< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > |
Εσπερινός Επισκέπτης
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Κυπριανός Χ Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 02, 2009 10:49 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
|
Το θλιβερό με την ιστορία αυτή είναι, να βλέπεις έναν Τούρκο να λέει πέντε "σταράτες" κουβέντες και από την άλλη, τον κύριο Άδωνι να μονοπωλεί και να διαφωτίζει τους ακροατές και οπαδούς του κόμματος που ηγείται. Οι άλλοι, οι μεγάλοι και οι μοκρομέγαλοι, ούτε στόμα έχουν ούτε μυαλό. Ο αντιρατσισμός έχει γίνει το alter ego τους και αυτό αφορά μόνο σε ό,τι έχει σχέση με τη δική τους (και τη δική μας χριστισνική) θρησκεία. Σέβομαι τη μητέρα μου, γι΄ αυτό σέβομαι και τη δική σου μητέρα, είπε ο Τούρκος, και συμπλήρωσε: "Άμα δεν σέβομαι τη δική μου μητέρα, πώς θα σεβαστώ τη δική σου;". Οι άλλοι, οι μεγάλοι και οι μικρομέγαλοι, έμαθαν το νεοεποχίτικο "να σεβόμαστε τις θρησκείες των άλλων", αλλά τη δική μας να την κουρελιάζουμε. Άντε, μην πω καμιά βαριά κουβέντα κατά του σιωνιστικού ελευθεροτεκτονισμού και της βλακείας του : Να απαιτεί σεβασμό σε θεό ανύπαρκτο και σε θρησκεία φτιαγμένη από στοχαστές.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
Εσπερινός Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 11, 2009 1:38 pm Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
|
Εγώ λέω είναι κατάντια μας. Ντροπή μας. Μονάχα οι Αδήνιδες και οι Πλεύρηδες να μιλάνε υπέρ πατρίδος. Και αν τολμήσουμε και μεις οι υπόλοιποι, να μας παραχώνουν στην ίδια κατηγορία.
Νόμιζα πως ο κύριος ήταν Κούρδος...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
|
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες |
|
|
|