspot.com/2010/01/blog-post_16.html





Aξίζει να θυμηθούμε τον κ. Δήμαρχο της Αθήνας,
όταν δεν του καιγότανε καρφί όταν εξυβριζόταν ο Τάσσος Παπαδόπουλος από την «Πανδώρα» του σταθμού του9,84, όταν από «την» ίδια νεοαξικιά Πανδώρα και τον επίσης νεοταξικό συνεργάτη της εξυβριζόταν ο Μίκης Θεοδωράκης και επίσης όταν μετά την εκλογή του Γ. Παπανδρέου ως πρωθυπουργού εξυβριζόταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας (οι Στέφανος Κασιμάτης μετακομίσας στην Καθημερινή προφανώς μετά από πρόσκληση των κ.κ. , Παπαχελά, Πάσχου, Κουλουμπή, Βερέμη και σία και ο ίδιων χαραχτηριστικών Ηλίας Κανέλλης).

Όλα τα ανωτέρω ετίθεντο κάθε φορά εγγράφως υπόψην του αλλά ο κ. Δήμαρχος σφύριζε αδιάφορα.

Ευηρεστήθη μόνον μία φορά να απαντήσει ο Διευθυντής του σταθμού υποστηρίζων την ελευθερία του λόγου των δύο παγκοσμιοποιημένων φιλοσκοπιανών Ανανιακών κτλ δημοσιογράφων για να βρίζουν τους έλληνες.

Να θυμηθούμε επίσης ότι ο κ. Δήμαρχος έρριξε το δημαρχιακό βάρος υπέρ της κ. Ντόρας και ότι την πρωτοχρονιά στην ομιλία του στο σύνταγμα απέφυγε στην προσφώνησή του να αναφέρει τη λέξη έλληνες.

Τώρα ο κ. Δήμαρχος άρχισε το παγκοσμιοποιημένο του «έργο» του διαβάλλοντας τον Αντώνη Σαμαρά, για προφανείς λόγους.

Και για να φανεί δήθεν αντικειμενικός και να ρίξει στάκτη στα μάτια του κόσμου, «μαλλώνει» χαϊδευτικά και την κ. Ντόρα.

Μπράβο Δήμαρχε !!

σχόλιο paideia-gr: Δεν νομίζουμε πως η στάση αυτή του Κακλαμάνη έχει να κάνει τόσο με την Ντόρα, η οποία πλέον είναι καμμένο χαρτί. Εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο των αφεντικών των διεθνιστών-πασοκτζήδων που παρασιτούν μέσα στην ΝΔ.

Δεν είναι τυχαίο πως τόσο ο Κακλαμάνης όσο και ακόμη περισσότερο, όπως διαβάσαμε χθες στα ΝΕΑ, η Γιαννάκου στρέφονται κατά του Σαμαρά, λίγες μόνο μέρες μετά την ξεκάθαρη θέση του για το μεταναστευτικό.

Ενοχλήθηκαν τα αφεντικά τους που ο Σαμαράς μίλησε για ελληνικό λαό και όχι πληθυσμό. Αλλά ο Σαμαράς αποδεικνύει πως δεν είναι χαζός! Σίγουρα δεν θα φοβηθεί τον Κουλούρη της ΝΔ, την Γιαννάκου. Αυτήν που τόσο ακριβά έχει πληρώσει η ΝΔ και η οποία ως μοναδικό προσόν αναφέρει ακριβώς όπως και ο Κίμωνας, πως έχει υπογράψει την ιδρυτική πράξη της ΝΔ. Ποτέ ξανά υποψήφιοι Γιαννάκου-Κακλαμάνης! Ας πάνε στο ΠΑΣΟΚ!

,
Επιστροφή στην κορυφή
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 16, 2010 2:42 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γιαννάκου, Καραόγλου, Γιακουμάτος: Υπάρχουν και γαλάζιοι “πυρήνες”






Ενώ οι χύτρες ταχύτητας έχουν επιστρατευθεί για να καλύψουν την κατρακύλα της πολιτικής ανυπαρξίας και πλήρους αποτυχίας της κυβέρνησης στο περιβόητο σχέδιο των 100 πρώτων ημερών, βγήκαν από την αφάνεια και οι ουρές της γαλάζιας πολιτικής σήψης.

Μετά από την συνέντευξη του επιτίμου (θα μας σώσει ο Σημίτης, το ΔΝΤ, ο Σάυλοκ και τα SS), μπήκαν στο παιχνίδι τα βαριά χαρτιά της πολιτικής τρομοκρατίας.
Η Μαριέτα Γιαννάκου που αποφάσισε να ασχοληθεί με την Ελληνική πολιτική σκηνή αφού οι pr της Ντόρας έκριναν ότι η στήριξη της μάλλον θα προκαλούσε “συνωστισμό” ψηφοφόρων στο στρατόπεδο Σαμαρά εάν φανέρωνε τις προτιμήσεις της. Τώρα βγήκε να μας ενημερώσει ότι δεν υπάρχει ακυβερνησία. Έχει δίκιο. Μετά από 4 αποτυχημένα νομοσχέδια, τρεις καταστροφικές μεθοδεύσεις του ΥΠΟΙΚ και κυβερνητικό εμφύλιο ΔΕΝ υπάρχει ακυβερνησία.

Ο γίγαντας (who is this guy) Καραόγλου,
του τομέως της οικονομίας παρακαλώ, έκρινε και αυτός ότι ο Σαμαράς υπερβάλλει όταν μιλά για ακυβερνησία. Προφανώς είδε με δέος τις ρηξικέλευθες πρωτοβουλίες των τελών κυκλοφορίας και των γονικών παροχών. Πράγματι, μόνο ένας γκουρού θα μπορούσε να εξηγήσει πως δύο εισπρακτικά μέτρα καταλήγουν σε εισοδηματικό βατερλώ μέσα σε λίγες ημέρες. Ούτε ο Καραόγλου δεν θα μπορούσε να συλλάβει αυτά τα μέτρα!

Το καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος: Γεράσιμος (το φαινόμενο της πεταλούδας) Γιακουμάτος. Έκανε ιστορική αναδρομή αλλά “λησμόνησε” την υπόθεση Siemens και τις μεθοδεύσεις Σουφλιά που ήταν και η ταφόπλακα της ΝΔ. Το θρίλερ στην Ελληνική πολιτική σκηνή. Ο άνθρωπος που εύχεται να γυρνούσε στο παρελθόν για να ρίξει τον Καραμανλή, πλάθοντας μάλιστα σενάρια ξυλοδαρμού, οικογενειακού δράματος και παράπλευρων ανατροπών.

Αχαλίνωτη φαντασία, που μάλλον θα αποτελέσει τη βάση του σεναρίου για το ομώνυμο σίκουελ ταινιών τρόμου: Ο Γιακουμάτος επιστρέφει δύο χρόνια πίσω με σκοπό και ρίχνει τον Καραμανλή. Ο Δαϊλάκης όμως βλέποντας τις μετοχές του να πέφτουν και να μη μπορεί να ανταποκριθεί στις νυχτερινές του υποχρεώσεις, βάζει τη Μπεζαντάκου να τον αποτρέψει λέγοντας του ότι χαλάει την πιάτσα ρίχνοντας “τσάμπα” την κυβέρνηση.

Για τον κύριο Γιακουμάτο θα αφιερώσουμε το επόμενο κουΐζ εντός της ημέρας.

Πηγή:
http://olympia.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Κυπριανός Χριστοδουλίδης



Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Δημοσιεύσεις: 564
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Ιαν 16, 2010 11:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


Τα ρετάλια κάποτε συνθηματολογούσαν για να υφαρπάξουν ψήφους. "Δεν έχω πολλά να πω, έχω πολλά να κάνω", μας έλεγε. Και έκανε, "τα έκανε" για το παγκοσμιοποιημένο όραμα, σφυρίζοντας αδιάφορα το σκοπό μιάς ξεφτιλισμένης ανθρωπιάς, ανακατεμμένος με τα σκουπίδια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες