Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Επισκέπτης






ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Νοέ 28, 2009 11:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καλησπέρα σε όλους γράφω πρώτη φορά στο φορουμ αν και είμαι αναγνώστης του περιοδικού. Ενημερώνομαι από το διαδίκτυο χωρίς όμως να συμμετέχω τις περισσότερες φορές αλλά αυτή την φορά έπρεπε να το κάνω
και θα εξηγήσω το γιατί
κάντε ένα κόπο και δείτε το παρακάτω link
http://www.youtube.com/watch?v=Ks2CEG8u9PM
και παρακαλώ απαντήστε μου
είναι στάση αυτή του κύριου Καραμπελιά; είναι σοβαρά πράγματα αυτά που λέει; ισοπεδώνει τα πάντα και ρωτώ γιατί;ποιός είναι ο λόγος που απαξιώνει τους μαχητές της ΕΛΔΥΚ και στήνει ασπίδα στον ανεκδιήγητο Γκουρογιάννη;

ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 29, 2009 2:29 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Φίλε μου δεν έχουμε παρακολουθήσει αυτή την υπόθεση,
ούτε γνωρίζουμε τον εν λόγω συγγραφέα...
Ωστόσο, έχει αναλάβει ο "ΝΤΑΒΕΛΗΣ" να κάνει μια συνολική παρουσίαση των θέσων του Καραμπελιά, για να δώσει απαντήσεις και σε κάποιους φίλους σχετικά με τις διαφορετικές αντιλήψεις των δύο χώρων.
Εμάς δεν μας εκπλήσσει ΤΙΠΟΤΑ σχετικά με τον Καραμπελιά...
Περιμένουμε τον "Νταβέλη"

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Κυπριανός Χ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 29, 2009 3:23 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο Καραμπελιάς και οι σαν τον Καραμπελιά, είναι παιδί του Χόλυγουντ και του ευρωπαϊκού "κουλτουριάρικου", διάβαζε αριστερίστικου, σινεμά.
Επιχειρεί να αθωώσει τον Γκουρογιάννη για το μυθιστόρημα, λέει, που έγραψε. Τουλάχιστον, οι σεναριογράφοι του Χόλυγουντ, αλλά και αυτός ακόμη ο Κάφκα ή ο Πάστερνακ, χρησιμοποίησαν και χησιμοποιούν φανταστικές ονομασίες, όταν θέλουν να αναφερθούν σε κάποια πράγματα, που σχετίζονται με αμφιλεγόμενα ιστορικά γεγονότα.
Ο Γκουρογιάννης προφύλαξε το όνομα του κλέφτη πρύτανη του εθνομηδενιστικού Παντείου "πανεπιστημίου" (σε εισαγωγικά οπωσδήποτε) και ποδοπάτησε πλήρως το όνομα της Κύπρου και του εκεί ελληνικού στρατιωτικού σχηματισμού την περίοδο της εισβολής.
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 29, 2009 5:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καραμπελιάς: Η ακαδημαϊκή «αριστερή» ρητορεία
και η νεοταξική λογική…



Με τον Καραμπελιά υπάρχουν πολύ διαφορετικές οπτικές, σε στρατηγικά ζητήματα, στα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας: Σε ζητήματα που είναι κομβικά και δείχνουν από ποια πλευρά είσαι…

Διευκρίνηση:
Φυσικά αναφερόμαστε στο «σκληρό» πυρήνα του «Άρδην» και της «Ρήξης» και όχι στο «χώρο» γύρω από αυτά τα έντυπα…

Ο Καραμπελιάς μέσα στα χρόνια της ιδεολογικής και πολιτικής αφασίας διαμόρφωσε ένα «χώρο» αφηρημένου και ακαδημαϊκού, αριστερού δήθεν, «πατριωτισμού»: Αυτό, βεβαίως ήταν κάτι σημαντικό για ένα πρώτο στάδιο και καταλογίζεται στα θετικά του Καραμπελιά.

Δεν του αρνούμαστε αυτή την πολιτική προσφορά…

Τα αρνητικά αρχίζουν από τον «ιδεολογικό άξονα» αποκρυστάλλωσης των πολιτικών αντιλήψεων του Καραμπελιά: Ένας «άξονας» «ακαδημαϊκός» και ως εκ τούτου υποταγμένος στην κυρίαρχη καθεστωτική «αριστερή» αντίληψη.

Ο «άξονας» αυτός συνίσταται σε τούτο: Στη γενική, ιστορικά αφηρημένη και ακαδημαϊκή θεώρηση των πραγμάτων. Το «συγκεκριμένο» διαλυόταν μέσα στο «αφηρημένο», το ΠΟΛΙΤΙΚΟ εξαφανιζόταν μέσα στην ακαδημαϊκή, κοινωνιολογική αφαίρεση.

Με άλλα λόγια: Τα πάντα είχαν υποταχθεί στη δαιμονοποίηση της παγκοσμιοποίησης. Οι αναλύσεις του Καραμπελιά περιορίζονταν σε αφηρημένες ιστορικές αναφορές, σε γενικολογίες πολιτικές που εξωράιζαν ή εξαφάνιζαν την πολιτική αιχμή των μεγάλων προβλημάτων.

Ο Καραμπελιάς δεν μίλησε ποτέ συγκεκριμένα πολιτικά πάνω στα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ζητήματα της εποχής μας. Κοινωνιολογούσε, αφηρημένες και ακαδημαϊκές αναλύσεις έκανε, από τις οποίες αφαιρούσε την επικίνδυνη πολιτική τους αιχμή και τις έντυνε με την καθεστωτική «αριστερή» ρητορεία.

Γι αυτό
σε όλα τα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας έχει διολισθήσει (συνειδητά ή ασυνείδητα δεν έχει σημασία) στη νεοταξική λογική την οποία υποτίθεται ότι πολεμάει.

Αυτό εύκολα μπορεί να το διαπιστώσουμε, αν δεν μείνουμε στην εξωτερική όψη των λόγων και των γραφτών του Καραμπελιά, αλλά στη λογική που διαπερνάει τους λόγους και τα γραπτά του.

Υπάρχουν, σήμερα, κάποια ΚΟΜΒΙΚΑ ζητήματα που καταγράφουν ανάγλυφα τις πραγματικές σου θέσεις και το στρατόπεδο που ανήκεις.

Ας εξετάσουμε αυτά τα ΚΟΜΒΙΚΑ ζητήματα της εποχής μας.

Αλλοδαπή εισβολή…

Το μέγιστο αυτό ζήτημα ο Καραμπελιάς το αντιμετωπίζει σύμφωνα με την κυρίαρχη αντίληψη των Συριζαίων, του ΚΚΕ και όλων των «αντιρατσιστών»!!!

Μιλάει γενικά και αφηρημένα για το πρόβλημα, σαν το «αυθόρμητο» προϊόν της Παγκοσμιοποίησης. Καταγράφει κάποια εξωτερικά συμπτώματα του εφιάλτη (αυτά τα καταγράφουν σήμερα όλοι και τα κυβερνητικά κόμματα») και ΑΦΑΝΙΖΕΙ κυριολεκτικά το πολιτικά σημαντικότερο και το πολιτικά «συγκεκριμένο: ότι η λαθραία αλλοδαπή εισβολή, κατοχή και ο εποικισμός της ελληνικής κοινωνίας ΑΠΟΤΕΛΕΙ στρατηγική συνιστώσα της Νέας Τάξης, σχεδιασμένος και οργανωμένος πολιτικός προσανατολισμός των ποικίλων μηχανισμών και υπηρεσιών του πλανητικού ιμπεριαλισμού.

Ο Καραμπελιάς αθωώνει πάντα το πολυεδρικό σύστημα των νεοταξικών μηχανισμών, με τη μέθοδο της παρασιώπησης και της «συνωμοσιολογίας».


Σε όλα τα ζητήματα οι μηχανισμοί (δηλαδή η συγκεκριμένη πολιτική του κράτους, των κομμάτων και των ποικίλων υπηρεσιών) μένουν στο απυρόβλητο. Τα πάντα εστιάζονται στο «αυθόρμητο» των δεινών της παγκοσμιοποίησης, στην κοινωνιολογούσα ρητορική της ακαδημαϊκής καταγγελίας η οποία δαιμονοποιεί το «τέρας» (παγκοσμιοποίηση), αλλά εξαφανίζει τους πολιτικούς μηχανισμούς του «τέρατος» και τον πολιτικό ρόλο και τις λειτουργίες αυτών των μηχανισμών.

Σε όλα τα ζητήματα παίζει ταχυδακτυλουργικά πάνω σε αυτά τα πλήκτρα…

Παραπέμπουμε για περισσότερα στη συζήτηση εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=1830



Τρομοκρατία

Η «τρομοκρατία» αποτελεί σήμερα την αιχμή του δόρατος της Πλανητικής, ιμπεριαλιστικής Νέας Τάξης: Το πλέον προνομιούχο μέσο άσκησης της εξουσίας της.

Είναι ευανάγνωστο πλέον και στον πιο αφελή, ιστορικά, αλλά και καθημερινά επιβεβαιωμένο ότι οι μηχανισμοί του Νοεταξικού κράτους κατασκευάζουν και προωθούν ένα πολύμορφο και εφιαλτικό δίκτυο τρομοκρατικών πράξεων, οργανώσεων και ιδεολογικών σπονσόρων.

Μέσα σε αυτούς τους «ιδεολογικούς σπόνσορες» είναι και ο Καραμπελιάς.

ΟΧΙ μόνο δεν αποκάλυψε, ούτε κατάγγειλε τους «κατασκευαστές» της τρομοκρατίας και τα πολιτικά τους σχέδια, αλλά παρείχε απλόχερα και το άλλοθι της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών.

Παντού και πάντα υποστήριζε το «αυθόρμητο» της τρομοκρατίας και ευθυγραμμιζόταν πλήρως με τις αντιλήψεις του καθεστώτος και των «αντιτρομοκρατικών» υπηρεσιών: Ότι οι «τρομοκράτες» είναι πλανημένοι «αριστεροί αγωνιστές»!!!

Γι’ αυτό είχε γίνει και μαϊντανός των ΜΜΕ στα θέματα της τρομοκρατίας: Έδινε τις «ιδέες» του καθεστώτος.

Και εμπράκτως: Πήγε και μάρτυρας υπεράσπισης του Κουφοντίνα!!!

ΠΟΤΕ, μα ποτέ, δεν αναφέρεται σε μυστικές υπηρεσίες και σπόνσορες της τρομοκρατίας. Δέχεται αυτό που λένε οι Αμερικανοί.

Και για τους Δίδυμους Πύργους, ακόμα και τώρα, υποστηρίζει ότι ήταν έργο των Αράβων!!!

Το ζήτημα της τρομοκρατίας είναι ουσιαστικό για έναν αγωνιστή εναντίον της Νέας Τάξης: Δεν μπορεί να ευθυγραμμίζεσαι με τα ιδεολογήματα των Αμερικανών και να μην αποκαλύπτεις τα μακάβρια παιχνίδια που παίζονται από τους Αμερικανούς, τα κράτη και τους καθεστωτικούς μηχανισμούς.

Ασφαλώς και στο ζήτημα των εμπρησμών μιλάει περί ανέμων και υδάτων, για οικοπεδοφάγους και λοιπά φαιδρά της αγοραίας κατανάλωσης!!!

Και για τον εμπρησμό του ΡΕΣΑΛΤΟ, πάλι μιλάει για «αγανακτισμένους νεαρούς»!!!

Θα το εξετάσουμε ιδιαίτερα αυτό, γιατί αποκαλύπτει όλη τη φιλοσοφία του Καραμπελιά…

«Δεκεμβριανά»

Στα «δεκεμβριανά» κινήθηκε πάνω στην κρατούσα αντίληψη περί «εξέγερσης της νεολαίας»: Πανομοιότυπη της «Ελευθεροτυπίας» και των «Ιών».

Με γενικόλογες κοινωνιολογικές αφαιρέσεις
περί «εξαθλίωσης» και «κατασπαραγμού» των νέων από το σύστημα, πέταξε στο κάλαθο των αχρήστων, όλη αυτή την κουκουλοφόρικη υστερία και την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ έλλειψη ιδεολογικού και πολιτικού στίγματος των «δεκεμβριανών»…

Πέταξε όλη την Ιστορία και τη Θεωρία περί εξεγέρσεων.

Δεν ασχολήθηκε καθόλου με το νεοταξικό σχέδιο της προβοκάτσιας, τους στόχους αυτού του σχεδίου, καθώς και με τους σπόνσορες και καθοδηγητές των κουκουλοφόρων και των άλλων «επαναστατικών σεχτών» που μας προέκυψαν!!!

Όλα για τον Καραμπελιά
είναι το «αυθόρμητο» προϊόν της σήψης και της απελπισίας των νέων, λες και τόσα χρόνια η νεολαία δεν βρισκόταν σε κατάσταση οξύτατης και «αιμοβόρας» καταπίεσης…

Ο Καραμπελιάς στα ζητήματα της «τρομοκρατίας» (και τα «δεκεμβριανά» αποτελούν συνιστώσα αυτής της «τρομοκρατίας»), αποκαλύπτεται εντελώς με ποιο στρατόπεδο είναι και ποιες αντιλήψεις έχει: Τις καθεστωτικές των «συριζαίων» και των «Ιών»…

Σκοπιανό

Και εδώ έχει την καθεστωτική αντίληψη της διπλής ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό.

Αυτή τη θέση που ξεστόμισε πριν από μερικούς μήνες σε συζήτηση στη Θεσσαλονίκη τον έφερε σε άγρια σύγκρουση με τους δασκάλους της Β. Ελλάδας, το Ζουράρι και άλλους: Τον αποκήρυξαν…

Νεοταξικά ιδεολογήματα

Δέχεται τα ιδεολογήματα του «αντιεθνικισμού» και «αντιρατσισμού»: ΟΥΔΕΠΟΤΕ τα έχει καταδικάσει: Πλήρης ευθυγράμμιση με τους «Ιούς»!!!

Αυτά για μας είναι κομβικά σημεία για το ποιόν και το ρόλο του.

Φυσικά γνωρίζουμε και την τυχοδιωκτική πολιτική του ιστορία…

Αυτά είναι αρκετά προς το παρόν.

Θα επανέλθουμε για τις «θέσεις» του πάνω στον εμπρησμό του ΡΕΣΑΛΤΟ…



_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Νοέ 30, 2009 4:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Για τον εμπρησμό του ΡΕΣΑΛΤΟ στο ιστολόγιο του ΑΡΔΗΝ αναρτήθηκε η παρακάτω ανακοίνωση.

Επακολούθησε συζήτηση.

Ολόκληρη η συζήτηση είναι ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3711


Τα βασικά κείμενα της συζήτησης:

ΑΡΔΗΝ: Χωρίς λόγια

Ανακοίνωση περιοδικού Άρδην για την επίθεση στα γραφεία του Ρεσάλτου

Ημερομηνία:
09/23/2009 12:22


Το περιοδικό Άρδην και η εφημερίδα Ρήξη καταδικάζουν την επίθεση των «αγανακτισμένων πολιτών των Εξαρχείων» στα γραφεία του περιοδικού Ρεσάλτο. Είναι ξεκάθαρο πως αυτές οι πρακτικές διόλου δεν έχουν να κάνουν με πολιτικές αντιθέσεις ή διαφωνίες, αλλά με συμπεριφορές φυσικής και ιδεολογικής τρομοκράτησης οποιασδήποτε διαφορετικής άποψης. Τέτοιου τύπου επιχειρήσεις, το να επιτίθεται πολυάριθμη ομάδα εναντίον άδειων γραφείων, έκαναν στο παρελθόν και κάνουν ακόμα και σήμερα όπου μπορούν οι ακροδεξιοί και οι Χρυσαυγίτες.

· Προσθήκη νέου σχολίου

Σχόλια
Τετ, 09/23/2009 - 14:05 — Anonymous (χωρίς επαλήθευση)

Συμφωνοι
σύμφωνοι με τα παραπάνω αλλά για την ακροδεξιά-συνομωσιολογική ρητορική του Ρεσάλτου δεν έχετε να πείτε τίποτα?

· απάντηση
Τετ, 09/23/2009 - 14:28 — rak (χωρίς επαλήθευση)

Τώρα θα τις πούμε;
Την στιγμή που τους καίνε θα βρούμε εμείς να πούμε τις διαφωνίες μας μαζί τους;;; Εξάλλου όλες είναι καταγεγραμμένες στη Ρήξη και το Άρδην. Ο καθένας τις καταλαβαίνει.

Σημείωση ΡΕΣΑΛΤΟ:

Πράγματι ο καθένας καταλαβαίνει: Ότι το ΑΡΔΗΝ αποδέχεται ότι το ΡΕΣΑΛΤΟ είναι αυτό που λένε οι "αντιεθνικιστές:«ακροδεξιά-συνομωσιολογική ρητορική»!!!


Από Αριστείδη:
Επειδή τυγχάνω αναγνώστης του Άρδην, θα κάνω μερικά σχόλια.

Η ανακοίνωση δεν με "κάλυψε" εξαρχής. Βεβαίως ο συντάκτης της μπορεί να υποστηρίξει ότι "καλύπτει" εκείνον και τους συντρόφους και συνεργάτες του αλλά οι αναγνώστες τού Άρδην δεν αξίζουν κι αυτοί "κάλυψη"; Ιδιαίτερα μάλιστα όταν (αυτό θα έπρεπε να το ξέρουν στο Άρδην) πολλοί αναγνώστες του διαβάζουν με την ίδια θέρμη το Ρεσάλτο.

Ανακοίνωση για τόσο σοβαρό θέμα "στριμωγμένη" στη γωνιά; Δεν άξιζε άραγε ακέραιη ανάρτηση;
Γραμμένη ίσως βιαστικά, είναι μάλλον ομιχλώδης.
Στην πρώτη σειρά γίνεται σαφής καταδίκη, αλλά στις άλλες δύο ... το χάος.
Η δεύτερη σειρά μοιάζει με ανακοίνωση καθεστωτικού κόμματος. Επισημαίνει το προφανές: ότι η βία δεν έχει να κάνει με πολιτικές διαφορές αλλά με τρομοκρατία!
Στην τρίτη σειρά ξεφυτρώνουν οι Χρυσαυγίτες οπότε προκύπτει το ερώτημα: ο συντάκτης παραλληλίζει τους "αντιεξουσιαστές" δράστες με τους Χρυσαυγίτες ή τους ταυτίζει; Γνωρίζει κάτι που εμείς αγνοούμε; Ας το πει καθαρότερα. Οι αιχμές και οι χρησμοί εδώ δεν ωφελούν.
Ομολογώ ότι μπερδεύτηκα. θα περίμενα καθαρότερο λόγο από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τη χρήση της ελληνικής γλώσσας.

Και ενώ θα μπορούσε να είναι απλώς μια ατυχής ανακοίνωση, ήρθε και η πλήρης απογοήτευση. Η έμμεση παραδοχή τής άποψης του σχολιαστή περί ακροδεξιάς και συνωμοσιολογίας είναι ουσιαστικά ευθεία προσβολή όχι μόνο για τους συντελεστές του Ρεσάλτο αλλά και για τους αναγνώστες και σχολιαστές του.

Σταματώ εδώ. Το τελευταίο που θέλω είναι να φαγωθούμε μεταξύ μας, ορισμένοι που περνιούμαστε και για σοβαροί.

Από ΡΕΣΑΛΤΟ:

Τα διπλωματικά τεχνάσματα δεν συγκαλύπτουν την πολιτική θέση

Μάλλον «ξεν» υποτιμάς τη νοημοσύνη των ανθρώπων.

Αγνοείς και τούτο:
Όποιος πάει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα τα κάνει ακόμα πιο θάλασσα…

Με ταχυδακτυλουργικά τρικ δεν ξεφεύγει κανείς από αυτά που έχουν γραφτεί, από τις θέσεις που εκφράζουν και τη φιλοσοφία που τα διαπερνά.

Συνοπτικά:

α). Η ανακοίνωση του ΑΡΔΗΝ ήταν σαν και αυτές τις τετριμμένες και μίζερες ανακοινώσεις των κομματικών γραφείων Τύπου.

β). Όταν πυρπολείται ένα έντυπο, οποιωνδήποτε ιδεολογικών απόψεων, η καταδίκη της πράξης είναι αυτονόητη, είναι ζήτημα αρχών, για κάθε πολιτικό ον, όχι μόνο αριστερό…

Δεν μπορεί, συνεπώς αυτό να το επικαλούμαστε, επειδή δεν έγινε από άλλους: Δείγμα της γιγάντιας ιδεολογικής ισοπέδωσης και πολιτικής κατάπτωσης…

γ). Η αρχική ανακοίνωση εκτός από αυτή την αυτονόητη και «διπλωματική» καταδίκη της φασιστικής επίθεσης, συγκαλύπτει τα πάντα.

Συγκαλύπτει την ουσία αυτών των τρομοκρατικών πράξεων, τους παρακρατικούς μηχανισμούς, τις μεταμφιέσεις των εκτελεστικών οργάνων και τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται με την τρομοκρατία.

Τα ανάγει όλα σε «αγανακτισμένους πολίτες»!!!

Ουσιαστικά δέχεται την καθεστωτική μυθολογία και επιχειρεί αδέξια να επιφέρει σύγχυση με το ανακάτεμα της «Χρυσής Αυγής».

Τόσα και τόσα γίνονται με τις συμμορίες των εμπρηστών και καταστροφέων και τα παρακάμπτει!!!

Το ΡΕΣΑΛΤΟ, σύμφωνα με την ανακοίνωση, το έκαψαν, κάποιοι αγανακτισμένοι!!!

Αυτό το επαγγελματικό έργο της πυρπόλησης των γραφείων το διέπραξαν, ανενόχλητοι κάποιοι αγανακτισμένοι!!!

δ). Τέλος με την απάντησή του ο «διαχειριστής» αποκαλύπτει την πονηρή «διπλωματία» της ανακοίνωσης.

Αποκαλύπτει την άποψη του ΑΡΔΗΝ για το ΡΕΣΑΛΤΟ: «ακροδεξιά συνωμοσιολογική ρητορική»!!!

Κανένα συνεπώς τέχνασμα δεν μπορεί να παρακάμψει αυτή την ταύτιση της διατυπωμένης θέσης του διαχειριστή του ΑΡΔΗΝ, με τις θέσεις των «Ιών» και όλων των εθνομηδενιστών.

Το πιο φρόνιμο, λοιπόν, είναι η ΣΙΩΠΗ και όχι οι διπλωματικές προκλήσεις οι οποίες επιχειρούν να κάνουν το μαύρο άσπρο…

Δεν θέλουμε να δώσουμε συνέχεια, αλλά όχι και να μας προκαλούν…


_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Μνησίκακη
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 01, 2009 5:07 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δυστυχώς βρίσκομαι πολύ μακρυά και χωρίς τα απαραίτητα στοιχεία για να σας υπενθυμίσω και το άλλο γραπτό της "Ρήξης" το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου,όπου μεταξύ των άλλων "κολακευτικών" έγραφε ότι δεν θα προβεί σε ανάλυση των θέσεων του Ρεσάλτο, διότι θα το είχε κάνει προ πολλού εαν έκρινε ότι το περιοδικό αυτό είχε κάποιο πολιτικό βάρος.
Και άλλα τέτοια πολλά. {Αν κάποιος την έχει στα χέρια του μπορεί να μας τα υπενθυμίσει}
Εμείς θα τους υπενθυμίσουμε ότι πετροβολάνε τα δένδρα που φέρουν καρπούς...
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Δεκ 01, 2009 2:25 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δεν θέλουμε να δώσουμε συνέχεια...
Ο καθένας από τα γραφτά και την πολιτική συμπεριφορά
μπορεί να Κρίνει...

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 09, 2009 3:38 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
«Ρήξη»-κέλευθες ταχυδακτυλουργίες


Όταν «ξύσεις», έστω και λίγο, την επιδερμίδα του αλαζονικού πολιτικού ναρκισσισμού, αποκαλύπτεται αμέσως το τι επικάθεται από κάτω.

Φαίνεται ότι κάποιοι αφού μόνοι τους δώσανε στον εαυτό του το χρίσμα του Πάπα εξοργίζονται από κάθε κριτική, ακριβώς γιατί πιστεύουν ότι αυτοί κατέχουν το «αλάθητο».

Έτσι, μην έχοντας την τόλμη να μπούνε στην «αρένα» της διαπάλης των ιδεών (ο διάλογος τους τρομάζει γιατί τους ξεσκεπάζει), ασκούνται σε ταχυδακτυλουργικά παιχνίδια λέξεων και σε αφοριστικές σπερμολογίες απαξίωσης των επιχειρημάτων και των προσώπων…

Εδώ μέσα, σε αυτή τη συζήτηση, ετέθησαν κάποια πολύ συγκεκριμένα ζητήματα, αναλύθηκαν διεξοδικά και αναδείχτηκε η φιλοσοφία και η «λογική» του Καραμπελιά πάνω σε αυτά.

Η «Ρήξη» παρακάμπτει τα πάντα και απαντά με τις κάτωθι σπερμολογίες:

«Δυστυχώς, εσχάτως, το αλλοπρόσαλλο κολάζ των επιθέσεων ήρθε να συμπληρωθεί από το ηλεκτρονικό φόρουμ του περιοδικού Ρεσάλτο. Εκεί, ο εκδότης του Θ. Παπανικολάου, χρησιμοποιώντας κατά την προσφιλή του συνήθεια αρκετά διαφορετικά ψευδώνυμα και παρατσούκλια, στήνει μια επίθεση εναντίον του Γ. Καραμπελιά, κατηγορώντας τον ότι ευθυγραμμίζεται με τους… Αμερικάνους, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον… «Ιό της Κυριακής». Εμείς από την πλευρά μας δεν θα σχολιάσουμε πολιτικά την επίθεση αυτή, κυρίως γιατί πιστεύουμε ότι τα κίνητρά της ξεφεύγουν κατά πολύ του οτιδήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι άπτεται της πολιτικής. Την αναφέρουμε όμως, για να καταλάβουν οι αναγνώστες το φαιδρό του πράγματος, ότι δηλαδή στο πρόσωπο του Γ. Καραμπελιά ο χώρος του Άρδην και της Ρήξης καταγγέλλεται ταυτόχρονα ως «αντιεξουσιαστικός» και «ακροδεξιός», «εθνικιστικός» και «αντεθνικός»… Τα συμπεράσματα δικά σας…»

Τα ζητήματα, όμως, που ετέθησαν δεν έχουν απαντηθεί:

1).Λαθρομετανάστευση. Πού διαχωρίζεται η λογική του Καραμπελιά από την καθεστωτική λογική και ιδιαίτερα από τις «αριστερές» αποχρώσεις αυτή της λογικής;

2). Τρομοκρατία. Τι το διαφορετικό λέει ο Καραμπελιάς από το κράτος και την «αντιτρομοκρατική»; Είναι ανακριβή αυτά που γράφουμε; Δεν στήριξε σαν «πλανημένους επαναστάτες», τους Κουφοντίνες; Δεν υποστηρίζει ότι το γκρέμισμα των «δίδυμων πύργων» είναι έργο της «ισλαμικής τρομοκρατίας»;

3). Σκοπιανό: Δεν είναι η θέση του διπλή ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό;

4). «Δεκεμβριανά». Τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ και της «Ελευθεροτυπίας» δεν έχει;

5). Τέλος πώς αντιμετωπίζει τα κυρίαρχα νεοταξικά ιδεολογήματα, του αντιεθνικισμού και αντιρατσισμού; Όχι μόνο δεν αποκαλύπτει την απάτη αυτών των ιδεολογημάτων, αλλά και τα αποδέχεται και τα …καταναλώνει…

Καμιά ταχυδακτυλουργία δεν μπορεί να εξαφανίσει αυτά τα ζητήματα.

Απλώς οι απαξιωτικές σπερμολογίες, οι επιλεγμένες αφοριστικές φράσεις και τα διάφορα «κόλπα», αποκαλύπτουν τα πολιτικά «όπλα», τις κουτοπονηριές των καιροσκόπων και των «αλάθητων» αλαζόνων…

Μόνο που αυτή η χώρα είναι μικρή και γνωρίζουν πολλοί την ιστορία, τις πολιτικές ακροβασίες και «διαπλοκές» του καθένα μας…

_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ροβεσπιέρος στις Σαβ Δεκ 12, 2009 11:11 pm, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Απορούσα
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Δεκ 09, 2009 8:50 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα "ψευδώνυμα" πού κολλάνε; Στο κολλάζ; Η στο κολλάζ των... επιχειρημάτων; Μήπως "άπτεται η παρατήρηση της πολιτικής";
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες