Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Καρατζαφέρης: Ο έμπορος της απελπισίας

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Θύμιος Παπανικολάου
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 06, 2009 1:16 pm    Θέμα δημοσίευσης: Καρατζαφέρης: Ο έμπορος της απελπισίας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Καρατζαφέρης: Ο έμπορος της απελπισίας και της βλακείας



Κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι υπάρχουν περίοδοι στην ιστορία όπου η επελαύνουσα παρακμή και σήψη γίνεται πηγή της αλαζονικής ανοησίας, αδυνατίζει τη συλλογική συνείδηση και δημιουργεί σε πλατιά στρώματα του πληθυσμού την ανάγκη να μην έχουν πολιτικές πεποιθήσεις, την ανάγκη της παραπολιτικής χυδαιότητας, την ανάγκη δηλαδή να αναζητούν απελπισμένα μια αχτίδα φωτός από οποιοδήποτε τυχόντα πολιτικό τυχοδιώκτη.

Αυτό που συντελείται σήμερα είναι η «επέλαση» της νεοταξικής βαρβαρότητας: Μια «επέλαση» ασύλληπτη, σε όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς τομείς, μια «επέλαση» χωρίς ιστορικό προηγούμενο. Τα πάντα ισοπεδώνονται! Η Ιστορία, η Πολιτική, η Αισθητική κάθε κοινωνική Επιστήμη βρίσκονται υπό διωγμό. Η θεωρητική γνώση χλευάζεται και έχει ανακηρυχθεί, επίσημα, η κηδεία της από τους άμβωνες της νεοταξικής βαρβαρότητας (ΜΜΕ).

Μέσα σε αυτή την ασύλληπτη κατάπτωση
των ιδεών και αξιών, της γνώσης και της σκέψης, εκκολάπτεται η αυθάδεια της ανοησίας. Και αυτό γιατί τέτοιες καταστάσεις σήψης και παρακμής δημιουργούν ένα πλατύ κοινωνικό στρώμα χωρίς πεποιθήσεις και συγκροτημένες αξίες, χωρίς σκέψη και πολιτική συνείδηση, στρώματα εξαθλιωμένα οικονομικά, πολιτικά και ψυχολογικά, στρώματα ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ και ακραίως ΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΑ τα οποία τρέφονται από την κακοπιστία, τα «κόπρανα» των ΜΜΕ, την παραπολιτική παραφιλολογία και όλων των ειδών τις χυδαιότητες των μηχανισμών εξουσίας.

Το να βρίσκει σήμερα απήχηση η ανοησία, το ψεύδος και η χυδαιότητα σημαίνει ότι έχει δημιουργηθεί και ένα ανάλογο κοινό…

Προϊόν αυτής της γιγάντιας ιστορικής κατάπτωσης και παρακμής, και αυτού του αλλοτριωμένου «κοινωνικού στρώματος», είναι ο Καρατζαφέρης όπως έχουμε αναλύσει διεξοδικά.


Την ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ αυτών των κοινωνικών στρωμάτων εμπορεύεται ασυστόλως και σε δημαγωγικές φόρμες παράνοιας. Φόρμες όπου η πολιτική χυδαιότητα και ανοησία εμφανίζεται με το λούστρο του «πατριωτισμού»!!!

Το έχουμε γράψει πολλές φορές. Δεν υπάρχει, ίσως, άλλος πολιτικός στην Ελλάδα, ο οποίος να κερδοσκόπησε τόσο πρόστυχα πάνω στην προστυχιά της ανοησίας των εξαθλιωμένων και απελπισμένων.

Αυτή τη «μάζα» την τσαλαπατημένη, την κατεστραμμένη, προδομένη, αλλοτριωμένη πλήρως από το καθεστώς και ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ εμπορεύεται ο Καρατζαφέρης. Της πουλάει οτιδήποτε φούμαρο και πολιτική χυδαιότητα ακριβώς γιατί αυτή η «μάζα» δεν πιστεύει πλέον σε κανένα Θεό, δεν έχει πολιτικές πεποιθήσεις, δεν έχει Ιδέες και Οράματα, δεν έχει καμιά Πίστη σε τίποτα. Κινείται σαν την άμμο αηδιασμένη από κάθε κόμμα…

Ο «σκληρός πυρήνας» αυτής της «μάζας» είναι ΓΕΝΙΚΑ η «δεξιά» (με όλα τα «ακροδεξιά» παρακλάδια της). ΓιΆ αυτό και ο διατεταγμένος ρόλος του Καρατζαφέρη είναι η υπονόμευση της Ν.Δ. ΓιΆ αυτό τον «πλασάρουν» τα ισχυρά οικονομικά κέντρα (είναι πλήρως υποταγμένος σε αυτά και μόνο οι τυφλοί δεν το βλέπουν) σαν ΑΠΟΘΗΚΗ των ποικίλων πολιτικάντηδων της «δεξιάς» κυρίως, αλλά και σαν «αποθήκη» των ποικίλων «κοπράνων» της καθεστωτικής βαρβαρότητας: Από τα πολιτικά «κόπρανα» μέχρι τα τηλεοπτικά «κόπρανα».

Ο Καρατζαφέρης αποτελεί, σήμερα, έναν από τους θεμελιακούς λίθους των «νταβάδων» για την αποδόμηση του πολιτικού σκηνικού και την κατασκευή ενός νέου πιο εφιαλτικού. Οι αφελείς που πιστεύουν (πολλοί όχι και τόσο αφελώς, αλλά με «ακροδεξιά» σκοπιμότητα) στα δήθεν πατριωτικά του κηρύγματα και στις λοιπές ανοησίες του, πολύ σύντομα θα προσγειωθούν ανώμαλα…

Το πρόβλημα, συνεπώς, με τον Καρατζαφέρη δεν είναι το γιατί «συλλέγει» και Πασόκους ή και Κουκουέδες, «επιχείρημα» που πολλοί προτάσσουν για να δικαιολογήσουν τη στάση τους ή να επικαλύψουν την πολιτική ΟΥΣΙΑ του ΛΑ.Ο.Σ.

Το γιατί «συλλέγει» και το τι είναι αυτό που «συλλέγει» το εξηγήσαμε.

Είναι, όμως, «επιχείρημα» πολιτικό να προτάσσει κάποιος το εμπόριο της απελπισίας και της ανοησίας και να κλείνει τα μάτια στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ Καρατζαφέρη, στο τι λέει και στο τι πράττει κάθε φορά, στο τι επιδιώκει και στο ΠΟΙΟΣ είναι ο ρόλος του;

Το πρόβλημα είναι
γιατί τον ψηφίζουν και άνθρωποι που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ ή ποια ΠΟΛΙΤΙΚΗ υλοποιεί και τίνος συμφερόντων πολιτική προωθεί;

Το πρόβλημα είναι το γιατί λειτουργεί «ρεαλιστικά» για να τον ψηφίσουν οι απελπισμένοι (γιατί αυτά θέλουν να ακούσουν) ή ότι εξαπατά τους απελπισμένους;

Όποιος δεν μπορεί να αντιληφθεί αυτή τη διαφορά μάλλον είναι αθεράπευτος ή «εγκάθετος» της απάτης Καρατζαφέρη.

Υπάρχουν χιλιάδες αποδείξεις για τον πολιτικό «χαρακτήρα» και το ρόλο του Καρατζαφέρη: Από το πρόγραμμα του ΛΑ.Ο.Σ μέχρι τις άμεσες πρακτικές του, τα ποικίλα λόγια των ανοησιών του και τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ του.

Θα περιοριστούμε μόνο σε κάποιες καραμπινάτες, τρέχουσες αποδείξεις:

α). Την επιλογή της Νίκης Τζαβέλλα: Η πλέον διαπλεκόμενη με τα ισχυρά οικονομικά κέντρα και η πλέον φανατική της «πολυπολιτισμικότητας» και των νεοταξικών σεναρίων…

β). Τις προτάσεις του για συγκυβερνήσεις και οικουμενικά σχήματα: Αυτά που προωθούνται μανιωδώς από τα οικονομικά κέντρα εξουσίας…

γ). Την πρότασή του για τον Σημίτη στην Προεδρία!!!

δ). Τις πολύμορφες διατυπώσεις του ότι είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί σε κυβερνητικό σχήμα (δηλαδή καθεστωτικό σχήμα) με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ: Η «συνταγή» των «νταβάδων»!!!

ε) Τέλος την οργανωτική του πρακτική: την προβολή του ΛΑ.Ο.Σ σαν «Αποθήκη» όλων των ξεπεσμένων και «ξερασμένων» πολιτικάντηδων των κυβερνητικών κομμάτων με προτεραιότητα εκείνων που προέρχονται από τη Ν.Δ. (ο κεντρικός στόχος), καθώς και όλων των κοινωνικών «απορριμμάτων».

Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3655


Όποιος δεν θέλει να κλείνε τα μάτια και όποιος δεν φοράει τις παρωπίδες της «ακροδεξιάς» αναρρίχησης στην κυβερνητική εξουσία, βλέπει τα ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ.

Είναι ολοκάθαρη η διατεταγμένη πολιτική απάτη του Καρατζαφέρη.


Και είναι αυτή η ΑΠΑΤΗ το πρωτεύον και το πολιτικό κριτήριο και ΟΧΙ ποιοι των ψηφίζουν, ποια απελπισμένα κορόιδα παγιδεύονται…

Επιστροφή στην κορυφή
Αντιπαρακμή
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 07, 2009 11:26 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://antiparakmi.blogspot.com


Προβληματισμοί για τον ΛΑ.Ο.Σ. και ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ για την υποψηφιότητα Ψινάκη



Όταν πριν λίγα χρόνια ο κ. Καρατζαφέρης ανακοίνωνε την ίδρυση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και μάλιστα με ημέρα ίδρυσης την ημέρα γιορτής της Υψώσεως του Σταυρού, έδινε την εντύπωση ενός κόμματος με ιδανικά (Πατρίδα, Οικογένεια, Ορθοδοξία).
Αρκετοί εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους για τις αληθινές προθέσεις του κ. Καρατζαφέρη και για το αν αληθινά ήθελε να ιδρύσει ένα κόμα με ιδανικά ή απλά αποσκοπούσε σε εκμετάλλευση εθνικών και θρησκευτικών ψήφων.


Πέρασαν κάποια χρόνια, ο ΛΑ.Ο.Σ. κατόρθωσε να ανέβει σε ποσοστά και δείχνει να συνεχίζει να έχει αρκετή δυναμική (εξ αιτίας και της απογοήτευσης από τα δύο μεγάλα κόμματα).


Οι εκλογές πλησιάζουν και τα μηνύματα που παίρνουμε από το ΛΑ.Ο.Σ. αρχίζουν να μας προβληματίζουν:

1) Μάθαμε από τα ΜΜΕ ότι ο κ. Καρατραφέρης συναντήθηκε με τον κ Ψινάκη και μάλιστα όταν ρωτήθηκε, ο κ.Καρατζαφέρης απέφυγε να απαντήσει αφήνοντάς ανοιχτό το ενδεχόμενο ο κ.Ψινάκης να είναι υποψήφιος του ΛΑΟΣ.
Η συνάντηση φυσικά δεν ήταν τυχαία.
Είχαν κληθεί τηλεοπτικά κανάλια και την επόμενη μέρα το ΤΗΛΕΑΣΤΥ έπαιζε συνεχώς το βίντεο με τη συνάντηση.
Μάλιστα ο κ. Καρατζαφέρης μίλησε και στον κ.Αυτιά για το θέμα (δήλωση που επίσης έπαιξε επανελλημένα το ΤΗΛΕΑΣΤΥ) και δήλωνε και ξαναδήλωνε ότι "οι Έλληνες πρέπει κάποτε να αποβάλλουμε τον ρατσισμό" και "πόσο χρήσιμο είναι να αξιοποιηθούν άτομα με ιδιαίτερα ταλέντα και ικανότητα στην επικοινωνία".
Ειλικρινά ντραπήκαμε (όπως πιστεύουμε ντράπηκε και η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του Λα.Ο.Σ)


2) Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι στελέχη του ΛΑΟΣ πιέζουν τον πρόεδρο του κόμματος να μην έχουν συνυποφήφιους στην εκλογική τους περιφέρεια άτομα του πατριωτικού χώρου (για να μην κινδυνεύσουν να χάσουν την εκλογή-επανεκλογή τους).
Μία τέτοια περίπτωση αφορά τον κ. Αποστολάτο Βαϊτση, ο οποίος απ' ότι μαθαίνουμε προσπαθεί να "αποκλείσει" την παρουσία του κ. Χαρίτου από την Α' Πειραιά.

Μία αντίστοιχη περίπτωση αφορά προσπάθεια να "αποκλειστεί" από τα ψηφοδέλτια της Α' Θεσσαλονίκης ο γνωστός για την ευαισθησία του στα εθνικά θέματα κ. Κουργιανίδης Γιάννης. Για τον κ. Κουργιαννίδη θα αρκεστούμε να αναφέρουμε ότι εγκατέλειψε τη Θεσσαλονίκη παίρνοντας μετάθεση για τη Θράκη, όπου και έδρασε για χρόνια στηρίζοντας τους Πομάκους (άρθρα του σχετικά με τους Πομάκους και τις διώξεις που υφίστανται από το Τουρκικό προξενείο δημοσιεύσαμε στο παρελθόν και στο Ιστολόγιό μας).


3) Προβληματισμός σε άτομα του πατριωτικού χώρου επικρατεί και σχετικά με τις εκλογικές περιφέρειες που θα είναι τελικά υποψήφιος ο κ. Καρατζαφέρης.
Εκφράζονται ανησυχίες ότι θα προσπαθίσει να είναι είτε υποψήφιος στην Α' Θεσσαλόνίκης είτε σε άλλο νομό της Μακεδονίας "κόβοντας" από κάποιο πατριώτη την βουλευτική έδρα.


4) Προβληματισμός τέλος υπάρχει και σε μια σειρά θέσεων του κ.Καρατζαφέρη.
Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να μην απογοητευτούμε για τις επαινετικές δηλώσεις τουκ.Χριστόφια.

Αλλά ούτε και την επιμονή του κ.Καρατζαφέρη για το "σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης" και τα άθλιες προσπάθειες να μας πείσει χρησιμοποιοώντας απλοϊκά παραδείγματα με τον Τάκη, τον φίλο του κλπ"



Στο ιστολόγιό μας αποφεύγαμε πάντα εμπλοκές και αναφορές σε πολιτικά κόμματα. ¶τομα με ευαισθησίες στα εθνικά θέματα υπάρχουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Επίσης δεν καταφερθήκαμε ποτέ εις βάρος όσων επέλεξαν το ΛΑΟΣ για να μπούνε στη Βουλή αν το κίνητρό τους ήταν η προάσπιση των εθνικών συμφερόντων.
Για το ιστολόγιό μας σημασία έχει η συνειδητή ζωή μέσα στην Ορθόδοξη εκκλησία και η αγάπη για την Πατρίδα μας, ειδικά τώρα που κινδυνεύει από εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς.


Όταν χρειαζόταν στιγματίσαμε την Κυβέρνηση για τις εγκληματικές παραλείψεις της.
Ενδεικτικά για τις διαταγές για μη επέμβαση της αστυνομίας (σε πορείες αναρχικών και ενώ συνέβαιναν λεηλασίες και καταστροφές σε παρεκκλήσια) αλλά και για την εγκληματική αδιαφορία και υποχωρητικότητα της Κυβέρνησης στα εθνικά θέματα.


Στην παρούσα φάση αναγκαζόμαστε να εκφράσουμε τον φόβο μας ότι ο κ.Καρατζαφέρης "χρησιμοποίησε" την δυναμική παριωτικών δυνάμεων και τα συνθήματα για Ελλάδα και Ορθοδοξία για να αποκτήσει ένα αρχικό ποσοστό το κόμα του. Και ότι τώρα πιθανώς αποσκοπεί στο να "πετάξει" σταδιακά όσους διακρίνονται για τις ειαισθησίες τους για τα εθνικά θέματα.

Ταυτόχρονα ο κ.Καρατζαφέρης δείχνει να απεμπολεί τον ίδιο τον τίτλο του κόματός του αλλά και όσα έλεγε ότι πρεσβεύει το κόμμα του για Ορθοδοξία, Ελλάδα, ιδανικά και οικογένεια.
Αντ' αυτού βλέπουμε Υποψήφιους της showbiz, μασώνους στην ηγεσία του κόματός , ομοφυλόφιλους, αρχαιοελληνιστές και γενικά "ότι να ναι" αρκεί να μας δώσουν ψήφους.

Αναμένουμε τις τελικές αποφάσεις του κ.Καρατζαφέρη.
Αν και θεωρούμε τις φήμες για υποψηφιότητα Ψινάκη απλά επικοινωνιακό κόλπο για πιο "light" προφίλ (ακόμη και έτσι, απόλυτα καταδικαστέες).
Αν τελικά ο κ. Ψινάκης είναι υποψήφιος, είμαστε σίγουροι ότι ένα πλήθος πατριωτών θα εγκαταλείψει αυτόματα το κόμμα του (και ανάμεσά τους και σημερινοί βουλευτές του).

Στην περίπτωση υποψηφιότητας Ψινάκη
και "αποκλεισμού" υποψηφίων με εθνικές ευαισθησίες η ρήξη θεωρούμε ότι θα είναι οριστική. Αν ο κ. Καρατζαφέρης θέλει να κάνει το κόμμα του "άχταρμά" για να κρατηθεί στην ηγεσία ας προχωρίσει μόνος του.


Τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ θα ανακοινωθούν σύντομα.
Ιδού η Ρόδος .
..

http://antiparakmi.blogspot.com

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΤΑΒΕΛΗΣ



Ένταξη: 28 Ιαν 2007
Δημοσιεύσεις: 283
Τόπος: Στύρα Ευβοίας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 07, 2009 3:40 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Δύσκολοι καιροί για κατεργάρηδες…

Ένα από τα πολιτικά παράδοξα και λίαν αποκαλυπτικό της πολιτικής και παραπολιτικής φιλολογίας που ζούμε είναι τούτο: Ένας γενικευμένος πόλεμος από τη μια του «όλοι εναντίον όλων» και από την άλλη στο απυρόβλητο ο Καρατζαφέρης.

Ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου, οι του ΚΚΕ και οι Συριζαίοι κτυπιούνται σαν χταπόδια σε ό,τι πουν και σε ό,τι κάνουν και από την άλλη ο Καρατζαφέρης τυγχάνει μιας σκανδαλώδους ασυλίας.

Και όχι μόνο αυτό: Κάθε «κίνησή» του, κάθε «χρησμός» του και κάθε «κοτσάνα» του προβάλλονται σαν γεγονότα «ιστορικής» σημασίας. Ο άνθρωπος αυτός που σε άλλες εποχές, πολιτικής ανάτασης και ζωντάνιας, θα αποτελούσε το «υλικό» των επιθεωρήσεων και τον κλόουν του γέλιου, σήμερα, όχι μόνο διατηρείται στο απυρόβλητο, αλλά αποτελεί και τον «πρωταγωνιστή» του «πολιτικού θεάτρου», διαφημιζόμενος λυσσωδώς…

Λέει του κόσμου της «κοτσάνες» και ουδείς αγανακτεί. Προκαλεί τη νοημοσύνη μας με την άθλια και αντιαισθητική «πολιτική του παιδεία» και κανείς δεν ενοχλείται. Δοκιμάζει το νευρικό μας σύστημα με την αχαλίνωτη και χοντροκομμένη δημαγωγία του και ανευθυνολογία και κανείς δεν ασχολείται.

Όλοι οι άλλοι καρατομούνται (και η τρίχα σε αυτούς γίνεται τριχιά) και ο Καρατζαφέρης, με τις τόσες τυχοδιωκτικές απόψεις και πράξεις, μένει στο απυρόβλητο, λες και κάποιο «αόρατο χέρι» τον προστατεύει.

Πράγματι σε αυτή την πολιτική συγκυρία ο Καρατζαφέρης έχει ισχυρούς «προστάτες»: Αυτούς που κινούν τα νήματα της πολιτικής αποδόμησης, και τον χρησιμοποιούν σαν «δοκιμαστή» των σεναρίων τους και «αιχμή του δόρατος».

Έχει, συνεπώς, ασυλία σε ό,τι και να πει και ό,τι και να κάνει, ακριβώς γιατί αυτά πρέπει να πει και να κάνει.


Και εδώ πλέον αποκαλύπτονται τα παιχνίδια των ΜΜΕ, αλλά και πολλών ιστολογιών που ποζάρουν σαν «αντικειμενικά» και σαν εραστές της «αλήθειας» και της «ελεύθερης άποψης».

Είναι τόσο «ελεύθερη» η άποψη που για τον Καρατζαφέρη δεν βρίσκουν (ούτε δημοσιεύουν) τίποτα, ενώ για τους «άλλους» τα μύρια όσα.


Θα περάσει,
λοιπόν, στο «ντούκου» και η καινούρια του «ατάκα» της πολιτικής απάτης.

Μας είπε στη συνέντευξή του στη ΔΕΘ ότι αυτοί που κινούν τα νήματα των πολιτικών εξελίξεων θέλουν συγκυβερνήσεις, γιατί ένα κόμμα από μόνο του δεν μπορεί να περάσει τα σχέδιά τους στα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα. Φαίνεται ότι ο Καρατζαφέρης διαβάζει ΡΕΣΑΛΤΟ, το αντιγράφει και το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν.

Μας προειδοποιεί τώρα ο Καρατζαφέρης για τα εφιαλτικά σενάρια των «νταβάδων», επιδιώκοντας προφανώς να πείσει τους ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν για να μην πραγματοποιηθούν αυτά τα μαύρα σενάρια!!!


Μια ανέξοδη διαπίστωση του αυτονόητου (το γνωρίζει από πρώτο χέρι) για να παγιδεύσει τους αφελείς και τα εκλογικά κοροΐδα.

ΟΥΔΕΙΣ, όμως, δεν επισημαίνει αυτή την απάτη και δεν τον ρωτάει τα απλά:

α). Αυτός δεν ήταν που επί ενάμιση χρόνο τώρα προβάλλει για τη σωτηρία της Ελλάδας τα οικουμενικά σχήματα; Δηλαδή αυτό που θέλουν τα κέντρα που «κινούν τα νήματα»;

Πώς τώρα αυτά τα οικουμενικά σχήματα γίνανε εφιάλτες;

β). Ο Καρατζαφέρης δεν ήταν που τον Ιανουάριο του 2008 ζήταγε κυβέρνηση προσωπικοτήτων για να αντιμετωπιστούν τα εθνικά και οικονομικά προβλήματα;

Η κυβέρνηση προσωπικοτήτων αποτελεί την πιο ακραία μορφή των εντολοδόχων των ισχυρών του χρήματος!!!

γ). Ο Καρατζαφέρης δεν ήταν που πριν από μερικούς μήνες ζήταγε κυβέρνηση, με πρωθυπουργό τον κ. Παπαδήμο, τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας; Κυβέρνηση με τον αντιπρόεδρο του μηχανισμού της Ε.Ε. του κεφαλαίου και των τραπεζών, που να την στηρίζουν Καραμανλής και Παπανδρέου!!!

Τώρα μας λέει, ανέξοδα και δημαγωγικά, ότι μια τέτοια κυβέρνηση θα είναι εφιάλτης!!!

δ). Ο Καρατζαφέρης δεν ήταν που έβαλε στο ευρωψηφοδέλτιο την Τζαβελλα;

Ο ίδιος δεν κορδώθηκε γι αυτή την άριστη επιλογή του, στο ντιπέιτ, αναφέροντας τις «συστατικές επιστολές» της κυρίας από τον κ. Λάτση, τον κ. Κόκκαλη, τον κ. Κυριακού και την ...βασίλισσα της Ιορδανίας!

Δηλαδή χρησιμοποίησε τις «συστατικές επιστολές» των «νταβάδων», αυτών που απεργάζονται τα εφιαλτικά σχέδια!!!

ε). Ο Καρατζαφέρης δεν είναι που μίλησε για το «μεγάλο κεφάλαιο» Σημίτη; Το «μεγάλο κεφάλαιο» αυτών που παίζουν το τέλος μας!!!


ΦΥΣΙΚΑ, ο Καρατζαφέρης θα ειναι από τούς ΠΡΩΤΟΥΣ που θα σπεύσει σε μια οικουμενική κυβέρνηση. Το αποζητά και το έχει δηλώσει πολλές φορές.

Θα είναι από τους πρώτους μιας κυβέρνησης ΕΦΙΑΛΤΗ!!!

Ο καιροσκοπισμός και η απάτη αγγίζουν τα όρια της σχιζοφρένειας και ΟΥΔΕΙΣ μιλάει. Ούτε μια ένσταση δεν προβάλλει!!!


Ζούμε εποχές, το έχουμε ξαναγράψει, που κάθε κατεργάρης ξεσκεπάζεται, με οποιαδήποτε προβιά και αν εμφανίζεται: Μπλε, πράσινη, κόκκινη ή ροζ…

Δεν μπορεί να ωρύεσαι για τις «προδοσίες» και τις απάτες των άλλων και ο «διατεταγμένος» κλόουν της πολιτικής να μένει στο απυρόβλητο…

_________________
Φωτιά και τσεκούρι όχι μόνο στους
προσκυνημένους, αλλά και στους
πράκτορες και προβοκάτορες.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 10, 2009 11:20 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Τα παρακάτω δεν είναι γραμμένα από το ΡΕΣΑΛΤΟ!!!
Αλλά από "εθνικό χώρο".
..

http://www.greekalert.com/2009/09/blog-post_6556.html

Αυτοί που είναι συνηθισμένοι να λένε σε όλα "ΝΑΙ κύριε πρόεδρε" ...αυτή την φορά γλυτώσαν το σκύψιμο λόγω ...μικρού χρόνου...επώασης!!!

Τι σημαίνει επώαση;

επώαση η [epóasi] Ο33 : (βιολ.) το σύνολο της διαδικασίας από τη γονιμοποίηση ενός αυγού ως την εκκόλαψη του νεοσσού: Διάρκεια / θερμοκρασία της επώασης. α. (για πτηνό) κλώσημα: Φυσική / τεχνητή ~. β. (ιατρ. για παθογόνα μικρόβια) η διαδικασία από την είσοδό τους στον οργανισμό ως την εκδήλωση της νόσου: Tο στάδιο της επώασης. H διάρκεια της επώασης ποικίλλει από νόσο σε νόσο.

Σχόλιο

Ο "πρόεδρος" τούς δήλωσε πως "ίσως η πρόταση έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα για να είχε και την ανάλογη επώαση"

με λίγα λόγια
σας λέει ξεκάθαρα πως αν είχε περισσότερο χρόνο θα φρόντιζε να καθόσασταν στα αυγά σας...και τώρα θα απολαμβάνατε το στάδιο της ...επώασης!

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε τι γράφαμε για την ανυπαρξία αντιδράσεων στην επιλογή Τζαβέλα στις Ευρωεκλογές.

ακόμη και αυτοί που και τώρα πιστεύουν στα λόγια του
και δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει
η μεγαλύτερη στήριξη που θα μπορούσαν να προσφέρουν στο ΛΑΟΣ θα ήταν να μην δώσουν συγχωροχάρτι στο Καρατζαφέρη τουλάχιστον αυτή την φορά
και να του στείλουν το μήνυμα να αλλάξει ρότα

Γιατί αν τους βάζει το "μαχαίρι στον λαιμό" με επιλογές τύπου τζαβέλα ακόμη και τώρα που λόγω Ευρωεκλογών είναι χαλαρή η ψήφος
τότε φανταστείτε τι θα γίνει στην συνέχεια και στις Εθνικές!!!


τελικά δεν πέσαμε και πολύ έξω!
συνεχίστε έτσι...μην αντιδράτε σε ότι σας σερβίρει...και την επόμενη φορά δεν το γλυτώνετε το στάδιο της επώασης!

Υ.Σ Αυτονόητο είναι πως τα παραπάνω σχόλια δεν έχουν στόχο τους απλούς ψηφοφόρους και αγνούς πατριώτες που όποτε χρειάζετε προβάλουν τις ενστάσεις τους. Ενστάσεις που δυστυχώς δεν εισακούονται μιας και η ηγεσία του συγκεκριμένου κόμματος κινείται στα πρότυπα του ΜΠΑΑΘ. Τα παραπάνω σχόλια έχουν ως στόχο τους YESMEN που δεν μιλάνε ποτέ, παρά μόνο όταν οι κολοτούμπες και οι επιλογές του προέδρου τους μπορεί να επηρεάσουν τις καρεκλίτσες τους.

Υ.Σ2 Εννοείται πως μένουμε σταθεροί σε όσα λέγαμε για τον γνωστό πολιτικό κολοτούμπα...και επειδή εμείς δεν κυνηγάμε καρέκλες και θέσεις, η κριτική μας θα είναι αυτή που πρέπει να είναι.
Η όποια προβολή μέσα από εδώ που θα έχει σχέση με το συγκεκριμένο κόμμα θα έχει να κάνει μόνο με συγκεκριμένους ανθρώπους...που παρότι διαφωνούμε με την επιλογή προέδρου που έχουν κάνει, δεν μπορούμε να αρνηθούμε η να κλεισουμε τα μάτια στις προθέσεις τους ή τους αγώνες τους.

Επιστροφή στην κορυφή
Επώαση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ Σεπ 10, 2009 11:52 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Οι YESMEN σώθηκαν μάλλον από τον Ψινάκη.

Δεν έγινε η «επώαση», γιατί όπως λέει το «Πολιτικό Σαφάρι»:

«Έφαγε Πόρτα» από το…Ίνδαλμά του, τον Ηλία Ψινάκη, ο «Πρόεδρος» Γιώργος.

Διαβάστε ΕΔΩ:

http://politikosafari.blogspot.com/2009/09/blog-post_2508.html

Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ Σεπ 11, 2009 9:26 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΠΟ:

http://ventetta.blogspot.com/2009/09/blog-post_2437.html



Εκμαυλισμός της νεολαίας και άκρατος λαικισμός απο τον Καρατζαφέρη



Θέλω να αγιάσω και δεν μπορώ ,δεν με αφήνει ο Καρατζαφέρης.


Πολλοί μου λένε οτι τον χτυπάω .
Δεν το κάνω επίτηδες σας βεβαιώ αλλά βλέπω κάτι πράγματα και μου σηκώνεται η τρίχα.
Είχε πάει σήμερα ο πρόεδρος σε αγιασμό σε σχολείο στο Γαλάτσι και τι περιεχόμενο λέτε οτι είχε ο λόγος του στους μαθητές;;
Aκούστε να φρίξετε.
-Καρατζαφέρης......Θέλετε για βουλευτή τον Ηλία Ψινάκη;;
-Mαθητές.......νααααιιιι.
-Καρατζαφέρης.....θα τον βάλουμε στις επόμενες εκλογές[θα έχουν μεγαλώσει και οι μαθητές και θα ψηφίζουν,σου λέει ο Πρόεδρος]

Τι θα έλεγαν τα παιδάκια.Εντάξει θα μου πείτε τον Καρατζαφέρη περιμένουν για να μάθουν τον Ψινάκη;;
Σίγουρα όχι.Αλλά αυτό δεν τον δικαιολογεί σε τίποτα .Ο ηγέτης[αν θέλει να λέγεται ηγέτης] πρέπει να εμφυσεί στην νεολαία υψηλά ιδανικά .Εκτός αν ο πρόεδρος νομίζει οτι είναι διασκεδαστής σε νυχτερινό κέντρο.Να μας το πεί να τον κρίνουμε ως τέτοιον.
Το είδα στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 και μου πέσαν τα μούτρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκέπτης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ Σεπ 12, 2009 8:52 am    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το αξίωμα του φύλακα

Ο πονηρός νικητής παρουσιάζει πάντα σταδιακά
τις απαιτήσεις του στον ηττημένο.
Και τότε, όπως με καθε Έθνος που έχει χάσει εθελοντικά τον χαρακτήρα του, μπορεί να είναι βέβαιος οτι δεν θα προβάλει αντίσταση.

Η σταγόνα του δηλητήριου,
αυτή η κηλίδα της δειλής υποταγής
είναι που φθείρει κάθε ρίζα του λαού μας.


Οι εχθροί μας είναι πολύ πανούργοι, για να απαιτούν πολλά αμέσως.
Πάντα θα περιορίζουν τις απαιτήσεις τους μέχρι εκείνο το σημείο
ώστε να μην φοβούνται την έκρηξη της λαικής οργής.
Όσο περισσότερες μεμονομένες προσταγές, τόσο πιο αδικαιολόγητο,
το ενδεχόμενο-στην επιπρόσθετη απαίτηση,
στην κάθε εκβιαστική ταπείνωση- να πραχθεί το αναγκαίο.
Η σταγόνα του δηλητηρίου και το μολυβένιο βάρος της.

Έτσι τα σχέδια Ανάν θα διαδέχονται Ίμια.
Έτσι ο εποικισμός την λαθρομετανάστευση.
Έτσι θα ασελγούν ασύδοτοι τραπεζίτες και τα καρτέλ.
Έτσι θα θεωρείται ''λύτρωση'' ο Παπανδρέου ο Γ. από τον Καραμανλή τον Β.
Έτσι η θλίψη και η εξαθλίωση, σταθερές συντρόφισσες του λαού μας
με την δυστυχία μοναδικό του σύμμαχο..

Η Ιστορία δεν θα κάνει καμιά εξαίρεση.
Θα μας δώσει αυτό που αξίζουμε.
Οι ξιπασμένοι ηγέτες μας, θα φροντίσουν να απαλλαγούν
απο τους δυσάρεστους, ανεπιθύμητους προφήτες.
Πολιτικάντηδες φτάνουν στις πρώτες σειρές και από το ύψος του θώκου τους,
παραδίδουν ''μαθήματα'' στους κοινούς θνητούς.
Στόχος του χλευασμού και της περιφρόνησης όλων,
θα μας δώσουν για άλλη μια φορά την αλάνθαστη απόδειξη της ανικανότητάς τους.

Κι αν κάποτε αυτοί, οι καλλιτέχνες του ψεύδους ξεσκεπαστούν,
θα επιστρατεύσουν χιλιάδες δικαιολογίες
στολισμένες με επικεφαλίδες ''υπευθυνότητας''.
Όσο περισσότερο χάνουμε το αίσθημα της Εθνικής μας τιμής,
τόσο πιο γρήγορα, σταθερά και μόνιμα η φτώχεια
και η εξαθλίωση θα συντροφεύουν τον λαό μας.

Στην οριστική απαλλαγή απο τους εντολοδόχους
βρίσκεται η σωτηρία από το σπαθί του Βρέννου.
Φυσικά ένας λαός που έχει χάσει τον εαυτό του,
δεν θα ενδιαφερθεί για τέτοιες θεωρίες.
Όποιος τις ξέχασε ή δεν θέλει να ξέρει, θα τις υποστεί.
Αυτοί που ενσαρκώνουν την μικρόψυχη υποταγή,
δεν θα κοιτάξουν ξαφνικά μέσα στην καρδιά τους.
Αντίθετα θα τα απορρίψουν όλα αυτά,
μέχρι που είτε η Φυλή μας θα εξοικειωθεί οριστικά με τις αλυσίδες της,
είτε θα έρθουν στην επιφάνεια δυνάμεις για να πάρουν τον έλεγχο
από τα χέρια των άτιμων προδοτών.

Στην πρώτη περίπτωση, αυτοί οι άνθρωποι δεν αισθάνονται και τόσο άσχημα,
αφού είναι διορισμένοι στο αξίωμα του φύλακα,
το οποίο εξασκούν πάνω στον λαό τους,
πιο ανελέητα από κάθε ξένο κτήνος που θα τοποθετούσε ο ίδιος ο εχθρός.
Από αυτήν την άποψη οι ''Κίσσινγκερ'' μπορούν ακόμα να χαμογελούν...

http://egersis.blogspot.com/2009/09/blog-post_4164.html
Επιστροφή στην κορυφή
Μιχάλης Ανδρέδης
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Σεπ 13, 2009 7:05 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
Το κύκνειο άσμα του ΛΑ.Ο.Σ.


'Έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής της σοβαροφάνειας του ΛΑΟΣ με την ιστορία του Ψινάκη και όσων εκπροσωπούν τον κόσμο της υψηλής αναγνωρισιμότητας με τις επιτυχίες τους που όμως εξαντλούνται στα στενά όρια της παροδικότητας. Μιας προσωρινότητας που μπορεί να υψώνει τον άνθρωπο ως το φεγγάρι της ψεύτικης λάμψης αλλά στον ίδιο χρόνο του ρίχνει στα τάρταρα της εσωτερικής αλλοτρίωσης, της αγωνίας να καλυφθεί το κενό με τα ξαφνικά πηδήματα είτε στο χώρο της πολιτικής είτε και εγώ δεν ξέρω σε ποιές δραστηριότητες μόνο και μόνο για να μην σταματήσει ο τροχός της τυφλής εξωστρέφειας.

Δεν μας απασχολεί εδώ τόσο το δέλεαρ της πολιτικής, που ωθεί τους κοσμικούς αστέρες να ξερογλείφονται στη θέα των ψηφοδελτίων του ΛΑΟΣ, όσο το ότι αυτό ακριβώς αποτελεί το κύκνειο άσμα του συγκεκριμένου κόμματος από την άποψη της επιρροής του στον, αλίμονο, συρρικνωμένο χώρο των σκεπτόμενων ανθρώπων. Παίζεται κιόλας η αντοχή της συνοχής του κόμματος αφού το σκεπτικό του Καρατζαφέρη προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο εσωτερικό των επιτροπών απανταχού της Ελλάδος.

Θα ζήσουμε ακόμη πολλά γεγονότα με την κωμική σφραγίδα της ανοικονόμητης νοοτροπίας, του αρχηγού για όλες τις χρήσεις, του κυνικού εκτελεστή των μεγαλοαστικών συμβολαίων. Κι αν αυτές είναι οι ιστορίες για τους αγρίους της πολιτικής σκηνής, το ζητούμενο έγκειται στο να ελευθερωθεί ο αφελής ψηφοφόρος του ΛΑΟΣ από τον εναγκαλισμό του εμπορευματικού πατριωτισμού του Καρατζαφέρη και να τινάξει τη σκόνη της ψευτολαμπρότητας του δολίου μορφώματος από το μυαλό του, γιατί οι κακές συναναστροφές φθείρουν τα χρηστά ήθη όπως λένε οι σοφότεροι εξ ημών. Επίσης, καθησυχάζω τους αρειμάνιους εθνολάτρες και λέω μετά καθαρού συνειδότος ότι θα καταφέρουμε να επιβιώσουμε της καταστροφής με την έλλειψη του ΛΑΟΣ που τόσο ανέβασε τον δείκτη της ιδεολογικής ποιότητας στους χαλεπούς καιρούς μας.
Επιστροφή στην κορυφή
Πολιτικο Σαφάρι
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 14, 2009 8:06 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
http://politikosafari.blogspot.com/2009/09/blog-post_5772.html

ΛΑΟΣ: ΚΟΜΜΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ !


ΞΕΜΠΑΡΚΟΙ -ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ-ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΜΕΝΟΙ-ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ-ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ"....

Το ΛΑΟΣ πανηγυρίζει για προσχωρήσεις στελεχών από άλλα κόμματα και κυρίως από την Ν.Δ.
Ο "πανηγυριτζής" Πρόεδρος του ΛΑΟΣ με το ύφος του "κονφερασιέ" προσπαθεί να βρεί ένα καλό λόγο γιά όλους τους προαναφερομένους "τύπους" και γιά όλο το συνοθύλευμα των ετερόκλητων "μπουμπουκιών" που πλαισιώνουν τους συνδυασμούς του.

Ακολουθεί την προσφιλή και πεπαλαιωμένη μέθοδο του "ντενεκεδοκρούστη".

Δηλ. ένα σκύλο για να τον προσέξεις, πρέπει να του κρεμάσεις έναν ντενεκέ, ο οποίος όταν σέρνεται στο έδαφος, προκαλεί θόρυβο.

Βέβαια όλα αυτά τα πρόσωπα σε ποιό άλλο κόμμα θα είχαν πολιτική τύχη και δυνατότητα εκλογής τους ως βουλευτών;

Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΡΑΝΤΗ

Εμείς σε ανύποπτο χρόνο, όταν έγινε η αντικατάστασή του από τον κ.Παπαγγελόπουλο, είχαμε επιχειρηματολογήσει εδώ:

http://politikosafari.blogspot.com/2009/07/blog-post_6470.html ,

οτι προτιμούμε στην αρχηγία της ΚΥΠ έναν εισαγγελικό λειτουργό, από έναν διπλωμάτη.
Σημειώναμε δε οτι μας εντυπωσίασαν τα "κλαψουρίσματα" του κ.Κοραντή επειδή απολύθηκε, τον οποίο μάλιστα η απόλυση τον βρήκε να κάνει και διακοπές στο Ξυλόκαστρο.
Γράφαμε οτι διακατέχεται από το ταπεινό αίσθημα της μικροψυχίας, οτι δείχνει έλλειψη ανδρείας, ατομικής αξιοπρέπειας, λεβεντιάς και οτι υπολείπεται σε... κότσια.
Είχε μάλιστα φθάσει -γιά λόγους εκδίκησης- στο έσχατο σημείο να καταφέρεται και εναντίον της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τώρα ο άνθρωπος βρήκε τη θέση που του αντιστοιχεί στο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη.

"΄Ομοιος ομοίω αεί πελάζει"

Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες