Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
16 Οκτωβρίου: Ημέρα υποκρισίας και κοροϊδίας

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 16, 2009 4:14 pm    Θέμα δημοσίευσης: 16 Οκτωβρίου: Ημέρα υποκρισίας και κοροϊδίας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
16 Οκτωβρίου: Ημέρα υποκρισίας και κοροϊδίας

Το μεγαλύτερο «όπλο» του καπιταλισμού είναι οι «ανθρωπιστικές» φιέστες του θεάματος και της αποβλάκωσης.
Οι ισχυροί του χρήματος οργανώνουν με τελετουργική λαμπρότητα τελωνεία λέξεων και αξιών για να κάψουν και τις λέξεις και τις αξίες και να επιβάλλουν τα νεκροταφείο των λέξεων, των εννοιών και των ανθρώπινων αξιών.
Μία τέτοια τελετουργική φιέστα είναι και 16η Οκτωβρίου.

ΑΝΟΙΞΤΕ το Κλασσικοπερίπτωση για να δείτε και το φωτογραφικό υλικό:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.com/




16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ...16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ 110,000 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ

Το έχουμε γράψει χίλιες φορές.Η "Νέα Εποχή" προκειμένου να απενοχοποιήσει πολιτικούς και πολίτες απο τις ενοχές τους ,έχει καθορίσει με ειδωλολατρικά πρότυπα κάποιες "παγκόσμιες ημέρες".


Σε αυτές τις "παγκόσμιες ημέρες" ο πλανεμένος και βολεμένος άνθρωπος απλώς θυμάται ποιές δυστυχίες βασανίζουν τον κόσμο και φλυαρεί σε συνέδρια,forums,ΜΜΕ ,διεθνείς οργανισμούς κ.α,εκφράζοντας τη ...θλίψη του και προτείνοντας "λύσεις" και "πρωτοβουλίες".

Όλα αυτά δεν γίνονται για να αφυπνισθούμε και να προβληματισθούμε,αλλά αντίθετα για να πάμε ήσυχοι στο μαλακό μας κρεβάτι έχοντας πιστέψει ότι με μια "παγκόσμια ημέρα" έχουμε κάνει το χρέος μας.

Σήμερα με αφορμή την "παγκόσμια ημέρα διατροφής" σας προσφέρουμε μερικές φωτογραφίες έτσι για να θυμόμαστε κάθε φορά που ζουλάμε το μαξιλάρι μας πριν κοιμηθούμε, ότι είναι ώρα για προσευχή ,ώρα να αλλάξουμε ρότα στη ζωή μας και να αναλάβουμε δράση στη βοήθεια του συνανθρώπου μας.


Όχι στον ψευτο-ουμανισμό των Μ.Κ.Ο.
Ναι στην αληθινή ανθρωπιά όπως την ανέδειξε η ζωή και τα λόγια του Ιησού Χριστού.


Επιστροφή στην κορυφή
παρκομετροφάγος



Ένταξη: 20 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 54

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Οκτ 16, 2009 5:43 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΙΝΚΑ-Γενική ομοσπονδία καταναλωτών Ελλάδος
Γ. Σεπτεμβρίου 13
Αθήνα 10432
Τηλ. 210 3632443 FAX 2103633976
Email: inka@inka.gr
URL: www.inka.gr

Δ.Τ. 214 Παρασκευή 16.10.2009

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ………….. ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ?????
5 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ..
ΩΣ.. ΑΙΩΝΑ ΑΝΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Το ΙΝΚΑ δεν μπορεί να χαίρεται επειδή όλα ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ.
Το ΙΝΚΑ δεν μπορεί να χαίρεται επειδή το γάλα ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΓΑΛΑ.
Το ΙΝΚΑ δεν μπορεί να χαίρεται επειδή τα φρούτα ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ.
Το ΙΝΚΑ δεν μπορεί να χαίρεται επειδή το κρέας, τα κοτόπουλα και το ψάρι ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΨΑΡΙ. Ξέρει ότι και τα ζώα και τα ψάρια δεν έχουν την βιομηχανοποιημένη διατροφή τους, καθόλου ελεγχόμενη ασφαλή και φυσιολογική.
Ξέρουμε και ότι διαμοιράζουν από τα εκτροφεία όλης της γής μέχρι το τραπέζι μας, την ανέλεγκτη αποτελεσματική απειλή για την υγεία μας και την ίδια τη ζωή μας, αλλά και ότι διανέμουν κινδύνους και προκατασκευασμένους εμβολιασμούς για την αποφυγή τους. Κανένα codex Alimentarius δεν μπορεί, όχι να σχεδιάσει για να επιβάλλει αποτελεσματικά, αλλά ούτε καν να υποσχεθεί πως θα ελπίσει την απαγόρευση των μεταλλαγμένων στις ζωοτροφές και τον άνθρωπο, της μελαμίνης και του καρκίνου, στις παιδικές τροφές, του υδραργύρου και των βαρέων μετάλλων στις θάλασσες και στα ψάρια, βεβαίως ούτε και της γρίπης στα πτηνά και τους χοίρους για τις πωλήσεις εμβολίων. Δεν πρόκειται για κύκλο, αλλά για εξελικτικό σπείρωμα.
Το ΙΝΚΑ δεν μπορεί να χαίρεται επειδή γέμισε η αγορά από κουτιά βιομηχανοποιημένα τρόφιμα, φτωχά σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, που περιέχουν και σπασμένα γυαλιά, γιαούρτια με υδράργυρο θερμομέτρων, παιδικές κρέμες και μέλια με καρκινογόνες ουσίες, αλλά σε χαμηλές τιμές για την ευημερία των κυβερνητικών αριθμοδεικτών των τιμαρίθμων και της επιχειρηματικής κερδοφορίας, για καλές τιμές των μετοχών στο χρηματιστήριο και στις εκλογές.
Ξέρουμε ότι η παγκόσμια οικονομία κινείται στην κατανάλωση τροφίμων, σύμφωνα και με τον κ. Κίσσιγκερ: Ελέγξτε το φαγητό και θα ελέγχετε τον κόσμο. Χένρι Κίσινγκερ 1974
Μπροστά στο 2010. Η παγκοσμιοποίηση της κινητικότητας του κεφαλαίου της μεγαλύτερης δύναμης στην ανθρώπινη δραστηριότητα, έκαμψε τον αυτοσεβασμό τον αλληλοσεβασμό και την αλληλεγγύη, υπέρ της αφθονίας των κερδών. Τα κέρδη έρχονται, για το γάλα ας πούμε, όταν αυτό φαίνεται πλούσιο σε ασβέστιο, αρκεί να φαίνεται ο δείκτης του ασβεστίου ψηλά. Αυτό μπορούμε να το κάμουμε και με την άσπρη σκόνη της μελαμίνης που στέλνει προς τα πάνω το άζωτο που αποτελεί δείκτη ασβεστίου, όχι υψηλό ασβέστιο, αλλά υψηλό δείκτη κι ας είναι στον πάτο το ασβέστιο. Άρα, αφθονία τροφίμων, τροφίμων σκουπιδιών, αφθονία κερδών, αφθονία ασθενειών καρδιοπαθών Διαβητικών Καρκινοπαθών και βάλε τρέιλερ, χιλιάδες περιπτώσεις επικίνδυνων τροφίμων και δαπανών υγείας.
Ας μην είμαστε απαισιόδοξοι όμως. Είμαστε σε μια καινούργια Γή, που όμως λειτουργεί ακόμα με τους κανόνες του τετράγωνου τροχού. Στο σιλό των δαπανών υγείας αφαιρέθηκε ο πάτος.
ΧΙΛΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΜΙΚΤΩΝ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ – ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ - ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες