< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > |
Φιλύποπτος Επισκέπτης
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ Ιούλ 10, 2009 4:19 am Θέμα δημοσίευσης: "Δημοκρατικές" ανακολουθίες... |
|
|
|
Στις 28 Ιουνίου (πληροφορήθηκα ότι) διαγράφτηκα από το Π.Κ., διότι:
BHXOS έγραψε: | Επί τη ευκαιρία να πληροφορήσω τα μέλη και τους επισκέπτες μας ότι διαγράφτηκαν από το φόρουμ οι: Obelix, Nikoss (από το Πατάρι) και ave74.
"ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: Η Διαχειριστική Ομάδα του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ έχει τη δυνατότητα να σβήνει δημοσιεύσεις όταν: * Είναι φασιστικού και ρατσιστικού περιεχομένου Το Π. Κ. είναι χώρος πολυφωνίας, με σεβασμό στο δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης. Δημοσιεύσεις όμως που εκφράζουν οποιασδήποτε μορφής ρατσισμό (πολιτικό, κοινωνικό, εθνικό, φυλετικό) δεν έχουν θέση εδώ". |
Η αιτιολόγηση αυτή έγινε από τον Παναγιώτη Βήχο στις 28 Ιουνίου. Βρίσκεται εδώ:
http://politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?p=149360#149360
Υπογραμμίζω αυτά που φαίνονται ως λόγοι της διαγραφής μου. "Φσισμός" και "ρατσισμός". Τυποποιημένα πράγματα.
Ωστόσο, ο ίδιος ο Παναγιώτης Βήχος, 3 περίπου εβδομάδες νωρίτερα (10 Ιουνίου) έγραφε:
BHXOS έγραψε: | ALEXANDRA έγραψε: | Μία ερώτηση :
Πώς γνωρίζουμε ότι ο Obelix πηγαίνει σε ρατσιστικές εκδηλώσεις ? Τον είδε κανείς ? |
Το έχει πει μόνος του ότι παρακολουθεί τις συγκεντρώσεις των κατοίκων Αγ. Παντελεήμονα για να δει αν αποτελείται από πραγματικούς κατοίκους η Επιτροπή ή από χρυσαυγίτες και ότι και στην Ομόνοια πήγε και παρακολούθησε από μακριά τη συγκέντρωση της ΧΑ. Δεν είναι φασίστας ο Obelix αλλά το παραπάνω που έγραψε για το ΠΚ είναι πρόστυχο και προσβάλλει τόσο εμένα όσο και τα μέλη του ΠΚ. |
Τα παραπάνω εδώ:
http://www.politikokafeneio.com/Forum/viewtopic.php?t=17966
Ώστε, 18 μόλις ημέρες πριν με διαγράψει για "φασισμό" και "ρατσισμό", ο ίδιος ο Παναγιώτης Βήχος έλεγε ξεκάθαρα ότι:
1) ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ,
2) Αν πήγα σε συγκέντρωση της Χ.Α. ήταν για να δω αν αποτελείτο ή όχι από κατοίκους του Αγ. Παντελεήμονα (και όχι για να τη στηρίξω), και
3) Τη συγκέντρωση την παρακολούθησα ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ.
Τις σχετικές περικοπές τις έχω υπογραμμίσει.
Μέσα σε λιγώτερο από 3 εβδομάδες έγινα "φασίστας", και "ρατσιστής", άξιος διαγραφής. ΤΙ νέα στοιχεία προέκυψαν σε αυτό το διάστημα; Παράξενα ταχύτατη μεταβολή της κρίσης του Παναγιώτη...
Θα ήμουν αδικαιολόγητος να υποπτευθώ ότι παρόμοιες ΑΣΥΝΕΠΕΙΣ και ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΕΣ μεταστροφές, χωρίς νέα στοιχεία, δείχνουν πως το άτομο ή τα άτομα που ενεργούν και αιτιολογούν τις ενέργειές τους κατ' αυτόν τον τρόπο, δεν το κάνουν με βάση την κρίση τους, αλλά με βάση "εντολές άνωθεν"; Είναι γνωστό πως οι "άνωθεν" αυτές εντολές οδήγησαν πολλές φορές αυτούς που τις έλαβαν σε ανακολουθίες, αμηχανία, αντιφάσεις με τον εαυτό τους, κλπ. Απάνω που στρώνουν, ωραία και καλά, μία "συλλογιστική", πέφτει από ψηλά η ντιρεκτίβα των μεγάλων αφεντικών και των "sponsors", και τα εκτελεστικά όργανα είναι αναγκασμένοι να εκτεθούν για να εκτελέσουν τις διαταγές που πήραν...
Τα παραπάνω τα είχα γράψει στο Π.Κ. όταν έμαθα τη διαγραφή μου. Αντί να μου απαντήσουν, αντί να με βγάλουν ΨΕΥΤΗ με επιχειρήματα (εφόσον το μπορούν!) ΕΣΒΗΣΑΝ ό,τι είχα γράψει. Όχι μόνον αυτό. Αποκλείστηκε και η είσοδός μου στο σχετικό βήμα ("ΝΕΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ"). Θα τα είχα δημοσιεύσει και στο "Ρεσάλτο", νωρίτερα, αν δεν μου είχαν κόψει το τηλέφωνο, και, μαζί με αυτό, το Internet. Θα επιχειρήσω επαναδημοσίευση και στο Π.Κ., αν τα καταφέρω.
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
|
|
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες |
|
|
|