Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Γιατί στο στόχαστρο οι "μπάτσοι";

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 28, 2009 2:25 am    Θέμα δημοσίευσης: Γιατί στο στόχαστρο οι "μπάτσοι"; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Γιατί στο στόχαστρο οι "μπάτσοι"
Το ανώτατο τρομοκρατικό στάδιο: Η κατασκευή αστυνομικού προτεκτοράτου των ΗΠΑ

Μόνο οι αφελείς ή οι «εγκάθετοι» του δημοσιογραφικού κρετινισμού και πολιτικού ιησουϊτισμού μπορεί να μιλάνε, ΣΗΜΕΡΑ, για τρομοκρατία ομάδων ή μαφιόζων ανεξέλεγκτων από τις μυστικές υπηρεσίες.

Τα παλιά μοτίβα των εξεγερμένων ή αντιστασιακών τρομοκρατικών ομάδων του μικροαστικού ριζοσπαστισμού (η λεγόμενη «ατομική τρομοκρατία») έχει πεθάνει προ πολλού: Πάνω από 60 χρόνια.

Σήμερα τέτοιες ομάδες, ακόμα και αν υπάρξουν, δεν αντέχουν παραπάνω από μερικούς μήνες. Είναι τέτοια τα μέσα παρακολούθησης και τόσο χαρτογραφημένοι οι χώροι, αλλά και τόσο διαφορετικές οι συνθήκες της «λαϊκής ασπίδας» τέτοιων πράξεων, που τις βάζουν στο χέρι ακαριαία.

Η τρομοκρατία σήμερα
αποτελεί το προνομιούχο πολιτικό μέσον του κράτους και των μυστικών του υπηρεσιών για την τρομοκράτηση και την καθυπόταξη των κοινωνιών. Πάντα τα κράτη υπήρξαν οι μεγαλύτεροι τρομοκράτες και κατασκευαστές της τρομοκρατίας, ιδιαίτερα σε περιόδους μεγάλης σήψης και παρακμής.

Η σύγχρονη τρομοκρατία που ζούμε σήμερα στην Ελλάδα έχει πάρει μορφές σχιζοφρενικής παράνοιας.

Είναι μια τρομοκρατία με κλιμακούμενη στρατηγική και σχέδιο, με στόχους πολιτικούς και τεράστια υπηρεσιακή ικανότητα, μια τόσο οργανωμένη και δικτυωμένη επιχείρηση, που δεν θα μπορούσε ΠΟΤΕ να είναι «επιχείρηση» μεμονωμένων συνωμοτών.

Αυτή η τρομοκρατική παράκρουση που ζούμε αποτελεί το ανώτατο (ή το τελευταίο) στάδιο της αμερικανικής κατοχής μας.

Η αφετηρία αυτού του τρομοκρατικού σταδίου είναι τα «Δεκεμβριανά».
Από τότε στο κέντρο του τρομοκρατικού στόχαστρου μπήκε η ελληνική κοινωνία. Τα «τέκνα» των «δεκεμβριανών» ( οι «Ε.Α», οι «Σέχτες» κ.λπ), αλλά και οι ιδεολογικές και πολιτικές «εστίες» κάλυψης και στήριξης αυτών των «νέων τρομοκρατών», «έχρησαν» καθαρά και ανοικτά ως εχθρό τον ελληνικό λαό και την ελληνική κοινωνία.

Ωστόσο,
υπήρξε και ένας «ειδικός» στόχος αυτής της νέας τρομοκρατικής στρατηγικής: Η αστυνομία!!!

Ας συνοψίσουμε τον πίνακα αυτού του «ειδικού» τρομοκρατικού στόχου:

α). Συστηματική, σταθερή και σχεδόν καθημερινή ιδεολογική και πολιτική πλύση εγκεφάλου εναντίον των «μπάτσων», από τους μηχανισμούς του καθεστώτος και τα «αριστερά» τους άλλοθι. Ο «μπάτσος» έγινε ο σάκος του μποξ και ο μοναδικός «εχθρός»!!!

β). Η ιδεολογική και πολιτική αυτή καταιγίδα εναντίον των αστυνομικών υλοποιήθηκε και σε πράξεις δολοφονικές από τις «νέες» τρομοκρατικές ομάδες…

γ). Με την άνοδο της νέας κυβέρνησης, ο Χρυσοχοϊδης προχώρησε σε παραπέρα απαξίωση των αστυνομικών και μάλιστα σε θεσμικό, κυβερνητικό επίπεδο.

Και με τα λόγια του μόλις ανέλαβε το υπουργείο, αλλά και με σχεδιασμένες πράξεις: τις αστυνομικές εφόδους και την αστυνομοκρατία στα Εξάρχεια!!!

Πράξεις που «ερέθιζαν» το «μίσος» για τους μπάτσους…

δ). Η κλιμάκωση αυτή, της «απαξίωσης» και του «εξευτελισμού» της αστυνομίας, εκφράστηκε και στη στημένη προβοκάτσια των επεισοδίων με τον Παπαχρήστο και τη «σύναξή» τους στα Εξάρχεια.

Πάλι από το θεσμικό κυβερνητικό του θώκο ο Χρυσοχοϊδης στοχεύει την αστυνομία, καταλογίζει τις ευθύνες σε αυτήν…

Από την πρώτη ημέρα ο Χρυσοχοϊδης βάζει στο στόχαστρο τους «μπάτσους»:
Τον ίδιο, δηλαδή στόχο με τα ιδεολογικά Μαντεία του καθεστώτος, τον ίδιο στόχο που έχουν θέσει οι «σέχτες» και λοιποί!!!

ε). Η επίθεση εναντίον του αστυνομικού τμήματος της Αγίας Παρασκευής, αποτελεί την πρακτική «επικύρωση» όλου αυτού του κλίματος.

Άμα ξετυλίξει κανείς την αλυσίδα των γεγονότων και ξέρει να μεταφράζει σωστά τα διπλωματικά λόγια, αλλά και τους συμβολισμούς των κυβερνητικών προσώπων (τι συμβολίζει ο Χρυσοχοϊδης), αντιλαμβάνεται πολλά.

Φυσικά, εκεί που μπερδεύεται η πολιτική σκέψη είναι στο γιατί.


Γιατί είναι στο στόχαστρο η ελληνική αστυνομία, μια δομή κατασταλτική του καθεστώτος, μια δομή βίας και τρομοκρατίας της κοινωνίας;

Είναι στο στόχαστρο η ελληνική αστυνομία για τούτον τον απλό λόγο: Δεν ανταποκρίνεται στις νέες στρατηγικές δομές και σχεδιασμούς της πλανητικής αυτοκρατορίας: Τις δομές του αστυνομικού προτεκτοράτου που θέλουν να επιβάλλουν!!!

Ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε προτεκτοράτο του. Αυτό συνεπάγεται και την κατασκευή μηχανισμών προτεκτοράτου, ιδιαίτερα των μηχανισμών εκείνων του ελέγχου και της καταστολής.

Η αστυνομία είναι ένας τέτοιος μηχανισμός.

Σήμερα θέλουν μια αστυνομία πωρωμένων γενιτσάρων και μισθοφόρων, θέλουν μια αστυνομία «καθαρή» από οποιεσδήποτε εξαρτήσεις με εθνικές δομές της ελληνικής κοινωνίας, με φιλίες και συναισθηματικούς δεσμούς με το λαό και με τη γη των πατέρων τους. Θέλουν μια αστυνομία «ξένο σώμα» από την ελληνική κοινωνία.

Μόνο μια τέτοια αστυνομία μπορεί, χωρίς τριβές και «ανωμαλίες», να επιβάλει το αστυνομικό κράτος του ζόφου που σχεδιάζουν για το προτεκτοράτο Ελλάς.

Είναι τόσο εκρηκτικά τα κοινωνικά προβλήματα, είναι τόσο πιεστικά τα σχέδια αποδόμησης της χώρας μας, είναι τόσα τα εθνικά κακουργήματα που ετοιμάζουν, που η αστυνομία αυτή δεν τους κάνει.

Θέλουν μια αστυνομία μισθοφόρων και αλλοδαπών γενιτσάρων…


Να γιατί έχει μπει στο στόχαστρο όλων και των τρομοκρατικών κατασκευασμάτων των μυστικών υπηρεσιών η ελληνική αστυνομία…

Και θα έχουμε ακόμα πολλά τρομοκρατικά επεισόδια και πολλές προβοκάτσιες των πλανητικών μηχανισμών εναντίον των Ελλήνων αστυνομικών…



_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΔΙΟΓΕΝΗΣ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 28, 2009 10:32 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Ο «ΜΥΘΟΣ» ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ


Καταδικάσαμε, καταδικάζουμε και θα καταδικάζουμε όσο ζούμε, τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Μακάρι και οι μεγάλες επαναστάσεις, να μη χρειαζόντουσαν τόσο αίμα για να αλλάξουν τη μοίρα της Ανθρωπότητας… Μακάρι ο κόσμος να γινόταν καλύτερος ομαλά, με αγάπη και κατανόηση.


Δυστυχώς όμως, αιώνες τώρα, γίνεται το αντίθετο. Άλλοτε με ματωμένες εξεγέρσεις των λαών, άλλοτε με πολέμους κι άλλοτε με συστηματικά ανώμαλους, οργανωμένους, τρόπους, από πολλαπλές μυστικές υπηρεσίες..

Όπως ακριβώς γίνεται και στη χώρα μας, τα τελευταία χρόνια.

Όπως και η χθεσινή σφαγή των αστυνομικών, σε συνάρτηση με τις αμέτρητες πράξεις βίας, από όλες τις πλευρές, που προηγήθηκαν…Μας βάζουν, αναγκαστικά, σε υποψίες. Και μας κάνουν να θυμώνουμε..

Θυμώνουμε με αυτούς που δεν καταλαβαίνουν ότι όλοι αυτοί οι φόνοι, οι εξεγέρσεις, οι κλοπές και οι βανδαλισμοί, σε συνδυασμό με τις αστυνομικές βαρβαρότητες, δεν είναι τυχαία γεγονότα κάποιων ιδεολόγων κινηματιών ούτε πολιτική βούληση κάποιας κυβέρνησης. Μπορεί, σε ένα μικρό ποσοστό να είναι ένα ξέσπασμα ή μια λάθος πολιτική. Συμφωνούμε όμως και με το ΡΕΣΑΛΤΟ, ότι στην ουσία είναι μια καλά προσχεδιασμένη υπόθεση.

Θυμώνουμε με τον κ.Χρυσοχοίδη που προσπαθεί να μας κάνει τον παντοδύναμο Υπουργό, ενώ ξέρει πολύ καλά ποιοί ουσιαστικά κυβερνούν τον τόπο μας και ποιοί, χρόνια τώρα, έχουν διαβρώσει, συστηματικά, τα πάντα και, ιδιαίτερα, όλες τις αρχές ασφαλείας. Ξέρει, σιωπά και γιαυτό κι επιβραβεύβεται..

Θυμώνουμε και με τα περισσότερα, εξαρτημένα, ΜΜΕ που τον έχουν κάνει μύθο-σωτήρα μας. Από τότε που μας έπεισαν όλους ότι αυτός, μόνος του, «εξάρθρωσε» τη 17η Ν…Όπως και τα Ιταλικά ΜΜΕ, έπεισαν τον κόσμο ότι η Αστυνομία τους, «εξάρθρωσε» τις ερυθρές ταξιαρχίες, ενώ η ίδια η C.I.A., αργότερα μας αποκάλυψε ότι ακόμη και το διαμέρισμα που σκότωσαν τον Άλντο Μόρο, το είχε νοικιάσει ένας δικός της πράκτορας, βασικό στέλεχος των Ε.Τ…

Και θυμώνουμε και με τον εαυτό μας που καταγγέλουμε όλα αυτά τα άγρια γεγονότα, χωρίς, ταυτόχρονα, να υποψιαζόμαστε τους ανθρωποφάγους στόχους αυτών που κινούν τα νήματα. Όχι μόνο για να δείξουν τη δύναμή τους, αλλά, προπάντων, για να μας τρομάξουν, να μας αποπροσανατολίσουν και να μας κάνουν να δεχτούμε αδιαμαρτύρητα την εφαρμογή όλων των σχεδίων τους, (με τη βοήθεια, φυσικά, μερικών, ανίκανων επαγγελματιών πολιτευτών μας..), για τη διάλυση της πατρίδας μας.

Προβλέπω, με την «αρρωστημένη» φαντασία μου, ότι, πολύ σύντομα, θα « εξαρθρωθούν » όλες οι τρομοκρατικές ομάδες από τον κ.Χρυσοχοίδη, έστω και με ένα «τυχαίο» γεγονός, όπως με τη 17η Ν., θα διπλασιαστεί ο μύθος του, θα βραβευτεί, όπως και τότε και πάλι από τις Η.Π.Α. και θα είναι ο μελλοντικός Πρωθυπουργός της χώρας μας..!!

Κακομοίρα Ελλάδα…

28.10.09
Επιστροφή στην κορυφή
Ροβεσπιέρος
Site Admin


Ένταξη: 13 Σεπ 2006
Δημοσιεύσεις: 3102

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 28, 2009 7:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Διαβάστε και το άρθρο του Μίκη Θεοδωράκη:

«Οι μπάτσοι».


Γράφτηκε στη φωτιά των «Δεκεμβριανών»
Θα το βρείτε και με άλλα σημαντικά κείμενα

ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2966



_________________
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης μέσα
σε καπιταλιστικό καθεστώς, είτε είναι απραγματοποίητες,
είτε είναι αντιδραστικές»(Λένιν)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΘΑΛΕΙΑ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 28, 2009 7:45 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Για όσους δεν θέλουν να τρέφονται με κουτόχορτο
διαβάστε το παρακάτω κείμενο, το οποίο επαληθεύει
στο ακέραιο τα όσα έχουμε αναλύσει και «υστερικά»
Γράφουμε…


http://olympia.gr/2009/10/28/terror-in-athens/

Η επίθεση είχε προαναγγελθεί… από τον κύριο Χρυσοχοΐδη.

Η τρομοκρατική (ή μήπως πρέπει να πούμε πολεμική) ενέργεια, είχε ήδη προαναγγελθεί.

Ο κύριος Χρυσοχοΐδης
σε συνέντευξη του τον περασμένο Γενάρη στον Σκάι είχε πει με σιγουριά ότι θα ακολουθήσει “λουτρό αίματος”.

Όπως βλέπουμε, ο κύριος Χρυσοχοΐδης έπεσε μέσα στις προβλέψεις του, αφού η χθεσινή ενέργεια δεν ήταν ένα απλό χτύπημα αλλά ένα πραγματικό λουτρό αίματος.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι έγινε επίθεση με πολεμικά όπλα και ρίχτηκαν 100 σφαίρες εναντίον 6 ενστόλων και ενός περαστικού.

Το ότι δεν έπεσαν νεκροί (ελπίζουμε να επιζήσει και η κοπέλα) είναι θέμα καθαρής συγκυρίας, ένα μικρό θαύμα θα λέγαμε. Ουσιαστικά 17 σφαίρες ανά ένστολο είναι πολεμική αποτίμηση και όχι τρομοκρατία.


Ο κύριος Χρυσοχοΐδης λοιπόν δικαιώθηκε πράγμα που σημαίνει ότι ο άνθρωπος έχει βαθιά γνώση του τι συμβαίνει στον χώρο της παρακρατικής δράσης, βαφτίζοντας αυτά τα τάγματα εφόδου ως “Νέα Τρομοκρατία”.


Το γιατί δε μπόρεσε να αποτρέψει την επίθεση όταν μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες είχε αναλωθεί σε “τρομοκράτηση” των απλών αστυνομικών για ιδεολογικούς, προληπτικούς και άλλους λόγους όπως το νεοσύστατο face control πριν την τέλεση του καθήκοντος (υπόθεση Παπαχρήστου), είναι δικό του θέμα.

Εμείς πάντως είμαστε σίγουροι ότι ο κύριος Χρυσοχοΐδης γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει. Δεν γνωρίζουμε το γιατί το κάνει. Η επιβεβαίωση της πρόβλεψης του μάλιστα, λέει πολλά.

Αντίθετα με την μαντική του ικανότητα, η κριτική του ικανότητα φαίνεται ότι υστερεί σημαντικά.

Στην ίδια συνέντευξη ο κύριος Χρυσοχοΐδης επανέλαβε τη σιγουριά του για την πλήρη εξάρθρωση της 17Ν, όταν ο ίδιος σήμερα δηλώνει ότι πολλοί της οργάνωσης κυκλοφορούν ελεύθεροι. Άρα η “Νέα τρομοκρατία” για την οποία μίλησε τότε, ίσως να μην είναι τόσο Νέα.

Γεγονός είναι ότι η Αθήνα θυμίζει πεδίο μάχης. Εκτός από το συγκεκριμένο συμβάν, τάγματα εφόδου σκότωσαν έναν άνθρωπο και αποπειράθηκαν να σκοτώσουν άλλους τρεις στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πυροβολισμοί και τραυματισμοί στο Περιστέρι κλπ κλπ.

Φαίνεται ότι η κοινωνική μας ζωή μπαίνει σε μία περίεργη ατραπό που τα αγαθά της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας δεν μπορούν να προστατευθούν από τους υπάρχοντες κρατικούς και κυβερνητικούς μηχανισμούς. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε πως κατακτήθηκαν αυτά τα αγαθά.

Σε λίγο και μία αποκάλυψη για τους τόπους εκπαίδευσης των τρομοκρατών που κανένας δεν τολμά να ψελλίσει.

σχετικό άρθρο:
http://olympia.gr/2009/01/14/cia-terror/



Επιστροφή στην κορυφή
Κλασσικοπερίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Οκτ 28, 2009 8:28 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος


http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/10/blog-post_8921.html


ΟΙ ΜΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ"


Η άνανδρη δολοφονική επίθεση εναντίον αθώων συμπολιτών μας χθες το βράδυ στο Α.Τ Αγίας Παρασκευής έχει εξοργίσει σχεδόν όλους τους Έλληνες.
Λέμε "σχεδόν όλους" γιατί δυστυχώς για άλλη μια φορά,έδωσαν το "παρών" με τον δικό τους τρόπο κάποιοι σβώλοι του τηλεοπτικού πολτού.


Ένας εξ αυτών ήταν και ο διάσημος αστειάτορας-γελωτοποιός, ο οποίος φρόντισε να ντύσει την πνευματική του γύμνια με αυτοσχέδια ψευτοαριστερά τσιτάτα του στύλ "η βία φέρνει βία" κ.α. Όταν το ιερατείο των ΜΜΕ σε έχει κάνει από καντηλανάφτη μητροπολίτη, τότε πιστεύεις ότι όποια μπούρδα και να πείς από τηλεοπτικού άμβωνος θα έχει βαρύτητα και θα γίνει αποδεκτή απο τον ευνουχισμένο τηλεθεατή.
Λάθος!

Ο ελληνικός λαός ακόμα δεν έχει παραδοθεί στην πνευματική ανυπαρξία, ούτε έχει εκχωρήσει το δικαίωμα της κρίσης στον κάθε τσόγλανο -μισθοφόρο της νέας τάξης πραγμάτων.

Τα περιθώρια της ανοχής μας έχουν τελειώσει και δεν το έχετε καταλάβει.

Ο κόσμος, όσο και αν προσπαθείτε να κρυφτείτε πίσω από διάφορες μουτσούνες, σας έχει πάρει χαμπάρι. Ακόμα και με τα λάθη μας και τις απερίσκεπτες πολιτικές και κοινωνικές επιλογές μας, παραμένουμε όρθιοι και καχύποπτοι.

Αυτός ο ιδιόρρυθμος και δημοκρατικός λαός δεν παραμυθιάζεται απο τον νεοεποχίτικο εμετό όπως αυτός περιγράφεται στις προκηρύξεις των αλητηρίων δολοφόνων, στις στήλες των μισθοφόρων της πένας, στη ρητορεία των πολιτικών της Μπίλντενμπεργκ, στα εκσυγχρονιστικά δόγματα της scientology και σε κάθε προφορική ή γραπτή έκφραση αυτής της καταστροφικής κοσμοθεωρίας.

Όποια κουκούλα και να φορέσουν οι στρατιώτες της παγκόσμιας νεοταξικής δικτατορίας προδίδονται από την μπόχα τους. Είτε με τα καλάσνικοφ, είτε με τις πένες, είτε με τις τηλεοράσεις, τις Μ.Κ.Ο (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις), τις κομματικές παραφυάδες, τους διεθνείς στρατούς και οργανισμούς της, η "Νέα Εποχή" ένα πράγμα επιδιώκει, την πνευματική εξαφάνιση του ανθρωπίνου προσώπου και την φυσική του υποδούλωση σε ένα παγκόσμιο σύστημα του όποίου θα ηγείται ΕΝΑΣ.

Σε αυτό το χώμα που έχουν χύσει το αίμα τους χιλιάδες μάρτυρες της πίστης και αγωνιστές της ελευθερίας, δεν θα πιάσει ποτέ ο σπόρος της τρομοκρατίας των ενόπλων συμμοριτών και των υπολοίπων μισθοφόρων της νέας τάξης πραγμάτων.

Μπορεί τα διάφορα "τάγματα εφόδου" σα
ς να πληγώνουν το σώμα μας με σφαίρες, τα μάτια μας με την χυδαιότητα και τη αισχρότητα των τηλεοπτικών προγραμμάτων, την πολιτική μας κρίση με ιδεολογικές σαλάτες και την τσέπη μας με φόρους και δάνεια, όμως την ψυχή μας δεν θα καταφέρετε να τη σκοτώσετε ποτέ.

Επιστροφή στην κορυφή
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 29, 2009 10:32 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://paideia-gr.blogspot.com/2009/10/blog-post_28.html

Μήπως έχουμε πόλεμο;

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ


Μετά τη θρασεία δολοφονική επίθεση εναντίον του αστυνομικού τμήματος της Αγίας Παρασκευής (συνημμένο) και τον τραυματισμό 6 αστυνομικών που τους γάζωσαν με καλάνσικοφ υπενθυμίζω και παρατηρώ τα εξής:

Ως γνωστόν πολλοί στην χώρα μας ζουν ακόμα στην μετεμφυλιακή περίοδο και θεωρούν από την <<προοδευτική>> τους πλευρά τον αστυνομικό <<μπάτσο, γουρούνι και δολοφόνο>> καθώς και ως ισραηλινό στρατιώτη μου κτυπά <<τα επαναστατημένα>> δίκην παλαιστινίων <<παιδιά μας>>, όπως αποκαλούν αυτούς που καίνε, τρομοκρατούν, καταστρέφουν, κτλ (όρα κατωτέρω δηλώσεις πολιτικού αρχηγού που φιλοδοξεί να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας).

Κατ αυτούς ο αστυνομικός, πρέπει να καίγεται με μολότοφ, να αφήνει παθητικά...
να καταστρέφονται οι περιουσίες των ελλήνων από τους <<επαναστατημένους νέους>> που κατέβηκαν στην Αθήνα τον περασμένο Δεκέμβρη κατά την ευρωβουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ κ. Συλβάνα Ράπτη <<για να πάρουν κανένα κομμάτι κρέας να φάνε>>.

Επίσης κατά άλλους γνωστούς <<προοδευτικούς>> τα γεγονότα του περασμένου Δεκεμβρίου, που ξέσπασαν οργανωμένα με χιλιάδες έτοιμα μολότοφ λίγη ώρα μετά τον πυροβολισμό και τον θάνατο του ατυχούς νέου (ακόμα περιμένουμε το πόρισμα) και στα οποία μετείχαν οργανωμένα χιλιάδες ημεδαποί και αλλοδαποί, δεν ήταν οργανωμένη αποσταθεροποίηση του κράτους αλλά ήταν <<διαμαρτυρία των νέων των 700 ευρώ>>.

Όλοι αυτοί οι κύκλοι και με τα γνωστά επίσης ΜΜΕ να πρωτοστατούν <<προδευτικά και παγκοσμιοποιημένα>> έχουν μηδενική ανοχή στον αστυνομικό. Αλοίμονο στον αστυνομικό που θα πυροβολήσει αμυνόμενος. Άντε να το αποδείξει. Τον περιμένει διασυρμός, και πιθανόν φυλακή και απόλυση.

Συνέπεια όλων αυτών, που για πολλά χρόνια γίνονται και που επιβάλλονται και στο ελληνικό λαό με πλύση εγκεφάλου από τα παγκοσμιοποιημένα ΜΜΕ, είναι ο ευνουχισμός της αστυνομίας. Έτσι φτάσαμε οι αστυνομικοί να δολοφονούνται σαν κοτόπουλα (ορα συνημμένο) από <<επαναστατημένα παιδιά>>, παιδιά ως γνωστόν τους αποκαλούν.

Προφανής στόχος διαχρονικός και οργανωμένος από σκοτεινούς κύκλους με την επίσης διαχρονική στην πράξη συμπαράσταση (όρα ανωτέρω για τα γεγονότα του περασμένου Δεκεμβρίου αλλά και για άπειρες άλλες περιπτώσεις) των <<προοδευτικών-παγκοσιοποιημένων ανανιακοσκοπιανών, κτλ>> δυνάμεων , είναι η αχρήστευση της αστυνομίας με ότι αυτό σημαίνει σήμερα, για τον ελληνισμό και την ελληνική κοινωνία.

Είναι προφανές ότι όσο δεν δίδονται σαφείς οδηγίες στη ελληνική αστυνομία για την αντιμετώπιση των δολοφονικών εγκληματικών επιθέσεων και των άλλων ενεργειών ατόμων που σκοπεύουν στην αποσταθεροποίηση και ουσιαστική διάλυση του ελληνικού κράτους, έπονται τα χειρότερα.

Νομίζετε, κύριε Υπουργέ, ότι είναι αρκετές οι δηλώσεις σας περί σερίφη και ράμπο αστυνομικού(όρα κατωτέρω) και οι τελευταίες ως συνήθως μπλά-μπλα δηλώσεις που δεν πείθουν κανένα ή ότι φτάνουν τα κροκοδείλιαδάκρυα των γνωστών ΜΜΕ που μάλλον με δυσκολία κρύβουν τα πραγματικά τους αισθήματα, για να αποτρέψουν τα χειρότερα που προφανώς έρχονται μετά την διαχρονική <<αχρήστευση>> της αστυνομίας με τη συμπαράσταση όλων των <<προοδευτικών δυνάμεων>>;

Χωρίς να θέλω να γίνω μάντης των προφανών κακών που έρχονται, ερωτώ πχ κύριε Υπουργέ.

Τι εντολές έχετε δώσει για την περίπτωση που ολιγάριθμος αριθμός <<επαναστατημένων παιδιών>> εποχούμενος σε μηχανές μεγάλου κυβισμού κατά την προσφιλή έκφραση (που δεν ξέρω τι προσπαθεί να δικαιολογήσει), κραδαίνοντας καλάνσικοφ θα εισβάλει στη βουλή κατά την ώρα που συνεδριάζει.

Θεωρείτε ότι οι φρουροί τύπου <<ράμπο και σερίφη>> όπως τους αποκαλείτε θα τολμήσουν να πυροβολήσουν για να προστατέψουν τη δημοκρατία, που χωρίς να το αντιλαμβάνεστε την οδηγείτε σε διάλυση;

Δώσατε ή όχι και άλλες εντολές για επιτυχή αντιμετώπιση επιθέσεων <<των επαναστημένων παιδιών>> και εναντίον άλλων πιθανών στόχων, υπουργείων, κτλ.

Εάν κύριε υπουργέ δεν σταματήσετε να ευνουχίζετε την αστυνομία προφανώς μύρια έπονται μετά τη νοοτροπία που μέχρι τώρα δείξατε και που ακολούθησε τη νοοτροπία του προκατόχου σας κ. Παυλόπουλου που ζητούσε συγνώμην από αυτούς που καίγανε την Αθήνα, καταστρέφανε τις περιουσίες των ελλήνων και που προσπαθούσαν να καταλύσουν τη δημοκρατία διαλύοντας το κράτος.

Ο κόμπος έφτασε στο κτένι. Δεν υπάρχουν προφανώς άλλα περιθώρια για περαιτέρω κατήφορο.

σχόλιο paideia-gr:
Σαν να έχει δίκιο ο κ. καθηγητής! Ποιον συμφέρει να συνεχίζεται το μετεμφυλιακό κλίμα; Ποιον συμφέρει η παρακμή της Ελλάδος; Ποιον άλλον εκτός από τον εχθρό; Δηλαδή τις ΗΠΑ; Ο ΕΛΑΣ έλαβε μέρος στην παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την κατάργηση των παρελάσεων! Μήπως πραγματικά έχουμε πόλεμο; Παλιά οι πράκτορες των ΗΠΑ ήταν δεξιοί· μήπως σήμερα είναι Συριζαίοι;

Επιστροφή στην κορυφή
Αλιευτής
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Οκτ 29, 2009 11:01 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://www.greekalert.com/2009/10/blog-post_3251.html

Ανέκδοτο ή η αποθέωση της υποκρισίας;

Στις ειδήσεις του Alter εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κος Μαργαρίτης πρότεινε να γίνει μία εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της Τρομοκρατίας!!!!!


Να δείτε που στο τέλος θα βγούν να διαδηλώσουν ενάντια στους τρομοκράτες αυτοί που τους υποθάλπτουν και τους υποκινούν...



δείτε και αυτό

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/10/blog-post_336.html


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ;


Γιατί δεν διαδηλώνουμε όλοι για τους αστυνομικούς που εδώ και ένα χρόνο τους εκτελούν εν ψυχρώ;

Ποιά είναι η θέση της ελληνικής κοινωνίας μετά από τέτοια γεγονότα;

Η κοπέλα είχε άλλη ψυχή από τον Αλέξη, επειδή φορούσε μπλε στολή;


Ελένη
Επιστροφή στην κορυφή
επισκέπτης με ενδιαφέρον
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Νοέ 01, 2009 10:04 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Αλιευτής έγραψε:
http://www.greekalert.com/2009/10/blog-post_3251.html

Ανέκδοτο ή η αποθέωση της υποκρισίας;

Στις ειδήσεις του Alter εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κος Μαργαρίτης πρότεινε να γίνει μία εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της Τρομοκρατίας!!!!!


Να δείτε που στο τέλος θα βγούν να διαδηλώσουν ενάντια στους τρομοκράτες αυτοί που τους υποθάλπτουν και τους υποκινούν...



δείτε και αυτό

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/10/blog-post_336.html


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ;


Γιατί δεν διαδηλώνουμε όλοι για τους αστυνομικούς που εδώ και ένα χρόνο τους εκτελούν εν ψυχρώ;

Ποιά είναι η θέση της ελληνικής κοινωνίας μετά από τέτοια γεγονότα;

Η κοπέλα είχε άλλη ψυχή από τον Αλέξη, επειδή φορούσε μπλε στολή;


Ελένη


Στην Ισπανία πριν από 5 χρόνια 8 εκ. κόσμος διατράνωσε με αφορμή τα αντίποινα της αλκάϊντα για τη συμμετοχή της Ισπανίας στον δεύτερο πόλεμο στον κόλπο πως : "Αυτός ο πόλεμος δεν είναι δικός μας"

Οταν φθάσουμε σα κοινωνία και σαν άνθρωποι να καταλάβουμε πως δεν είναι προς το συμφέρον μας η σύγκρουση των μη-έχοντων αναμεταξύ μας τότε οι διάφοροι συνασπισμένοι που σκέφτονται να καταδικάσουν δακτυλοσκοπώντας ουσιαστικά ολόκληρη τη κομμουνιστική ιδεολογία (γιατί περί αυτού πρόκειται βάση του περιεχομένου της προκήρυξης) να το σκεφτούνε δις. Κι όσο αναφορά εκείνους που ανοίκουν στο γνωστό-'αγνωστο χώρο που επιθυμούν αντισυγκεντρώσεις-σύγκρουσης στη προοπτική όλοι εναντίον όλων να το ξεχάσουν ή εναλλακτικά στα ξεκουμπίδια από δω πέρα. Ας μεταναστεύσουν ρε γμτ πως το λένε.
Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες