Περιοδικό Πολιτικής Και Πολιτισμικής Παρέμβασης


Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική
Το ηλεκτρονικο φακάλωμα

< Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας | Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας > 
Συγγραφέας Μήνυμα
Κλασσικοπερίπτωσις
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ Ιούλ 05, 2009 7:47 am    Θέμα δημοσίευσης: Το ηλεκτρονικο φακάλωμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/07/blog-post_6621.html


ΑΜΚΑ- "ΚΑΡΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ" ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ" ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΩΣΟΥΝ

Όχι δεν μας ξέχασαν ούτε φυσικά έχουν κάνει πίσω.Η παράσταση του έργου ή ορθώτερα της τραγωδίας που έχει συγγράψει και σκηνοθετήσει το διευθυντήριο της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" φτάνει στο τέλος της, η τελευταία πράξη είναι έτοιμη να παιχτεί και δυστυχώς σε αυτήν θα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή ΟΛΩΝ.

Μιλάμε για την υποχρεωτική προμήθεια του αιφνιδίως γνωστοποιηθέντος και διαφημισθέντος ΑΜΚΑ και της "ΚΑΡΤΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ".

Η "ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ"
ήδη απο καιρό έγραφε και αναδημοσίευε αρκετά στοιχεία για αυτό το θέμα.Ο κίνδυνος να θεωρηθούμε γραφικοί ή " θρησκόληπτοι" πράγματι ήταν υπαρκτός ,ακόμα και φίλοι μας είχαν τις αντιρρήσεις τους θεωρώντας ότι τελικά το όλο θέμα αφορούσε μόνο την εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών.

Όσο όμως "τραβούσαμε τον σπάγγο της καλούμπας" ερευνώντας το ζήτημα της γιγαντιαίας παγκόσμιας συλλογής προσωπικών δεδομένων και της ταυτοποίησης του καθενός με έναν ενιαίο και μοναδικό οικουμενικά αριθμό, τόσο περισσότερο μας ερχόταν στη μύτη η μπόχα της υπόγειας φυλακής.Ιδιωτικές εταιρείες σε συνεργασία με κρατικούς και διεθνείς οργανισμούς και υπηρεσίες, τεράστια κονδύλια σε κοινά ευρωπαϊκά και διεθνή προγράμματα , νόμοι και διατάξεις , έφτιαχναν χρόνια τις υποδομές και τα θεμέλια αυτού που επρόκειτο να έλθει ως παγκόσμια ντιρεκτίβα.

Όλα αυτά δεν έγιναν απο τη μια στιγμή στην άλλη, πήραν χρόνο και απασχόλησαν χιλιάδες μισθωμένους για αυτή τη δουλειά κονδυλοφόρους των ΜΜΕ και του ...πνευματικού κόσμου.'Επρεπε όμως πριν απο όλα, να αμβλυθούν τα λεπτά αισθητήρια της ψυχής ώστε η συνείδηση του καθε ενός να φέρει τις λιγότερες αντιρρήσεις.

Σε αυτή την κατεύθυνση κινήθηκαν συντονισμένα και με την απαιτούμενη βραδύτητα, ωστε να μην γίνουν εύκολα αντιληπτοί όλοι εκείνοι οι διαπλεκόμενοι μεταξύ τους φορείς, που είχαν στόχο να εκμαυλίσουν την κοινωνία οδηγώντας τη με ιδεολογικές και πνευματικές παρεμβάσεις στην θολότητα και την καλλιέργεια μιας συγκεχυμένης σκέψης.

Ο κόσμος κουρασμένος απο τους πολέμους, τα καθεστώτα και τις κοινωνικές ανισότητες, παραδόθηκε με ευκολία στα κηρύγματα της νεο-εποχίτικης κοσμοθεωρίας.

Η παιδαγωγική ισχύς του άμβωνα της "Νέας Εποχής" (τηλεόραση) έκανε τον πολίτη να εξοικειωθεί αρχικά με ότι σιχαινόταν και ύστερα άνευρο και ταλαιπωρημένο να τον παρέδωσε στα δόγματα της αποστασίας και της άρνησης των διαχρονικών αξιών.

Απο την άλλη το σύστημα της παγκοσμιοποιημένης πια οικονομίας ως εκ "θαύματος" πρόσφερε για μια δεκαετία περίπου "φθηνό χρήμα" με τη μορφή δανείων και πιστωτικών καρτών παρασύροντας σε μακροχρόνια εξάρτηση το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό των πολιτών μια χώρας.

Η εκπλήρωση αυτού του στόχου είχε διπλό μάλιστα όφελος, τον έλεγχο των εθνικών οικονομιών αφ΄ενός και την πλήρη υποταγή των πολιτών αφ΄ετέρου.


Ο κόσμος, θύμα ήδη μιας κίβδηλης ευμάρειας που μελλοντικά δεν θα αντέξει στον εκβιασμό της προσταγής: "πειθαρχείς ή θα τα χάσεις όλα".

Οι περισσότερες πράξεις του έργου παίχτηκαν και τώρα που φτάνουμε στο "φινάλε" πρέπει να μπεί η ...σφραγίδα του σκηνοθέτη.Για να γίνει αυτό πρεπει να υποκύψουμε στον εκβιασμό του ηλεκτρονικού φακελώματοςκαι να σφραγιστούμε σαν τους κρατούμενους στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης με ένα μοναδικό για τον καθε ένα αριθμό.

Προς το παρόν βέβαια, τους αρκεί να τον έχουμε σε μια έξυπνη κάρτα η οποία σήμερα θα συλλέγει δεδομένα απο τις δραστηριότητές μας στο χώρο της κοινωνικής ασφάλισης (περίθαλψη,γιατροί,φάρμακα ,ιατρικό ιστορικό,σύνταξη κλπ) και αύριο όταν αυτόματα θα αντικαταστήσει ταυτότητες ,πιστωτικές κάρτες κλπ θα ελέγχει ΑΠΟΛΥΤΑ τη ζωή μας. Δυστυχώς τα στοιχεία είναι αδιάσειστα και δεν μπορούμε πια να εθελοτυφλούμε εμπρός σε αυτη την τρομακτική επίθεση εναντίον της ελευθερίας και του αυτεξούσιου του ανθρωπίνου προσώπου.

ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΙΩΠΗΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ;
ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ;
ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΚΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΒΑΥΚΑΛΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥ";


Για τον ΑΜΚΑ κα την ΚΑΡΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ μπορείτε να διαβάσετε στα πιο κάτω προηγούμενα άρθρα μας:

ΑΜΚΑ-ΚΑΡΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ:ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ" ;

ΕΘΝΙΚΗ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Ο ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ"

ΑΜΚΑ-ΚΑΡΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ:ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ" ; (Μέρος 2ο)

Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΞΥΠΝΕΣ" ΚΑΡΤΕΣ

ΑΜΚΑ-ΚΑΡΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ:ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ" ; (μέρος 3ο)

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ

ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ"

FACEBOOK ΚΑΙ Α.Μ.Κ.Α ΤΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ "ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΟΥΣ" ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ"

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΥΠΟΔΟΡΙΑ MICRO-CHIPS
Αναρτήθηκε από ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ στις 12:49 πμ
Επιστροφή στην κορυφή
Κλασσικό-περίπτωση
Επισκέπτης





ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ Ιούλ 08, 2009 12:53 pm    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ Η ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/



ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΝΕΜΗΘΗΚΕ ΣΕ 1500 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΙΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Π. ΣΑΡΑΝΤΗ ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ
Ι. Ν. ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ.


(Ζητούμε συγνώμη απο τους αναγνώστες μας για κάποια ορθογραφικά λάθη και δυσανάγνωστα σημεία αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε να επεξεργαστούμε το κείμενο.
Οφείλονται στην αδυναμία του προγράμματός μας να κάνει σωστή οπτική αναγνώριση μιας σάρωσης κειμένου.Σε εύθετο χρόνο θα τα διορθώσουμε.)

ΑΜΚΑ Ειναι μιά άπλή κάρτα; Ένημέρωση, τοποθέτηση, όμολογία.
Άπό τήν 1η Ίουνίου 2009 καθιερώθηκε ή ύποχρεωτική παραλαβή του ΑΜΚΑ πού είναι γραμμένος πάνω σέ μιά άπλη κάρτα σάν ταυτότητα.
Τήν κάρτα αύτή τοϋ ΑΜΚΑ ύποχρεωτικά έχουν παραλάβει προγενέστερα όλοι οι νομιμοποιηθέντες στή χώρα μας μετανάστες.

Καλούμαστε λοιπόν καί μεις, οί νόμιμοι ‘Ελληνες πολιτες μέχρι τήν τελευταία ήμέρα του Σεπτεμβρίου 2009 νά τήν παραλάβουμε. ‘Αν άρνηθούμε, άπειλούμαστε άπο τό άρθρο 153 τοϋ νόμου 3655/2008:

1. Νά μήν έχουμε τό δικαίωμα έργασίας καί συνταξιοδότησης

2. Νά μήν έχουμε ίατροφαρμακευτική περίθαλψη καί άσιράλιση

3. Νά μήν πληρωνόμαστε μισθούς, έπιδόματα, συντάξεις

4. Νά στερούμαστε πάσης δικαιοπραξίας

Τί είναι όμως ό ΑΜΚΑ;

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ:


http://klassikoperiptosi.blogspot.com/


Επιστροφή στην κορυφή

 
Μετάβαση στη:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες